hits

november 2010

julekalender

Heisann!

I år kjører jeg i gang min første julekalender. Det blir premier hver dag hvor dere kan vinne. Deltagelsen er lett og skjer via kommentarfeltet. For å delta skal man bare svare på et enkelt spørsmål hvor man må inn på sponsoren av dagens premie sin hjemmeside og finne ut. 

Foreløpig har jeg fått sponset premier fra MakeStyleShop, Luxushair, Gussan og Shred. Gled dere til hele julekalenderen er i boks, det er mange supre premier som jeg gjerne skulle hatt selv! 

I morgen kan vi endelig begynne å si GOD JUL med ekte julestemning! Gleder meg til julekos med familie og å se på morsomme julefilmer. En klassiker jeg ser hver jul:

Home Alone! Åh, Kevin er så søt. Ligner på storebroren min når han var liiiiitt mindre :D

Også godteri, gaver, fri og kos. LOVEIT

på besøk

Heisann!

Nå er jeg på besøk hos Amanda, min barndoms venninne. Vi var bestevenner før jeg flyttet til Tromsø. Haha, vi har gjort så mye sykt sammen at jeg ler av å tenke på det. Sitter bare og spiser potetgull og chiller, vi kom nesten nettopp hjem fra en bursdag. Kjente ingen der, så var ikke direkte "gøy". Hun som hadde bursdag het Ninett eller hva det var...

Herregud, jeg kommer ikke over hvor sinnsykt kaldt det er her nede. Er jo varmere i Tromsø, og det er sjelden jeg kan si det. Heldigvis er jeg hjemme i "varmere" strøk om 1 og en halv dag. Da skal jeg vise dere alle innkjøpene mine! Elsker jakkene jeg har kjøpt, buksene, skoene osv. Skal poste dette innlegget før jeg tar helt av!


Meg og Amanda <3

lever i luksus

Hei! Nå sitter jeg her og blogger fra Henrik Ibsen suiten på Grand Hotel i Oslo. Vi skal ut og spise middag nå, så har egentlig ikke tid til å skrive. Eneste jeg vil si er at suiten er sinnsykt digg - og dyr! Kan jo vise dere litt bilder av luksusen jeg lever i for øyeblikket:home sweet home

Nå er vi hjemme igjen fra en 6 timers tur i byen. Handlet en del i dag også, så nå er nok bankkortet utslitt. De to jakkene jeg kjøpte i går, kjøpte jeg på nytt i dag. De var på 30% i dag, så jeg skal levere tilbake de andre og få pengene tilbake - så sparte jeg de pengene :D

Var det noen som så meg i dag? Var tydeligvis noen som sa jeg virket overlegen når de prøvde å smile til meg, men er ikke sikkert jeg så at dere smilte til akuratt meg. Jeg "møtte" Kari som jobbet på Kremerhuset og ei jente i kassa på Kiwi :) 

Nå sitter jeg her i min nye kosebukse fra BikBok og ullgenser fra Gina. Dere som lurte på hvor i Stokke jeg er: Heter Vear, og er i Vearveien ;)


Meg og Nathaniel
slitenx10!

farmandstredet

Nå suser vi på Farmandsstredet om sånn et kvarter. Er der fra i 12-tiden og sikkert litt utpå ettermiddagen. Har på meg lilla jakke hvis du vil se etter meg :)

Ciao

russisk uvær

Nå er vi vel framme hos venninnen til mamma i Tønsberg. Blir vel egentlig ikke direkte i Tønsberg, det ligger i Stokke tror jeg. Med en gang vi kom ut av flyet fikk vi slengt en iskald vind i trynet. Det var faktisk verre enn Tromsø været. Frøys oss halvt i hjel! Før vi dro hit tok vi oss en liten tur i Oslo, blant annet på Oslo City og Karl Johan. Ble litt shopping på meg ja. Kjøpte blant annet to dritfine jakker! 

Har bestemt meg for at dere ikke får se noen av klærne før jeg er hjemme igjen, på mandag :)


Søte Nathaniel! Haha, han er så morsom :D


Benedicte snuppsi. Hun er 5 år, og håret hennes går lenger ned en rumpa. Heldig!


