hits
Lukk meny
 • 31.10.2015
 • Hverdag
 • halloween costume

  Hei!

  Nå er det jo Halloween, dagen for alle jenter til å ta den heeelt ut med sexy outfits og masse sminke. For de som liker den slags. Noen liker jo å ta den helt ut med syke kostymer også, noe jeg syns er utrolig morro. Jeg hadde planlagt å dra på Halloween-fest i år sammen med Camilla og KK, men så kom jo denne sydenturen som gjorde at jeg måtte reise ned til Oslo. Derfor ble det ikke noe kostyme på meg i år, og jeg kan faktisk ikke huske om jeg har kledd meg ut de 3-4 siste årene heller. Det eneste jeg fant i bloggarkivet var et kostyme fra 2011, året før jeg ble 18. Da kledde jeg meg ut som en slutty Alice in Wonderland, haha. Jeg husket jeg følte meg så sykt fin i kostymet mitt. 


  Meg og Renate før festen i 2011  Syns det var utrolig kjedelig at det ikke ble noe Halloween-feiring på meg i år, det er jo morsomt å kunne ha på seg noe annet enn vanlige klær. Jeg får ta det igjen til neste år - forhåpentligvis! Ellers i dag har jeg bare vært hjemme og koset meg med hundene, mamma, småsøsknene mine og pizza. Pizza må være det jeg koset meg aller mest med av alt jeg nevnte, hehe. I tillegg var jeg en snartur på Romerikssenteret og kjøpte vipper og noe sminke så jeg er klar til avreise i morgen. 


  Hundene til mamma. Milo til venstre (pomeraninan+chihuahua blanding) og Lulu til høyre (jack russel terrier+amerikansk cocker spaniel) ♥


  Så her har dere årets Halloween kostyme:

  prettyyyy

  ♥ Hva har du kledd deg ut som i år/tidligere år?

  (Jeg fikk forresten med meg at et fly som skulle til Russland hadde styrtet på vei fra Sharm el Sheikh i dag, hvor 224 passasjerer omkom. Først hevdet en IS-gruppe at de hadde skutt ned flyet, så da ble både jeg og KK ganske nervøse for reisen i morgen. "Heldigvis" var ikke det tilfellet, men en utrolig trist sak. Bare tenk så mange pårørende som står igjen med tapet på noen de hadde nær seg... Hvil i fred!)

 • 31.10.2015 21:26
 • Hverdag
 • 17 kommentarer
 • 30.10.2015
 • Reise
 • da blir det ferie

  Hei og god helg sørfra!

  I dag reiste jeg nedover til Oslo for å besøke mamma et par dager, for på søndag går turen nemlig til Egypt!! KK og jeg fant oss en billig tur så da var det lite annet å gjøre enn å kaste seg i det. Vi har planlagt lenge å reise, men det ble ganske spontant siden vi har vært så trege med å faktisk sette oss ned for å finne en tur. Siden vi allikevel måtte fly fra Gardermoen passet det fint å ta seg noen dager hos familien, hadde fått ferie fra i dag på jobb og mamma spanderte meg ned - det sier man ikke nei til ♥

  Det beste må kanskje ha vært når jeg kom på at jeg ikke husket å ta med meg passet ca 5 minutter etter jeg hadde boardet flyet som skulle ta meg hit ned til Oslo. Tanken på at "passet må du ha med deg, Therese" hadde ikke en gang streifet meg når jeg pakket i går kveld og i morrest. Heldigvis skulle ikke KK reise ned til Oslo før i morgen, så jeg fikk henne til å dra innom leiligheten min for å lete etter passet. Alt ligger enda i esker og jeg hadde ikke peiling på hvilken eske det lå i, så hun måtte bare tømme alt og bombardere leiligheten. Hun skulle på jobb så hun hadde sikkert 10 minutter på seg, heldigvis fant hun det rett før hun skulle dra! Praise the Lord

  Vi skal bo på Sharm Reef som ligger i Hadaba, Sharm el Sheikh. Noen som har noen erfaringer? Vi valgte all inclusive da det bare var 900kr ekstra, så kan vi heller gå ut å spise av og til når vi er lei maten på hotellet. Jeg fikk veldig mange gode svar i forrige innlegg, så nå vet jeg iallefall at snorkling/dykking er en av tingene vi gjøre. Ellers da, noe annet verdt å gjøre? Noen som vet noe om utelivet der? Har hørt man må inn til Naama Bay, at det er sentrum liksom?
  tb til en av de siste sydenturene jeg var på. åh, langt hår.....

 • 30.10.2015 23:55
 • Reise
 • 26 kommentarer
 • 28.10.2015
 • Hverdag
 • egypt?

  Hei!

