hits

november 2011

nytt design igjen

Hei!

Nå har kusinen min RIKKE laget meg nytt design. Er superfornøyd, ble alt for fort lei det forrige + at jeg vil ha et litt eget som ikke alle andre har. Rikke tar designbestillinger på bloggen sin, og hun er vedlig flink. Hun har drevet med koding og HTML i flere år. Sjekk ut bloggen for mer info. Ukens leser er også forresten oppdatert just nu, det ble Marius! Vet der er litt på etterskudd, må virkelig skjerpe meg....

Hva synes DU om det nye designet?

forfriskende dag

Hei og god kveld!

I går var en rolig og avslappende kveld, men en enda bedre ettermiddag. Jeg og Tuva tilbringte vår dag på Bryggen Spa, hvor vi først fikk en utrooolig deilig basic ansiktsbehandling. Den varte i ca 1 time, ble veldig avslappet og jentene som jobbet der var veldig dyktige! Huden ble silkemyk, og jeg føler meg skikkelig frisk i huden. Anbefaler alle med litt uren hud og få utført en slik behandling, tror de har den på juletilbud til 700 kroner nå.

Etterpå fikk vi nydelig spa med jacuzzi, badstu, frukt og drikke! Jeg ble helt paff med en gang jeg kom inn på spa-rommet, det er så nydelig der. Veldig gjennomført og avslappende utseende og interiør. Dette er den perfekte plassen og ta med kjæresten sin på, jeg og Tuva satt lenge og tenkte hvor digg det hadde vært å ta med kjæresten sin dit. Romantisk, avslappende og hudpleiende spa. De har to badstuer hvor en har duft og en er vanlig. Ble en liten time i jaacuzziet før vi satte oss og småpratet litt med frukt og vann i hjørnet.

Jeg kan egentlig ikke beskrive hvor deilig det var, og hvor fint det er der - det må oppleves! Bildedryss:


Elsker Bryggen Spa, skal definitivt tilbake. De har besøksadresse Sjøgata 27 - i gaten nedenfor gågata hvor Burger King ligger.

DIRTY LITTLE SECRET

VIKTIG, DERE MÅ STILLE SPØRSMÅLENE PÅ MIN BLOGG - rhenriksen.blogg.no, SÅ JEG FÅR DE. 

HEIHEII, Renate her, spørsmålsrunden er i gang på bloggen min. Nå kan dere spørre om hva dere måtte ønske om vår kjære Therese. Er klart at drøye og upasselige spørsmål blir utelukket. Men nå har dere virkelig sjansen til å spørre om ting som 'skjuler seg bak bloggen'!! Som sagt, det kan hende jeg slenger inn 'obs' bilder av henne som ikke har blitt vist på bloggen før. 

Nå er det bare å ta turen innom bloggen min å spørre i vei, trykk HER for å komme direkte til spørsmålsrunden, eller trykk på hvilket som helst bilde. Benytt sjansen jeg kommer til å svare i morgen ved midnatt! Kommer du til å delta?

Kyss og klem fra rhenriksen.blogg.no!

uten sminke

Først og fremst: angående lydbloggen. Det er jo et valg dere tar selv, jeg tvinger dere jo ikke til å abonnere! Og jeg tjener ikke penger på lydbloggen, det som koster er å ha den linjen lydbloggen er på og de som skal drive den linjen må jo selvfølgelig betales - samt de som satte opp lydblogg til meg via den linjen. Det koster penger å lage noe sånn, og jeg gjør det bare fordi jeg vil gi enda mer til de som har lyst på enda mer! Den er til for at jeg skal kunne ringe dere på farten, og jeg kan gjerne snakke i en time om det er det dere vil. Er ikke meningen det skal bli 10 sekunder hver gang, skal selvfølgelig bli mer. Hvis dere ikke er interesserte, er det bare å la være og kommentere :)

Mange spør om å få se meg uten sminke, så here you go. Helt uten sminke etter ansiktsbehandling! Skriver mer om det etterpå, har hatt en kjempedeilig venninnedag på Bryggen Spa med Tuva mi <3 Dere skal få masse bilder etterpå, nå skal jeg fortsette avslappingen en liten stund.


Nei, har ikke krøller naturlig :) Hadde håret i flette i natt, wihuu

TCMN til 2029 - lydblogg

Nå har jeg fått lov til å gjøre noe dritfet med bloggen, nemlig lage lydblogg. Dette er en type blogging via mobilen. Jeg spiller inn en beskjed til dere ca en gang i uken, hvor beskjeden kan handle om hva som helst. Bare snikk snakk, tips og hint om kommende konkurranser som gir deg et forsprang, og andre ting som gjelder bloggen. Når du abonnerer på meg, vil du bli oppringt på mobilen fra "Skjult nummer" eller "Blokkert", og lydmeldingen min vil spilles av.

For å abonnere sender du TCMN til 2029, og den første meldingen vil komme i løpet av kort tid. Det koster 19 kr for hver beskjed som spilles av. Jeg blir til å lydblogge ca en gang i uken, og da vil et koste deg som abonnerer 19 kroner i uken/per gang. Test det ut og si hva du mener i kommentarfeltet! (prisen er 19 kr fordi det er dyrt å drive lydbloggingen, just so u know!)

Ønsker du ikke å fortsette å abonnere sender du TCMN STOPP til 2029, du vil da avslutte abonnementet.

Så hva venter du på? Ta fram telefonen og jeg ringer dere alleeee
lillestrøm-turen

Er en stund siden jeg var i Lillestrøm, men jeg sa jo til dere jeg skulle fortelle hvorfor. Grunnen er egentlig ikke noe komplisert, dere vet jo hvor mye foreldre sliter med tenåringer? Jeg tenker egentlig motsatt, at vi sliter med foreldrene... hehe, jeg vet om en person som gleder seg til å bli 18 (ja, det er meg hvis du lurte!!!!). Kjøper inn pappesker og står klar når klokken slår 00.00 på bursdagen min neste år. Leilighet her kommer jeeeeg!

Vel vel, tilbake til saken - lillestrøm. Mamma så seg lei på meg fordi jeg ikke kom meg på skolen, sov hele dagen, dro ut i helgene og festet som en eller annen gal alkoholiker hver fredag og lørdag, dreit i alt og hele livet mitt på det tidspunktet var bare et eneste stort rot. Hadde egentlig bare gitt opp alt som heter plikter og regler, og funnet ut at jeg skulle gjøre det jeg selv ville og til slutt ble det litt i overkant. Hun valgte derfor å sende meg en uke ned til Lillestrøm, hvor eks-stefaren min som jeg har et godt forhold til, bor. Her skulle jeg altså tenke over livet og roe meg ned, finne ut av at det finnes viktigere ting enn festing. Det fungerte så som så, er jo enda litt for glad i festing, men har skjerpet meg litt!

For ja, jeg er ikke en perfekt person. Jeg har gjort sååå mange feil, ting som jeg angrer veldig på. Men det er livet - du lærer av dine egne feil. Nå virker det da som jeg må feile litt flere ganger på samme område før jeg lærer, men det får bare være. Ting som å kjøre hjem i fylla på firhjulingen, bli full og våkne opp med en blåveis uten å huske noe, jeg har ekstremt høyt fravær på skolen, slite med å holde avtaler, få oppsigelsesvarsler osv. Dette er ting som jeg i ettertid bare tenker "lol, shitkid" om og blir egentlig litt flau over at det er meg. Ting som jeg selv vet at jeg ikke vil gjøre igjen!
// bilder fra da jeg var i lillestrøm

betakaroten

Okei, har offisielt brukt en time på dette innlegget.. oppslukt av robot unicorn attack...

