hits

Outfits

thigh high boots

Hei!

I dag var lykkens dag. Fikk mail om at jeg hadde vunnet en konkurranse hos Nelly, og der vant jeg hele 11 400kr og shoppe for! Så hva tror dere jeg har gjort i kveld? Joda, jeg har funnet fram masse produkter jeg skal kjøpe. Jeg er enda ikke ferdig, de har jo så siiinnsykt mye å gå gjennom. Let me know om dere vil se innkjøpene mine når jeg har fått det i posten!

På mandag fikk jeg akutt vondt i halsen, og de siste dagene har jeg bare blitt mer og mer snørrete og i kveld kjente jeg plutselig at jeg ble skikkelig kald og ør i kroppen så nå er feberen her. Jeg regner med det er en forkjølelse, men det er vel influensatider nå - og jeg som er i den utsatte gruppen med astma burde ha tatt årets vaksine. Vi krysser iallefall fingrene for at det ikke er det! For å toppe det hele tok jeg på meg disse klærne nå som det er så varmt og godt ute - hele 0 grader. Det hjalp sikkert på forkjølelsen med litt bare lår ;)

Genseren fra Gina Tricot. Skjørt (som dere så vidt ser) fra H&M. Nye thigh high boots fra Nelly - passer perfekt til meg enda jeg er veldig tynn i leggene. Stretchy materiale slik at de passer til de med litt større legger også, i tillegg er det knyting bak på låret. I love them!! //adlinks


Hva synes du om lårhøye støvletter?

todays

Hei!

Nå er jeg egentlig på tur ut døren, begynner på jobb om 15 minutter så rekker ikke skrive så mye. Her er iallefall dagens outfit, hahahah. Føler meg 14 år når jeg poster outfit, men la gå ;)) Jeg er ikke ferdig før klokken 9 i kveld, så det var nå eller aldri at jeg måtte blogge. Vi prekast <3
Genser fra BikBok, skjørt fra H&M


Nike Air Force fra junkyard.no (sponset)

todays outfit

Hei!

I dag har jeg vært på jobb, det er fredag og lønningsdag for mange (inkludert meg) så da blir det litt ekstra pågang i salongen. Det er jo faktisk fredag den 13. i dag, noen som har vært uheldige så langt? Jeg har ikke merket noe til "ulykkesdagen", alt har bare vært fint og flott for min del - haha! Sett bort ifra at det snør som et helvette i Tromsø om dagen, noe jeg virkelig kunne vært foruten.... Det ser ikke ut til å stoppe i nærmeste framtid heller, så blir vel til at jeg må på felleskjøpet og kjøpe meg en kjeldress (eller ikke!!). 

Tenkte å vise dere dagens outfit. DET er lenge siden jeg har vist på bloggen O.o

sounds like a personal problem


Klokke fra Jessica Carlyle


Jakke fra H&M, t-skjorte og sko fra Forever21, bukse fra Gina Tricot
 
♥ Hva synes du? 

lørdagens outfit

Hei!

Her er noen bilder av gårsdagens outfit. Ble en heftig bytur på oss i natt, alle jentene hadde fått litt vel for mye innabords.. Derfor har vi vært på telefonleting, veskeleting, skoleting and so on store deler av dagen i dag. Jeg mistet heldigvis ingenting selv, så har ikke måttet bekymre meg for det i dag. Jeg var kanskje den av oss som var minst full, så jeg brukte mesteparten av natten på å være barnevakt for enkelte, haha. Nå skjønner jeg veldig godt hvorfor folk ble så lei av å drikke med meg den perioden jeg ikke hadde kontroll, for GUD så slitsom fulle folk kan være i lengden! 

Hva gjorde du i går? Jeg har rukket å få meg en rask powernap, og nå skal jeg over til pappa og spise. Det er godt å ha foreldre som stiller med mat på dager som dette her, hvor det eneste man orker er å ligge i sofaen og kaaaanskje strekke seg etter fjernkontrollen om den ikke er for langt unna ;) 

Øredobber - H&M


Topp - BikBok, bukse - DrDenim, armbånd - H&M


Sko - USA

tune inn på TV3

Heiheeei!

Da var jeg endelig kommet hjem, akkurat i tide til første episode av Charterfeber. Om 30 minutter, klokken 21.30, kan dere slå på TV3 for å få med dere første episode. Jeg selv har sett den, men tenkte å se den en gang til siden jeg ikke har så mye annet å ta meg til. Hvis dere syns jeg ser feit ut i trynet, så er det fordi jeg tok restylane dagen før jeg reiste og derfor var veldig hoven. Ikke smart, I know..

Når vi kom hjem til hotellet i går etter premierefesten, var jeg så flink at jeg fikk Ida til å ta litt antrekksbilder. Ikke det mest spennende antrekket med flest detaljer, men det får gå. Skulle egentlig ha på en annen kjole, men hadde ikke med meg jakke så det hadde blitt alt for kaldt. Kjolen er fra Nelly, skoene er fra en butikk i USA og smykket er fra Primark. 
haha så sykt mye blomster, my eyes... my eyes, they're bleeding :o

player

Hei!

Har ikke vært helt i form i dag, begynner nok å bli syk... Nå har jeg iallefall hjemme. Jeg, Sofie, Charlotte og Tuva dro og spiste frokost på BurgerMan. Etterpå dro vi en tur på Jekta og køddet rundt, er sikker på at alle som så oss tenkte "omg, for noen dritunger"... Så dro vi for å møte Bettina som kom til Tromsø i dag, har savnet hun sånn. Var godt å se lille prinsessa mi igjen ♥ Siden jeg er hjemme en tur skal jeg pakke tingene mine og dra på besøk til Natalie, og etterpå skal jeg faktisk hjem til mamma på Kvaløya. Hun reiser til syden i morgen, så jeg skal være barnevakt frem til torsdag. HALLOO, voksen eller?! Skal stå opp med ungene, lage matpakke, kjøre de på skolen, følge opp lekser og middag, kvelds osv. Blir slitsomt, men blir godt å være sammen med småsøskene igjen :)Dagens outfit:

jakke - Sorbet i Tromsø (elsker den) // genser - bikbok // bukse - DrDenim fra Sorbet i Tromsø // bandana - sofie sin
elsker håret, har fått satt på tape-extensions på No1 i Tromsø, der hvor jeg jobber! 

- Hva synes du?

leather & denim

Hei!

Nå er det ikke lenge til 4-stjerners middag med Fotballfrue og Paradise Hotel begynner i kveld, så blir TV-kveld her i stuen! I dag har jeg bare vært ute på et par ærend, og ellers har vi spist kyllingvinger og loff til middag + heftig avslapning på gang akkurat nå. Skal gå gjennom mailen og litt sånn før 4-stjerners begynner, så rekker ikke skrive så mye. Her er dagens antrekk, har på meg en ny jakke som er fra Sorbet på Nerstranda her i Tromsø. Den koster 700, og jeg elsker den! Så fint med skinnermer sammen med denim :) Resten er fra BikBok.
fine sjarken min i bakgrunnen


og ja, det var veldig kaldt. Skulle tatt på meg bukse istedenfor :(

gårdagens

Hei!

I går dro jeg ut en tur sammen med Benedicte, Sigrid, Ida og Stine. Vi vorset her hjemme før vi dro på byen. Det var ganske morsomt, så angrer ikke! Noen ble kanskje litt for full, og denne gangen var det faktisk ikke jeg som var først til å bli slått i hodet av gulvet, haha! Nå skal jeg og Benedicte dra og spise litt frokost, så viser bare gårsdagens outfit først. Kjolen er dødsfin, og er fra b.young. Har min i størrelse xs. Den finnes også i helt svart, i hvit og svart med blonder ++. outfit

Hei!

Da var jeg kommet hjem etter en slitsom og lang dag, men spennende. Tattoveringen er halvveis ferdig, og møtet med Jan Thomas var veldig morsomt. Forteller alt om dette senere, nå er jeg sliten så skal slappe litt av. Her er dagens antrekk, byttet til hvit BH etter jeg så hvor gjennomsiktig genseren faktisk var.. So much for neon underwear!


jakke - madlady.se (link, har min i xs-s) // genser - usa // skjerf - cubus // bukse - gina tricot // sko - converse // solbriller - h&m 


Fineste Meline mi! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne jenta, hun hjelper meg med ALT. Og er det noen som har gode råd og kreative løsninger, så er det hun. Meline er på en måte bloggmanageren jeg min, såå fornøyd med alt hun gjør for meg. Vet ikke hvordan jeg skal vise hvor takknemlig jeg er.. LOVE YOU!

outfit

Hei!

Nå har hun fra avisen nettopp vært her sammen med fotografen, intervjuet varte vel litt over en halvtime. For de som vil lese kommer det ut i lørdagsavisen til iTromsø, altså i morgen! Gleder meg til å lese det selv. Nå skal jeg lage meg mat, for tredje gang i dag. Pasta med kylling og salat, mm :) Må også dra en tur på Jekta å kjøpe gave til Camilla som feirer 20 år i morgen, noen gavetips? Senere i kveld skal jeg vel kjøre noen venner på byen, er nemlig raveparty for de som er russ i år. Faen... sjalu!! Savner russetiden så sinnsykt mye når jeg tenker på det, minne for livet.

Dagens outfit - skjorte fra KappAhl og ny shorts fra madlady.se, du finner den HER. Jeg har størrelse 34 :)


gårsdagens outfit

Hei!

Hele denne uken har jeg vært sprekksjuk - halsbetennelse, forkjølet, influensa, dritvondt i ryggen osv. Har faktisk vært i helt jævlig form, ikke i stand til å gjøre noe som helst vettig. Nå har jeg derimot begynt å bli frisk, utrolig diiiigg. I går dro jeg og Tuva en tur på byen, faktisk så var vi edru når vi dro ut. Hun holdt seg edru men jeg måtte ta meg et par shots. Ikke at det hadde så mye å si da shotsene er så svake at man nesten må drikke 30 stykker for å få noen som helst virkning. Men nok om det, i dag skal jeg rydde rommet som for øvrig ser heeelt jævlig ut. Ser ut som klesskapet mitt har eksplodert over hele rommet... Nå er RENATE på besøk, skal finne på noe å gjøre så vi ikke kjeder oss ihjel. Vi høres senere i kveld bloggen <3 
Fin med gårdagens sminke.. Shorts og topp fra BikBok // Sko fra Forever21- Hva har du gjort i helgen?

dagens outfit

Hei!

I dag har jeg bare vært på skolen, som vanlig.. Har ikke noen planer i dag, men kanskje jeg drar og tar sol senere om jeg gidder. Her er dagens antrekk.

jakke // forever21    bluse // forever21    skinnbukse // bikbok    sko // tuva sine    veske // forever21    klokke og armånd // random

- Hva synes du om antrekket?

dagens outfit

Hallaa!!

I dag har vært en fantastisk dag, forteller mer om det senere. Her er dagens outfit ♥ 

dongerijakke - forever21  //  topp - a'gaci  //  jeans - bikbok  //  sko - h&m  //  veske - forever21  //  klokke - gran canaria

- tycks?

outfit - gold shimmer

Heisann! Nå er jeg på tur ut døren, skal til Meline også skal vi i bursdag. Tenkte å slenge ut outfit før jeg dro, så høres vi i morgen igjen. Love you!  


topp fra random butikk i usa // skjørt fra flirt // sko fra forever21 // klokke fra gran canaria

black and white

Hei! (skrevet i går)

Nå er jeg mest sannsynlig ute med Meline, har forhåndsskrevet innlegget sånn at jeg hadde noe å poste iløpet av kvelden. I morgen er det søndag, den store slappisdagen. Jeg bruker alltid å ha 100 timer til overs på søndager siden jeg bare ligger i sengen hele dagen, så derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en videoblogg. Denne gangen skal dere få ønske hva dere vil ha video av - alt bortsett fra sminkevideo for det har jeg hatt for ikke så lenge siden. Så kjør på - hva vil du ha video av?

Kveldens antrekk:

Fine skoene!


Begge deler fra A'gaci

waste of time

Hei!

I går/natt bestemte jeg og Tuva oss for å dra ut en tur. Skaffet drikkevarer, brukte 20 år på og fikse meg så dro vi. Det skulle vi aldri gjort, det sugde mildt sagt. Vi er jo noen partyprinsesser, så at resten av byen bestemte seg for å ta kveld alt for tidlig gjorde at vi dro fra vorset og kjøpte litt nattmat så dro vi straka vegen rett hjem. Får heller spare det til helgen, som er i morgen. WOHOOO!! I helgen skal jeg bo hos Camilla beste, så får vel bruke dagen i dag på storshining før mamma kommer hjem fra syden. Kjedelig - må vaske klær, rydde, støvsuge, pakke ned rommet mitt og alle tingene mine and so on. Gud for et stress....
Kjolen min kan du kjøpe HER til 199,-

autfait

Her er gårsdagens antrekk. Tok litt bilder før vi dro ut. Det er faktisk sykt hvor lang tid vi bruker på å ordne oss, og etter 2 timer ser vi liksom helt jævlig ut. Skulle sett meg i morrest når jeg våknet, ikke akkurat et nydelig syn for øynene. Anbefaler alle å ha på møøøørke solbriller hvis de drar ut med meg og planlegger å våkne opp sammen med meg dagen etterpå. Jepp, det gjør jeg. 


Paljettskjørt og topp fra BikBok, klokke fra Gran Canaria, truse fra Sunny Beach, plaster fra medisinskapet hjemme (kjøkkenskapet), meg fra Red Light District.

outfit fra fredag

Hei!

Er på skolen nå, men vi er ferdig tidlig i dag så jeg skal kjøre hjem straks. Tenkte bare å vise dere outfit fra fredagen i Drammen, glemte det helt av. Har ikke tid til å skrive så mye nå siden jeg må komme meg avgårde, men vi snakkes igjen når jeg er hjemme.


ignorer sminken hehe er fra fredag :pppp
haha koser meg på bruen :)jakke, bukse, genser // bikbok        smykke // ?        tubeskjer // glitter        converse // baresko.no 

outfit

Her er dagens outfit. Ikke noe spesielt, men må bare underholde dere - heheeee :p Skal bare pakke og litt sånn, skal nemlig sove hos Camilla pusiii i dag. Vi skal ta sol først, så spise god mat, se film og godteri osv osv. Lenge siden sist nå.


bukse // jc    topp og cardigan // bikbok    tubeskjerf og ring // glitter    uggs // brandos.no

a touch of pink

Hei!

Nå sitter jeg på skolen og hører på læreren. Har om noe fruktgreier, skjønner ikke helt hvorfor jeg må følge med på det men det får bare være. I skrivende stund sitter jeg med øynene rettet mot læreren, mens fingrene leker seg på tastaturet. Jeg var så heldig å klare å tvinge Cecilie til å ta bilder av meg i stad, for i dag er første dagen jeg bruker mine nye rosa Hunter støvler. De er fra brandons.no, og direktelink til alle hunterstøvler finner du her. De rosa støvlene jeg har finner du på denne linken.


