hits

desember 2009

Beklager mitt "lille" fravær...

Og jeg må bare si dere at dere er fantastiske! Skjønner ikke hvorfor 70-80 mennesker har vært innom bloggen min daglig til tross for at det sjenerende sjeldent oppdateres her. Merkelig nok, så kommer dere innom. Enten dere er en "jeg bare ser innom alt og alle" eller om dere er en fast følger, så vil jeg bare si smask.

Julen har vært fantastisk, fine gaver og jeg gleder meg til i morgen. Da er det rjss = romjulssalg-shopping. Gleder meg :-D Har gavekort på 700 kroner på hele sentrum, og gavekort på 200 kroner på BikBok. Vi får se hva jeg får til å svi pengene av på.

Nå skal jeg sove, for skal stå opp litt tidligere enn vanlig. Altså ikke tidligere enn vanlig hverdag, men tidligere enn vanlig feriehverdag.

God jul og godt nyttår til alle mine lesere!


Stor juleklem fra Lotta og

Jeg elsker julen og gaver!

Ingenting er vel bedre enn masse gaver du kan godte deg med i julen, og ikke minst fri fra skolen, godteri, familiekos og null stress! Jeg elsker julen, jeg elsker å åpne gaver, jeg elsker å ha fri og jeg elsker rett og slett det meste med julen. Det beste er jo alle de koselige julefilmene som går på TV i romjulen, derfor syns jeg synd i Marte Idrupsen // http://marteid.blogg.no som må feire jul med null kanaler på TV!

Det beste er gavene fra mamma og gavene fra pappa, for det er så gøy å se hva jeg får. Iallefall hos pappa i år, siden jeg ikke har ønsket meg noe! Denne gaven på bildet er fra Wenche på jobb, så koselig. Og den desidert fineste merkelappen ^^


Mine søsken er verdens søteste..

og det må jeg virkelig innrømme! De er så søt og vakker begge to, men kan alltid vise trollsidene sine. Har to småsøsken, Thia Elise på 3 år og Julian på 5 år. Begge er kjempesøte, men det største trollet er vel den minste ungen, Thia. Hun trasser og skriker og vræler når det ikke går hennes vei, men gud så skjønn når alt er en dans på roser.

Både Julian og Thia er kjempesmarte unger. De har mange gullkorn, og fyller hverdagen din om du har det trist og leit. Alltid koselig å våkne til to blide småsøsken som bare vil ha det gøy.

Noen gullkorn fra Julian:
Mamma: Julian, spis opp maten din!
Meg: Ja, ellers blir nissen sint!!!
Julian: Men, men, men... Nissefar han smiler og han er så glad!
//

Julian: Æ skal bygge en resturang, som dem i Tyrkia.
Mamma: Kordan skal du klare det da?
Julian: Æ skal hogge ned palman og få træfabrikken til å skjære dem i planka, så skal æ snekre en stoor firkant og kjøpe masse mat og bord og stola. Da kan æ lage en resturang, sia resturangan bruke planka i sæ.
Mamma: Men kordan vet du ka menneskan vil spise?
Julian: Æ bare har en lapp og penn og skriv opp det dæm sir!


Julian...

.. og Thia Elise!


I love you kiddos <3


Gele - gele - gele - gele - gele - osv

Ja, du skjønner poenget. Dette innlegget handler om ingen ringere enn gele. For knapt en uke siden måtte jeg lage hele 5 gelepakker til min lillebrors bursdag, og det tok sin tid. Først må man koke opp 5 dl vann, også må man ha neddi den ene smaken og stå å røre i 2 minutter. Etter det må man fordele det i kopper også sette i kjøleskapet. Så repeterer man dette 4 ganger til. Brukte vel 1 time på 5 pakker gele - og de som påstår og være snarlagde! :O

Hvilken smak er din favoritt?

Min nye kosedress

Jeg fikk kosedressen min i dag, og den er heeeelt deilig! Hentet den på Ica etter å ha motatt melding om ankommet pakke, og da ble jeg og Marte glade. Vi bestilte jo da sammen, og fikk den i samme pakke. Kosedressen kostet bare 899 kroner, og de har hele 12 forskjellige farger! Har ikke så bra bilder nå, men jeg skal poste nye bilder senere.