Jeg vet det blir litt mye snakk om brunfarge osv på bloggen for tiden, men jeg er så fornøyd! Endelig føler jeg at fargen kommer på plass, takket være betakaroten + solarium. Betakaroten har jeg skrevet om før, du kan lese det HER. Det er iallefall et "kosttilskudd" du tar i tabelettform en gang om dagen - dette skal gi deg en dypere og jevn farge som varer. Du blir selvfølgelig ikke brun uten å eksponere kroppen for sol.


det har først og fremst blitt resultater på magen, men armene og brystkassen kommer etter hvert!
Denne bruker jeg på armene og brystkassen for å få enda kjappere resultat. Fra solhuset.no

Betakaroten kan kjøpes her:

(ikke reklame, bare funnet en link som gir dere billig startpakke. ps: du få tilsendt ny pakning for 278,- inkl. frakt etter 2mnd. er dette uønsket avbestiller du abonnementet etter du har fått første pakke,)

sol

Er på brun og blid med Meline. Snakkes når jeg er hjemme!

fint hofteben ja....

herlig

Nå er helgen offisielt over. Hater søndager, for det betyr skole i morgen. Søndager er det heller ikke en drit å finne på, så skal vel tilbringe hele dagen med å game robot unicorn attack. Skal også bytte ukens leser i dag, blir å gjøre det i kveld. Jeg må bare finne noen som er "verdig", haha. Ahh, bare 5 dager til helg igjen. Cant wait :D

Ble plutselig ganske trøtt igjen, men skal ikke legge meg. Jeg skal spare det til senere, sånn at jeg kommer meg på skolen i morgen og får hatt gym. Kan ikke huske sist jeg hadde gym, kommer alltid for sent på mandager selv om vi begynner klokken 10.


Og må dere slutte å være så aggressive, blir jo lei meg :(

kimono

Fikk en kimono i posten fra Baci Lingerie. Litt stor kanskje, men den er chill å hive på seg om morgenen når man ikke orker å kle på seg. Sitter faktisk i den enda, kommer sikkert til å ha den på meg helt til i kveld. Kjempedeilig stoff osv. Wihuuu.

what to do

Hei!

Nå har jeg dratt meg opp av sengen, og sitter bare i sofaen og chiller. Lurer på hva jeg skal gjøre i dag, må vel searche facebook å se. Er egentlig ganske trøtt enda, lider av søvnmangel i mørketiden. Det er nemlig mørkt HELE døgnet i Tromsø, utrolig irriterende. De få timene med dagslys er på formiddagen, og da er jeg alltid på skolen. Mørkt når jeg står opp, mørkt når jeg drar til skolen, mørkt når jeg drar fra skolen, og ja mørkt hele tiiiiden.

Noen fler bilder fra i går:


Hva skal du i dag?

god natt

Nå er jeg stuuptrøtt. Har vært sammen med Meline i hele kveld. Godteri, pizza, guttesnakk, film, sminke og bilder er noen stikkord for kvelden. Superkoselig, og var ubeskrivelig godt med en rolig start på helgen. Jeg ser frem til morgendagen, men aller mest ser jeg frem til å få sove nå. Slenger inn et av bildene vi tok i kveld, orker ikke se gjennom alt.


har brune linser på, men de ser sorte ut pga kontrastene osv.. hehe

hate me now

Nå kan dere få lov å hate meg så myyyye dere vil, for nå er jakken ankommet. Love it, gleder meg til å ikke fryse. Skal ta en liten powernap nå, Meline kommer senere så skal vi lage mat og se film. Blir koselig, aldri feil med litt Thessy & Mella-time!!

....

Hei! ( skrevet kl. 10:45 )

Har akkurat vært hos tannlegen andre dag på rad. I går borret jeg, mens i dag bygde jeg opp en tann. Hastetimer på meg siden jeg har "glemt" av de tre - fire timene.

Skulle egentlig vært på skolen, men når jeg rekker å komme meg dit har vi bare et fag igjen. Bedre med dagsfravær enn timesfravær spør du meg...

Ble tilbudt å jobbe et par timer på Glitter i dag, så jeg skal gjøre det :) Noe av arbeidet jeg gjør er å stille opp varer:

Da snakkes vi :)

tenk deg om!

Fant et veldig bra innlegg på kusinen min RIKKE RYE sin blogg. (Det er altså hun som har skrevet det, og ikke jeg!!!) Vil at dere alle skal tenke litt over dette, for egentlig så er det jo ganske sant. Hun er forresten veldig flink med design, sjekk ut det dritfine designet hun har nå. Vil du bestille design fra Rikke kan du trykke HER. Hun kjører også ofte konkurranser med design som premier.


Har dere merket hvordan alle og enhver tar seg "retten" til å påpeke og mene så vanvittig mye når det gjelder utseendet, personligheten og meningene til toppbloggerne? Bare fordi de ligger på topplista så skal de "tåle" det, og det er plutselig helt legitimt å komme med direkte slemme utsagn - de er jo trossalt toppbloggere.

Topp 3 på blogg.no:
fra venstre Tcmn, Andrea Badendyck og Sophie Elise.

Internett gir en unik mulighet for en rekke mennesker til å spy ut negative holdninger i anonym drakt. Det er slutt på at du må vise et ansikt når du sier hva du mener, det er faktisk så enkelt som å ikke poste navn i kommentaren for at identiteten din skal holdes skjult. Om vi drar paralleller fra bloggverden til for eksempel nettaviser så er det faktisk slik at når du kommenterer noe må du stå frem med en registrert bruker, ellers kan du ikke kommentere. Her på blogg.no er det derimot fritt fram og man trenger ikke å stå frem med sin sanne identitet bak meningene sine.TCMN er visst et egoistisk gingertryne som stjeler dyr sin pels fordi hun selv ikke eier fett på kroppen. Tror dere at personen som kommenterte dette ville sagt det samme ansikt til ansikt til en tilfeldig person på gata som gikk rundt i Canada Goose? 
 
Det som vises utrolig godt her i bloggNorge er at jo flere lesere du får, jo flere ekle kommentarer utsettes du for. Det er svært jantelovspreget og ingen skal tro de er noe, blir noe eller noen gang var noe bare fordi de har mange lesere på bloggen sin. De skal være takknemlige, de skal være ydmyke og de skal tåle alt folk sier til dem - de er jo toppbloggere tross alt. De får vurdert sin personlighet og sitt utseende opp og ned og i mente, blir pepret med beskjed om hvor lite de "fortjener" sine lesere(av folk som leser bloggen?) og hvor kjedelig det er for alle de trofaste leserne at ikke bloggeren oppdaterer annenhver time. Noen velger å slette de drøyeste kommentarene, andre lar dem stå. Uansett så når hver eneste kommentar frem til eieren av bloggen, og kun de sterkeste klarer å la være å bli påvirket av det når hundrevis av mennesker må påpeke hvor dårlig du er som menneske.En kommentar på bloggen til Sophie Elise. Det er greit å være uenig, men tror dere at det er en grunn for at denne personen kommenterer anonymt? 

Er det noen spesiell grunn til at enkelte rettferdiggjør netthets med at noen er "toppbloggere"? Det betyr ikke at man er noe "overmenneske" av den grunn. Tenk dere om før dere sier noe dere ikke ville sagt ansikt til ansikt. Bry dere om deres medmennesker i stedet for å uttrykke sjalusi på en sånn måte. 

 Det er drøyt. Det er anonymt. Det kan politianmeldes. IP-adressen din forteller mer om deg enn du tror.

ønsketenking

Huff, for et jævlig vær det er ute! Det er storm, blåser og regner alle veier. Du trenger ikke tupere håret ditt før du går ut, det gjør liksom vinden helt fint for deg.. På dette tidspunktet hadde det vært helt perfekt med en sydentur. Kjenner jeg savner Bulgaria veldig nå, har sett gjennom bilder. Det ser så varmt ut liksom, elsker å ligge i solen, få farge, avkjøle meg i bassenget osv. Noen søtinger som vil gi meg en sydentur? :)

sigveig <3
kine <3- Hvor ville du vært akkurat nå?

ukens spørsmål

Hvor høy er du?
- Jeg er 1.59 ca, men vokser jo stadig så ikke lenge før jeg er 1.60.