Har ikke fått kjøpt slike sokker til å ha nedi, men det kommer snart håper jeg :D
herliig. kom en fyr inn, og bare "oi, er dette jentetoalettet?!" så vi bare "ja, gtfo." så gikk han. VI LØYG :(- kunne du gått i rosa støvler?

firstfag outfit

Vil bare gi dere et lite tips. Jeg kommer til å begynne å kjøre noen konkurranser på fanpagen min på facebook fremover. Det blir kun postet der, og ikke på bloggen. Dette er for å gi noe ekstra til de som følger meg der. Akkurat nå har jeg gående en konkurranse der du kan vinne om du liker og kommenterer statusen - så vil du være med lik fanpagen min HER for å se hva konkurransen gjelder.

Woho, første outfit i 2012!!! Dagens outfit på skolen. Siden jeg døgnet hadde jeg ekstra god tid på meg, så fikk stappet på meg masken og trødd på meg noe "fint". Det var litt i kaldeste laget å gå uten jakke, men overlevde heldigvis. Stjal forresten toppen når jeg var hos Nora, mer som en kort kjole til meg - elsker den! Fargen er så nydelig, og den så veldig bra ut med grå strømpebukser til.
topp // gina tricot    strømpebukser // jc    uggs // brandos.no

- Hva hadde du på deg første skoledag?

kylling

Haha, kreativ overskrift. Kun fordi jeg venter på middag. Sitter nå på gulvet i alt rotet mitt og går gjennom alle tingene mine, er nemlig julerengjøring på gang. Akkurat nå er jeg så sulten at det skulle vært ulovlig.... gi meg maaat!

Slenger inn dagens antrekk, har ikke så god tid at the moment siden  jeg må bli ferdig med rommet i dag.

Vi snakkes iløpet av dagen :)topp // ?    shorts & cardigan// gina tricot    strømpebukse // aner ikke    piercing // bulgaria

haha sjekk fargeforskjellen på magen og handa! blir seriøst aldri brun på hendene, men litt mer sol så blir det sikkert litt bedre. 

outfiit

Hei!

Nå er det ikke onsdaaag lengre. Har akkurat kommet hjem, var på Steakers og spiste bifffff med Samatar og Ole. Nå skal jeg se på TV og spise løvstek med bernaise, så orker ikke skrive noe mer. Forresten så får jeg ikke redigert videoen - har lånepc fra skolen (min ble liiitt ødelagt) og det går ikke ann å laste ned redigeringsprogrammet jeg trenger!!! sint. Har heller ikke Picasa, så enjoy ferske og uredigerte bilder sier jeg bare. hade.


topp // H&M    bukse // bikbok    hals // glitter
Haha dritstygge sko!! Vet ikke hvor de er fra, er Tuva sine.


øredobber // glitter

dagens outfit

God kveeld!

Dagen i dag på jobb var fin, trives virkelig der. Kjøpte meg to halser, men hadde det så travelt med å rekke bussen at jeg glemte posen min på bakrommet. Får heller vise dere de i morgen, elsker begge to. Glitter har da altså absolutt alt av accessories man trenger. Fornøyd jente :) I kveld skal jeg gå gjennom en haug med bloggmail, og gjennomføre et par bloggavtaler osv. Busy woman ;)


genser // bikbok    shorts // newlook.com    strømpebukser // vet ikke


smykke // glitter


armbånd // glitter


wiii


har ikke brukt mascara hele uken, digg!

Nå skal jeg kose meg med pops, kvikk lunsj og tv :) 

outfit og litt sånn

Heihei!

Nå er jeg ganske sliten, var en lang dag på jobb. Sto i sikkert 3 timer og pakket ut av en eske. Var feilprisede varer, så måtte sette ny pris på hvert eneste produkt - og alle var pakket inn i plastikk to ganger. Hallelujah for en joooobb. Kom ikke helt i mål, så skal fortsette med det i morgen.

Nå skal jeg feire arbeidsinnsatsen litt så jeg skal dra på butikken og hente pakken fra Nelly(!!!) og kjøpe godteri og brus. Herregud jeg gleder meg til å åpne pakken, skal vise dere alle produktene når jeg har hentet de. Enn så lenge får dere kose dere med disse bildene av moah. Og plis ikke mobb, har ikke maskara på og jeg tok en random instilling på kameraet på selvutløserbildene så ser helt hvit ut. Butikken roper, vi snakkes enere.
hadde egentlig masse tilbehør på, men ikke på bildene... wopsei. bukse med flekker // bikbok. skjorte // kappahl. sløyfre // glitter

- Hva har du gjort i dag?

outfit

// Vil du ha deg en god latter? Besøk EIVIND sin blogg og se på sminkevideoene han har lagt ut. Han legger ofte ut videoer og blogger ofte.

Ikke noe spesielt, men må jo ha noe å blogge om så da blir det bare et helt enkelt outfit! Var litt for kaldt å gå i det i dag egentlig, de er så sykt dårlig til å varme opp skolen. Må jo sitte med tykk vinterjakke for å ikke fryse. Helgen skal bli tilbringt rolig i dag, og i morgen blir det en tur ut! Gleder meg :D

Hadde ikke tid til å ordne håret eller sminke meg helt i dag, så orket ikke posere med trynet oppi kameraetbukse // cubus    topp // bikbok    armbånd // h&m
 

dagens outfit

Først: Ja, mamma er på reklame for finn.no. Den går på litt forskjellige kanaler, blant annet Fem og TV Norge(?). Og ja, det er meg som sitter i bakgrunnen. Var så sykt stoka på å være med, så tvingte de til å la meg sitte der. Okei, det var faktisk de som tvingte meg til å sitte der. Trist!

Nå - dagens outfit. Et ord: hore! Neida, kan ikke kalle meg selv hore. Kort dag på skolen i dag, noe som var sykt digg.

Er så flink å smile, blir du ikke glad av å se på meg? ;) bukse // bikbok    genser // JC

outfit

Hei! Først og fremst: Alle som spør hvorfor blåveisen først er på høyre øye og plutselig på venstre, noen bilder tar jeg i speilet og da blir jo selvfølgelig alt speilvendt. Det ser dere jo på håret også, at luggen plutselig er på motsatt side. Men blåveisen er på venstre øye i virkeligheten.

Nå har jeg nettopp spist, vi var på kino og så Horrible Bosses. Veldig morsom og bra film, så den anbefaler jeg. Nå vurder jeg snart å sove, er ganske trøtt. I morgen blir det sikkert en liten shoppingtur eller noe. Har ikke akkurat noen å shoppe med siden alle har skole, så vi får se hva det blir til. Jeg ombestemte meg i siste liten med klesvalget, regnet ute så orker ikke være så nøye. Her er iallefall dagens outfit:


converse // converse, daaah


genser // bikbok    cardigan // gina tricot


jeans // bikbok


Heeej speilbilde.

outfiiiit

Hallo!

Nå er TUVA kommet hjem fra syden, wihuuu. Vi har vært sammen med Mariell, spist litt god, norsk middag og bare chillet. Også måtte jeg en tur innom brun og blid, hehe! Brukte en ny solariumskrem som jeg har fått, herregud den var det fart i. Kjentes ut som jeg hadde solt meg i sikkert 2 dager i strekk, og nå er jeg tæææn og fin. Dessverre er Tuva helt neger, så har litt å ta igjen før jeg føler meg klar til å henge skikkelig mye med henne.

