hits

november 2012

criben vår

Hei!

I går etter vi hadde ryddet tok jeg litt bilder av huset vårt til dere, men som jeg sa tidligere så tok jeg bilder av alt annet enn rommet til Tuva siden hun ikke hadde ryddet det. Vi har fått det meste på plass, men de der jævla bildene har vi et problem med å få kjøpt.. I tillegg mangler vi badhyller fordi Skeidar er så sinnsyyyykt trege med å få de inn. Er kanskje 2 måneder siden vi spurte etter de, kundeservice halloo?? Og selvfølgelig mangler vi vår kjære strippestang, den skal stå i stuen. Digg? Haha!

Lets goooo:


Yttergangen:
Gangen: (mangler jævlig mye)
Badet: (mangler badhyller, tørketrommel)


Trappen opp eller ned, spørs hvordan du ser på det


Vår nydelige stue med en TV til overs:

Peis har vi også, har bare ikke fått fyrt i den enda

..aaand our kitchen, ELSKER spiseplassen vår:


Og til slutt, mitt rom:
- Hva synes du?

trygg til en hver tid

// innlegg i samarbeid med enklereliv.no \\ Hei!

Jeg fikk for en uke siden tilsendt noe utrolig smart fra Enklere LivJeg fikk to voldektsalarmer som jeg faktisk er veldig glad for at dukket opp før jeg reiste til Gran Canaria. Jeg er livredd for å gå alene på sånne plasser, og når unge jenter som meg går rundt beruset i lite klær så kan man aldri føle seg trygg. Jeg vet med sikkerhet at jeg kommer til å ta med meg denne alarmen når jeg skal ut på kvelden i syden. Enklere Liv satser stort på kvinnelig sikkerhet, og disse alarmene er av den beste sorten. Lyden er utrolig høy og vekker garantert oppmerksomhet blant folkene rundt deg. Tenk om du plutselig skulle bli utsatt for overgrep, tenk hvor mye en slik alarm kunne gjort for deg!

Den første alarmen heter CLIP og er en unik personalarm som kan festes til alt ved hjelp av sin klypefunksjon. For å aktivere alarmen kaster man den bare fra seg slik at det ikke er noe imellom klypen, og den utløser en utrolig høy og intens lyd. Den er liten, nett og ser ikke ut som en vanlig alarm. Du får kjøpt den HER for 149 kroner.

Den andre alarmen heter HIT og er en litt større variant. Den har to funksjoner, den kan festes til nøkkelen din, og via å trekke i en snor spretter nøkkelen opp. Alarmen på HIT utløses ved å trykke på knappen under, og den gir ca samme lyd som den andre varianten. Du kan også beskytte deg med nøkkelen i og med at den sitter som støpt på alarmen, jeg tror man skal slå med den? Haha! HIT får du kjøpt HER for 149 kroner. 
På den rosa fjerner du den svarte greia, så klyper du den fast der du vil ha den. På den oransje fester du nøkkelen på toppen, og knappen for alarmen er under.

- Har du voldektsalarm?

goodbye norway

Heiheiii! 

Da var kofferten pakket ferdig, jeg har ordnet meg og lagt klar vesken. Eneste som mangler nå er og klappe igjen PC'en og suse ut døren, for nå skal vi snart være på flyplassen. Begge gleder seg vilt mye til både sol, varme og alt crazy faenskap vi skal gjøre der nede. Kanskje jeg kommer hjem full av tattoo's og piercinger? ;) Dere får iallefall vite det på bloggen når det skjer noe. Skal tvinge Mariell til å ta masse bilder hele tiden, har med meg både speilrefleksen og digitalkameraet så dette kan ikke bli annet enn bra. Ønsk oss god tur!!! Hvis ikke gidder jeg aldri mer blogge :s !!!!!

debemos tomar el piercing en el coño!!!!!! hahahahhaha vi skal ha han med på flyet :) kjøpt et ekstra sete sånn at vi slipper å sitte ved siden av noen andre

reiser på fredag

Hei!