- Kan du fortelle litt om linjen du går på, hva du kan bli etterpå og evnt, om du "anbefaler" noen å gå linjen. Og snittet som var når du kom inn om du husker det.
Jeg går salg, service og sikkerhet VG2 med markedsføring som hovedfag. Det er veldig lett stoff å lære seg, da det går på mye ting som faller naturlig for deg. Du kan bli alt innenfor reise, salg osv. Er ikke helt sikker selv egentlig, men ja :p

- Hvilken Canada Goose har du kjøpt?
Fjorårets svart Expedition damemodell i størrelse XXS. Kjøpt på finn.no brukt til 4900 kroner :) Skal vise dere bilder når jeg får den, gleder meg til å kaste den lilla drittjakken min. Vurdert og brenne den også, haha!

- Hva har skjedd med fingeren til Tuva?
Hun var på SATS og trente, og mistet en vektstang på fingeren eller noe. Usunt med Trening, hahaha!

- Har du skadet deg selv før?
Ja, haha. I Bulgaria sparket jeg gjennom en glassdør slik at den knuste, og måtte på legevakta og sy masse sting på leggen og foten. I tillegg fikk jeg en stygg blåveis for et par måneder siden... thug life!pen :)

- Det morsomste du har gjort med bloggen din?
Haha, det var når jeg køddeblogget en dag og overdrev som faen og en milliard av dere klikket helt!
Haha, morsomt! Nå skal jeg spise middag, puss puss ;*******

fluffyy

Hei!

Nå har jeg fått låne lader til Mac'en hos Ole, han er så sniiill!! Holder på og si farvel til Fluffy, den ene valpen. Han reiser i dag til sitt nye hjem, mens resten reiser i morgen. Herregud så fort tiden har gått. Blir nok å savne de litt, men ikke å våkne til full hysteri i hundeburet på morgenen... Må stikke nå, folkene er her for å hente han :)


cute, fluffy
nydusjet! han skal forresten hete Konrad/Conrad i det nye hjemmet


Her er Kazan/Cazan, han og de to andre reiser i morgen :)

bloggfri

Hei! I dag er det onsdag, det betyr bloggfri. Nettopp ferdig på jobb, hehe.

Meg akkurat nååå:


freestyle

Haha, noen spurte om å få se bilder fra jeg danset Freestyle Discojazz. Her er noen bilder fra jeg var litt øvet og mester/champ. Husker ikke hvem jeg kjøpte litt øvet drakten hos, men mester/champ drakten kjøpte jeg hos ei som het Maren.

Grunnen til at jeg sluttet var fordi jeg flyttet til Tromsø, og her har de ikke den type dans.

cute, litt øvet!


PEN 


haha!


<3 slengbukzer <3 var 10 år da, så er unnskyldt :(

just nu...

kjeder jeg meg ihjel! Holder på å rydde gjennom rommet, tok tydeligvis mye lengre tid en forventet. Ser fortsatt helt jævlig ut her, og jeg har ryddet i sikkert 6-7 timer til sammen i går og i dag. Note to my self: ikke hiv ting under senga! Sverger på at den ene hybelkaninen hadde fått liv i seg....

Finner så mye teit når jeg rydder, tar meg selv i å tenke "what the fuck, hvoooorfor har jeg kjøpt dette crapet??" eller "hva faen gjør en stekespade på rommet mitt?". Hallo, det er ikke normalt å ha det på rommet. Det viser jo bare hvor ekkelt rom du har... og ja, jeg sa nettopp at jeg har ekkelt rom. Æsj. Nok. Må fikse ferdig en innlevering før jeg fortsetter nå, vi snakkes i morgen. 

 Har funnet fram bildet der rommet så værst ut, og slik så det ut over hele gulvet, senga og alt:


Nååå:

wuhuuu, skikkelig glaaad for at jeg er ferdig. NOT!


kult?


kulere?


Viste du forresten at jeg har gått på Freestyle Discojazz? Var i mester/champ klassen, wuhuuu. (10-11 år gammel),


fant forresten dette skjerfet, hot or not? fuskepels, eller som læreren vår sier "fjuske"


wiiiibrun. 

INNLEVERING NÅ, hejdå puser <3

fattigdom og sult

Nei, jeg skal ikke begynne å engasjere meg sykt mye i pelsindustrien, og prøve å overbevise dere om at jeg er sååå i mot pels når jeg faktisk har kjøpt meg en Canada Goose, det blir for teit - selv om jeg har mine synspunkter som er negative mot pelsindustrien. Skal heller skrive om en sak som jeg syns er mye viktigere.

Tenk å være et hjemløst og utsultet barn, og ikke ha noen sted å dra? Du må forsørge familien din med det utrolig lille du har og det du får tak i, folk rundt deg dør av fattigdom, du er 12 år og har ikke opplevd det som kalles barndom. Du har ikke opplevd julen, og mest sannsynlig vil du ikke oppleve den heller.

Hver dag dør ca 16 000 barn av sult-relaterte problemer. Et barn hvert femte sekund. I 2008 døde 9 millioner barn før de fylte 5 år, hvor 1/3 av disse dødsfallene var på grunn av sult. I 2005 levde 1,4 billioner mennesker fra utviklingsland på maks 1,25 dollar om dagen. Minst hver femte barn i USA lever under fattigdomsgrensa. Nå er det snart jul, og i Bodø lever rundt 600 barn under fattigdomsgrensa. To jenter er redd for at disse barna ikke skal få julegaver, og bruker sin fritid på å samle inn gaver til disse. Hvilken fantastisk innsats!!!

Organisasjonen World Food Programme samler inn penger til barn som sulter. Hjelp å bygge en verden uten sult. 1 dollar gir 4 kopper, og du kan donere penger. Du kan også gjøre en forskjell uten å gi dine egne penger. HER kan du via FreeRice svare på spørsmål (et spill på en måte), og for hvert riktige svar doneres det 10 riskorn til sult. HER kan du ta en kort IQ test, og for hver person som tar testen doneres det et varmmåltid til et barn som lever i sult.

ALLE kan gjøre en forskjell! Start i dag :)se så lett, har svart på spørsmål som tok 3-4 minutter og har allerede donert 150 riskorn.

sååå skoleglad

Hei! Ble absolutt ikke ferdig med rommet i går... er så sykt mye å gå gjennom, blir litt trist. 

Nå har vi akkurat hatt en prøve i administrasjon, gikk helt ok tror jeg. Er ikke helt sikker selv, så det vil vel bare si at jeg må lære meg stoffet bedre slik at jeg blir trygg på det. Holder på og sovne av her jeg sitter, merker sykt godt at det er mørketid! Vi burde fått fri hele mørketiden, alle elevene blir jo så uopplagte og lei. Må ta meg en powernap nå helt til neste time begynner klokken 10! Vi snakkes iløpet av dagen, holder på med et innlegg som postes etterpå :)

kylling

Haha, kreativ overskrift. Kun fordi jeg venter på middag. Sitter nå på gulvet i alt rotet mitt og går gjennom alle tingene mine, er nemlig julerengjøring på gang. Akkurat nå er jeg så sulten at det skulle vært ulovlig.... gi meg maaat!

Slenger inn dagens antrekk, har ikke så god tid at the moment siden  jeg må bli ferdig med rommet i dag.

Vi snakkes iløpet av dagen :)topp // ?    shorts & cardigan// gina tricot    strømpebukse // aner ikke    piercing // bulgaria

haha sjekk fargeforskjellen på magen og handa! blir seriøst aldri brun på hendene, men litt mer sol så blir det sikkert litt bedre. 

deksel-addict

Jeg vet jeg blogger mye om iPhone deksler, men jeg har et samarbeid med handelsportal - og i tillegg er jeg veeeeldig glad i iPhonen min og den må jo få lov til å se bra ut. Nå skal jeg dele ut to deksler til en heldig leser, så kommenter hvilke to av dekslene under du er interessert i så skal jeg trekke to vinnere i morgen allerede!

Alle er fra handelsportal.no -> de selger også deksler til HTC og Samsung


nr 1 / nr 2 / nr 3


nr 4 / nr 5 / nr 6


nr 7 / nr 8 / nr 9

pusse opp rommet?

Hei!

