hits
Lukk meny
 • 30.11.2012
 • Bilder
 • criben vår

  Hei!

  I går etter vi hadde ryddet tok jeg litt bilder av huset vårt til dere, men som jeg sa tidligere så tok jeg bilder av alt annet enn rommet til Tuva siden hun ikke hadde ryddet det. Vi har fått det meste på plass, men de der jævla bildene har vi et problem med å få kjøpt.. I tillegg mangler vi badhyller fordi Skeidar er så sinnsyyyykt trege med å få de inn. Er kanskje 2 måneder siden vi spurte etter de, kundeservice halloo?? Og selvfølgelig mangler vi vår kjære strippestang, den skal stå i stuen. Digg? Haha!

  Lets goooo:


  Yttergangen:
  Gangen: (mangler jævlig mye)
  Badet: (mangler badhyller, tørketrommel)


  Trappen opp eller ned, spørs hvordan du ser på det


  Vår nydelige stue med en TV til overs:

  Peis har vi også, har bare ikke fått fyrt i den enda

  ..aaand our kitchen, ELSKER spiseplassen vår:


  Og til slutt, mitt rom:
  - Hva synes du?

 • 30.11.2012 19:00
 • Bilder
 • 166 kommentarer
 • 30.11.2012
 • Anbefalinger
 • trygg til en hver tid

  // innlegg i samarbeid med enklereliv.no \\ Hei!

  Jeg fikk for en uke siden tilsendt noe utrolig smart fra Enklere LivJeg fikk to voldektsalarmer som jeg faktisk er veldig glad for at dukket opp før jeg reiste til Gran Canaria. Jeg er livredd for å gå alene på sånne plasser, og når unge jenter som meg går rundt beruset i lite klær så kan man aldri føle seg trygg. Jeg vet med sikkerhet at jeg kommer til å ta med meg denne alarmen når jeg skal ut på kvelden i syden. Enklere Liv satser stort på kvinnelig sikkerhet, og disse alarmene er av den beste sorten. Lyden er utrolig høy og vekker garantert oppmerksomhet blant folkene rundt deg. Tenk om du plutselig skulle bli utsatt for overgrep, tenk hvor mye en slik alarm kunne gjort for deg!

  Den første alarmen heter CLIP og er en unik personalarm som kan festes til alt ved hjelp av sin klypefunksjon. For å aktivere alarmen kaster man den bare fra seg slik at det ikke er noe imellom klypen, og den utløser en utrolig høy og intens lyd. Den er liten, nett og ser ikke ut som en vanlig alarm. Du får kjøpt den HER for 149 kroner.

  Den andre alarmen heter HIT og er en litt større variant. Den har to funksjoner, den kan festes til nøkkelen din, og via å trekke i en snor spretter nøkkelen opp. Alarmen på HIT utløses ved å trykke på knappen under, og den gir ca samme lyd som den andre varianten. Du kan også beskytte deg med nøkkelen i og med at den sitter som støpt på alarmen, jeg tror man skal slå med den? Haha! HIT får du kjøpt HER for 149 kroner. 
  På den rosa fjerner du den svarte greia, så klyper du den fast der du vil ha den. På den oransje fester du nøkkelen på toppen, og knappen for alarmen er under.

  - Har du voldektsalarm?

 • 30.11.2012 14:00
 • Anbefalinger
 • 27 kommentarer
 • 30.11.2012
 • Hverdag
 • goodbye norway

  Heiheiii! 