Måtte forresten bryte opp kofferten siden koden ikke ville fungere plutselig. Drittkoffert fra Tyrkia, jepp :(


Begge jakkene er lilla. Love them! Med en gang jeg så de viste jeg at jeg måtte ha de <3

I morra skal vi på Farmandstredet eller hva det het, skal si ifra når jeg drar i morgen til dere som ville vite det. Nå skal jeg chille litt på pcen. Er ganske trøtt siden jeg døgnet i natt. Sovnet med en gang jeg satt meg på flyet, og våknet ikke før vi var framme og jeg måtte våkne. Ville aller helst bare sove videre, men jaja.

morgenstund har drittsmak i munn

Ja, som overskriften sier. Sitter her og holder på å sovne av. Alt for tidlig å stå opp for en som trenger så mye skjønnhetssøvn som meg. Mamma er nede og ordner med sitt - mens jeg sitter på pcen når jeg egentlig har masse annet jeg skal gjøre. Vi skal reise snart, regner med vi drar til flyplassen innen en halvtime - tre kvarters tid.


Trøtt x3. Blir sikkert til å sitte sånn her på flyplassen :)


Nå skal jeg springe å pusse tennene før jeg spyr av min egen ånde. Blogges når jeg er i Tønsberg!


Mens jeg er på tur til Tønsberg, kan du jo ta deg turen innom Anonimdagbok - en god blogg som skriver om mange interessante saker. Har lest litt der i det siste.

reiseklar

Nå er jeg pakket og klar. Eller ikke? Tenkte å reise helt tomhendt, kun med det antrekket jeg tar på meg. På den måten får jeg mye bedre plass til all shoppingen. Så da er det bare å ha kofferten helt tom for klær, sko, sminke, tannbørster og lignende. Smart, eller hva?

De absolutt nødvendigste tingene kjøper man bare når man kommer fram, gjør ikke noe å bruke penger på det du allerede har liksom.

Heh, neida. Må begynne å pakke nå :(
Eneste som motiverer meg, er at den er rosa! Forresten, vurderer å bli litt blond i håret. Noen tips til å slite minst mulig på håret når man farger det fra brunt?

outfit

Nå skal jeg på kino med Sofie og se Paranormal Acitivty 2. Har hørt mange delte meninger om den, blant annet at den er dårligere enn 1'a - men så har jeg også hørt at den er dritskummel osvosv, så vi får se hva kvelden bringer!

Slenger bare inn et raskt outfit, må springe til bussen nå! Hejdåå <3


Begge deler fra Kappahl, øredobber fra BikBok. (PS: singelnål fra H&M, passer perfekt på buksa, mhmmmm!!!!!!)


REDD? Kanskje det ja!

lang lukkertid

Så på bloggen til søte annais hvordan man kunne ta slike bilder med lys. Hun har laget en liten videoblogg dere kan se her hvis dere vil vite hvordan.

Dette er de første jeg har tatt, så i starten var det litt vanskelig. Bare prøv deg fram, så får du nok teken på det etterhvert. Jeg bruker Canon EOS 450D.


Mitt aller første bilde. Her hadde jeg for kort lukkertid, så jeg rakk ikke skrive ordentlig. Skrev det til og med feil vei, haha. Man må skrive speilvendt for at det skal bli riktig på bildet.


i <3 you


bare rot, akuratt som meg


random :)


julian ville også prøve, hihi.Tips: Hvis du sitter helt vanlig eller i posè med en gang bildet begynner å taes, for så og ta opp det du skal lyse med - vil du ikke se at du bruker en lommelykt etc. på bildene sånn som på mine :)

litt opptatt

Hei!

I helgen har jeg tilbrakt tid med venner, så derfor hører dere så sent fra meg. Har hatt Elena og Charlotte på overnatting, også ble det en liten sammenkomst i går med noen venninner. Nå ligger jeg i sengen og slapper av etter en fullfarts helg!

I dag skal jeg kanskje på kino og se Paranormal Activity 2 hvis jeg får tak i penger. Egentlig må jeg spare siden jeg og mamma reiser til blant annet Tønsberg og Oslo på onsdags morgen! Mange ville jeg skulle si ifra når jeg dro på Farmandstredet, og det kan jeg vel gjøre :)


Har vært barnevakt for to rampunger...


Jeg, Johanne, CH og Elly007 hadde CS lan! 


Elena ble litt dyrebetatt..


Har også hatt bursdag, yiiih!


Blitt overfalt av Elena


Charlotte som prøver å ta bilde av CS skillsene sine, men gjett hva?


Hun døde... hahaha!!!

Nå skal jeg game litt og etter det må jeg vel finne på noe mer å blogge om.

crazy dag på bikbok!

Hallååå!!