Nå er det på tide og få i orden huset. Vi skal pusse opp badet mitt snart, gleder meg som en liten unge. Det er så stygt at jeg har ikke ord. Dere får ikke se bilder av det heller, så stygt er det. I tillegg har jeg tenkt å fikse opp på rommet. Male litt, få bedre lys, rive ned nattbordet som er skrudd fast i veggen, r-y-d-d-e det ordentlig (i dag) og masse annet. 

Har egentlig ingen peiling på hva jeg vil gjøre med rommet, så har dere noen tips? Link meg gjerne noen sider med fint tilbehør jeg kan ha på rommet og badet hvis dere vet om noe! Da er det vel bare å sette i gang med ryddingen...

godt


søtiii


haha det er så mye random på rommet mitt, fy faen


nå skal jeg legge vekk pcen og rydde!! lover, mamma.
kanskje male denne veggen i en farge? åååh, jeg aner ikke

konkurranse // miinto.no

Jeg har nylig inngått et samarbeid med Norges ledende nettbutikk innen online fashion, miinto.no. De har over 800 forskjellige merker, og masse forskjellig å velge mellom. 

Nå kan du vinne et gavekort på 500 kroner hos miinto. Det eneste du må gjøre er å svare på et par spørsmål, så er du med i trekningen. Vinneren kåres om 7 dager. Gavekortet er perfekt nå som det nærmer seg juletider. Du kan bruke det på deg selv, gi det i julegave til noen eller kjøpe noe på miinto som du gir i julegave til noen!

Svar på disse spørsmålene i kommentarfeltet:
1. Hva kunne du tenkt deg fra miinto? (legg ved link til produktet)
2. Hvilket merke er din favoritt av alle merkene de har? 

inspo

Litt inspo til dere imens jeg begynner å skrive en ordentlig innlegg :)// stockholm streetstyle

7 reasons

Har tenkt litt på dette, hvorfor gidder jeg og stå opp om morgenen? Hva er det som får meg til å drite i skjønnhetssøvnen og heller stå opp med poser under øynene for å gå i zombie modus inn på badet så tidlig at det skulle vært ulovlig? Jeg er et super-B menneske. Elsker og sove, men hater og legge meg på kvelden. Hadde jeg bodd alene og ikke hadde hatt noen planer kunne jeg sovet i 16 timer sikkert.

For litt motivasjon til å komme meg opp, så har jeg funnet 7 grunner til at JEG står opp om morgenen: 

 

snart jul...

Hei!

Det er snart jul nå, og snøen ser ut til å ha lagt seg ganske bra på bakken. Har enda et lite håp om at det skal forsvinne, og ikke komme tilbake før vi er ferdig på skolen dette året. Jeg takler ikke snø, det er så jævlig kaldt og mongoooo!!

Nå har jeg vært våken et par timer, men har bare glanet på TV og spist frokost... Brothers & Sisters maraton, liker veldig godt den serien. Planene i dag har jeg enda ikke funnet ut, men følte for å dra til en venninne. Blir så rastløs av å sitte hjemme hele dagen, elsker å koble av litt fra bloggen og sånn! Jeg skal selvfølgelig blogge mer iløpet av dagen, blant annet om fargelinsene, men først blir det å reise seg opp av sofaen mitt neste gjøremål!

Her er litt bilder av moah fra i går:// redigert bilde, samme som i går
 

blå fargelinser

Heihei!

Nå venter jeg på å bli hentet, skal en tur til Camilla og ha chillekveld. Må bare vise fram mine nye linser - har fått både blå, grønne og brune. Skal vise ordentlig i morgen siden jeg har det så travelt nå!


// uten blitz


// med blitzSuperfornøyd. Hva syns du?

bloggen: visste du at..

- Jeg opprettet bloggen min 29 juni 2009 klokken 18:19?

- Jeg har skrevet 1430 innlegg siden da (125 uker), som utgjør 11 innlegg i uka ca

- Jeg har 208 170 kommentarer på bloggen? Dette utgjør nesten 238 kommentarer hver dag i ca 875 dager

- Jeg prøvde en periode slik at alle kommentarer måtte godkjennes, men det var helt sykt slitsomt?

- Bloggen har vært på topplisten siden januar/februar 2010?

- Jeg har 7388 venner på blogg.no?

- I innboksen min på blogg.no har jeg 851 meldinger, men jeg svarer aldri på de? (det tar så lang tid)

- Jeg har lastet opp 4819 bilder på bloggen min?

- På 3 måneder har jeg ca 7 millioner sidevisninger på bloggen?Haha, er så spennende og se hvordan bloggen har utviklet seg! Super fornøyd :)

konkurranse - konsert

Hei!

I samarbeid med Atomic Souls har jeg fått 2 x 2 billetter og dele ut til konsert med Lauryn Hill 21. januar i Oslo spektrum. Det er altså to vinnere som stikker av med to billetter hver, og får dermed muligheten til å ta med seg en venn på konserten. Jeg og Tuva skal også dit! 

For å delta trenger du bare si at du er med i kommentarfeltet :)

Lauryn Hill - Everything is Everything

 
21. januar er soulikonet Lauryn Hill tilbake i Norge med turneen «The Miseducation of Lauryn Hill»

- Miss Hill har blitt en favoritt blant det norske konsertpublikummet og vi er glade hun nå har satt av en helaften for sine norske fans. Denne turneen er spesiell fordi hun fokusere på låten fra sitt gjennombruddsalbum. Lauryn Hill er et musikalsk geni som på helt unikt vis blander rnb, soul, hiphop, regga og pop, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic. 

Lauryn Hill platedebuterte som soloartist i 1998 med det grensesprengende albumet The Miseducation Of Lauryn Hill, som ble en enorm suksess hos både publikum og kritikere. Albumet ble belønnet med hele fem Grammy-priseretter å ha blitt nominert i 11 kategorier, det meste for en kvinne noensinne. Livealbumet MTV Unplugged No. 2.0 kom i 2002. Hennes største hits er Doo Wop (That Thing) fra 1998 og Ex-Factor og Turn Your Lights Down Low fra 1999.
Lauryn Hill høstet stor suksess sammen med Wyclef Jean og Pras Michel i «The Fugees» på 90-tallet. 

Lauryn Hills hjemmeside: http://www.lauryn-hill.com/
Everything is everything: http://www.youtube.com/user/laurynhillvevo#p/a/u/1/i3_dOWYHS7I

Billetter tilgjengelig fra tirsdag 15.november på Billettservice her

travel dag

Hei søøøtinger :) 

Først og fremst lurer mange på hvorfor jeg ikke har blogget så mye de siste dagene. Egentlig er det en veldig latterlig grunn, men kameraet har vært fritt for strøm og jeg har ikke orket å sette det på lading. Hahah, har liksom ikke hatt tid før kvelden og da har jeg bare tenkt "whatever, gjør det i morgen!". Nå er det med andre ord på lading og det blir super blogging fremover!!

I dag har jeg hatt det veldig travelt med venner, skole og alt annet egentlig. Vært hjemme i 15 minutter liksom, og kom nesten nettopp hjem igjen. Har vært sammen med Sofie og Camilla, spist på Tangs (kinamat, faktisk) og tatt sol. Elsker chilledager som det. Må sove nå, tidlig opp!

Vi blogges derfor i morgen, kommer to konkurranser og ukens spørsmål iallefall! Gled dere like mye som meg, vær så snill!

sofie og camilla, my girls <3


brunfargen begynner å kommee, woop!

nytt design

Nå har KINE laget meg et nytt design! Superfornøyd, var litt godt å få vekk det rosa for en liten periode. Er jo veldig glad i lilla også, så traff midt i blinken. Kine driver en blogg, men hun blogger ikke - hun bruker det bare som "hjemmeside" fordi hun lager design til folk. - Hva syns du?
 

Libresse konkurranse

(Husk at jeg har bloggfri på onsdager, derfor jeg ikke blogger egentlig)

Nå har Libresse en konkurranse på Facebook (her) hvor du kan teste din simultankapasitet og teste evnen din til å gjøre to ting samtidig. Jeg selv klarer fint å gjøre to ting på en gang, om ikke fler. Kan stå og lage mat, blogge og snakke i telefonen samtidig liksom. Superwoman? Haha!