Jeg har faktisk ikke fortalt dere dette enda, men på fredag reiser jeg på en spontan tur til Gran Canaria med Mariell (hun jeg hadde russebil med om dere husker?). Hun spurte meg natt til tirsdag om jeg ville være med, vi får bo gratis hos en venninne av Mariell som heter Rebecca. Hun bor der nede og jobber, men hun er fra Norge da. Flybillettene kostet bare 2500,- og det er direktefly fra Tromsø. Det er jo nesten like billig som å reise til Oslo, haha! Gleder meg utrolig mye til å komme litt vekk og nyte en uke i varmen. Skal selvfølgelig ta med bloggen nedover, så dere blir oppdatert på hva som skjer. Hun har internett så det skal nok ikke være noe problem. Håper virkelig det er sol mens vi er der nede sånn at brunfargen min kommer seg litt, har jo bare falmet helt bort etter Florida-turen. Jeg har heller ikke orket og få den ordentlig tilbake heller... Noen andre som skal/er på Gran Canaria rundt den tiden? Tuva skal være hjemme og passe huset, hun har skole stakkars og kan ikke ta seg fri. Kjipt for deg stygga!!!1!!'

Vi skal bo i Puerto Rico, det ser sånn her ut:

Her er Amadores stranden

Ja, de fleste har vel kanskje vært der selv. Nå skal jeg på BurgerKing med Camilla og loverboyen hennes en tur - i morgen skal dere få se huset!! Vi har nemlig ryddet og vasket hele huset i dag (bortsett fra rommet til Tuva som hun ikke orket å ta, kjipt for deg stygga2!!!!!!!). 

restylane again

Hei!

Noe jeg ikke har fortalt, men som noen kanskje har skjønt via instagram, så har jeg fylt på med mer restylane. Første gang tok jeg 1 ml og var fornøyd med det, men etterhvert glemte jeg på en måte at jeg hadde restylane og klarte ikke å se at de var blitt større enn hva jeg hadde før. I tillegg ble de ikke helt 100% sånn som jeg ønsket, derfor valgte jeg å bestille meg en time slik at jeg fikk fylt på med litt mer. Jeg var såpass fornøyd med Essens Dagspa at jeg tok der igjen (og nei, det er ikke sponset. betaler selv). Denne gangen viste jeg hva jeg gikk til, så jeg var ikke redd for at det skulle gjøre vondt eller noe sånn. Det er så lett gjort, du kommer, er der i ca en halvtime, så går du. Nesten som å ta sol - haha! Nå har jeg fylt på med ca 0,8 - 0,9 ml til, så det vil si at jeg har nesten 2 ml til sammen i leppene etter begge gangene. De er store nok nå føler jeg, så jeg kommer nok ikke til å fylle på mer før restylanet begynner å gå ut av seg selv om en del måneder.   

Fant fram bilder fra før jeg tok restylane i det hele tatt, og tok noen etterbilder nå. Jeg ser betydelig forskjell og er utrolig fornøyd. Angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det :)Ikke helt samme smil her da, men dere ser jo forskjell.hahahahahahahah LOOOL, stygt. overdriver litt her selvfølgelig

- Hva synes du?

konkurranse MUDY.NO

// innlegg i samarbeid med mudy.no \\ Hei!

Nå tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse. Det er snart juletider og hva er vel bedre enn å vinne gavekort så du kan shoppe akkurat hva du vil? Denne konkurransen er i samarbeid med mudy.no - en butikk som selger klær. De har et stort utvalg, prisene er heller ikke så ille. Denne helgen har de til og med 40% på ALLE kjoler! Mudy har 30 dagers åpent kjøpt på alle ordrer, samt gratis frakt på ordrer over 900 kroner.  Premien er et gavekort på 1000 kroner som du får tilsendt fra mudy, og du kan bruke det på hva du vil i nettbutikken. Vinneren trekkes kommende fredag. Lykke til alle sammen :)

For å delta i konkurransen må du gjøre følgende;
- Gå inn på mudy.no sin Facebook page HER og like den
- Kommentere på mitt innlegg med navn og mailadresse at du har likt FB-pagen 

Viktig: Du skal IKKE skrive på veggen til mudy.no sin facebookpage, du skal kommentere mitt blogginnlegg om at du er med i konkurransen. Dette er for at samarbeidspartneren min skal slippe å få veggen fylt med hundrevis av navn og mailadresser.gårsdagens outfit

Hei!