I dag var det 50% på hele BikBok, og tror du jeg gikk amok? Egentlig ikke, haha. Kjøpte litt klær, men ikke så veeldig mye. Nok til at jeg er fornøyd iallefall! Fikk endelig kjøpt en jakke jeg har siklet på lenge til en billig pris :D

Det var et sinnsykt kaos på begge BikBok butikkene, og jeg stod vel i kø i over en halvtime for å få betalt. Køen gikk rundt om i hele butikken, så det sier vel seg selv at det var fullproppet med folk?

Her er iallefall innkjøpene:

Skinntights (normalpris 249, har hevet lappen så er litt usikker)
Høytlivsbukse (normalpris 399, har en likedan i mørk farge)


Kjøpte tre forskjellige slike "korsetter" som jeg kan bruke til høytlivsskjørt og bukser.
To kostet normalt 199 kr, mens et helt enkel sort kostet 49 kr på salg.


Kjole (normalpris 299)


Bluse (normalpris 299)


Skinnjakke med for (normalpris 499)


Leopardskjerf og en helt enkel hals! Elsker skjerfet :D


"Statement" smykke (normalpris 129) og gratis øredobber :)

- Har du handlet på Bik Bok i dag?

klassebilde

Vi tok klassebilde i dag, sikkert flere måneder etter alle andre videregående i Tromsø. Har aldri blitt fornøyd med portrettbildene, og er ikke det denne gangen heller. Syns jeg tar mye bedre bilder selv med mitt kamera, haha!

Nydelig! Var så stygt at jeg måtte redigere kontrastene, bildet var jo helt dødt og jævlig.


Crazy people i 11SAD ♥ mangler 4 stk, men jaja

- Har du tatt klassebilde i år, og ble du fornøyd?

syk

Nå ligger jeg her på sofaen og håper på å bli frisk. Snørret renner og det er akuratt som om noen har plombert nesa mi. Det føles også ut som at jeg har fått KOLS. Uff, hater virkelig å være syk.

Håper bare jeg er helt frisk til neste uke, for da reiser jeg nemlig til Oslo på onsdag! Vi skal til Tønsberg fra onsdag til fredag, så skal vi være i Oslo fra fredag til mandag. Gjett om jeg skal shoppe :) Må jo sikkert kjøpe et par julegaver også, men skal nok bli en del klær, vesker og sko. Can't wait!!

Vi snakkes nok ikke før i morgen, klarer ikke konsentrere meg mer nå.

facebook gruppe og venn på blogg.no

Mange har etterspurt en facebook gruppe de kan bli medlem i, hvor de kan følge oppdateringene mine, legge inn hilsener og bilder de har laget. Derfor har jeg fått fingeren ut av r**a og laget en. Du kan selvfølgelig melde deg inn hvis du vil, og det gjør du her:

Facebook gruppe for tcmn.blogg.no

Har heller ikke noen direktelink hvor du kan legge meg til som venn, så derfor poster jeg en link her sånn at du kan legge meg til som venn. Skal få ordnet slik at profilbildet linker til denne siden, men orker ikke akuratt nå.

Legg meg til som venn

hverdagssminken

Dette er sminken jeg bruker til hverdags, og hvordan jeg gjør det. For det meste bruker jeg produkter fra MakestyleShop. Er veldig glad i merket Glo Minerals, de har utrolig mye bra sminke. Bruker 4 produkter derfra, og jeg elsker dem alle.


1. Først bruker jeg en fuktighetskrem i hele ansiktet. (Vet denne er din mamma, måtte bare ha bilde av en som så litt bra ut, hihi :)


2. Så bruker jeg dette solpudderet fra Glo Minerals "Sunkiss". Er det et pudder jeg virkelig sverger til, så er det dette. Gir et fantastisk resultat med en helt amazing glød, og det passser til både hverdags og fest.


Til pudderet bruker jeg bare denne kosten fra Isa Dora. Har en mye bedre kost, den rosa med teddybjørn hår fra Too Faced, men den er ødelagt :(


3. Rougen jeg bruker ser ikke ut. Har mistet den sånn ca 10 ganger i gulvet, men jaja. Liker fargen, men hvis man har på for mye av den så ser det ikke bra ut. Fra IsaDora som du kan se. Er ikke sikker på hva fargen heter siden det står ikke på.


4. På tide og konsentrere seg om øynene. Først bruker jeg en vippetang før jeg tar på maskara. Ikke hold for hardt på øyenvippene, fordi da får du en alt for spiss bøy som ser mer ut som en knekk.


5. Så tar jeg på maskara. Bruker denne "Volume Million Lashes", men orker ikke sjekke hvilket merke den er fra. Syns den er utrolig bra. Man får utrolig fine øyenvipper hvis man bruker den riktig.