Libresse sine tamponger kan åpnes med bare en hand, klarer du å gjøre flere ting samtidig som du åpner Libresse tampongen? Prøv ut konkurransen på facebook her, og klarer du å spille mer enn 10 sekunder er du med i trekningen av gavekort på 1000 kroner hos Nelly! 

For større sjangse til å vinne kan du melde deg på blogg.no sin konkurranse som du finner HER. Tre vinnere stikker av med 500 kroner å shoppe for hos Nelly.

Slik ser spillet ut. Les reglene inne på facebooksiden til Libresse.


Wuhu, klarte 18 sekunder! Nå er jeg med i trekningen :) Hvor mange sekunder klarte du?

// reklame 

julegavetips

Et enkelt julegavetips er iPhone deksler. Det er veldig mange som har iPhone, og deksler er noe alle har bruk for. Her har jeg satt sammen et par deksler som passer til mor, far, bror, søster, venninne og kompis. Jeg kommer garantert til å gi iPhone deksler til noen.

Alle er fra handelsportal.no -> de selger også deksler til HTC og Samsung


// til mor


// til far


// til bror


// til kompis

 
// til søster


// til venninne

Jeg eeeelsker det siste dekselet. Ville du hatt noen av disse?

husker dere?

Hvor lenge har dere lest bloggen min? Her er masse bilder fra arkivet, eldste bildene først!


søt outfit? haha, akkurat blitt 14 år og poserer på feeezt - det var det kuleste!


Var dritflink å redigere outfit bilder :))))

dsc07113
Meg og Tuva i 9. klasse tror jeg!


søøøt


Deilig? Bare fornavnet det...


Meg og Marte. Hadde jo ikke øyenbryn...
 

Så mye hår kan jeg ikke huske å ha hatt...


soooo cute


"outfit" hahaha


var syk, hahaha


cuuute, haha:)


modell?
var brun! 


vinterpia


meg og min kjære betakaroteeen


brun og blid klokken 7 på morgenen, på en FRIDAG!!!


syden!!!


SELVBRUNIIIING


svart hår!


første skoledag for 1 og et halvt år siden

Nå orker jeg ikke se gjennom flere bilder!  

heftig powernap

Hei søtinger!!

Nok en skoledag over, herregud som jeg gleder meg til det blir juleferie. Bare synd den varer så kort! Skulle liksom vært like lang som sommerferien, og ikke bare to uker. Heldigvis går det fort etter jul, så er det sommer plutselig og jeg er ferdig med 12 års skole. Da er det på tide og ta seg sammen og bli buisness woman, men føøørst... kan jeg ta meg et år i syden eller noe. Iallefall ta det helt rolig og gjøre meg klar til 8-timers dagene frem til jeg blir pensjonist!!

I morgen får jeg min egen PC tilbake, har savnet Picasa ♥ Deeet blir herlig. Nå skal jeg ta en heftig powernap, ble så sliten av å traske gjennom all sørpa på hjemturen. Og jeg lover, det er helt jævlig vær ute. Umulig å gå i UGGs, de er jo som svamper i vann.


se, trynte i en busk på vei hjem. ikke smart med hvite bukser!!!


bukse // cubus    topp // bikbok    tube-bh // bikbok    armbånd // glitter    klokke // jallaaaa


og endeliiiig skal jeg ta etterveksten igjen! fantastisk


digg? er meldt mildvær så håper snøen forsvinner igjen - dette gir meg IKKE julefølelse. bullshit!

Har du noen spørsmål til ukens spørsmål still de i kommentarfeltet

lite strøm!

Hei!

Har glemt laderen til skolepcen på skolen, og macladeren funker ikke så lever på mine siste 20 minutter her nå! Kommer ikke til å få blogget før i morgen (kanskje i kveld om Tuva er hjemme, eller jeg får lånt en mac lader!) Håper dere har forståelse, søte snille fans <3 Til deres trøst kommer det en konkurranse på bloggen så fort som mulig, du kan vinne konsertbilletter til deg og en venn!

Noen bilder jeg fant nettopp:
gamle bilderrrr!!!

bli brun fortere

Nå er jeg inne i fasen for å bli skikkelig brun igjen, og da trenger jeg å bruke litt hjelpemidler. Det beste for meg er absolutt betakaroten. Har gått på det flere ganger før, og det gir mye bedre resultater enn ingen hjelpemidler. Det høres kanskje rart ut - men jeg får mye bedre selvtillit når jeg har litt farge på kroppen. Noe som kanskje dere ikke vet, er at jeg jukset litt med brunfargen. Tok daglig betakaroten (en tablett som skal gi deg en dyp og naturlig brunfarge).

Siden jeg har begynt igjen, har jeg heldigvis funnet et utrolig billig tilbud, hvor man kan få en pakke til 69,-! Det vil jeg kalle et godt kupp. Når jeg gikk på betakaroten var jeg så utrolig amazed over brunfargen min, og jeg blir stortsett aldri noe "wow brun" liksom. Hvis du i tillegg tar litt solarium av og til (noe jeg har gjort) vil du garantert bli brunere enn vanligvis.

Et bilde fra tiden jeg tok sol 1-2 ganger i uken, samt gikk på betakaroten. Love the tan!!!!


Positivt med betakaroten:
-  Sunt kosttilskudd
- Reduserer risikoen for soleksem og solskader
- Kraftigst i Norge (med 9mg betakaroten pr. tablett)
- Bevarer brunfarge man har fått selv om man ikke er i solen
- Kan brukes uten sol, med solarium og naturlig sol.
- En pakke varer i 2 mnd!

Trykk på bildet for å komme til kjøpssiden. NB: Du må være 18 år, eller få foreldre til å bestille!
 


fargen min nå som jeg har begynt igjen, ikke riktig så brun i virkeligheten men det kommer seg!


(ps: du få tilsendt ny pakning for 278,- inkl. frakt etter 2mnd. er dette uønsket avbestiller du abonnementet etter du har fått første pakke,)

// dette er virkelig et produkt jeg kan gå god for, og får ingen goder ut av å reklamere for det!

early morning

Hei hei!

Ukens leser er oppdatert, så vet vi det. Nå er jeg ganske trøtt, så jeg tar kvelden. Har en eller annen fremføring på skolen i morgen, burde jo kanskje være litt opplagt slik at det går bra? Får vel litt trekk i karakteren om jeg står og gjesper meg gjennom powerpointen (har jeg laget den? nope...)

Sov godt søtinger <3 advarsel: tror jeg er pornstar på bildene under. glamourmodell og sånn??

drøy :sss


inspirasjon til å sove: kan dra på brun og blid i morgen om jeg vil bli brunere!!! xPPPP

juleantrekk

Nå nærmer vi oss juletiden, høysesong for festligheter! Julebord, familiesammenkomster og alt annet. Rundt den tiden er da man trenger maaange kjoler, for de kommer til å bli flittig brukt. Har satt sammen fire forskjellige juleantrekk fra Nelly som jeg selv kunne tenkt meg. Link til produktene under hvert bilde!


kjole HER    ///    veske HER    ///    sko HER <- litt annerledes, de avbildede var utsolgt (annonselinker)

kjole HER    ///    veske HER    ///    sko HER (annonselinker)
kjole HER    ///    veske HER    ///    sko HER <- få igjen, andre i gull HER (annonselinker)
kjole HER    ///    veske HER    ///    sko HER (annonselinker)


- Hvilket antrekk vil du aller helst ha?

farsdag

Gratulerer med farsdagen, kjære pappa!! Håper du får en fin dag selv om jeg ikke ferier den med deg! 


sportyyy

- Hvordan skal du feire farsdagen?
 

vinn et par sko

I dag åpner Vera & John sitt online casino opp et lotteri  Femelle. Alle som melder seg inn får 10 spill gratis i den superpopulære Robin Hood maskinen. Samtidig gir også Vera & John bort et par sko til en av dere som
registrerer seg 
hver uke frem til 26 november. Skoene er designet av selveste Kenza, Sveriges største blogger.

