hits

Mine kjøp

my baby has arrived

God kveld dere ♥

I skrivende øyeblikk sitter jeg og venter på at grandisen i ovnen skal bli ferdig. Kjæresten har dratt på jobb for uken, så da blir det simple måltider mens jeg er alene. Det er ingenting som er så kjedelig som å kokkelere for seg selv bare... De siste dagene har jeg bare vært hjemme, har hatt en del ubehag etter injeksjonen på mandag - men nå kjenner jeg at det endelig begynner å gi seg, så i morgen er det tilbake på jobb!

Ellers har jeg fått babyen min denne uken, hun kom på mandag! Baby? Har jeg vært gravid? Neida, haha.. Det er en nydelig iPhone X som jeg har gått og gledet meg til å kunne bestille i nesten 2 måneder!! Jeg fikk en del av telefonen i bursdagsgave fra kjæresten, verdens beste! Så langt elsker jeg den ♥♥♥♥ Jeg gikk fra en iPhone 6S til denne, så det er jo litt forskjell og spesielt på kameraet. Nå kan jeg jo faktisk ta bilder med telefonen og bruke til blogginnleggene mine da man har det fantastiske portrett-moduset som blurer ut bakgrunnen! Jeg har brukt telefonen ekstremt mye de siste dagene siden jeg bare har vært hjemme, så jeg begynner å bli vant med den store skjermen og at det ikke er noen hjemknapp. Skjermen har forresten helt fantastiske farger og oppløsning, det føles så real når jeg ser på videoer på YouTube! Neste stopp blir Eplehuset for å kjøpe deksel, har ikke råd til å knuse det her pengesluket nå hahah :'(((

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

Dette bildet er tatt med iPhonen:
Processed with VSCO with a5 preset

innkjøp fra Riga og London

Denne måneden har jeg vært i både Riga og London, så jeg har fått shoppet litt... Kanskje litt mer enn jeg skulle, men jeg kan jo unnskylde meg med at jeg så og si aldri handler noe her hjemme, haha! Som dere ser har jeg fått en forkjærlighet for skjørt... Vet ikke hvorfor, men jeg liker ikke å gå i kjole lengre. Kun ved veldig spesielle anledninger, men en vanlig kveld ut foretrekker jeg skjørt eller bukse for tiden. Det ble også kjøpt mye småting på Primark som dere også sikkert ser, klarer ikke la være å gjøre det når jeg er der. Det er jo så billig, men ett pund her og ett pund der ble fort 123 pund i kassa... Er glad de ikke har nettbutikk for å si det sånn!


Diverse smått: Rens til ansiktet, rensebørste, sminkekluter, smykker og øredobber, løsnegler, batterier, reiseflasker, toalettmappe, solbriller, fønbørster, neglelakkfjerner, neglefil og neglelakk, speil, hårstrikk, klokke, "beautyblenders" i alle størrelser, q-tips. Så og si alt er fra Primark.


Truser (flere av samme, resten er til vask), bh-er, sokker, strømpebukser og hårbånd. Alt fra Primark


Fine skjørt ♥ Gule og røde er fra Bershka, sorte er fra Pull&Bear og det hvite er fra Forever21.


"Snekkerskjørt" i skinn fra H&M, lysegrått fra random butikk i Riga, mørkegrått er fra Cropp i Riga. 


Body til venstre fra Miss Selfridge, til høyre fra Forever21 


Høytlivsbukse fra Zara


Diverse T-skjorter. Jeg husker kun at den med enhjørning er fra H&M.


Deilige høstgensere! Sort fra H&M, grå fra Cropp, hvit fra Primark


Sorte sko fra H&M, blå veloursko fra Primark

A-skirt

Hei!

Jaaa, hva skjedde? Vel, nå skal jeg fortelle dere. Det som har skjedd er nemlig at Orange is the new Black sesong 5 har kommet ut, Orphan Black sesong 5 har begynt, jeg hadde masse usett på Skam, og jeg har vært alene en hel uke siden kjæresten er på jobb på en båt et annet sted. Så da kan dere jo gjette hva jeg har brukt tiden min på denne uka.. Jobb og serie. I tillegg til litt hagearbeid jeg klarte å presse meg til en dag, måtte ut med kantklipperen og stusse gresset. Vi har kjøpt oss robotgressklipper, men kantene må man ta selv så fullstendig hage-arbeidsløs blir man uheldigvis ikke.. Nå satt jeg meg akkurat ned for å se en til episode av Orange, men så fikk jeg plutselig lyst å komme innom her. Noen nye, freshe bilder av meg har jeg dessverre ikke, har hatt problemer med huden i det siste så har ikke følt for å ta bilder. I morgen har jeg jobb, men ellers veldig lite planer for helgen, så kanskje dere har noen bloggtips til meg? 
 

Jeg kan iallefall vise dere mitt favorittskjørt! Det er fra H&M, og er sånn A-form skjørt. Det eneste minuset er at det er litt i korteste laget, så å bøye seg framover kan man bare glemme egentlig...


my new babies

Hei!

Som jeg sa i forrige innlegg, kjøpte jeg meg et par ting når jeg var på ferie. Jeg går så fort lei av å shoppe, for selv om jeg finner ting jeg liker, så ender det med at jeg ikke kjøper det fordi jeg tenker "næææh, trenger jo egentlig ikke denne". Men disse to fikk bli med meg hjem, og ikke kostet det skjorta heller! Skinnjakka kjøpte jeg på Bershka, og den kostet ca 250 kroner. Den er litt lysere gul i fargen enn den alle har fra Zara. Skoene kjøpte jeg på en random butikk, men det er altså Nike og modellen heter Court Royale. Syns de var så fresh med den blå fargen, så klarte ikke å gå ut av butikken uten å ha de med meg! De kostet rundt 400-450 kroner. Får bare passe på å ikke tråkke i noen sølepytter framover, så de holder seg hvite en stund haha! Veldig fornøyd med begge kjøpene ♥


 

new in

Hei!

Jeg har fått litt spørsmål angående klær jeg har hatt på bilder postet på bloggen i det siste, og da kom jeg jo på at jeg ikke hadde vist dere innkjøpene mine fra feriene mine. Det meste er faktisk fra Zara, en butikk jeg aldri har kjøpt noe særlig fra tidligere i og med at vi ikke har Zara i Tromsø.. Jeg er iallefall veldig fornøyd med alt jeg kjøpte, bare trist at det meste er svart. Hvorfor kjøper jeg bare svarte klær? Jo, det er en veldig god grunn til det. På frisørsalongen jeg jobber, har vi en kleskode som sier at vi må gå i sorte klær. Siden jeg jobber hver dag er det som oftest jobb jeg kler meg til - og da ender det med at jeg kjøper alt i svart slik at jeg kan bruke det der. Om vi kunne brukt grått og hvitt i tillegg hadde ikke klesskapet mitt sett ut som et sort hull :(


Zara


Zara


Kjole fra Mango


H&M // Zara


Zara


Zara


Bershka

nelly-haul

Hei!

Dette har jeg brukt over 2 timer på, trodde ikke det kom til å ta så lang tid haha... Her er iallefall alle innkjøpene mine fra Nelly, bortsett fra det jeg skal sende i retur. Det er første gangen jeg har vært så fornøyd med bestillingen min fra Nelly. Nå hadde jeg hovedfokus på å kjøpe litt basisplagg som overdeler i forskjellige farger. Jeg har masse partytopper osv, men ikke så mye enkle overdeler til å bruke på jobb og ellers i hverdagen. Jeg har også ødelagt så og si alle mine høyhelte sko, så derfor kjøpte jeg meg hele 3 par nye. Kjempefornøyd med alle, men spesielt de pastellblå - tenk den fargen mot en solbrun hud!!

//adlinks

"Luxury" dress her (299kr, jeg har xs) // Mørkblå enkel kjole her (299kr, jeg har xs)


Genser med splitt i sort her, beige her (199kr, jeg har XS)


Body med lange ermer i brun her, rose-fargen jeg har et utsolgt (199kr, jeg har xs)


Turtle neck body i rose her (199kr, jeg har xs) // "Perfect Neckline" topp i sort her (149kr, jeg har s)


Turtleneck genser i nougat her (199kr, jeg har xs) // Sort pologenser her (149kr, jeg har xs)


Sort causal hverdagskjole her (199kr, jeg har xs) // Bandagekjole i burgunder her (399kr, jeg har xs)


Beige suede trenchcoat her (299kr, jeg har xs)


Supermyk genser her (249kr, jeg har xs) 


Blå chunky heels her (379kr) // Sorte T-bar plattform heels her (399kr) // Beige plattform heels her (399kr)


Spandex-truse her (299kr) // Sort BH her (179kr) // Hvit BH her (199kr)
 Brasiliansk bikinitruse med rufflede kanter her (99kr) // Bikinitruse med slette kanter her (99kr)
 

oval brushes, hmm...

Hei!

I går fikk jeg mine to første pakker fra AliExpress. Jeg bestilte meg litt ting der for ikke så lenge siden, blant annet disse berømte Oval brush'ene. Dette er jo en cheap knock-off av de orginale som koster en formue, men kvaliteten virket grei på disse og de kostet ikke akkurat så mye. I pakken fikk jeg 10 koster, 5 ovale, 3 rette og 2 runde. Det eneste problemet er at jeg ikke fikk til å bruke de. Syns sminken ble mer ujevn og stripete enn når jeg sminker meg ellers. Det var vanskelig å få resultatet til å se smooth ut, og spesielt vanskelig var det å få produktene i pudderform til å legge seg fint med disse kostene (contour i pudder, blush). Enten må jeg gjøre noe helt feil eller så duger ikke disse kostene. Noen som har noen tips, eventuelt noen som selv har prøvd billige knock-offs fra eBay eller andre sider? 


Fikk også dette dekselet som jeg derimot er superfornøyd med. Baksiden kan man bruke som speil ,og den beskytter godt rundt kantene på telefonen også. Dette er til iPhone 6s, og jeg har det i fargen rose gold. Det kostet bare 2 dollar, så why not haha! 
*

Nå skal jeg komme meg avgårde på jobb, så vi blogges ♥

new in

Hei!

Wii, endelig er solen tilbake i Tromsø. Vi har hatt godt over 20 grader i dag og det skal bli like fint i morgen, noe som gjør frihelgen enda deiligere. Får se hva jeg finner på, føler man må være ute når det er så fint vær. Det har vært så sjelden godt vær i det siste at man får skikkelig dårlig samvittighet om man sitter inne! Etter jobb i dag var jeg en snartur innom BikBok for å se om de hadde noe fint. Fant meg 4 plagg, alle på salg, så det kostet meg rundt 350 kroner for alt sammen. Veldig fornøyd med innkjøpene, og spesielt den første kjolen dere ser under her. Sitter som støpt og veldig behagelig på. Jeg liker det at den ikke er så veldig kort - har begynt å like litt lengre kjoler. Før skulle jo alt så vidt gå under rumpa, haha.. Tider ;) 

Nå skal jeg kjøre broren min på flyplassen, også skal jeg opp til pappa og spise grillmat etterpå. Jeg er så heldig at pappa nesten er naboen min, så om jeg er sulten har jeg alltid en nødløsning. Etterpå må jeg og Malin finne på noe, men så er spørsmålet hva skal man finne på? Hva bruker du å gjøre når det er fint vær? (både på dagtid og litt utpå kvelden)

Kjole - 99kr


Kjole - 79kr 


Svart lang vest - 99kr // Svart bukse - 99kr

innkjøp fra amsterdam

Hei!

Her kommer innkjøpene mine fra Amsterdam. Beklager dårlige bilder, men speilrefleksen ville ikke samarbeide i dag så mange av bildene ble litt uklare og det er kanskje vanskelig å se helt hvordan de sorte plaggene ser ut. Dere får heller se bedre bilder når jeg har på meg det i antrekk og får tatt bilder ute i lys. Har skrevet hvor alt er fra under bildene. Som sagt så var prisene så og si tilsvarende norske priser, kronen står jo så dårlig så alt er dyrere for oss nå i forhold til for noen år siden. Jeg er iallefall fornøyd med alle innkjøpene, denne gangen har jeg bare kjøpt ting jeg vet jeg blir å bruke. Ellers når jeg har vært på ferie og shoppet, så har jeg bare røsket med meg alt jeg syns var fint og det meste ligger vel enda ubrukt i skapet hehe. 


Long-tee fra Forever21 og cardigan fra New Yorker


Tee fra en random shop, merke DJ White


Skjørt fra Bershka, vest fra New Yorker


Hoodie fra random shop, merke Black Bananas(?), bukse fra River Island


Cardigan i hvit og sort fra en jallabutikk


Hoodie fra Forever21, kjole fra New Yorker


Toalettmapper og solbriller fra Forever21, sko fra en jallashop. 

little grey dress(es)

Hei!

I dag fikk jeg enda en pakke fra AliExpress shoppingen min, og det var den siste kjolen jeg bestilte. Veldig fornøyd med begge to med tanke på at de kostet 40kr og 70 kr. Til de som er interessert har dere den første kjolen her og den andre kjolen her. Jeg bestilte de i XS og i S til tross for at kinastørrelsene ofte er små, men disse var normale i størrelsen så der hadde jeg flaks. Jeg har bestilt gensere og andre plagg i størrelsen jeg vanligvis bruker, og når jeg har fått de har det sett ut som at de var ment til lillesøsteren min. Derfor har jeg nå bestilt enkelte plagg i M fordi jeg tenker at det kommer til å være smått, og selvfølgelig er akkurat de plaggene normale i størrelsen så da blir det for stort igjen. Ahhh, luksusproblemer ass.. O.o


Den første er type "hard-silke" stoff eller hvordan jeg skal forklare det, haha. Sånn glatt, det står iallefall Viscose på lappen. Den andre er litt hardere i stoffet, virker ikke billig heller! 

new in lately

Hei!

