hits
Lukk meny
 • 30.11.2013
 • Hverdag
 • white drdenim's

  Hei!

  For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra Jekta. Jeg og Marius dro dit for å møte noen venner av han, også gikk vi rundt og kikket litt på butikker. Herregud så vanskelig det er å la være å kjøpe noe... Selv om jeg burde spare alle penger, skal jeg ta meg råd til å kjøpe litt julepynt på mandag. Hadde sååå lyst i dag, får jo ikke en gang tent lys første søndag i advent - så da må jeg jukse litt og tenne det på mandagen. Hihi! 

  Senere i kveld skal vi spise ribbe sammen med pappa, storebroren min og noen andre. Blir nok kjempegodt og ikke minst koselig, så det gleder jeg meg til. Her er dagens antrekk, ikke noe spesielt, men jeg har faktisk på meg hvite bukser. Har alltid tenkt at det ser så billig og stygt ut, men denne DrDenim buksen fikk jeg fra Junkyard for ikke så lenge siden og jeg syns den sitter veldig bra på. Så lenge man har noe chill som man kan matche det med, og ikke trør på seg en åletrang topp/genser i tillegg - så går det egentlig helt greit.

  Genser fra Forever21, skjerf fra buyhelse, bukse fra drdenim, sko fra converse  ♥ Hva syns du om hvite bukser? 

 • 30.11.2013 19:24
 • Hverdag
 • 58 kommentarer
 • 30.11.2013
 • Videoer
 • VIDEO - intro fails

  Hei!

  Satte sammen et lite klipp av hvor vanskelig det faktisk er å lage intro til en videoblogg. Spesielt når venninnen din sitter i samme rom og du prøver å være seriøs, men andre ikke.. Haha! Dette er forresten til sminkevideoen som kommer når jeg har fått redigert den ferdig :) Nå skal jeg spise frokost og komme meg ut av huset litt, så vi blogges senere i dag ♥

  Trykk på tannhjulet -> 1080p for best kvalitet!

 • 30.11.2013 14:15
 • Videoer
 • 45 kommentarer
 • 29.11.2013
 • Hverdag
 • black friday

  Hei og god helg alle! (sponsede produkter)

  Jeg har så vidt vært hjemme i dag, ble en lang tur til legen, kiropraktor og apoteket! Fullt kjør med andre ord.. Over til noe annet - jeg kan ikke tro det, de manipulerte bildene har faktisk blitt fjernet. Lurer på om personen gjorde det selv eller hva som skjedde, men uansett så er jeg veldig takknemlig for at dere hjalp meg å dele innlegget. Nå har jeg en mindre bekymring i hverdagen, deilig er det. Og takk for all støtten dere har gitt meg, og for at dere har vært så utrolig flinke å kommentere i det siste. Det setter jeg stooor pris på. Jeg prøver også å svare dere i kommentarfeltet når jeg har tid ♥  Ellers vil jeg gjerne dele med dere at i dag har BliVakker 25% på absolutt alt, det er nemlig black friday! Stooort salg med masse godbiter, perfekt for å handle inn årets julegaver eller noen ting til seg selv. Dere må uheldigvis være litt raske, da salget stenger kl 24. Jeg har flere ting fra BliVakker som du finner på tilbud nå.  Blant annet er det mange som har spurt meg hvordan jeg holder håret mitt så fint - sannheten er at jeg gjør ikke så mye annet enn å bruke en god hårkur sammen med en shampoo og balsam for slitt hår. Før jeg begynte med disse tre tingene hadde jeg hele tiden splittede tupper, men jeg har faktisk ikke merket noe til det etter jeg brukte disse tre produktene - HELT ærlig! Jeg elsker shampooen og balsamen, håret blir mykt og det lukter helt nydelig, men æren for at de splittede tuppene har forsvunnet vil jeg nok gi til hårkuren. Joico sin hårkur, best i test 13 år på rad - fantastisk. Jeg ser at de er utsolgt for denne, men du finner en tilsvarende HER. Shampooen og balsamen jeg bruker kommer i en pakke sammen, og det er to store flasker på 750ml så de varer en stund (HER).  Egentlig skulle vel håret mitt falt av ettersom jeg har farget det veldig mye og jeg bruker rettetang og krølltang ofte, men nå føler jeg det er friskere enn det noen gang har vært!  Og til slutt må jeg bare vise dere verdens søteste sminkeveske!! Denne er også fra BliVakker, så den er sponset - men jeg kunne like gjerne kjøpt den selv. Den er perfekt til å oppbevare de viktigste sminkeproduktene du trenger når du skal ut av huset. Jeg rett og slett elsker designet og fargene, så denne må bli en personlig favoritt. Kjempefin som julegave til en god venninne også ♥ Du finner den her