Classic ta-på-maskara-posè


Sånn blir øyenvippene. Har en uvane med å alltid grise når jeg tar på maskara. Får alltid, og da mener jeg alltid, en svart flekk midt på nesa. Haha!


6. Det er ikke alltid jeg gidder, men av og til tar jeg på meg øyenskygge. Denne er også fra Glo Minerals, og kan kjøpes herSynes disse tre kombinert sammen gir et utrolig fint resultat. Det er mer slike jordfarger. Noe som også er bra, er at man kan variere på hvor sterk man vil at fargen skal være. Fargene heter forresten Sandstone. På bildet under kan du se resultatet. Først bruker jeg den mørkeste over hele øyelokket og litt over globallinja, etterpå tar jeg den nest mørkeste over alt det mørkeste. Til slutt bruker jeg den lyseste på kantene for å duse ut, i øyekroken og for å markere øyenbrynsbenet.

Sånn blir resultatet med litt svak farge :)


7. Øyenbrynsskygge er noe jeg absolutt må ha. Denne fra Glo Minerals (igjen, hehe) heter "Glo Brow Collection Kit Brown". Det er utrolig enkelt å ta på dette, og i kit'en følger det med et par øyenbrynsmaler, en øyenbrynskost, en napper, en kost som ser ut som en maskarakost (til å børste øyenbrynene) og selveste boksen på bildet. Alt kommer i en søt, liten pakning.

På bildet ser du to øyenbrynsskygger i forskjellige nyanser, de to øverste. Jeg bruker den lyseste. Det hvite er øyenbrynsvoks (som du bruker for å holde på plass øyenbrynene - smart!) og den nederst til høyre er highlighter.

Her ser du resultatet av øyenbrynsskyggen! (Ja, vet jeg må nappe øyenbrynene. Haha)

- Har du noen av produktene?

et par snikbilder

I morgen skal dere få et innlegg om min hverdagssminke. Hadde tenkt å poste det i dag, men ble så sent så dere får bare et par bilder jeg var utrolig heldig med! Sånne såkalte snapshots som man blir så fornøyd med :D
haha peeen<3<3
profilbilde, heii!

Nå er det natt, så vi får snakkes i morgen! Tror vi har norsktentamen, så kanskje jeg er ferdig tidlig.

ripefritt iphone/ipod tilbehør

Har fått tilsendt et par produkter fra Ripefritt. De selger masse forskjellige produkter. Blant annet invisible shields til kamera, iphone/ipod, pc osv, covers og deksler til iphone/ipod, headset og flere duppedingser til dine gadgets.

Jeg fikk tilsendt Invisible Shield til iPhonen min, deksel og headset. Jeg er storfornøyd med alt jeg fikk!

Her er alt utstyret jeg fikk


Her kan du se invisible shielden. Du kan jo egentlig ikke se den, men det er en beskyttelses plastikk til å ha på skjermen. Det som er spesielt med Invisible Shield er at det er supersterkt og det blir ingen riper på plastikken! Lett å sette på så lenge man følger bruksanvisningen nøye, og den holder godt på iPhonen og beskytter skjermen fullstendig. Man kan kjøpe Invisible Shield til å ha på hele iPhonen også.

Akuratt nå kan du kjøpe Invisible Shield på tilbud til 159 kroner!


Dette dekselet elsker jeg! Det dekker rundt hele iPhonen og har en morsom vri med at man deler det i to for å ta det av og på. Dekselet er av merket Seidio, og finnes i flere forskjellige farger. Det er en god kvalitetsvare i forhold til de billige silikondekselene man får kjøpt på Obs og lignende. Hvis du kjøper både dette dekselet og Invisible Shied får du Invisible Shield til 135 kroner :)

Her kan du kjøpe Seidio Innocase Surface II i fargen Rose Pink.


Ahh, ørepluggene! Elsker dette headsettet. Lyden er fantastisk og du får en mye bedre opplevelse av musikken. Det er en morsom volumkontroll litt lenger ned på ledningen der du drar en "knapp" oppover eller nedover for å styre volumet. Du kan også prate i telefonen med dette headsettet fra Zagg Smartbuds.

Det blir heller ikke knuter på kablene, og de er dekket med InvisibleShield slik at det holder lengst mulig. Det er et ganske dyrt headset, men du blir ikke til å angre om du kjøper det!Denne posen følger med som du kan oppbevare headsettet i når det ikke brukes. Du kan også ha mobilen i posen, men jeg foretrekker bare å bruke den til headsettet.