Hele denne uken har jeg vært sprekksjuk - halsbetennelse, forkjølet, influensa, dritvondt i ryggen osv. Har faktisk vært i helt jævlig form, ikke i stand til å gjøre noe som helst vettig. Nå har jeg derimot begynt å bli frisk, utrolig diiiigg. I går dro jeg og Tuva en tur på byen, faktisk så var vi edru når vi dro ut. Hun holdt seg edru men jeg måtte ta meg et par shots. Ikke at det hadde så mye å si da shotsene er så svake at man nesten må drikke 30 stykker for å få noen som helst virkning. Men nok om det, i dag skal jeg rydde rommet som for øvrig ser heeelt jævlig ut. Ser ut som klesskapet mitt har eksplodert over hele rommet... Nå er RENATE på besøk, skal finne på noe å gjøre så vi ikke kjeder oss ihjel. Vi høres senere i kveld bloggen <3 
Fin med gårdagens sminke.. Shorts og topp fra BikBok // Sko fra Forever21- Hva har du gjort i helgen?

hvor er bloggen :s

Bloggen... går... under... blæææh! Jeg har så lite blogglyst for tiden. Jeg som trodde jeg skulle bli så flink blogger når jeg flyttet for meg selv, men tro meg - det er ikke lett. Har selvfølgelig mindre å gjøre om dagene, men samtidig mer. Trening, matlaging, rydding, handleturer osv. Ting som ikke tar så lang tid, men som gjør at du bare vil slappe av imellom når du har tid til overs. Jeg bare venter på at blogglysten skal gi meg et spark i ræva og alt blir som normalt igjen. Det kommer mest sannsynlig ikke til å skje, så jeg må nok bare ta et skippertak selv. Jeg bare vet ikke hvor jeg skal begynne, jeg føler at jeg har glemt hvordan man blogger. Hva man blogger om, hva man skriver, hva man tar bilder av. Alt! Dere må hjelpe meg å komme tilbake, for jeg klarer det ikke selv. Det beste dere kan gjøre er å gi meg en haug med tips til hva dere ønsker at jeg skal blogge om, så skal jeg faktisk kjøpe meg en jævla notatbok og skrive ned alle forslagene jeg liker. Deretter skal jeg i første omgang klare å blogge hver dag, så skal jeg øke med innlegg om dagen etterhvert som jeg kommer inn i rutinene igjen. Driver og snur døgnet mitt også nå, så det blir lettere å blogge med en normal døgnrytme. Jeg har vurdert å slette alt i arkivet frem til 2012 og på en måte starte på nytt, men fant ut at det blir litt drøyt og trist. Må jo kunne se tilbake på hvor retard jeg var for flere år tilbake siden! Haha :)

Savner bloggingen og alle de fine kommentarene til verdens beste lesere, hihi ♥

se så glad jeg var når jeg blogget før! nå er det mer sånn, meeh whateveeerrrr

new hoodie

//sponset produkt, ærlige meninger! Hei!

Herregud, i dag har jeg sovet bort hele dagen. La meg ikke før alt alt alt for sent, sånn typ at jeg rakk å spise frokost før jeg la meg. Sto derfor ikke opp før klokken 3, men det var egentlig perfekt fordi da var det rett på lunsjen. Nå skal vi snart suse på SATS, og jeg kjenner at det kommer til å bli tungt. Vet ikke hva det er - men får så vondt nederst i korsryggen uansett hvilken muskelgruppe jeg trener. I går var det ille, jeg klarte så vidt å gå når jeg var ferdig å trene fordi ryggen var så vond. Skal sies at jeg har vært plaget med smerter nederst til venstre i korsryggen når jeg ikke har trent også, så må kanskje en tur til legen. En vakker dag.. når jeg er oppe på den tiden legen har åpent.

Var forresten på posten i går og hentet en pakke fordi jeg fikk sikkert 10 meldinger til sammen om den samme pakken på 10 minutter. Klikk much? Ja. Fikk til og med melding om pakken etter jeg hadde hentet den, irriterende. Pakken var iallefall fra JUNKYARD og jeg fikk to gensere og en jakke. Viser bare den ene genseren nå, så får dere se resten en annen dag. Denne genseren er fra merket SOMEWEAR og heter "Hoodie Tube". Jeg trodde egentlig at den skulle være litt for liten, men den er faktisk heller litt for stor, og jeg har XS. Så de er ikke små på størrelsene. Den er iallefall kjempedigg, en av de chilleste genserene jeg eier. Perfekt til å bruke hjemme når du ikke gidder å ha på deg trange klær, eller om du skal ut av huset og ikke føler for å fikse deg så jævlig. Junkyard har også rask levering av varer, min pakke kom på 3-4 dager. Du finner genseren i svart HER og grå HER ♥
Og ja, jeg var kjempepent sminket og dritfin på håret! 
Sneak peak på jakken 
:)

travel helg

Hallooen!

Nå er endelig helgen over, og tro meg - det føles utrolig deilig. Helgen har gått i ett med litt for mye alkohol og litt for lite rutiner. Fredagen gikk bort til å feire fineste LENE sin 30-års dag. Var utrolig koselig med hyggelige folk, god stemning, mat og drikke. Tror derimot jeg gjorde et lurt valg med å dra tidlig, for den siste timen husker jeg så og si ingenting av. Hadde jeg blitt der like lenge som Tuva, tror jeg ikke at jeg hadde turt å møte blikket til noen av de som var der ever again. Vi hadde med kameraet og var bestemte på å ta bilder, men nei... Dere vet, alt går ikke som planlagt.

Lørdagen sov jeg så og si hele dagen, men måtte selvfølgelig ta en tur ut sammen med jentene. Vorset her hjemme med Maria, Amalie, Natalie, Benedicte, Sofie og Emma. Vi heiv i oss alt vi klarte før vi stakk på byen, det var sykt mye folk der og jeg og Maria shottet sikkert 10 shots hver. Stakkars Maria endte opp med en hoven ankel, haha. Sånn går det når man ikke klarer å holde balansen på FLATE sko!!!! Dumme kjerring. Etter byen kjøpte vi oss mat også dro alle hjem, ingen nach. Trist, men ja.

I gååår dro jeg på kino med Meline på kvelden. Vi så Twilight Breaking Dawn part 2, åh for en fin film ♥ For dere som har sett den - regner med alle fikk samme lettelsen som vi gjorde når vi fikk vite at den lange scenen (kan ikke si hvilken) ikke var sann? Vil iallefall anbefale alle å se den, ikke på grunn av Edward (bare jeg som syns han er stygg?), men seff på grunn av Jacob. Deiliiiiiiig!"#¤%&

Kameraet ble glemt igjen i bursdagen på fredag, så har bare iPhone bilder:
Et bilde fra fredagen. Meg, Tuva, Karina og Elisa.


Så ja, det var iallefall min helg. Hvordan har din vært? 

hvordan det er å bo med tuva

Siden Tuva nå har skrevet et innlegg om hvordan det er å bo med meg (HER), tenkte jeg å skrive det samme. Vi har jo bodd sammen i halvannen måned, så vi har fått smake litt på hvordan hverdagen vår blir framover. Det kommer til å bli HELT jævlig, jeg hater å bo med den jævla kjerringa. Hun stinker svette, roter som faen og har gutter på besøk hver jævla natt. Ikke noe fred å få, i tillegg tvinger hun meg til å lage all maten og vaske gulvene annenhver dag. Jeg må betale for alt, til og med husleien hennes. I tillegg så får jeg ikke lov å sove på rommet mitt, må sove på gulvet sånn at jeg ikke sover så tungt og kan vekke Tuva neste dag. FAENS MARERITT, lover dere. Aldri flytt sammen med ei sånn biiiiatch.