  - Hvordan behandler du ditt hår?

 • 29.11.2013 20:51
 • Hverdag
 • 55 kommentarer
 • 28.11.2013
 • Temaer
 • orginale vs manipulerte

  Om du lurer på hva dette gjelder, les innlegget fra i går her. Det var flere som etterspurte de orginale bildene, så jeg kunne bevise at det faktisk var manipulert og ikke bare noe jeg fant på fordi de var kommet ut. Her ser dere altså de orginale bildene, hvor man verken ser nipler eller underliv. Jeg har sendt inn en forespørsel om sletting til denne siden, så får jeg håpe det går gjennom. Om ikke det går vet jeg helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre, for det plager meg virkelig at bildene ligger der . Jeg håper kanskje personen som har lagt det ut velger å slette det selv, for det er en norsk person som har gjort dette. Derfor skriver jeg også på nytt, i håp om at denne personen kan få det med seg! Det var flere som trodde bildene var ekte, og dermed blir jeg mer bekymret over at de ligger der... 
  Del gjerne innlegget med "Like" knappen for å hjelpe meg å spre budskapet, og kanskje ser personen som har manipulert bildene dette og fjerner de!

 • 28.11.2013 23:06
 • Temaer
 • 161 kommentarer
 • 28.11.2013
 • Produkter
 • nye skjerf

  (produktene er sponset)

  Hei!

  For en uke siden fikk jeg noen utrolig fine skjerf i posten fra BuyHelse. Nå er det jo vinter, og da er det godt å ha noe varmt i halsen. Disse skjerfene er i 100% ull (lammeull på det grå + at det er litt mindre), og de er så myke og gode! Lengden og bredden er perfekt, og de ser kjempefine ut på. Min favoritt må være det burgunder røde! Jeg synes de ligner litt på Acne skjerfene, men disse koster ikke like mye - så det er et godt alternativ til deg som ikke vil bruke så mye på et skjerf samtidig som du ønsker litt kvalitet. De passer også veldig godt som julegave til noen du er glad i. Du finner det grå her, burgunder her og camel her. De har mange andre fine skjerf i forskjellige farger, hele utvalget her ♥
  ♥ Hvilken farge kledde jeg best, og hvilken ville du hatt?

 • 28.11.2013 19:38
 • Produkter
 • 75 kommentarer
 • Flere innlegg i Blogg

   gelenegler

   (behandlingen er sponset) Hei!

   I går sto jeg opp litt tidlig, og tok med meg de nedbitte stubbene mine til Bryggen Spa. Hadde time for gelenegler, noe jeg faktisk aldri har tatt før her i Norge. Har kun gjort det på sydenreiser og i USA, men jeg kjente at nå var det virkelig på tide. Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske, og jeg klarer ikke å slutte no matter what. Jeg har til og med prøvd Go'negl som gjør at de skal smake stygt, men ingenting stopper meg fra det. Det eneste som faktisk har gjort at jeg har klart å slutte å bite i perioder er gelenegler, mest fordi jeg ikke har noen negler å bite på - men når de blir tatt av har jeg fått spart opp litt av mine egne også.