Håper dere alle har hatt en fin påske. Selv har jeg vært i i Finnmark et par dager, nærmere bestemt Kunes. Lite med dekning der, så fikk ikke oppdatert noe særlig på denne fronten. MEN er det ferie så er det ferie. Det var en veldig fin tur og trivelig selskap. Vi fikk oss to dager med scootertur opp på fjellet hvor vi grillet og slappet av noen timer, godt å få kommet seg litt ut og gjort noe fremfor å bare sitte inne foran TV'en. Jeg har også fått vært en dag på Storsteinnes hos Sofie, hvor vi tok oss en aldri så liten bygdefest. Nå er jeg tilbake på jobb og nå er det fullt kjør frem til mai når det endelig kommer noen fridager igjen - gleder meg til det. Noe jeg syns er litt sykt å tenke på er at vi snart er inne i den 4. måneden av dette året allerede, jeg syns liksom at det var jul for 4 uker siden. Tiden flyr, og snart er jeg vel 50 år. 

Ellers har det dukket opp litt pakker i postkassen den siste uken. Jeg bestilte meg masse ting på AliExpress (samme som eBay egentlig) og alle vet at når man bestiller 20-30 forskjellige ting så blir det julaften hver dag man henter posten. Jeg har fått en del av det til nå og er ganske fornøyd med alt. Det blir jo til at man bestiller en del tull også når det koster 1 dollar her og 4 dollar der, sånn som nøkkelringer, passholder osv haha. Drit i det :D

Her er det jeg har fått til nå:

to nøkkelringer, to klokker, solbriller, passholder, deksel, svart t-skjorte og en grå genser
kjolen eeelsker jeg, og de to hvite toppene blir superfine til sommeren når man er litt solbrun i huden

Hva har du gjort i påsken?

new in

Hei!

I går var jeg en liten tur på BikBok før jeg dro hjem fra jobb. Har ikke vært der på sikkert over en måned, så jeg fant jo 20 plagg jeg absolutt måtte prøve og sikkert 10 plagg jeg egentlig følte at jeg absolutt måtte kjøpe. Endte opp med 3 av de. Hovedsaklig gikk jeg dit for å finne kjole til julebordet, men jeg kjøpte jo alt annet enn det... Typisk meg :) Så derfor hat jeg heller funnet meg noen kjoler på Nelly som jeg skal bruke på julebordet, jeg kjøpte to så jeg er litt usikker på hvilken av de det blir. Heldigvis har jeg to julebord - et med jobb og et med jentene, så jeg kan jo bruke en på det ene og en på det andre ;) Skal vise dere bilde av de når jeg får de!

Her er iallefall det jeg kjøpte på bikbokkkkern:bluse 199,-


hårstrikk + en leppestift fra vita 
bluse 299,-


genser 299,-

Ser at jeg liker hvitt nå som jeg er litt brunere, hahah!

new in

Hei!

Jeg glemte minnekortet mitt hos Meline på lørdag, så jeg har ikke fått tatt noen bilder før nå.. Hun var så grei at hun kom innom jobb med det i dag, takk babe <3 I går var det medlemskveld på Jekta, så da hadde så og si alle butikkene tilbud for alle som er medlem av kundeklubben til Jekta. Jeg er selvfølgelig det, så etter jobb gikk jeg en kjapp runde i noen butikker og kjøpte med meg litt klær. Jeg er kjempefornøyd med alt, tror jeg betalte ca 1000-1200 kroner totalt så det var ikke så alt for ille :)


Bukse fra Gina Tricot, "Kirsten zip" tror jeg den het


Topp fra BikBok 


Genser fra BikBok, singlett og sølvtopp fra Gina Tricot, hvit topp fra BikBok


Klokke fra Glitter. Den er sååå fin og enkel, og den koster bare 199 kroner. Reim av ekte lær ♥ 

Hva synes du om innkjøpene?

new in

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem (til Karoline vel og merke, haha), etter en evig lang dag. Først var jeg litt på Jekta sammen med Camilla før jeg begynte på jobb. Camilla reiser snart til syden så da får jeg ikke se henne på 2 uker, trist... Anywayssss, så ble det litt shopping selv om jeg egentlig ikke skal kjøpe meg nye klær. I just can't stop! Jeg er iallefall fornøyd med innkjøpene, og det er jo det viktigste. Så her har dere innkjøpene mine, nå skal vi krype i seng og få litt skjønnhetssøvn før tidligvakt i morgen. Sleep tight ♥

Genser fra BikBok, 299,-
My new favorite, den er så fin! Bukse fra Only, 459,-


Og to bikinioverdeler fra BikBok, de var på salg til 49,- per del

new dresses

Hei!

I dag ble jeg med Benedicte hjem etter jobb for å se litt på noen klær hun hadde lagt ut for salg på Facebook. Jeg så nemlig at det var noe jeg kunne tenkt meg, så for å komme alle andre i forkjøpet måtte jeg være førstemann til mølla. Jeg fant meg tre fine kjoler som jeg kjøpte hos henne, og jeg er superfornøyd med alle tre. Den sorte og røde ble kanskje litt i minste laget over puppene, men jeg har mensen nå (beklager delikat tillegsinformasjon), så puppene er større og mer sprengt enn hva de er ellers. Jeg får bare passe på å ikke bruke den når "Tante Rød" er på besøk, haha!! Betalte bare 200 kroner til sammen for alle kjolene, fremfor å bruke 1000 kroner på tre kjoler fra Nelly, så følte meg litt økonomisk i dag.. Snilleste Benny ♥ Mest fornøyd er jeg med sølvkjolen, den er så fiiin O.o

Hvilken likte du best?

new from nelly

(inneholder reklamelenker) Jeg bestilte meg litt nye klær fra Nelly for en stund siden, og fikk pakken lenge før jul. Har bare glemt av å vise dere det jeg kjøpte, så here we go. Jeg er veldig fornøyd med alt, men gud forbanne Nelly. Jeg kan liksom gå inn dagen etter jeg har bestilt noe, og finne meg minst like mange produkter jeg har lyst på... Haha, det er virkelig ikke sunt med nettbutikker! 

De har forresten en del produkter på salg nå, hele salget finner du HER

Nydelig kjole med blondedetaljer HER 


Utrolig fin kjole med paljetter, elsker ryggen - HER!


Sort enkel topp HER til kun 79 kr, samme topp i blå HER


Sort blondekjole HER, og dus rosa kjole HER til 99 kr


Maxikjole med paljetter, kjempefin i virkeligheten! HER til kun 499


Nydelig topp med paljetter, passer perfekt til fest! HER til 249,-


Rød kjole med blonder og glitter HER (finnes i mørkblå her


Utrolig behagelige og stødige sko, de er en drøm å ha på beina! HER til 349,- 


Enkel bluse hvor man kan variere skulderne HER til 199kr, sort crop top HER til 199,-

den perfekte cardiganen

Åååh, jeg er så glad nå. Jeg har endelig funnet den perfekte cardiganen til å bruke til fest, og ikke minst til å ha utenpå kjolen nå til jule- og nyttårsfeiringen! Cardiganen er fra Nelly, og den er så utrolig fin. Sjelden jeg blir forelsket i klær, men nå må jeg ærlig innrømme at jeg er litt in love. Prislappen er på 799 kroner, så den kostet litt i forhold til hva jeg ellers legger av penger i et enkelt plagg, men den virker til å være i god kvalitet. Den er litt tung, noe jeg dog hadde forventet da den er fylt til randen av paljetter. Jeg har brettet opp ermene litt på bildet, så ermene er egentlig paljetter hele veien ned. Jeg har min i str XS, men som dere ser kan den godt passe for de som bruker S også.

Kjolen på bildene er også fra Nelly, og den er jeg minst like fornøyd med. Jeg kjøpte den på salget, og på bildene av modellen virket den veldig gjennomsiktig så jeg var litt nervøs for akkurat den biten - men utifra hva jeg har erfart er den i normalt lys ikke så gjennomsiktig. Når jeg derimot står i flombelysningen jeg bruker til bloggbildene kan man skimte litt gjennom. Kjolen har jeg i XS og den er utrolig trang til meg, så jeg vil påstå at kjolen er liten i str. Det virker også litt som at jo trangere den er på deg, jo mer gjennomsiktig blir den.

Cardiganen finner du HER, og kjolen finner du HER til 124 kroner (burgunder her, grønn her - burgunderfargen er ikke på salg) ♥ 


Hva synes du? 

den perfekte jakken?

Hei!

Dagen i dag har gått ganske fort. Først var jeg på jobb til rundt 3, også dro jeg rett til Max på Underdawg for å fortsette litt på sleeven. Huden min er veldig vanskelig å jobbe med grunnet alt for mye solarium opp gjennom årene, så det tar litt lengre tid enn jeg trodde det skulle gjøre da jeg først begynte å tatovere armen, meeeen - den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Gleder meg til den dagen jeg kan gå ut fra tatoveringsstudioet og endelig vite at "NÅ er armen ferdig!", men jeg har allerede begynt å planlegge neste prosjekt så jeg blir nok aldri ferdig haha! Etter en kort tatoveringstime dro jeg til pappa og spiste middag, og nå skal jeg hente Malin (som jeg ikke har sett på evigheter) og være litt sammen med henne.

Forresten, er det noen av dere som er like kresne på jakker som meg? Jeg eier nesten ikke jakker fordi jeg finner aldri, og da mener jeg aldri, en jakke jeg liker. Enten er den for lang, for stor, for ditt eller for datt. Jeg har liksom ingen jakker jeg kan bruke når jeg skal ut på byen eller andre steder hvor jeg vil kle meg litt mer ordentlig. Har kun skinnjakke, vinterjakke og en haug gamle jakker som jeg ikke passer lengre. Har lenge vært på utkikk etter en litt finere kåpelignende jakke som ikke er for lang, som har en fin form og ja.. vanskelig å forklare.

Det siste året har jeg kjøpt sånn ca 0 jakker. Denne som jeg kjøpte i går er det nærmeste jeg har kommet meg en jakke, bare at det er en genser og jeg fryser i den allerede nå som det er 10 grader ute haha... Noen som har tips til fine jakker som passer til en lav og (alt for) tynn person?Denne er fra Only, kostet 339,- og jeg har str xs :)

feriepenger = nye klær

Hei!

Forrige uke tikket det inn en melding på telefonen om at feriepengene var kommet inn på konto, og i det sekundet kjente jeg en enorm kløe etter å dra bankkortet for litt nytt i klesskapet. Derfor sprang jeg rett på BikBok etter jobb og kjøpte meg litt sommerklær, haha. Jeg prøvde å ikke bruke så mye, siden jeg skal på Hovefestivalen snart og derfor sparer litt penger til da. Det er faktisk bare 10 dager til jeg drar, gud bedre! Har ingen peiling på hva jeg skal ha med meg, er så lite forberedt at jeg får litt panikk. Gleder meg iallefall utrolig mye til å dra, og tror det blir veldig morsomt. Håper på å møte mange av dere der ♥

Her er det jeg kjøpte. Neste dag kjøpte jeg litt bikinier, men har ikke rukket å ta bilde av det så viser resten ved en senere anledning! 


Hva likte du best?

new in

Hei og god helg!

Endelig er det fredag. Uken har vært litt tung med tanke på påskeferien, det har vært vanskelig å komme seg inn i rutiner igjen etter å ha hatt fri en liten stund. Heldigvis har jeg fri igjen fra onsdag neste uke, også kommer jeg tilbake til masse eksamener på skolen. Det gruer jeg meg til big time!! Helgen skal brukes godt, i morgen skal jeg i bursdag så blir det ut på byen. Ellers skal jeg bare slappe av, prøve å få ut litt søppel fra leiligheten. Jeg regner med jeg ikke er den eneste som har null system i skuffer og skap? Alt ligger bare strødd rundt omkring der jeg har oppbevaringsmuligheter, så jeg skal sortere for å få vekk det jeg ikke trenger samt få en fast plass til alt. Vet dere maser om leilighetsvideoen, men haha.. føler aldri at leiligheten er klar til å vises fram :((( Hvis dere er flinke å kommentere framover, så skal jeg få laget den iløpet av neste uke - jeg sverger!

I dag fikk jeg en pakke i posten med litt nytt fra MadLady. Er kjempefornøyd med alt, spesielt solbrillene. Eeeelsk ♥


topp hersolbriller herblazer her

♥ Hva likte du best? 

fra ebay

(inneholder affiliatelenker) Hei!

Jeg er faktisk så og si nettopp ferdig på skolen. I dag hadde vi extensionkurs, så jeg valgte å gjøre meg ferdig med påsettingen av extensions på modellen min før jeg dro hjem. Det tok sin tid, tror vi begynte rundt 12.30 og var ferdig nærmere 18. Det ble veldig fint og "kunden" var fornøyd, så da er jeg også fornøyd. Jeg har vondt i ryggen, jeg har ikke spist frokost enda og jeg har masse skolearbeid jeg burde gjøre - men her sitter jeg og blogger.. Prioriteringer ♥

Før jeg viser dere det jeg kjøpte meg på eBay, vil jeg tipse dere om supersalg på NELLY, nemlig Mid Season Sale. De har MINST 50% på en mengde varer - blant annet 633 festkjoler, 200 bikinier, 420 gensere, 234 jeans, 303 smykker, 56 vesker og maaasse mer. Salget startet i dag klokken 12, så det er enda mye igjen. Det er lukket fram til det åpner for alle i morgen, men dere får nå en kode av meg som dere kan bruke for å få tilgang til salget allerede i dag!

HER finner dere salget, og koden er "MIDSALEVIP


Så over til det jeg har bestilt fra eBay, jeg har ikke fått alle pakkene enda. Jeg mangler et par sko og noen småting, men det kan jeg bare vise dere når jeg får det! Sååå here you go:

verdens søteste Hello Kitty-cap til nøkkelen!!!


