hits

desember 2011

min nyttårskjole

Først vil jeg gratulere bestevenn RENATE med 18-årsdagen! Hun er vel på byen nå... Er sååå misunnelig, men gleder meg utrolig til å feire med jentene! Først regner jeg med jeg skal spise kalkun and shit med familien, så suser jeg opp til Renate hvor vi samles en gjeng jenter og feirer bursdag og nyttårsaften. Igjen, happy b-day Renate!! Love yoooou babe

Kjolen jeg skal bruke i morgen fant jeg nettopp ut at jeg kunne bruke. Grunnen er at den egentlig er for liten, så jeg får ikke igjen glidelåsen i ryggen. Det jeg gjorde var å stikke noen hull og bruke en tråd for å holde den igjen i ryggen. Det er bare en midlertidlig løsning, fordi jeg ikke rakk hobbybutikken i dag. Ved senere anledning skal jeg kjøpe slike "ringer" og tre et silkebånd i hvitt/beige gjennom ringene der jeg har laget hull.

Kjolen er fra Asos (utsolgt I think). Jeg har størrelse 32, men det er petite modell slik at den er mindre enn vanligvis. Burde hatt 34!beklager det overlykkelige trynet mitt :)))

- Hva syns du? Hvilken farge på skoene kan jeg ha?

look-back // februar 11

Tilbakeblikk på februar måneden som har vært dette året! Hvordan var din februar?Jeg og Tuva fant ut at vi ikke hadde noen vennebilder, så vi måtte prøve å ta noen. Pen...


outfit


fikk converse fra http://www.baresko.no/ !! love love love


tuva bestepia mi, vi ordnet oss til "vorset" vi skulle ha hos henne


Elsker sånn type krøller! Det jeg gjorde var å krølle bare litt av håret, også børste over, må gjøre det igjen snart.


random


fikk nye sko fra brandos.no. merke friis&company (de er for små nå...)


HHAHAHAHA... dere klikket såååå mongo på grunn av dette! Er jo så klart redigert :)


Skrev et innlegg om hvordan jeg gikk fra brunette til blondine. Les det HER


Postet dette bildet av meg og Marte. Syns det er så fint!


"venne"bilder med mathias, heh


savner skjerfet mitt :(


Postet et gammelt bilde av meg. Ble litt stoka på så mørkt hår nå... shiat! Hva syns du?


Var sammen med Lene i Oslo på et noe dårlig samarbeid.Moods of Norway fashion show med Lene
photoshoot på hotellet :)


outfitVar på photoshoot med Michelle igjen, fikk til noen råkule bilder!  Var kjempefornøyd i lang lang tid etterpå :) 

look-back // januar 11

Siden jeg er TUVA sin største bloggfan, skal jeg også lage minneinnlegg for alle månedene dette året. Hadde egentlig tenkt å lage et innlegg for hele året, men fant fort ut at det kom til å bli et alt for langt innlegg. I morgen er jo siste dagen, men jeg gleder meg veldig til 2012. Tror det kommer til å bli et veldig bra år, hvert år blir egentlig bare bedre og bedre for meg. Gleder meg blant annet til å flytte hjemmefra, få lappen til bil, sydenturer +++. Stoka på livet!

Men da begynner vi iallefall, og det er i rekkefølge :)
 

 
Jeg var i syden hele julen, og kom hjem 1 nyttårsdag. Var stortsett bare sammen med Nora hele sydenturen.
Mamma og jeg fikk vite at vi vant turen til Hollywood! Time of my liiiife :D


Mistet masse hår etter jeg hadde keratin extensions. Tuva måtte børste ut en svæær floke, og det var så og si umulig uten at vi måtte klippe og styre. Huff, never again sier jeg bare.


Skrev et innlegg til mamma, som mange av dere satte veldig stor pris på. Brukte dette bildet i innlegget :)


oh-ohhhh.....


Farget håret gult!!! Wopsi! Sånn går det når man går fra brunette til blondine, men jeg har jo fått det ganske blondt så jeg angrer ikke.


Fikk tilsendt en superflott tegning fra idavaag.blogg.no 

random bilde 

dette var favorittene mine. brukte det hele tiden!


Hadde litt sløyfedilla, og kjøpte hårbøyler osv med sløyfer på


hahahah var en dag og jobbet på polaria!!!


Brukte falsknegler hele tiden, fordi jeg har så stygge negler. Vurderer å begynne igjen, men er så stygt når man går rundt og mangler 1 eller 2 falsknegler.. haha!

 Brukte store deler av dagene mine til facebookspill. Var helt obsessed, og kunne sitte i flere timer med et spill. 


hahahahaha... Har forandret meg, takk gud!!!


skikkelig spesielt outfit

Januar var egentlig ikke en så spennende måned for meg. Hvordan var din januar? 

noram

Hei! Nå er jeg på besøk hos Nora Marie. Vi har nettopp spist pizza, og nå sitter hun og rydder rommet sitt. "åååh, æ hate å rydde". Hun fant nettopp pengboken sin som hun har letet etter i hele dag, den lå nederst i søpla. Lol? Vi skal iallefall chille videre, skal dusje håret og sånn snart så skal vi til søsteren og sitte barnevakt for søteste Aron. Regner med vi tar litt bilder når vi er der, så fornøyd som vi er med hvert vårt nye Canon Eos 600D ♥

Toppen er Nora sin, den er fra Gina Tricot. Supercute!
hade

babyen min

Nå tar jeg farvel med det fucka kameraet, og hellooo til min nye baby Canon EOS600D. Kostet 6000 kr på Elite Foto på Jekta. Det er på lading akkurat nå, så skal spille litt Wii mens jeg venter på at det skal bli klart til bruk. Kanskje jeg kjører på med en liten videoblogg i dag? Vi får se, vi får se. Dere kan jo sende forslag til videoblogg i dette innlegget.


fint pudder på genseren, jeg vet :)

hvordan nå toppen

Vet dere er skuffet over oppdateringen min og sånn, men i dag(går) orket jeg ikke blogge på grunn av noe som har skjedd. Fikk vite det natt til i går, og det gjorde meg ganske heartbroken så jeg tok meg en ærlig fridag. Vinneren av konkurransen er forresten kåret, så det poster jeg i morgen! Nå går vi inn i bedre bloggtider, Canon EOS600D er mitt i morgen. Videoblogger og gode bilder, her kommer viiiii :)


Får bare på forhånd si at dette er ment som et ironisk innlegg, og derfor bruker jeg bare bilder av meg selv slik at ingen andre skal føle seg "mobbet" eller hengt ut. Siden jeg kjenner meg igjen i punktene så why not, hahah. Vet jeg driter meg selv ut ganske mye nå, men jeg tar ikke meg selv så høytidelig! 

Hvordan kan du bli en toppblogger? Det er flere enkle trinn du kan følge, som du ser flere bloggere har gjort. Det er ikke en standard, men et utgangspunkt. Har hentet litt inspirasjon fra andre blogger, så derfor kan noen føle at jeg har "kopiert" fra de - men nope.