   Det er ingen hemmelighet at nedbitte negler er ufattelig stygt og så lite feminimt som man kan få det. Før timen min var jeg faktisk litt nervøs, fordi jeg trodde neglene mine var for nedbitt til å få lagt gelenegler på. Heldigvis ikke, selv om det var en vanskelig jobb for hun som gjorde det. I tillegg til nedbitte negler har jeg bitt på huden rundt, så det ser ikke så veldig bra ut rundt neglene akkurat nå, men det kommer seg bare jeg lar huden være. Hadde også neglebånd betennelse på flere av fingrene, haha.. Jeg valgte å ikke ha de så lange, den lengden jeg har nå er perfekt for meg. De er ikke irriterende lange, og jeg føler meg ikke handicapped. Valgte også fransk manikyr på tippene. Ble veldig fornøyd med resultatet, og gud det er deilig å ha negler igjen! Det ser så mye penere ut når man har på seg ringer, når man er brun, når man har fikset seg - ja, det ser så mye penere ut når det gjelder alt. 

   Behandlingen koster 800 kroner, og du kan bestille time på hjemmesiden her. Skal ta påfyll fremover når de vokser ut, så kanskje jeg klarer å få naturlige lange negler som ikke er myk som gele etterhvert.
   ♥ Hva synes du?

  • 12.11.2013
  • Hverdag
  • me, myself and I

   Hei søtinger!

   I dag har jeg hatt en dag hvor jeg har pleid meg selv, om jeg kan si det slik. Haha.. Dagen startet med at jeg dro på Bryggen Spa kl. 12 og la gelenegler, skal vise dere resultatet i morgen. Jeg ble veldig fornøyd, det er ikke noe som er finere enn velstelte negler på en jente. Etter å ha beundret neglene et par timer, spiste jeg en kjapp taco-4-one middag og kjørte ned til byen. Hadde nemlig min første psykologtime. Herregud så nervøs jeg var. Tusen tanker fløy gjennom hodet mens jeg ventet på å komme inn, men den aller største tanken var faktisk "skal jeg ligge på en sofa og snakke?". Haha, dere vet sånn som i filmer og slik. Heldigvis ble det ikke noe sofaslasking, det hadde jeg bare sett på som kleint. Det gikk forsåvidt veldig greit, men jeg er jo ikke den mest pratsomme jenta - så når psykologen spurte om jeg hadde noe jeg ville fortelle, så sa jeg bare at jeg ikke var så glad i å snakke, og at jeg bare måtte bli stilt spørsmål så skulle jeg svare. Vel, nok om det. Skal iallefall fortsette å gå dit, så får vi se hva som skjer.

   Nå er jeg egentlig bare en kjapp tur hjemom før jeg suser avgårde til solstudioet. This body needs som serious tanning, og gud det er deilig med litt solarium i mørketiden. Tommel opp!   Genseren min er fra madlady, men er utsolgt dessverre. 

   ♥ Hva har du gjort i dag?

  • 12.11.2013 21:37
  • Hverdag
  • 67 kommentarer
  • 10.11.2013
  • Hverdag
  • hej hej hallo

   Hei!

   Den siste uken har blogglysten vært helt fraværende, så da har jeg tatt meg litt fri. Har hatt mye annet å tenke på, og tro meg - det har vært deilig å ikke tenke på bloggen for en gangs skyld. Men i dag begynte det å klø litt i fingrene, så da måtte jeg bare titte innom og si hei. Håper dere alle har hatt en fin helg, det har iallefall jeg! Har vært sammen med Marius, han har vært borte hele uken i forbindelse med jobb så savnet begynte å bli stort. Han er også en av de som får meg til å bli i bedre humør, så har vært veldig godt å ha han hjemme i helgen. I dag drar han igjen for å jobbe mer, så nå ser jeg han ikke på en hel uke :(

   Ellers får jeg snart nytt design, jeg har funnet ut at nytt design passer perfekt når blogglysten ikke er helt på plass. Denne gangen forsvinner også det rosa! Det er kusinen min, flinke Rikke, som ordner meg design, og det har hun gjort så lenge jeg kan huske. Blir bestandig fornøyd! Hun lager til ganske mange på bestilling, så om dere er interessert kan dere jo sjekke ut priser osv :)    Jeg har også fått litt nytt til iPhonen fra HANDELSPORTAL. Produktene er sponset. Denne gangen ble det et bling-deksel, en skjermbeskytter med speiloverflate og en diamant for å beskytte mot støv i jack inngangen. Jeg ble veldig fornøyd med alle produktene! Handelsportal har mye fint, de har lave priser og rask levering.    Dekselet finner du her til 99 kroner.