Også følger det med et stort utvalg av ørepropper! Silikon og skumgummi eller gele eller hva jeg kan kalle de svarte. Jeg bruker å bytte litt på hva jeg har på headsettet.

Du kan kjøpe Zagg Smartbuds her.

farsdagen i går

I går var det jo farsdag, som sikkert de fleste har fått med seg. Jeg hadde ikke kjøpt noe gave eller noe til min pappa, ringte han iallefall og gratulerte han :) Ellers var vi og hentet Lotta og Bella. De har vært i nesten en måned hos verdens beste hundepasser Anne Lise. Var godt å få de hjem igjen, og Bella har blitt husrein på sitt opphold hos hundepasseren - yaay!

Når vi hadde hentet hundene dro vi på kirkegården og tente lys for morfar. Han døde i 2005 av KOLS(?), og siden det var farsdag ville mamma tenne lys for han. Syns det var veldig koselig, savner han <3
Bella, ligner litt på en liten rev <3
Akuratt funnet fram til gravsteinen. Bella var litt nyskjerrig.


Tenner lys (I)


Her ligger Signe som er min oldemor, Karl som er min oldefar og Arne som er min morfar <3


bella, mi bella

heter ikke charlotte!!!

Hvorfor er det så mange som skriver "Elsker bloggen din Charlotte" også videre? Jeg heter jo ikke Charlotte, iallefall ikke sist jeg sjekket. Greit, det er mellomnavn, men foretrekker helst å bli kalt Therese :)

T - H - E - R - E - S - E -!!!!! <3

lagt på meg

Nå sitter jeg her god og mett. Har valgt å kutte ned nøttedietten til 150 gram nøtter dagen, siden jeg ble så utrolig lei av å tygge på de ekle nøttene. Jeg tar 50 gram nøtter etter frokost, 50 gram etter middag og 50 gram etter kvelds. For å veie opp for de nøttene jeg ikke spiser, har jeg funnet en rekke matvarer med høyt kalori-innhold. Blant annet nudler - 480 kalorier i en pakke! Har hørt at det ikke er så bra med nudler på grunn av høyt fettinnhold, så vet ikke om det er til å anbefale.

Viste du at du må ha et overskudd på minst 500 kalorier for å gå opp i vekt? Og får å gå ned i vekt kan du ha et underskudd på 500 kalorier? For å regne ut hvor mange kalorier du forbrenner daglig, tar du vekten din og ganger med et sted mellom 28 - 38, alt ettersom hvor aktiv du er. Hvis du er lite aktiv, ganger du med noe av det laveste tallet - og er du mye aktiv ganger du med noe av det høyeste.

Selv fikk jeg 37 kg * 32 = 1184 kalorier. Dette er så mye jeg bruker hver dag, og for å legge på meg må jeg spise minst 1700 kalorier. Nå etter jeg begynte å innse at jeg skal opp i vekt, har jeg spist mellom 2000 - 2500 kalorier daglig. Har gått opp nesten 1 kg på 3 dager! Hvis det fortsetter denne veien skal jeg nok komme meg på en passelig vekt ganske fort :)

Normalt når jeg veier meg om morgenen veier jeg 36,5 kg, men i morgest veide jeg 37,5 og nå står den på 38! Føler at alt går riktig vei, haha...


Sensur av tånegler, mm!


bolle i ovnen, eller nøtter og nudler da!

gladmor - iris taklo

God søndagsmorgen godtfolk :)

I går satt jeg og leste gjennom kommentarer på forrige innlegg. Kom over en kommentar fra "gladmor", og tilfeldig klikket jeg meg innom bloggen. Det skulle vise seg at dette er en blogg jeg kommer til å lese mye framover. Satt i sikkert en time og leste gjennom både nye og gamle innlegg. Så på bilder, den nydelige jenta!

Bloggen skriver av Iris Taklo som er ei jente på 18 år - blir 19. Hun er DRITflink til å oppdatere, og har et kjempegodt ordforråd. Tror kanskje dette er en av mine nye favorittblogger, og derfor har den fortjent en plass her oppe:

Her har jeg lagt en snarvei til blogger jeg er innom ofte. Legg merke til at jeg har min egen der, haha...


Nydelig jente, nydelig header og nydelig blogg. Hun har forresten laget headeren selv, syns den var veldig stilren og fin.


Så besøk: http://gladmor.blogg.no - det skal iallefall jeg gjøre framover!

jeg har startet på nøttediett

Nei, skal nok ikke slanke meg. Tvert i mot, skal legge på meg en del kilo. Nøtter er en kaloribombe hvis du spiser mye av det, så derfor har jeg valgt å begynne på en såkalt nøttediett. Skal spise 250 gram cashewnøtter daglig - noe som tilsvarer 1500 kalorier. Skal jo i tillegg spise maten jeg spiser ellers, men nøttene skal hjelpe meg å få et overskudd av kalorier som gjør at jeg legger på meg.