Selv om Robin Hood spillet er helt gratis, må hver og en av dere som aksepterer dette tilbudet være over 18 år .

Klikk HER 
å få 10 gratis spill OG sjansen til å vinne et par sko.

Ha det gøy! :-)

//reklame, beklager kort innlegg!
 
- Hvilke av de to skoene ovenfor ville du hatt? 

ukens leser update

Ukens leser er det som er i sidebaren til høyre! Har funnet ut at å bytte ukens leser funker dårlig på mandager, og generelt sett resten av ukedagene også. Får heller aldri tid på lørdager, så nå har jeg endret det til at jeg SKAL bytte hver søndag. Ikke noen unnskyldninger fra min side, det skal byttes hver j*vla søndag. Skal lage alarm på telefonen som minner meg på det hver gang, det vil gjøre jobben mye lettere tenker jeg.

Og til dere som lurer på hvordan man blir ukens leser, så gjelder det å kommentere ofte for at jeg skal legge merke til navnet ditt. De som er flinke å kommentere "noterer" man jo selvfølgelig navnet til etter å ha lest det mange ganger. Er mange jeg vet kommenterer hvert innlegg liksom.

Nå kommer jeg til å bytte ukens leser fra og med i morgen, og hver søndag utover. Dere må bare minne meg på det, latskapen lenge leve!!

leker søt for alle dere ♥ 
 

good morning

Hei!

Nå har jeg endelig stått ordentlig opp, og er klar for en ny dag. Planen er faktisk å gjøre ingen verdens ting, er godt i blant å ta det litt rolig. Skal se på tv og spise god mat, det er det eneste. Jeg gleder meg enda sykt til å få tilbake min egen pc, for lånepc suger virkelig. Går jo ikke ann å laste ned noen ting? Whateeeever, nok klaging. Nå skal jeg kose videre med Bella og Lotta, vi har Bella på besøk et par timer. For dere som ikke vet det så er Bella hunden vi hadde før, men vi har gitt hun til noen kjentfolk. 

Senere i dag skal jeg vise dere Nelly-kjolene mine, også lurte jeg på en ting. Siden jeg ikke får laget videoblogg før om sikkert 4 dager, vil dere heller ha hårvideoen som et innlegg med bilder da?

Ser dere likheten? Lotta er jo moren til Bella!


søøøtNå er det frooookost, snakkes om et par timer <3

 

herlig dag

Hei hei!

Nå sitter jeg og slapper av med min gode venninne STYGGE HORE!!! Vi har akkurat laget taco, og venter på vår siste hemmelige gjest. Dagen i dag har gått i ett, og derfor har jeg ikke fått satt meg ned på pcen før nå. Meet and greet'en vår gikk veldig bra, og det var utrolig hyggelig å møte alle dere søte lesere <3 Det var også kjempekos å møte Trine Grung, en utrooolig inspirerende dame. Vår kjære bloggmamma, hehe :)

Nå kom den siste gjesten, så slenger bare kjapt inn noen bilder så snakkes vi senere.

sjefskokken


bloggmamma triiiine


omvisning av byen!

CLARION HOTEL BRYGGEN kl 11

I dag er dagen folkens, og ja jeg VET dere har FRIIII fra skolen. Røsk dere vekk fra hva enn slags planer dere har, for klokken 11.00 må dere møte opp på Clarion Hotel Bryggen. Dere kan ikke gå glipp av dette. Clarion Hotel Bryggen klokken 11.00.

Choice hotels (med Petter Stordalen) har hvert år et event for møteindustrien. På dette eventet skal de i år kåre hvem som er flinkest til å skape buzz; et reklamebyrå, skoleelever eller en blogger. Så vår "blogg-mamma", Trine Grung, har gitt oss tre (meg, Tuva, og Renate) et oppdrag som går ut på at vi skal samle flest mulig lesere for å "bevise" at vi bloggere har stor påvirkningskraft. Dette blir morsomt!

Derfor må alle som har muligheten til å komme dit (i Tromsø selvfølgelig) gjøre det! Vi tre og Trine Grung kommer til å være der. Oppmøtet vil bli filmet og streamet live om jeg ikke tar feil, dette blir utrolig spennende. Sier som Tuva - det blir litt sånn "meet and greet", bare at vi dessverre ikke er Justin Bieber.. skulle bare ønske det var han, eller hva? Haha!

Hotellet ligger rett ved Bryggen Spa, altså gaten nedenfor storgata. 

KOM DIT I DAG KLOKKEN 11.00

Det vil også bli mulighet for flere av dere til å vinne noen fete premier, hadde ikke takket nei til premiene selv. Hvis DU Vil vite hva premiene er, kom innom da vel :)

peeeeels?

Herreguuud som mange av dere tok av i jakkeinnlegget. Selvfølgelig er det synd på dyrene osv, men tror dere ikke at Canada Goose som er en så anerkjent merkevare ville ha blitt avslørt tidligere om den brutale pelsdyrhåndteringen sin hvis tilfellet virkelig var slik som på den videoen som florerer rundt på nettet? Videoen inneholder jo absolutt ingen bevis for at det er Canada Goose sin virksomhet, det virker jo heller som at det bare er noen som har startet et rykte.

Tror ikke dere at PETA og alle andre dyrevernsorganisasjoner er all over Canada Goose for å følge med på pelsdyrhåndteringen demmes? De har fulgt nøye med Canada Goose i flere år sikkert, og hvorfor skulle det først NÅ oppdages at det er slik de skaffer dyrene sine... Det vekker litt mistanke hos meg om at videoen kan være fake/tilhøre en annen virksomhet.

I tillegg, hvis dere leser Canada Goose sin fur policy lyder det "Canada Goose kjøper ikke pels fra gårder av noe slag - noensinne!" som vil si at de aldri kjøper fra en tilfeldig gård der folk ikke vet hvordan dyrene har blitt behandlet. Dere kan lese hele fur policyen her

Også vil jeg bare si at jeg er utrolig glad i dyr, men jeg elsker ikke en coyote like mye som jeg elsker min egen hund. En Coyote er ikke menneskets beste venn. Det er et villdyr, og det er ikke en utrydningstruet art heller. Coyoter har evnen til å angripe, men de unngår for det meste kontakt med mennesker siden de er redd for oss. Det har kanskje ikke vært så mange tilfeller hvor mennesket har blitt angrepet, men det har vært flere tilfeller med barn. For meg kommer det helt ann på hvilket dyr det gjelder når det kommer til pels.

Jeg velger altså å kjøpe meg Canada Goose basert på mine egne meninger, ikke deres. Og det som står ovenfor er et lite utdrag av hva jeg mener om pels. Det er faktisk ikke alle som har like sterke tanker og brenner like mye for ting som enkelte gjør. Dere får hate meg for det om dere vil, men jeg har tatt min beslutning. Siden jeg mest sannsynlig kjøper brukt er den allerede solgt, og da er jo allerede "skaden" skjedd på dyret.. Mye mulig akkurat du syns meningene mine er blåst i hodet og helt idiotiske, men sånn får det bare være!

ukens spørsmål

- Har du hatt regulering?
Jepp, hadde regulering i sånn cirka 9 måneder. Tok den av 3 måneder for tidlig, og har ikke brukt platen (den knakk) slik at jeg har ikke rette tenner nå lengre. Ung og dum, det er mej.

sykt peeen

- Bruker du extensions?
Nope, it's all mine. Eneste gangen jeg har brukt extensions i det siste var når jeg krøllet håret for tre uker siden tror jeg det var. Kan ikke bruke clips fordi mitt hår er så rett avklipt, så derfor kan jeg bare bruke det når jeg krøller håret!

- Hvilke tre blogger er favoritten din?
Først og fremst liker jeg veldig godt annais sin, hun har så fin brunfarge, fint hår, peeen osv! ellers leser jeg tuvaw og rhenriksen hver dag, men liker også veldig godt noram sin. Ja, for NORA har begynt å blogge igjen, wiiii!!