   Speilskjermbeskytter til kun 49 kroner HER


   Diamant til jackinngangen her til 20 kroner. Den kommer i mange forskjellige farger :)

  • 10.11.2013 18:02
  • Hverdag
  • 55 kommentarer
  • 08.11.2013
  • Blogg
  • stolt venninne

   Hei alle sammen, Meline som skriver akkurat nå. 

   Som mange vet, så er jeg og Therese bestevenner, og jeg har også tilgang til utrolig mye i livet hennes. Dermed vil jeg bare få utnytte muligheten til å skrive her, hvor utrolig stolt jeg er av henne.

   Som dere vet har jeg kjent Therese en god stund, men ikke så alt for lenge. Vi har egentlig bare kjent hverandre i rundt 2-3 år nå, men jeg kan med hånden på hjerte si at hun er en av mine alleraller nærmeste. Vi startet som "party-venner", om man kan kalle det slik. Men etterhver ble vi så utrolig mye mer. Vi sov med hverandre hver natt, vi delte ALT vi gjorde ilag, vi ble virkelig kjent med hverandre fra innsiden og ut. Og derfor er det kanskje litt "rart" for dere å lese om det hun skrev for 2 innlegg siden, men for meg er det ikke det. 

   Jeg kjenner Therese så utrolig godt, og har lenge hatt på magefølelsen at hun ikke hadde det så veldig bra. Og jeg snakker ikke om ting rundt henne, men faktisk med seg selv, og det er noe av det verste som finnes. Det er en ting å ikke ha alt man vil ha, eller å ikke være i de beste omgivelsene, men det er noe annet å faktisk ikke være glad i seg selv. Det er så vondt for en selv, men også så ubeskrivelig vondt og tungt for de rundt deg. Man trenger all støtten man kan få, og da mener jeg heller ikke å dra deg med ut på fest eller å dra ut å shoppe, men å faktisk være en psykisk støtte. Det å stille opp, snakke og få ut følelser som man så alt for ofte holder for seg selv. Det er kanskje tungt, men det er så utrolig bra å få ut følelser, enten det kommer i ord, tårer, sinne eller kjærlighet. Det er noe alle kommer til å lære igjennom livet.

   Jeg er så stolt over at Therese endelig har klart å innrømme, ikke bare ovenfor seg selv, men også for dere, at hun er syk. Hun trenger hjelp og at det ikke hjelper å sitte med alt dette alene. Det å dele slike ting med andre rundt seg, de nærmeste, venner, familie, bekjente, det er så viktig. Kanskje har ikke alle rundt deg så veldig mye med det å gjøre, men jo mer man "sier" det, jo mer aksepterer man dette selv. Og det er en av de aller første stegene til å faktisk bli bedre, det å innse at man trenger hjelp og ikke nødvendigvis er på "topp". Setter også utrolig stor pris på alle de positive tilbakemeldingene dere kommer med til henne, for jeg tror helt ærlig at det åpner øynene hennes enda mer, og får henne til å akseptere det enda mer. 

   Therese er en så utrolig bra person. For meg har hun vært en ubeskrivelig stor støtte, og dette bare igjennom de siste 2-3 årene, men guud så mye det har hatt å si for meg. Hun stiller opp, hun viser meg kjærlighet, hun er ærlig og ikke minst er hun, alene, som min egne lille trygge "familie". Hun har gjort så utrolig mye for meg, og ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for det. Så nå håper jeg du leser dette Therese, og forstår det at jeg, og alle andre rundt deg, ikke hjelper deg og støtter deg fordi de "må", men fordi de vil. Du fortjener all støtte du kan få, for du har virkelig gitt alle oss rundt deg så mye støtte, igjennom alt. 

