hits
Lukk meny
 • 31.10.2016
 • Hverdag
 • innkjøp fra söta bror

  Hei!

  Nå er jeg faktisk hjemme i Tromsø igjen. Dagene sørpå gikk fort unna og det var mye på timeplanen, men det var koselig å få et lite avbrekk fra hverdagen og ikke minst kvalitetstid med familien! I går fikk jeg ikke blogget da jeg begynte å krangle med lillebroren min på kvelden når jeg skulle blogge. Han bet meg faktisk, så det så. I går dro vi til Sverige, først og fremst sånn at jeg fikk kjøpt meg snus. Sparer en del kroner på å handle det i Sverige eller på TaxFree (jada, man sparer enda mer på å ikke snuse, I know). Jeg begynte å skulle shoppe klær, men etter jeg hadde kjøpt den første genseren så slo det meg jo at "hallo, skal ikke du spare til ferien du skal ha i februar?". Så det ble med den genseren, good girl.

  Jeg kom fra jobb for et par timer siden, men har enda ikke rukket å spise dagens hovedmåltid. Middagen er forresten i ovnen på bildet under, kommer vel ikke som noe sjokk at det er en pizza inni der? ;) Nå skal jeg få den i meg før den blir kald, så vi blogges ♥

  Mamma kjøpte meg sjokoladekalender som jeg fikk med meg hjem. Tradisjon, hun kunne seff ikke gi til bare de to minste!!!!

  Dette er egentlig det eneste jeg kjøpte i Sverige. Snus, et halvt kg godteri og en genser fra Gina Tricot. 


  Sist men ikke minst har jeg fått litt ny sminke nylig som jeg driver og tester ut. Forteller mer om det i et senere innlegg, so far so good. 

 • 31.10.2016 23:49
 • Hverdag
 • 7 kommentarer
 • 30.10.2016
 • Hverdag
 • nye samboere kanskje


  Se for noen søte små bebiser! Nye samboere kanskje? Hehe. Mamma har fått valper på hunden sin, og de er bare så herlige. Hun fikk 4 små, men de er over 8 uker så to av de er allerede i nye hjem. Nå venter bare disse på avreise og starten på sitt nye, selvstendige liv. Jeg husker de to gangene jeg hadde valper på Lotta, det er så koselig men herregud det er så krevende. Akkurat nå er de helt jævlige med å bite og skal aldri kose, så jeg var heldig med at jeg fikk dette bildet!

  I dag har jeg tilbringt så og si hele dagen i Ekeberghallen. Thia har begynt å danse Freestyle Discojazz, noe jeg gikk på når jeg var på hennes alder. I dag var hennes aller første konkurranse, noe hun hadde gledet seg veldig til. Morsomt å kunne være med å se på det jeg selv drev på med før, det er jo så mange år siden at jeg nesten hadde glemt hvor stas det var. Glitrende drakter, sminke, hår, dans og morro. Og selvfølgelig en hel del arbeid med selve dansingen. Hun stortrives iallefall i sporten, og jeg gleder meg til å se hvor langt hun kommer. Hun hadde tre klasser hun deltok i. Freestyle, Slow og Team-dans. Drakten hun har på seg på bildene var til Slow-klassen, men drakter med glitter og fjær får hun ikke bruke i vanlig Freestyle-klasse før hun kommer opp på høyere nivå.  Her må man ha med seg personlig stylist for å sjekke at alt er på stell!  • 30.10.2016 00:12
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • 29.10.2016
 • Hverdag
 • bloggduoen møtes igjen

  Hei!

  Haha, la meg fortelle dere om min dag i dag. Vel, først kan jeg vel kanskje si at jeg er på Kløfta for å besøke hos mamma denne helgen. Jeg kom i går kveld og blir her til mandagsmorgen - det er alltid godt å være med mamma av og til, selv om jeg er voksen. Jeg vil tørre å påstå at jeg trives bedre i selskap med henne nå, enn hva jeg gjorde for masse år siden når jeg kun så den strenge dama som ikke lot meg gjøre hva jeg ville. Da, DA var hun fæl altså.. Haha!! 

  Tilbake til dagen min. Jeg hadde et ærend inne i Oslo i dag klokken 13, så jeg tok med meg den gamle Mazda'en mamma har som reservebil til vi kommer på besøk, og dro innover. Parkerte utenfor der hvor jeg skulle, og avtalte med Tuva at jeg skulle komme på besøk etter jeg var ferdig der. Hun bodde bare 5 minutter unna, så det var ikke lange stykket å gå. Jeg hadde ikke rukket å lage meg frokost, og jeg regnet med Tuva var sulten (noe hun alltid er), så vi ble enige om å gå på butikken. I samme slengen tenkte jeg at det kanskje var lurt å fylle på parkeringsbilletten så jeg slapp å stresse med det. Rett før vi kommer til bilen slår det meg at jeg har jo ikke med meg noen bilnøkler, så noe påfylling ble det ikke. I det jeg går for å sjekke hvor lenge det er igjen av parkeringen min, ser jeg at det høyre framdekket er peise flatt. Altså, helt punktert. Noe det ikke var når jeg parkerte - haha?? Så der sto jeg, stuck i Oslo med en gammel bil med tre dekk - og sååå takknemlig for at min bestevenninne bodde her! 