Neida. Når vi flyttet inn i starten sov vi i samme seng og var veldig oppi hverandre siden vi ikke hadde noen møbler eller ting å gjøre, men det gikk fint selv om vi begge ble litt lei til slutt. Nå har vi jo hvert vårt rom og alle møblene vi trenger, men det er ikke sånn at vi ligger på rommene våre hele tiden. Vi sitter en del i stuen sammen og slapper av på Facebook, lager mat samtidig og spiser sammen osv. Vi lager aldri samme mat, hvert vårt måltid - men vi gjør det på ca samme tid.

Til nå har vi, som Tuva nevnte, ikke hatt noen krangler. Kun enkelte ting som har irritert hverandre i 10 minutter, så går det over. Det som irriterer meg mest med å bo med Tuva er at hun faen ikke har lappen, og hvem tror dere hun sleiker i ræva når hun skal noen plasser? Jo, meg. Haha! Forsover hun seg; "Du mååå, plis. Æ har jo forsove mæ!!!". Har hun vært på SATS og ikke jeg har vært der "Kan du hente mæ, pliiis <3<3<3<3, æ e så sliten" osv, men det går forsåvidt bra, hun får vel lappen om ikke så alt for lenge håper jeg. Det eneste som kommer til å bli vanskelig da er parkeringsplassen når hun også får seg bil, men da får vi bare ha annenhver uke eller en slags type ordning.

Ellers går det veldig fint å bo sammen, det er faktisk ingen andre jeg kunne tenkt meg å dele hverdagen med som det kunne gått så bra med. Ingen av oss er noe særlig til dramaqueens, vi driver med de samme tingene og har sånn ca samme vennekrets. I tillegg har vi kjent hverandre såpass lenge at vi vet hva som irriterer hverandre, så det er ikke så vanskelig å unngå å gjøre ting som irriterer den andre. Vi er flinke til å si ifra til hverandre om det er noe og alt det der. Så ja, alt går egentlig bare fint her hjemme! Gleder meg til vi kan kalle huset vårt et "hjem", når vi har fått på plass absolutt alt! Det er enda ikke så hjemmekoselig, men snart. Bilder, gardiner og pynt + strippestangen vår må på plass. Jeg tror også at det kommer til å gå bra fremover, har ikke noen følelse av at vi kommer til å ha en stor krangel og bli uvenner resten av livet. Vi har egentlig aldri hatt en stoor krangel gjennom tiden vi har vært venner, kun små teite ting som går over på null komma niks. Jeg tror faktisk bare at vi kommer til å få et bedre vennskap av hele denne greia. Fantastisk, vi elsker livet. TJOHEI 


 - Har du lyst å bo/bor du med en venninne?

herbalifemøte

Heisann!

Tenkte bare å blogge fort før jeg må stikke ut døren, jeg og Tuva skal på distributørmøte for Herbalife om ikke så lenge og vi tenkte å kjøpe gardiner ++ før det begynner. Egentlig har jeg lyst på en snus nå siden jeg nettopp har spist, men har så sinnsykt gangsperre i bena at jeg klarer ikke gå ned trappen og hente den. Tror jeg må få meg en slave som kan gjøre alt for meg. Det aller beste hadde egentlig vært om jeg fikk meg en kokk som lagde alle måltidene mine, drømmen min :') Dagen har gått til trening, mat og mye søvn, la oss ikke før ganske sent i natt. I går shinet vi nemlig hele øveretasjen, jeg brukte to timer på å rydde og vaske kjøkkenet. Da vasket jeg over-fette-alt, og tro meg det ble rent og pent!! 

Haha og nei, alle som spør: Jeg har ikke sprøytet botox i trynet. Skjønner ikke hvorfor alle sier trynet mitt ser så annerledes ut, eneste som jeg har endret på er leppene. Kanskje jeg har lagt på meg eller fått en ny glød eller noe xD Noen bilder fra iPhonen den siste tiden:
 - Syns du trynet mitt har forandret seg?

ny hårfarge

Heisann!