   Du har vært, er og kommer alltid til å være en av mine alleraller beste venninner. Og dermed kommer du alltid til å ha meg bak deg, enten du vil det eller ikke! For jeg kommer aldri til å akseptere at du skal gå gjennom noe alene. Du er for verdifull til å føle deg verdiløs. Du har så mange gode egenskaper at jeg sikkert kunne skrevet en halv bok om bare de gode egenskapene dine. Så du, og vi rundt deg skal komme oss igjennom dette, ilag. Du skal aldri trenge å føle deg alene, aldri. For det er du så aboslutt ikke. 


   Jeg elsker deg bestevennen min, du har alltid en stor plass i hjertet mitt <3

  • 08.11.2013 17:55
  • Blogg
  • 49 kommentarer
  • nye vippeextensions

   (behandlingen er sponset) Hey sunshines!

   Husker dere at jeg tok vippeextensions for en stund siden? Da tok jeg de hos en dame som gjorde det privat, men jeg syns vippene var alt for tykke og de så veldig falske ut. De falt fort av fordi de var så tunge, og jeg mistet så og si alle mine egne vipper i samme slengen. I tillegg har hun som gjorde det på meg gått såpass mye opp i pris at hun er på samme prisnivå som steder som gjør dette profesjonelt. Hun er faktisk dyrere enn flere steder etter hva jeg har hørt.

   Iallefall, så bestemte jeg meg for å prøve å ta det profesjonelt denne gangen. Jeg var ikke helt sikker på hvor jeg ville dra, men til slutt falt valget mitt på Bryggen Spa. Her har jeg vært for flere år siden sammen med Tuva en gang, og et par ganger for å fikse øyenbrynene. Jeg vet flere som har tatt vippeextensions hos Bryggen Spa, og alle har vært fornøyde. De ansatte (som først og fremst er utrolig hyggelige og imøtekommende) er kurset ordentlig i vippeextensions, så de er profesjonelle som vet hva de gjør. Jeg hadde en helt annen opplevelse enn hva jeg hadde når jeg gjorde det privat, jeg følte meg mye "tryggere" om dere skjønner. Behandlingen min tok ca 2 timer som kan virke litt lenge, men det er en veldig avslappende og rolig atmosfære på Bryggen Spa, så du tenker ikke så veldig mye over det.

   Flinke Liss Marlen satt på mine vipper, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Denne gangen har jeg fått vipper som ser naturlige ut, men som også er lange. Jeg merker veldig godt hvor mye bedre kvalitet disse vippene har i forhold til hva jeg har hatt før, og jeg personlig syns disse var finere! Jeg kjenner ikke at de er der en gang, og det som er utrolig deilig med vippeextensions er at man slipper å bruke maskara. Man er liksom aldri helt sminkefri. Vippene varer fra 4 - 6 uker, og når man føler det begynner å bli for lite vipper kan man ta påfylling som koster 750 kroner.

   Du finner all informasjon, priser osv HER. Jeg anbefaler virkelig Bryggen Spa for vippeextensions til de som ønsker å prøve det!
   ♥ Noen andre som bruker å få satt på vippeextensions? :)

  • 06.11.2013
  • Hverdag
  • materialistisk

   Wow, FOR en respons på forrige innlegg. Hadde aldri sett for meg så mange tilbakemeldinger, og sikkert 95% av kommentarene var postive. Jeg har lest alle og en hver av kommentarene, mye rørende og mye som fikk meg til å trekke på smilebåndet. At så mange har det tungt og leit kommer faktisk ikke som et sjokk, det forventes så mye av en i dagens samfunn at det skal ikke mye til før man føler seg verdiløs og ikke har noen livsgnist. Men som de aller aller fleste av dere sa, så er det alltid lys i enden av tunnelen, og det er bare å se frem til man kommer seg dit. Det var dog et par trangsynte kommentarer om at jeg ikke burde syte, for livet mitt er perfekt med venner, kjæreste, penger, popularitet, leilighet, bil osv. Ja, jeg har venner, familie og en kjæreste som jeg elsker over alt på jord - men det er ikke slik at jeg er trist fordi jeg ikke har noen rundt meg. Og ja, jeg har materialistiske ting som sikkert mange misunner meg for, men hallo? Det materialistiske gir meg absolutt ikke noen livsglede, det er bare ting, det får meg ikke til å føle meg bedre av den grunn. Se nå bare hvor mange store kjendiser som sliter i livet og har det tungt, selv om de har alt en hver av oss kunne drømt om og enda mer. Det å være deprimert, det å være skikkelig nedfor, trenger ikke å ha noe å gjøre med menneskene rundt deg og hvilke ting du har i livet. Nå ble dette litt lengre enn det skulle bli, men jeg vil iallefall takke for all støtten jeg fikk og at så mange bryr seg. Det var godt å lese at andre har det likt, men samtidig kjipt..  