1. BLONDES HAVE MORE FUN: Først og fremst, før du begynner å blogge - bleik dritten ut av håret ditt. Gjerne med litt gulskjær og en liten søt ettervekst. Det scorer høyt på babe-skalaen. Du trenger ikke bleke etterveksten før lesere begynner å klage på den, og da må du selvfølgelig blogge om at du bleker den, og vise etterbilder. Og når du først skal være blond - bruk extensions. Clips. De må nesten nå deg til rumpen.


2. MAKE-UP IS BEAUTY: Bruk masse sminke. Du kan gjerne være litt oransje, det gjør ingenting. Flekker er heller ikke så farlig, for da får du enda flere lesere. De elsker å se på ansiktet ditt og le av alle feilene du har gjort med sminken. I tillegg må du ha supertynne øyenbryn, det er fint xD


3. BOOBS DRAW ATTENTION: Det er sant. Har du puppene i fokus på et bilde, er det alltid det folk ser på først. Det tiltrekker en hel haug med småkåte gutter og gamle mannfolk, da får du enda flere lesere. Jenter blir sjalu og vil bare stalke deg for å være en hater, og klikke på deg for at du viser pupper. Bruk en BH med god push-up, så det ser ut som du har silikon og folk kan anklage deg for å ha tatt puppeoperasjon i for tidlig alder.


GRILL DEG: Du burde være så brun som mulig. Selv om du ser ut som en neger mot den hvite snøen, fortsett. Ingenting er viktigere enn soltimene dine på Brun og Blid, så du må gjerne skulke skolen for å få din nødvendige bruningsdose. Gå gjerne på betakaroten, peis på med solariumskremer og bruk selvbruning i tillegg. Gjør alt som står i din makt for å oppnå 10 ganger mer enn den optimale brunfarge.


STUNT-WOMAN: Du må gjøre et par stunt iløpet av din bloggkarriere. Noe som blir en snakkis hos folk, noe de blir sjokkert over. I mitt tilfelle ble det blåøyet... jeg gjorde det selvfølgelig med vilje kun pga bloggen! Neida, men det ble mye omtalt og var absolutt en hit av blogginnleggene. Ta silikon, brekk nesen, brenn ned huset, ja - valgene er mange. Kanskje ikke så drøyt som å brenne ned huset, men dere skjønner tegningen.


Vær overfladisk og blogg om sminke. Klag på at du ser stygg ut når du poster 40 bilder av deg selv, for at alle skal kommentere hvor pen du er. Dra og spis på restaurant flere ganger i uken. Blogg om at du er på skolen. Vis frem alle de fine produktene du får i posten. Post photoshoot-bilder av deg selv minst 1 gang i uken. Outfits med minst 10 bilder av hva du har på deg. Skjul ansiktet om du ikke har på deg sminke. Rediger bildene slik at de ikke ligner på deg selv. Ta bilder i speilet ofte. ++++++

julegavene

Hei!

Dere som klager på bloggingen min: det er juleferie, og da er det lov å ta seg litt fri innimellom. Har andre ting å gjøre enn å sitte forran pcen hele dagen (selv om det er det jeg gjør, haha....). Nå skal jeg iallefall vise dere julegavene. Er jo hos pappa i år, så har enda flere julegaver hjemme hos mamma som ikke er åpnet enda. Får vise dere de senere! I tillegg åpnet jeg noen før jeg dro til pappa (bad girl) så de ligger hjemme, får ikke vist dere de nå :(


parfymesett fra ed hardy


varmevifte til bilen, så setter jeg meg i en varm bil om morgenen! DIGG :D


masse greier
smykker


haha bokstaver til å sette på bilen :))

hvit eyeliner, parfyme og maroccan oil!!


gavekort til nytt kamera! WIII


vin og sjokolade


luer (kjøpte de til meg selv, høhø)


elsker denne leppestiften. fra maybelline - 109 rosy dream

orket egentlig ikke finne frem alle tingene, mangler noen småting og et par snusbokser osv men det ligger nuuu vel på rommet. Nå skal jeg rydde tilbake alle tingene, så kanskje en liten tur til Meline igjen 0.o

Siden innlegget handler om julegaver - hva fikk du? 

never say never

Nå har jeg fått dekslene med Justin Bieber på fra handelsportal.no, men de ligger på kvaløya hos mamma og jeg er i tromsdalen hos pappa så får ikke tatt bilde med de enda. Men Renate har fått de og har tatt bilde av det, så tenkte å vise dere. De er råååfine, klart og tydelig bilde. Gleder meg sykt til å la dette pryde telefonen min.

Det er til iPhone 4, og det er jeg og Renate som har fått æren av å designe dekselene med god hjelp fra en kompis av oss. Er veldig fornøyd med at vi har fått den muligheten, og det å vite at folk har et deksel designet av oss på sin telefon er kjempemorsomt. Vi har allerede solgt 250, så er du interessert finner du DEKSLET HER. 

- Hvem ville du helst hatt på et deksel? 

love you

Hei!

Nå er jeg hos Meline. Har ikke vært sammen med Meline på flere uker, men det skal vi klare å ordne opp i. Er jo hos pappa hele julen og nyttår, og Meline bor to gater oppfor så tar ikke lang tid å gå dit heller. Vi sitter og ser på "Som to dråper vann" eller noe med Lindsay Lohan, og koser oss med masse candy and shit.

Ble litt sent i går, og jeg glemte av å vise dere julegavene. Sto ikke opp før halv 7 i kveld, så dere får se det når jeg kommer hjem en gang! Beklager sen oppdatering, men det er litt vanskelig å oppdatere når jeg sover til halv 7.

Håper alle hadde en fin julaften, og en koselig 1. juledag! kooos!
- Hva har du gjort i dag?

overstått

Vi ble ferdige med gaveåpningen for en liten time siden. Jeg fikk ikke like mange gaver som jeg bruker å få, lol? Neida, jeg bryr meg ikke så mye om gavene. Fikk iallefall mye fint - blant annet snus, ting til mopedbilen, sminke osv. Ikke noe spesielt liksom, men jeg er fornøyd. Forresten, er jo ikke så rart så mange ungdommer gleder seg til julen. Det er jo bare en god unnskyldning til å få masse dyre ting (de det gjelder). Når jeg ser ungdom som har fått macbook og sånne ting i julegave, wtf? Jeg hadde aldri brukt 11 000 på ungen min på julaften, no way. Hadde ikke klagd om jeg fikk det akkurat, men fy faen så dyyyrt. 


pappa hilser

Vel, var iallefall smart nok til å skaffe meg selv en julegave fra brandos.no. En julegave fra meg til meg, verdens beste jente <3 <3 Viser dere ordentlig i morgen, kameraet er jo fucka. Se så uklare bildene blir :( Glad jeg skal kjøpe nytt om en dag eller tooo!!!ROSA!
as you can see, chillemodus #1. 

Skal gå og ta bilder av gavene og sånn, må bare få nettet  til å fungere ordentlig først. Sitter på iPhone sitt 3G nett nå.. 

gaveeer

Nå er det på tide å åpne gaver, så skal bare slenge inn et par bilder. Hadde sånn ca 15 minutter på å ordne meg, siden jeg ikke ante når middagen begynte. Ble deilig pinnekjøtt, så jeg klager ikke! Må løpe nå, er så spent på gavene 0.o!!!! Brukte forresten samme gave(mente kjole, var litt overveldet av alle gavene. høhø) i fjor, men orket ikke finne en ny så whatever. Skal vise dere hva jeg fikk i julegave etterpå, og kåre vinneren av extensions fra hairtohair.no!Ikke spør meg hvorfor jeg er så jævlig grå

god jul og sånn

Nå er det snart julaften, om et par - nei mange timer. I år har jeg ikke hatt så mye julestemning, så har ikke gledet meg sånn supermye og jeg gjør fremdeles ikke det. Gleder meg egentlig mest til å drikke brus fordi jeg har så sykt lyst på brus nå. Også gleder jeg meg til å åpne gavene fra venner og familie <3<3<3

Julemiddager har jeg aldri vært spesielt fan av, syns sånne "store og spesielle" middager er så kjedelig. Jeg hadde ikke klaget om ovnen ble ødelagt og det ble servert pizza fra Peppes eller Yonas i morgen, hahah! Vel, fra og med i morgen av skal jeg bli flinkere å oppdatere dere. Stakkars bloggen min er syk :( Slenger med et par gamle bilder for å toppe dårlig-blogger skalaen, men lover forbedring!


rønna og kæriii <3


camillapusi

meg og to av mine beste jenter <3 camzi og mella

Og her er meg på julaften i fjor, sykt hvor jeg har forandret meg. Har blitt så mye mer fjortis, haha!


og her er meg 1. juledag i fjor, sykt hvor irriterende å tenke på at det ikke blir slik i år!!!

men bare vent, neste år blir det strandeen og bora bora med all my girls

"!#¤%&/

det er en jævla taper som har rapportert facebooken min, så nå kan jeg ikke skrive i chat, sende meldinger, kommentere noe, skrive statuser eller what so ever. i tillegg har jeg ikke telefon. usosial hverdag much? faen, hvordan skal jeg få tak i folk nå? hehe, skikkelig bra kødd :)))) hade

lille julaften

Ja, da var det lille julaften. Sitter og chiller med en snus, litt godteri og brus. Kan ikke beskrive hvor sykt deilig det er med fri fra skolen, skulle ønske jeg aldri begynte igjen. Det evige stresse med å legge seg tidlig, huske på prøver og innleveringer, klare å stå opp og slite seg gjennom alle timene på skolen - aaah det er så fantastisk å slippe det.

Kom nettopp på at jeg faen ikke er ferdig med julegavene. Herregud, er det mulig? Utsette alt til siste liten er så typisk meg, men jeg har lovet meg selv å gjøre det i morgen :) Nå skal jeg se en episode CSI New York, så vi snakkes i morgen. Den dårlige oppdateringen i helgen skyldes at jeg er syk og sliten. Hade


er ikke brun :(

verdens beste hårbørste

Hei!

Sammen med extensionet og noe andre hårprodukter fra hairtohair, fikk jeg tilsendt en utrolig søt hårbørste. Tangle Teezer - det ser ved første øyekast ut som de børstene man bruker på hester, men den er fullstendig laget til bruk på menneskehår. Rosafargen er prikken over i'en, den bare lyser opp liksom!

Det som er spesielt med Tangle Teezer er at den skal løse opp i floker og knuter uten at håret blir slitt, og den skal gjøre at du ikke mister så mange hårstrå som du mister ved bruk av vanlige børster. Jeg følte at det virkelig fungerte, jeg mistet 2 hårstrå når jeg børstet hardt gjennom hele håret og løste opp en knute i bakhodet.

Love it. Tangle teezer kan kjøpes HER til 139 kroner.

he-rre-gud

Nå er julekalender episoden til "Jul i Amtmannsgaa" kommet ut. Det handler altså om at tre gutter fra Tromsø prøver seg på ting de ikke kan. Blant annet har de sovet utenfor kinoen for å få billetter til premieren på Alvin og gjengen 3, de har prøvd seg på salsa, gått i Justin Bieber parade og mye mer. En liste over episodene finner du HER.

I går var altså jeg og Nora med på en episode med guttene. De skulle lære seg om blogging, og da stilte vi opp. 

Episoden til Jul i Amtmannsgata med meg og Nora kan du se HER 


fin screenshot fra videoen! - hva synes du om episoden?

endelig juleferie

Nå er det endelig juleferie (som om dere ikke visste det....). Var ikke på skolen i dag, selv om det var avslutning - men når man er syk er det lov å skippe bussturen til skolen for å spise grøt for så å dra hjem igjen. Håper bare jeg er frisk snart, hater hoste og halsbrann. Er det bare meg som syns det er flaut å sitte blant masse folk, og plutselig få hosteanfall? Jeg haater det, og spesielt hater jeg når man skal snakke og stemmen bare blir helt fucked fordi man må hoste eller noe. 

Nå skal jeg og bror kjøre bort på rema, er tilbud på en kasse med 24 fruktsjimpanse brusflasker til 49 kroner og i tillegg nattåpent så jeg kan handle meg litt junk og godteri :)


love my shirt (eller camilla sin...)


fikk pakke i dag!!!!!!! WIIIIIIIIIIIIIIII. viser i morgen- Hvor skal du ferie julen? Hjemme eller noen andre plasser?

chiller

Nå er vi akkurat ferdig å spille inn. Jeg og Nora skal dra til byen og spise frokost. Vi blogges senere :)

Forresten, en av guttene under har laget seg egen blogg. Se den HER og si hva du synes!
innspilling

Hei! Nå er jeg på en innspilling av julekalender greier. Jeg konmer tilbake til det senere, skulle bare si at jeg er i live!

vinn gratis språkreise

Hei!

Må bare nevne dette slik at dere får det med dere. Jeg og Tuva reiser jo med EF (education first) til Florida om rett over et halvt år. Den 5. juli drar vi, og blir til den 1 august. Da skal vi kose oss med mange andre ungdommer, lære ting om stedet og ha det supert. Jeg har alltid drømt om å reise, og det at jeg endelig får muligheten er fantastisk. Enda bedre er det med lange, varme dager på lik linje med sydentemperaturer og folk på vår egen alder fra andre kulturer.

Nå har EF julerabatt, så om du bestiller språkreisen din innen 22. desember (litt kort varsel) får du 2200 kroner rabatt. Det kan du se her. Ellers har de også en konkurranse gående hvor du kan vinne en GRATIS språkreise! Jeg selv har vunnet en tur til USA (ikke språkreise) og jeg var i lykkerus. Hadde den beste uken i mitt liv der. Ikke gå glipp av dette, tenk om akkurat du vinner? Skynd deg og meld deg på her. 

- Hvor ville du reist om du skulle på språkreise? Skal du på språkreise i sommer?

Vi skal forresten bo på hotellet nederst til høyre, EF Resort. Rop ut om du også skal dit på samme tid :) 

konkurranse - hairtohair

I samarbeid med HAIRTOHAIR får jeg lov å dele ut en super premie til dere. Verdien er på over 1500 kroner, og du får store muligheter til å velge selv blant tingene du vinner. Jeg vil kjøre konkurransen gående fram til 24 desember, så dere kan se på dette som min og hairtohair sin julegave til dere! Vinneren annonseres på bloggen, så følg med på julaften.

Premien består av følgende produkter fra hairtohair sitt sortiment:
Clip on Deluxe 50 cm i valgfri farge
Valgfri oppbevaringskasse til clips
Valgfri hårsmykke med diamanter 
Valgfri printed extension med clips
Rosa tangle teezer børste

For å delta må du gå inn og like DENNE facebooksiden. Når du har gjort det, legger du igjen en kommentar i MITT kommentarfelt med hele navnet ditt og e-mailen din. Navnet må vi ha for å sjekke at facebooksiden er likt. Jeg selv har extensions fra denne nettsiden, og er utrolig fornøyd. Du trenger bare kjøpe en pakke da de har nesten dobbelt så mye hår i sine clips i forhold til andre leverandører.

nytt hår

Hei!

Har fått tilsendt litt hårprodukter fra hairtohair. Første jeg gjorde når jeg fikk pakken var å vaske håret mitt og prøve extensionsene. Er sjelden jeg blir ordentlig fornøyd med håret, men nå var det en helt annen sak. Håret er mye tykkere enn flere andre leverandører jeg har prøvd, og jeg fikk bare tilsendt en pakke. Jeg har ganske tykt hår, og det at en pakke holdt overrasket meg. Normalt er det 100 gram i en pakke, men hairtohair leverer med hele 170 gram per pakke!

Slik ser håret ut, jeg har altså en pakke 50 cm clip ons i farge #613 lys blondLove it!

Og et supert tips for oppbevaring av clipsene, slik at de varer lengst mulig og du unngår slitasje - headkase! Du henger opp clipsene dine inni casen, og ruller den sammen. Den kan henges på ting via krokene, eller festes på speil og vinduer med sugekopper. Utrolig smart og praktisk. Akkurat nå er den bare i rosa utenpå, men de venter flere farger etter nyttår. Fåes kjøpt HER

Her har jeg hengt opp litt over halvparten av clipsene :)


Smart og feminimt.

Fikk noen flere produkter, men tenker å ta de en annen dag. Du finner hele clipsutvalget i 50 cm her

nattshopping

Hei!

Vet jeg har skole i morgen, men jeg er absolutt ikke trøtt. Skal spise grøt snart og litt sjokolade, så satser jeg på at nattesøvnen intreffer når jeg er ferdig med det. Det er jo snart jul, og da skal man jo kose seg. Jeg koser meg når jeg kjøper ting til meg selv, så klikket hjem et par sko for 15 minutter siden.

De er fra brands in fashion og koster 1499 kroner. Det er såkalte "mirror replica", altså ikke ekte merke, men man skal ikke kunne se eller kjenne forskjell fra de ekte Christian Louboutin. Skal si fra når jeg får de hva jeg syns, men de så iallefall ganske bra ut. Bestilte mine i størrelse 36, så satser jeg på at de passer. Det blir driiitnice om jeg får de til nyttårsaften :) Du finner de her.love?

syk..

Hei!

I helgen har jeg bare vært sammen med venner, og i tillegg har jeg blitt litt syk. Nå har jeg nesten ikke stemme, det er ganske jævlig. Beklager fraværet, men har bare absolutt ikke hatt blogglyst i helgen. Nå er det en ny uke, som gir nye bloggmuligheter. Denne uken skal jeg være fliiink, og dere skal få videoer.

Nå skal jeg fortsette å se på High School Musical, haha. Er så lenge siden jeg har sett den, også gikk den tilfeldigvis på TV Norge. Potetskruene og sjokoladen er dratt fram, og jeg er klar til å ringe inn julen... selv om jeg har skole i morgen og på tirsdag :(

Noen bilder fra fredagen:meg og nora pusiii
meg og rebecca

- Hva har du gjort i helgen? 

russekort

Hei!

Skal dra til Nora om en liten stund, men tenkte å vise dere russekortene mine først. Skal jo være litt kødd, så jeg har laget et køddekort og et litt mer vanlig. Får 900 av hvert kort, håper bare ikke jeg blir sittende igjen med halvparten når russetiden er over. Kan jo sende et i posten til alle dere? Haha :)

Dere ser vel hvilket som er kødd? Haha! Gleder meg som faeeen til å være russ :D

gooood morgen

Herregud, tid til å blogge om morgenen har aldri et B-menneske som meg. Hvorfor jeg har det nå er vel egentlig siden jeg mistet bussen min, og venter på neste... Har tentamen i ungdomsbedrift, et fag jeg strøk i forrige skoleår. Det er smart at man kan ta opp ting man ikke er fornøyd med karakteren i! Vel, skoleflinke meg må pakke sammen pcen og nesten løpe til bussen... igjen... og rekke den!!

Vi snakkes senere <3aaah, trøtt. som faen også! noe spesielt dere vil ha senere på bloggen?

wopsi

Joda, hallo!

Har så vidt vært hjemme i dag, beklager bloggen. Jeg har vært sammen med Camilla, også har jeg vært på et hemmelig møte. Etter det har jeg egentlig bare pugget til tentamen jeg har i morgen... okei, I lied. Jeg har sminket meg, fordi jeg kjedet meg sånn. Men det jeg mente var at jeg BURDE ha pugget til tentamen. Derfor skal jeg gjøre det nå.. for et spennende innlegg, enig? :)

Nå kommer litt alt for store bilder, så snakkes vi i morgen bloggen. loveyou!! Ser dere forresten hvor flink jeg har vært og spare ut øyenbrynene, og forme de fint og slutte med alt for svart farge? Er stolt!
Happyface

selvbruning

Hei!

Jeg har testet ut en selvbruning jeg fikk sponset fra makestyle. Jeg skriver alltid mine ærlige meninger, så ikke vær redd for å bli lurt :)

Den heter Sunspa Chocolate tan-in-a-can. Dette er en litt mørkere versjon av selvbruningen enn den orginale. Sunspa benytter airbrush påføringsteknikk som fordeler fargen jevnt og perfekt på huden. Den skal gi deg en naturlig varm og troverdig glød, noe jeg merket. Jeg har da sprayet meg to ganger med den, for å bli enda mørkere, men hadde holdt med en gang egentlig.

Du blir brun med en gang du sprayer på, men det beste resultatet kan du se etter minst 4 - 6 timer. Fargen skal vare i 3-5 dager, noe jeg syns er en grei tid. Hvis den varer for lenge blir det gjerne flekkete og sånn de siste dagene, så det er bare et pluss at fargen avtar litt tidlig. Du trenger altså ikke bruke hendene til å påføre denne, da det er en sprayboks. Mye bedre en shadowtans (<- den spruter bare ut masse flekker og blir helt jævlig) og andre selvbrunere jeg har prøvd.

Du får den orginale HER, og du får chocolate som jeg har HER. Benytt deg av rabattkoden sunspa så får du 10% rabatt!

Bildene under har jeg brukt det på venstre fot, mens høyre har orginal farge. Den overdrevne gløden skyldes en fuktighetskrem. Jeg sprayet på i går ettermiddag, pluss et lag i morrest. Derfor er den blitt ganske brun.haha ignorer den sinnsykt fine tegninga på foten min, takk lillebrorMå bare nevne at den heller ikke har den ille selvbruninglukten! - Hvilken selvbruning liker du best?

jesus christ

Jeg sitter barnevakt akkurat nå for småsøsknene mine. Sto å lagde mat til ungene, mens de var på badet og stelte seg. Plutselig kommer de løpende ut, fullt påkledd. "Hvorfor har dere ikke stelt dere?" spurte jeg. "Ehhhhm, vi har jo deeet???". "Nei, gå inn og kle av dere.".. Etter 5 minutter kommer de inn på kjøkkenet, full av tatoveringer. HALLO??? Bad asses, altså... vet iallefall om en gutt som kommer til å fylle kroppen med blekk når han blir voksen.


haha wtf??
sopp i panna... 