- Kan du vise hvordan du lager hårduttene du bruker å ha av og til?
Ja, skal lage en video på det så fort jeg får min egen pc tilbake. Den skal være ferdig reparert den 16 november, wuhu. Egentlig er det ikke noe stor hemmelighet, for en clean dutt bruker jeg donut og for en mer messy dutt bruker jeg hårstrikk med fakehår fra glitter (av og til donut + fakehår-strikket)

Her brukte jeg hårstrikket med fakehår uten donut under

- Hvorfor skriver du aldri om pappaen din?
Fordi jeg nesten aldri er hos han. Tiden strekker på en måte ikke til! 

- Vurderer du virkelig å skaffe deg jakke med ekte pels på hetten?
Ja, det gjør jeg faktisk. Har jo en sånn wannabe goose jakke nå, og jeg fryser i hjel i den allerede - snøen er enda ikke kommet. Det blir bare så sykt kaldt her i Tromsø på vinteren, og jeg er en person som fryser veeeeldig lett. Derfor har jeg sett at det er noe for meg. Skal skrive et innlegg om disse pelsgreiene snart....

Nå måå jeg spise, er sulten!!!

"meet and greet"

I morgen folkens, og ja dere har FRIIII fra skolen, så skjer det noe spennende. Alle som har mulighet må komme ned til Clarion Hotel Bryggen klokken 11.00 på formiddagen. Choice hotels (med Petter Stordalen) har hvert år et event for møteindustrien. På dette eventet skal de i år kåre hvem som er flinkest til å skape buzz; et reklamebyrå, skoleelever eller en blogger. Så vår "blogg-mamma", Trine Grung, har gitt oss fire (meg, Tuva, Sophie og Renate) et oppdrag som går ut på at vi skal samle flest mulig lesere for å "bevise" at vi bloggere har stor påvirkningskraft. Dette blir morsomt!

Derfor må alle som har muligheten til å komme dit (i Tromsø selvfølgelig) gjøre det! Alle vi fire og Trine Grung kommer til å være der. Oppmøtet vil bli filmet og streamet live om jeg ikke tar feil, dette blir utrolig spennende. Sier som Tuva - det blir litt sånn "meet and greet", bare at vi dessverre ikke er Justin Bieber.. skulle bare ønske det var han, eller hva? Haha!

Hotellet ligger rett ved Bryggen Spa, altså gaten nedenfor storgata. 

KOM DIT I MORGEN KLOKKEN 11.00

Det vil også bli mulighet for flere av dere til å vinne noen fete premier, hadde ikke takket nei til premiene selv. Hvis DU Vil vite hva premiene er, kom innom i morgen da vel :)


se så søte vi er, biter ikke liksom.

- Har du tenkt å komme?

outfiit

Hei!

Nå er det ikke onsdaaag lengre. Har akkurat kommet hjem, var på Steakers og spiste bifffff med Samatar og Ole. Nå skal jeg se på TV og spise løvstek med bernaise, så orker ikke skrive noe mer. Forresten så får jeg ikke redigert videoen - har lånepc fra skolen (min ble liiitt ødelagt) og det går ikke ann å laste ned redigeringsprogrammet jeg trenger!!! sint. Har heller ikke Picasa, så enjoy ferske og uredigerte bilder sier jeg bare. hade.


topp // H&M    bukse // bikbok    hals // glitter
Haha dritstygge sko!! Vet ikke hvor de er fra, er Tuva sine.


øredobber // glitter

bloggfri

Tar meg bloggfri på onsdager har jeg funnet ut, siden jeg jobber til halv 6 hver onsdag. Muligens det kommer et innlegg i blant, men kan ikke love noe! Vi snakkes i morgen :D

rønna & thessy på radio/tv

Da har vi (jeg og Renatevært på radio og TV faktisk. Var jo pent sminket og kledd for TV-intervju, virkelig. Neida, kan bare si at vi ikke så særlig vettig ut. Var liksom bestemt 1 time før, og da var det ingenting å gjøre med det. Dere kan se det HEEER. Skal si fra om jeg finner radioklippet også, men funker ikke på denne pcen tydeligvis. Merkelig.

Nå skal jeg sette i gang å redigere videoen jeg snakket om i går.

Meg og Renate pusi 

skolejentene

Nå sitter vi på skolen og skal opp å se på prosjekt. Må faktisk løpe!!! Et par bilder:

stygga og meg


hahahha... hobbyen min ;)Skal i intervju med NRK radio faktisk hvert øyeblikk, kan jo bli spennende.

coming up

God kveld!

Nå har jeg akkurat kommet hjem! Har vært innom Posten en tur og hentet en pakke fra makestyle.no. Skal teste ut litt foundations og solpudder fremover, så det blir å komme en anmeldelse på denne sminken etter hvert som jeg har fått testet alt ut. Gleder meg utrolig mye, er så vanskelig å finne den perfekte foundation som holder hele dagen/kvelden + at den skal dekke godt nok. Håper en av disse gjør det.

I tillegg skal jeg lage en liten video på noen superenkle hårtips, det har jeg tenkt å begynne med allerede i kveld så håper å få lastet den opp på skolen i morgen. Wiiii!!!

sminkeeee


hår, haha


meg <3<3<3<3 neida lol, det ekke meg as

- Hårvideo eller sminkeanmeldelse først? 

striper hååår

Heihei!!!

Akkurat nå har vi stripet håret til Tuva! Gleder meg til å se resultatet om en stund, må få det tørt først men det tar så lang tid siden hun har så sykt tykt hår. Dere får titte innom bloggen hennes iløpet av kvelden eller morgenen, så får dere sikkert se ferske bilder av håret :)

Spiste forresten sykt god middag som jeg og Tuva laget heeeelt selv! Løvstek, bernaise og ris. Sjokolade og potetskruer til dessert. sykt digg. Tror jeg må lage meg det til kvelds også.


Sånn var det iallefall før, bare litt mindre striper inni håret og på sidene.


lilsis :p


wæææ, hjelp

- Har du noen stripetips? 

spørsmål om språkreise

Svarer på litt spørsmål i forbindelse med språkreisen, svarene kommer i 2 innlegg. Del 2 kommer i morgen :)

- Hvor mye koster det?
Det er helt forskjellige priser, men jeg og Tuva skal til Florida på Resort og det koster 32 000 ca. Du finner priser på Florida turen HER! Jeg og Tuva valgte å bo på resort siden vi vil bo sammen med masse andre folk, og det blir litt vanskelig om man skal til vertsfamilie.

- Hvor kan man bestille?

Du kan bestille her, og der får du en oversikt over alle de forskjellige destinasjonene :) 

- Hvordan er det med undervisning og sånn?
Den reisen vi skal på innebærer 5 x 40 minutter undervisning om dagen, 4 dager i uken. Det blir altså  3 timer og 20 minutter undervisning daglig, med pauser imellom. I tillegg er det en utfluktsdag i uken. Det blir selvfølgelig ikke som vanlig skole der du sitter og regner mattestykker med brøk, likninger osv. Tror det går mer på engelsken og landet/stedet du er på.

- Er det mye fritid når du er der nede?
Det vet jeg enda ikke, siden jeg ikke har vært der. Men utifra det jeg har hørt hos andre er det ganske mye fritid slik at man kan gå på stranden, shoppe og lignende. Du drar jo ikke dit bare for å sitte med undervisning :)

- Hva er passelig alder til å reise på språkreise?
Så lenge man ikke er utrolig hjemmekjær og klarer seg uten foreldrene sine et par uker går det meste bra. Vil si fra 14 år og oppover, men det er bare min mening. De har jo språkreiser til forskjellige aldersgrupper, og det står anbefalt på EF's sider hvilke aldre som passer til å reise til de forskjellige landene. Er kanskje bedre for en 13 åring å reise til London enn til Malaga om dere skjønner.
 