  Nå sitter jeg hjemme trygt i min egen leilighet. Reisen hjem gikk fint, dagene etter helgen har dog ikke vært like fine i og med at jeg her så forbanna sliten haha.... Det som ventet meg når jeg kom hjem var snø, masse snø som var kommet på en dag. Hadde ikke vinterdekk på bilen når jeg kom hjem, så vi måtte stresse med å få de på for å kjøre på sommerdekk på et sånn føre som det er her nå er ikke den smarteste idèen og heller ikke noe særlig lovlig. Så ja, bare å ta frem alle ytterjakkene og kle seg godt fremover for fy søren så kaldt det er :'(

  Nå skal jeg snart på jobb, skal bare dra å kjøpe meg frokost først. I kveld skal jeg en tur til KK, vi skal se på ferier og se om vi finner oss en sydentur neste uke. Jeg har egentlig ikke vært på noe særlig ferie i år, har enda noen uker til gode så jeg tenkte at jeg måtte komme meg en tur vekk. Har vurdert Egypt, nærmere bestemt Sharm El Sheik - noen som har vært her og har erfaringer, type hotellanbefalinger, er det billig å være der (hva koster for eksempel et måltid ute), hvordan er temperaturene i starten av november?


  Et par bilder fra siste kvelden i Trondheim. Hege og Natalie. I tillegg ser dere de kamerasky søstrene Willassen, haha.

 • 28.10.2015 12:20
 • Hverdag
 • 52 kommentarer
 • 25.10.2015
 • Hverdag
 • bloggers saturday

  Hei!

  For en kveld det var i går. Wiz var så klart amaazing, men skulle ønske vi kom litt tidligere så vi kunne fått litt bedre plasser. Vi sto liksom med et gjerde også var det en stolpe rett foran oss, så man så nesten ikke artisten på scena. Vi måtte bare følge med på storskjermene for å se showet, så egentlig kunne vi nesten bare vært hjemme i sofaen og sett på YouTube. Mot slutten av Wiz bevegde vi oss lengre bak i teltet hvor vi kunne gå litt rundt, det var egentlig mye bedre så slapp man stå og bli skvist opp mot gjerdet av alle rundt. Høydepunktet var når han sang "See you again" og hele teltet sang med, så nydelig ♥

  Etter konserten dro jeg og KK en kjapp tur hjem til Natalie før vi dro videre til Anna på vors nummer 2 for kvelden. Der var Anna, Ingrid, masse andre søte jenter og Tuva og Karen. Anna og Ingrid har jeg ikke sett siden vi var på Hove, så det var veldig koselig å se de igjen. Fikk også sett Anna's "berømte" soverom i virkeligheten, spennende. Har jo bare sett det på bilder tidligere, må kanskje ha vært kveldens høydepunkt :pPppPPp Etter en liten tur på vorset dro jeg videre på byen med KK og Natalie. Først var vi på DownTown, men det var så syyykt mye folk der så vi dro videre på The Mint. Ganske stappet der også, men ikke på langt nær like mye som på DownTown! Alt i alt en vellykket kveld, og formen er faktisk ikke så ille i dag.

  Søndag er jo egentlig hviledag, men her i Trondheim er det tydeligvis Cava-søndag så ifølge de andre jentene skal vi ut igjen i kveld. Vi har fått i oss litt nachos så skal vi bare slappe av noen timer før det er påan igjen, kjenner jeg gruer meg litt og spesieeeelt til formen i morgen. Så lenge jeg kommer meg på flyet klokken 2 og rett på jobb når jeg kommer til Tromsø, så er jeg fornøyd!
  bildene er lånt fra anna, vi nøyde oss med å ta bilder med et kamera for denne gang

  - Hva har du gjort i helgen?

 • 25.10.2015 15:28
 • Hverdag
 • 52 kommentarer
 • 24.10.2015
 • Hverdag
 • såååå klare

  Hei og god lørdag!

  Nå har jeg vært vel et døgn i Trondheim sammen med Natalie, KK og Johanne. I går spiste vi taco og slappet av, før Tuva og Karen kom en tur på besøk senere på kvelden. Vi har egentlig bare vært veldig utålmodig på at det skulle bli lørdag så vi kunne dra på konserten, og nå er tiden endelig inne. Om tre timer skal vi være der, så vi er snart på tur ut døren og skal dra bort på et lite vorspiel før vi drar til Dødens dal. Jeg håper virkelig ikke vi blir stående i flere timer å vente på Wiz og A$ap, men det er vel slik det er med store stjerner ;);) Dagens antrekk er bare helt casual, vi skal jo videre ut på byen etterpå men får se om vi har tid å dra hjem å skifte. Tviler egentlig sterkt, det er ikke ferdig før klokken 23 og byen her i Trondheim stenger kl 02.00?? Hjemme i Tomsø stenger faktisk alt klokken 03.30, weeeird as fuck. 


  Skinnjakke H&M, topp Gina, bukse drDenim, sko HER  


  Fineste KK (@karolinekasp på insta) <3333  Vi blogges igjen i morgen, kjøssss

 • 24.10.2015 16:19
 • Hverdag
 • 54 kommentarer
 • Flere innlegg i Blogg