Og i dag var jeg flink jente og tok outfit bilder:Cardigan // H&M     shorts // huske ikke    sko // H&M    veske // bulgariaa    meg // irak

Autfaaaait

Hallaaa!

Akkurat nå sitter jeg på Location med Renate pusi pia. Egentlig ligger jeg og halvsover på bordet mens hun drikker en eller annen stygg sjokoladekaffemoccawhatsoeveeer. Her er outfit iallefall, bare at jeg har tatt på hettegenser nå siden det ble så kaldt....


Skjorte // forever21      tube-bh // bikbok      bukse // turkey      belte // vet ikke

tænepia #1


Leser Renate sin blogg og holder meg updatet på livet hennes! woop

Kosepienee

Hallo!

Har akkurat kommet hjem, vært en tur i byen og shoppet med TUVA (hun har begynt å blogge igjen nå!!!!). Var salg på BikBok, så why not? Man får aldri nok sommerklær, eller uansett klær for den saks skyld. Så tok vi en halvtime med sol, så dro vi hjem. Nå er brodern og henter Yonas pizza på min regning. Jeg spanderer, hvaaaa skal det bety?

Anyhooow, dagens outfit (selv om jeg bare brukte det halve dagen, mehe) topp // bikbok       shorts // lindex      sko // hollywood      solbriller // vent og se

Outfit

Ah, ENDELIG er det sommerferie! Har vært borte fra bloggen hele helgen siden jeg ikke har hatt pc, mamma syns jeg var slem så hun inndro den. Nå har jeg fått den tilbake, og må ærlig innrømme at jeg har savnet bloggen kjempemasse. <3 Bloggen <3. Akkurat nå sitter jeg hos Renate, vi skal til bukta og sole oss. Det er 20 grader ute hvertfall, noe som er en super start på sommeren i Tromsø.

Her er dagens autfaiiiit (håret er forresten IKKE så gult, bildene lyver):


 HAR DET TRAVELT, MÅ SPRINGE. HEJDÅ <3

Outfit

Rakk selvfølgelig ikke ta bilder i går, og i dag er kamera helt fucked up. Tror det har skjedd noe med det, så må fikse det. Derfor blir det bare crappy bilder! Og nok en gang suger bloggingen min.... åh, fml!


 Kjolen er fra BikBok, skoene vet jeg ikke.

Noen tips til videoblogg? 

Gamle (stygge) outfits

Først og fremst skal jeg gratulere min bestevenninne TUVA WILLASSEN med 17-års dagen i dag. Du er fantastisk, og det vet du. Orker ikke skrive en hel bibel akuratt nå, det sparer jeg til 40-års dagen din. Da kan jeg nemlig skrive om alle de utrolige tingene vi har gjort og skal gjøre fremover i livet. Me and you forever, love you!

Siden dere ønsket et innlegg med alle mine gamle outfits, here you go... blir litt flau, for jeg kledde meg jo som et dass for ikke så lenge siden. Heldigvis er de fleste klærne gått i fretex posen, de stygge sammensetningene og den dårlige matchingen er glemt for lenge siden. Fortid er fortid, eller hva?

img1632
mjau, på shopping i oslo

img1639
Haha?

img0664
Se så tynn jeg var! Heldigvis lagt på meg litt nå.


Dette husker jeg at jeg syns var driiiitkult

dsc07064
HOTHOTHOT

img1523
eeeeeh?

img0171
skoleball 2009. pen kjole.


se så kul? ingenting selvbruning eller solpudder at ALL.


Festoutfit. Fine posèr?


Hehe ja, hva kan jeg si?


Ok, ok, ok, ok glad det er gammelt!


Superbredt smil?


mjauu

åh fyyyyyfaen.


Marte's sweet 16 outfit


Joda...


Emo - all black.


Photoshoot outfit jadda tjaa


Nei det her svir i øynene mine. blææh x(


Kino outfit, nettopp klipt pannelugg. Raaawr


Æsj?


Byen outfit.. kul?


Jobbfest kjolen. Barnslig? JEPP


Kort og godt for alltid


Hahahahaha.. jaja


Nei. Ingen kommentar


Sex and the City 2 filmpremiere på kino. hothothot


Ehm... fin jakke, not.


Kul sommerpia?


Ei søt sommerglad piiiia


Tivoli next, ødela skoene der. Herregud. KALDT!


Chilledag i byen woop


Fin tights?


Første skoledag, lol. emo hår!!!!


selvbruning in my heart for ever <3 :)


Hejhejhej


Midtskillepiken


nei. blæ


Feil farge på bh-en, og hårfargen var gruuuuuusom. Og litt møkje solpudder


Anonym ansikt


Jobbmiddag antrekk


Chill outfit


Ut-og-spise-med-bror-outfit


Oslo outfit


Siste outfit.

Jeg ser at stilen min har forandret seg gjennom årene, heldigvis. Så mange utrolig stygge outftis lengre opp her. Var så vidt jeg turte å legge de ut, men alt for bloggen! Nå skal jeg spise litt, så skal jeg dra på jobb. Er hjemme i kveld halv 12 så vi snakkes da. 

Outfit


Genser // Forever21    TubeBH // BikBok    Bukse // BikBok


Øredobber // BikBok    Smykke // ???


Veske // Modekungen.se    Ring // kimstore.se


Sko // PinkIce

Jaja, gikk uten maskara i dag. Hadde det sinnsykt travelt når jeg skulle ut døren. Og nei, det var ikke det rette været til å gå i sånne sko i Tromsø i dag. Nå er jeg nødt å legge på holdt jeg på å si, men jeg mente jeg er nødt å løpe. Hejdå :)

Outfits

Først og fremst: Dere som kommenterte at jeg var bortskjemt pga alle innkjøpene fra USA - det er jeg absolutt ikke. Har tjent ALLE pengene selv, fikk ikke et blankt øre hos mamma til noen av tingene. Jeg brukte ca 9000 i lommepenger, selvtjent. Da inkluderer det bussturer, rusk og rask, Universal Studios osv.

Her er noen av antrekkene jeg hadde på meg når jeg var i USA. Ble mye av det samme, mest siden det var så varmt at jeg tok lette klær de fleste dagene. Det her er ikke direkte outfitbilder, fant bare vanlige bilder hvor jeg har på de forskjellige tingene. Og vær så snill - IKKE spør hvor ditt og datt er fra. Det står under bildene, og hvis jeg ikke har skrevet det så vet jeg ikke :)

Genser - BikBok  /  Bukse - JC  /  Veske - Tyrkia  /  Klokke - Gran Canaria


Singlett - JC  /  Bukse - Kappahl  /  Klokke - Gran Canaria


Singlett - JC  /  Shorts og hårsløyfe - Lindex  /  Klokke - åh, dere vet.....


Kjole - Forever21  /  Sko - Random LA butikk


Cardigan, smykke og øredobber - BikBok  /  Kjole - Forever21  


Kjole - Random LA butikk  /  Smykke - BikBok  /  Øredobber og solbriller - H&M  /  Veske og sko - Random butikker


Topp, øredobber og solbriller - H&M  /  Bukse - JC  /  Belte - Forever21  /  Britney - Madame Tussauds


Kjole - H&M  /  Skjorte - XXI (by forever21)  /  Belte og smykke - Forever21  /  Sko - Converse Slim  /  Veske - Modekungen.se


Bikinitopp - Cubus  /  Bikinitruse - BizzyB (bseductive.com)  /  Solbriller - H&M  /  Baywatchbabe - Horestrøk i Amsterdam


Kjole - H&M  /  Skjorte - XXI (by forever21)  /  Belte og smykke - Forever21  /  Sko - DinSko  /  Veske - Modekungen.se


Snikbilde - Mamma 

Hva mener du? Favoritt?