- Hvilken dato reiser du og Tuva?
Vi reiser den 5. juli frem til 1. august, 4 uker i solfylt paradis. Også gjentar jeg: vi skal bo på EF Resort (hotellet) :D 

- Er språkreisen sponset?
Ja, det er den, men det betyr ikke at vi kommer til å lyve til dere om meningene våre! Hvis vi får noen dårlige erfaringer kommer vi så klart til å dele dette med dere, slik at dere kan unngå å gå i samme fella. Til nå virker det iallefall veldig seriøst og bra!

Litt info fra hjemmesiden:


- Har du noen flere spørsmål peis på i dette innlegget :)

uheldig

Hei!

Dårlig blogger, jeg vet. Har bare slappet av i dag, kvelden i går gikk mildt sagt rett til helvette. Vet ikke hva som skjedde, men det var iallefall mye! Kom meg til slutt hjem men da uten telefon og veske. Telefonen er nå kommet til rette, men vesken er sporløst forsvunnet. Er sååå glad jeg ikke tok med kameraet, mistet liksom bare sminken, alle bankkortene og pengene mine + de nye skoene fra nelly. Gjør liksom ingenting det :ppp

Vet iallefall om ei som skal ta det rolig tusen helger fremover. Hvem? Jo, ja, det er meeeeg. Har ikke noen bilder å dele med dere, så dere får et fra i går. Har tenkt å ta tidlig kveld sånn at jeg er opplagt og i fin form når vi begynner på en ny uke. Ny uke -> bedre blogging. Blant annet videoblogg. Hater å se på bloggen min for tiden siden jeg har vært så slapp, men slik blir det når jeg har stått i 8 timer og jobbet på butikk hver dag!

Vel, blir vel en liten film og en laaaaang powernap. Ser frem til en ny blogguke nå :)

Tuva sitt bilde, derfor er det i 700px 

hvilken jakke?

Hei hei!

Jeg trenger ny vinterjakke, men jeg har ikke peiling på hvilken jeg har lyst på. Er så mye å velge mellom. Har sett på tre forskjellige - parajumpers, woolrich og canada goose. Jeg er utrolig kresen på jakker, så er ikke så lett for meg. Vil blant annet ikke ha en som er alt for vid nederst, den må ikke være alt for lang (ikke helt til knærne), og den må ha være warm as hell siden det er så sykt kaldt i nord på vinteren. Ender sikkert opp med Goose uansett. Og ja jeg vet det er ekte pels på hetten, men jeg bryr meg ikke så mye siden det kommer fra Coyoter som blir fanget og skutt, de bor ikke i et bur hele livet og flås levende. De er altså allerede død, så hva gjør det å ta pelsen fra kadaveret?

Nå får jeg vel kommentarer som "Nå mistet du meg som leser!!!" og "herregud, at du kan gjøre det. mistet all respekten for deg nå!"

parajumpers / woolrich / canada goose

Nå skal jeg begynne å ordne meg, skal en tur ut i kveld med masse herlige fooolk :D

fuck the world

... i dag har vært en rimelig dårlig dag. Bruker aldri ha dager som dette, så når jeg først får det skal selvfølgelig alt komme på en gang. Absolutt ikke noe blogghumør for å si det sånn. Vet ikke helt hva jeg skal si, har bare lyst å poste 100 forskjellige quotes i facebook statusen.

Dette er en sånn dag hvor alt går galt, den ene tingen verre enn den andre. Så sitter du igjen på kvelden og ikke får fram en eneste tanke, du har bare lyst å gi slipp på alt og gi opp. Vel, det er min dag. Jeg er heldigvis ikke den som bare sitter og tar imot all crap, ville aldri gjort det. Vær deg selv, og gjør alt som står i din makt for å hindre at noen klarer å "bring you down".

What goes around comes around. If you are going through hell, keep going. They cannot hurt you unless you let them. I won't miss you, I will miss who I thougt you were. Fall seven times, stand up eight. I don't jknow who I hate more. you, for being a lying bastard or me, for believing your bullshit. I don't care about anything anymore - I'm emotionally divorced from my life! Sorry, I'm allergic to bullshit. You can never make the same mistake twice, because the second time you make it, its' not a mistake, it's a choice. I got a confession to make - it's called payback!

... There is only one person who could ever make you happy, and that person is YOU! 

Emosjonelt ustabil, skjønner dere? Neida, er egentlig bare ganske sur og pissed off på alt og alle. Tror bare jeg tar kvelden, så høres vi når jeg er i humør til å blogge igjen. love u alle leserene mine ♥ ♥ ♥
nye halser(?)

Haha, syns det høres så rart ut å si halser. Man kaller det jo hals, men vet ikke hvordan jeg skal nevne hals i flertall. To nye hals? Nye halser? Herregud så mange rare ord, HALS? Si det mange ganger, hør hvor teit det egentlig er. Haaaaals!!!

Disse er iallefall fra Glitter, svarte koster 199 og kan brukes som hals eller hals med "hette". Brune koster 179, verdens deiligste!søøøt hehe

Jeg fryser så sykt, sitter med hals, dundyne, varmeovnen på fullt og hele pakken. Hater virkelig kulde, takler det ikke. Derfor vet jeg at det blir et år i syden på meg når jeg har blitt myndig. Fryser av ingenting liksom, skulle helst gått kledd i 10 felleskjøpet dresser på en gang, + 3 canada goose jakker og 10 halseeer.

dagens outfit

God kveeld!

Dagen i dag på jobb var fin, trives virkelig der. Kjøpte meg to halser, men hadde det så travelt med å rekke bussen at jeg glemte posen min på bakrommet. Får heller vise dere de i morgen, elsker begge to. Glitter har da altså absolutt alt av accessories man trenger. Fornøyd jente :) I kveld skal jeg gå gjennom en haug med bloggmail, og gjennomføre et par bloggavtaler osv. Busy woman ;)


genser // bikbok    shorts // newlook.com    strømpebukser // vet ikke


smykke // glitter


armbånd // glitter


wiii


har ikke brukt mascara hele uken, digg!

Nå skal jeg kose meg med pops, kvikk lunsj og tv :) 

at work

Akkurat nå er jeg på jobb. Er ferdig halv 6, så er ikke hjemme før sent i ettermiddag / tidlig kveld. Vi snakkes <3


wooorkin like a baws ;)

vellykket

Hei! Nå har jeg og Renate akkurat vært på møte. Gikk veldig bra, så vi satser på å tjene litt penger til russetiden. Vi skal konkurrere hardcooore mot andre, 7th heaven skal nemlig eie!

Snakkes i morgen, kisses!

shoes

Disse skoene bestile jeg fra nelly.no. Jeg har jo skomani, men bestilte faktisk bare to par. Mest av alt siden jeg heller ville bestille litt fler kjoler, har aaaalltid bruk for nye kjoler. Skal vise de i et eget innlegg i kveld eller i morgen. Nå må jeg løpe til bussen, jeg og Renate skal på møte med noen som kan være russebil-sponsor for oss!

Elsker begge parene, og de var ikke så verst å gå i heller til tross for den høye hælen!
pusspuss ;-)

outfit og litt sånn

Heihei!

Nå er jeg ganske sliten, var en lang dag på jobb. Sto i sikkert 3 timer og pakket ut av en eske. Var feilprisede varer, så måtte sette ny pris på hvert eneste produkt - og alle var pakket inn i plastikk to ganger. Hallelujah for en joooobb. Kom ikke helt i mål, så skal fortsette med det i morgen.

Nå skal jeg feire arbeidsinnsatsen litt så jeg skal dra på butikken og hente pakken fra Nelly(!!!) og kjøpe godteri og brus. Herregud jeg gleder meg til å åpne pakken, skal vise dere alle produktene når jeg har hentet de. Enn så lenge får dere kose dere med disse bildene av moah. Og plis ikke mobb, har ikke maskara på og jeg tok en random instilling på kameraet på selvutløserbildene så ser helt hvit ut. Butikken roper, vi snakkes enere.
hadde egentlig masse tilbehør på, men ikke på bildene... wopsei. bukse med flekker // bikbok. skjorte // kappahl. sløyfre // glitter

- Hva har du gjort i dag?