Nøtter har også sunt fett i seg, så ikke gå gal vei og spis deg tjukk på hamburger, chips og pizza. I 100 gram cashewnøtter er det 612 kalorier, så det sier seg vel selv at det kan hjelpe med å få et par ekstra kilo. I hovedsak vil jeg få litt mer fett på lår, legger, armer og sånt. Magen kan jeg få litt mer fett på, men den er ikke viktigst for meg.

Per i dag veier jeg... flaue 37 kg. Har høy forbrenning, noe som gjør at jeg aldri legger på meg. Har bestemt meg for å komme meg opp til 45 kg, noe som er en passelig vekt til høyden min. Skal prøve ut dette i en måned, så skal dere få høre hvordan det gikk. Forundrer meg derimot ikke om jeg skeier ut og ikke klarer mer eller glemmer det av, men jeg skal virkelig prøve å klare det. I dag begynner jeg offisielt!
En halv boks om dagen kan bli dyrt, men jaja. Jeg bryr meg ikke om det ;)

- Har du noen tips til å legge på seg for folk som meg? (Da tenker jeg ikke på tips som å trene, spise fisk og kylling hver dag og sånne ting som er litt avanserte, haha)

åh, skolelooool

Nå sitter jeg og jobber med noe høstprosjekt greier vi har på skolen. Må lage en powerpoint og masse annet piss, så derfor er jeg litt busy. Skal være ferdig i morgen og da må man bare stå på!

Er forresten på gruppe med tre gutter. Selvfølgelig de lateste guttene i klassen. Hvis de ikke møter tidsnok til fremføringen i morra må jeg banke de ;)

CIAOCIAO

snart jul, hva skal jeg ønske meg?

Fikk et spørsmål fra http://camillaahoiland.blogg.no om hva jeg ønsker meg til jul. Har ikke tenkt så mye på dette, men kan jo skrive ned et par ting som jeg vet jeg kunne hatt bruk for og ikke orker å kjøpe selv.♥ Fjernkontrollsutløser og kamerastativ
Når jeg ikke har noen til å ta bilder av meg, så må jeg stable kameraet oppå bøker, lys og alt annet jeg finner for å få perfekt høyde. Det er ganske slitsomt, så et kamerastativ hadde passet helt perfekt! Siden jeg ofte bruker selvutløser, må jeg stå med kameraet og ta en hånd forran objektivet for at den skal fokusere rett, så springe bort og stille meg i posisjon. Hadde før en fjernutløser, men har mistet den, så vil gjerne ha en ny. Det er mye lettere, for da slipper man å få masse dårlige bilder!


♥ Gavekort på BikBok
Sier vel seg selv hvorfor jeg vil ha det. Blant alle basic klærne er det mange skatter som jeg elsker. De har begynt å få mye flere moteriktige klesplagg der, og derfor hadde det ikke skadet med litt "gratis" shopping der!


♥ Jakker og kåper
Åh, jeg elsker kåper. Jeg kunne gjerne hatt 50 kåper! Det er så mange forskjellige å velge mellom. Fasonger, farger, former - ja, you name it! Derfor ønsker jeg meg mange fine kåper. Kanskje ikke akuratt de på bildene, men litt mer "ungdommelige" holdt jeg på å si.


♥ Money, money, money
Is so funny, in a rich girl's world! Noe av det beste jeg vet er å ha mye penger, for da kan jeg kjøpe alt jeg vil ha omtrent. Okei, ikke alt, men mye. Så hvis noen i familien ikke vet hva de skal kjøpe til meg, gi meg penger. Selv om det er en ganske upersonlig julegave, så blir jeg glad uansett! Tanken som teller, you know.


♥ Sjokolade!!!!
Ja, sjokk... Haha, neida. Jeg elsker sjokolade og det er helt knall å ha masse godis som man kan feite seg opp på i jula. Da vet dere lesere hva dere kan sende til meg før jul, loveyouall! Haha, neida igjen.

♥ Shoes for my small feet
Nå trenger jeg meg virkelig noen mer elegante høyhelte sko. Har bare sånne uelegante, sånn partysko type. Vil ha noen normale, men jeg sikler alltid over de mest horete partyskoene så derfor ender jeg alltid opp med å kjøpe det. Til familie og venner: bruker størrelse 36.

♥ Hva ønsker du deg til jul, hvis du har tenkt på det?

PEPSODENT - en tannkrem som virker!

For en god stund siden så jeg en reklame på et busstopp for tannkremen "pepsodent - white now". Synes den så ganske bra ut, men viste ikke hvor man kunne kjøpe den - helt til jeg og mamma var på Ica. Der stod den! Min redning til hvitere tenner for kun 32 kroner.

Har prøvd den ut i 2 uker nå, og ser tydelig forskjell. Så dette er altså en tannkrem som skal bleke tennene dine, og de skal til og med bli hvitere etter første tannpuss. Jeg er ikke helt sikker på om mine ble hvitere etter en tannpuss, men nå er de iallefall blitt flere toner hvitere.

Er utrolig fornøyd, så ønsker du hvitere tenner uten å måtte kjøpe tannblekningssett er dette løsningen.Øverste bildet er for 2 uker siden ca, og nederste ble tatt i går :)

- Har du noen gode måter å få hvitere tenner på?

jeg omgås KUN med pene mennesker!

Jeg har alltid hatt en liten trang til å kun omgås med pene mennesker. Spesielt de som er avbildet her under. Det er det absolutt beste skjønnhetsidealet jeg har sett, og synes alle burde se slik ut! Du ser kanskje jeg har gått gjennom en makeover i det siste, vel - takket være sminke<3<3<3

åh, jeg har så fine venner!

en liten anbefaling til bursdagsbarnet

I det siste har jeg lest litt på en blogg som skrives av Elise. Det er ei utrolig søt jente, og hun har faktisk bursdag  i dag også! Så nå er hun 15 år, gratulerer så mye :)

Bloggen heter http://ejms.blogg.no. Hun er flink å oppdatere, og har gode bilder i stortsett hvert innlegg. Flink og skrive er hun også! Ta deg en tur innom bloggen og sleng inn en gratulasjon!


Se så søt :)

- Når har DU bursdag?

ny bukse

Hei!

Har nettopp kommet hjem fra byen. Kjøpte meg en dritstilig bukse på KappAhl, kostet bare 179! Elsker den, og den er skikkelig god å gå i. Du finner sånne bukser på BikBok, Cubus og mange andre butikker. Dette er såkalte "harmesbukser".

Edit: og nei, mener ikke harembukse. Det jeg mener er at sånne her bukser som du finner på BikBok, Cubus og mange andre bukser - det er såkalte "harmesbukser". At den typen bukser som du finner på flere butikker er haremsbukser, skjønner?
Peeen ^^

Hvad tycks?

kino i kveld, heihei

Nå skal jeg på kino med mamma og brodern. Haha, vet ikke hvilken film i skal se en gang. Tror ikke vi har bestemt oss. Vi skal iallefall ut å spise først, og nå angrer jeg på at jeg dusjet for en halvtime siden. Å gå med vått hår overalt er absolutt det beste<3<3 not.

Siden jeg har det litt travelt får dere kose dere med thelolcam bilder heller ;)Nå må jeg prøve å få fønet håret litt før jeg springer ut døra. Kos dere i kveld <3

Katie Piper: my beautiful face

Endelig fredag! Er forresten et intervju med meg på http://julia.no - dere kan lese det her. Ukas tema på Julia er nemlig blogging, så derfor har de intervjuet blant annet meg, Haawt og noen andre. Tror også det kommer ut et intervju med Voe i løpet av denne uken, så bare følg med.

I går så jeg på en dokumentar om Katie Piper - hun var tidligere modell og programleder. I mars 2008 ble livet til denne kvinnen brått snudd på hodet. Katie ble angrepet på gaten. En mann, Stefan Sylvestre, kastet syre i ansiktet på Katie. Hele ansiktet smeltet bokstavelig talt bort. Hender og brystkassen ble også skadet. Katie ble også blind på det ene øyet. Dette syreangrepet viste hun hvem som hadde gjort. Nemlig eks-kjæresten Daniel Lynch. Han har tidligere blitt anmeldt for å kaste kokende vann i ansiktet til en annen mann, noe som Katie ikke var klar over.

Etter angrepet ble hun behandlet på et sykehus hvor de fjernet alt hud og skinn fra ansiktet hennes. De gjenoppbygde ansiktet med "falsk" hud. I oktober 2009 valgte hun å gå ut med historien sin i denne dokumentaren som ble sendt på TV2 først i går.