  Heldigvis løste alt seg når noen fra jobben til mamma kom og skiftet over til reservedekket som lå i bagasjerommet, og i samme slengen ga meg starthjelp da jeg selvfølgelig hadde klart å glemme å slå av lysene også. Jeg har jo litt nyere bil hjemme, så slike ting trenger jeg ikke tenke på til vanlig. Jada, reservedekket på og det var selvfølgelig helt tomt for luft. Måtte holde en fart på 10-20km gjennom Oslo sentrum for å komme meg til bensinstasjon og få fylt luft i dekket. OGSÅ kom jeg meg hjem <3333

  I dag har jeg, som dere har skjønt, tilbringt dagen min på besøk hos Tuva. Superkoselig med litt bestevenn-tid. Vi lagde oss blant annet nachos, klokken 15.00 på en fredag. Og det var frokosten liksom. Go hard or go home, er det ikke det man sier? Ikke noe to dager gamle, slappe brødskiver med svett ost på her nei. Vi ble vel sittende med spisebordet i 1 time og prate etter maten var fordøyd, før vi beveget oss over til det vi en gang var sykt gode på - men nå ikke aner hvordan man gjør lengre. Nemlig blogging! Bilder ble knipset, vi snakket om hvor dårlige vi har vært på å opprettholde bloggen og hvor vanskelig det er å skrive nå kontra hva det var før i tiden. Og det er det faktisk. Dette er noe vi snakker om ca hver gang vi møtes, så det er jo åpenbart et sårt tema hos oss. Hahaha, neida. Dagen har iallefall vært super, og jeg gleder meg allerede til neste gang vi sees ♥

  Så jo litt stusselig ut det her da, men hehe.. godt var det!


  ♥ 

 • 29.10.2016 00:43
 • Hverdag
 • 12 kommentarer
 • 18.10.2016
 • Blogg
 • this i need (want)

  // adlinks Hei!

  I dag har jeg gjort absolutt ingenting siden jeg kom hjem. Har regelrett ligget langstrakt ut på sofaen i timesvis og sett på Netflix, har begynt på en ny serie nå skjønner dere. Haha... Denne gangen ble det How to get away with murder. Husker at jeg begynte på den for noen år siden, men kom aldri lengre enn et par episoder. Jeg har også klart å lage meg noe annet enn jeg vanligvis spiser, denne gangen ble den en Club Sandwich med en egen vri. Kan vise dere oppskrift på den jeg spiste en annen dag, utrolig god iallefall ♥

  Ellers har jeg også fått sett litt gjennon salget tl Nelly, som forresten er HUGE. Utrolig mye fine ting opp til hele 70% rabatt. Her er noen av mine favoritter:

  nr 1: her // nr 2: her // nr 3: her


  nr 1 her // nr 2 her // nr 3 her
  nr 4 her // nr 5 her // nr 6 her


  nr 1 her // nr 2 her // nr 3 her
  nr 4 her // nr 5 her // nr 6 her

 • 18.10.2016 23:01
 • Blogg
 • 6 kommentarer
 • 15.10.2016
 • Hverdag
 • me? for dinner?

  God helg til dere (for meg er det ikke helg helt enda) ♥

  I kveld har jeg og Malin spist god mat og sett på film. Noe av det vanskeligste i livet må være å velge hva man skal ha til middag. Som regel spiser jeg bare det samme, også vil man jo gjerne variere litt så man tenker "i dag skal vi spise noe annet". Hva ender det med? Jo, alt annet enn noe annet - haha. Valget falt iallefall på gratinert mousakka. I bunn og grunn smaker det likt som lasagne though.. I vinglassene våre som dere ser på bildene, har det dessverre bare vært vann. Må si det hadde gjort seg med noen glass hvitvin, selv om hodet mitt i morgen takker meg for at det ikke ble noe av det.

  Hva jeg skal bruke helgen min på har jeg enda ikke funnet ut. Tenker jeg hører med jentene hva de skal gjøre, lenge siden jeg har vært med de så kjenner jeg savner de litt. Har også fått nettshoppet litt, så nå vil jeg bare at helgen skal gå over på et blunk slik at jeg er noen dager nærmere hentelappen i posten haha! Egentlig burde jeg vel strengt tatt ikke ha brukt penger på klær, er nemlig i full sparemodus siden jeg skal reie til Asia i februar.. Shit happes, er det ikke det man sier :)))

  reetz

 • 15.10.2016 00:28
 • Hverdag
 • 7 kommentarer
 • Flere innlegg i Blogg