Outfit tjuefemte i andre

Dagens outfit. Akuratt nå er jeg og Lene ute og farter, så dette er et forhåndskrevet innlegg. I dag skal vi på sjokoladespa, det blir utrolig gøy! Dere skal få vite masse om det når vi er tilbake på pcen. Håper dere har en kjempefin fredag alle sammen, det skal iallefall vi to ha!
Topp - JC / Bukse - Diesel / Sko - Converse / Smykke og armbånd - H&M


Sjekk ut flere bilder av Lene sitt outfit HER og se hvor alle tingene hennes er kjøpt. Denne jenta kan virkelig kle seg!

Outfit - kaldt

Hello! 

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra Peppes. Inviterte bror med på litt kvalitetstid, vi er jo tross alt søsken. Kledde på meg noe okei på sånn ca 5 minutter, så sprang jeg ut døra. Vet at skjerfet egentlig ikke passer til lilla, men det er så sinnsykt kaldt så jeg måtte ha noe i halsen. Derfor ble det til det eneste skjerfet jeg har som faktisk ser vettig ut. Uansett så elsker jeg lilla! Har 2 lilla jakker og noe lilla klær, lilla er fiiiint :)


Jakke - wow  //  bukse - bikbok  //  skjerf og øredobber - bikbok  //  hansker - lindex  //  veske - kappahl


Sko - Friis&Company HER

Outfit - casual

Heihei!

Nå har jeg fått plantet rumpa i senga og er klar for en dritfin valentines-dag. Blir vel sittende og spise potegull, sjokolade og drikke brus samt sitte å tute til triste kjærlighetsfilmer! What's no better than being single?

I dag skulle jeg sånn egentlig pynte meg litt, men det gikk jo i dass når jeg som alltid stod opp 15 minutter før jeg skulle ut døra. Da ble det heller noe casual, og overraskende nok var alle klærne fra bikbok.

Genser, bukse, skjerf og øredobber - BikBok  /  Converse slim - baresko.no

Dagens outfit

Hei!

Nå er det bare 3 timer igjen for dere å stemme på Jamie i Blenda konkurransen. Husk at om du stemmer, kan du legge igjen en kommentar her og være med i trekningen av FAST shampoo og balsam. Jeg og Tuva krysser virkelig fingrene nå, og er spente på hva resultatet blir. Du kan stemme HER. Mange tror at vi blir betalt for å sanke stemmer for Jamie, men det er virkelig ikke sant. 

Nå er både jeg og Tuva hjemme igjen etter en koselig middag med jobben. Vi måtte jo pynte oss litt, og da hører det jo med og gi dere et outfit - som de flinke bloggjentene vi er! Tuva er utelåst for andre gang i dag, så nå sitter hun og stinker ved siden av meg. Jaja, må jo la stakkars jenta slippe å leke uteligger. I dag orket jeg ikke ta på meg noe særlig, så det ble bare det første som falt meg inn (eller det første som ramlet ut av skapet... ja, bokstavelig talt ramlet!) Var nokså kaldt også, så man kan jo ikke gå i hva som helst her i Tromsø.

Hårbøylen var egentlig ikke en del av antrekket, men siden jeg fikk det sinnsykt travelt og håret mitt så helt jævlig ut måtte jeg bare ta den på. Egentlig syns jeg ikke den passet inn, men bedre enn grusomt hår!

t-skjorte med "diamanter", jeans og øredobber - bikbok //   hårbøyle - esthetique //   armbånd - gran canaria


Vesken er fra modekungen.se, og det er min absolutte favorittveske!


Bella som er så utrolig vakker på dette bildet ville si hei til dere!

Tycks?

Dagens outfit

Som jeg sa skulle jeg poste outfit. Ingenting spesielt egentlig, bare somethin' simple!

Har på meg stortsett bare bikbok klær. Bukse, tubebh og cardigan fra BikBok. Topp fra JC.


Den er skikkelig digg, fin i ryggen også :) Passer perfekt til en tubebh, og disse med blonder fra BikBok er kjempefine.

Kan dere slutte å si at det svarte er en vanlig bh? Det er jo for faen lappen på tube bhen, alle som har en slik tube bh kan godt se at de også har en sånn lapp. Plis, få litt IQ da. Dere haters vil vel også ha bevis, så here u go:
Ring fra H&M


Øredobber fra BikBok

- Tycks?

Dagens outfit

Dagens lille antrekk :-) Hadde tenkt det ut dagen før, så derfor hadde jeg tid til å kle det på meg. Desverre fant jeg ikke en svart BH til å ha under, så hadde valget mellom hvit, rosa og rød. Dere ser vel hva jeg valgte! Snart kommer Tuva hit og da skal vi få bort det gule i håret, gleder meg :D


Genser - JC // Bukse - KappAhlhejhejhej, jäg är bara fjortan år!!!!


Øredobber fra BikBok - love them! Har et par i gull/rosa også.


Armbånd 1 fra Gran Canaria, klokke fra Gran Canaria og armbånd 2 fra H&M

Tycks?

Nytt design og enkelt antrekk

Tuusen takk til Gussan som for 2. gang har laget meg et nydelig design. Ble enda mer fornøyd denne gangen! :D Nå kan jeg laste opp bildene i 800px, og derfor vil bildene i eldre innlegg se litt for små ut i forhold til størrelsen på blogginnleggs-området. Hva synes du om designet?

Dagen i dag har jeg tilbringt på skolen. Ufattelig kjedelig, så det interesserer dere nok ekstremt lite å høre om hva jeg gjorde, hvilke fag jeg hadde og hva jeg spiste til lunsj. Derfor slenger jeg bare inn bilde av dagens antrekk og lar det være med det :)


Jakke fra wow // genser fra h&m // bukse fra tyrkia(crackpot) // singlett fra cubus // veske fra modekungen.se


Brukte et par slitte, skitne "Converse" som fottøy...


dro våtlineren litt ut i dag ;)

Nå skal jeg slappe litt av, er utrolig sliten. Kos dere!

outfit

Nå skal jeg på kino med Sofie og se Paranormal Acitivty 2. Har hørt mange delte meninger om den, blant annet at den er dårligere enn 1'a - men så har jeg også hørt at den er dritskummel osvosv, så vi får se hva kvelden bringer!

Slenger bare inn et raskt outfit, må springe til bussen nå! Hejdåå <3


Begge deler fra Kappahl, øredobber fra BikBok. (PS: singelnål fra H&M, passer perfekt på buksa, mhmmmm!!!!!!)


REDD? Kanskje det ja!

outfit 15.10

Her er outfit fra i går. Ikke noe spesielt, fant ikke klærne mine. Grrrr....


Jakke - H&M   ,   Bukse - BikBok   ,   Tunika - Vero Moda


Veske - Tyrkia   ,   Sko - Vet ikke!

Nå skal jeg på stekekurs med jobben, så i bursdagsmiddag på Yonas! Vi snakkes <3 Husk, i morgen er det trekning av tre ukeslesere!

dagens uspesielle outfit

I dag har jeg ikke gjort mye. Slappet av og vært lamme Tuva, Charlotte og Linn-Sofi. Akuratt nå hater jeg en viss bussjåfør, skal skrive et innlegg  til dere. Cominor burde gi denne dama sparken, ASAP!