  Da var kofferten pakket ferdig, jeg har ordnet meg og lagt klar vesken. Eneste som mangler nå er og klappe igjen PC'en og suse ut døren, for nå skal vi snart være på flyplassen. Begge gleder seg vilt mye til både sol, varme og alt crazy faenskap vi skal gjøre der nede. Kanskje jeg kommer hjem full av tattoo's og piercinger? ;) Dere får iallefall vite det på bloggen når det skjer noe. Skal tvinge Mariell til å ta masse bilder hele tiden, har med meg både speilrefleksen og digitalkameraet så dette kan ikke bli annet enn bra. Ønsk oss god tur!!! Hvis ikke gidder jeg aldri mer blogge :s !!!!!

  debemos tomar el piercing en el coño!!!!!! hahahah  haha vi skal ha han med på flyet :) kjøpt et ekstra sete sånn at vi slipper å sitte ved siden av noen andre

 • 30.11.2012 03:36
 • Hverdag
 • 80 kommentarer
 • 29.11.2012
 • Reise
 • reiser på fredag

  Hei!

  Jeg har faktisk ikke fortalt dere dette enda, men på fredag reiser jeg på en spontan tur til Gran Canaria med Mariell (hun jeg hadde russebil med om dere husker?). Hun spurte meg natt til tirsdag om jeg ville være med, vi får bo gratis hos en venninne av Mariell som heter Rebecca. Hun bor der nede og jobber, men hun er fra Norge da. Flybillettene kostet bare 2500,- og det er direktefly fra Tromsø. Det er jo nesten like billig som å reise til Oslo, haha! Gleder meg utrolig mye til å komme litt vekk og nyte en uke i varmen. Skal selvfølgelig ta med bloggen nedover, så dere blir oppdatert på hva som skjer. Hun har internett så det skal nok ikke være noe problem. Håper virkelig det er sol mens vi er der nede sånn at brunfargen min kommer seg litt, har jo bare falmet helt bort etter Florida-turen. Jeg har heller ikke orket og få den ordentlig tilbake heller... Noen andre som skal/er på Gran Canaria rundt den tiden? Tuva skal være hjemme og passe huset, hun har skole stakkars og kan ikke ta seg fri. Kjipt for deg stygga!!!1!!'

  Vi skal bo i Puerto Rico, det ser sånn her ut:

  Her er Amadores stranden

  Ja, de fleste har vel kanskje vært der selv. Nå skal jeg på BurgerKing med Camilla og loverboyen hennes en tur - i morgen skal dere få se huset!! Vi har nemlig ryddet og vasket hele huset i dag (bortsett fra rommet til Tuva som hun ikke orket å ta, kjipt for deg stygga2!!!!!!!). 
 • 29.11.2012 00:17
 • Reise
 • 165 kommentarer
 • restylane again

  Hei!

  Noe jeg ikke har fortalt, men som noen kanskje har skjønt via instagram, så har jeg fylt på med mer restylane. Første gang tok jeg 1 ml og var fornøyd med det, men etterhvert glemte jeg på en måte at jeg hadde restylane og klarte ikke å se at de var blitt større enn hva jeg hadde før. I tillegg ble de ikke helt 100% sånn som jeg ønsket, derfor valgte jeg å bestille meg en time slik at jeg fikk fylt på med litt mer. Jeg var såpass fornøyd med Essens Dagspa at jeg tok der igjen (og nei, det er ikke sponset. betaler selv). Denne gangen viste jeg hva jeg gikk til, så jeg var ikke redd for at det skulle gjøre vondt eller noe sånn. Det er så lett gjort, du kommer, er der i ca en halvtime, så går du. Nesten som å ta sol - haha! Nå har jeg fylt på med ca 0,8 - 0,9 ml til, så det vil si at jeg har nesten 2 ml til sammen i leppene etter begge gangene. De er store nok nå føler jeg, så jeg kommer nok ikke til å fylle på mer før restylanet begynner å gå ut av seg selv om en del måneder.   

  Fant fram bilder fra før jeg tok restylane i det hele tatt, og tok noen etterbilder nå. Jeg ser betydelig forskjell og er utrolig fornøyd. Angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det :)  Ikke helt samme smil her da, men dere ser jo forskjell.  hahahahahahahah LOOOL, stygt. overdriver litt her selvfølgelig

  - Hva synes du?

  Flere innlegg i Blogg