Eneste minus var at den var veldig stor i størrelsen, og jeg har XXS til og med! Marte tok S som tilsvarte en liten Large vil jeg si. Min tilsvarte en liten S, stor XS. Skulle ønske den var litt mindre, men jaja. Fargen var knall, drakten var knall og jeg vet at jeg bor i den i hele julen og hele året. I <3 IT!

HEADKANDY

Hei!

Akuratt nå er jeg i kontakt med HeadKandy / http://headkandy.com med planer om å få sponset og prøvd ut et par clip-in extensions. De virker utrolig bra, så tenkte bare hvorfor ikke gi det en sjangse liksom? Jeg vet ikke helt hvilken farge jeg trenger, men siden de er så behjelpelige ba de meg ta et bilde av mitt hår med mest mulig nøyaktig nyanse og sende, slik at de kunne se hva jeg trengte slags farge. Dette blir sikkert spennende, mine venner!

// In english for HeadKandy
Hi!

Right now I am in contact with HeadKandy / http://headkandy.com with plans to get sponsored and tried out a set of clip-in extensions. They seem like their amazingly well, so I just thought why not give it a chance? I do not know what color/shade I need, but since they are so helpful they asked me to take a picture of my hair with the most accurate shade and send so that they could see what shade would fit me the best. This is certainly exciting, my friends!

Hair Extensions

AVATAR

Dette er en filmanmeldelse!

Tittel: AVATAR
Regissør: James Cameron (også regissør av Titanic)
Lengde: 2 timer og 38 minutter
Verdenspremiere: 18 desember
Sjanger: Sci-Fi/Action
Karakter: 6

Fredag den 18. desember var jeg og Marte på kino. Vi så Avatar. Hovedgrunnen til at jeg ønsket å se denne, var at jeg så traileren på kino for en måned siden og den virket jævlig bra! I tilegg ble jeg ekstra nysjerrig da James Cameron, regissøren av Titanic, hadde vært regissør i denne. Da måtte den jo være bra! Filmen gikk over alle mine forventinger, og jeg ble kjempeoverrasket.

Filmen har vært inne for produksjon i 4 år. Det var utrolig dyrt og lage denne filmen, og det gjenspeiles i teknologien og selve filmen. Man ser at det er ikke noe vanlig film, men den tar deg med til helt nye nivåer! Helt ærlig, så er dette en av de beste filmene jeg har sett. Egentlig tenkte James Cameron på å lage denne filmen for 14 år siden, men da var det ikke nok ressurser og midlene for å gjennomføre dette prosjektet eksisterte ikke.

Avatar tar oss med til en helt ny spektakulær verden. Her følger vi Jake Sully, en tidligere marinesoldat, med på et eventyr. Han er lenket til en rullestol, men allikevel blir han rekruttert til å reise lysår unna til et sted som er kalt Pandora, som er en fjern måne. Han blir rekruttert pga. at hans avdøde bror drev med et Avatar Program. Avatar programmet er til pga at det er giftig atmosfære på Pandora, så med avatarprogrammet kan menneskene kobles til bevisstheten på en Avatar. Disse avatarene er blandet med menneskelig DNA og DNA fra de innfødte "Na'vi" på Pandora. Når man kan komme inn i bevisstheten på en Avatar, kan man puste i atmosfæren. Siden broren til Jake døde når han hadde fått sin avatar, som bare kan styres av DNA'et som familiemedlemmene har, rekruttertes Jake. Siden et slikt avatarprogram er såpass dyrt, valgte de å rekruttere Jake, siden han kunne styre avataren.

"Gjenfødt i sin Avatar kan Jake endelig gå igjen. Han får i oppdrag å infiltrere de innfødte, da de er et stort hinder for å få tak i det dyrebare mineralet. Men når en vakker kvinnelig Na'vi redder livet til Jake, blir alt forandret. Han blir bergtatt av hennes klan, og velger å lede deres kamp for å redde en hel sivilisasjon."

Her har du avatarene, som er kalt "Na'vi". Til venstre ser vi Jake Sully.

Jake til høyre på dette bildet.
MIN BEFALING: GÅ OG SE DEN! Du blir ikke til å angre på det, og den 100-lappen du bruker på biletten er så verdt det!

Beklager fraværet..

men det skyldes liten tid. Skal skjerpe meg folkens!

Vil bare si at dere har vært flinke å delta i konkurransen min, men ønsker en god del flere deltakere da denne premien er såpass stor. Konkurransen finner dere i innlegget nedenfor!

I dag døde Brittany Murphy... trist! Hun ble bare 32 år, og døde av noe så irriterende som hjertestans. Jeg blir kjempelei meg, noen ganger er bare verden så brutal og urettferdig. Jeg skulle ønske ingen kunne dø - det hadde vært noe!I morgen tror jeg det blir til å komme en videoblogg - gled dere! :)

KONKURRANSE - VINN WHOOGA BOOTS!

Da skal jeg fyre i gang en konkurranse hvor du kan vinne et par Whooga Boots. Jeg har blitt sponset med et par til meg selv som jeg skal lage en anmeldelse om, og et par til dere som dere kan vinne! Det blir et valgfritt par i hvilken modell, farge og størrelse dere vil ha!

Hva er Whooga Boots? Jo, det er akuratt det samme som UGGs bare at det heter Whooga. Skoene kommer fra Australia, og du kan velge mellom mange modeller og farger. For mere info, besøk www.whoogaboots.co.uk. Der kan du se alle modellene og fargene du kan velge mellom hvis du vinner konkurransen hos meg!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å poste en kommentar om at du er med. Lag gjerne et innlegg på bloggen din om konkurransen, da har du mere sjangs til å vinne.

FYR PÅ!
Grey Short Ugg Boots - Right BootUgg Classic Short Chestnut Boots - Right BootChocolate Short Ugg Boots - Right Boot

Konkurranse med premie?

Jeg tenkte å ha en konkurranse på bloggen min, men jeg aner ikke hvilken premie jeg skal gi! Kan dere hjelpe meg og stemme for hvilken premie dere vil ha?

Det er bare kanskje, men det er hva jeg hadde i tankene mine da...
- Falske UGGs av god kvalitet - med UGG skrevet bak på hælen
- Sminke fra E.L.F av noe slag
- Whooga Boots: whoogaboots.co.uk (Det samme som UGGs nesten)
- Sminke fra Everyday Minerals /
www.everydayminerals.com

Også var det det store spørsmålet: Hva skal konkurransen handle om? :|

- STEM PÅ DEN PREMIEN DU VIL HA OG GI MEG TIPS TIL KONKURRANSE TYPE!

Så mye å gjøre, så liten tid...

er det som alltid rammer meg! Jeg har alltid mye å gjøre - aldri nok tid! I dag har jeg hatt Vilde Sandsdalen på besøk, og vi har gjort matte prøvemuntlig. Noe som er utrolig kjedelig :-(

Nå har jeg sittet en time og bygd lego med lillebroren min, som forresten fyller 5 år i dag! Gratulerer lillebror, i love you. Uansett, jeg kjeder meg. Har kjedet meg i hele dag, men så har det jo vært en kjedelig dag da. Jeg har nettopp fullført alt jeg skal ha gjort, og jeg har enda mye å gjøre.
- Rydde rommet
- Rydde bad og loftstue
- Skifte lyspærer
- Sortere i 2 mailkontoer
- Bestille varer
- Spise grøt
- Pusse tennene
- Legge meg

Og som jeg sa, mye å gjøre, alt for liten tid!

Nå skal jeg VIRKELIG sove...

og jeg tuller ikke denne gangen! Jeg skal lukke dataen 1 minutt etter at jeg har postet dette innlegget - fordi jeg må får meg søvn før i morgen. Jeg skal jobbe fra halv fire til halv tolv, og det er ikke så morsomt å være så trøtt at man nesten sovner av. Til gjengjeld har jeg jo ikke skole på tirsdag da, men uansett.

Bildet var ganske passende i denne sammenheng. Gief me one pair of those eyes!


Q - Bruker dere å døgne/være våken for lenge ofte i hverdagene?

En gay Lady Gaga medley...

utført av en gay person. Men han er så kul! Se bare hvordan han rocker åpningen der han synger "rararararara!" osv. De kule ansiktsuttrykkene. Han er faktisk veldig flink å synge. Sjekk ut resten av sangene han synger, utrolig flink. Han har også kule videoer, iallefall på Before the storm - hvor det er to av han. Og Michael Jackson Medley'en hvor det er 23042309570 av han.

Lady Gaga Medley:


Michael Jackson Medley:


Down av Jay Sean:


Before The Storm av Nick Jonas og Miley Cyrus:


Sexy og vakre modeller verden over...

er noe mange er fullstendig klar over. Vi har vakre modeller i alle land, og jeg vil i dette innlegget poste bilder av de jeg synes er ekspesjonelt vakre. Si din mening i kommentarfeltet om hvem du syns er finest. Husk at 3 kommentarer på 3 forskjellige innlegg gir en anmeldelse av bloggen din fra meg.

Adriana Lima - utroooolig sexy! (fra Brasil)


Gisele Bundchen (fra Brasil)


Doutzen Kroes (fra Nederland)


Oluchi Onweagba (fra Nigeria)


Isabeli Fontana (fra Brasil)


Behati Prinsloo (fra Namibia)


Bar Rafaeli (fra Israel)


Miranda Kerr (fra Australia)


Q - Hvem liker du best/har du noen andre skjønnheter?

Mine sko fra Nelly - bildeserie som lovet...

Jeg har glemt av at jeg lovet dere en bildeserie som viser skoene jeg fikk fra Nelly.com. Alle er skjønnheter, og derfor må jeg bare si at et bilde sier mer en tusen ord. Jeg skal vise bilder, siden de går ikke ann å beskrive.


Brune "Bangkok" - 299,-


Røde med "silke"rem - 100,-


Rosa pumps med silkeblomst - 100,-


Svarte sko med lisser - 100,-


Ferskenfargede wedges - 100,-


Skinnaktige pumps - 100,-

I morgen er det dønn kjedelig jobbdag...

og da får jeg jo ikke blogget! Jeg som nettopp er kommet inn i en blogg periode nå, jeg må da få tid til å blogge. Derfor skal jeg nå poste 3-4-5 innlegg for å ta igjen mandagens bloggingsfravær. Håper dere koser dere med innleggene, for jeg starter fra og med neste innlegg.

Og til alle dere som sover - DRØM SØTT!


Dette villdyret kommer i løpet av innleggene!

Jeg klarte egentlig ikke å legge meg...

fordi jeg hater å legge meg! Jeg elsker å sove, hater å legge meg, hater å stå opp. Når skal vi få gjøre som vi vil i verden? Uansett, jeg ville si at jeg har blitt anmeldt på marteid.blogg.no - check it out!

Nå sitter jeg og spiller Treasure Madness på facebook. Det er ganske gøy! Hvis du vil finne et gøy facebook spill er det bare å søke etter et "keyword" der du søker etter navn. Husk at spill er omtalt som "applikasjoner/applications/apps". Der finner du mye moro.

Nå skal jeg drømme om kosedressen og de nye uggsene jeg skal få. NÅ skal jeg sove.


Disse er fra Nille, tro det eller ei. Limet suger, så pass på. Du får de nok ikke på - det gjorde ikke jeg :(

Nå er det sovetid...

for alle store og alle små barn! Jeg skal også sove. Jeg har fått utrolig lite søvn den siste uken, så da tar jeg det igjen nå. Kommenter de nyeste innleggene, 3 kommentarer = en anmeldelse av din blogg! Da sees vi i morgen, kjære lesere <3

Jeg har bakt en kake...

til klassen som vi skal spise i morgen. Sara på skolen skal slutte, noe som er utrolig synd, og derfor ville jeg bake en kake for å gi henne en koselig avslutning. Den heter vaniljekake, og lukter som grøt. Det er fordi det er kanel og perlesukker på toppen. Den lukter faktisk veldig godt, og ser veldig god ut. Jeg vil ikke smake fordi jeg liker ingen kaker. Egentlig har jeg aldri likt kake, annet enn mektig bløt sjokoladefondant kake. Også pepperkaker, kakemenn, vaffelkaker og litt pannekaker.