Iallefall, back to outfit. Legger også med noen bilder som ble tatt på b2s av fotografen. Siden jeg ikke fant noen av veskene mine, måtte jeg bare ta den gråe. Skulle egentlig ha den svarte med nagler under, men den er liksom sporløst forsvunnet :s


Cardigan H&M, singlett Cubus og jeans fra BikBok. Ikke noe spesielt med andre ord :)


Meg, Merethe og en random.


Meg og Marte pus<3


Meg og random igjen.

dagens outfit

Først vil jeg bare takke for alle søte kommentarer jeg har fått i det siste <3 mussmuss på dere

Her er dagens outfit. Stod opp halv 7(!!!) i morrest, siden jeg måtte bli vekt av noen da jeg ikke våkner av meg selv. Så kan bekrefte at jeg har vært dødtrøtt i dag, men fikk høre hos læreren at jeg var den flinkeste eleven i klassen i dag. Det var jo livets høydepunkt ;-) Heldigvis hadde vi kort dag i dag, til kvart over 11. Deilig :)


Jakke - Cubus. Bukse - BikBok. Sko - Bianco. Veske - Tyrkia """""Marc by Marc Jacobs"""""


Så deilig med sola i trynet....
Tok ikke av jakka i dag, så egentlig har det ikke noe å si at jeg hadde på skjorte fra Vero Moda også....

- Hvad tycks?

outfit 28 augustiii

Outfit fra lørdag. Skulle egentlig ha shorts, men orket ikke det så tok heller min kjære høytlivs-bukse fra BikBok :D


Buksen min fra BikBok. Den er veldig komfortabel på, også mye stretch i den også.


Topp fra Polen. Tror det var Forever 21 eller noe sånn. Det er "åpen skulder" på den, noe som jeg liker :)


Ring fra Glitter og armbånd fra Lindex.


Sko fra Nelly. Mye finere i virkeligheten!


Øredobber fra Glitter om jeg husker rett.

outfit første skoledag

Som alltid slet jeg med å finne klær til å ha på meg. Det eneste jeg klarte å tenke ut var dette, noe som bare var helt greit liksom. Jaja, bedre lykke med klærne i morgen! Og det vet jeg blir bra, hihi.


Skjorte - Vero Moda    .    Buksetights - Cubus    .    Veske - Tyrkia    .    Ring - H&M    .    Spenne - Lindex


Fin, min nye posè!


blackhaaaired ....

- Hva hadde du på deg første skoledag?

gårsdagens outfit

Er ikke i noe særlig humør til å blogge i dag, det håper jeg dere kan forstå. Om en time skal jeg og Tuva på minnestund for Lasse utenfor tunnelen i Tromsdalen. Det er det minste vi kan gjøre for å vise vår støtte.


Tights - H&M
Søt bluse - http://fashionlove.no
Skinnjakke - H&M
Solbriller - solbrillekongen.no tror jeg
Smykke - Accessories 
Sko - Tyrkia
Øredobber - H&M


Diverse ringer fra Glitter og BikBok.
Veske fra tyrkia.

dagens outfit

Utrolig nok kommer det et outfit. Jeg har ikke hatt noe særlig outfit i det siste, men det er jo sommer og det er ikke alltid man gidder å pynte seg. I dag pyntet jeg meg litt, mest av kjedsomhet. Tok meg en liten bytur. Kjøpte 2 tights, 1 t-skjorte og noe accessoaries som dere skal få senere.


Blazer - http://newlook.com   / tunika/kjole/bluseting - BikBok


Sko - "converse"  // strømpebukse - aner ikke


Solbriller - http://fashionlove.no :)
Veske - turkey


Armbånd - Lindex    // Ring - BikBok


Øredobber - husker ikke helt hvilken butikk.

- Whatcha think?

outfit 21.07

hallaaais sweeties!

Nå har jeg kommet hjem fra en lang dag med Marte (http://marteid.blogg.no) I 17.00 tiden ble vi intervjuet av avisa iTromsø. De ville for det meste spørre om kosthold og ting som har med dagens ungdom å gjøre. Man kan lese det i avisen i morgen.

Her er dagens outfit:Tights - BikBok // Sko - Binco


Veske - Tyrkia // Skjorte - Vero Moda (fant den på nerstranda) // Belte - KappAhl eller Lindex


Solbriller - Solbrillekongen // Øredobber - Glitter

peace

fint vær = sommeroutfit

I dag var det over 20 grader i skyggen, så jeg kjørte på meg high waist shorts og en blondekjole som jeg fikset til å ha under shortsen. Var faktisk varmt å gå i dette til og med, og det digger jeg! WIIH.Shorts - http://newlook.co.uk (de har den ikke lenger...)
Blondekjole - B. Young
Sko - Tyrkia


Solbrillene er fra http://solbrillekongen.no! Digger de :)


Øredobber fra H&M


Veske fra Tyrkia. Elsker denne veska!

Nå skal jeg stikke på Posten og hente en pakke, så kommer Tuva og Elena hit. Vi skal grille i kveld, og Catarina skal komme hvis de stenger tidligere på jobb. Nå må jeg løpe til bussen... (ok, jeg har ikke sjekket bussruta enda!)

- Hva tycks??

outfit 07 juli

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra trafikalt grunnkurs. I morgen er siste dagen, så da er jeg ferdig med de kjedelige timene der man må sitte på en stol og kjede seg til døde. Det begynner også å bli en stund siden jeg har hatt outfit, og det er vel av ren latskap vil jeg tro. Hvorfor kan jeg ikke bare ta bilde av hva jeg har på meg? Jeg kler meg jo litt ordentlig stortsett hver dag jeg skal ut av huset.
Jakke / Cubus     Topp / H&M     Bukse / Vero Moda     Gladiatorsandaler / Eurosko(?)


Smykket er kjøpt på Accessorize, og det er for øyeblikket på halv pris.

- Hva likte du best i antrekket?

(Forresten, noen lurte på hva mailadressen min var. Fanmail kan du sende til tcmnfan@hotmail.com - vanlige mailer vedr. sponsing og annet kan sendes til tcmn@hotmail.no :)

outfit 17.06

Dette hadde jeg på meg i kveld :)Kjole - kjøpt i Tyrkia i fjor
Sko - H&M
"Clutch/lommebok" - Tyrkia
Hårbøyle - Esthetique
Øredobber - Glitter
Grønt armbånd bilde 2 - H&M

outfit lørdag

Her er et outfit fra lørdagen. Har ikke blogget i det siste da jeg har levd livet og tatt meg litt bloggfri. Har vært sykt digg å ikke tenke på bloggen i det siste! På lørdag var jeg på kino og så Sex and the City 2. Hadde vunnet billetter via Tromsø avisen, og da tok jeg med meg en venninne. Dro sammen med Johanne og Mette, før vi slo oss sammen med Katrine og Sunniva også.

Filmen var veldig bra, men de brukte ikke så mye fine klær som jeg hadde håpet på. Trodde det skulle være mye mer freshe designergodbiter, men den gang ei. Handlingen var bra, og jeg koste meg under filmen. Syns alltid det er så trivelig å se på Sex and the City. Skjønner ikke hvorfor den har fått terningkast 1....


Bluse og skinnjakke - H&M


Blondetights fra Kappahl, veske fra Lindex


Sko fra Bianco


Hårspenne - H&M


Øredobber - http://ellamote.no
Ringer - H&M og KappAhl tror jeg

- Hva syns du?

what outfit for the big day?

I morgen er den stooore dagen for Norge. Jeg bryr meg ikke så mye, beklageligvis, men man kan jo ordne seg litt og kle seg litt bra. Siden det er meldt flott og strålende vær (18 grader) her i Tromsø, tenkte jeg å dra fram litt sommerlige klær og ballerina sko. Alle outfit'ene jeg har nedenfor blir kombinert med noen nydelige øredobber som jeg desverre glemte å ta bilde av. Som dere ser gidder jeg ikke lage noe styr ut av klærne, tar bare noen vanlige og slumme sommerklær. Jeg klarer ikke helt bestemme meg for hvilket outfit, så ja - hva syns du?

Beklager forresten den sugne kvaliteten på kameraet. Picasa ødela bildene heeelt =( også er ikke fargene på klærne helt korrekt, heller ikke hudfargen min. Den ser litt grå ut...... gammel og grå <3<3<3 Også beklager jeg store bilder, men når jeg skulle lage "kollasj" i picasa ble bildene HELT fucka. nå er jeg virkelig i fml-humør.

OUTFIT 1:

Tunika fra Lindex, tights fra BikBok, sko fra KappAhl og veske fra KappAhl

OUTFIT 2:

Tunika - lindex, shorts - KappAhl, sko - KappAhl, veske - Lindex

OUTFIT 3:


Topp - no idea.

OUTFIT 4:

Shorts - cubus, tunika - lindex....

outfit

Dette hadde jeg på meg når jeg og Marte var på date her om dagen :-)

Jakke - http://newlook.co.uk / blomstertopp - H&M mente BikBok / hvit singlett - cubus
Jeans - veromoda / sko - reebok(http://brandos.dk)

Nå skal jeg på dugnad i barnehage... bah :-(

outfit + chatroulette.no - sees der!

Alle må gå inn på http://chatroulette.no og se om dere ser meg, for der skal jeg være i kveld :D Gå inn med en gang bare, så kanskje vi snakkes? Håper dere liker outfit'en min, nå skal jeg chatte og rulle ;-)

Okei, jeg skjønner ikke hvorfor jeg tok så mange bilder men jeg klarte ikke bestemme meg! Haha, beklager altså. Men uansett, her har dere hvor tingene er fra:

Skinnjakke - H&M, genser - Lindex, hvit topp - Cubus, veske - modekungen.se
Hvit strømpebukse underst - Lindex, blondetights - Lindex, hullete tights - newlook.co.uk
Sko - Din Sko, øredobber - Cubus

todays outfit

Hei snupper og lupper <3

Nå har jeg seriøst funnet dagens outfit. Helt seriøst. Digger det, får vist fram alt jeg vil. Og dette skal jeg definitivt bruke når jeg skal til Sunny Beach, for da kan jeg få betalt av mannfolk.... siden de sikkert tror jeg er en hore. Men det er jeg ikke, jeg er en polsk classy lady. Tenkte å gå på catwalk og alt med dette, var jo helt rått. Har forresten blitt litt tæææn og det er jeg fornøyd med, så hvorfor ikke fremheve det?

FØR du ser nedover på bildene, sett denne sangen på play så du får full opplevelsesinstinkt:


Digger alt med outfit'et! Spesielt at det er bar rygg <3


Når man snur seg halvveis får man sånne fine ringer, de er med på å sprite opp antrekket. <3 Det på armen btw er arr etter brankopper, og de er som accessoaries for meg :D


Sa jo jeg vurderte catwalk, iallefall etter dette bildet. Ser ut som en supermodell!


Etter en tur på Sunny Beach i dette antrekket ble jeg desverre gravid..... jaja, life goes on :) You only live once <3

Bikinitopp - Cubus, Vest - H&M, Shorts - Cubus, Briller - H&M, Veske - KappAhl.

ALERT, ALERT, ALERT, ALERT; IRONIIII!! Haha, drøyt... jeg vet, men digger ironi så her er jeg :D

Dagens outfit

Hei alle dere søtiser :-)

I dag har vi hatt overraskelsesfest for læreren vår på skolen, Thomas. Han fylte 50 år for et par dager siden, så vi lagde et supert og koselig surprise-party for han. I og med at vi hadde feiring fikk vi fri siste timen, og da dro jeg til byen med Tuva og Hanne. Der tok jeg sol på Brun og Blid, så gikk vi på nerstranda, Tromsøs stoooore og kuuuule shoppingsenter, HE-HE. På Nerstranda var Niklas og Helfner fra Paradise. I går var Victoria og Fabian der :-)

Iallefall, turen gikk også innom Bik Bok. De hadde et tilbud som jeg benyttet meg av, "Kjøp to topper/overdeler, betal for en." Det gjorde altså jeg, så innkjøpene kommer litt senere.


Skinnjakke H&M, tights Lindex, topp Bik Bok, sko Din Sko.

- Hva syns du om outfit'en? TRYKK PÅ LIKERKNAPPEN :-D

Outfit 17 april


Tights fra BikBok
Skjorte fra KappAhl
Skinnjakke fra H&M
Sko fra CCC Polen
Herlige øredobber fra BikBok? Nei, H&M?


Ring fra H&M. Denne er bare herliiiiig!

- HVA SYNS DU OM KLÆRNE?

Gårsdagens outfit

I går var jeg på jobbfest, og da måtte jeg jo pynte meg. Brukte en evighet på å finne ut hva jeg skulle ha på meg. Herregud så vanskelig det skulle være! Måtte liksom finne noe som ikke var for horete og ikke for barnslig, noe som passet blant sjefen og kollegaer. Outifit'en ble en søt kjole som jeg rocket opp med et par kule skoletter fra Bianco.


Den supersøte kjolen er å finne på KappAhl. Passer supergodt med svarte strømpebukser til :)Digge sko som er fra Bianco. Love them <3


Armbåndene kommer fra H&M.

- HVA SYNES DU OM KLÆRNE?

Outfit i går

God første påskeferiedag alle sammen!! Herlig å tenke på at denne helgen varer sykt, sykt lenge :D

Her er noen klær jeg hev på meg før jeg dro på Elkjøp i går for å levne min vesle PC. Savner deg :(


Jakke fra http://newlook.co.uk
Veske fra Fretex faktisk. Syns den var litt kul.
Bukse fra WOW
Tøysko fra Din Sko
Øredobber fra Bik Bok


Singlett med kul detalj fra KappAhl


Disse utrolig søte tøyskoene fra Din Sko kommer til å bli min favoritt i sommer. Herlig søt farge!Veske fra Fretex. Ikke verdens fineste, men likte den. Hengelås detaljen er også veldig fresh.

Q - Hva syns du om gårdagens outfit?

Outfit for i dag

Hei og god kveld!

Har vært i byen i dag så det ble ikke mye bloggingen før nå. Møtte på noen søte blogglesere også. Legger ut bilde senere, men det var iallefall Vår, Martine, Anna og Narisara! Dere er supre ♥

Til dere som sier at jeg klager på de negative kommentarene; Den siste tiden har jeg ikke klagd på en eneste negativ kommentar og jeg har vært blid og positiv hele veien :) Og setter pris på alle som kommenterer!


Skinnjakke - H&M
Tunika - Cubus
Vest under jakka - Cubus
Veske - KappAhl
Tights - BikBok


Sko - Fra CC i Polen eller noe


Øredobber - H&M

Q - Hva syns du om outfiten? Hva har du gjort i dag?

