hits
Lukk meny

bye bye superblonde hair

Hvor ble det superblonde håret mitt av? Herregud så deilig! Jeg har jo hatt det ganske lyst i halvannet år nå og jeg syns rett og slett det ble for lyst til slutt. Ingen spill eller noe annet spennende med fargen, bare en helt vanlig, lys blond farge. Derfor ba jeg Catharina legge inn noen mørke striper i hele håret i går når vi var i salongen for å ta etterveksten min, og jeg er så utrolig fornøyd. Føler denne fargen er mye mer meg og litt mer spennende å se på. Nå ser jeg jo faktisk ut som en frisør på hodet, haha! De mørke stripene er ganske mørke akkurat nå, men de vil slippe litt i vask og bli noe lysere. Bort med alt som heter grått og sølv hår - jeg er sååå lei de fargene.

Hva synes dere?

Du vet du er fornøyd når du poster 5 bilder av fargen fordi du ikke klarte å velge hvilket du var finest på xD

 • 20.11.2016
 • Videoer
 • VIDEOBLOGG

  Hei!

  Her er videoen. Jeg bestemte meg for at denne fikk fungere - syns den ble helt grei så da orket jeg ikke lage noe ny. Håper dere liker den, og om dere lurer på noe må dere bare spørre i kommentarfeltet. Svampen jeg bruker i videoen er ikke den originale Beauty Blender, men en "knock off" fra Kicks som koster bare 79 kr. Veldig fornøyd med den. I videoen ser det ut som jeg drar foundation'en utover, men jeg "dytter" den på med svampen. 

  Trykk på tannhjulet og velg 1080p for best kvalitet ♥ Sangene jeg har brukt i videoen:
  Call on Me (Ryan Riback remix) - Starley, Ryan Riback // Tragedy (Lakechild remix) - Always Never, DIGY, Kirsch, Lakechild
   
  PS: Det kit'et og eyelineren som det bare står TITLE TEXT HERE på har teksten bare forsvunnet. Det skulle stå "Sleek Cream Contour kit" i fargen medium og "Nilens Jord Liquid Eyeliner". 

 • 20.11.2016 21:46
 • Videoer
 • 47 kommentarer
 • 19.11.2016
 • Hverdag
 • mislykket video

  Hei!

  Yes - akkurat fått spilt inn sminkevideoen til dere, men jeg er veldig usikker på om jeg ble fornøyd med den. Først og fremst måtte jeg sitte på gulvet, også klarte jeg selvfølgelig å holde et speil foran halve ansiktet i starten av videoen mens jeg fikset brynene og vippene. Savner sminkerommet mitt i den gamle leiligheten, hvor jeg hadde skrivebord med speil bak. Da var det bare å plassere kameraet mellom bordet og speilet, og da trengte jeg heller ikke å holde noe speil i hånda mens jeg sminket meg. Luksusproblemer ass... Jeg skal iallefall redigere ferdig den videoen jeg har filmet i dag, og blir jeg absolutt ikke fornøyd får jeg filme en ny til dere i morgen. 

  Kvelden skal brukes med kjæresten. Planen foreløpig er bare å lage god mat, drikke litt vin og se en film. Kanskje vi tar oss en tur bort til bowlinghallen for et par runder biljard senere, men først av alt må jeg få i meg noe mat før magen vrenger seg innover. Håper dere alle får en fantastisk fin lørdagskveld, så får dere titte innom i morgen for å få med dere videobloggen ♥ • 19.11.2016 19:32
 • Hverdag
 • 13 kommentarer
 • 17.11.2016
 • Hverdag
 • adidog

  Nå er det like før jeg kutter av meg hodet her. Den jævla tørrhosten vil ikke gi seg, og uansett hvor mye Cosylan jeg kaster i meg så blir det ikke bedre. Verst er det på natten når jeg våkner med tårer i øynene av at jeg brekker meg fordi jeg har hostet så mye. Og det er så pinlig å stå på jobb med kunder når man må snu seg hvert 10. sekund for å hoste, sikkert ubehagelig for kundene også.. Hvis det ikke gir seg snart så må jeg nok ta meg en ny tur til å legen.

  I dag fikk Milo pakke i posten. Noe så kjedelig, HAN får pakke og ikke jeg. Haha neida, det er jo jeg som har bestilt den. Jeg kjøpte han en "Adidog" hettegenser på eBay - kun fordi jeg syns den var så jævlig kul. Hvor kul han følte seg i den vet jeg ikke, men i mine øyne ble han so fresh so fly. Fineste bikkjevoffsen. Snart er det fredag, som betyr 6 små timer igjen på jobb før jeg tar helg. Denne frihelgen satser jeg på at jeg skal få laget den videobloggen dere venter på, hehe. Det blir nok en sminkevideo denne gangen. Alternativet var en spørsmålsrunde-video, men siden jeg hoster så helvettes mye passer det seg ikke å sitte å snakke og hoste om hverandre når jeg først skal lage en video, haha...  • 17.11.2016 22:39
 • Hverdag
 • 47 kommentarer
 • mine nye sminkefavoritter

  Hei!

  Husker dere at jeg fortalte om mine nye innkjøp for litt siden? Blant alt dette var det litt ny sminke fra Gerard Cosmetics - et merke jeg lenge har hatt lyst til å teste ut. I denne omgangen ble det mest produkter til leppene, men også min aller første highlighter (min første faktisk, Gud jeg henger etter..) og en settingspray. Nå har jeg fått prøvd de ut et par uker, og jeg er veldig fornøyd. Her er en liten review av mine favoritter fra Gerard Cosmetics. Mine produkter er fra Tan Store - hvor de nå har inntill 35% rabatt på mye fra sminkemerket.


  Jeg syns alle leppeproduktene var veldig gode - spesielt de matte liquid lipsticks'ene. De sitter veldig godt på både etter mat og drikke, og de legger seg fint på leppene uten å se grusomt tørre ut!
  Bilde 1 - Matte Liquid Lipstick i fargen Serenity. Denne elsker jeg, fargen er så behagelig å se på. Den sitter også godt på leppene.
  Bilde 2 - Lipstick i fargen Fairy Godmother. En rosa må en hver jente ha blant sminken sin. Gleder meg til å bruke denne på sommeren!
  Bilde 3 - Lipstick i fargen Buttercup. En litt nude-rosa farge som passer perfekt til hverdags. Denne er vel mest meg.
  Bilde 4 - Matte Liquid Lipstick i fargen Immortal. En intens og fin rød farge som blir fin til juletiden som kommer.
  Her er den folkens - min aller første highlighter. And I loooove it. Fargen heter Grace og det er en ganske lys highlighter. Det jeg liker med denne er at den ikke er for fremtredende, man får det lille ekstra med sminkelooken uten at highlighteren dominerer hele ansiktet. 
  Sist men ikke minst - setting spray. Jeg har lenge brukt en fra Nyx, men etter jeg fikk denne har jeg satt min tidligere setting spray bakerst i skapet. Slay All Day med lavendelduft er perfekt til å spraye over sminken for å låse den. Sminken min holder seg matt og fin mye lengre med en slik en, og man kan fint spraye den på flere ganger i løpet av dagen for å få en oppfriskning. 

  ♥ Har du noen produkter fra Gerard Cosmetics?

  Flere innlegg i Blogg