   I går kom Meline på beøsk til meg. Hun satt og snakket om sminke i sikkert 30 minutter, hun har nemlig lyst å jobbe med sminke. Derfor foreslo jeg at hun kunne sminke meg, ble veldig fornøyd og syns hun er flink! Kanskje hun skal bli min personlige stylist i fremtiden, hehe :) Meline er faktisk den eneste av venninnene mine som klarer å tvinge ut følelsene mine, hun gir seg ikke før jeg er ærlig og det er godt at hun bryr seg så mye. Før var vi sammen med hverandre hver dag, vi gjorde faktisk alt sammen. Åh, vi har så mange fine minner, og flere skal det bli ♥

   Her er iallefall resultatet av sminkingen, vi hadde ikke så stort utvalg av produkter, men resultatet ble veldig annerledes fra hvordan jeg bruker å sminke meg. Sorry for at jeg har redigert bildene med masse textures og dritt, men kjedet meg så why not.
  • 06.11.2013 17:41
  • Hverdag
  • 59 kommentarer
  • 05.11.2013
  • Temaer
  • rock bottom

   Hei!

   Dette blir kanskje et av de mest personlige innleggene som noensinne er skrevet på den her bloggen, men jeg føler at jeg trenger å lette litt på trykket og få skrevet fra meg alt. Innlegget har jeg hatt i arkivet flere dager, fordi jeg har vært så usikker på om jeg skal poste det eller ikke. Huff, jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal begynne, for det er så mye - og det er så innviklet. Jeg vet ikke en gang om jeg klarer å skrive det med ord, tankene surrer rundt i hodet mitt og det er et evig kaos. Jeg klarer nesten ikke å skille mellom virkelighet og fantasi lengre. Ikke fantasi i den forstand at jeg ser på ting som et eventyr, men fantasi i den forstand at jeg lurer på hva i hverdagen min som er normalt og hva som ikke burde vært et tilfelle. 

   Vel, dette er noe jeg ikke har snakket med noen om, så det er faktisk utrolig vanskelig for meg å skrive dette. Jeg er en person som har en stygg uvane med å stenge alle følelsene mine inni meg. Jeg klistrer på et smil og overbeviser meg selv om at jeg har det bra, dag på dag, uke på uke, måned på måned. Jeg har gjort dette så lenge at jeg nå har "hit rock bottom" som man så fint kaller det på engelsk. Jeg ser negativt på absolutt alt, til og med noe så enkelt som å spise - jeg tenker bare, hvorfor? Hvorfor skal jeg spise? Også kan det gå sikkert 6-7 timer før jeg lager meg dagens første måltid etter jeg har stått opp. Selv de letteste ting virker som det tyngste i verden, jeg kan sitte i sofaen og tenke på at jeg må sette på en maskin med klær i flere timer. Det tar jo bare fem minutter å gjøre det, men det er bare det at jeg ikke klarer å komme meg i gang med oppgaven. Jeg sover sikkert 12 timer hver dag, men føler aldri at jeg får nok søvn. Det har nok mye å gjøre med at jeg ikke jobber eller noe, at jeg ikke har rutiner i livet - men jeg klarer ikke få noen rutiner før jeg har orden på ting i hodet mitt. Og det er der jeg står fast, fordi jeg vet ikke hvordan jeg skal få orden på ting i hodet mitt når jeg ikke en gang klarer å sette fingeren på nøyaktig hva det er som gjør at jeg har det slik. Det er ikke sånn at ting er så ufattelig trist og alt som skjer i livet mitt er alvorlige hendelser som påvirker meg i stor grad, for det finnes jo mennesker som har det hundre ganger verre enn meg, men jeg er bare skikkelig nedfor og hver minste lille ting gjør at jeg får det enda verre. I tillegg har jeg fortrengt alt såpass lenge, at nå kommer alt som en bombe i trynet mitt, og jeg innbiller meg at den letteste utveien er å gi opp alt. Ikke bry seg om noe, rett og slett. 