UGG's med sløyfe, har hatt lyst på de så lenge at jeg måtte bare.. hihi! rosa selvfølgelig 


to sett med sminkekoster og tre sminkepaletter. en med concealere (dårlig), en med pudder (dårlig/ok) og en med blush (ok) :)


pelsvest (røyter nå jævlig), chilleklær og løsvipper

♥ ditt beste kjøp fra eBay?

new in

Hei!

Her er de nyeste tilskuddene i klesskapet mitt. Som dere ser har jeg fokusert på gensere, fordi jeg har plutselig veldig lite hettegensere og gensere generelt. Etter jeg flyttet fra der jeg og Tuva bodde før, så har masse klær og sko bare forsvunnet i løse luften. Ting jeg er sikker på at jeg pakket ned liksom, mulig at det har falt av hengeren en plass eller noe når jeg kjørte flyttelasset.. Haha! Så nå var det godt å få litt nytt inn i et allerede fullstappet klesskap. Har enda ikke fått ryddet gjennom det, men det tar jeg når jeg har tid!


BikBok 199,-


colour wear her


eivy hoodie her


BikBok 179,-


madlady her


madlady her

Ikke nok med det, men jeg måtte altså titte en tur innom Nelly og se litt rundt. De har 20% og oppover på masse varer fra Jeane Blush, her finner du mange fine topper, bluser, kjoler og annet i blonder og duse, herlige farger til sommeren. De har også mange andre varer på salg enda, så det kan være lurt å ta en titt her før man forelsker seg i alle plaggene til vanlig pris ♥ Selv kjøpte jeg blusen og den sorte kjolen på bildet under, gleder meg til sommeren!

♥ Nydelig bluse her ♥ Stilren cardigan her ♥ Søt blondekjole her ♥ Enkel, sort kjole her 

masse nye klææær

Hei!

I dag etter skolen tok jeg turen innom MAS. Det er en butikk i Tromsø som selger merkeklær, og i dag var det halv pris på masse av varene. Jeg fant ingenting der, det meste var jo solgt allerede - men jeg er ikke noe særlig merkebevisst, så for meg spiller det ingen rolle om jeg kjøper en bukse på BikBok og en veske på H&M fremfor dyre jeans og merkevesker. Siden jeg ikke fant noe der, dro jeg på noen av billigkjedene og fant meg litt klær. Liker å vise dere innkjøp, spesielt siden jeg handler på steder som de fleste har råd til. Har ikke shoppet på lenge så jeg følte for å unne meg litt! Jeg er sånn at når jeg først shopper så kjøper jeg en del, sånn som i dag. Tror ikke jeg kjøper klær en gang i måneden en gang, har blitt så flink med pengebruken!! Noe som var annerledes i dag fra ellers når jeg kjøper meg noe, må være at jeg plukket ut en million ting jeg ville ha - men så valgte jeg bare det jeg VET at jeg kommer til å bruke og hang på plass resten. 

Dagens innkjøp:

H&M - 99 kr


BikBok - 199 kr


BikBok - 199 kr


BikBok - 99 kr


H&M - 299 kr


H&M - 199 kr


H&M - 299 kr


H&M - 349 kr


H&M - 79,50 kr


H&M - 249 kr


H&M - fra 69,50 til 149 kr

♥ Hva synes du om innkjøpene?

helomvending

Hei!

I dag var min andre skoledag, og det har gått veldig fint til nå. Vi lærer jo om noe fremmed, så nå i starten er det veldig basice temaer vi gjennomgår. I dag klipte vi hår på dukkehoder, til og med skjegg på et mannehode. Jeg merket at jeg fikk veldig vondt i høyre skulderblad, den hånden hvor jeg holder saksen når jeg klipper. Håper det bare er fordi det er uvant, og at det ikke vedvarer. Jeg har stor tro på meg selv om at jeg skal klare dette, og jeg er veldig motivert. Det blir noen tunge 5 måneder fremover, spesielt siden jeg ikke har hatt noe rutiner i hverdagen min det siste halvannet året. Det kommer til å bli en helomvendig for meg, men deilig skal det bli. Å leve et liv uten rutiner er ikke bra på noen måter. Om dere ønsker at jeg skal skrive litt om skolen i ny og ned, hvordan det er og hva vi gjør, si ifra ♥

Ellers har jeg vært og tatt synstest, fordi jeg følte jeg hadde begynt og se litt dårligere når det kom til ting på avstand. Ikke mye, men nok til at jeg ville sjekke for sikkerhetsskyld. Vi fant ut at jeg har -0,25 på begge øyne, så det er ikke noe behov for briller eller lignende. Da slapp jeg iallefall den kostnaden! Kan jo godt hende jeg må ha det om et par år, men per i dag så er det ikke nødvendig. Etter turen til optikeren, gikk jeg en snartur innom BikBok for å sjekke ut salget. Det var ikke noe som fanget min oppmerksomhet, så da fant jeg meg heller to basice tees til normalpris. Den hvite kostet 129,- og den grå 179,-,


innkjøpene

Hei kjære!

Vet dere hva? I natt snødde det faktisk her i Tromsø. Snøen la seg på bilen og alt, men var heldigvis borte i dag når vi sto opp :)

Her kommer innkjøpene, som lovet. Alt var på 30%, så til sammen betalte jeg ca 1300 kroner. Det mangler en genser i innkjøpene, men fant den ikke noen steder når jeg skulle ta bildene. Alt er selvfølgelig fra BikBok, og jeg har alle plaggene i størrelse XS. Beklager dårlige bilder, men sånn går det når man ikke tar bilder før det er mørkt ute. 

299,-


599,-


199,-


129,-


499,- - Noen andre som har shoppet på 30% hos BikBok? :)

innkjøp fra GC

Hei!

Når jeg var på Gran Canaria kjøpte jeg et par ting, vi var bare en dag og handlet og hadde ikke så god tid på oss, så ble bare litt småtterier. Kanskje like greit egentlig, så slapp jeg å kjøpe så mye som jeg ikke har bruk for egentlig (ikke at jeg hadde plass i kofferten heller). Jeg er veldig fornøyd med alle tingene iallefall, så vel brukte penger :) I tillegg til det som er avbildet kjøpte jeg en chillebukse som jeg ikke fant nå, og snus, alkohol, godteri og to av favorittlipglossene mine på TaxFree.


Rosa pumps, kostet rundt 100 kroner. Syns de er så utrolig freshe!


Sandaler med paljetter, kjøpte de bare i farten - men de ble fort en favoritt!


Ny favorittbikini. Den sitter råbra på, og rosafargen er bare sååå søt. Husker ikke hva butikken het, men lappen sier "Calzedonia Cobey"


Kjøpte også et til bikinisett, kun for å få denne overdelen. Må jo ha overdelen i M eller L, så trusen var ubrukelig siden jeg brukes XS der..

innkjøp

Hei! 

De siste dagene har jeg brukt litt for mye penger på ting jeg egentlig ikke trenger. Eller jo, trenger det selvfølgelig, men hadde ikke trengt å kjøpe alt. Sminken var nødvendig, og undertøyet - men klærne kunne jeg vært foruten. Kjøpt er kjøpt, og sånn er det. Er iallefall fornøyd med alt, deilig å kjøpe litt sommerklær og vite at jeg kan bruke det! 14. juni reiser jeg til Gran Canaria, så jeg kan jo se på dette som forberedelser.. tehe :)) Her er iallefall det jeg har kjøpt de siste dagene:


enkel singlett med åpen rygg. fra cubus (129,-?)


søteste nattshortsen. fra new yorker (69,-)


highwaist shorts med mye stretch. fra bikbok (399,-)
singlett med åpning på sidene. perfekt til stranda! fra bikbok (129,-)
fineste sommerkjolen! fra bikbok (499,-)to søøøøte bher fra new yorker, usikker på pris med mellom 100 og 150 :)


neonfargede hotpants fra cubus, fiiiin til brunfarge!


foundation, primer og lipgloss fra kicks. øyenbrynsblyant fra H&M

♥ HVA SYNES DU OM INNKJØPENE? 

new bikinis

Hei!

I dag kjøpte jeg meg to nye bikinier, elsker dem! Den ene er fra Cubus faktisk, kostet 59 per del så var ikke så ille i pris. Ser sykt bra ut når man er solbrun! Den andre kjøpte jeg på New Yorker på Jekta, gadd ikke å prøve den før jeg kjøpte den men den satt veldig bra på. Måtte ha medium i overdelen, så må sy den litt inn rundt.. Ellers passet den. Elsket fargekombinasjonen og perlene, den blåfargen er så fin til brun hud. Kostet 218 kroner for truse og overdel. Og ja, drøye bilder - men eey, sommeren er her nå 

♥ HVA SYNES DU OM BIKINIENE?

kjøpt

Jeg reiser jo snart til syden, og har så og si ingen bikinier og mange av kjolene mine har blitt alt for små rundt brystet. Har derfor bestilt meg masse fint fra Nelly, er en evighet siden jeg kjøpte noe der sist. Er kjempefornøyd med alt, og gleder meg til det kommer i posten. Skal vise dere alt på når jeg får det :) Du finner alle kjoler HER, bikinier HER og sko HER.

Dette har jeg bestilt:

Kremfarget halter-kjole med dyp utrigning HER til 349,-


Korallfarget kjole med lange ermer HER til 299,-


Sort kjole med sølvdetaljer og gjennomsiktige parti HER til 549,- 


Rosa kjole med en skulder HER til 349,- 


Sort peplumkjole med gjennomsiktige parti HER til 299,- 


Gullfarget paljettkjole med lav rygg HER til 499,-


Knallgul bukse HER til 299,-


Rosa bikini med paljetter. Overdel HER - underdel HER


Jerseybukse i grått HER til 259,-


Lys rosa shorts fra Svea HER til 299,-

WHAT EVER

Hei!

I går var jeg en tur på Jekta sammen med Meline. Vi dro innom New Yorker, en ny butikk som nettopp har åpnet her i Tromsø. De selger mye fargerike, sommerklær til en billig pris. Kjøpte meg litt, så nå kan sommeren bare komme for min del. Er så lei av sur vind og snø. Her er iallefall innkjøpene fra i går, alt er som sagt fra New Yorker:

WHO CARES t-skjorte og chilleshorts. 


LOVE LOVE LOVE topp - jeg kjøpte jo en gul sånn her hvor det sto FAITH fra Forever21 når jeg var i USA. (her)


today is a fun day :)
søt


WHAT EVER


BOYS TOYS
 


Jeg husker ikke hva hver ting kostet, men til sammen kostet alt ca 750 kroner!

something new

Jeg har en del innkjøp fra den siste måneden som jeg tenkte å vise dere. Deler det opp i to-tre innlegg så det ikke blir så mye på en gang. Alt i dette innlegget er fra Sorbet på Nerstranda! Jeg har faktisk shoppet alt for mye den siste måneden, derfor var jeg pent nødt til å holde meg unna BikBok i dag siden de har 50% på hele butikken. Skulle gjerne vært der, men klær er ikke alt.. bare nesten alt ;)
Skjorte med jeansermer + knallrød bukse merke DrDenim. Sitter som et skudd :)
så fiiin
superdeilig genser med glidelås på den ene skulderen. stoffet er sååå mykt
Denne jakken er verdens letteste jakke. Kan liksom rulle den sammen og ha den i lomma på Canada Goosen. Samtidig holder den deg varm nok til joggeturer ute osv. Jeg bruker den når jeg skal på trening :)

ny Telefon

Hei!

I helgen når vi var på byen, har telefonen min blitt ødelagt. Derfor måtte jeg på mandag bestille meg ny, er faktisk helt forferdelig å gå rundt uten å kunne få tak i folk. Bestilte iPhone 5 på Apple.no, og den kom faktisk allerede i dag. Så frakt på 2 dager klager jeg ikke på, hadde sett for meg å vente iallefall en uke. Nå skal jeg en tur på Jekta med Benedicte, hun skal finne seg en genser og jeg må få klippet sim-kortet mindre sånn at det passer. Noen som vet om de gjør det på vanlige butikker hvor de selger mobiltelefoner?
<3 <3<3<3<33
 

new york

Hei!

Tenkte bare å vise en genser jeg kjøpte i dag. Chillegenser fra Cubus, kostet 199 kroner. Eneste jeg ikke likte med den var at skuldrene var så rare, men whatever. Tror de hadde den i 4-5 andre farger også. Chilleklær er kanskje det jeg har mest av, men jeg er ikke så glad i å pynte meg til hverdags så da er det nødvendig. Får aldri nok av hettegensere og lignende, det er så enkelt å bare slenge på seg når man skal noen plasser. 

- Bruker du å pynte deg til hverdags, eller går du i mer avslappede klær?

BikBok innkjøp

Hei!

I går var det salg på alle BikBok butikkene i hele landet, så da måtte jeg selvfølgelig dra kortet litt. Jeg og Tuva var så smarte at vi var og la av alle klærne vi skulle ha dagen før salget, så slapp vi og lete gjennom alt kaoset av mennesker som var der i går. Mitt kom på totalt 1250 kroner ca, men kjøpte bare ting jeg vet at jeg blir å bruke. Mest basic klær, men er fornøyd med alt sammen!


150,- (299,-)


199,- (399,-)


150,- (299,-)


125,- (249,-)


250,- (499,-)


150,- (299,-)


75,- (149,-)

I tillegg kjøpte jeg en til hvit genser, men Meline har lånt den så fikk ikke tatt bilder av den. I dag har vi ryddedag her i hjemmet, skal shine hele huset for det ser faktisk jævlig ut overalt nå. Canal Digital er her og ordner sånn at vi kan ha TV på rommene våre, og ellers har jeg nettopp spist frokost. Egg og skinke inni tacolefse - var faktisk godt! Til dessert spiste jeg mager vaniljekesam og fruktbiter oppi, himmelen ♥

pink scarf

Hei!

I går var jeg sammen med Meline og Camilla en stund og handlet inn til i morgen, så ble jeg med Camilla hjem og fikk servert biff av hun og Andreas. Så snilt :)) Det var iallefall veldig godt, avsluttet kvelden med å spise et par kilo godteri. Føler meg ikke sunn for å si det slik! Nå har jeg vært i dusjen + sminket meg, eneste som mangler er å finne klær til kvelden. Blir en liten tur på byen med Tuva ++, hehe. Vil forresten vise dere det nye skjerfet mitt, elsker det. Fargen er så freeesh!! Det er fra H&M og koster 99,-
Uklare bilder, i knooow.. 

Florida innkjøp - underdeler

Her er underdelene jeg kjøpte i Florida. Mangler en vanlig jeans og 3 shortser, men det er iallefall to treningsshortser og en soveshorts som jeg ikke fant akkurat nå. Det som gjenstår av innkjøpene nå fra Florida er bare noen vesker og en jakke + diverse småting, regner med det kommer iløpet av neste uke :)


shortser fra delias


bukser fra delias


bukser fra delias


skjørt fra forever21


skjørt fra flirt og fra forever21


skjørt fra charlotte russe


shorts fra random butikk og paljettshorts fra charlotte russe


skjørt fra charlotte russe


shorts fra walmart, haha

flere klær

Hei!

Da har jeg hentet flere av kjolene fra Nelly, samt en bukse jeg bestilte. Alt var nydelig! Tuva fikk stå modell på de 3 av kjolene hun passet siden jeg ikke følte for noe photoshoot nå. Alle kjolene er i størrelse XS, og buksen er i størrelse 24. Blir så og si aldri skuffet over klærne jeg bestiller fra Nelly, de leverer kjapt og det er relativt billig.

 

 
Denne er dessverre utsolgt, men HER er en som ligner litt

 
Nydelig one shoulder med strass på skulderen HER

 
Stroppløs tettsittende kjole HER

 
Fresh sommerkjole med belte i midjen HERSlimfit bukse fra Denim Is Dead HER

// alle lenkene er affiliatelenker, produkter er kjøpt og betalt selv
tcmn

new dress

Hei!

Vet det er litt problemer med designet i Internet Explorer, men det blir fikset i morgen håper jeg. Enn så lenge får dere bruke en annen nettleser eller komme tilbake i morgen!

Bestilte en del kjoler og sånn fra Nelly for en uke siden, men har så langt bare fått den ene. Resten kommer vel i morgen eller onsdag, så da viser jeg dere det. Har vist denne på bloggen før, hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe den men jeg bare måtte. Den er kjempefin i virkeligheten, og blir utrolig fin i sommer. Passer like godt til et par pumps som sandaler. Jeg har størrelse XS, vil si den er normal i størrelsen. Den har iallefall stretch i midjen! Du kan kjøpe kjolen HER. Skoene jeg har på meg er utsolgt, men noen som ligner litt finner du HER. (affiliatelenker)

tcmn

go crazy

Hei!

Nå har jeg nettopp shoppet meg litt klær på nelly.no. Følte det var på tide med litt nye kjoler etter jeg ryddet ut av klesskapet i går, den haugen med klær som skulle kastes var like stor som den som skulle beholdes - det sier jo litt om hvor mye unødvendig jeg tar vare på. Akkurat nå har jo Nelly sånn at du kan bestille nå og betale i slutten av juni (du får faktura i midten av juni) - smart eller hva?

Her er det jeg har kjøpt:

Stretchy slim fit jeans fra Cheap Monday HER til 399,-


Slim fit jeans fra Cheap Monday HER til 399,-


Slim fit jeans med glidelås på leggen fra Denim is Dead HER til 899,-


Nydelig kjole i blå og champagne HER til 249,-


Sommerlig kjole i oransje og hvit med markert midje HER til 299,- (ny favoritt)


Enkel hvit kjole med belte i midjen HER til 179,-


Nydelig tettsittende kjole med blonder og rødt HER til 399,-


Vakker blondekjole - perfekt til sommeren, HER til 379,-


Tettsittende kjole med paljettbroderi i midjen HER til 499,-
 
- Din favoritt? 

kjoooler

Hei!

Kvelden i går var veldig bra, men endte med litt blodige føtter. Grunnen til det var at Camilla krøyp rundt på gulvet når jeg danset, og hun klorte meg på føttene og skjærte meg med et glasskår på venstrefoten. Haha neida, bare et uhell - hun datt på gulvet og bet meg i foten. Neida, hun lekte bare tiger ;-)

Nok om det - her er kjolene jeg bestilte fra Nelly. Jeg orker ikke å vise dere paljettkjolen, siden den satt skikkelig stygt på..


Får se hva jeg skal senere, men vi snakkes iallefall. Håper dere hadde en flott lørdag <3 

nelly skoene

Hei!

I dag var jeg hjemme på kvaløya og hentet pakken min fra Nelly. Bestilte jo som dere vet 4 kjoler og 2 par sko, så tenkte å vise skoene først. Likte de bedre enn jeg trodde jeg kom til å gjøre, og de var merkverdig gode å gå i. Gikk over forventningene mine, så tror jeg slenger på meg de gråe pumpsene i kveld :)

Skal ut og drikke med en gjeng herlige jenter i kveld, så vi snakkes før jeg drar ut i dag!Kjolene jeg bestilte - den med paljetter går i retur fordi den var litt for stor. Eventuelt kan jeg selge den på bloggen om noen er interesserte?
 

så fornøyd

Hei!

Nå har jeg fått pakken min fra Pandoras Eske. Er så fornøyd med alle tingene, og gleder meg veldig til de er i sitt rette element. Skal vise dere ordentlig når jeg er ferdig med rommet mitt og sånn. Tror det blir veeldig fint! Først må jeg bare få ny seng, nytt nattbord, kommode osv. 

Har sett på film helt til nå, så derfor har dere ikke hørt noe fra meg. Dere vet jo hvordan bloggen + meg er i helgene: L-A-T! Får se hva som skjer videre nå, kvelden er jo enda ung ;)


Alt finner du inne på nettsiden :)

bestilt

Hei!

Noe jeg enda ikke har nevnt på bloggen er at i februar skal mange av oss bloggere ned til Drammen for en herlig weekend sammen. Blant annet meg, Tuva, Sophie, Annais, Renate, Ida Wulff, Andrea Badendyck, Axel, Kristina Andersen, Lene Orvik, Caroline Maria, Caroline Berg +++. Tror iallefall alle vi skal. Datoen er 17. februar, og vi blir der hele helgen. Gleder meg veldig, tror det blir utrolig morsomt. 

I den anledning har jeg bestilt meg litt nye klær og sko. Er ikke helt ferdig enda, men her er en smakebit av det jeg har bestilt. Liker veldig godt alle tingene, men må vel se etter en litt mer classy kjole også. Er så typisk meg og bare bestille veeldig korte kjoler. Tok jo en liten Britney på et bilde tidligere her på bloggen... wops!

Alle kjolene er bestilt i XS og skoene er i størrelse 36

Fresh paljettkjole HER


Blå kjole HER     //    Rosa kjole HER


Sort oneshoulder HER


Grå pumps med trehæl HER


Brun støvlett med platå og lisser HER

Har du noen av produktene ovenfor? Hva kunne du tenkt deg av dette?

nytt rom

Hei!

Jeg skal ha en liten makeover på rommet. Hive ut ting, få inn nye ting og sånn. Har tenkt å ha det i fargene svart, hvit og beige. Derfor har jeg en stund lett etter et sted hvor de har masse fine ting som går perfekt inn i disse fargene, og havnet til slutt på Pandoras Eske. Det er en nettbutikk som tilbyr et veldig stort utvalg av interiør og møbler - og grunnen til at jeg først nå bestiller er at de har 10-50% rabatt på nesten hele butikken frem til onsdag.

Dere får ikke se alt jeg har bestilt, men dere kan få se noen ting. Gleder meg til å få det! Skal vise tingene fortløpende :)

Alle disse seks tingene finner dere inne på siden. Elsker de!!! Blir så fint når alt er på plass :) De to tekstene nederst er wallstickers

shining shoes

I dag fikk jeg de fineste skoene i posten. De er fra  brands in fashion, men de er ikke ekte Christian Louboutin. På tross av det er de i bedre kvalitet enn mange sko du finner på vanlige skobutikker. De kommer i støvpose og skoeske slik at de kan oppbevares trygt mens du ikke bruker dem. Du finner skoene  her. 

Siden hælen ikke er så ekstremt høy, er de veldig lette å gå i syns jeg, De har også en liten platå framme, og den kjente Christian Lououtin sålen i rød. Jeg gleder meg til helgen, gjett hvilke sko jeg ska bruke da ;)innkjøp

Hei!

Sovnet klokken 8 i går kveld, og våknet for en halvtime siden. Dere skulle sett meg når jeg våknet - ante ikke hvor jeg var, hva klokken var og hva som hadde skjedd. Haha! Uansett, når jeg var på jobb i går kjøpte jeg meg et par skatter. Vi har fått inn masse nyheter på Glitter, og det er så utrolig mye fint. Kunne kjøpt alt sammen hadde jeg hatt evig med penger :(


verdens søteste pengbok! finnes i blå og hvit også. 129,-


to dritfine tubeskjerf. tror det ene kostet 129 og det hvite 99, ellers var begge til 99.


søteste ringeen!! 59 kroner tror jeg


hårsløyfe - 50 kr


hårbøyle - 50 kr


hårbøyle - 10 kr?

Skal prøve og sove i en time til nå, er jeg heldig klarer jeg det. Snakkes <3

nattshopping

Hei!

Vet jeg har skole i morgen, men jeg er absolutt ikke trøtt. Skal spise grøt snart og litt sjokolade, så satser jeg på at nattesøvnen intreffer når jeg er ferdig med det. Det er jo snart jul, og da skal man jo kose seg. Jeg koser meg når jeg kjøper ting til meg selv, så klikket hjem et par sko for 15 minutter siden.

De er fra brands in fashion og koster 1499 kroner. Det er såkalte "mirror replica", altså ikke ekte merke, men man skal ikke kunne se eller kjenne forskjell fra de ekte Christian Louboutin. Skal si fra når jeg får de hva jeg syns, men de så iallefall ganske bra ut. Bestilte mine i størrelse 36, så satser jeg på at de passer. Det blir driiitnice om jeg får de til nyttårsaften :) Du finner de her.love?

hate me now

Nå kan dere få lov å hate meg så myyyye dere vil, for nå er jakken ankommet. Love it, gleder meg til å ikke fryse. Skal ta en liten powernap nå, Meline kommer senere så skal vi lage mat og se film. Blir koselig, aldri feil med litt Thessy & Mella-time!!

nye halser(?)

Haha, syns det høres så rart ut å si halser. Man kaller det jo hals, men vet ikke hvordan jeg skal nevne hals i flertall. To nye hals? Nye halser? Herregud så mange rare ord, HALS? Si det mange ganger, hør hvor teit det egentlig er. Haaaaals!!!

Disse er iallefall fra Glitter, svarte koster 199 og kan brukes som hals eller hals med "hette". Brune koster 179, verdens deiligste!søøøt hehe

Jeg fryser så sykt, sitter med hals, dundyne, varmeovnen på fullt og hele pakken. Hater virkelig kulde, takler det ikke. Derfor vet jeg at det blir et år i syden på meg når jeg har blitt myndig. Fryser av ingenting liksom, skulle helst gått kledd i 10 felleskjøpet dresser på en gang, + 3 canada goose jakker og 10 halseeer.

shoes

Disse skoene bestile jeg fra nelly.no. Jeg har jo skomani, men bestilte faktisk bare to par. Mest av alt siden jeg heller ville bestille litt fler kjoler, har aaaalltid bruk for nye kjoler. Skal vise de i et eget innlegg i kveld eller i morgen. Nå må jeg løpe til bussen, jeg og Renate skal på møte med noen som kan være russebil-sponsor for oss!

Elsker begge parene, og de var ikke så verst å gå i heller til tross for den høye hælen!
pusspuss ;-)

supersalg

Hei!

Var fra 50-70 % på nelly så har kjøpt meg hjem et par ting som jeg har sett på tidligere også. Elsker å være XS, er alltid mange kjoler igjen i den kategorien osv. Bruker stortsett aldri shoppe på nett, så er litt morsomt å gjøre det egentlig. Er liksom så redd for at tingene ikke skal passe! Haha - overfladisk blogging på høyt nivå.


loveit, og det ble ikke dyrt i det hele tatt. havnet under 2000 kroner for å si det sånn!

Nå skal jeg begynne på en liten "lip-tutorial" til dere, så vi snakkes om ikke alt for lenge. 

to nye topper

Hei!

Snart kommer Meline hit en tur, vi skal planlegge noe gøy! Har lyst på noe sykt godt å spise, så har dere noen forslag til hva vi kan lage? Jeg er kresen så liker ikke sånn wok, biff og sånn tull. Syns det er kjedelig. Ellers dro jeg og Cecilie til byen en tur i midttimen, vi hadde fritime etterpå så rakk og kjøpe meg to topper på BikBok og ta litt solarium!


199,- har en i hvit også, elsker de!


299,- denne er dritfin! Men den skal absolutt IKKE i vaskemaskinen, haha.

Hadde 50 % rabatt kuponger så betalte bare 249,- for begge. Superhappy :)))

ny jakke fra zara

Da jeg var i Oslo kjøpte jeg denne nye jakken! Den er dritfin på, skikkelig feminin - og det som gjør hele jakken er at man kan glide opp helt slik at det ser ut som pelsen er en "hals". (det er fuskepels, men utrolig fin til å være falsk!) Kostet 999,- på Zara, så løp og kjøp. Stramming nederst og i ryggen sånn at du kan tilpasse den slik du vil. Den kan bli litt for tynn til vinteren her i Nord-Norge, men jeg er overrasket over hvor varm den egentlig er!

Og ja, Tuva kjøpte samme men det var jeg som fant den så all creds til meg ;)Når man har halsen åpen ser den slik ut, pelsen ligger perfekt over skuldrene.

U like? 

siste innkjøp

Kjøpte litt ting når jeg var i Oslo for et par dager siden, og i dag klarte jeg ikke dy meg med å kjøpe to gensere til. Vel og merke verdens beste gensere! De er så utrolig deilige, og nå slipper jeg å kjøpe fleece-genserene til russetiden som man finner på russ.no. De koster liksom 600 for en genser, mens disse vet jeg at passer og de var billigere!

Her er iallefall det siste jeg har kjøpt:

BikBok // 199 kr


Diverse fra Gina Tricot // 20-50 kr


H&M // 129 kr


Vet jeg har en helt lik i blå, men denne blå er med glidelås helt ned. Den hvite er litt tynnere og annerledes stoff. 
MARVINS OUTLET Lillestrømm // 300 kr for den blå og 500 kr for den hvite


urban // 1299 kr


BikBok // 249 kr

Har du noen slike fleecegensere? (de er så deilig!!!!)

innkjøpene

Hei!

Sitter og ser på Fristet på TV3 nå, et ganske bra program som er kommet. Switch over å sjekk det ut :) Orker ikke skrive så mye, så dere får bare se de få innkjøpene jeg hadde i dag.
 
Hals // H&M kr 99
Earcuff // glitter kr 29


topp // bikbok kr 199


topp // bikbok kr 99

Er veeeldig fornøyd med den hvite toppen og earcuffen!

favorittgenseeeer

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem. Er ganske sliten etter å ha vandret rundt på både Strømmen storsenter og Metro senteret i flere timer. Jeg dro med bare EN ting in my mind i dag, og det var å finne en høst/vinter jakke. De hadde bare like jakker over alt, men fant en jeg har til vurdering på Urban. Så dro jeg tomhendt fra senteret, på tur hjemover - helt til jeg så denne "Fifty%" outlet butikken rett utenfor Metro. Her er masse merkeklær fra fjoråret om jeg ikke tar feil til nedsatt pris.

Der fant jeg min nye favorittgenser, en ordentlig tjukk og deilig "anorakk" aktig ullgenser med flagg på. Merket er Antartic by Munk, fikk den for 349,-
Sååå fin! Den er skikkelig tjukk og deilig. Kan liksom gå med den på vinteren hvis det er vindstille. Love it.


I kveld blir det film, kyllingvinger og loff med smør. NAM! 

- Hva syns du om genseren?

innkjøpene

Mest sannsynlig blir jeg ikke til å bruke halvparten av det jeg har kjøpt, fordi på impuls kjøpte jeg mye dritklær som jeg egentlig ikke ville ha gjort hvis jeg fikk tenke meg om en gang til. Det som jeg er ordentlig fornøyd med er veskene, skoene, jumpsuitene og hettegenserene. Resten er ikke noe jeg absolutt trenger liksom.


100 kr


100 kr


100 kr
Elsker denne jumpsuiten. Betalte vel 300 - 400 kroner for den
Denne er også driitfin. 400 kr ca. Skal sy kragen litt opp og bruke tube-BH under så klart.


100 kr


200 kr


200 kr per bukse


100 kr


100 kr


80 kr


80 kr


80 kr for alt til sammen


åh, dette  er jeg aller mest fornøyd med. LOVE my piercings! 300 kr ca for alle til sammen

Nå skal jeg begynne å rydde litt på rommet, vi snakkes!

cravings ***

I dag har jeg vært i byen en tur med Charlotte. Vi tok sol i litt-for-lang-tid, noe som resulterte i at jeg fikk stekt skinke. Nam! Etter vi tok sol trasket vi bare rundt i noen butikker og jeg kjøpte meg litt sommerklær og noen småting som jeg trengte. Ikke noe mer spennende enn det akkurat, her er det jeg kjøpte:


Chill kjole til å bruke på stranda. BikBok - 49 kr


Enkel svart kjole. BikBok - 49 kr

Tubetopp-ting. BikBok - 49 kr


Søt frynsetopp. BikBok 199 kr


Hårstrikk og singelnåler. BikBok - 19 kr for to


Øyenbrynsskjærer, løsvippelim og kam. Vita - masse forskjellige priser.

Nå vurderes det en liten powernap her!  

Jaa, jeg er kjempetjukk..

Herregud noen av dere vet virkelig ikke hva ironi er. Jeg har kanskje skrevet et par ganger i noen innlegg at jeg sitter og feiter meg opp, spiser sjokolade og blir tjukk. Er flere som tror jeg syns jeg selv er feit og klager over kroppen min osv, men hahaha - få opp øynene, se på meg, ser jeg tjukk ut? Nei, jeg er derimot for tynn. Prøver å legge på meg osv. Før enkelte av dere leser innleggene mine, tror jeg dere skal google "ironi" og lese på det, så kan dere komme tilbake hit uten å ta alt bokstavelig talt. :)

Og du som har skrevet dette innlegget her, kan værsågod slette bildene du har tatt fra bloggen min, og det jeg skrev ovenfor gjelder blant annet deg. Trangsynt much? :)

Også dagens latter: ‎"Hva gjør du på 1 plass? Du blogger nesten aldri. Du ekke pen. Du har tatt silikon uten å si det til moren din. Du har fått henge mage - eller har du hatt sex så du er blitt gravid ? Noen andre fortjener mer en det du gjør. Ditt blonde hue!" :)

Nåååå, dagens innkjøp:

BikBok // 74,-


BikBok // 149,-


H&M // 30,-


BikBok // 99,-


Lindex // 179,-

+ en til shorts og en bikinioverdel, men de fant jeg ikke akkurat nå. Skal lage en videoblogg i natt forresten, c u later! 

Capspia94

Hejjjj! 

Var på cubus for et par dager siden, og da kjøpte jeg denne capsen. Kostet 149 kroner, vet at de har den i flere farger og noen med mønster også videre. Jeg vet ikke om det er en ekte NY caps, men den er kul uansett. Slipper å tenke på at etterveksten synes, noe som minner meg på at jeg må få noen til å farge etterveksten min snarest! Hjelp... Oi, mange bilder. Bedre enn ingen. Nååå skal jeg spise pizza, drikke cola, ta en snus og chilleee. Rehab x10!

New shoes

Hei!

Nååå er det på tide at jeg slår til meg selv. Har ikke blogget bra på sikkert 1 mnd, men nå som alt tentamenstress og sånt er over er det på tide at jeg setter meg ned og fokuserer litt på bloggen også. Så nå, etter å ha slått meg selv i trynet et par ganger, skal jeg bli flinkere. Holder faktisk på å redigere en video as we speak, er bare litt uvant med iMovie og alt det der.

Mamma kom forresten hjem fra Tallinn i går, og hun hadde kjøpt meg en feriegave. Hver gang hun tidligere har kjøpt gave har jeg egentlig bare tenkt "whatever", for har aldri likt det skikkelig godt. Denne gangen derimot hadde hun virkelig klart å kjøpe noe jeg likte! Har null peiling på hvor skoene er fra, så please don't ask. - Hiss eller diss?

Players

Uff, har hatt en sinnsykt travel dag! Tentamen først, som forresten gikk strålende, så til byen for å kjøpe klær og ta litt sol, møte Marianne, kjøpe hårfarge, hjem og farge håret hennes blondt, spise middagg, sminke oss og en aldri så liten "photoshoot" i godværet. Er så jævlig trøtt at jeg ikke har orket å blogge noe i dag, siden jeg ikke sov natten som var.

Kan iallefall vise dere verdens deiligste hettegenser/hettejakke som jeg kjøpte på BikBok i dag. Den er av merket Redbird og koster 399 kroner, ganske så dyrt men den er i myyye bedre kvalitet enn alle hettegensere jeg har. Sykt deilig å ha på, varm og ikke minst fin. De har den forresten i grå også. 


Love it! Nå skal jeg legge meg, holder på å sovne stående på hendene i dusjen her. 

- Vil du se bildene fra dagens shoot, eller blir det for mye modelltull på bloggen?

Dagens innkjøp

Var som sagt 50% på hele bikbok i dag, så da må man jo bare la bankkortet kjøre seg litt varmt! Kjøpte bare basic klær, da det er stooor mangel på det i min garderobe. Under bildene skriver jeg alle ordinære priser, så dere må huske på at jeg betalte halvparten. Har du lyst å se TUVA sine innkjøp, trykk på navnet.


Denne skal jeg ha en tube-bh under, men fant ikke en for anledningen. 249,-


Elsker ryggen! Blir digg i sommer :)


199,-


Chill! 199,-


Denne blir sinnsykt chill å bruke i sommer når jeg skal til Bulgaria! (Sunny Beach, 5 - 19 juli) 199,- 


199,-


Turban-pannebånd. Sexy! 79,- per stykk


399,-


Haha, denne er gjennomsiktig med trusa. Skal selvfølgelig bruke den med en lengre topp som går over musa. 199,-


Jumpsuit. Samme som den jeg har i leopard mønster. 149,-


399,-


Black bitch n' me, yo


Vi er enda venner, jeg lover! Vi er faktisk bestevenner, så det så <3

Hva synes du?

Shopping of the United States 2

Skoene, sminken, accessories, souvernirer og alt annet jeg kjøpte. Var sååå mange flere par sko jeg hadde lyst på, men selvfølgelig hadde jeg ikke plass i kofferten. Hadde 1 kg overvekt, men så hadde jeg sikkert 10 kg i håndbagasje. Jeg likte hvertfall alle skoene jeg kjøpte, har nemlig skogalskap til tusen!


Pink Ice


Random butikk. ELSKER disse!


Pink Ice. So cute!


Forever21


Forever21


Forever21. Trengte en litt stor veske til å bruke når jeg skal på skolen, for pcen tyter ut av alle mine andre vesker.


Hahah, turistshopping på Venice Beach


CVS pharmacy. Dette er altså tannbleking. Har ikke prøvd det ut ordentlig enda, for holder på med noe annet.


Bseductive.com


Forever21   /   H&M   /   Venice Beach


Forever21


Dette er Victoria's Secret sin Miracolous bra, men desverre fikk jeg helt feil størrelse og den er alt for liten :( Får selge den eller noe, vet ikke. Tror jeg fikk størrelse 32AA eller noe, jeg skulle egentlig ha 34A eller B, husker ikke hva den jeg prøvde var.


Forever21   /   CVS pharmacy


Husker ikke helt.. men dritfin pengbok iallefall!


99 cents only storeSouvernirpia her ja.... Du finner det på alle souvernir butikker i Hollywood!


Denne fikk jeg gratis i tillegg til den jeg har i navelen når jeg piercet meg.


Haha, skal jeg begynne å bruke denne på videoblogger? "Take 1. ACTION"


CVS pharmacy. Trengte en ny sminkemappe, og denne er så fin!


MAC Creme d' nude. Desverre klarte jeg å knekke den i dag, fml :(


Sephora    Bare Escentuals Buxom Lash


Dritbra mascara. Absolutt min nye favoritt!


99 cents only store. Tenk, denne tannblekingen kostet meg under 6 kr. Den er DRITBRA!


Ring fra Forever21


Sephora   -   Buxom lashliner. En kremliner som man bruker kost til å ta på. Utrolig bra!


Forever21


Sephora. Min nye favorittfoundation fra Stila, har farge nr. 30 tror jeg


Blush

Det var det meste tror jeg. Finner sikkert noe i blant alt rotet mitt når jeg rydder og pakker ut, men det gidder jeg ikke akuratt nå. Døgnrytmen er helt på jordet, har sovet hele dagen. Skal prøve å få sove nå, selv om det blir vanskelig...

Shopping of the United States 1

Her er nesten alle klærne jeg kjøpte i USA. Sko, smykker, sminke og alt annet drit kommer i et eget innlegg. Kjøpte mest klær på Forever21, men det var litt vanskelig å finne fram blant alt i butikken. Det var fullstendig kaos med klær stappet over alt. For å se hva noe var, så måtte man liksom rive ut plagget fra stativet. Var ganske slitsomt, men hvis jeg skulle gått gjennom hele Forever21 butikken i Santa Monica hadde jeg sikkert brukt 2 dager..


Alle fra FOREVER21. Elsker de to til høyre!


Pink Ice   /   H&M


Random butikk jeg ikke husker   /   forever21


Alt fra FOREVER21.


XXI   /   forever21   /   XXI


H&M   /   forever21   /   forever21


XXI   /   forever21

Har et skjørt, en tights, en vest og noe mer klær jeg ikke har tatt bilde av. Får skvise det inn i det neste innkjøpsinnlegget. Som du kan se, har jeg virkelig satset på kjoler denne gangen. 

- Hva likte du aller best?

litt nytt


Lindex


Lindex


Lindex

Litt mere nytt under.... Haha, neida. Fant noen gamle klær som jeg brukte for 2-3 år siden..

Hahahahahahah!!! Denne passet jeg (utrolig nok) for 2 og et halvt år siden...


Denne brukte jeg når jeg gikk på Freestyle DiscoJazz. Da var jeg i klassen rekrutt eller noe.

litt innkjøp fra Oslo

Fant desverre ikke alt jeg kjøpte i Oslo, men tror det her er det meste. Brukte litt for mye penger, siden jeg egentlig skulle kjøpe flere julegaver enn det jeg fikk gjort. Jaja, er ikke noe å gjøre med det nå. Gjort er gjort, og lort er lort. Er iallefall fornøyd med alt jeg kjøpte :)


Bukse fra Gina Tricot. 299 kr.


Bukse fra Gina Tricot. 199 kr,


Bukse fra BikBok. Husker ikke pris :sSorte sko fra en random butikk på Karl Johan med 50% på hele butikken. Ca 270 kr.
Beige sko fra H&M. 299 eller 399 kr, husker ikke helt. Ikke sååå fine egentlig...


Gjennomsiktig skjorte fra KappAhl barneavd. 179 kr. Kjempestilig med korsettene under!


Gjennomsiktig blondegenser fra Gina Tricot. 299 kr om jeg ikke husker feil


Superdeilig cardigan fra Gina Tricot. 199 kr?

-
Chillegenser fra Cubus. 150 kr ca på salg


Øredobbstativ fra Indiska, 79 kr. Begge parene med fjær er fra Gina Tricot.


Jakke fra .....wow..... stygt merke, skal fjerne det :) Jakken er egentlig lilla! 799 kr.


Chillebukse fra BikBok. 60 kr.


Ullgenser fra Gina Tricot. 199 eller 299 kr.Min kjææære jakke!! Den er også fra....wow.... men har heldigvis ikke noe stygt merke på seg! 599 kr.

crazy dag på bikbok!

Hallååå!!

I dag var det 50% på hele BikBok, og tror du jeg gikk amok? Egentlig ikke, haha. Kjøpte litt klær, men ikke så veeldig mye. Nok til at jeg er fornøyd iallefall! Fikk endelig kjøpt en jakke jeg har siklet på lenge til en billig pris :D

Det var et sinnsykt kaos på begge BikBok butikkene, og jeg stod vel i kø i over en halvtime for å få betalt. Køen gikk rundt om i hele butikken, så det sier vel seg selv at det var fullproppet med folk?

Her er iallefall innkjøpene:

Skinntights (normalpris 249, har hevet lappen så er litt usikker)
Høytlivsbukse (normalpris 399, har en likedan i mørk farge)


Kjøpte tre forskjellige slike "korsetter" som jeg kan bruke til høytlivsskjørt og bukser.
To kostet normalt 199 kr, mens et helt enkel sort kostet 49 kr på salg.


Kjole (normalpris 299)


Bluse (normalpris 299)


Skinnjakke med for (normalpris 499)


Leopardskjerf og en helt enkel hals! Elsker skjerfet :D


"Statement" smykke (normalpris 129) og gratis øredobber :)

- Har du handlet på Bik Bok i dag?

ny bukse

Hei!

Har nettopp kommet hjem fra byen. Kjøpte meg en dritstilig bukse på KappAhl, kostet bare 179! Elsker den, og den er skikkelig god å gå i. Du finner sånne bukser på BikBok, Cubus og mange andre butikker. Dette er såkalte "harmesbukser".

Edit: og nei, mener ikke harembukse. Det jeg mener er at sånne her bukser som du finner på BikBok, Cubus og mange andre bukser - det er såkalte "harmesbukser". At den typen bukser som du finner på flere butikker er haremsbukser, skjønner?
Peeen ^^

Hvad tycks?

ny jakke, love it

I går var jeg i byen med Marte og noen utrolig rampete småkids, søsknene mine. Så du noen som lå på gulvet på nerstranda og rullet, så var det sikkert de. Iallefall, vi gikk innom H&M og så på jakker. Fant en fin jakke på barneavd. som jeg kjøpte. Skulle egentlig kjøpt den på torsdag, fordi da kunne jeg brukt 50% kortet siden de var gyldig til 30. september.
Knappene gjør hele jakken egentlig!


Elsker den. det er også skulderdetaljer på den.


Love it!!!

min nye leppestift

Skulle skrive et innlegg om min nye leppestift som jeg kjøpte på onsdag. Elsker den! Fargen er kjempefin, og den holder godt. Stod mellom denne også en annen, men den var mer rødlig.

Merket er IsaDora. Fåes kjøpt på H&M, Vita, Cubus(?) og de fleste andre butikker som selger sminke.


Som du ser er fargen mye svakere når man tar den på enn hva man tror.
09 flourish pink


love it!

Forresten, back 2 school var ikke helt som forventet. Det var faktisk bare helt greit, ikke morsomt og heller ikke akuratt kjedelig. Hadde på meg de brune skoene og en hvit kjole fra BikBok. Og noen nydelige øredobber jeg kjøpte i går, åh. Elsker de! Ble en lang kveld i går, og jeg kjenner det godt på bena. Har de værste skrubbsårene på begge knærne, og jeg kjenner jeg har vondt i anklene. Haltet rundt på skolen i dag, nå vet jeg hvor retard min venn Johanne har følt seg en stund!

Det var en utrolig stille skoledag, alle bare satt i sin egen verden og noen sov (iallefall jeg). Nå skal jeg slappe litt av før jeg skal dra og ta sol med Mathias. Vi snakkes babes <3
innkjøp - parkas fra JC

Kjøpte i dag en god og varm parkas som jeg fant på JC. Den finnes i både rød og svart, men de hadde kun en igjen i min størrelse, og det ble da rød. Har jo en fake canada goose jakke, men det er langt ifra det samme.

Den ser veldig bra ut, stramming i livet, hetta og nederst på jakken. Pelsen er jeg også fornøyd med, og jakken virker så langt veldig vaarm!
For i lommene som er rett under brystet. Deilig å stikke hendene inn i når man venter på bussen eller noe.

Elsker den :D

dette var i posen

Dette var i BikBok posen jeg kjøpte for en stund siden. Pluss noen nydelige øredobber og en ring, men finner ikke de tingene akuratt nå.


Disse to nye plaggene. Høytlivs bukse og en nydelig bluse. Det passet også bra sammen :)
Buksa gikk på 399 og blusa på 249. Hvis du kjøper begge deler får du jo også med en pcveske.
Den er gjennomsiktig baki ryggen, så lønner seg å klippe av lappen og skjule lappen på BH'en. Forran på blusen er det et lag under det øverste som gjør at den ikke er gjennomsiktig :)


Blusen kan også brukes til en litt finere shorts, kanskje strømpebukser under shortsen.

nytt videokamera

Mamma og jeg har kjøpt nytt kamera i dag. Videokamera - JVC Everio GZ-MS 110. Det virker foreløpig bra, men det står på lading nå. Skal fikse en videoblogg når det er ladet opp, så gled dere :D Det jeg liker med dette kameraet er at det tar minnekort, og man kan legge direkte inn på dataen. Har et annet videokamera, men det er kun kasett og det er jo utrolig slitsomt.

Kanskje blir det flere videoblogger framover :) Regner med det. Kameraet veier også en fjert og ingenting, så det kan virke litt skrøpelig ved første "touch", men det er altså et godt kamera til 1700 kroner ca.

Også må jeg selvfølgelig beklage litt for den utrolig slappe bloggingen min, men jeg har vært sliten og trøtt i det siste. Sikkert på grunn av skolen. Vi har skole fra 08.15 til 15.30 hver dag :( Eneste små fordelene er at vi begynner ikke før 10.00 på mandager, og vi slutter 13.00 på fredager.

Btw: BikBok innkjøpene kommer når buksen er vasket, så om 1-2 dager. Hehh, treg ja. Og headerne kommer når jeg har tid! Har fått inn nesten 200 headere, og det tar en stund å gå igjennom.innkjøp

Haha, skal jo ikke bruke headerne til designet mitt, er dere gal? Skulle se hva dere gjorde utav forslagene jeg fikk inn, også legge de ut i et eget innlegg. Har ikke tenkt å se ut som den bakgårds hora på headeren min heller akuratt ;)

I dag har jeg vært med lillebroren min og kjøpt skolesaker. I morgen er første dag på videregående, kan nok bli ganske spennende, men er nok skolelei allerede når jeg kommer hjem. Kjøpte også hårfarge og en tannbørste som jeg følte at var nødvendig. Halloo, den er elektrisk! Og rosa!!!
Garnier Nutrisse Cream farge 3. Siden min farge falmer så fort, velgte jeg en mørkere denne gangen.


Oral-B Vitality Braun elektrisk tannbørste. Hahaha.... lol innkjøp!


Diverse skolesaker. Blant annet 5 skriveblokker, 1 matteskriveblokk og markeringstusjer.


Whats this?


Farger! Heheheh

- Er du klar til din skolestart, og hvilken klasse begynner du i?

innkjøp - billig billig!

Var innom BikBok og kjøpte enda flere skjulte skatter, samt H&M. Alt jeg har kjøpt i det siste har vært råbillig, og jeg elsker virkelig salg. De har ofte mange ting som man aldri ville funnet på å kjøpt hvis de ikke var på salg, så derfor får man en del klær som man egentlig ikke har vært på utkikk etter.To tightser fra H&M. Begge var på salg, så prisen ble på 50 kr.


Vingering fra BikBok. Den andre kjøpte jeg for en stund siden, tror den er fra Accessoaries eller noe.T-skjorte med kule skulderdetaljer - 29 kr fra BikBok.


Øredobb fra Bikbok. 20 kroner.


Øredobber fra BikBok. 10 kroner


Solbriller fra BikBok. 20 kroner :)

Nå er jeg klar for skolestart :) Faen, bare 5 dager til første skoledag. Kill me! Blir jo selvfølgelig spennende å begynne på 1. VGS de første dagene, men etterhvert savner man bare sommerferien. Kjipt at det er 10 måneder til neste. Heldigvis kommer julen ganske rett på etter det, og den "lange" høstferien vår på 2 dager eller noe :)

innkjøp fra bikbok og H&M

Var med Marte i byen i går, var godt å se hun igjen etter at hun var vært i Oslo i en uke. Var innom BikBok, og de hadde så klart mye salg. Kjøpte noen fine skatter, og noen basic plagg. Var også og kjøpte en ring og noen øredobber på H&M, som jeg falt for. Ringen er jeg enda ikke helt sikker på.... hmm :)


Disse syns jeg var utrolig fine. Fra H&M.Ny ring. Litt too much kanskje, men jeg er ikke helt sikker. Også fra H&M.Buksen kjøpte jeg på BikBok til 29 kroner! Toppen er også fra BikBok, og kostet 29 kroner.Kjole/tunika fra BikBok. 29 kroner for denne også. Syns den var utrolig søt :D


Kjole fra BikBok. 49 kroner gikk den på, og den er også utrolig søt.


Basic tights i beige fra BikBok. 99 kroner, men den var ikke på salg.


Tights med transparent kneparti. 29,- fra BikBok.

mitt nye favorittsmykke

Dette smykket er helt nydelig! Kjøpte det på Acezzoriez eller hva det heter, på salg for 2 uker siden ca. Betalte 60-70 kroner for det. Syns det fresher opp antrekket, og til den svarte blondekjolen som henger her gir det et fargerikt preg. Det spriter opp den lille sorte, og trekker litt oppmerksomhet vekk fra blondene.
Fjærene gjør smykket mer spesielt!


Liker alle detaljene.

Billig, men fint :)

gårdagens innkjøp

I går var vi på en snar shoppingsrunde etter jeg og Tuva hadde møtt Amanda, så jeg røsket med meg noe basic som jeg trengte sårt.... eller ikke ;)


Tights grå og svart og tights med skinnben. Begge kostet 49,- fra BikBok :)


Diverse hårklyper og singelnåler fra H&M.

sko er livet

Hallaaa!

Var på jobb i hele går, så ble desverre ingen blogging. Tilbake til poenget! Jeg og Tuva har samme skostørrelse, og det er faktisk utrolig positivt for oss. Begge har utrolig mange kule sko og heels, så derfor låner vi hos hverandre hvis vi ikke har noe selv som passer. På en måte som et felles skoskap. Når hun har kjøpt nye sko er det sånn "yes, de er utrolig fine. Nå har vi enda flere sko". Hihi :)


Disse herlighetene finner dere på Bianco. De er ganske rensket for disse skoene i små størrelser, men av og til er man jo bare utrolig heldig!
 
Hva synes du? :)

Innkjøp - VESKER

Her er veskene jeg har kjøpt i det siste :) Først kommer to som ikke er den beste kvaliteten...

Okei.... denne ble KUN kjøpt fordi jeg syns så synd i han som jobbet på veskebutikken på hotellet (han var blind på det ene øyet), og fordi jeg kunne bruke den som beach veske. (sorry, skrev feil her istad ->)20 lira, 80 norske kroner.
Denne er en fake Louis Vuitton som jeg ikke husker hva jeg betalte for. Rundt 200 NOK? Iallefall, den er kjempestilig å ha til et enkelt outfit, men veska må ikke være veldig tom - da ser den ut som en handlepose.
EKTE SKINN! - "Chanel". Fin veske til lite penger. Passer til litt mer "pene" klær. Mamma elsker den, haha. Betalte en del for denne, siden den er ekte skinn. Rundt 350 - 400 NOK. Denne er det god kvalitet på!
EKTE SKINN! - Denne vet jeg ikke merke på, men jeg digger den. Utrolig moteriktig, også likte jeg fargen. Betalte en del for denne, siden den er ekte skinn. Rundt 350 - 400 NOK. Denne er det god kvalitet på!
EKTE SKINN! - Fake Jimmy Choo veske. Denne skulle de egentlig ha 195 lira for, altså 800 norske kroner omtrent, men jeg pruta den ned til 200 kroner. Jeg gir meg aldri på prutinga, haha! Denne er det god kvalitet på!


OGSÅ - DET STORE, BESTE KJØPET!


EKTE Louis Vuitton veske. Fulgte med garantikort eller hva det heter, støvpose. Det er også tegn på veska som skal være på ekte vesker. Smådetaljer jeg har studert. Betalte en del for denne, og det er ekte skinn. Inni er det ikke plastikk eller noe sånn, det er en eller annen semsket stofftype inni.Her ser du en av ektehets-bevisene. Det skal være stemplet på vesken "LOUIS VUITTON PARIS made in France" eller et annet land. Det man skal se etter på stemplet, er at O'ene er runde, og ikke ovale som en 0. Landet som står bak made in skal ha stor forbokstav. De to T'ene i VuiTTon skal ikke være anni hverandre.


ELSKER den <3 Den er litt annerledes, akkuratt som meg ;-)

baseball jacket / high school jacket

Hva syns du om denne jakken? Jeg syns den var kul, likte at fargene var annerledes enn på de standard Bik Bok og Gina jakkene. Denne fåes kjøpt på Cubus barneavd. til den nette sum av 199 kroner! Jeg har størrelse 146, da det var den største. Kunne gjerne hatt en størrelse større, så da har jeg på merkelappen for å se om de får inn 152 eller 158 snart :)

Innkjøp Tyrkia - GENSERE OG PARFYME

Herregud, selvfølgelig vet jeg at produktene jeg kjøper ikke er ekte varer! Jeg gidder ikke bruke 401572141 kroner på å kjøpe disse varene i ekte merke, så jeg driter egentlig i at det er fake. Prøvde heller aldri å påstå at det var ekte produkter. Har trossalt satt merkenavnet i " sånne tegn "."Bench" hettegenser. Denne er god å bruke ute i Tromsø på sommeren, siden det ikke er så varmt! Elsker den, den er så deilig å ha på seg! Kostet vel ca 200 norske kroner hvis jeg husker rett."Burberry" hettegenser. Syns den var ganske kul, så måtte jo bare kjøpe den ;) Rundt 150 nok.


"Wesc" hettegenser. Kjøpte fjorårets modell i fjor, men den var hvit (ble skitten fort) og for stor egentlig så da kjøpte jeg denne. Mye deiligere å ha på også, men den andre har jo blitt vasket en del ganger. Rundt 100 norske kroner fra butikken vi er stamkunder på i Tyrkia :)

PARFYMER

"Amor Amor - cacharel". Den er utrolig god. Vet at det er mest vann i parfymene fra Tyrkia, men de jeg kjøpte hadde en lukt som man kunne kjenne, så jeg hev meg ut i det :)


"Nina ricci". Lukter veldig søtt, perfekt til sommerkvelder i søte klær :)


"Dolce & Gabbana - Sexy Chocolate". Trenger jeg si mer? Lukter sjokolade <3

Innkjøp Tyrkia - SKO

Her er de skoene jeg kjøpte meg i Tyrkia. Lurer på hvorfor alle jeg kjøpte var hvite!"Converse All Star" sneakers. Elsker disse, de er sykt gode å gå i. Som dere ser har jeg brukt de en del allerede :) Betalte rundt 80 - 100 norske kroner for de.
Adidas sommersko, betalte ca 90 kroner.
Puma. Disse er utrolig fine til jeans! Betalte 30 lira, som er 120 norske kroner :)
Burberry. Disse er også utrolig fine til jeans, og de betalte jeg 50 lira for. Rundt 200 kroner :)

Kommer til å dele opp innkjøpene som det her. Et innlegg for sko, et for jeans, et for deg og et for meg ;-) Nå må jeg hive på meg noen chille klær, for jeg skal dra og ta solarium med Marte også titte litt på salget i byen!

billig sølv i turkiet

I fjor kjøpte jeg en ring hos smykkebutikken på hotellet som jeg også er på i år. Ja, vi er samme plass som i fjor - og det fordi vi er så utrolig fornøyd. Enda mer fornøyd i år siden hotellet har blitt mye bedre!

Tilbake til ringen. Betalte 20 tyrkiske lire i fjor, og det er vel 80 kroner ca. for en ekte sølvring. Den er utrolig god kvalitet, og jeg har den enda på fingeren den dag i dag. Stenen sitter godt fast og jeg har aldri hatt problemer med den!

(på venstre ringfinger)

Siden jeg var så fornøyd kjøpte jeg meg en til ring i år. Denne ringen har jeg på "fuck you" fingeren. Kostet 30 lire, altså 120 kroner ca. Denne var tyngre og mere sølv på så derfor var den dyrere - samt at prisene har steget litt over alt i Tyrkia. Er utrolig fornøyd med ringen, og det beste er at de spesialtilpasser ringene hvis de ikke har din størrelse!

(på høyre langefinger)

Nå kan det godt hende at det er billigere for sølv utenfor hotellområdet og lengre inn i Alanya, da det er dyrere på hotellets butikker. Jeg er iallefall fornøyd :-)

Hva synes du?

white dress

Denne kjolen er fra BikBok. Koster orginalt 299, men det var 50 % på hele butikken så jeg betalte 149,-. Kan nok si meg ferdig med shoppingen til syden nå! Egentlig er den ganske lang, men jeg bretter den bare litt opp ettersom hvordan jeg vil ha den. Også er den veldig behagelig å ha på seg.Helfigur. Syns den er kjempefin å ha når man er i syden, har fått lit farge og sånn.

- Hva syns du?

nye, herlige gladiatorsandaler

Jeg var i byen i dag en tur innom Eurosko. Var på utkikk etter gladiatorsandaler, da jeg kom over disse herlige. De koster bare 299, og er en drøm. Det er ikke ubehagelig å gå i de, også ser det utrolig bra ut med de runde "naglene" som detalj. De passer nok de fleste ankler, siden det er en borrelås som man kan justere.

- Har du gladiatorsandaler?

the winner + fine kjoler

Vinneren er MARTE - http://bananskallet.blogg.no - hun hadde først alle rett med artist og sangtittel! Gratulerer. Send meg en mail på tcmn@hotmail.no, så skal jeg få sendt deg en premie!

Nå har det seg sånn at sommeren nærmer seg med stormskritt, og jeg skal til Tyrkia den 14. juni og være der i 2 uker. Skal du til Tyrkia? Blue Star Club Dem skal jeg på, som ligger like utenfor Konakli.

Siden det snart er tur til syden, så må jeg ha meg noen sommerkjoler. Jeg tenkte å bestille disse fra http://newlook.co.uk - en fantastisk side som har masse fine klær til voksne, ungdommer og barn! Jeg bestiller noen av kjolene i en litt mindre størrelse enn jeg vanligvis bruker, slik at de blir litt "kortere" nå som det er sommer. Dette er fra ungdomsavdelingen, og jeg legger link under på hvert bilde. Frakten fra newlook til Norge er på 5 pund, rett under 50-lappen. Også er størrelsene litt store. Frakten er på ca 1-2 uker. Et pund er rundt 9,50 kroner.

Tulip Spot Prom Dress
Denne er bare så søøt! De har den i skjørt også, men jeg vil ha kjolen. 16 pund = 152 kroner ca!!
http://www.newlook.com/shop/teens/clothing/tulip-spot-prom-dress_188190445?commerceItemId=ci2153002480

Military Button Dress
Enkel og grei svart kjole med knappedetaljer forran. Pris 16 pund = 152 kroner ca!
http://www.newlook.com/shop/teens/clothing/military-button-dress_191787541?commerceItemId=ci2153002470

Big Shoulder Dress
Sommerlig kjole med "puffermer". Denne bestiller jeg i litt mindre str slik at den blir mer tight. Pris = 152 kroner ca!
http://www.newlook.com/shop/teens/clothing/big-shoulder-dress_189050519?commerceItemId=ci2153002475

Striped Button Back Knit Striped Button Back Knit
Enkel og veldig søt Cardigan med knapper bak på ryggen. Pris 5 pund = 45-50 kroner ca!!
http://www.newlook.com/shop/teens/knitwear/striped-button-back-knit_187195644?commerceItemId=ci2153002559

- Hva syns du?

produkter fra makestyleshop

Jeg skrev et innlegg for en stund siden om to produkter jeg hadde tenkt å kjøpe fra http://makestyleshop.no. Kjøpte de rett etterpå og fikk de for litt siden. Jeg vil absolutt anbefale dere å kjøpe det jeg gjorde, for jeg er storfornøyd!


Hårkur og shampoo fra Eco fruit. Kjøpte også reflection spray fra GHD, kjempebra!


Hårkuren er jeg storfornøyd med, utrolig glad jeg kjøpte den. Gjør håret silkemykt og gir det en frisk duft. Finnes i forskjellige lukter, denne lukter melon. Nam, minner meg om syden <3
Denne shampooen lukter så iiiinderlig godt. Lukter som en blanding av jordbær og hubba bubba, helt seriøst. Også er den kjempegod på håret! Bruker den hver gang jeg dusjer.


Denne får håret til å skinne - men OBS: Ikke spray nærmere enn 30cm, ellers blir håret fettete!

innkjøpene fra i går

Det var som jeg sa tidligere et tilbud på Bik Bok. Kjøp to topper/overdeler, få en gratis. Kjøpte derfor 4 overdeler og fikk 2 gratis, wihiii! Neida, men uansett. Her er det jeg kjøpte, mest basic plagg:Søt og sommerlig topp med knapper forran. Koster 149,- ordinært.Herlig og chill skjorte med hette bakpå. Koster 299,- ordinært.Basic og chill sommertopp. Ikke for tight, noe som gjør den behagelig. Søte knapper forran. Pris 149,-Nesten samme som den over, bare at denne er litt tynnere og kortere. Herlig og søt. 149,- ordinært.

- Likte du innkjøpene? Hva av dette ville du hatt selv? Har din nærmeste Bik Bok butikk tilbud?

overlykkeliiiiig!!

Jeg er faktisk utrolig glad nå! I dag fikk jeg en melding på telefonen min om at pcen min var ankommet Elkjøp etter 1 måned på reprasjon, og da tenkte jeg YES! Endelig får jeg tilbake min store kjærlighet, jeg har jo tross alt alle bilder og slikt inne på den. Rett etterpå mottar jeg en melding om at på grunn av delmangel ville de omlevere til nytt produkt for meg, så jeg skulle bare komme innom også skulle de fikse det.

DER GIKK DRØMMEN MIN I GRUS. De hadde helt sikkert allerede kastet pcen min, mine kjære bilder, videoer, min kjære musikk!!! HELVETTE ALTSÅ :'(

Så kom jeg da dit, og tenkte at ja, jeg får sikkert en lik pc - uten alle mine biiiiilder :( Så ja, når jeg kom dit så spurte jeg om hvordan det var med den gamle pcen, og harddisken forsåvidt. Svaret var at "Nei, den er sikkert kastet for lenge siden så ikke noe å gjøre med det". Selvfølgelig hadde de kastet den, buhu. Egentlig skulle jeg sittet her og felt tårer i en lang, lang stund - men vet dere hva? Jeg er glad pcen min ikke kunne fikses. Jeg er glad jeg fikk en ny. De hadde ikke en tilsvarende pc, kun en som var litt bedre. Det gjorde meg glad.

Nå sitter jeg her på min nye pc med Windows 7 og masse andre herligheter. Det er en DELL Inspiron 1545 med 4 GB ram, 2,20GHz og 500 GB lagringsplass. Jeg er utrolig fornøyd med min nye baby, den er en drøm <3Love it. Den har ganske "widescreen", mer enn på bildene :)

Fikk også en splitter ny iPod i posten, siden den forrige leverte jeg på reprasjon. Det var noe galt, siden den drev og hoppet over et par sanger av og til, og noen sanger spilte den halve og fortsatte til neste sang. Så de sendte meg like godt en ny siden det er så dyrt å åpne iPod og iPhone produkter for å skru i de. Men noe jeg lurer på er hvilken generasjon er denne iPoden?? Får ikke noe høytalere til å fungere, og brodern mener det skal være høytalere ;s


Hehehehe, æ har klart å slite den ut allerede. æ e fliiiink.

i.d BareEscentuals fra FaceLook.no

Hei!

For et par dager siden kjøpte jeg litt sminke fra http://facelook.no/. Kjøpte en kost og et foundation pudder fra merket i.d Bare Escentuals. Har hørt mye bra om merket, så jeg bestemte meg for å prøve det ut for første gang.

Pakken kom faktisk etter kun 3 dager! Og det var til og med helg, så det er et godt førsteinntrykk. Pakken var godt innpakket med tydelig adressemerking, så det er jeg også fornøyd med. Når jeg åpnet pakken var det en del ekstra småting inni som jeg ble veldig glad for.


Her ser dere at jeg fikk med noe ekstra godsaker. Litt små krempakninger og noen svamper. Kan alltid være nyttig. Og selvfølgelig "visittkort" til Facelook. Meget fornøyd.


Dette var altså det jeg bestilte. Bare Escentuals foundation i farge "light" og en "Handy Buki" kost. Jeg er utrolig fornøyd med produktene allerede, og anbefaler det sterkt.


På denne krukken med foundationpudder er det et smart lokk som holder pudderet inne og forebygger gris i krukken.


Det første jeg gjør når jeg skal påføre pudderet er å kakke litt i lokket. Ikke så mye, men litt, slik som på bildet.


Denne kosten er utrolig bra, og den tar pudderet veldig godt på. Den gjør at pudderet legger seg jevnt og det blir ikke mye skjolder. Også er den så utrolig myk og deilig.


Det som er spesielt med i.d pudderet er at man varmer det opp i lokket. Når du har kakket litt pudder neddi lokket, tar du kosten og sirkulerer rundt til du ser at det blir litt mer "løst" på en måte.


Så er det bare å føre det på med jevne bevegelser og pass på at du får i hele ansiktet.


Fikk også med disse morsomme sakene. De er like tynn som cd-plater og tar lite plass. Som det står er det bare å ta litt vann på de, så har du en ny svamp. Prøvde jo så klart ut dette, og det var ganske gøy! Haha :)


Først fyller du vann i vasken. Jeg tok litt varmt vann, for det er deilig mot huden.


Her ser du at etter en rask tur i vannet er halve svampen blitt tydelig.


Når du har tatt hele neddi blir den en deilig og myk svamp. Jeg prøvde å fjerne sminke med den, og det funket.


Den er utrolig myk mot huden og kjempedeilig å bare stryke rundt i ansiktet!

Jeg er kjempefornøyd med alt. Tusen takk til http://facelook.no for supre produkter :)

Produkt - Renewal Lash Serum

Jeg kjøpte for en stund siden et produkt som heter Renewal Lash Serum fra Lorèal. Det er et serum som du tar på på øyenvippene dine. Den skal brukes morgen og kveld, UTEN mascara til. Jeg har bare brukt den et par ganger, men denne skal altså gjøre øyenvippene dine tykkere og lengre. Du får mer volum rett og slett. Så ja, hvorfor ikke gi en en sjangse? Den virker jo ganske bra. Renewal Lash Serum kan kjøpes på de fleste butikker som seler Lorèal, selv kjøpte jeg den på H&M.

Nå skal jeg jobbe videre. Digger å ha innlegg klar til å publiseres altså!
ÅH, nydelige fregner!!!! (liksom).

- Har du prøvd dette produktet?

Nytt kjøp - oversized sweatshirt

Denne søte genseren blir en helt klar favoritt framover. Utrolig deilig å ha på, og den er litt baggy og god. Ikke for varm, ikke for kald. Du får kjøpt genseren på Lindex barneavd. til 149 kroner :).- Hva synes du om genseren? Og ikke minst designet?

I postkassen og eBay bullshit

Hei!

Det er jo påskeferie, og hva er vel ikke bedre enn å finne ting i postkassen? I dag kom mineraløyenskygge jeg bestilte på eBay. Har ventet på de, de brukte vel 10-11 dager tror jeg fra Hong Kong.

Når det gjelder eBay og de tingene jeg har bestilt, så er det mange som spør om jeg kan legge ut linken til øyenskyggene og sminkekost settet og alt - men desverre, det kan jeg ikke. På eBay går det i auksjoner, og etterhvert som en person vinner auksjonen blir den borte! Jeg vant auksjonene med sminkekostene og øyenskyggene, så de er ikke der lengre. Derfor kan jeg ikke gi dere noen link.

Og når det gjelder hvordan man kjøper ting, så kan jeg heller ikke hjelpe dere der. Du må være 18 år, ofte må du ha en PayPal konto og du må kunne engelsk. Få foreldrene dine til å hjelpe deg, det gjorde jeg.

Her er iallefall postkassens skatt i dag:JEG GLEEEEDER MEG TIL Å FÅ SPEILREFLEKSEN MIN!!!!!! FUCK DIGITALKAMERA :-(

Og forresten, dette kommer mer av senere:


So delicious! I know you want me, I'm such a sexy bitch, yea. Fuck me, right on the floor lalalalala!!!1!!1!

To pakker i posten i dag

Hei!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra Mathilde. Vi gikk tur med hundene først, og Dennis var helt vill etter Lotta. Undres om hun har løpetid? Har ikke merket noe, men etter hvordan Dennis oppførte seg så virker det som hun har det. Iallefall, vi gikk inn til Mathilde etter en stund, så fikk hundene slappet av litt og koset seg.

Nå er jeg akuratt kommet hjem, og i postkassen fant jeg to pakker (egentlig tre, men den ene var en kodebrikke til nettbanken min). Jeg var så spent at jeg rev opp pakkene så fort som jeg aldri har gjort før.

Selvfølgelig var det de to tingene jeg bestilte fra eBay :) De brukte 9 dager fra Hong Kong og hit!


Øyenskyggepalette med 120 forskjellige farger. Denne er fra eBay så slipper dere å lure :)
Veske med 20 sminkekoster, den ene glemte jeg å legge på plass. Denne er også fra eBay :-)

Nå skal jeg prøve ut både koster og skygger, så får vi se om de er verdt de 2 dollarene jeg betalte!

Dagens innkjøp

Nå har jeg vært på Jekta. Fant ikke så mye egentlig, så det ble bare 2 ting. Men likte de to tingene jeg kjøpte, iallefall tunikaen. Digget det blå mønstret bak i nakken... synd at jeg har langt hår! Får vel bare sette det opp da =)Herlig tunika fra CUBUS. 149 kroner. Digger den.. og ja, dere ser rett gjennom ;)Herlig veske fra KappAhl. Den var på salg, men kostet 100 kroner. Ja, vi ser enda rett gjennom.


Thia fikk seg to supersøte nattkjoler fra Cubus. Og ketchup på kinnet er veldig søtt det også.

Sweet new jacket <3

Hej hej og hallååå. Jeg er på jobb nå, og er ikke hjemme før halv 12. Det blir litt minimalt med blogging i dag, men håper dere er fornøyd med det jeg klarer å levere. Iallefall, har fått en ny jakke og digger den. Den er kjempesøt og blir veldig søt både i sommer og i vår. Til og med nå :) Hva synes du om den?

Me love <3

Nye klær!

Nå har klærne mine ankommet fra NewLook. Er kjempefornøyd! Jeg skal legge inn link til klærne senere, nå skal jeg faktisk spise :)


Herlig genser og tights med hull!


Kul blazer, elsker den!


Herlig skjørt!

Også et fantastisk HELT UREDIGERT bilde av meg. Jeg redigerer ikke bildene mine, og iallefall ikke dette. Helt naturlig, uansett hva du sier. Tatt rett fra kameraet mitt.

Okei.... redigerte meg tjukkere <3 Skal bli slik faktisk, for da er jeg en passelig vekt.

Mine klær har ankommet

Hei!

Jeg har jo funnet noen klær fra NewLook som jeg nevnte i et tidligere innlegg, i dag kom de og jeg er superfornøyd. Klærne passet som katta i sekken, hånd i pose og vann i glasset. Eneste tingen som ikke passet var tightsen, men den vokser jeg inn i eller så syr jeg den bare for hånd!

Jeg anbefaler alle som er interessert i fine, billige klær å bestille fra NewLook.

Her er det jeg bestilte (sorry for dååårlige bilder!!):

Herlig shorts som er høy i livet! STØRRELSE 13 ÅR


Cardigan... litt stor?? STØRRELSE 12-13 ÅR


Utrolig fin jakke! Digger den, men kanskje litt mye glitter i den? STØRRELSE 12-13 ÅR


Svart herlig "Peacock" jakke. Den er utrolig fin :) STØRRELSE 13-14 ÅR


En litt kul veske :) STØRRELSE ONESIZE

... og to herlige BH'er. Den ene er lilla med rosa prikker på, mens den andre er den der svarte med rosa.

- Therese

Et par plagg til? Ja takk!

Jeg må innrømme at jeg elsker klær, men eg skal ikke kjøpe noe mer på flere måneder nå og det løftet må jeg holde! (I wish....) Jeg har mottatt varene jeg bestilte forrige gang, så skal ta bilde av de nå slik at dere får sett :)

Hva synes dere om disse plaggene? Alt er fra NewLook sin TEENS avdeling.
Stripe
Mini
Cropped
Slashed
Aztec

Jeg har klikket hjem et par plagg

Nå har jeg kjøpt meg litt klær på NewLook - dette er en engelsk nettside som har kjempemye stilige klær. De har alt mulig, alt fra tjukke gensere og jakker til bikiner, sminke og vesker. Mye fint egentlig, så jeg skal vise dere det jeg har kjøpt. Hva synes dere?
High
Jersey
Lace
Drape
Lurex
DiamondOgså tenker jeg på å kjøpe meg et par plagg til, for de hadde fått noen nytt stilig:

Slashed
Mini
Stripe

Dagens kjøp er flott

Hei!

Jeg har fått lønn - og hva er vel ikke bedre enn en aldri så liten shoppingtur da? Jeg og min gode venninne Tuva tok oss en tur på Jekta. Jeg fikk svidd av litt penger i dag, men dette var ting som bare ropte navnet mitt og jeg fikk alt for dårlig samvittighet til å la de være igjen i butikkhyllen. De får det nok bedre med meg. Love it!


Tre perfekte ringer! Rosa ring - Glitter, Svart ring - Lindex, Sølvring - Glitter


Strømpebukse i svart med striper fra Lindex. Tjukk og god!


Smykke fra Lindex. Jeg syns det var utrolig kult, og billig!


Chill baggy joggebukse fra Adidas. Den er sykt deilig! Litt stor tho', men hjemmebukse.


Øyenbrynsvoks fra Vita. Skal lage video når jeg prøver det etterpå :-)


Voks til kroppen. Skal prøve de på leggene. Håper det virker! Disse er fra Coop Obs ;-)

I tillegg har jeg fått sponset og tilsendt noen gode hårprodukter fra TONI&GUY. Tusen takk til dem.
// I also have got sponsored and sent some great hairproducts from TONI&GUY. Thank you very much!


Mine hairextensions

Hei!

Jeg ville bare vise dere hvordan clip-on settet mitt som jeg fikk sponset fra HeadKandy ser ut.

Pakken inneholdt:

- 5 deler med 2 clips på
- 3 deler med 3 clips på
- 2 deler med 1 clips på

Jeg er kjempefornøyd med mine extensions! Jeg har fargen "Melted Chocoalte" men jeg har farget det en nyanse mørkere for at den skulle passe litt bedre til meg. Lengden er på ca 55 cm, og er kjempefin. Håret er av veldig god kvalitet. Det som også er bra, er at det er en liten lapp med nummer på hver av clipssettene, så følger det også med en brosjyre der det står hvor du skal sette dem!  
(trykk på bildene)


Nye støvletter!

Da har støvlettene mine fra Bianco ankommet. Jeg kjøpte de på finn.no til 600,- og de var brukt ca 1 uke. Når jeg mottok de så var jeg seriøst stum, og de passet helt perfekt til mine slanke ben. Skoene var sann i størrelsen og de er herlige å gå med. Spesielt siden de er fôret og det er ekte skinn! Jeg kunne ikke blitt blidere :)

Nå må jeg spise litt frokostblandig for så og suse på jobb - så vi snakkes senere når jeg kanskje har fått den nye telefonen min :)

Her er skoene:

Nå har jeg fått Whooga bootsene

Nå har jeg fått UGGs/Whooga bootsene jeg fikk sponset fra WHOOGA BOOTS. Jeg hentet de hos pappa i dag etter en lang tur med Lotta og hennes fremtidlige paringspartner, Chihuahuaen Rocco.

Iallefall, back to the shoes.

Skoene var utrolig fine! Beige/sand fargen var ikke for dårlig og ullen inni skoene var som et silketeppe av beste kvalitet! Jeg har den høye modellen som heter "classic tall". Mine er i str 35 og passer meg perfekt, så løp og kjøp! De er utrolig varme også, tok de på når jeg skulle gå på butikken. Jeg frøys ikke, jeg ble faktisk litt i varmeste laget - så perfekt er de nok. Ikke noe tull og fanteri.

Jeg tror ikke jeg skal si mere, da skoene taler for seg selv.

Q - Hva synes du om skoene?

Klær: ny genser

Hei!

Jeg har fått en ny genser! Den er fra Cubus og koster bare 29 kroner. Når jeg så den syntes jeg den var utroolig kul så jeg måtte nesten kjøpe den. Likte spesielt godt frynsene rundt halsåpningen og "beltet" som holdt oppe litt av armen og skapte en litt kulere look.

Hvad tycks?Dette har jeg kjøpt meg..

Har shoppet et par ting i det siste. Jeg har blant annet kjøpt meg mobil og støvletter. Mamma betalte støvlettene for meg, så det gjorde ingenting - men mobilen har jeg spart til selv. Har faktisk spart mye mere penger da jeg og Marte tjener oss litt ekstra inntekter på andre ting (vi er ikke prostituerte!!) Men over til poenget. Her skal jeg vise dere hva jeg har kjøpt:

LG KM 900 Arena Touch
Dette er en touchtelefon jeg har vært interessert i en stund. Den betalte jeg 2500 kroner for på finn.no, brukt i 1 mnd og det følger med et ekstra minnekort. Syns ikke det var så ille pris, til at den koster 3700 ny! Iallefall, jeg vet ikke når jeg får den men senest fredag tror jeg(?) da den ble videresendt fra Oslo postterminal i dag. Gleder meg som en liten unge. Jeg får den som er avbildet i farge svart. Skal lage en "reportasje" når jeg får den, eller kanskje en video? Dere bestemmer.


Lårhøye støvletter fra Bianco
Disse støvlettene er suuperherlige! Noen så fine, elegante og enkle støvletter skal du lete lenge etter. Disse er jo i ekte skinn også er de foret inni så de ikke blir så slafsete. De koster 1100 kroner ny, men mamma kjøpte de til meg på finn.no til 600. Ei jente som solgte de, men de var for små egentlig så hun hadde ikke brukt dem noe særlig. Håper bare de passer perfekt til meg! De er i størrelse 35, så vi får satse på det. Skinn utvider seg jo litt, men forhåpentligvis ikke for mye. Mamma er best som kjøper ting til meg. I <3 my mom. Disse kommer nok også i posten senest på fredag, så skal ta bilde av de når jeg får de.

Slik som dette ser de ut, bare mye mindre størrelse. Bildet er fra Google.

Jeg er ca så her glad for tiden (med et litt mindre voldelig uttrykk)


Uansett, så blogges vi i morgen :)

Vil du ha deg noen nye sko?

Jeg og Tuva selger sko som vi ikke bruker lengre! Hva er vel ikke bedre enn å selge sko til noen som vil ha de, i stedet for at de skal stå i skapet og samle støv og være i veien? Jeg elsker å selge brot gamle ting, fordi da får jeg penger til å kjøpe meg noe nytt! Det er fantastisk. Jeg elsker å få nye ting, og jeg elsker å shoppe.

Vi har annonse på finn.no som du kan se her.

Er du interessert, send en mail til minit_94@hotmail.com eller skriv kommentar.

Dette er bare en liten smakebit på hva vi selger: