hits

desember 2010

et lite hei fra varmen

Nå sitter jeg med rumpa godt plantet i sofaen. Er snart på tide å dra ut på nye eventyrer her i Puerto Rico. Har blitt en del kvelder på Bora Bora blant annet, og jeg koser meg vilt i varmen. Sinnsykt kjipt å tenke på at jeg reiser hjem 06.50 lørdags morgen, men slik må det vel bli i og med at vi reiser med charter... Skulle gjerne vært her 2, om ikke 3 og 4 uker. Har møtt masse søte mennesker, og ikke minst herlige Nora! Vi har grillet oss på stranden, herjet på Bora Bora og vi har koset oss masse. Hater hun litt da siden hun skal være 1 uke lengre enn meg. Fuck you Nora!

Ser Tuva er en knupp og blogger for meg, love you masse! Og til dere som lurer - selvfølgelig får hun lov, og for all del ja, hun har min fulle tillatelse til å legge med en ussel link til sin egen blogg!

Også var det mange som tydeligvis ikke ikke likte at jeg la ut bilde i bikini.. Hva trodde dere at dere skulle få se? Meg på stranden i uggs, Canada Goose og boblebukse? Hahaha!!

Skal ut å spise nå, så litt vandring på Puerto Rico senteret. Har vent meg til å si "No comprende. Hable no espanol." til alle spanjolene som plystrer på meg, så nå kan jeg vel si at jeg er halvt spansk ;)

hei joda


En som jobber på Harleys 


Familyyy på Bora Bora


Broren min kom springende og tok snikbilde, haha. Teit!


På sanddyne langs Mas Palomas - Playa Del Ingles


Hahahah, ser ut som jeg tar push-ups, men var bare sinnsykt sliten. Tungt å springe opp!


Hilo, her er mei


Chiller på Pinnochio

Har forresten møtt på to supersøte jenter, Janne og Stine Stahl fra Stavanger. De fikk meg på en eller annen måte med på Harleys, og vi danset på bardisken. Haha :) Bildene er tatt fra Janne.


Stina, meg og Janne :D


Haha, han til venstre var jo ganske kjekk da! Meg med ryggen til og Janne til høyre :)


Samme her som over.

Nå skal jeg ut å spise. Dere hører garantert ikke fra meg i morgen, så ha et GODT NYTTÅR mine kjære lesere! Vi sees i 2011 <3 Har vært et flott år med dere, og håper dere vil følge meg inn i det nye året. Lots of love :*

Joda, meg igjen

Sorry for å skuffe dere, men her er jeg igjen, Tuva.

Følte ikke for å blogge noe mer selv i dag på min egen blogg, så derfor blogger jeg heller litt for Therese. Selv om det bare blir tull og tøv-innlegg, så er det kanskje bedre enn ingenting?


Hater Therese egentlig litt akkurat nå, for jeg har en stygg mistanke om at hun lever det gode liv, og har det rett og slett helt awesome!! Skulle ønske jeg var der sammen med henne :( Kjenner at jeg savner pia mi nå. Håper hun kjøper meg en piercing eller to i feriegave ♥ Trooor jeg må ringe henne i morgen å "minne" henne på det, hihi.

Disse tre fikk jeg sist da hun kom hjem fra syden. Fiiine ja?


Meg og piami. Husker godt dette øyeblikket. Hun hadde vært i syden og jeg hadde vært i Oslo, og vi hadde ikke sett hverandre på over en måned. Love you<3


Jaja, god natt.


Mvh
Tuva Will'assen

koser meg!

Åååh, Tuva! Du e den søteste pia, love u<3

Nå sitter jeg på hotellet. Skal snart ned på Puerto Rico senteret og møte Nora, så blir det vel brukt litt money... Storkoser meg her nede, har fått solt meg, shoppet, drukket et par Bacardi Breezer's og rett og slett hatt det morsomt. Orker ikke blogge så mye nå som jeg er her nede, for har mer vettige ting å gjøre. Legger bare ut et par bilder, tar litt tid å laste opp så mange :)


Thekla, hun bor her på Gran Canaria. Åh, hun er så mye brunere enn meg og Nora :(:(


Nora syns hun var så stygg, så måtte sensurere hun.


Baywatch babes! Haha, kom en bølge når bildet ble tatt - vi er redd for haiiiii.


My brother an mee, koser oss med en breezer. LOVEU!!!!!! hehhe, kanskje

Skal stikke nå! Hejdå <3

Gjesteinnlegg

Heihei, Thereses lesere!