Thia sine føtter.


Fint? :)

trøstespising

Hei!

Jeg holdte akkurat på å lage meg nudler, da Tuva ringte og skulle ha meg med å lage fiskeboller. Spiste jo det i går, men det skader ikke med en dag til - det er jo så godt! Skal nemlig trøstespise, siden macbooken min er ødelagt. Ganske trist i grunn, men får vel reparert den en vakker dag. Det må bli en gaaanske vakker dag.

Senere i dag skal jeg vise dere noen produkter om det er av interesse. Fikk jo en pakke i går, så må begynne en plass. Har allerede prøvd ut en selvbruning som jeg elsker - dere kommer sikkert også til å elske den. Ellers, er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om for tiden? Og tydeligvis er jeg dagens dummeste ifølge vadseth på twitter, haha. 
 hard knock life

eller ikke! Jeg sitter nå og jobber, for ja, min jobb er jo bloggen. Bloggen som jeg har drevet på med i 2 og et halvt år, som har utviklet seg enormt takket være dere. Jeg tenker ofte over hvor enkel jobb jeg egentlig har. Jeg kan jobbe hvor jeg vil, når det passer meg, og hvor lenge jeg vil. Jobben kan jeg også gjøre hvordan jeg vil. Jeg jobber oftest sittende i sengen i undertøy med godteri og snus, facebook oppe, full musikk og sent på kvelden. Det er så heeerlig, men så begynner jeg å tenke.. "hvor lenge varer det?". Tenk den dagen bloggen min går i grus, eller jeg slutter, hvor rart det kommer til å være.

Jeg er jo vant til å blogge hver dag, og ta masse bilder av meg selv. Tenk når jeg legger kameraet på hyllen, og tar bilder en gang i uken liksom når jeg er på fest? Jeg har sikkert til sammen tatt en million bilder av meg selv, haha. Det er så morsomt å tenke på!!!! Jeg ler meg ihjel!!!!! Haha neida. 

Vil bare si at jeg er utrolig fornøyd med hva jeg har oppnådd, og jeg er evig takknemlig for at dere har hjulpet meg og for at dere leser bloggen min. Dette er det siste innlegget i min bloggkarriere, for jeg slutter nemlig nå. Okei, nei. Tenk om jeg hadde ment det? Kunne ALDRI falt meg inn!


standar stilling bare uten smilet til vanlig! alt for bloggen vet dere ;)

... men derimot av og til må jeg spørre meg selv hva faen jeg holder på med??? 

liksom, okei?


stranded whale bare O.o 


og jeg liker å jobbe med en romtemperatur på ca 40 - 45 grader!! digg. 


hvor mange sitter og plukker seg sminke fra nettbutikker når de jobber?Ellers har vi det bare bra? Jepp!!! Brukte bare dette innlegget som en unnskyldning til å vise meg frem, for det gjør jeg jo i hvert innlegg xD er jo en stygg, falsk horebitch :p ehehee

- Har du en jobb? 

tørt hår på 5 minutter

Hei!

Jeg fikk for et par måneder siden tilsendt en hårføner fra makestyle. Merket er Gamma E-T.C. Dette er en av verdens letteste profesjonelle hårfønere. Denne blir brukt på mange frisørsalonger, og tilsvarer altså de hårfønerene som brukes der. Den veier kun 390 gram, og det sjokkerte meg litt i og med at den blåser så kraftig. Den har også turbokompressor som gjør at den ikke bråker så utrolig mye (men fremdeles er det litt lydnivå!)

Jeg har alltid hatet å føne håret, for det er så slitsomt. Man får vondt i armen, man blir lei og det tar alt for lang tid. Med Gamma E-T.C er det ingen problem. Liten og nett, men utrolig kraftig får den håret ditt tørt på 5 minutter. Selv mitt hår som er langt og tykt er ikke noen vanskelig sak. Fargen er også helt nydelig - metallic lilla. 

Både jeg og mamma bruker denne nå, og har endelig sagt farvel til den blå og sorte hårføneren vi kjøpte for 11 år siden. Den har egentlig sett sitt siste lys for flere år siden, men vi har aldri hatt tid eller penger til å få tak i en ny som faktisk gjør jobben bra. Gamma sin hårføner er utrolig slitesterk, og jeg mener det er bedre å investere litt mer i en hårføner som varer leeenge enn en liten fra Clas Ohlson som går i stykker etter et par år.

Kan kjøpes HER

Litt spesifikasjoner om hårføneren:
ledning på 3 meter   //   effekt 2100-2300W   //   kaldluftknapp   //   2 hastigheter og 2 varmeinnstillinger   //   ekstra munnstykker


Skru ned lyden, haha. Blåser rett inn i kameraet så kan bli litt høyt!

jævla hund

Morgenstund har gull i munn?? In my ass! I dag hadde den ikke annet enn skjellsord. Jeg sto opp, og skulle slå av musikken på MacBooken som sto på gulvet. Plutselig ser jeg masse brus rundt pcen, og tenker bare "ohnooo...". Tror dere at tastaturet fungerte? Nei... Den jævla valpen har vært oppå nattbordet i natt og dyttet ned et glass cola som har havnet oppå maccen. Jeg VET det var planlagt, den sluingen! Vel, alt annet enn tastaturet funker. Lyden funker, skjermen funker, touchpaden funker. Så ja, noen tips til hva som kan gjøres med tastaturet? Jeg haaaater nemlig å sitte på skolepcen :(

Ellers har jeg fått årets første julegave. Åpnet den med en gang :) Neida, det var "bare" en pakke fra makestyle. Love it! 
skikkelig brun og fin i ansiktet!

Nå skal jeg lage meg nudler, spise mandariner, sjokolade og potetskruer. LIIIIVET ♥ 

kjøp dekslene

Hei!

Jeg og Renate har fått lov til å designe et deksel hos handelsportal. Vi valgte Justin Bieber design, siden vi begge digger han. Er utrolig fornøyd med resultatet, men de kommer ikke i posten til meg før i morgen eller onsdag. Skal vise dere ordentlig bilder da, men foreløpig har jeg kun bildene under. De selges for 99 kroner, noe som er kjempebillig. Du kan kjøpe dekselet vårt til iPhone 4 og 4S HEEER. Åh, syyykt stoked. Det er så fiiint, spesielt lillafargen og hele han da :) Får hjem noen ekstra i posten, så da blir det konkurranse.

Er morsomt å tenke på at det er vi som har laget dette, vi har valgt utseende og alt. En stor takk til Fredrik som hjalp oss maaaaasse!!
Hvis du ikke har iPhone, men digger JB, får du all medfølelse hos meg. Trist :( PS: husk rabattkoden handelsportal25 så får du i tillegg 25% rabatt :)

lykkerus

Hei!

Som dere sikkert ser, har jeg ikke blogget i heeele dag. En hel dag??? Hva kan det skyldes? Jo, jeg har holdt planene hemmelig for dere - men jeg har fått meg min første tattovering i dag. Er så sykt fornøyd, fordi den betyr veldig mye for meg. Skal få litt fyll på den og sånn, men det er et utgangspunkt.


Okei, det var egentlig ikke morsomt. Den egentlige grunnen er at jeg har hatt fri fra skolen i dag. Derfor har jeg sovet lenge, og dro rett til byen for litt pizzakos og solarium med Renate. Hadde tenkt å blogge for nesten 4 timer siden, og bildene var tatt og alt sånn. Dessverre klarte jeg å rote bort minnekortet i all hast etter å putte det inn i maccen... og jeg mistet maccen på gulvet tidligere i dag. FOR en innholdrik dag! Iallefall, skal vise dere en driiitbra hårføner senere. Må bare dusje først!

Lykkeruset skyldes forresten at den nye girkassen passet til mopedbilen. Bare noen småting igjen nå, så er den på veien igjen :D

Har også gamet litt Wii i dag, i litt for mange timer. Hvor ble av dagen, hvor ble av den gode tiden jeg hadde? Hjelp...

- Når får du juleferie fra skolen?

konkurranse - deksel

Hei!

Mange som lurte på når jeg skulle trekke vinner av forrige dekselkonkurranse - det er allerede gjort for en uke siden og premien er sendt avgårde til vedkommende! Nå kjører jeg i gang en ny konkurranse, siden det er like før jul. Du kan vinne et likt deksel som jeg har, enten det lilla eller det hvite. Jeg elsker dem begge to! Kommenter at du er med, og hvilket av de to du vil ha.

Dekslene er fra handelsportal.no - hvis du skal handle noe derfra, bruk rabattkoden handelsportal25 så får du 25% rabatt på det du kjøper fram til julaften!! Tenk så billig det blir, wiii!
nr 1 HER
nr 2 HER

!!!

Hei!

Beklager lite oppdateringer i helgen, men har hatt fullstendig relaxing med Camilla pusi. Hun har sovet her hele helgen, superkoselig. Akkurat nå venter vi på pizza, så må dessverre Camilla suse på jobb. Da skal jeg legge meg og sove + grine over å være alene. Haha, neida. Skal rydde opp etter besøket da, så skal jeg finne på noe annet lurt!

I går dro vi en tur ut, men som vanlig er det ingenting morsomt som skjer i Tromsø.

KK baows


det har forresten snødd helt sykt mye


Haha sjekk da, Camilla har verdens lengste tunge.


peace out

- Hva har du gjort i helgen?

herlig liv

Åh, for en fantastisk helg det har vært til nå! Har virkelig fått slappet av, og det at jeg sitter i et ryddig rom med Camilla og stearinlys gjør det bare tusen ganger bedre. Er lenge siden jeg har følt det slik, kanskje jeg begynner å få følelser for Camilla? Haha, må bare si at dere er litt morsomme. Spør om Camilla er gravid og greier, men nei hun er ikke det. Kjolen er sånn løs nede så derfor det kanskje ser sånn ut.

Sitat fra Camilla "ååh, de e så slem :( de trur æ e gravid...". Si unnskyld xD

chiller i min rosa seeeng
i dag skal vi farge etterveksten til Camilla om vi får tid! håper ikke vi får tid....

skjerp dere?

Okei, dere som drev og terroriserte og ringte til mammaen min en milliard ganger i går? Voks opp. Hun var faktisk på jobb. Også begynner dere å ringe til bestemora mi? Blir flau på deres vegne, stakkars bestemor som ville ha litt kveldsro.. jaja, hade.


til dere som gjorde det.

camz og thessy

Heey i natten!

I dag har jeg Camilla på overnatting. Mange som ville se bilde av hun, så det ligger under her. Camilla er en av mine beste venner, er så sykt kult å være sammen med hun xD Vi har spist nachos, vært en tur ute og nå sitter vi bare og chiller. Tok litt bilder også, de ligger under her. Orker ikke skrive så mye egentlig, siden det er så sykt varmt på rommet. Kreperer!!!!


sorry bh-ene...


se, vi har det chill as!


me and my giiirl


suss til dere


SE så fin!!!Nå skal vi chille videre, snakkes!

en bjørnetjeneste

Hei hei!

Kunne dere som er russ i 2013 og 2014 være så snill og meldt dere inn på russ.no? Hvis dere gjør det, må dere velge at dere bor i Tromsø og går på Tromsø Maritime Skole (dette endrer dere senere til deres egen skole, om et par uker). Det ville hjulpet oss på vår skole stort, håper at så mange som mulig av dere kan gjøre det! De som er tidlige å melde seg inn på russ.no kan nemlig få gode rabatter og tilbud som dere ikke får om dere melder dere inn senere. Dere må gjøre det før midnatt, tusen takk!!

Hilsen hemmelig russ ved Tromsø Maritime skole.

18-års aldersgrense

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Første jeg så var noen som skrev på facebook at det var 18-års aldersgrense på solarium. Måtte jo selvfølgelig sjekke dette opp, og i følge VG blir det 18 år fra 1. juli neste år. Vet ikke helt hva jeg synes om det, man velger jo selv om man vil utsette seg for den skaden like så mye når man er 15 år som når man er 18 år. Men samtidig er man jo mye klokere når man er eldre, er en del mindreåringer som griller seg i solarium uten å tenke over konsekvensene - deriblant meg. Det er ikke noe problem for meg at det blir aldersgrense, fordi jeg blir jo 18 neste år. Tenk på hvor mye solsenterene blir å tape på dette, de tjener godt på mindreårige som soler seg!

Alt i alt er det et godt tiltak for å skåne de yngre, men hadde jeg vært under 18 da så hadde jeg nok skaffet meg fakeleg for å ta sol uansett selv om det også er ulovlig. Det er akkurat som med alkohol, vi under 18 får ikke kjøpt men allikavel raver vi rundt på fester med alkohol i blodet ;)

Hva mener du?

meg;);)

ny må gjøre-video?

Jeg og Renate har tenkt å spille enn en må gjøre video en dag, det er ganske morsomt, men litt tidskrevende og få gjort det. Vi skal allefall gjøre det så fort som mulig, så send inn masse crazy forslag til ting vi kan ha med i videoen. Ikke "ha lesbesex", "råklin", "vis puppene deres" eller "brett fram fitta" som folk har ønsket før... da må vi poste den på redtube :(

Her er den første jeg hadde med Tuva:


Her er den andre jeg lagde med Tiril:


Forslaaag, stoka :D

chiller hos camilla

Koser meg med Camilla vennen!!! snakkes bloggen, først litt gangstah bilder xD

Nå sier dere vel "slutt å lek deilig", er enig da...

ukens spørsmål

- Mener du virkelig at overvektige folk har skyld i at dem selv er det?
Nei, det var ikke det jeg sa. Jeg sa at de som er overvektig og ikke gidder å gjøre noe med det, og heller ikke prøver, men sitter forran pcen med junkfood, brus og annen dritt ikke trenger å klage. Når de syns de er så overvektig kan de iallefall prøve å gjøre noe med det. Jeg har jo klaget over at jeg er for tynn, og jeg har faktisk prøvd å gjøre noe med det. Prøvde nøtter siden de har så mye kalorier, men hadde nøtteallergi og havnet på legevakten etter en halv hvalnøtt. Prøvde å spise ofte og regelmessig, men har innsett at forbrenningen min er for høy og at det kommer seg sikkert med årene.

- Hvorfor slettet du videoen?
Vet ikke, angrer litt nå, men var bare så jævlig irritert egentlig. What ever, gjort er gjort.

- Kan du ikke heller betale for sol selv istedet for å få det gratis? :)

Ville du betalt for noe du kan få gratis? Nope... 


- Hvor er fjærkjolen din fra?
Den er fra Asos, men de har den ikke nå lengre. Og alle som sender meg mail og spør om å få kjøpe den, dessverre. Elsker den! Må bare finne rette anledningen til å bruke den.... hører jeg nyttårsaften???


- Er det en spesiell grunn til at du har blogget så dafft i det siste?

Har vært så sykt sliten i det siste. Psykisk og sykisk. Vet ikke hvorfor, men det har nok med mørketiden å gjøre. Er heldigvis på vei "opp" igjen, skal få litt orden og sånn så blir det nok bedre. Hater å lese gjennom bloggen min for tiden, den suger så jævlig. 

- Hvorfor er du aldri sammen med Tuva lengre?
Vi er ikke venner? 


- Hva heter sangene i sminkevideoen?
Nummer 1: Medina - For Altid   //   nummer 2: Rihanna - We Found Love   //   nummer 3: Cher Lloyd - With Your Love

- Hvordan tar du negative kommentarer?
Egentlig så tar jeg de ikke til meg, men irriterer meg selvfølgelig over noen mer enn andre. De som begynner å snakke dritt om meg som person overser jeg bare totalt, for dere kjenner jo ikke meg sånn som jeg er, og har derfor et veldig lite grunnlag til å slenge dritt. Enkelte innlegg merker jeg folk reagerer mye mer, men det jeg skriver er jo det jeg mener så hva andre mener om det jeg mener får bare være. Sevlfølgelig kan jeg si ting på en litt feil måte av og til, og da reagerer folk på det og jeg retter opp i det.Hade

dagens høydepunkt

Nå har jeg plantet meg godt i sengen, klar til å spille et par runder med Bloons Tower Defence 4 før jeg tar kvelden. I morgen må jeg stå opp tidlig, siden jeg har en stooor oppgave på skolen jeg må få gjort iløpet av dagen. Har hatt en kjempekoselig dag med Camilla, har til og med fått øvelseskjøre! Syns jeg var utrolig flink, selv om Camilla flirte av meg de få gangene jeg kvelte motoren. Sånn 3-4 ganger, mest når jeg skulle bremse og stoppe helt... glemte clutchen litt, he-he.

Når jeg kom hjem ventet en pakke på meg, og wihuuu!! Den var fra Brun og Blid, har vært fri for solkort og har nå fått nye. Har funnet ut at nå skal jeg være sparsom og ikke bruke solkort som betaling for sjåfør i helgene når jeg er ute. Haha! Skal heller ikke spandere sol på alle, på den måten varer de myeee lengre. Vel, vi snakkes i morgen verdens beste lesere (dere vet hvem dere er xD)


se camilla, her ligger telefonen din. kom og hent den, satan hvis den ringer i natt og vekker meg!!! lydløs asaaap

god natt pusier

VIDEO - sminker mej

Hei! Nå er jeg hos Camilla, har vært på jobb i hele dag og egentlig har jeg jo bloggfri på onsdager. Siden jeg er så snill, skal jeg bryte bloggfrien min og legge ut sminkevideoen. Filmet med webcamera, så kvaliteten sux ganger 10. Men jaja, bedre enn ingenting. Er slik jeg ordner meg når jeg skal ut i helgene :)

Fargen på glo minerals foundation: natural?
Fargen på NYX foundation: kommer senere, må sjekke
Fargen på mac pudder: kommer senere, må sjekke
Fargen på glo minerals solpudder: sunkiss

pixlr // how to

Var mange som ikke skjønte seg på PIXLR. Her er en liten tutorial jeg har laget, håper det blir enkelere! Videoen kommer forresten når youtube ikke er i "skrivebeskyttet modus" som det står?? De har vedlikehold på siden, og jeg vet ikke når det er ferdig. Har iallefall lastet den opp, så den kommer asap.

Først og fremst, gå på pixlr her

1. Velg om du vil ta et nytt bilde med webcamera, eller bruke et på pcen. Jeg velger å bruke et jeg har fra før av.


2. Når du har valgt bildet, går den egentlig inn på bildet av seg selv. Hvis ikke, ligger det under og du må trykke på det.


3. Velg en effekt for hele bildet. Jeg har ikke en fast effekt, bruker å ta det som passer best til hvert enkelt bilde.


4. Etter du har valgt effekt, trykk på pilen for å komme til neste steg.


5. Her kan du velge overlayer. Det er masse forskjellige textures, blant annet bokeh. Hvis du vil ha flere textures, kan du bla helt til enden og trykke på "+" også på "overlays", der ligger det flere.


6. Trykk på pilen en gang til for å komme til rammedelen. Etter du har valgt ramme trykker på du SAVE.


7. Du kan lagre det på siden, eller på pcen. Jeg lagrer alltid på pcen, så trykket på "computer" ikonet.


8. Skriv hva filen skal hete, og trykk på pilene. Så velger du hvor det skal lagres.

FØR:


ETTER:


- Hvis du prøver dette, legg ut resultatet med før og etter på bloggen din og link innlegget i kommentarfeltet!

sminke til ansiktet

Hei!

I dag forsov jeg meg kraftig, så har ikke vært på skolen. Angrer skikkelig mamma :) Har jobbet med en innleveringsoppgave i hele dag, så litt skole har jeg da gjort. Gleder meg til i morgen/torsdag fordi girkassen til mopedbilen er kommet til Tromsø nå. Den har nemlig vært ødelagt i over 1 måned, så jeg savner biilen min :( Håper denne girkassen passer, så er det bare et par småting til og fikse så er den sikkert på veien om et par uker!

Holder på å laste opp en sminkevideo jeg filmet med webcamera (sugen kvalitet), kan vise hvilken sminke jeg bruker på ansiktet først mens vi venter.

mej i dag


fine sminkemappen min. // makestyle


denne bruker jeg som primer, før foundation! // coverbrands


mine to herligheter. foundation er det viktigste for meg. bruker til hverdags den til høyre, og begge når jeg skal på fest eller noe. den til venstre (NYX) er litt tynnere, og mørkere. Den til høyre har veldig tykk konsistens og varer lengre // makestyle
pudder fra mac og solpudder fra glominerals. elsker virkelig solpudderet, et must! // mac og makestyle


kost fra nilens jord. veldig bra! bruker den til pudder og solpudder. // makestyle


bronzer/highlighter fra nilens jord. bruker den ikke så mye, men av og til. liker at det er så mange nyanser! // makestyle
begge er rouger fra the balm. hot mama og cabanna boy. bruker mest den til venstre, kan også brukes som highlighter og øyenskygge! // makestyle .

- Bruker du noe av dette?

...måtte bare

God kveld!

Har vært en travel dag. Først på skolen i et helt åååår, så kom Camilla og hentet meg. Vi dro og spiste på Burger King, sunn som vi er, og etterpå dro vi en tur på pyramiden hvor hun jobber. Og jaa.... jeg... måtte ta litt sol... HEHE! Etterpå stjal vi mobilene til hverandre og sendte kleine meldinger til alle kjekke(eventuelt stygge) gutter på hverandres liste. Skikkelig morsomt? Nei.... hun er så drøy!!

Camilla hadde så sykt lyst at jeg skulle skrive om hun på bloggen, så jeg får vel gjøre det. Camilla er en av mine beste venner, kjempesøt jente som har en tendens til å bli litt for full i helgene. Hun er snart på 3, og godt er D!

Nå skal jeg faktisk gjøre skolegreier, nemlig forberede meg til engelsktentamen. Bruker egentlig aldri gjøre det siden engelsk er såpass lett, men får se hva det blir til. Jeg vet iallefall at det blir knekkebrød med smør og hvitost først + litt TV og en liten powernap. Thug life, I know, I know.

Slenger med et bokeh bilde jeg ordnet i natt:

wihuu


wihuu 2

// bildene er laget på http://pixlr.com/o-matic/

tidsnok

Hei hei!

Sitter på skolen nå, vi har nettopp hatt prøve i gymmen. Det gikk overraskende bra, så jeg satser på en 5'er om gymlæreren er ekstra snill med meg siden det er jul og greier. Jeg hadde veeeldig god tid i morrest, og for at jeg ikke skal sovne av må jeg gjøre noe. Ingen mat i huset, ingenting å se på tv - da ble det til at jeg sto og sminket meg dritlenge. Lagde til og med video til dere, men den er hjemme på maccen så skal kanskje redigere den i dag.'

Har forresten forelsker meg i dette programmet her, som er et gratis program online der du kan legge til masse effects på bilder! Se bare under:


Love it! Også er det suuuperenkelt, og tar 1 minutt og fikse et bilde. 

snill jente i år

Hei hei!

Nå er jeg ferdig å pugge til prøve og sånn, har spist pizza og chiller med TV og en liten snus. Hehe, skikkelig bad girl. Må vel egentlig sove, har jo skole i morgen. Bare frister så sykt å ta juleferie akkurat NÅÅÅ.... Forresten, har laget meg en sånn ønskeliste greie på facebook, så hvis dere syns jeg er snill kan dere gå inn og like den HER. (siden mamma ikke gir meg julekalender.... neida) Og ja, jeg tvinger dere til å like den - not! Det kan hende dere må bla litt ned på siden for å se bidraget mitt, jeg måtte iallefall det.

Daaa var det sovetid, vi snakkes i morgen!

pink dresses

Long time, no see. Var hos Renate i går, og blogg.no fungerte ikke da så kom meg dessverre ikke inn.

Her har jeg funnet fram mange billige, rosa/lilla kjoler. Disse kan selvfølgelig brukes i julen, hvis du ønsker å skille deg litt ut i fargevalget. Selv vil jeg ha mange av de, og alle er fra Nelly sin salgsavdeling. Alle koster under 250 kroner, så dette er virkelig et kupp. Link til hver kjole ligger under hvert av bildene.


rosa blondekjole med lommer - 200 kr


rosa chiffonkjole i dus farge - 200 kr


rosa og rød kjole med åpen rygg - 199 kr


rosa og hvit one shoulder-kjole med glidelås - 99 kr


rosa stroppløs bandeaukjole med åpen rygg - 150 kr


lilla kjole med drapering øverst - 225 kr


fargerik tubekjole med drapering - 190 kr
//annonselinker

- Hvilken likte du best?

lite blogging

Hallaa!!

Nå som det er jul har jeg et lite tips til dere. Notabene på Nerstranda storsenter har en bok som heter "Sex & The city quizbok" som koster 199 kroner. Hvis du kjøper denne på Notabene på Nerstranda, er du med i trekningen av en tur til New York for FIRE personer! Shit, gjett hvem som må kjøpe boken asap? Jeg :) Når du er der er det bare å spørre om boken, så finner de den fram til deg. Veldig fin julegave til venninner også!

Må bare beklage at det blir lite blogging i helgen, men er hos pappa og jeg vil være sammen med vennene mine og sånn nå som jeg ikke bor ute i gokk for en gangs skyld. Skal få klart 2 ganger iløpet av dagen, men dere må ikke bli sure eller noe. Noen ganger må man bare legge bloggen litt til siden, u know what I mean.

Kommer nok ny lydblogg i dag tror jeg, så hvis du er interessert i å abonnere på lydbloggen min (19 kr per lydblogg-innlegg) kan du sende TCMN til 2029. Les mer om lydbloggen, priser og lignende HER og HER.

Vil dere ha et innlegg senere med tips om billige kjoler fra Nelly?
Siden jeg er lat, orker jeg ikke hente kameraet. Gamle bilder:søt!!!

hahahah

Klassebildet mitt i 7. eller 8. klassen. Sexy ;-) Farget håret lysebrunt i et friminutt, endte opp med oransje hår. Digg!

litt større bare?

Hei!

Lang skoledag, kjedelig skoledag, trøtt skoledag. You name it, skole er alt negativt man kan finne på. Hore skoledag, skitten skoledag, dum skoledag, irriterende skoledag - uansett hva slags negativt ord du putter forran: it makes perfect sense! Hehe ;)

Nå har soleksemen min gått bort, så skal hive meg en time i solariumet etterpå. Har jo faen ikke tatt sol siden... i går?!?!?! Hva skjer med verden, jeg VIL jo ikke bli bleik? Neida, haha. Skal nok _ikke_ ta sol. Skal derimot dra til pappa i helgen, i dalen. Der bor alle mine venner, så da har jeg noen å leke med.

Forresten, noen som har buksen under fra BikBok? Kan jeg ikke bare få litt større hull???? Drittbukse....


Når jeg kjøpte den, så den nemlig slik ut:


litt utvidede hull bare, eller?

Også må jeg vise en av kjolene jeg kjøpte fra Nelly! Elsker fargen, den er superfresh. Stretchy også. Har XS :)
 Kan kjøpes HER til kroner 149!!! (annonselink)

soleksem....

Hei!

Nå ligger jeg og klør meg diverse plasser.. (nei, ikke det du tenkte på. klør på lårene og leggene). Har tatt for mye sol de siste dagene, og det resulterte i at jeg har fått soleksem. WTF. Har brukt tingelkrem i solariumet, noe som ikke hjelper å forebygge soleksem akkurat. Når skal jeg lære? Aldriii! Skal iallefall roe ned på solariumbruken min, det vet jeg. Ta en ukes pause kanskje, vi får se!

Har tenkt å legge meg snart etter jeg har lest litt i magasin og chillet på pcen, er så sykt sliten for tiden og trøtt. Derfor blir dette muligens dagens siste ord: loveu<3


seee soleksemen :(


elsker ryggen, blir alltid så brun på ryggen <3 <3 <3
haha jeg sover på gulvet for tiden, på en madrass. vet ikke hvorfor, har jo en seng på rommet også.


og jeg gleder meg til å bruke disse nydelige skoene!


i samme slengen kan dere jo se på de fine arrene mine på høyre foten. fylla har skylda...

- Har du opplevd soleksem?