I dag var jeg på HEADMASTERS for å farge etterveksten, men hadde også bestemt meg for å få litt mørkere hår. Mitt hår var blitt så solbleket etter Floridaturen, i tillegg var jeg ganske lei av å ha det lyst. Derfor sa jeg til friøsren at hun fikk gjøre hva hun ville med fargen, og det ble et utrolig bra resultat. Hun la en typ "ombre"farge, litt mørkere i hodebunnen og lysere ut i lengdene, jeg er veldig fornøyd med fargen! Frisøren jeg hadde i dag heter Lene, og hun er superflink og veldig hyggelig. Dette er tredje gang jeg går til Headmasters, og jeg blir like fornøyd hver gang jeg går ut derifra. De har mange dyktige frisører, fint lokale og et stooort utvalg av produkter. De er heller ikke så ille i pris, så om du leter etter en frisørsalong i Tromsø burde du prøve ut dem! De holder til på K1 kjøpesenter rett ved siden av Jekta i 2. etasje. For å bestille time, kan du gå inn HER
Fikk også med noen reiseprodukter!


Dette er en serie som sikkert ikke så mange kjenner til, men Lene sa iallefall at den var veldig bra. Hun brukte noen av produktene på meg, og jeg merket at håret mitt ble mye glattere og mer glansfullt - i tillegg floket det seg ikke like lett som tidligere.


Og til dere som trenger julegavetips, så har Headmasters en av sine beste håroljer i en gavepakning hvor du får en lipgloss med på kjøpet til 229! 

Noen bilder av salongen:


FORRESTEN: Lene, frisøren jeg hadde, skal ha en audition i Oslo den 28. november til det Kreative teamet i Headmasters, og hun trenger derfor TO hårmodeller. En som er villig til å klippe bob, og en modell til valgfri klipp, farge og styling. Alt er selvfølgelig gratis, og det er på Wellahuset i Oslo. Er du interessert, har mulighet og vil vite mer om det, kan du kontakte Lene på leneeliassen@yahoo.no :)

nails

Heiheiii!

Har vært på trening, spist osv osv men orker ikke blogge om det. Blir litt for ensidig, så kan heller vise dere mine nye negler. Kjøpte falsknegler som man limer på, du finner de på Cubus og merket er "Kiss". Det er en pakke med 100 negler i, neglene er litt lange men det er positivt fordi du klipper og filer de slik at de blir akkurat slik du ønsker. Kostet vel litt over 100 lappen, den er ikke så veldig dyr. Neglene syns jeg er bedre enn mange av Depend sine, fordi disse sitter bedre på og faller ikke like lett av. Har liksom vært å trent med de uten noe problem. De er kanskje penest med neglelakk i og med at de har en litt gjennomsiktig hvitfarge over hele neglen.

 
Produktene jeg har brukt, husker ikke hvor alt er fra- Bruker du falsknegler?

edruhelg

Hei!

I helgen har jeg faktisk ikke drukket, kjørte bare hele kvelden med Meline på fredag og Malin på lørdag. Det var deilig å ikke våkne med hangover noen av dagene, men kjente at jeg fikk litt lyst til å dra ut i går kveld til tross for at jeg kjørte. I dag har jeg og Malin vært og trent, og jeg har nettopp spist. Resten av kvelden vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, sikkert ligge å se i taket og vente på at jeg skal lage mitt siste måltid før kvelden. Jeg vil egentlig bare at det skal bli tirsdag, for da skal jeg til frisøren og få ordnet opp i håret. Etterveksten er så lang at det skulle vært ulovlig.. skjemmes faktisk over å gå sånn. Tror kanskje jeg skal farge håret litt mørkere i samme slengen, det har blitt så lyst nå. Kanskje noe alà det jeg hadde når jeg farget det i mars og fikk vekk det platinablondet?
fint hår<3<3<3<3


tightsen er fra X-LIFE -elsker den! superdeilig å trene i, sitter som et skudd og har en rekke gode kvaliteter når det gjelder restitusjon og støtte. jeg har XS


Skoene er Tuva sine, vet ikke helt hvor de er fra.
Dette spiste jeg etter trening, et enkelt mellommåltid. Mager vaniljekesam og eplebiter, så sinnsykt godt!!!!

- Hva har du gjort i helgen? 

BikBok innkjøp

Hei!

I går var det salg på alle BikBok butikkene i hele landet, så da måtte jeg selvfølgelig dra kortet litt. Jeg og Tuva var så smarte at vi var og la av alle klærne vi skulle ha dagen før salget, så slapp vi og lete gjennom alt kaoset av mennesker som var der i går. Mitt kom på totalt 1250 kroner ca, men kjøpte bare ting jeg vet at jeg blir å bruke. Mest basic klær, men er fornøyd med alt sammen!


150,- (299,-)


199,- (399,-)


150,- (299,-)


125,- (249,-)


250,- (499,-)


150,- (299,-)


75,- (149,-)

I tillegg kjøpte jeg en til hvit genser, men Meline har lånt den så fikk ikke tatt bilder av den. I dag har vi ryddedag her i hjemmet, skal shine hele huset for det ser faktisk jævlig ut overalt nå. Canal Digital er her og ordner sånn at vi kan ha TV på rommene våre, og ellers har jeg nettopp spist frokost. Egg og skinke inni tacolefse - var faktisk godt! Til dessert spiste jeg mager vaniljekesam og fruktbiter oppi, himmelen ♥

så mye mat, så liten mage

Hallo bloggen!

I går begynte treningen og den drastiske endringen av kostholdet mitt. Som jeg har nevnt før, har superflinke LENE laget kostholdsplan og treningsprogram til meg for at jeg skal gå opp i vekt og bygge muskler. Maten jeg kan spise består stortsett bare av egg, fisk, kjøtt, potet, ris og grønnsaker. Det kommer til å bli tungt, lurer på om jeg en dag blir å sprekke? Til nå har jeg holdt meg bra, det eneste "godteriet" jeg har spist er mager vaniljekesam med eplebiter oppi. Det er faktisk sinnsykt godt, tror det klarer å ta plassen som sjokoladen har i hjertet mitt! Iallefall, nå må jeg spise 4 ganger om dagen - frokost, lunsj, middag og kvelds. Normalt har jeg bare brukt å spise når det passer meg, som oftest to ganger om dagen. Da har jeg proppet i meg alt usunt som er å finne. Jeg merker utrolig godt at jeg ikke er vant til denne maten, dere aner faktisk ikke hvor mett jeg blir. Også må jeg spise igjen 3-4 timer senere selv om jeg ikke er sulten i det hele tatt. Forhåpentligvis så hjelper det og om en stund får jeg resultater. Gleder meg utrolig mye!

Så ja, i går og i dag har jeg bare spist, spist, spist, trent, spist og spist. Er det noe jeg hater så er det kyllingfileten - æsj, æsj, æsj. Den er så tørr, får ikke ha saus til. Dynker den i ketchup til ingen hjelp, brekker meg når jeg har litt igjen av den. Jaja, a man gotta do what a man gotta do. Treningen er jeg kjempefornøyd med, morsomt og presse seg selv og kjenne at man har trent. Har faktisk den sinnsyke gangsperren i hele kroppen nå fordi det er så lenge siden jeg trente sist, det gjør vondt å løfte beinet og det gjør iallefall vondt å gå i trappen. Massasje, helloo?!?! Jeg trener med Malin, hun har samme mål som meg så det er fint å tenke på at vi kan motivere hverandre og at begge jobber mot samme mål.

Nå skal jeg være et slakt resten av dagen, skal faktisk spise snart. HERREGUD, magen min blir å eksplodere. Stakkars lille magen min :(
 
Taco med grove lefser, karbonadedeig, paprika og salat. Ingen ost :'( Forresten, mange som har vært på BikBok i dag og handlet på salg? 50% på hele butikken!! Det har jeg, viser hva jeg har kjøpt i neste innlegg. Wiii!
skoleslutt

Etter jeg skrev at jeg ikke hadde noe å gjøre om dagene, var det en del som lurte på om jeg faktisk har sluttet på skolen. Og ja, det har jeg. Jeg begynte jo på påbygg på Breivika, men etter en liten stund der innså jeg at jeg ikke var klar for det. Jeg hadde alt for lite motivasjon og var generelt bare sliten og alt føltes som et ork. Derfor valgte jeg å slutte, istedenfor å fullføre året uten motivasjon. Det ville bare gitt en haug med dårlige karakterer og et fravær like høyt som til himmelen. Jeg får heller ta påbygningen neste år om jeg føler meg klar da, sånn at jeg i det minste klarer å fokusere og få karakterer som jeg kan vise fram til en arbeidsgiver. Så ja, da vet dere det. Jeg blir å finne meg en jobb etterhvert, men nå vil jeg fokusere på trening og bloggen en liten periode også ta jobb nåt jeg føler det blir på tide å gjøre noe vettig om dagene.

I morgen begynner jeg og trene igjen, skal trene sammen med Malin og vi skal bli fit som faen!! Strengt kostholdsprogram har vi også, ikke noe pizza og tacobolle hver dag nå... Uansett så gleder jeg meg veldig, sommerkroppen 2013 skal være smooth. Jeg skal ta mål før jeg begynner å trene, det som er mest motiverende er å se at det er fremgang :) Og nei, haha - jeg trener ikke for å slanke meg. Skal gå opp i vekt via sunt kosthold og styrketrening.


gaaad som jeg gleder meg til å farge håret, forhåpentligvis denne uken kanskje!

tiiidlig

Hei! Først og fremst vil jeg gratulere Ingrid Alstad som blir 18 år i dag, det er en stor dag og tro meg - livet blir så fantastisk mye lettere fremover!

Nå har jeg så og si nettopp stått opp. Unormalt av meg å stå opp så tidlig, men har ikke tid til å legge meg igjen for har et par ting jeg må få gjort før jeg skal hente Tuva på flyplassen klokken 16. Hvis jeg er rask rekker jeg kanskje et par timer til på øyet, kjenner at det hadde vært nødvendig. Akkurat nå ligger jeg på sofaen og slapper heeelt av. Blogget ikke i helgen fordi jeg ikke fant batteriet til kameraet, men nå er det kommet til rette. I helgen har jeg ikke gjort så mye, hadde tenkt meg en tur ut på lørdag, men ble litt dårlig stemning på vorset så kom meg aldri den veien - jaja, shit happens and then you die.

Jeg vet dere maser om å få se leiligheten, men er det ikke mye bedre å vente helt til absolutt alt av bilder, gardiner osv er på plass? Nå ser det jo litt "stusselig" ut fordi vi ikke har fått ordnet alt enda. Herregud, er det mulig. Tuva, kan vi dra å kjøpe noen jævla gardina og de jævla bildan? ASAP! Anyways, dere kan få se sofahjørnet vårt. Dont mind the mess selv om det egentlig ikke er noe rot. Nå skal jeg begynne på sesong 3 av The Walking Dead, har jo vært uten internett så har ikke fått begynt på det enda. Har faktisk ventet sikkert et halvt år på at sesong 3 skulle komme, så nå var det virkelig på tide. Gleder meeeeg :D
Haha, som dere ser trenger vi en større TV! Denne er 42", vi tenker å kjøpe en som er 55" og henge midt på veggen. 


Hva jeg gjør om dagene....


og sinnsykt fresh er jeg også, no need to say ;)

gladnyhet

Heiheii!

Nå har det gått over en måned med ræva blogging, og jeg skjønner utrolig godt at dere er lei. Det er jeg også, savner virkelig å blogge fullt - men som dere forhåpentligvis vet har vi vært uten internett helt siden vi flyttet inn. Både jeg og Tuva har irritert oss grønne på at internettet har brukt så lang tid på å dukke opp i posten, og begge har brukt nettet på telefonen så mye at hastigheten ble satt ned og det var så og si umulig å blogge med et så tregt nett. I går derimot fikk vi endelig på plass det etterlengtede nettet og nå er det på tide å få bloggen på plass igjen.

Den siste tiden har det ikke skjedd så veldig mye spennende her, bortsett fra at det har kommet en del snø og den siste uken har vært jævlig kald. Camilla har fått seg jobb og jeg er loner.. Får snart treningsprogram og kostholdsprogram hos flinke LENE, så da begynner treningen for fullt og jeg skal bli fit som faen. Gleder meg, har ikke trent på utrooolig lenge nå. Skal fortelle litt mer om dette i et senere innlegg, nå poster jeg bare bilder fra den siste tiden som jeg har lagt ut på instagram (@tcmn)