hits

desember 2013

jeg er hjemmeee

Hei søtinger!

Jeg kom jo hjem på lørdag, men har tilbringt tid med kjæresten + at jeg har vært skikkelig trøtt hele tiden så har ikke orket å blogge noe. Det var godt å komme til Tromsø igjen, men herregud så kaldt vi har det her. Kjenner meg  dum som klagde på vinden på Gran Canaria, når det er 10 ganger surere vind her OG minusgrader. Pappa og Nichlas er enda der nede, de skulle være to uker så de kommer hjem over nyttår, mamma er også i syden og kommer ikke hjem før i januar - så hvor i faen skal jeg spise middag i morgen? Haha, tenker jeg slenger en grændis i ovnen så blir magen fornøyd. #superkokk #konemateriale

Jeg venter forresten på noe utstyr som skal gjøre bloggingen min mye lettere, men det ser ut til at posten har stoppet opp nå i julen, for det er ingen oppdatering på sporingen etter 23. desember. Vel vel, får det over nyttår så jeg overlever frem til da - har jo klart meg i 4 og et halvt år uten! Noen som klarer å gjette hva jeg venter på? 

Og sist, men ikke minst, vinneren av iPhonen og det blir trukket 2. januar - har glemt det helt av. Følg med på bloggen den dagen iallefall :)
 hjemreise snart

Hei!

Håper alle har hatt en fin jul så langt? Selv har jeg hatt det veldig fint her nede, har fått slappet ordentlig av og fått tankene på andre ting. Været har ikke vært det beste, men i dag dro vi til Amadores og der var det betydelig varmere enn hva det er her i Playa. I dag var forsåvidt den eneste dagen jeg har solt meg også.. Jeg ser for meg at jeg blir å løpe til Brun og Blid med en gang jeg kommer hjem, haha! Natt til lørdag klokken 0600 går flyet mitt hjem til Tromsø, så i morgen er siste dagen min her. Kjenner det blir godt å komme hjem til norsk mat, jeg blir så sykt lei av å spise ute i syden - i dag spiste jeg og pappa lunsj på McDonalds liksom. Det var godt da, så skal ikke klage.

Nå skal jeg ordne meg, vi skal ut å spise på El Rancho om en times tid så må nesten skynde meg litt! kisses ♥


 

god jul

God ettermiddag!

Regner med de fleste hjemme i Norge er i gang med matlaging og alt som hører med julen. Håper dere alle får en fantastisk dag med venner og familie. I år er det lite julestemning, men vi skal iallefall ut og spise god mat i kveld på El Rancho, det gleder vi oss til. Ellers er det ikke så mye annet å meddele.. Kos dere i kveld og nyt dagene fremover ♥

Her nede ble bønnen min hørt, for solen tittet nemlig fram i dag og det ble varmere. Vi har gått tur langs stranden fra Playa til Mas Palomas, og tilbake. Noe jeg ikke skjønner meg helt på, er nudiststranden. Tenk så mange gamle griser som drar dit kun for å se på andre.. Og de som legger seg med visse kroppsdeler på vift et stykke bortenfor nudiststranden der hvor alle går forbi, hallo? Om du absolutt skal ligge naken, så kan du jo i det minste holde deg til det området hvor resten av nudistene er. Hver gang jeg har gått tur langs stranden her, så går vi forbi et volleyballnett - og det er alltid noen nakne gamlinger som spiller. Ser ganske teit ut, haha.

Et par bilder fra en av sanddynene vi klatret opp på.
hvor er solen

Heiii (skrevet i går, internettet ble borte så fikk ikke postet det)

Nå begynner jeg å lure på om det i det hele tatt var vits og ta med meg bikini, for jeg har ikke fått bruk for noen av de enda. I går var det vind og skyer, så det var for kaldt til å sole seg. Vi brukte hele dagen på strandpromenaden i Playa, hvor vi bare satt og slappet av med mat og drikke. På kvelden dro vi på en texmex restaurant med veeeldig god mat, yummy Etter det var vi innom "Naboen" en kjapp tur, fordi mamma kjenner Miguel som driver stedet. Snittalderen på den pubben er vel 50+, så det er ikke helt plassen for ungdommer. Ble tidlig kveld i håp om at solen skulle dukke opp i dag, men nei - skyer og vind, så i dag har vi også bare vært på strandpromenaden. Spiste lunsj og kikket på et par butikker før vi dro tilbake til hotellet. Jeg kjøpte meg en shorts og en kjole som jeg skal vise dere senere! Nå er det mørkt og tid for å dra ut og spise, så jeg må vel vekke pappa og broren min som jeg kan høre snorke gjennom 3 vegger. Lillejulaften's middag på blir på en kinarestaurant ♥

genser - madlady, shorts - river island, solbriller - falsk drit, veske - forever21, sko - bobs
Supersalg med stor S

(affiliatelinker)

Nå har Nelly tidenes julesalg, og du finner det HER. For å få tilgang til salget, skriv koden FBVIP. Her inne finner du en haug med varer med opp til 70% rabatt, tror faktisk de har rundt 5000 - 6000 varer her inne. Jeg har funnet fram masse fint, og skulle så gjerne ønske jeg kunne bestille alt jeg fikk lyst på - men som dere vet sparer jeg penger. Håper iallefall noen av dere finner noe fint.Noen av tingene jeg fant:

grå kjole her, hvit kjole her, sort kjole her


blå kjole her, korall kjole her, sort kjole her


paljettkjole her, leopardkjole her, rosa kjole her


blå kjole her, beige kjole her, sort kjole her


rosa blonder her, beige her, rosa her

 
blå kjole her, sort kjole her, mørkblå kjole her


kremfarget kjole her, grønn kjole her, blå kjole her

vel framme

Hei!

Herregud for en kjedelig reise. Først halvannen time på flyplassen i Tromsø, så to timer fly til Oslo, så en time mellomlanding på Gardermoen, så seks timer fly til Gran Canaria, så en halvtimes venting på bagasje, så en times busstur til hotellet. Dere kan jo gjette hvor godt det var å komme til hotellet for å skifte til chilleklær og strekke seg ut på sengen? Jeg gir det terningkast 7, for gud så trøtt og sliten jeg er nå. Fikk ikke sove på flyet, og jeg har ikke spist noe annet enn en pølse og et pizzastykke i dag. 

Vi bor på et hotell som heter Apartment Guinea, ikke noe expensive shit - men vi bryr oss ikke noe særlig om hvordan hotellet ser ut. Vi skal jo tross alt bare sove her, og det ser helt greit ut. Brukbart, store rom og godt utstyrt kjøkken. Jeg er her med broren min og pappaen min, og dette blir sikkert den siste sydenturen hvor jeg reiser med familien siden både jeg og Nichlas begynner å bli voksen nå.

Skulle bare titte innom en snartur og si hei til dere, og at jeg var kommet trygt fram. Nå er det kveld her, er så trøtt at jeg sovner snart. Love you


whats up

Gran Canaria's up! Nå er det ikke mange timene til jeg sitter på flyet til syden - som jeg fortalte for litt siden reiser jeg med familien dit nå i julen. Kommer hjem om en uke da, men vi blogges mens jeg er der nede. Har med meg både kamera og pc, og forhåpentligvis er broren min behjelpelig med å ta bilder for meg. Det har faktisk vært noe jeg er utrolig dårlig på, det å blogge når jeg er på ferie. Noen ferier har jeg ikke en gang slått på kameraet, så har ikke hatt noen bilder å dele med dere. 

Det blir en lang flyreise siden vi mellomlander i Oslo og må vente der en stund, så jeg er ikke sikker på om vi blogges før i morgen. Dere hører iallefall fra meg asap ♥


 Noen andre som reiser til syden i julen?

snart jul

Hei!

Nå er det bare 4 dager til julaften, og 4 dager igjen av Rustelefonen's julekalender på Facebook. Disse siste dagene består av noen utrolig fete premier som dere ikke bør gå glipp av. Man kan vinne et Canon EOS 100D kamera, en Playstation, en Samsung Note 3 og en iPhone 5S! Kalenderen kan du delta på HER. Personlig så synes jeg dette er en av de kalenderene som har hatt best premier i år, de har virkelig gått inn for å få tak i de kuleste tingene! Nå er jeg også litt spent på å høre om noen av dere lesere har vunnet noe? 

For dere som lurer på hva RUStelefonen er, så er det en gratis tjeneste for alle som har spørsmål om rus. Du er helt anonym, så du trenger ikke bekymre deg for at noen skal vite hvem du er. Du kan ringe RUStelefonen alle hverdager mellom kl. 10 og 16 (21.00 på onsdager) på 08588 eller chatte med de her alle hverdager mellom 14 og 17. Synes dette er en fantastisk tjeneste, da det er mange som kanskje sliter med rus, eller har mye spørsmål vedrørende dette. "Ingen pekefingre, bare svar på det du lurer på om rus!" er slagordet deres :)


 
Jeg lurer også på hva den BESTE julegaven du noen gang har fått er?

verdens aller beste

PS: I dag er det en fantastisk bra hårkur fra Joico som kalendergave, så jeg anbefaler alle som vil prøve ut en hårkur som virkelig fungerer til å delta i dagens luke!

På dette bildet ser dere det aller beste i hele verden, etter mat, nemlig kjæresten min. Han er ikke mye på bloggen (kamerasky...), men jeg vet at han innerst inne liker å dukke opp her i blant - sånn som nå, når det er en stund siden han var avbildet her sist! Bare vent, om et par år har han til og med startet sin egen blogg fordi han ble bitt av basillen. Neida, nå sporet jeg litt av her. Dette er iallefall den gutten som opptar tiden min når jeg ikke blogger, han som lyser opp dagene mine og ja.. rett og slett har stjålet hjertet mitt! ♥♥♥ KLISJ ♥♥♥ Han er også den som kjefter på meg når jeg ikke er flink nok med bloggen, litt sånn som den siste perioden. Jeg vet det har vært litt for mye reklame denne måneden, men det er desember og utrolig mange som vil vise fram sine produkter. Dette har resultert i at jeg har tatt på meg for mye arbeid fordi jeg har blitt introdusert for utrolig mange flotte produkter, og som alltid viser jeg fram det jeg er fornøyd med til dere.. Nå er det heldigvis snart slutt på juletiden, og ting roer seg ned. Jeg skal bli flinkere å balansere hverdagsinnlegg med reklame, men har hatt en ekstremt kjedelig hverdag det siste halvannet året. MEN, og dette er et stort men, etter nyttår begynner jeg faktisk på skole! Dette skal jeg fortelle dere mer om i et senere innlegg, men noen som vil gjette hva jeg skal gå? Den som gjetter riktig skal få en stooor klem ;)

krølle håret i julen?

produkter sponset av MakeStyle        Hei!

Som de fleste andre jenter, krøller jeg håret mitt i ny og ne. Jeg syns krøller er så utrolig fint, og det gjør seg til så og si en hver anledning. Det dumme er at det tar litt tid, men om man har en god krølltang og de riktige stylingproduktene kan man få et fint resultat på kort tid. Mange av dere spør meg hva jeg bruker, så da tenkte jeg at det passet perfekt med en liten anbefaling nå som det snart er tid for å stase seg opp og se bra ut. Selv sverger jeg til MAST sin krøllstav i den tykke størrelsen, bedre kjent som Mast Vol 2, eller Big Curler. Forskjellen på Big Curler og den første MAST krøllstaven er rett og slett at denne er tykkere, som gir deg større krøller. Jeg har prøvd begge to, men på mitt hår foretrekker jeg tykke krøller. Hvis du har drømt om de fyldige krøllene til kjendiser du ser i Se & Hør på den røde løperen, så er du ikke langt unna med denne krøllstaven. Jeg har hatt denne i cirka et halvt år nå, og den er like god som ny enda. 

Krøllstaven kan varmes opp til 210 grader, men jeg bruker ikke å ha den på det varmeste. Krøllingen går også fort unna fordi du slipper å holde håret i en evighet på krøllstaven, det er nok med 10-20 sekunder. Med Big Curler kan du ta unna større deler hår om gangen enn hva du kan med tynnere krølltenger, slik at du slipper å krølle 195 små deler med hår. Jeg har brukt denne en god del ganger nå, og jeg blir like fornøyd hver gang jeg er ferdig å krølle håret. Jeg bruker å bytte mellom å krølle helt opp til hodebunnen og å krølle halve håret, alt etter hvordan jeg skal sette det opp. Det eneste jeg gjør likt hver gang, er å bruke en god varmebeskyttende (denne) for å unngå unødvendig slitasje, en stylingspray med god hold (denne) slik at krøllene holder lenge og hårklyper (disse) for å dele håret når jeg holder på. 

Det beste er vel egentlig at du får 2 års garanti på krøllstaven, så du trenger ikke føle at du har kastet bort penger om det skulle være noe feil med den! Du finner den tykke krøllstaven til 749 kroner HER, og den tynne krøllstaven til 699 kroner HER ♥ Med i pakken på begge krøllstavene får du en oppbevaringspose og en varmebeskyttende fingerhanske. Jeg er faktisk sikker på at de som kjøper denne kommer til å bli fornøyd, fordi den er såpass god! 

Noen tips til når du krøller håret:
Når du vasker håret i forkant, føn med en børste så du får litt volum ved røttene Del håret i seksjoner, så har du mer kontroll over hva du krøller Når du er ferdig med en krøll, surr den tilbake og fest den til hodebunnen med en klype for å la den avkjøle seg Når krøllen er helt avkjølt, kan du slippe den ned. Ved å avkjøle de gjør du at de holder lengre, fordi når krøllene er varme og henger ned former de seg fremdeles Bruk en stylingspray med god hold underveis for at krøllene skal holde enda bedre Børst lett gjennom håret med en naturbørste når du er ferdig, og style med fingrene 
Her har jeg krøllet halve håret på bildet til venstre og hele håret på bildet til høyre med MAST Big Curler! 


Forskjellen på den tynne og den tykke MAST staven 

nye klær

klærne under er sponset    Hei!

Fikk heldigvis lånt meg en lader av snilleste Sajje, så da ble bloggingen reddet ♥ I dag har jeg vært på Bryggen Spa (forteller senere) og en snartur innom legen. Sto opp halv 10 i dag, og er kjempetrøtt allerede. Føles ut som jeg har døgnet i flere dager. Tilbake til overskriften - har fått litt nye klær fra MadLady som jeg likte veldig godt. Jeg kjøper aldri klær lengre siden jeg sparer penger, så da er det deilig at jeg får klær gratis i ny og ne. MadLady er en av mine favorittbutikker på nett. De har ikke det enorme utvalget som Nelly har, men de har utrolig mye kult. Klærne er litt annerledes, og jeg finner alltid et par plagg som jeg liker ekstra godt og føler at jeg MÅ ha! 
 
veldig enkel og fin kjole som passer bra til juletiden HER


denne er så utrooolig god og myk ♥ verdens beste kosegenser HER


buddy genser HER
 

dritt

Hei!

Får ikke blogget fordi laderen til macbooken er ødelagt. Irriterende :(

konkurranse

(sponsede produkter)

Hei!

Nå er det ikke lenge igjen til julaften, og det er kanskje mange som ikke har fått kjøpt ferdig julegavene. Kanskje man ikke har hatt tid til å dra i butikker eller lignende. Da kan en løsning være å kjøpe et gavekort. Handelsportal selger et gavekort på 500 kroner for kun 300 kroner, en utrolig smart julegave som har høyere verdi enn hva du betaler for gavekortet. 200 kroner gratis altså! Du finner det HER. De har også fått inn de fargerike øretelefonene i gullfarge - freesht ♥ Disse har mikrofon og fjernkontroll til å bytte sang samt justere volumet, jeg har selv mange par! De er på tilbud til kun 79 kroner her!I samarbeid med Handelsportal skal jeg også dele ut to par øretelefoner til en leser. For å delta trenger du bare å kommentere hvilken farge du ønsker og like innlegget mitt. Du kan velge mellom disse fargene:


Lykke til! Trekker vinner på tirsdag, har også utsatt trekningen av iPhone til tirsdag :)

happy b-day

Hei!

I dag har verdens fineste lillebror, Julian, bursdag. Han blir hele 9 år, tiden går så alt for fort. Gratulerer så mye med dagen til deg ♥ Ikke lenge igjen før han er tenåring nå! I den anledning skal jeg nå dra i familiebursdag, men først må jeg innom Jekta og kjøpe han en bursdagsgave. Nå begynner jeg og få det travelt, så jeg må nesten bare løpe ut døren. Vil dere forresten være noen engler, og hjelpe en tromsø-væring? Andreas som er gründer av merket Moose on the Loose i Tromsø, er med i en konkurranse om å bli årets gründer. Han fortjener virkelig denne tittelen, så hadde vært supert om dere ville hjelpe han! Dere kan stemme på han HER under bildet hvor det står Andreas Nilsen :)

Dagens look:Jakke fra nelly, topp fra forever21 og bukse fra junkyardlammeskank

Hei!

Egentlig er jeg på tur ut døren, men tenkte å blogge før jeg dro avgårde. Skal på middag til pappa, og på menyen er det lammeskank(?). Har aldri smakt det før, så vet ikke om jeg blir å like det - noen som syns det er godt? Er iallefall veldig sulten, så det duger nok uansett hva det smaker, haha! Håper dere alle får en fin lørdag enn så lenge, så blogges vi igjen i kveld når jeg kommer hjem. 


Slik ser jeg ut i dag, bare med håret i strikk. 
 
Jeg får enda mange spørsmål om hva jeg bruker slags hårprodukter, og dere kan lese om det HER. Det eneste jeg bruker er en god shampoo og balsam + en utrolig bra hårkur. Alle produktene er fra BliVakker.no - de har forresten 3 for 2 på ALLE hårprodukter i dag. Du finner alt her.  Her er et bilde av de tre produktene jeg bruker: 


f.r.i.e.n.d.s

Hei og god helg søtinger ♥

Fredagen min har jeg tilbringt på besøk hos Camilla. Dere husker vel henne? Haha, er så lenge siden jeg har vist meg sammen med venner på bloggen. Men ja, jeg regner med dere vet hvem hun er. KK var også her en tur, men vi kjørte hun på jobb for et par timer siden. Før vi dro tilbake hit, dro vi innom Tuva en tur for å si hei. Tuva drikker, som vanlig, og prøvde å overtale meg til å drikke, som vanlig. Uten hell dessverre, jeg ser ikke helt gleden i å drikke lengre nå som jeg har kjæreste. 

Anywayyys, det var utrolig godt å være sammen med Camilla igjen. Bare det å snakke om alt fra sladder til ting som skjer i hverdagen, er utrolig godt når det er lenge siden man har sett hverandre. KK har jeg heller ikke vært sammen med på evigheter, så var dumt at hun måtte dra så fort igjen, men men... Jeg er fremdeles på besøk hos Camilla, så vi kan heller blogges i morgen. Her får dere en rekke meget tiltalende bilder av oss (eller ikke)Vet ikke om dere ser det utifra disse bildene, men Camilla har det så fint og hjemmekoselig i leiligheten sin. Det er skikkelig avslappende å være her - om dere skjønner? Får litt ro i sjela føler jeg, hihi


new years dress

 affiliatelenker 

Hei!

Her får dere se kjolen jeg bestile fra
Nelly. Planen var jo og bruke den som nyttårskjole, men den er litt for liten så jeg vet ikke helt hva jeg gjør. Skoene var også et ørlite grann for små, så enten har jeg vokst eller så var begge deler mindre enn normalt i størrelsen. Til tross for at det ikke passet så bra som jeg hadde håpet på, er begge delen utrolig fine. Kjolen er utsolgt i min farge, men de har den i champagne farge på salg til 209 kr HER. Skoene finner du til 199 kroner her


♥ Har du funnet din nyttårskjole enda?

mirror mirror

Hey babes

Noen som har savnet meg? Neida, hihi. Først vil jeg bare takke for utrolig fine kommentarer den siste tiden, dere er B-E-S-T ♥ I dag har jeg bare spist frokost og sett på TV, sto nemlig ikke opp før klokken 3... Jeg skjønner det ikke, jeg våknet klokken 11 og var egentlig ikke trøtt lengre - men så sovnet jeg av igjen, og når jeg våknet opp klokken 3 så var jeg stuptrøtt. Tror jeg sover så mye at jeg blir sliten, noe som resulterer i at dagene mine består av ingenting annet enn sofaslasking :( Nok om deeet!

Jeg har fått litt nye klær i det siste som jeg skal vise dere i morgen, blant annet nyttårskjolen min som jeg tror jeg skal selge.... Den var litt for liten, noe som var utrolig kjipt. Får se om jeg får tid til å kjøpe ny, for det er jo faktisk ikke så lenge til den skal brukes. Kanskje jeg blir nødt til å presse den på meg, selv om det betyr at jeg må gå med pustevansker hele kvelden. Haha!

Nå skal jeg og Marius ta litt sol, må jo få litt grunnlag før jeg skal til syden. Senere blir det hjemmelaget pizza og The Blacklist, før vi hopper i seng litt tidlig i dag. Husk å delta i kalenderen, kommer flere fine premier fremover. Mange av premiene jeg har i kalenderen er også på tilbud, så om dere ikke blir en av de heldige vinnerene så er iallefall flere av produktene nedsatt i pris til dere ♥VIDEO - svar på spm del 2

Her er del 2, som også er siste del, av spørsmålsrunden. Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på ♥

Trykk på tannhjulet og velg 1080p for best kvalitet på bilde og lyd! 
 RUStelefonen's julekalender

Hei!

Jeg vil gjerne tipse dere om en super julekalender hvor dere kan vinne utrolig fete premier hver dag. I dag for eksempel kan man vinne Canon EOS 100 D. Dette er en julekalender RUStelefonen har arrangert. HER deler de ut permier til en verdi av utrolige 75.000,- gjennom hele adventstiden! Dette er premier som er dyrere enn alle julegaver jeg noen gang har fått, så de skal ha stor skryt for å ha klart å stelle i stand dette. For å delta i kalenderen, liker man RUStelefonen sin Facebook-side her, hvor en ny luke åpnes hver dag og man svarer på et enkelt spørsmål for å være med i trekningen. Jeg selv skal delta, så får jeg bare krysse fingrene for at jeg vinner noe - og også at noen av mine lesere kanskje stikker av med noen fete premier nå i julen!