Jeg synes det er like kjipt som dere å komme inn på Thereses blogg når hun ikke har oppdatert. Så siden jeg er verdens beste venninne, og i tillegg kan passordet hennes, så blogger jeg litt for henne :D

Som dere vet befinner Therese seg på Gran Canaria nå. Håper jeg i hvert fall. Har ikke hørt fra henne siden hun satt på flyplassen her i Tromsø i går ettermiddag. Hun har heller ikke vært på facebook så vidt jeg vet, så hvordan det er med internett og slikt der hvor hun er vet jeg ikke. Får ta å ringe henne i morgen å høre om det er noe liv i henne. Men regner nå med at hun koser seg fælt nå - tar livet med ro, soler seg, spiser godt mat, shopper litt og alt som hører med en sydenferie :D

Gikk i arkivet hennes og fant frem bilder fra da hun var i Alanya i sommer, sånn at vi kan forestille oss hvordan hun har det nå! hihi..

Her sitter hun fornøyd på resturant og viser frem sin nye og lekre pengebok.
Stygt udyr...


Her ligger Therese og jeg og soler oss i sommer, her i Tromsø. Måtte bare ta det med ♥


Kanskje hun nå ligger og soler den smekre rumpen sin på en luftmadrass, sånn som her? Hvem vet..


Supermodellen!


Outfitbilde fra Tyrkia. Kjole fra Tyrkia og sko fra H&M.


Julian og Thia koser seg sikkert også kjempe mye, snuskeluskene!!
Fine sølvringene Therese kjøpte i Tyrkia.
Bad girl!


Sjåå på ho!!

Therese er bra heldig nå, ja :D Misunner og unner henne det til tusen ♥

xoxo gossip girl

vel overstått aften

Nå er julen over holdt jeg på å si, men det er jo ikke helt riktig. Vi har jo enda romjulen igjen! Jeg blir antageligvis til å blogge lite fram til 1. januar, fordi i morgen reiser jeg til Gran Canaria, nærmere bestemt Puerto Rico, og skal være der 1 uke. Vet jeg ikke har sagt i fra om det før, men hihih :D Har passet på og tatt litt solarium så jeg har grunnlag for brunfargen.

Så var det aftenen i dag. Er egentlig ikke så mye interessant å fortelle, annet enn at jeg har hatt det koselig med familie, god mat og koselig julemusikk. Ble desverre bare 2 pakker på meg i år, men jaja. Bryr meg ikke om pakkene :p

Kødda bare, fikk flere pakker. Hihih. Fikk masse penger (som jeg helst ville ha), også fikk jeg masse forskjellige ting. Det er faktisk heller ikke så interessant for dere, så jeg slenger bare ut noen bilder fra i dag så får det holde.

Juletreet til mor. Kunstig, of course. Alle gavene var mine ;)


Onkel og mamma. 


Brodern og tante


Dagens nail's


Du får kjøpt de på Cubus til 129 kroner :)


Haha, SJOKK at jeg fikk en vekkerklokke i julegave. Familien vet jo at jeg forsover meg til alt og at jeg ikke våkner til noe. Denne vekkerklokka roper "i love u" drithøyt hele tiden og er UTROLIG irriterende. Har bare en ting å si til den... i hate u!


Tante og onkel. Disse skal også til syden i morgen, men onkel vet ikke at vi også skal. Bare tante vet det, så han får en surprise når mamma (søstra hannes) dukker opp på flyplassen med oss :D


Mamma og meg <3


Juleglad pia 94


Mamma og meg, snart er jeg like høy!!


Hahahahahhahahahaha


Ok, hahahahahah. RETARD!!


Se så flink broren min er å kjøpe meg gave <3

jo hallo og god jul

Hei!

Nå er det en stund siden sist. I dag er det julaften, men føles overhodet ikke ut som det. Julestemningen i år er lik null. Null, niks, nada. Jeg tenker ikke så mye på jul som jeg gjorde før, gleden er ikke like stor og spenningen for pakkene er jeg over. Ikke har jeg vært flink å kjøpe julegaver i år heller, tok liksom de nærmeste i siste liten.

Julestemningen blir heller ikke noe bedre av vårt NYDELIGE juletre (hehehe):

Sånn ca 50 cm høyt og av plastikk. Kan legges sammen i en eske. Perfekt!!!! Haha, neida. Vi skal til mor i dag og feire julaften, også reiser vi bort i morgen :D


JULPIA94 <3<3<3<3


Er faktisk jeg som har bestemt å sette opp treet i loftstua mi, i håp om litt julekos - men neida...


Pynten er også oppe, men hjelper fint lite.


Istedet for å tenke på jul, kan du lage deg en HERLIG "dessert". Legg en sjokolade du vil spise på varmovnen til den er helt bløt og rennende i konsistensen.


Hell alt i en skål eller noe, også kan du sleike sjokoladepapiret etterpå. 


Etter 5-6-7 skjeer blir du sikkert litt kvalm, men bare spis mer. Gjør ikke noe om du spyr liksom XDXD

Med dette ønsker jeg dere PASSELIG JUL. Dere får se outfit og blablabla senere. xoxo

fravær :(

PGA mitt store fravær fra skolen, syns mamma det er tilpass for meg med litt fravær fra bloggen og. Er egentlig enig i det, så dere kommer ikke til å høre så mye fra meg de neste dagene, men har ennå to kalendergaver jeg skal dele ut. Tenker jeg tar de 23. og 24. desember eller noe sånn :)

Kjedet meg litt i dag, og kom over Adam Saaks videoer eller hva han heter. Fant en t-skjorte jeg aldri bruker og prøvde meg fram. Brukte vel 5 minutter. Fronten ble egentlig sinnsykt stygg, men ryggen ble litt stilig. Når jeg tenker meg om - dere får ikke se fronten, haha... Kan jo bruke den i syden, men not at hooome.


Haha litt skeivt...


ingen zminke <3<3 passer best med shorts, så ikke ut med bukse til!!

litt nytt


Lindex


Lindex


Lindex

Litt mere nytt under.... Haha, neida. Fant noen gamle klær som jeg brukte for 2-3 år siden..

Hahahahahahah!!! Denne passet jeg (utrolig nok) for 2 og et halvt år siden...


Denne brukte jeg når jeg gikk på Freestyle DiscoJazz. Da var jeg i klassen rekrutt eller noe.

ny make-up

Hei!

Jeg begynner å se at arkivet for desember repeterer seg selv... "luke 1, luke 2, luke 3, luke 4, luke 567891024326574865675" blablabla... Åh, jeg ser at julekalender ikke er noe for meg! Er ganske slitsom faktisk, og dere blir jo skuffet hvis det en dag ikke kommer dagens luke. Håper dere skjønner at av og til springer tiden fra meg, og når jeg er midt oppi tentamenstresset hjelper det ikke mye å tenke på at jeg må blogge om kalenderen. Det blir også lite av vanlig blogging i og med at jeg ikke har tid til å skrive så mange innlegg.

Hva vil du helst ha innlegg om nå fram til 24 desember, julekalender eller hverdagslige?

Iallefall, i dag(går) var jeg på litt julegavehandling. Har fått kjøpt sånn ca 2-3 julegaver.. HURRA! Ble også litt innkjøp til meg selv - men kun fordi det var sinnsykt billig. Var også 30 % på alle varer på lindex i dag. Her er litt make-up som jeg kjøpte. 

Viva La Diva - Cup Cake // underlag vld white og primer


Viva La Diva - Pink Glitter // underlag - vld white og primer


Disse øyenskyggene fra Viva la Diva er fantastisk fine! Nydelige farger :)


Viva La Diva... cotton candy / cup cake / pink glitter / white


Lumene Natural Code / 9 Heather Pink


Lumene Natural Code / 3 Nude Beige

klassetur til polen / stockholm


Har nå lagt inn et bidrag på klassekassen.no om å vinne penger til klassen. Vi vil så gjerne på klassetur før sommeren, men det blir ikke noe av siden halvparten av klassen er fra landet. De bor dermed på hybel, og lever på stipend - som vil si at de ikke har noe penger til overs. Iallefall ikke til en klassetur til flere tusen kroner! Vi har også et ganske dårlig klassemiljø, og håper det hadde blitt bedre med en herlig tur der vi alle er samlet. Vi trenger å bli kjent bedre, alle sammen, men ingen tar intinativ.

Derfor håper vi på å vinne. Hvis du vil stemme på oss (valgfritt!!), så kan du gjøre det >HER<. Dere kan stemme hver dag også.Som takk vil jeg og Tuva la en del tilfeldig trukne lesere få premier:

- 10 heldige lesere får solkort på 1000 kr hver fra Brun og Blid
- 1 heldig leser får et gavekort på 7 500 kr hos Elkjøp

("Premiene" er sponset av Brun og Blid og ElkjøpTusen takk for at dere ville samarbeide med med og Tuva i denne konkurransen.)

Hvis dere har valgt å stemme på vårt bidrag, kan dere levne en kommentar under og skrive at dere har gjort det. På forhånd takk - fra klasse 11SAD! Lots of love for you <3

Mangler 4 stk :)

me and my photographer

Her er noen bilder av meg og min supersøte fotograf Michelle. Jeg har alltid vært liten, men når jeg er sammen med Michelle føler jeg meg plutselig høy. Hun er et par cm lavere enn meg, og hun er 18. Stolt jente her ja ;) Neida, Michelle er bare kjempehyggelig og søt - passer perfekt til høyden hun har <3lille pia!


Her prøver hun hardt å stå på tå, men jeg nekter hun det, hahaha.


stram og fin


hahhah, sorry. mobber hun litt!


2 søte snupper!

klassetur til polen / stockholm

Hei!

Har nå lagt inn et bidrag på klassekassen.no om å vinne penger til klassen. Vi vil så gjerne på klassetur før sommeren, men det blir ikke noe av siden halvparten av klassen er fra landet. De bor dermed på hybel, og lever på stipend - som vil si at de ikke har noe penger til overs. Iallefall ikke til en klassetur til flere tusen kroner! Vi har også et ganske dårlig klassemiljø, og håper det hadde blitt bedre med en herlig tur der vi alle er samlet. Vi trenger å bli kjent bedre, alle sammen, men ingen tar intinativ.

Derfor håper vi på å vinne. Hvis du vil stemme på oss (valgfritt!!), så kan du gjøre det >HER<. Som takk vil jeg og Tuva la en del tilfeldig trukne lesere få premier:

- 10 heldige lesere får solkort på 1000 kr hver fra Brun og Blid
- 1 heldig leser får et gavekort på 7 500 kr hos Elkjøp

("Premiene" er sponset av Brun og Blid og Elkjøp. Tusen takk for at dere ville samarbeide med med og Tuva i denne konkurransen.)

Hvis dere har valgt å stemme på vårt bidrag, kan dere levne en kommentar under og skrive at dere har gjort det. På forhånd takk - fra klasse 11SAD! Lots of love for you <3

Mangler 4 stk :)

litt nye bilder

God kveld!

I går var jeg på shoot med Michelle igjen. Vi valgte å ta litt "tøffere" bilder denne gangen. Hun er kjempeflink, og da er det vel ikke så rart at bildene blir bra. Her er et lite utvalg:


"Høyspenning. Livsfare"


fuck u haters

- Hvilket likte du best? :)

photoshoot

Hei og god kveld!

Nå har jeg akuratt fått sjekket mine daglige gjøremål på pcen. Facebook, mail, blogg, msn og sånn. Har vært hele dagen hos Marte og hatt photoshoot. Søte Michelle kom over og tok masse fine bilder og stylet oss. Jeg har bare fått et par foreløpig, fordi hun holder på å redigere lyskontraster og lignende. Kan jo dele de 5 jeg har fått til nå med dere, så får dere resten når jeg har de :)

Sjekk ut make-up bloggen til Michelle herdette likte jeg best til nå!


vampyrlooks

Likte du bildene, kan du stemme på Michelle Ailèn her. Hun er nummer 8 på listen under alle bildene!

iiiskald ufornøyelse

Vil du vinne et solkort? Stem på mamma og meg HER først også meg HER, så skriver du i kommentarfeltet her: navnet ditt, hvor mye du stemte og e-posten din. Stemmer du hver dag må du også skrive i kommentarfeltet hver dag. Trekker flere vinnere, og det skjer den 16 des. :)


Nå skal jeg faktisk snart legge meg. Er utrolig trøtt!

Var og hentet firehjulingen hos pappa i kveld, den har stått der en liten stund. Ikke noen spesiell grunn egentlig. Iallefall så var jeg utrolig heldig med været, noot XDXD. Pissregna og biler som kjørte på andre siden sprutet så mye de klarte på meg. Ikke at det er noe galt i spruting, elsker å bli sprutet på ;););) Lille, våte, søte meg!!! Se bare her:


deilig, har nemlig tisselur på låra!

-
og over alt ellers på kroppen også egentlig!! tisselur <3<3<3


jaja, uggs er jo som noen svamper!


hjelm. biker rain


Kunne like så godt kjørt sånn her. Siden buksa ble så våt var det akuratt som å ikke ha på bukser!!!! LML!

VILL, VAKKER OG VÅÅÅÅT!!!

 

hehe konkurransemenneske

Vinneren av luke 2 ble: Andrea Hanssen! Gratulerer :) Kontakt meg på mail så fort som mulig. Det blir forresten enda en luke sponset av Luxushair etter hvert, så ikke gi opp enda!

Deltok egentlig bare for å se hvordan bildet ble. Hva er egentlig premien i den her konkurransen? Sunsilk produkter? Hadde ikke gjort noe for å si det slik :) Hvis dere vil stemme på meg, får dere lov til det!

HER kan du gjøre det hvis du syns mitt bidrag var bra. Hvis du har stemt, skriv navnet ditt og e-posten din her i kommentarfeltet så kanskje vinner du et av to solkort som jeg deler ut i forhold til Pepsodenten også :)

stem på meg :)

Hei!

Mamma har deltatt i en konkurranse hvor vi kan vinne en tur til Hollywood. Vil du være så snill å stemme på oss i Pepsodent konkurransen på facebook? Deler ut to solkort til to tilfedige som har stemt. Gå inn > HER < for å stemme. Har alltid drømt om å reise til Hollywood, men med mitt og mammas budsjett skjer det nok ikke før hun er pensjonert om 20 år. Haha!

Skriv navn, e-post og hvor mange stjerner du ga i kommentarfeltet. (du kan også trykke på bildet for å stemme) Dere må ikke bare si at dere har stemt 5 stjerner og ikke gjort det. Merker hvis noen gjør det :)

Tusen takk hvis du gjør det, da er du en knupp <3Forresten, besøk AnonimDagbok! En kjempegod blogg :)

litt innkjøp fra Oslo

Fant desverre ikke alt jeg kjøpte i Oslo, men tror det her er det meste. Brukte litt for mye penger, siden jeg egentlig skulle kjøpe flere julegaver enn det jeg fikk gjort. Jaja, er ikke noe å gjøre med det nå. Gjort er gjort, og lort er lort. Er iallefall fornøyd med alt jeg kjøpte :)


Bukse fra Gina Tricot. 299 kr.


Bukse fra Gina Tricot. 199 kr,


Bukse fra BikBok. Husker ikke pris :sSorte sko fra en random butikk på Karl Johan med 50% på hele butikken. Ca 270 kr.
Beige sko fra H&M. 299 eller 399 kr, husker ikke helt. Ikke sååå fine egentlig...


Gjennomsiktig skjorte fra KappAhl barneavd. 179 kr. Kjempestilig med korsettene under!


Gjennomsiktig blondegenser fra Gina Tricot. 299 kr om jeg ikke husker feil


Superdeilig cardigan fra Gina Tricot. 199 kr?

-
Chillegenser fra Cubus. 150 kr ca på salg


Øredobbstativ fra Indiska, 79 kr. Begge parene med fjær er fra Gina Tricot.


Jakke fra .....wow..... stygt merke, skal fjerne det :) Jakken er egentlig lilla! 799 kr.


Chillebukse fra BikBok. 60 kr.


Ullgenser fra Gina Tricot. 199 eller 299 kr.Min kjææære jakke!! Den er også fra....wow.... men har heldigvis ikke noe stygt merke på seg! 599 kr.

harry p in my heart

Var på kino og så på Harry Potter med Martesnupp. Herregud, gleder meg til siste filmen! Det var utrolig grå og trist stemning gjennom hele filmen, ikke det vanlige og koselige Galtvort :(

Kinoen var ikke ferdig før i 12-tiden, og da var det en halvtime til bussen gikk. Jeg og Marte gikk og satte oss inne i Rødbanken siden alt annet var stengt. Gleder meg til de ser på overvåkingskameraene sine at vi tok hundre bilder. Hahaha!!! 

Marte sin jakke er fra Zara, og min er en jeg kjøpte i Oslo på wow...juletherry


julemartey


lang og bred


pornstar


mainndig
<3 u babe


Marte ville få litt medlidenhet på bloggen min i og med at hun brente seg på den nye krølltanga jeg og mamma kjøpte i Oslo. Sa vel sånn ca 4 ganger at hun skulle bruke hansken som fulgte med!!!


1...2...3...5...4...marte
(hahaha, vet det er feil rekkefølge på 5 og 4 på bildet. lol jk!!)