   Jeg føler på en måte at jeg har mislyktes i livet. Tenk, at i en alder av 19 år,  så føler jeg at livet mitt er mislykket. Jeg har en evig stor baksmell som har gått veldig inn på meg, føler meg fattig og personlig konkurs. Jeg har ingen interesser for noen som helst aktiviteter av noe slag, jeg interesserer meg ikke for noen ting for tiden. Ser jeg på TV, sitter jeg bare og stirrer uten og en gang få med meg hva som skjer. Jeg sliter med selvtillitten for tiden, selv om jeg egentlig er passelig fornøyd, så føler jeg at alt kunne vært så mye bedre. Jeg har prøvd å starte med trening igjen, men jeg er for sliten og tenker alt for mye på andre ting. Innerst inne vet jeg at alt kommer til å ordne seg til slutt, men den følelsen av at ingenting går din vei, at du føler at hele verden jobber mot deg, den er ikke noe god å sitte med. Ofte tar jeg meg selv i å sitte og gråte uten at jeg vet hvorfor, men det føles riktig å gråte, selv om jeg ikke vet hvorfor jeg gjør det. Ting har til og med vært så ille at jeg har såret folk rundt meg, uten at jeg har vært klar over det. Jeg har lagt skylden over på andre, og ikke sett mine egne feil og hva jeg har gjort galt. Men når jeg har fått tenkt meg kraftig om, så innser jeg at problemet ligger jo faktisk i meg. Jeg har tanker som jeg selv blir skremt over at jeg tenker, og det er ikke meg i det hele tatt. Tanker om hvordan jeg kan ende det miserable livet mitt, for hvem rundt meg hadde brydd seg uansett? Det er bare tanker, så det er ikke sånn at jeg blir å gjøre det - men etter hva jeg har forstått og lest litt om, så er det helt vanlig å tenke slik når man er i en veldig tung periode. Jeg er ikke meg selv, og det har jeg ikke vært på en stund..

   I dag dro jeg faktisk til legen, etter oppfordring fra en av mine bestevenner, og han konkluderte med at jeg har depresjon utifra hva jeg forklarte han. Tanken har streifet meg et par ganger, men jeg har benektet det for meg selv hver gang. Jeg har liksom tenkt "jeg, deprimert? haha nei, det er ikke mulig", også har jeg bare latet som at jeg var helt ok. I tillegg til depresjon sjekket jeg synet, så nå må jeg begynne med briller/linser også. Jippi. Back to the point - jeg skal hvertfall til psykolog neste uke, det er nok lurt å ha noen å snakke med og som kan gi meg råd og tips. Så får jeg bare håpe ting blir lysere etterhvert :)

   Dere skjønner sikkert ingenting av alt jeg nettopp har skrevet, men det trenger dere ikke å gjøre heller. Veldig personlig innlegg og sikkert en god del ting dere ikke trenger å vite, men jeg vil at dere skal vite det. Jeg har latt vær å skrive en hel del med hendelser som jeg tror kan ha påvirkning på hvordan jeg har det nå, av den enkelte grunn at det er veldig private saker og det er ikke alt som trenger å komme ut blant folk. Bare at dere forstår at jeg ikke har det så greit for tiden, er nok for meg. Jeg er sikker på at det er mange som har det sånn som jeg har det nå, en skikkelig drittperiode i livet. Der hvor det virker som at ting aldri kommer til å bli bedre, og at du er stuck. But there's always light at the end of the tunnel! Nå tenker dere sikkert "du er toppblogger, livet ditt er perfekt, hold kjeft", men slik er det faktisk ikke. De som tror det er rett og slett dum. Selv om jeg er toppblogger, så er jeg 100% menneskelig. Faktisk, så er jeg akkurat som hver og en av dere! 

  • 05.11.2013 19:50
  • Temaer
  • 470 kommentarer