Slik ser kaken ut (bilde lånt fra google):


Sier bare til klassen min at i morgen blir det kakekos! :) Nå skal jeg skjære opp kaken i 28 like store stykker, så skal jeg legge den i en kakeboks.

I morgen må jeg på skole... kjedelig! Jeg synes skolen er så unødvendig, men nå er det heldigvis juleferie på fredag, og på fredag skjer det noe gøy som jeg gleder meg til. Foreløpig er det hemmelig - secret - hush hush.

Skoleuken blir slik:
Mandag - Avslutning i første time for Sara, norsk i 2 time, sløyd i 3 og 4 time.
Tirsdag - Hjemmedag for oss der vi skal øve på muntlig eksamen.
Onsdag - muntlig eksamen og fag etter alle har hatt muntlig
Torsdag - Julelunsj i første og andre time.
Fredag - Avslutning i alle timene, nissedag i 2 time.

Min nye kosedress i herlig farge..

er det jeg skal tilbringe julen i! Jeg gleder meg sånn til å få den, håper virkelig den kommer før juleaften. Den var utrolig fin, også var det jo mange andre fine farger. Til den nette sum av 899,- måtte jeg virkelig kjøpe den. Det var jo mange fler forskjellige og fine farger en OnePiece draktene. Også var jo disse uten de forbaskede OnePiece logoene og overpriste summene som OnePiece lanserer. Hvem vil vel betale 1400 kroner for en joggebukse sydd sammen med en genser? Du betaler jo sikkert 500 kroner for selveste logoen bare... Jaja, for dere som digger OnePiece har de kommet med en teddybjørn drakt nå. Løp og kjøp!

Min nye kosedress i mørkerosa:


Her er de andre fargene:

Nå er det tid for jobb..

Da var vi kommet til 3 søndag i advent, og nå skal jeg dra på jobb fra klokken 15 til klokken 21. Jeg sitter og surfer på internett og ser på forskjellige ting, jeg elsker å se på klær og duppeditter. Har også vært borti en veldig søt og interessant blogg - irlins.blogg.no - hun fra Norske talenter.

Jeg har fått bestilt meg kosedress - mørkerosa. Jeg poster innlegg senere.

Prom o9'

Torsdag kveld var det juleball, arrangert av skolen, på SAS hotellet. Personalet var nazi, gjestene var praktfulle og kåringene var morsomme. Var denne kvelden verdt 250 kr, eller skulle man kanskje gjort matteleksene istedenfor?

Alle var kledd i praktfulle kjoler og pyntet seg opp fra topp til tå da juleballet startet på SAS hotellet. Vi var spente på hvordan dette ville bli - og ble det som vi trodde? Nei, egentlig ikke.... Det startet klokken 7, men det var ganske dødt fram til klokken halv 9 - 9. Da ble det musikk og folk begynte å komme i humør til "party". Klokken 8 - halv 9 ble Sondre kastet ut etter å ha tatt litt alkohol i en kaffekopp. Personalet på SAS gikk rundt alle bordene å nispionerte etter om noen hadde alkohol av noe slag. Vel - så  de som ble kåret til kongen og dronningen fikk 0,7% alkohol? Rart de ikke ble kastet ut...

Kåringene ble som følger:
Årets dronning: Rikke Olsen
Årets konge: Joakim Pedersen
Årets søtnos: Trine Helene Daae
Årets solstråle: Mette Renate Albrigtsen
Årets femidott: Miguel Engen
Årets ansikt: Tuva Willassen
Årets hårsveis: Joakim Pedersen
Årets klumse: Vilde Sandsdalen
Årets kyllingsjekker: Fredrik Bøckmann
Årets kylling: Peter ?????
Årets dritunge: Aleksander Warvik
Årets fjortis: Merethe Bjørkås
Årets selvbruning: Lena Therese Johansen
Årets dramaqueen: Mariell Christin Olsen?