Dagens outfit

Hei hei søte lesere <3

Har akuratt vært på skolen og filmet video, så om ikke lenge får dere en aldri så liten videoblogg! Også følte jeg for å pynte meg i dag på skolen, så da tok jeg og hev på meg de første klærne jeg fant i skapet.... eller gulvet da. Iallefall, enjoy this pictures like you never have enjoyed anything before!Bukse fra Vero Moda
Tunika fra Cubus <3


Veske fra KappAhl
Alle armbånd fra H&M


Øredobber fra KappAhl


Elsker detaljene!


Tuva, meg og Marte <3 My bestfriends!


Et heller fint bilde av meg og Martevennen!


Tenkte å begynne med slike outfitbilder.... eller hva? Not liksom!

Outfit for the cinemas

Dette har jeg på meg i kveld når vi drar på kino, samt at jeg hadde det på når jeg var på skolen :)

Øredobber fra H&M og armbånd fra H&MGenser fra LINDEX og skinntights fra CUBUS

Støvletter fra Bianco.  De skal være litt store, så ikke kommenter at de er alt for stor for meg :)

Tusen takk til supersøte Lene og Maren som ringte meg nettopp! Koselig å høre fra dere ♥

Outfit 1 mars

Da har vi klart å entre måneden mars uten joggebukse og hettegenser!

Jakke - NewLook.co.uk
Skjerf og lue - H&M
Stripete genser - Cubus
Blazer - NewLook.co.uk
Hullete tights - NewLook.co.uk
Whooga boots - whootaboots.co.uk
Veske - Lindex

- Hva syns du?

Hvilken kjole skal jeg ha i kveld?

Hei :)

Skal i bursdag til ei venninne i kveld, så derfor lurer jeg på hvilken kjole jeg burde ha på?

Nummer 1 - kjole fra HM


Nummer 2 - kjole fra KappAhl


Nummer 3 - Kjole fra Gina Tricot


Nummer 4 - Kjole fra HM


- Therese

Outfit fra Burgerdate

Har nettopp vært på burgerdate med Tuva, Katrine og Bengt. Vi har spist oss gode og mette på litt junkfood - og gjett om det var herlig! Skal bare vise dere hva jeg hadde på i kveld, ble egentlig ikke noe spesielt fordi jeg måtte bare hive på meg noe :)
Kåpe fra NewLook <-- link er lagt inn
Skinntights fra Cubus
Knehøye sokker fra Cubus
Støvletter fra Bianco
Veske fra Lindex
Hårbøyle fra Estetique

Q - Likte du klærne jeg hadde på?

Outfit for i dag!

Halla!

Nå skal jeg bare hive i meg et par rundstykker, så må jeg springe til bussen. Skal rekke jobb vettu! Jeg jobber forresten på gatekjøkken, BurgerMan, for de som lurte.

Her er da dagens outfit. Beklager at rumpekameraet tar bilder med rumpekvalitet! Selvutløseren suger.


Kåpe fra NewLook - http://newlook.co.uk
Highwaist shorts fra Newlook
Singlett fra Cubus
Liten vest fra Cubus
Strømpebukse fra Lindex
Knehøye sokker fra HM
Støvletter fra Bianco
Veske fra Newlook -
http://newlook.co.uk
Øredobber fra Cubus


Q- Hva skal du gjøre i dag?
 - Therese

Outfit 09 februar


Bildene ble ikke så gode, men:
Tights - BikBok
Knestrømper - Cubus
Uggs - Whooga Boots
Singlett - Cubus
Bluse - H&M
Øredobber - Cubus
Veske - Polen
Outfit Marte's sweet sixteen

Her er det jeg hadde på meg i bursdagen til Marte i går. Bare for å opplyse dere om en ting: Jeg er ikke tilbake på dataen før 23:30 ca da jeg skal på jobb. Jobber fra to til halv 12. Wish me luck!


ALT fra H&M. Øredobber fra Cubus da... 

Hasteinnlegg - dagens outfit

Hei!

På 5 minutter har jeg hevet på meg de første klærne(buhu) jeg fant, puttet på litt basic sminke og tatt et par jævlig dårlige outfitbilder. Jeg rekker så vidt å legge de inn. Skal til tante nå, så vi snakkes senere! C I A O

Bukse - BikBok
Hvit genser - Cubus
Ullgenserting - Polen
Støvletter - Bianco (har bretta de ned)

Yesterdays chillfit - 23 januar

Her er gårdagens chill-outfit :-)

I dag skal jeg og Tuva gjøre ALLE leksene for hele uken, så vi har mere tid til bloggen. Vi skal også kanskje feire blogging og leksegjøringen med å dra på pizzahuset - hvis vi gidder såklart!


Genser - Cubus
Singlett - Cubus
Tights - Zara
Sokker - Cubus
Øredobber - H&M

BTW : Videoblogg coming up today!

Outfit 23 januar

Hei bloggen!

Jeg har vært i byen med Tuva og lillesøster Thia nettopp/nettop/netopp? Iallefall, det var syyykt kaldt og jeg angrer på at jeg ikke tok på meg mere klær! Dere skal få se hva jeg har fått etterpå, akuratt nå har jeg bare lyst å poste outfiten min.

Jeg tok bare på meg noe enkelt og vanlig, hadde bare 20 minutter på å ordne meg! Forresten, så vil jeg bare si at de har utrooolig mye fint på H&M. Blant annet noen sko som jeg kapret i dag, de var heeelt nydelige. Elsker de allerede - men egentlig har jeg nok sko :(

Dette har jeg på meg:
Skinnjakke - H&M
Blå t-skjorte - Lindex
Tights - BikBok
Støvletter - Bianco
Øredobber - H&M
Veske - Lindex


Også må vi ikke glemme lillesøsters outfit:

Dette har hun på seg:
Sexy lue - Reima
Rosa kåpe - Polen
Kul tights - H&M
Støvletter - Polen / CC
Rocka veske - Accent?


Q - Hvilken videoblogg vil du ha i kveld? Sminkevideo, hårvideo eller noe annet? Forslag?

Outfit 20 januar

Outfit'et for i dag ble lettvindt og enkelt :-)

Så jo helt f**ked ut, men uansett:
Genser - Cubus
Bukse - BikBok
Over-knees - Bianco


NB: Støvlettene skal ikke være stramme inntil leggen og lårene, disse skal være litt vide! I tillegg er det varmt for inni de også, så de skal ikke sitte som smurt inntil leggen.


Q - Hvorfor blir det av og til uklare bilder egentlig? Jeg bruker Canon Ixus 85 IS.


Outfit 15.01 - morgen og kveld

Bloggen igjen, jaha.

Her er to outfits for disse dagene. Et outfit for skolen og byen også et outfit for girlsniight out! I morgen blir det bedre outfit på kvelden, I promise. I dag holdt jeg det enkelt, komfortabelt og stilig.


Kvelden (under):


Sko fra Nelly ("Bangkok")
Jeans fra BikBok
T-skjorte fra Lindex
Øredobber fra H&MNoen bilder fra kvelden i dag:
 
         Meg og Linda <3                                        Meg of course!
 
          Tuva og meg                                   Linda, meg og Tuva

Sanger med fest-humør:

Britney Spears - 3


Nomy - Cocaine


KE$HA / Keisha - TiK ToK


Outfit 12 januar

Dette er mitt outfit for denne dag. Håper dere liker det!


Stripete topp - H&M
Cardigan - Zara
Strømpebukse - Cubus
Shorts - Cubus
Strømper - Julegave
Støvletter - DinSko

Også hadde jeg på meg denne jakken: