hits

Min garderobe

flowers and spikes

Hei!

I dag får jeg besøk av Sofie, så holder på å rydde rommet akkurat nå. Etterpå kommer også Camilla hit, vet ikke helt hva vi skal finne på enda, men time will show. Tenkte å vise dere en ny bukse og skjorte, begge deler er fra Sorbet på Nerstranda her i Tromsø. Buksen er merke Sisters Point og skjorten er SHK Mode. Sorbet er en ganske kul butikk med mye forskjellige varer. De har blant annet DrDenim, Kyboe! klokker, Nora Norway smykker, Diesel ++! 


Begge delene koster 499,-


Tenk denne buksen i sommer med solbrun hud, en loosefit hvit singlett, et par solbriller, masse armbånd og noen enkle sandaler. Vil ha sommeeeer!


Diamanter og spikes på skulderen

- hvordan ville du stylet denne buksen?

hvite jeans

Hei!

Nå er jeg tilbake etter x antall dager "fravær". Er ikke like motiverende å stille opp med blåøye på alle bilder. Har også vært veldig opptatt med skole, venner og andre ting her hjemme i det siste. Vet mange av dere har savnet meg, hehe! Ble ganske sen blogging i dag siden jeg har vært i byen sammen med Stine Mari, Linn Ida og Martine. Tre søte jenter fra Harstad, utrolig hyggelig alle sammen. Resten av dagen har jeg brukt på å pakke. Reiser nemlig til Oslo i morgen, skal være i Lillestrøm en liten stund. Vet ikke hvor lenge, tror bare det er bestilt enveisbillett. 

For en uke siden ca så kjøpte jeg meg mange bukser, blant annet denne hvite jeansen fra Cubus. 199 kroner!

Disse krypmer visstnok i vask, var litt stor når jeg kjøpte den, ikke helt supertight liksom. Men etter en vask var den som et pølseskinn.

Nå skal jeg pakke ferdig, så vi snakkes i morgen. Hva synes du om hvite jeans? 

rip my shoes

Har klart å miste TO par sko, og jeg tviler på at jeg blir til å få de tilbake igjen. Et av de var favorittparet mitt :( Sånn går det når man tar med seg høyhelte sko på fest og ikke klarer å huske på de når man skal hjem igjen. Jeg bruker nemlig veldig sjeldent å ha på meg skoene, har de liksom bare med. Så slenger jeg de ut av veska når jeg skal hente noe der, så glemmer jeg å legge de på plass. Typsik meg! Får være på utkikk etter noen lignende, så hvis du vet om et par som ikke er aalt for dyr kan du jo si ifra i kommentarfeltet :)


Disse tror jeg at jeg får tak i, de ligger tydeligvis hos en eller annen dame. Må få hentet de, er favorittskoene mine! Hvis ikke... må jeg finne noen likeDisse har jeg nylig mistet. Hvis du finner de, ta kontakt. Haha!

 - Vet du om en side med mange fine høyhelte sko til en rimelig pris?

10 overdeler - tilfeldig rekkefølge

Her er 10 av mine favoritt-topper. Har sikkert noen nye favoritter snart, men dette er liksom de for tiden. Desverre har jeg ikke peiling på hvor det har blitt av den øverste fra H&M. Den forsvant nesten rett etter jeg kom hjem fra Hollywood. Trist, selv om den sikkert ligger under senga mi eller noe sånn. Sto forresten opp klokka 4 i dag så derfor får dere sen blogging. Håper dere forstår, når en sliten kriger ikke kom seg i seng før halv 7 i morrest.


1. h&m


2. forever21


3. XXI by forever21


4. forever21


5. kappahl


6. tyrkia (denne ser ikke fin ut, men den er skikkelig fin på til en tight bukse!!)


7. bikbok


8. h&m (hehe, tuva sin)


9. forever21


10. jc (har denne i 3 farger: rosa, sort og militærgrønn)

- Har du noen av disse? 

10 kjoler - tilfeldig rekkefølge

Her er 10 av mine favorittkjoler. Har brukt 4-5 av de kanskje, men når man bor i Tromsø er det ekstremt sjeldent man får bruk for kjoler. Derfor er det kanskje teit at jeg kjøper kjoler alt for ofte, når 3/4 aldri blir brukt... der har du et luksusproblem: når skal man bruke kjolene? Uansett så føler jeg meg fin når jeg har en kjole hengende på rommet, haha! 


1. asos


2. fashionlove.no


3. random horebutikk i LA


4. forever21 (den er oransje)


5. bikbok (dette er en jumpsuit da..)


6. forever21


7. h&m


8. forever21


9. fashionlove.no


10. forever21

- Har du mange kjoler?

verdens fineste kjole

Herregud så irritert jeg er nå. Har kjøpt den nydelige kjolen fra Asos og tenkte at "ja, den passer vel meg". Siden nesten alle klær er for store så tok jeg størrelse 32, men den var akkurat for liten. Får ikke igjen glidelåsen i ryggen, og puppene mine blir skvist i den. Så utrolig kjedelig for jeg hadde virkelig gledet meg til å bruke den. Skal vurdere om jeg skal selge den eller hva jeg skal gjøre. Den er jo så fiiiiin, strutsen min! Kan ikke bytte den heller, for kjøpte den hos noen andre, selv om den er helt ny så har jeg ikke kvitteringen!

 love u kjolen min, haha! Nå skal jeg dra og levere iPhonen på reperasjon, så skal jeg hente firhjulingen. woop!

Summerdresses

En sommerkjole og en jumpsuit. Kjolen er fra Fashionlove og jumpsuiten er fra Forever21. Nå må jeg faktisk finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Good news bitches - Tuva is back! Det betyr altså at snart begynner hun å blogge igjen. Derfor skal vi ut en tur i kveld og feire starten på sommeren, hehe. 


Fashionlove


Forever21

 Et koselig bilde av meg og Tuva fra bukta i dag:


Vi snakkes i natt my lovely readers <3

Look back: USA clothing

Jeg savner USA så sykt mye nå. Det var helt klart en opplevelse for livet, og jeg kunne gjort mye for å dra dit igjen. Det er ikke sikkert alle dere har lest det her innlegget, men jeg regner med flesteparten av dere har gjort det. Velger å reposte, fordi jeg er i mimrehumør akkurat nå, haha! Er det noe spesielt du er interessert i å lese om fra USA turen?


Her er noen av antrekkene jeg hadde på meg når jeg var i USA. Ble mye av det samme, mest siden det var så varmt at jeg tok lette klær de fleste dagene. Det her er ikke direkte outfitbilder, fant bare vanlige bilder hvor jeg har på de forskjellige tingene. Og vær så snill - IKKE spør hvor ditt og datt er fra. Det står under bildene, og hvis jeg ikke har skrevet det så vet jeg ikke :)

Genser - BikBok  /  Bukse - JC  /  Veske - Tyrkia  /  Klokke - Gran Canaria


Singlett - JC  /  Bukse - Kappahl  /  Klokke - Gran Canaria


Singlett - JC  /  Shorts og hårsløyfe - Lindex  /  Klokke - åh, dere vet.....


Kjole - Forever21  /  Sko - Random LA butikk


Cardigan, smykke og øredobber - BikBok  /  Kjole - Forever21  


Kjole - Random LA butikk  /  Smykke - BikBok  /  Øredobber og solbriller - H&M  /  Veske og sko - Random butikker


Topp, øredobber og solbriller - H&M  /  Bukse - JC  /  Belte - Forever21  /  Britney - Madame Tussauds


Kjole - H&M  /  Skjorte - XXI (by forever21)  /  Belte og smykke - Forever21  /  Sko - Converse Slim  /  Veske - Modekungen.se


Bikinitopp - Cubus  /  Bikinitruse - BizzyB (bseductive.com)  /  Solbriller - H&M  /  Baywatchbabe - Horestrøk i Amsterdam


Kjole - H&M  /  Skjorte - XXI (by forever21)  /  Belte og smykke - Forever21  /  Sko - DinSko  /  Veske - Modekungen.se


Snikbilde - Mamma 

Hva mener du? Favoritt? 

My favorite jeans

Denne buksa er min favoritt i klesskapet for tiden. Den er fra JC og kostet 399 kroner, i merket Crocker. Jeg har den i størrelse 23/30 men kunne egentlig hatt den i 24/30, om ikke 32 i lengden. Min er veldig trang i livet, så jeg må presse den på. Merker når jeg har spist litt for mye når jeg har på den buksa...

Uansett, så sitter den kjempebra på - det gjør alle buksene fra JC som jeg har prøvd.


- Hva syns du om buksa? Har du noen fra JC?

Favoritter - kjoler

Her er 10 av mine favorittkjoler. De fleste er nye. Vent, når jeg tenker meg om er alle nye.. Har brukt 2-3 av de kanskje, men når man bor i Tromsø er det ekstremt sjeldent man får bruk for kjoler. Derfor er det kanskje teit at jeg kjøper kjoler alt for ofte, når 3/4 aldri blir brukt... der har du et luksusproblem: når skal man bruke kjolene? Uansett så føler jeg meg fin når jeg har en kjole hengende på rommet, haha!


1. forever21


2. fashionlove.no


3. random horebutikk i LA


4. forever21 (den er oransje)


5. bikbok (dette er en jumpsuit da..)


6. forever21


7. h&m


8. forever21


9. fashionlove.no


10. forever21

- Hvilken ville du aller helst hatt på deg akuratt nå?

Favoritter - sko

Mine absolutte favorittsko med heels! Har sagt det tusen ganger før, men sier det igjen: Jeg ELSKER sko. Kan kikke på sko i timesvis, prøve alle forskjellige, droppe en regning for et par sko - ja, alt egentlig. Jeg blir jo nesten litt seksuelt tent av å kjøpe fine sko, har vel en skofetish... haha :)


1. bianco


2. ???????


3. forever21


4. friis&company


5. nelly


6. forever21

- Si meg at du også elsker sko?

Favoritter - overdeler

Fremover skal jeg vise dere favoritter i kategorien overdeler, underdeler, kjoler, sko, vesker, truser og sokker. Okei, de to siste var useriøs. Med mindre dere ønsker det så klart, selv om jeg blir litt skuffet hvis dere har behov for å se favorittsokkene mine :( De er private, og ønsker helst ikke å bli avbildet. (Og ja, fikk idèen fra søte Andrea)

Forresten, på onsdag skal jeg og Tiril gjøre noe dere kommer til å like. Wiiii, håper det blir bra!


1. h&m


2. forever21


3. XXI by forever21


4. forever21


5. kappahl


6. tyrkia (denne ser ikke fin ut, men den er skikkelig fin på til en tight bukse!!)


7. bikbok


8. h&m (hehe, tuva sin)


9. forever21


10. jc (har denne i 3 farger: rosa, sort og militærgrønn)

- Har du noen av disse?

Nude pumps

Som dere alle sikkert vet, elsker jeg sko. Jeg så så ufattelig mange fine sko i USA, og hadde lyst å hive ut alle klærne fra kofferten og kun ta med meg sko hjem. Sko, sko, sko <3 De jeg likte best som jeg kjøpte, var et par dritfine nude pumps. Altså, beige. De passer til stortsett alt, ser klassisk og elegant ut. De er heller ikke så ille å gå i. 

Tips: Hvis du har noen pumps som er vanskelig å få på (som disse jeg har her), prøv å ta litt "serum" eller noe glatt som man har i håret, så smører du litt under foten. Prøvde det nettopp, og føttene gled ned i skoene med en gang!
Hehe, glemt å ta av lappen. Sjokk, tar de aldri av!
De til venstre er fra Forever21, de i midten husker jeg desverre ikke, og de til høyre fra PinkIce :)

Nå stikker jeg og tar litt sol, er en stund siden sist nå! Vi snakkes senere, sweeties <3

Hvilken kjole er finest?

Beklager for den dårlige bloggingen min de siste dagene, men har faktisk jobbet hele helgen. Må tjene inn litt penger etter all shoppingen i Hollywood, haha! Skal skjerpe meg nå, for jeg har lite jobb denne uka. Takk for ALLE positive og koselige kommentarer jeg har fått de siste dagene, har lest gjennom alle <3

Disse 2 kjolene er fra forver21. De hadde maaange forskjellige sånne her, men jeg angrer litt på at jeg tok den røde. Jeg prøvde den ikke, og jeg trodde den var helt lik den brune, men det var den ikke. Satt mer som en pose, var lengre og annerledes i stoffet.

Hvilken likte du best?Sorrysorrysorrysorryyyy for den dårlige bloggingen!!!! Tilgi meg, pliiiiis

Favorittkjolen <3

Åh, elsker virkelig denne kjolen! Så fin, må være min favoritt for tiden. Dere ville se den på meg, så here you go:

Den er fra http://fashionlove.no men de er desverre utsolgt!


Ettervekstpia :)

God natt alle skatter!

Party shoes

Dette er de høyhelte skoene jeg har nå for tiden. Fant ikke alle, men det sjokkerte meg ikke. En sko slenger jeg i skapet, en annen sko kan jeg finne i bunnen av en pose med masse ark i. Jaja, enkelte ganger er det faktisk ikke så lett å holde skoparene sammen! Eneste jeg ble litt lei meg for, er at jeg ikke fant 2 par av skoene mine som jeg skulle ha med i innlegget. De var noen av de fineste, så litt kjipt det der.


Fra H&M. Ikke noe gode å gå i akuratt, men de er jo litt stilige.


Bianco. Disse elsker jeg, synd jeg har griset litt neglelakk og slitt de sånn på fronten.


Husker ikke. Brukte disse mye på Gran Canaria, gode å gå i!


Bianco. Ah, LOVE these! Var forelsket i de lenge før jeg kjøpte de. Ikke så ille å gå i som det ser ut som heller :)


Dont know. Disse elsker jeg også, men de har dere sett allerede.


Gojane. De er HELT forjævlig å gå i. Går ikke ann å gå i de. Er som å gå i tåspissko!


Nelly. Love, love, love! Husker jeg brukte de hele tiden etter jeg hadde kjøpt de. synd de begynner å bli litt i minste laget.


Nelly. Aldri brukt de, men de er jo litt morsomme da.


Nelly. Heller aldri brukt, men får vel bruke de snart. De er utrolig søte, og fin høyde :)


Bianco. Dette var mine første høyhælte sko bortsett fra sånne man fikk kjøpt på barneavdelingen. De er for små nå, men jeg fikk de i begynnelsen av 8. klasse. Var såå fornøyd. Ikke noe jeg kunne gått i nå, synes de er for lav for min smak hvis jeg skal bruke de til kjole og lignende.


QXL. Mitt høyhelte skopar nummer 2. Var så utrolig fornøyd, syns de var driiitfete. Nå er jeg ikke særlig fan lengre.


Extreme. Dette var mitt tredje skopar, og ble enda mer fornøyd enn med de 2 første. Utrolig gode å gå i, brukte de mye i Tyrkia i 2009. Nå bruker jeg de ikke noe særlig lengre, for syns ikke de er like fine.


Polen CCC. Disse er egentlig veldig elegant og stilig, men det er sinnsykt dumt at det er som å gå med en blyant under foten. Alt for tynn såle framme, og alt for myk. Hælen er ustødig som faen, og de er bare idiotisk laget :(

Hva? Jeg trodde jeg nesten ikke hadde noen svarte sko, men over halvparten er jo svart. Fikk forresten en pakke i posten i dag fra fashionlove med 7 kjoler, en jakke, 3 solbriller, to smykker og noe til. Dere skal få se disse i morgen, nå skal jeg løpe ned og se frustrerte fruer!!

De to hvite og den svarte framst er utrolig fine. Må bare syes litt inn, så blir det bra.

Et par fine sko jeg aldri har brukt

Disse skoene kjøpte jeg når jeg var i Oslo i november. Har egentlig aldri brukt de, fordi når jeg skulle prøve de en gang fikk jeg de ikke på. Regnet da med at de var for små, men nå fikk jeg de lett på. Husker desverre ikke hvilken butikk de er kjøpt i, men prisen var 549. Hele butikken hadde 50% da, så jeg betalte bare 275. Den lå på Karl Johan, så hvis noen kanskje vet hvilken butikk det er kan dere jo skrive i kommentarfeltet.

Edit: De er ikke kjøpt på en skobutikk, de er kjøpt på en klesbutikk som hadde et bittelite utvalg av sko. Mulig de har de på noen skobutikker også da.

Til tross for at jeg har skrevet det 1000 ganger, spør folk hvilken skostørrelse jeg har. Bruker 36, og hvis det kommer noen kommentarer på dette innlegget der noen spør hva slags størrelse jeg bruker må jeg bare si xD!!!! Les innlegget før du kommenterer :)

Det jeg liker med disse er at de er utrolig fine, passer til alt. De har heller ikke så alt for høy hæl, og er veldig lette å gå i. Paljettene og "sløyfa" på fronten gjør de veldig elegant. Så disse er absolutt noe du kan ha på deg på party!Sko til vinteren

Et par små fugler kvitret meg i øret og sa jeg var på NRK Nordnytt på TV i dag, og det var jeg jammen meg. Du kan se det her, spol til 13:45 ca. Ble litt sjokkert, for jeg hadde ingen peiling om at jeg skulle være der :)

Nå som det er vinter, går det som regel i uggs hos meg. Det er ikke lett og pynte seg når noen stygge sko alltid skal ødelegge antrekket. Man kan ikke gå i sko med hæler, for da må du regne med og tryne 10 ganger samt at du får litt blåmerker, blir skitten på klærne og du blir søkkvåt.

Heldigvis fikk jeg et par fine "vinter"wedges i bursdagsgave hos mamma i september. De er ikke så veldig høye, kjempebehagelig og gå i og du kan bruke de til stortsett alt. Disse er fra Eurosko om jeg husker rett, syns jeg så de der en gang. Aner ikke hva de koster, og tviler på at de har de enda. Heldigvis finnes det en haug av tilsvarende sko :)BikBok jeans

Mange har spurt om jeg kan blogge et eget innlegg om high waist-buksen fra BikBok, så here you go. Jeg har den i størrelse 25, og den sitter perfekt. Du får kjøpt den for 499 kroner på BikBok, og de har den i svart, denne fargen og i lys. Jeg har også den lyse, men har ikke brukt den enda.

I dag skal jeg forresten på jobb, så blir ikke mer blogging før i morgen. Kos dere masse i dag!

Love it! Nå må jeg suse bort på butikken, hejdåå

2 bukser jeg liker

Jeg har utrolig mange bukser i klesskapet som jeg aldri bruker. Mange stygge, vanlige, fine, for store, for små, for lange, for korte - ja, alt mulig. Har sikkert 4-5 bukser som jeg bruker, resten ligger bare i skapet og samler støv og hybelkaniner. For tiden har jeg to favoritter som jeg syns sitter perfekt. Egentlig tre, men den siste begynner jeg å bli lei så den gidder jeg ikke å blogge om. Disse to buksene er ikke så spesielle, men de er så gode å gå i at jeg får lyst å bruke de hver dag :)

Den første er fra BikBok, og den kjøpte jeg når jeg var i Oslo. Tror den koster 499 kroner. Hullene var ikke så store, men de blir litt større for hver gang buksa vaskes og hver gang du bruker den. Håper bare ikke de blir større nå. 

Den andre er fra Tyrkia, og butikken jeg kjøpte den i var en typisk jallabutikk med fake merkeklær. Det som var spesielt med denne, er at det var et merke de laget selv på fabrikken sin. Om jeg husker helt rett, het det Crackpot. Buksa sitter iallefall perfekt, og det er stretch i den slik at den blir behagelig å gå i.

1 / bikbok - 2 / turkey

- Hva synes du om buksene? Har du mange favoritter?

favorittjeans fra cubus

Har to jeanstights fra Cubus som jeg liker ganske godt. De er like, bare forskjellig farge. Egentlig liker jeg den i dongeri-farge best, siden den andre har fått en ganske rar farge etter den har blitt vasket en del ganger. Husker ikke helt hva jeg betalte for jeansene, men de var ikke så dyre. Størrelsen er ganske liten på den grå i forhold til den lyse. Begge er XS, men den grå føles mer ut som en XXS.
- Hvilken likte du best?

Min garderobe - Ed "harry" caps

Denne capsen fikk jeg sponset av http://dress2impress.no. Blir nok til å bruke den i syden og ellers når jeg soler meg, men så er ikke jeg en jente som går med caps til vanlig da. Fint å ha for å skydde mot solen der ingen kjenner deg ;-)

Som vanlig - ville du hatt denne capsen i din garderobe?
Min garderobe - glitrende bolero

Hei! Har vært på jobb så derfor har jeg ikke blogget noe i dag.

Nå er det tid for nok et garderobeplagg. I dag valgte jeg min paljettbolero fra Vero Moda. Jeg syns den er ganske kul, og man kan bruke den til en kul bukse/tights og en enkel singlett - eller på fest. Den har paljetter forran, og helt enkel bak.
Ville du hatt denne i din garderobe?

Min garderobe - pumps

Hva synes du om disse hotte pumpsene fra Nelly? Modellen heter Bangkok og er ca 14 cm høy hæl. Jeg personlig digger de og jeg prøver å få brukt de så ofte som mulig. Ville du hatt de i din garderobe?


Gotta love'm!

Grøss så lite jeg har blogget i dag, men hva forventes når din mor sier du ser ut som en 12-åring midt i en fight?

Min garderobe - grusom gardinkjole

Hei! Noen som har sett at jeg ikke har blogget i dag? Jo, det er pga datafri dag, men nå som det er kveld setter jeg meg ned og chiller. Får litt dårlig samvittighet over å ikke blogge en hel dag.

Uansett, jeg sa jo at på garderobe-prosjektet skulle jeg ha både fine og stygge klær. Nå tar vi et stygt plagg, eller.... er det egentlig stygt? Jeg kjøpte kjolen for 29 kroner på Cubus, og egentlig er den jo litt kul til å bruke i syden og sånn. Stygg, men samtidig kul. Er litt usikker på det stedet der...Okei, den er grusom stygg! Men jeg liker stygge ting ;-) Ligner på en gammel gardin, lol!

Min garderobe - jeanstights

Btw - jeg er på jobb så jeg kommer ikke med flere innlegg før sent i kveld! Håper du holder ut :)
Da begynner jeg med prosjektet, og det første garderobeplagget jeg skal vise dere er en jeanstights fra KappAhl.Detaljer er VIKTIG! Elsker at bukser har noen stilige detaljer som ikke gjør den så plain.

Q - Ville du hatt denne i din garderobe?