Her kan du se noen av premiene som dukker opp i kalenderen (det vil også deles ut iPhone 5S & iPad Mini med retinaskjerm):

RUStelefonen er en gratis tjeneste for alle som har spørsmål om rus. Du er helt anonym, så du trenger ikke bekymre deg for at noen skal vite hvem du er. Du kan ringe RUStelefonen alle hverdager mellom kl. 10 og 16 (21.00 på onsdager) på 08588 eller chatte med de her alle hverdager mellom 14 og 17. Synes dette er en fantastisk tjeneste, da det er mange som kanskje sliter med rus, eller har mye spørsmål vedrørende dette. "Ingen pekefingre, bare svar på det du lurer på om rus!" er slagordet deres :)

barber med Shai, vinn iPhone 5C

(innlegg i samarbeid med Kontura)

Hei

Som dere sikkert vet, er jeg fast bruker av barberhøvelen Shai og har vært det en god stund nå. Jeg blir like fornøyd hver gang jeg bruker den, fordi resultatet blir så glatt og gjennomført. Jeg har aldri trengt og gå over områder på nytt for å ta hår som ikke ble tatt i sist runde, noe som er et stort pluss. Nå er det jo høst/vinter, men det er ingen unnskyldning til å gro vinterpels for det om. Når du skal ta på deg strømpebuksen på julaften, hvor delikat er det med hår som stikker ut gjennom strømpene? Nei, ta fram høvelen og barber deg uansett - ikke la hårene gro vilt frem til sommeren igjen. 

Nå har dere mulighet til å vinne en iPhone 5C og et års gratis forbrukr av høvelen om du prøver ut Shai høvelen gratis HER. Dere som allerede har prøvd den ut trenger ikke gjøre det på nytt da dere er registrert i systemet hos Shai. Når du har bestilt din gratis høvel hjem, kan du kommentere innlegget mitt. Jeg trekker en vinner om nøyaktig en uke, skal skrive på bloggen hvem vinneren er. Jeg har vært dårlig til å informere om vinnere tidligere, så det er mange som tror at jeg ikke trekker vinnere av konkurransene mine - men det har jeg altså gjort. Skal iallefall offentliggjøre det denne gangen ♥

Altså - for å delta, prøv ut høvelen HER (for de som ikke allerede har gjort det), kommenter og LIK dette innlegget!  ♥ LYKKE TIL ♥

 

fineste mamma

Hei og god helg!

Akkurat nå sitter jeg på Kvaløya hjemme hos mamma. Hun er på julebord, så jeg er barnevakt for Thia og Julian. Husker dere for to dager siden, når de var hos meg? Da var Thia syk, men nå er begge syke stakkars, så de ligger under hvert sitt pledd forran TV'en. Jeg får bare krysse fingrene for at jeg ikke fanger opp noen av bakteriene og blir syk selv - men jeg har faktisk godt immunforsvar, så er ikke syk mange gangene i løpet av et år.

Siden mamma skulle på julebord, sa jeg at jeg kunne ordne med sminke hår. Vi hadde ikke så god tid på oss, så jeg måtte være litt rask. Var også litt vanskelig, siden hun har helt annerledes hudtone enn hva jeg har, så sminken min klaffet ikke perfekt - men men.. Tror hun blir kveldens midtpunkt blant kollegene iallefall, fineste mamma ♥


 

gjett hvem?

Hei!

Nå er det helg, så det er ikke ulovlig å være våken på denne tiden. Hihi! I dag har jeg shinet litt i leiligheten, hentet medisiner og handlet inn litt nødvendigheter. Har til og med fått besøk, ikke av hvem som helst - men av Tuva! Vi har hatt alt for lite kontakt den siste tiden, og det er jeg egentlig pent nødt til å ta på min kappe. I dag kjente jeg at savnet begynte å bli for stort, så da var det på tide å fikse en aldri så liten date. Vi laget hjemmelaget pizza og så på The Voice, og ellers har vi bare snakket om hverdagen vår for tiden. Det har vært veldig rart å gå fra å bo sammen og snakke med hverandre hver dag, til å så og si aldri møtes.. Jeg skal iallefall bli flinkere fremover til å ta intiativ til å finne på noe, vil jo ta vare på de gode vennene jeg har ♥ Spesielt hun som har vært min beste venninne siden jeg kom til Tromsø!


verdens besteee


sosiale jenter!

 
Mmm :)


VIDEO - jeg blir sminket

Hei!

Da fikk jeg endelig redigert ferdig sminkevideoen og postet den på YouTube. Det var vanskelig og en skikkelig pain in the ass video å redigere, for den var i hovedsak veldig lang. Jeg måtte kutte ned på alt jeg kunne, og derfor ble den litt merkelig. Selv om jeg har prøvd å gjøre den kort, så varer den jo i over 16 minutter... Haha! Skal få laget en sminkevideo etterhvert hvor jeg sminker meg selv også :) Håper dere liker den. Det er altså bestevenninnen min Meline (@melinek på instagram) som sminker meg slik hun ville gjort! Enjoy ♥

Trykk på tannhjulet og velg 1080p for best kvalitet! Sangene brukt i videoen står nevnt på slutten.

my favorite kids

Hei!

Dere må huske å delta i julekalenderen til høyreeee i sidebaren, og helenebjor****@hotmail.com, carca**@live.no og trinelisebe*********@hotmail.com må sjekke mailen sin♥ I går var jeg opptatt hele dagen, så det ble dessverre ikke noe blogging. Nå har jeg småsøsknene mine på besøk, de er bare verdens herligste unger! Mamma er hos frisøren, så da kom de hit mens de venter på at hun skal bli ferdig. Det går som vanlig i playstation-spilling, haha.. I tillegg har mamma bursdag i dag, gratulerer så masse verdens beste Trine ♥ Nå skal jeg være litt sosial med Thia og Julian, så blogges vi i kveld!

Thia er syk stakkar, så hun ville ikke være med på noen bilder i dag..
Måtte forresten skynde meg å kjøpe julepynt på tirsdag, hadde jo ingenting - ikke en gang adventslys. Så da ble det en tur på Europris for å handle inn billig pynt! Orket ikke kjøpe så mye, siden jeg tross alt ikke skal være hjemme hele julen. Reiser til Gran Canaria med familyen den 21. desember og blir til 28. desember, så blir ingen julaften her i Tromsø. Jeg er egentlig ganske lei av syden, men fikk det i julegave hos pappa så hvorfor ikke? Siden noen av dere allikavel blir å spørre, så skal vi til Playa del Ingles :)


Verdens største juletre, ikke sant??


hårsløyfe av hår

Hei!

I dag har jeg vært hos frisøren min Linn på Stenersen Frisør (sjekk ut fb-siden, de har julekalender!). Etterveksten begynte å bli litt i lengste laget, og samtidig ville jeg få en liten oppfriskning på rødfargen. Fargen har faktisk holdt seg utrolig godt siden jeg farget det rødt for snart 2 måneder siden, noe jeg ikke trodde den kom til å gjøre. Det var veldig deilig å få vekk den musegrå etterveksten iallefall, så jeg er veldig fornøyd. Siden det ikke er noen drastisk forskjell som dere ville lagt merke til, viser jeg heler bilder av hvordan Linn stylet håret mitt etter fargingen i dag. Synes denne hårfrisyren er utrooolig søt, skulle ønske jeg klarte å lage sånn på meg selv... Minner litt om en julegave, hihi ♥ 

For de av dere som har spurt hva rødfargen min heter, så har jeg fått en lapp fra frisøren min (@linnramona at insta) med hva slags fremgangsmåte hun brukte. Skjønner ingenting, men dere kan jo ta det med til en frisør - de forstår det nok. Dette er altså fargene hun brukte da jeg farget håret rødt i september! 

♥ Steg 1 - Bunnfarge: INOA 5/56 + 5 med 3%
♥ Steg 2 - Lengder: Magma /56 for å få knæsjfargen
♥ Steg 3 - Hele håret: Dialight 5/66 og 1,2% (for å dempe fargen litt)

 

Hva synes du om sløyfen?  

til den spreke

(innlegg i samarbeid med proteinfabrikken)
Hei!

Har du en venninne eller noen i familien som trener og er sporty, eller kanskje du selv har som nyttårsforsett å bli sunnere og melde deg inn på et treningssenter? Uansett, så har Proteinfabrikken "crazy weekend" som slutter i dag klokken 23.59. De har en haug med varer nedsatt opp til 70% i pris, mye kosttilskudd og faktisk en del klær også. Blant annet et merke som heter Marin Alpin, ganske grei i pris og ser ut til at det er kvalitet. Her kan du finne mye som kan hjelpe deg til en god start på treningen i 2014. Jeg har planer om å bli seriøs med treningen etter nyttår, så jeg for en gangs skyld kan være stolt av sommerkroppen min.Dere finner hele salget HER.  Husker dere forresten Super Tan tabelettene som jeg og Tuva snakket om en periode (les)? De funket faktisk veldig bra, og de er på salg til 69 kroner her
 

hjemmelaget

Gårsdagens vinner er publisert i sidebaren og ny kalendergave er ute for lenge siden :)

Nå blir det mye snakk om julerelaterte ting på bloggen, men jeg klarer ikke la være.. Jeg har laget en hjemmelaget kalender til Marius. Siden jeg ikke har så mye penger til overs for tiden, ble det hovedsaklig en kalender for å vise hvor mye jeg setter pris på han. Skulle gjerne gitt han fine gaver hver dag, men han får heller noe ekstra fint på julaften også kan han få små gleder frem til da. Jeg har gledet meg veldig til å gi den til han, haha. Tror faktisk jeg syns det er mye morsommere enn hva han syns, men så er jo jeg jente og syns slike ting er stas.. Ble fornøyd med resultatet iallefall, og han får seg garantert en fin start på dagen gjennom adventstiden!Innkjøp til kalenderen: ♥ 24 små gaveposer ♥ Fine lapper til å skrive på + penner ♥ Klistremerker med tall ♥ Gavebånd ♥ Røde klistrediamanter ♥ Små gaver til noen av dagene (ikke avbildet) ♥ Kurv til å ha posene i. Tingene er kjøpt på Panduro Hobby og kurven på Jysk!

Jeg skrev koselige ting på noen lapper, og gavekort på diverse aktiviteter på resten av lappene. På den måten fikk jeg kalenderen til å bli litt variert, samtidig som det ikke var nødvendig å bruke så veldig mye penger. Disse lappene hadde små hull, så jeg dekorerte lappene med gavebånd. Deretter la jeg lapper og småting i posene og knøyt sløyfe på båndet rundt posen. Klistret også tall på alle posene og noen diamanter, for så å legge de i kurven. Dette var superenkelt, billig og gir masse glede til den som får kalenderen! Man skal jo verdsette hva man har, og noe av det viktigste er menneskene man har rundt seg. 

Måtte sensurere det ene kortet for det har han ikke lest enda, vet ikke hvorfor jeg valgte en bart - men hvorfor ikke?

♥ Har du laget kalender til din kjære eller noen andre? Hvordan gjorde du det? 

watch me

(sponset klokke) Hei!

Huff, for en slapp dag dette har vært. Har ikke gjort noe spesielt annet enn ligge på sofaen og holde øye med engasjementet på julekalenderen min. Herregud så mange deltakere, syns det så gøy å se at nesten 3000 allerede har deltatt i dagens luke. Jeg skulle ønske jeg kunne gi hver og en av dere en gave, men det blir litt vanskelig. Det kommer iallefall mange godbiter iløpet av kalenderen, så bare fortsett å delta - kanskje blir du en av de 24 heldige ♥

Har forresten fått en ny klokke fra Klokker.no. Jeg har lenge lett etter en klokke hvor jeg kan ha både alarm, se dato og lignende - og denne har alle funksjonene. Jeg var ikke ute etter en skikkelig fancy, men en helt enkel som ser ok ut og som man kan bruke til det meste. Når jeg først så klokken, falt den ikke helt i smak - men når jeg fikk den på armen og tok den i bruk syns jeg den var veldig fin og enkel. Noe som er bra med den er at man i stor grad kan tilpasse klokken til håndleddet, og at du kan lyse opp skjermen for eksempel når du ligger i mørket. Bonus at den er vanntett! Casio klokken finner du her, den passer til både damer og menn og er ikke så ille i pris heller. 


På bildet øverst til høyre ser du den delen du kan flytte på for å tilpasse klokken til håndleddet ditt. 


Litt julekos nå på kvelden! Jeg liker pepperkaker, men jeg syns de pepperkakehusene man knuser og spiser når julen er over smaker forferdelig stygt.. Rart! 

julekalender til dere

Hei verdens beste lesere!

I år har jeg, sammen med BliVakker, ordnet i stand en julekalender til dere. Denne blir å foregå i sidebaren hver dag frem til 24. desember. Enkelt og greit så deler vi ut et produkt hver dag til en heldig vinner, og for å delta trykker man bare på bildet og svarer på spørsmål. Vinneren annonseres under dagens kalenderluke hver dag. Jeg har prøvd å velge ut kalendergaver som dere kommer til å like, også håper jeg dere syns det er morsomt med en kalender! Jeg er veldig glad for at jeg får dele ut produkter til dere - å gi noe tilbake til de som leser bloggen min, spesielt nå som det er jul, syns jeg er superkoselig. Dere må også delta på BliVakker sin kalender HER, denne er uavhengig av kalenderen på bloggen - men da har dere mer sjangs til å vinne produkter hver dag. 

Ha en fin 1. desember ♥

(bilde lånt fra google)