MITT JULEBALL OUTFIT
Kjole - KappAhl                Jakke - HM                 Armbånd - Glitter           
Veske - Vero Moda          Sko - Nelly                 Øredobber - ?

img0171


Noen andre bilder fra juleballet:
img0172
Over: Meg og Johanne pus <3

img0179
Over: Meg og Marte pus <3

Ugg (whooga) boots?

Jeg håper virkelig jeg får sponset et par Whooga boots. De er så utrolig fine, også er det jo type UGG boots men bare mye billigere og ser veldig bra ut! De er kjempefine.

Besøk:
www.whoogaboots.co.uk for å se alle modellene! De har til både barn og voksne. Menn og kvinner!

Hvis jeg får sponset skal jeg lage en anbefaling om skoene:)

Og muligens lage en konkurranse til dere lesere hvor DERE kan vinne Whooga boots/Ugg boots
!

Jeg har fått sponset et par Whooga Ugg boots - eller jeg mener 4 par Whooga ugg boots! Jeg har nemlig fått to par som jeg skal lage anmeldelse om og to par som jeg skal gi bort i konkurranse til dere lesere.

Til meg selv ble det et par Classic short i farge svart og et par Classic tall i farge sand.

Gled dere til det blir en konkurranse her i løpet av september!

En liten smakebit...

Hei!

Her er en liten smakebit på hva som blir til å komme i løpet av morgendagen :-) Har som dere sikkert ser mottatt skoene mine fra Nelly. Nå har jeg shinet rommet og loftstuen, så nå skal jeg kose meg med lørdagsgodtet mens jeg starter på CSI sesong 2. Det er så herlig med helg, men så irriterende som alltid så er den jo snart over. Uff, skulle ønske skolen var i helgen og helgen var i skoledagene. Det hadde vært <3

Vel, gled dere til imorgen! Da får dere nemlig se mine Nelly shoes. De skoene jeg har på bildet, modell "Bankok", har sånn 13 cm høy hæl og er fantastisk kule - men det må litt øving til for å mestre gåingen.

snapshot20091206

Tilbake etter en "liten" pause..

Ja, jeg vil starte og blogge igjen! (har du lyst, har du lov... om du klarer)

Ser jo at jeg er innom blogger og leser hele tiden, så hvorfor kan jeg ikke da i samme slengen legge inn et innlegg på min egen? Jo, det skal jeg gjøre :-) Nå holder jeg på å redigere en video av Marte og Therese's juleverksted. Håper denne filmen blir bra, hvis jeg får til å redigere den da :-)

Nå er det jo desember som er den beste måneden på vinteren, og i desember er det barne-TV for meg. Jul i svingen er sååå koselig, og rekker jeg ikke se det klokken 6 så må jeg se det på dataen. De er så søte, iallefall hun Klara! Tihi, er litt lei av Jul i blåfjell da jeg har vært på både teater, kino og sett den hundre ganger. Den kan godt komme til neste år, da skal jeg følge med. Håper ikke det blir Jul i skomakergata, noe som er gørr kjedelig.

I dag fikk vi engelsk tentamen tilbake, jeg ble stolt må jeg si! Alt jeg hadde gjort var over middels i vurdering, altså 5/6. Jeg fikk 5+ på den, og da ble jeg fornøyd! Har fått 5- på begge norsk tentamen, og at jeg fikk 5- på nynorsk er jo utrolig bra. Har brukt å hatt 4 og svak 4 på nynorsk. Kanskje får jeg sterk 4 på karakterkortet?

Vel, nå sitter jeg å surfer youtube etter julesanger. Jul er jo så koselig! Også har jeg farget håret brunt for dere som ikke har sett den enda... Jeg gleder meg sånn til jul!

I kveld skal jeg se på et TV program, "Verdens høyeste barn", som går på TVNorge(?) klokken 22.00. Det handler om sånn skikkelig høye ungdommer, og noen av dem så ganske så høy ut. "12 år gamle Brendan Adams som rager 2,20 meter over bakken". Jesus Christ, glad jeg ikke er så høy.

Jeg slenger ut videoen når den er ferdig mikset og trikset :-)
img0103