Grunnen til angrepet skal være at eks-kjæresten Daniel trodde Katie hadde anmeldt han for voldekt. Han voldtok og banket opp Katie på et hotell de hadde leid. Han truet også å skjære opp ansiktet med et barberblad, henge henne og stikke henne flere ganger i armene. Katie valgte å ikke anmelde forholdet siden hun var redd for hva han kom til å gjøre. Daniel hadde nevnt til Katie at hvis hun anmeldte det, skulle han ødelegge ansiktet hennes.

To dager etter angrepet beklaget Daniel og ba hun gå på en internettkafe for å lese et brev han hadde sendt hun på facebook. Det hun ikke viste var at Stefan hadde fått instrukser fra Daniel om å være i nærheten når hun kom mot internettkafeen. Når Stefan oppdaget Katie, gikk han mot henne med en pappkopp. Katie trodde han ville ha penger, så hun begynte å lete fram småpenger. Plutselig får hun syre kastet på seg og hun springer inn på en cafè. Der ringer de ambulanse og hun kommer seg på sykehuset.

Hun har nå vært gjennom 40 operasjoner for å fikse ansiktet. Hun må også gå med en plastmaske 23 timer i døgnet, da denne plastmasken skal gjøre at arrene blir mindre synlige.

Det er en helt grusom historie, og jeg kan ikke fatte at noen kan gjøre noe sånn mot et annet menneske! Heldigvis fikk de to gjerningsmennene straff. Daniel fikk 16 år i fengsel, og Stefan fikk 12 år.

Etter og før angrepet.


Plastmasken som skal dempe arrene.


En del av skadene fra den etsende syren hun fikk kastet på seg. Litt av denne syren svelgte hun også!
Nesen er også blitt ødelagt. På dokumentaren kan man se at hun har et rør i nesen som skal hjelpe hun og puste tror jeg det var. Her står hun med Simon Cowell som har hjulpet hun med å starte opp "The Katie Piper Foundation". Ikke foundation som i sminke altså :)


Jeg synes Katie har fått et vakkert utseende til tross for angrepet. Doktoren har gjort en kjempegod jobb, og Katie stråler og ser flott ut.

På denne videoen kan du se angrepet, spol til 4:35.

Så du dokumentaren i går?

stay positive!

Heisann og hoppsann, trallelallelaaaaaaaaaaa. ok, tulla :D Er forresten tilbake for fullt i morgen!

Vil bare minne alle på at det er viktig og holde seg positiv! Se lyst på livet, så blir alt bedre. Alle kan ha en dårlig dag, men ikke la det gå utover andre. Vær glad og oppmuntre de rundt deg, og du vil få et mye mer positivt syn på ditt eget liv. Stay positive, and life will smile to you :D


Tumbs up for you guys


Again, tumbs up for you guys!Nå skal jeg gjøre noe jeg aldri bruker å gjøre på denne tiden, nemlig....

SOVE! Blogges 2morrow

ah, love my new shoes

Var og hentet et par sko i dag på posten. Ikke hvilke som helst par sko, men HUB sko.


Ble forelsket straks jeg åpnet esken!


De jeg har er av merket Hub Queen. Disse er, som dere ser, brune. Skoene er også laget av ekte skinn, så de er utrolig varme. Jeg prøvde de på og satt i 5 minutter og så på TV... måtte ta de av, det ble så varmt. Haha!


Se så deilig! De er ikke foret helt ned i skoen, men fra hælen og oppover mot ankelen. Dette gjør at du ikke blir så kald, da ankelen (håndledd og hals også) er den plassen som må beskyttes mest mot kulde - fordi disse tre nevnte stedene regulerer kroppstemperaturen mer enn andre steder på kroppen din!


Også må det jo litt detaljer til for å gjøre skoen mye freshere :)
You like? Kjøp de da vel! Jeg har i størrelse 36, og det bruker jeg til vanlig. Har du derimot planer om å ha tjukke ullsokker i vil jeg anbefale deg en størrelse større. Det er jo egentlig ikke nødvendig med ullsokker i disse da.

Dere kan også kjøpe sko på nett hos BareSko.no. (De har rask levering, 365 dagers returrett OG gratis frakt!)

pc på fredag!

Kommer bare innom for å si hei. Har veldig dårlig samvittighet siden jeg ikke har blogget noe i det siste, men får ikke særlig blogglyst når jeg verken har min egen pc eller minnekort til kameraet.

Får forhåpentligvis pcen min på fredag, siden jeg ikke har forsovet meg denne uken... foreløpig! Gled dere til fredag, for da er jeg tilbake (håper vi). Nå sitter jeg på skolen, og skal følge med i timen. Hadebra :)