hits
Lukk meny
 • 17.03.2018
 • Reise
 • what to do in Sri Lanka

  (REKLAME: Sponset opphold)

  God kveld fra Sri Lanka!

  Her er klokken rundt 22, så vi ligger noen timer før Norge. Ligger allerede i sengen da vi skal opp klokken 06.00 (for vi er jo noen skikkelig earlybirds) for vårt siste surfekurs. Vi starter hjemreisen vår i morgen sent på kvelden, og det føles så sykt trist at vi må dra fra surf camp?en... :( Uken har gått så fort og det har vært så gøy her, vil bare miste flyet og bli igjen en uke til haha! Hadde man bare ikke hatt en hverdag som ventet hjemme..

  Tenkte å vise dere litt av tingene vi har gjort i løpet av uken. Først og fremst kan man gjøre akkurat som man vil, men Lapoint arrangerer også forskjellige ting man kan være med på om man har lyst.

   

  YOGA I løpet av uken arrangeres det 2 yogatimer på surfcamp. Jeg har aldri prøvd yoga før, så det var noe nytt for meg. Jeg trodde det skulle være skikkelig enkelt, men det var litt som en treningsøkt for stølheta. Avslappende var det også, og etter noen dager surfing trengtes det virkelig litt bøy og tøy på denne stakkarslige kroppen.

   

  SAFARI På fredag bestemte vi oss for å bli med på safari i Udawalawe National Park. Her er dyrene ville og går fritt rundt på et stooort område. Tidligerehar jeg bare vært på sirkus og sett de stakkars elefantene, noe som er et forferdelig syn. Her fikk man se de i sitt naturlige habitat - og det var utrolig morsomt å se de dyrene vi så. Blant annet aper med tidenes hårsveis, mange mange elefanter som til og med var bare 1 meter unna jeep?en, vannbøfler, påfugler, øgler, masse fugler ++. Vi kjørte rundt i parken i ca 3 timer, så det var masse tid til å få med seg alt.

   

  ANDRE AKTIVITETER Ellers arrangerer Lapoint andre aktiviteter gjennom uken som alle kan være med på. En kveld var det musikkquiz, her var ikke vi med da vi var ganske jetlagged etter turen hit. To kvelder kunne man dra ut og spiste sammen om man ville det, de andre kveldene var det middag på surfcamp (ingen tvang til å spise på camp, vil man spise ute gjør man det). Vi hadde også gamenight her om dagen, og i dag var det volleyballturnering. Den «viktigste» aktiviteten gjennom hele oppholdet må ha vært når vi hadde «Beach Clean-up» hvor vi alle gikk langs stranden og plukket søppel. Det ble mange poser med søppel på den lille halvtimen vi gikk - tenk om alle bare tok 5 minutter hver dag for å plukke opp dritt som ikke hører hjemme i naturen. Jeg plukket opp sykt mange sugerør, og det eneste jeg klarte å tenke på var den videoen av skilpadda med sugerør som satt fast i nesa... :?( CLEAN THE OCEAN!

  Resten av tiden har vi bare koset oss, hatt masse surfekurs, slappet av i sola, spist mye god mat og fått nye bekjentskap! Denne turen har vært litt utenom det vanlige av ferier jeg har vært på - men fader så gøy det har vært! Takk for denne gang Lapoint, og takk for oss Sri Lanka <3

 • 17.03.2018 17:47
 • Reise
 • 6 kommentarer
 • 15.03.2018
 • Reise
 • first time surfing

  (REKLAME: Sponset opphold)

  Hei igjen dere!

  I dag har vært en helt fantastisk dag som alle andre dager her på Lapoint?s surf camp. I dag var tredje dagen med surfing - noe jeg kjenner godt på kroppen da jeg er sinnsykt øm både her og der. Jeg hadde aldri i verden trodd at jeg kom til å være med på et surfekurs, men her er jeg altså.

  Hvordan har det gått egentlig? Til å begynne med var jeg veldig nervøs, altså jeg har en skikkelig angst når det kommer til bølger og det å havne under vann i en bølge. Tanken på at jeg skulle måtte «ri på bølgene» her i Sri Lanka var ganske fjern, men når jeg først fikk litt til etter et par bomturer, merket jeg hvor gøy det føltes når man faktisk klarte det! Sååå mye morsommere enn forventet. Surf-coachen vår er i tillegg veldig flink, så jeg hadde nok ikke klart det uten hannes hjelp.

  Jeg er selvfølgelig ingen mester enda, haha, men jeg merker framgang. Det er dog ikke enkelt - det er ganske mye å tenke på fra man begynner å padle, til bølgen treffer brettet, til man står oppe på brettet og skal f. eks. ta en sving. Det går ofte i surr når jeg skal begynne å gjøre flere ting, så der må jeg nok øve litt mer - men det er jo det surfekurs er til for! På surfcamp kan vi bruke brettet når vi vil utenom kursene også, så om man vil øve mer er det bare å kjøre på.

 • 15.03.2018 18:57
 • Reise
 • 1 kommentarer
 • 14.03.2018
 • Reise
 • hello from sri lanka

  (REKLAME: SPONSET OPPHOLD)

  Heey guys!

  Guess what? Vi er endelig fremme hos Lapoint surfcamp etter en lang reise. Vi dro fra Tromsø på lørdags ettermiddag, også reiste vi videre fra Oslo tidlig søndag morgen. Vi landet i Sri Lanka på mandag og fikk endelig sjekket inn hos Lapoints Surf Camp, det er bare så digg her. Både Magnus og jeg har gledet oss siden tidlig i januar, og første møtet vårt med både Sri Lanka og med Lapoint har gått over alle forventninger. Vi har fått et superfint rom med eget stort bad, balkong med solsenger og en sykt digg og stor dobbeltseng. Jeg kjenner det er vanskelig å dra seg opp av sengen om morgenen, men om det er pga jetlag eller at senga er god er ikke så lett å si, haha. Campen er også helt amazing - den ligger rett på stranden, hav og sand så lang øyet kan se. Hadde det bare vært det her man våknet opp til hver morgen hjemme også... Smeeelt! Jeg skal innrømme at jeg gruet meg litt til å reise på en camp, da jeg mest har reist alene tidligere. Jeg er, som noen av dere kanskje vet, ganske sjenert og jeg får litt sosial angst eller hva jeg skal si i sånne sammenhenger, men det har gått overraskende bra og vi trives veldig så langt. De andre som bor på campen er  superhyggelige og chill, så det har ikke vært noe problem egentlig.   Se så fint det er her:


  Som den noob'en jeg er som aldri har surfet før, meldte jeg meg på surfekurs level 1. Magnus er jo med og har heldigvis aldri surfet før han heller, så vi skal cruise noen bølger sammen og le litt av hverandre når vi tryner, så får vi se om vi får teken på det her etterhvert. Han står jo på snowboard, så tror det blir litt lettere for han, men jeg skal nok få til jeg også!

  Vi blogges senere i dag, peace out from Sri Lanka ♥

 • 14.03.2018 13:24
 • Reise
 • 4 kommentarer
 • 12.02.2018
 • Reise
 • visste du dette om lapoint?

  (sponset tur)

  Hei! Nå er det akkurat en måned til vi reiser og vi gleder oss bare mer og mer for hver dag som går. Akkurat nå er vi midt i oppussing i den nye leiligheten, så dagene mine er superlange og travle med jobb og flytting - derfor er det litt stille fra meg om dagen. Det blir så godt med en liten ferie nå som vi snart er ferdige å flytte, og jeg gleder meg til å "ta dere med" på eventyret!

  Visste du dette om Lapoint? Lapoint har surfcamps over hele verden. Du kan blant annet reise til Bali, Sri LankaCosta Rica, Portugal, Marokko og Norge. Det spiller ingen rolle om du aldri har stått på et surfebrett før, for de har ulike surfekurs og du kan velge mellom level 1, level 2 og level 3. Man kan reise som gruppe, med en venn, eller alene. Det sosiale står i høyt fokus hos Lapoint, og de gjør alt de kan for at alle skal trives. Når man drar fra Lapoint, skal man dra med mange nye minner og venner. Om man ikke er fylt 18 enda, har Lapoint også Youth camp i Norge. Hele sommeren tar de med seg ungdom mellom 14-17 år til Hoddevik på Stadt. Hoddevik byr på hvite sandstrender og en helt fantastisk natur. Et must do for alle surfeinteresserte ungdommer :)

 • 12.02.2018 21:58
 • Reise
 • 1 kommentarer
 • 05.02.2018
 • Reise
 • time to surf!

  // sponset tur

  Hei!

  Gjett hva? Jeg og Magnus skal på surfekurs med Lapoint! Herregud som jeg gleder meg. Jeg har jo vært mye ute å reist i verden, men jeg har aldri surfet. Dette skal heldigvis forandres på, for nå skal vi snart sette snuta mot bølgene på Sri Lanka. Jeg skal være en uke på surfcamp hos Lapoint, og jeg kunne ikke vært mer gira. Et nytt land på kartet, en ny uke i varmere strøk med kjæresten og å kunne krysse av surfing på bucketlisten. Kan det bli bedre? Nå begynner nedtellingen for fullt!

  Noen som har surfet før, er det vanskelig?
 • 05.02.2018 22:47
 • Reise
 • 2 kommentarer
 • Flere innlegg i Reise

  • 16.04.2016
  • Reise
  • 7 timer shopping

   Hei!

   Gjett om vi er en gjeng med slitne jenter på hotellet nå. Vi har trasket rundt siden klokken 11 i morrest, og kom ikke tilbake på hotellet før klokken 8. Først tok vi trikken til Dam Square og gikk et lite stykke for å finne oss en plass å spise frokost. Vi har ikke kjøpt med frokost på hotellet, siden det var realtivt dyrt. De skulle ha 22 euro per dag per person for frokost, så da fant vi ut at vi heller kunne prøve ut litt forskjellige steder i byen og få det til halve prisen. Etter frokosten delte vi oss og gikk rundt og shoppet. Vi er jo 6 personer, og skulle alle gått sammen hadde det blitt mye venting og da hadde vi neppe rukket gjennom mange butikkene før det stengte. Jeg fikk kjøpt meg en del klær, og det meste jeg kjøpte var faktisk svart (takk til kleskoden på jobb for det). Hadde så vondt i armene på slutten etter å ha bært på veske og poser i timesvis, så det var godt å komme tilbake.

   Nå skal vi bare slappe litt av før vi hiver på oss finstasen og drar innover til byen igjen. Har hørt at Escape er bra, så vi tenker å sjekke det ut i kveld.   Frokosten min i dag. Jeg bestilte kyllingssandwich, men fikk så klart ikke med meg at den var supersterk med chilisaus.
   Tøffinger på trikken ;)
   Måtte selvfølgelig ta oss en pause midt i shoppingen og få oss en nydelig belgisk vaffel med nutella. Yummy ♥


    

  • 16.04.2016 21:47
  • Reise
  • 50 kommentarer
  • 16.04.2016
  • Reise
  • arrival

   Hei!

   Nå begynner vår første dag i Amsterdam. Vi kom jo fram i går, men ikke før litt sent på ettermiddagen så vi bare brukte kvelden på å få i oss litt mat. Reisen gikk veldig greit med tre korte flyvninger. Vi tok først fly ned til Oslo, og tok et annet videre til København før vi endelig satt oss på flyet til Amsterdam. Den lengste flyreisen var den fra Tromsø til Oslo, haha. Når vi skulle komme oss til hotellet skulle vi egentlig ta toget, men så kom det en fyr og hanket oss til en taxi, hvor hele opplegget virket litt shady. Taxien var liksom parkert i et parkeringshus, vi måtte gå et lite stykke fra flyplassen og flere av jentene ble mer og mer skeptisk jo lengre vi gikk. I tillegg var det en annen taximann som sa til oss at det kunne være farlig, men ifølge han som skulle kjøre oss sa han det bare fordi det var konkurranse blant taxiene. Vi kom oss iallefall trygt fram til hotellet.

   Hotellet vi bor på, Novotel, er et skikkelig business hotell. Det er litt utenfor selve byen, men vi har trikk og tog rett vedsidenav og det tar ca 15 minutter med trikken inn til sentrum. Det var iallefall et fint hotell med greie rom, så har ingenting å klage på der. Nå skal vi dra og spise frokost og shoppe litt, så blir det kanskje en tur ut i kveld for å sjekke utelivet her. Jeg har ikke fått tatt så mange bilder enda, men jeg har med både speilrefleks, digitalkamera og GoPro - så jeg skal få dokumentert litt mens jeg er her :)

   Nå må jeg begynne å sminke meg, vi blogges ♥   så søøøte


   Som dere ser er utsikten vår så som så, haha. 

  • 16.04.2016 09:55
  • Reise
  • 31 kommentarer
  • 05.11.2015
  • Reise
  • kommer vi oss hjem?

   Hei!

   Ser mange er bekymret for om vi kommer oss hjem siden SAS har stoppet flyvningene sine til Sharm el Sheikh. Joda, sånn som ting ser ut foreløpig blir ikke det noe problem. Vi reiser med Amisol som bruker et annet flyselskap, Air Cargo eller hva det het. UD har ikke frarådet å reise hit og det er ikke sikkert at det er terror som er årsaken til den nylige flystyrten. Om vi ikke kommer oss hjem får vi nok beskjed i god tid, men vi fikk brev i dag fra reiseselskapet om at alt skulle gå som normalt!

   I dag har vi bare slappet av i solen, rimelige hangover etter gårdagen. Kom oss ikke i seng før klokken 6-7 i morrest så ble ikke så mange timer søvn. Spiste lunsj på McDonald's og sov en ettermiddagshvil etterpå. Nå er vi i Naama Bay på Dly bar og tar et par drinker, men tror det blir rolig i dag. I morgen skal vi på kamelsafari + kjøre firhjuling, det gleder jeg meg til. Det er obligatorisk å ri på kamel når man er i Egypt!

   Har ikke fått tatt noen bilder i dag, lå bare og holdt oss fast i solsengen fordi det var en helt siiiinnsyk vind i dag. Rart vi ikke blåste bort, hehe ;)

  • 05.11.2015 23:49
  • Reise
  • 29 kommentarer
  • 03.11.2015
  • Reise
  • day 2 in egypt

   God kveld :)

   Nå er nok en soldag over for oss - vi har bare ligget passelig reduserte på solsengene hele dagen. I går dro vi jo inn til Naama Bay og festet litt, det var helt greit liv der. Mandager er kanskje ikke den beste dagen for å dra ut, men morsomt var det iallefall. Vi satte oss på et litt roligere sted som heter Sky Bar først og drakk en drink og fikk røyket litt shisha/vannpipe. Etterpå dro vi på Little Buddha og Pacha, før vi kavet oss hjemover litt utover natten når vi ble slitne. Taxi her er forresten sykt billig, en tur på 10 minutter koster 20-30 norske kroner!!

   I dag våknet jeg av at Karoline ropte et random guttenavn etterfulgt av "vi må stå opp klokka e faen mæ 1!!!!". Og hva var klokken? Den var bare 10, ikke snakk om at jeg orket å stå opp da! Hun må ha drømt noe rart.. En time senere våkner jeg av at hun roper "therese fuck off klokka e 11!!!". Men da sto vi opp iallefall, haha. Fant meg forresten minnekort igår, så da var det problemet løst :D

   Nå skal vi ta turen til senteret rett over veien og se litt i butikkene og finne oss en liten matbit før vi tar kvelden, i morgen skal vi opp klokken 7 siden vi skal på båttur ut til en øy for å snorkle og prøvedykke! Wiii, gleder meg!! Vi blogges

  • 03.11.2015 22:04
  • Reise
  • 36 kommentarer
  • 02.11.2015
  • Reise
  • ikke verdt pengene

   Hei!

   Akkurat nå er jeg sykt irritert over nettet på hotellet. De har bare nett ved bassenget og i lobbyen, og man må så klart betale for det. Ikke verdt pengene i det hele tatt, tregere nett har jeg ikke vært borti. Ville heller sittet i en skog i Norge med E-nett på iPhone'n. Har prøvd å blogge siden klokken 15-16 i dag, det sier kanskje litt. I tillegg kan jeg bare bruke nettet på telefonen hvor jeg brukte det først, "one device only". Så da må jeg blogge fra telefonen resten av ferien, gidder ikke betale for enda et nett når det var så elendig. Pikk.

   Det var dagens utblåsning. Ellers er vår første dag her i Egypt over, og vi skal snart ta turen til Naama Bay og sjekke ut litt mer av byen/utelivet. Maten på hotellet er ikke luksusmåltider, men det er absolutt spiselig og vel så det, så ingen klager der. Dagen ble tilbringt med bassenget, også fikk vi oss litt massasje når solen gikk ned av et spa her på hotellet. Skikkelig avslappende og rolig dag med andre ord, det er sånn ferie skal være! Siden jeg blogger fra mobil får dere bare litt bilder nå, så poster jeg mer når jeg har mulighet fra mac'en :)

   Vi begge har fått ca 1970 nye fregner (hver!!!) i dag :)))

  • 02.11.2015 21:28
  • Reise
  • 46 kommentarer
  • 01.11.2015
  • Reise
  • at the airport

   Hei!

   Nå sitter vi på gaten vår på Gardermoen og venter på å boarde flyet. Det eneste jeg hadde å huske på når jeg kom på flyplassen var å kjøpe et minnekort, siden mitt er knekt så det fungerer bare i kameraet, men ikke når jeg putter det i maccen. Vi gikk igjennom passkontrollen og satte oss ned - hva tror dere jeg kommer på da? Joda, at jeg skulle kjøpe minnekort. Tror dere jeg fikk gjort det? Nei, vi får nemlig ikke lov å gå ut av denne delen av utenlandsterminalen nå som vi først har gått inn, og det eneste som er å få kjøpt her er kioskvarer. Jeg får håpe at jeg finner et minnekort i Egypt, haha føler at de ikke har sånne ting der men det er jo noe alle trenger så det bør de ha...

   Værmeldingen ser iallefall veldig lovende ut, 30 grader ++, ser at det er skikkelig drittvær hjemme i Tromsø. Var jo rette tiden å dra på ferie da :') Nå skal jeg pakke ned alt og komme meg på flyet, vi blogges fra Egypt neste gang ♥ Siden minnekortet er ødelagt får jeg ikke lagt inn bildene jeg hadde tatt, - joooo jeg fikk akkurat til å legge de inn. FLAKS! Det funker sånn 1 av 1000 ganger når jeg prøver, så må nok ha et nytt uansett. Nå er det boarding, hejjjdå.

   Kissesss   KK <3  • 01.11.2015 16:54
  • Reise
  • 30 kommentarer
  • 30.10.2015
  • Reise
  • da blir det ferie

   Hei og god helg sørfra!

   I dag reiste jeg nedover til Oslo for å besøke mamma et par dager, for på søndag går turen nemlig til Egypt!! KK og jeg fant oss en billig tur så da var det lite annet å gjøre enn å kaste seg i det. Vi har planlagt lenge å reise, men det ble ganske spontant siden vi har vært så trege med å faktisk sette oss ned for å finne en tur. Siden vi allikevel måtte fly fra Gardermoen passet det fint å ta seg noen dager hos familien, hadde fått ferie fra i dag på jobb og mamma spanderte meg ned - det sier man ikke nei til ♥

   Det beste må kanskje ha vært når jeg kom på at jeg ikke husket å ta med meg passet ca 5 minutter etter jeg hadde boardet flyet som skulle ta meg hit ned til Oslo. Tanken på at "passet må du ha med deg, Therese" hadde ikke en gang streifet meg når jeg pakket i går kveld og i morrest. Heldigvis skulle ikke KK reise ned til Oslo før i morgen, så jeg fikk henne til å dra innom leiligheten min for å lete etter passet. Alt ligger enda i esker og jeg hadde ikke peiling på hvilken eske det lå i, så hun måtte bare tømme alt og bombardere leiligheten. Hun skulle på jobb så hun hadde sikkert 10 minutter på seg, heldigvis fant hun det rett før hun skulle dra! Praise the Lord

   Vi skal bo på Sharm Reef som ligger i Hadaba, Sharm el Sheikh. Noen som har noen erfaringer? Vi valgte all inclusive da det bare var 900kr ekstra, så kan vi heller gå ut å spise av og til når vi er lei maten på hotellet. Jeg fikk veldig mange gode svar i forrige innlegg, så nå vet jeg iallefall at snorkling/dykking er en av tingene vi gjøre. Ellers da, noe annet verdt å gjøre? Noen som vet noe om utelivet der? Har hørt man må inn til Naama Bay, at det er sentrum liksom?
   tb til en av de siste sydenturene jeg var på. åh, langt hår.....

  • 30.10.2015 23:55
  • Reise
  • 26 kommentarer
  • 20.01.2015
  • Reise
  • my new york trip

   Hei!

   Åh, har vært så sykt irritert på pcen de siste dagene at jeg har ikke fått videoen ut enda. Jeg leverte den på reperasjon for flere måneder siden, og da har tydeligvis iMovie (redigeringsprogrammet til videoer på Mac) blitt slettet, noe jeg ikke oppdaget før jeg skulle redigere videoen. Måtte betale for å få lastet det ned på nytt, og i tillegg måtte jeg oppdatere programvaren på datamaskinen noe som tok en evighet. Nå er alt i skjønneste orden, men jeg tenkte å heller komme med bildene og litt om New York-turen først. Noen syns kanskje det er mer spennende å høre om selveste turen enn den materialistiske delen (innkjøpene), haha...   Jeg reiste sammen med mamma, venninnen hennes Karina og datteren Andrea som er på min alder. Vi ankom New York på rundt kl 13, formiddag amerikansk tid. Da var det egentlig kveld for oss med tanke på at norsk tid er 6 timer fram, så klokken var rundt 19 i Norge. Da hadde vi en hel dag forran oss, men vi var egentlig supertrøtte allerede ved ankomst. Jeg døgnet natten før vi dro, for jeg ville prøve å snu døgnet litt på flyturen. Det gjorde jeg lurt i, for heldigvis var det ganske lett for meg å komme inn i New York-tid. Første dagen brukte vi bare til å sjekke inn på hotellet vårt, samt vandre litt rundt på Times Square og området rundt for å bli litt kjent, også spiste vi middag/kvelds på Planet Hollywood. Hotellet vi bodde på het Wellington Hotel og ligger på 55th street, 7th avenue. Veldig sentralt - nært Times Square, så vi var utrolig fornøyde med både plasseringen og hotellet.


   1. Times Square, litt misfornøyd med temperaturen... 2. Isbane utenfor Rockefeller. 3. Mamma og meg utenfor Rockefeller Center. 

   Dag 2 dro vi på Jersey Gardens, et outlet mall med masse forskjellige butikker som selger fjorårets modeller og lignende til billigere priser. Jeg kjøpte ikke noen merkeklær, men det ble litt ting på vanlige butikker som H&M og Forever21. Vi tilbringte hele dagen her, også dro vi på Sbarro og spiste kvelds når vi kom tilbake til Manhattan. 

   Heretter har jeg ikke helt oversikt over hva vi gjorde hvilke dager, men en dag tok vi subway'en ned til Battery Park for å se frihetsgudinnen på avstand. Vi orket ikke ta fergen over og stå i kø for å gå gjennom frihetsgudinnen når det var så kaldt som det var, så for oss var det nok at vi fikk sett statuen og tatt bilde av den. Den var jævlig langt unna da, så det måtte zoomes en del for å vises. Her er meg og frihetsgudinnen, hahaha:


   Etterpå gikk vi gjennom parken og videre oppover Manhattan for å se på flere monumenter. På vei gjennom parken så vi masse ekorn, som faktisk kom bort til oss når vi ropte på de. De er nok ganske menneskevant og forventet vel at vi hadde noe mat til de, for de kom helt opp til hånda mi når jeg strakte den ut. Jeg hadde så lyst å ta det med meg hjem, men det lot seg dessverre ikke gjøre :(   1. Uno Pizzeria & Grill på Colombus Avenue anbefaler jeg virkelig alle som tar turen til New York! Utrooolig god pizza, mamma var der for 20 år siden og ville at vi skulle dra dit fordi hun husket maten var så god. 2. Cake Pops på Starbucks. 3. Liten pause på Pret for å få varmen i oss inni mellom all gåingen. 

   Vi dro også for å se på 9/11 memorial. De har laget to store basseng i bakken hvor tvillingtårnene sto, med navnene på de omkomne rundt. Det var veldig rart å stå akkurat der hvor terrorangrepet skjedde, men samtidig syns jeg det var veldig fint. Jeg er veldig glad for at vi fikk sett minnemarkeringen! 

   Vi var innom Magnolia Bakery, kjent fra Sex and the City. Jeg er ikke noe glad i kaker og muffins, så jeg kjøpte meg bare en kjeks. Haha! 


   Avreisedagen ble vi hentet på hotellet kl 14, så timene før der satte vi av til å gå litt i Central Park. En sånn park skulle vi hatt i Norge, utrolig koselig å gå tur der. Og herregud, det var så mange ekorn der og jeg hadde lyst å ta med meg alle hjem. Vi kjøpte nøtter i en salgsvogn i parken, også matet jeg et ekorn. Til slutt hadde vi sikkert 20-30 ekorn rundt oss, så til og med et ekorn uten hale. Dessverre måtte vi forlate de for å rekke hjemturen...

   Alt i alt var det en fantastisk tur, jeg elsket byen og livet der. Menneskene var så hyggelige, det var noe å se over alt også var det billig til tross for at den norske kronen var ganske svak. Det eneste minuset må være at det var så utrolig kaldt, selv om det bare var en -5 til -10 grader, så var det en ummenskelig sur vind som gjorde det trippelt så kaldt. Når man får brainfreeze av å spasere i gatene, da er det kaldt haha! Shoppingen orket jeg ikke ta med i dette innlegget, for jeg har snakket litt om det på innkjøpsvideoen som kommer ♥

  • 20.01.2015 23:54
  • Reise
  • 50 kommentarer
  • 10.01.2015
  • Reise
  • new york <3

   (New York-tid 15:00)

   Hei søtinger!

   Nå er vi på vår tredje dag her i New York, og jeg stooortrives. Byen er fantastisk, men fy faen så kaldt det er her! Temperaturen ligger på kanskje -5 til -10 grader, så det er ikke så alt for ille - men den sure vinden ga meg bokstavelig talt brain freeze bare av å gå ute i gatene, haha! Hotellet vårt ligger ganske nært Times Square så vi er veldig fornøyde med valget. Jeg har enda ikke fått ordnet meg med internett på hotellet, men jeg skal gjøre det senere så jeg får blogget litt ordentlig. Nå har vi akkurat spist lunch på en diner, så nå skal vi komme oss til Times Square for å kjøpe billetter til musikalen "The Lion King".

  • 10.01.2015 20:59
  • Reise
  • 49 kommentarer
  • 18.11.2014
  • Reise
  • bomtur på fylla

   Hei!

   Beklager at dere ikke har hørt noe fra meg siden fredag(?), dagene har gått i ett her. Ble en helt sinnsyk bomtur på fylla på fredagen, husker ingenting. Våknet opp hjemme på hotellrommet uten telefon, pengbok og sko... Panikken slo meg, men fikk sjekket facebook og da hadde jeg fått en melding fra ei som bor her nede om at hun og venninnen hennes hadde tatt vare på tingene mine. Dro og fikk hentet alt, husket ikke å ha sett de i det hele tatt, så det sier litt om hvor høy promillen min var. Heldigvis gikk det bra for denne gang, jeg er så takknemlig for at mennesker bryr seg om andre ♥   På lørdagen dro jeg til Arguineguin for å dra ut sammen med en hel gjeng jenter (og en gutt) som bor her nede for å gå skole. Vi startet å vorse hos Hanna før vi dro til Puerto Rico og festet videre. Det var en utrolig koselig kveld og alle var kjempehyggelige, litt mer min type fest enn å sitte å drikke sammen med mamma og eldrebølgen ;) Søndagen var formen heeelt jævlig, så jeg holdt meg inne på hotellrommet hele dagen og dro ikke ut før på kvelden når det var tid for mat. Jeg våknet på søndag til dette synet, jeg har altså kledd av meg de høye skoene og gått barbeint hele natten når vi var ute - omg.. Jeg lover dere, når jeg gikk rundt på hotellrommet var det svarte fotspor etter meg på gulvet, hahahah:


   Mandag, i går altså, var jeg på Amadores sammen med mamma noen timer før vi spaserte innover til Puerto Rico for å handle inn litt på kjøpesenteret. Vi dro også en snartur på Da Pinocchio og møtte en venninne av mamma. Etterpå dro vi hjem og ordnet oss, så tok vi en taxi inn til Playa for å spise texmex. Om dere noen gang er i Playa del Ingles, så vil jeg anbefale dere på det sterkeste å prøve ut restauranten "Tex Mex Chili's" som ligger i kjelleren ved hotellet Koka (like bortenfor Kasbah senteret). De har så sinnsykt god mat, jeg bruker å spise fajitas, en selvkomponert rett hvor du får alt tilbehør ved siden av og danderer fajitasen slik du vil. De har også mye sterkt på menyen om du er into that kind of thing. Etter en helt nydelig middag tok vi turen på Naboen hvor vi stikker innom hver gang, jeg er så og si oppvokst på GC så vi kjenner de som jobber der. Miguel som eier Naboen var ikke på jobb, men Angel var der - han har kjent meg siden jeg var liten baby. Tror ikke han foret meg med Sambucca og Tyrkershots når jeg var på den alderen, slik som han gjør nå! Haha :) 


   Vi tok en taxi hjem fra Playa i 2-3 tiden, for mamma ville hjem og sove. Jeg var allerede i siget, så jeg kontaktet de to jentene som hadde tatt vare på tingene mine noen dager tidligere, så dro jeg på Puerto Rico-senteret og møtte de og festet videre. Kom hjem halv 8 i morrest, og nå har jeg bare ligget på hotellrommet hele dagen igjen for jeg er så sinnsykt dårlig. Skulle egentlig ut å spise sammen med jentegjengen jeg var ute med på lørdag, men jeg vet ikke om jeg klarer å bevege meg utenfor hotellets 4 vegger i dag. Tror egentlig jeg må sove et par timer og heller dra ut å spise med mamma og de senere i kveld... 


   I morgen sier mamma at det er meldt ganske mye regn, noe som er litt kjipt fordi det er siste soldagen. Håper og krysser fingrene for at værmeldingen slår feil, føler jeg trenger mer brunfarge før vi reiser hjem på torsdag. Har jo faktisk brukt hele to dager til å ligge inne med hangover, så utrolig bortkastet egentlig - men jeg syns det er helt forferdelig å ligge i solsteken når man er såpass redusert. Det blir for varmt for min del. Men men.. Vi blogges igjen i morgen ♥

  • 18.11.2014 19:46
  • Reise
  • 70 kommentarer
  • 14.11.2014
  • Reise
  • dag 2

   Hei!

   I går spiste vi middag på Las Vegas sammen med onkel, tante og noen venner av de. Etterpå tok vi noen drinker før vi tok turen hjem til hotellet og la oss. Både jeg og mamma var helt utmattet etter reisen, så til tross for steinhard seng med pute av stål sovnet vi rimelig kjapt! I dag dro vi til Amadores igjen og solte oss, spiste lunsj på Palm og solte oss litt mer. Det er egentlig ikke så mye spennende å skrive om dagene mine her nede da vi stort sett gjør det samme hver dag, så det blir for det meste bilder.

   I morgen derimot skal jeg ut sammen med noen norske jenter som bor her nede, har ikke møtt de eller noe så jeg er spent på hvordan det blir med tanke på hvor sjenert jeg kan være haha! Gleder meg iallefall veldig til det, kanskje jeg bare drikker meg full før jeg møter de - da går praten lettere for seg xDDD Neida, haha... Nå skal jeg føne håret og få på meg maska, så skal jeg få med meg mamma ut og se i litt butikker før vi finner en plass å spise middag. 

   Bilder fra i går og i dag:

   Er ikke så svart, haha lol. Blitz i mørket vet dere!


   Meg sammen med mine jevnaldrede venner i går kveld ;)


   Mamma og onkel
   grillet litt i dag

  • 14.11.2014 20:48
  • Reise
  • 52 kommentarer
  • 13.11.2014
  • Reise
  • arrived

   Hei!

   Endelig er vi framme på Gran Canaria, nærmere bestemt Puerto Plata i Puerto Rico. Var oppe klokken 4 i natt, og rett på flyplassen. Jeg begynte å lure på om det var eldrebølgen jeg skulle på tur med, 99% av passasjerene på flyet i dag var pensjonister. Det er jo allmenn kjent at pensjonistene flykter på harrytur til Gran Canaria rundt vinterstid, og jeg er en av dem :'D <333 Dagen har vært sykt lang, flyturen var sykt lang, bussturen var sykt lang, rett og slett alt tok sykt lang tid. Haha! Så det var godt å endelig komme fram. Jeg har fått ordnet med internett og alt så nå kan vi bare slappe av resten av ferien. Ble en kort tur på Amadores i dag for å spise lunsj og rekke en liten time i sola, så dro vi tilbake til hotellet. Mamma har en eller annen greie med å skulle gå hele tiden, skjønner ikke helt hvorfor, så endte opp med at vi gikk både til og fra Amadores. Jeg er kanskje en av de lateste du finner, kommer jeg meg ikke noen plass uten å måtte gå/ta buss hjemme i Tromsø, så blir jeg hjemme liksom. Luksusproblemer... Derfor er jeg dausliten nå, kondis er noe jeg er i ekstrem mangel på!! Slenger heller i 30 kroner i taxi enn å slite ut småfotene ;)

   Nå skal jeg begynne å fikse meg litt smått så vi kan dra ut å spise, kjenner jeg har lyst på noe meksikanske greier i dag. Hjemme spiser jeg så og si bare pizza, men jeg holder meg mest mulig unna det når jeg er i syden fordi jeg syns all pizzaen de lager er så suppete (kan man si det egentlig, haha?). Forsåvidt gjør det ingenting, da får jeg prøvd ut masse annen mat. Håper det står bra til hjemme i Norge, vi blogges ♥

   Fine Amadores
   sykt fin etter en hel dag med reise :p<3333

  • 13.11.2014 20:10
  • Reise
  • 41 kommentarer
  • 11.11.2014
  • Reise
  • gran canaria snart, charterfeber?

   Hei!

   Nå sitter jeg egentlig bare som et spørsmålstegn her hjemme. I morgen reiser jeg ned til Oslo, og på torsdag reiser jeg til syden - nærmere bestemt Gran Canaria, som mange av dere gjettet. Jeg skal "dessverre" ikke dit for å spille inn en ny Charterfeber-sesong... Haha! Skal dit sammen med mamma, og gleder meg til en uke med avkobling fra alt her hjemme. Det eneste problemet er at det egentlig ikke gikk opp for meg før nå at jeg skal til syden om to dager, og det å være forberedt er noe totalt fremmed for meg. Ikke vet jeg hvor passet ligger, ikke vet jeg hvor kofferten er og ikke vet jeg hva jeg skal pakke. Derfor må jeg kanskje hive meg rundt snart og få pakket klart, for i morgen er det rett på flyplassen etter jobb. Haha, ååh.. Det verste er at jeg blir ikke litt stresset en gang?!   Med det sagt, er det noen andre som er på Gran Canaria? Skal være i Puerto Rico fra 13 - 20 november, så kunne jo vært hyggelig å møte noen som jeg kan dra ut med. Mamma er kanskje ikke den som er mest hypp på å feste en hel natt, haha. 

   Noen bilder fra Gran Canaria-turen forrige jul ♥ Åh, som jeg gleder meg til sol, varme, bikini, god mat og FRIII! 


  • 11.11.2014 18:33
  • Reise
  • 54 kommentarer
  • 18.08.2014
  • Reise
  • vims

   Haha, første kvelden gikk egentlig ganske greit for min del - men for andre sin del gikk den ikke fult så bra. Han ene som er her har klart å miste telefonen sin i natt, han var ubrukelig full i går så i dag ser han ut som han har blitt mishandlet. Full av sår overalt! Glad det ikke var meg for å i det sånn, nå ligger han sprekksyk og blir ikke med oss andre ut i dag. 

   Dagen ble tilbringt med fyllesyka på stranda, like så greit. Etter det dro vi hjem for å slappe litt av og ordne oss før vi tok turen inn til sentrum. Spiste en god middag og gikk i litt butikker etterpå hvor jeg kjøpte meg 4 par "Toms" og en hettegenser + bukse. Har ikke hatt planer om å shoppe noe særlig mens jeg er her nede, annet enn at jeg skal ha tusen par "Toms" sko med meg i kofferten hjem. Nå har jeg neongrønne, rosa, hvite og svarte. Må ha litt flere farger å velge mellom, skoene kan jo brukes i de fleste sammenhenger og passer til så mange antrekk. Jeg har betalt ca 75 kroner per par, men de er jo så klart ikke ekte. 

   grillegrillegrille
   topp og shorts - bikbok, sko - jallatoms fra tyrkieeet

  • 18.08.2014 20:47
  • Reise
  • 70 kommentarer
  • 17.08.2014
  • Reise
  • alanyaaa

   Hei!

   Nå har vi gått Alanya rundt nesten for å finne et fungerende nett, så nå sitter jeg på en restaurant for å blogge haha... Vi kom hit natt til lørdag, så da ble det bare en liten spasertur inn til byen for å kjøpe noen nødvendigheter før vi tok kvelden. Jeg er her nede sammen med Malin og to kompiser, Marco og Dennis. Det er deilig vær her nede, men luften er så ufattelig fuktig og klam så det føles 20 ganger varmere ut enn det egentlig er. Ellers bor vi sånn passelig sentralt på et hotell som har det viktigste - bortsett fra internett. Eller jo, det er internett, men om den fungerer er en annen sak haha.. I dag har vi bare vært på stranden og innom en sjappe og røyket vannpipe. Nå er vi ferdigspiste og klare for sjekke utelivet her i Alanya. Om dere ikke hører mer fra meg mens jeg er her nede må dere ringe mammaen min og si at jeg har blitt kidnappet og solgt som sexslave i et annet land, huff :(

   Noen som har noen anbefalinger til hva som er et must å gjøre/få med seg i Alanya? 

   topp og skjørt fra bikbok, sko fra h&m. eneste brukbare skoene jeg tok med meg, haha :(


   Spiste fajitas, det var veldig godt. Normalt spiser jeg bare burger, spagetthi og pizza - men blir så lei av det så må prøve å variere litt :)

  • 17.08.2014 18:58
  • Reise
  • 100 kommentarer
  • 26.12.2013
  • Reise
  • hjemreise snart

   Hei!

   Håper alle har hatt en fin jul så langt? Selv har jeg hatt det veldig fint her nede, har fått slappet ordentlig av og fått tankene på andre ting. Været har ikke vært det beste, men i dag dro vi til Amadores og der var det betydelig varmere enn hva det er her i Playa. I dag var forsåvidt den eneste dagen jeg har solt meg også.. Jeg ser for meg at jeg blir å løpe til Brun og Blid med en gang jeg kommer hjem, haha! Natt til lørdag klokken 0600 går flyet mitt hjem til Tromsø, så i morgen er siste dagen min her. Kjenner det blir godt å komme hjem til norsk mat, jeg blir så sykt lei av å spise ute i syden - i dag spiste jeg og pappa lunsj på McDonalds liksom. Det var godt da, så skal ikke klage.

   Nå skal jeg ordne meg, vi skal ut å spise på El Rancho om en times tid så må nesten skynde meg litt! kisses ♥


    

  • 26.12.2013 20:26
  • Reise
  • 80 kommentarer
  • 24.12.2013
  • Reise
  • god jul

   God ettermiddag!

   Regner med de fleste hjemme i Norge er i gang med matlaging og alt som hører med julen. Håper dere alle får en fantastisk dag med venner og familie. I år er det lite julestemning, men vi skal iallefall ut og spise god mat i kveld på El Rancho, det gleder vi oss til. Ellers er det ikke så mye annet å meddele.. Kos dere i kveld og nyt dagene fremover ♥

   Her nede ble bønnen min hørt, for solen tittet nemlig fram i dag og det ble varmere. Vi har gått tur langs stranden fra Playa til Mas Palomas, og tilbake. Noe jeg ikke skjønner meg helt på, er nudiststranden. Tenk så mange gamle griser som drar dit kun for å se på andre.. Og de som legger seg med visse kroppsdeler på vift et stykke bortenfor nudiststranden der hvor alle går forbi, hallo? Om du absolutt skal ligge naken, så kan du jo i det minste holde deg til det området hvor resten av nudistene er. Hver gang jeg har gått tur langs stranden her, så går vi forbi et volleyballnett - og det er alltid noen nakne gamlinger som spiller. Ser ganske teit ut, haha.

   Et par bilder fra en av sanddynene vi klatret opp på.
  • 24.12.2013 17:37
  • Reise
  • 39 kommentarer
  • 24.12.2013
  • Reise
  • hvor er solen

   Heiii (skrevet i går, internettet ble borte så fikk ikke postet det)

   Nå begynner jeg å lure på om det i det hele tatt var vits og ta med meg bikini, for jeg har ikke fått bruk for noen av de enda. I går var det vind og skyer, så det var for kaldt til å sole seg. Vi brukte hele dagen på strandpromenaden i Playa, hvor vi bare satt og slappet av med mat og drikke. På kvelden dro vi på en texmex restaurant med veeeldig god mat, yummy Etter det var vi innom "Naboen" en kjapp tur, fordi mamma kjenner Miguel som driver stedet. Snittalderen på den pubben er vel 50+, så det er ikke helt plassen for ungdommer. Ble tidlig kveld i håp om at solen skulle dukke opp i dag, men nei - skyer og vind, så i dag har vi også bare vært på strandpromenaden. Spiste lunsj og kikket på et par butikker før vi dro tilbake til hotellet. Jeg kjøpte meg en shorts og en kjole som jeg skal vise dere senere! Nå er det mørkt og tid for å dra ut og spise, så jeg må vel vekke pappa og broren min som jeg kan høre snorke gjennom 3 vegger. Lillejulaften's middag på blir på en kinarestaurant ♥

   genser - madlady, shorts - river island, solbriller - falsk drit, veske - forever21, sko - bobs
  • 24.12.2013 12:00
  • Reise
  • 29 kommentarer
  • 22.12.2013
  • Reise
  • vel framme

   Hei!

   Herregud for en kjedelig reise. Først halvannen time på flyplassen i Tromsø, så to timer fly til Oslo, så en time mellomlanding på Gardermoen, så seks timer fly til Gran Canaria, så en halvtimes venting på bagasje, så en times busstur til hotellet. Dere kan jo gjette hvor godt det var å komme til hotellet for å skifte til chilleklær og strekke seg ut på sengen? Jeg gir det terningkast 7, for gud så trøtt og sliten jeg er nå. Fikk ikke sove på flyet, og jeg har ikke spist noe annet enn en pølse og et pizzastykke i dag. 

   Vi bor på et hotell som heter Apartment Guinea, ikke noe expensive shit - men vi bryr oss ikke noe særlig om hvordan hotellet ser ut. Vi skal jo tross alt bare sove her, og det ser helt greit ut. Brukbart, store rom og godt utstyrt kjøkken. Jeg er her med broren min og pappaen min, og dette blir sikkert den siste sydenturen hvor jeg reiser med familien siden både jeg og Nichlas begynner å bli voksen nå.

   Skulle bare titte innom en snartur og si hei til dere, og at jeg var kommet trygt fram. Nå er det kveld her, er så trøtt at jeg sovner snart. Love you


  • 22.12.2013 04:50
  • Reise
  • 43 kommentarer
  • 28.07.2013
  • Reise
  • koser oss

   Hei!

   Har ikke nett på rommet, så jeg må mobilblogge til jeg har fikset det. Akkurat nå er vi i Hellas, på øyen som heter Ios. Reisen hit var litt lang, men det er utrolig fint her så det var absolutt verdt det. Gruppen vi reiser med er full av kule mennesker, så tror denne ferien blir veldig bra. LIABP er et veldig greit opplegg og det er noe for de aller fleste. Jeg og Bettina hadde en ganske dårlig start på ferien siden vi ble alt for fulle første natten, og var utrolig dårlig lenge etterpå med kvalme, spying og sånn. Det resulterte i en edru dag nr 2, og i går tok vi det litt roligere. Dagene har vi foreløpig bare tilbringt på stranden og ved bassenget, men vi tenker å ta turen på Far Out Beach Club i morgen eller noe - kommer litt ann på formen. 

   Jeg skal fortelle litt mer om turen når jeg får ordentlig nett, poster noen bilder fra Instagram.

   Strandkjolen er fra River Island i London.
   En av strendene her nede, som heter Mylopotas, er så utrolig fin og stor. Du har alt der, restauranter, minimarkets, vannaktiviteter, barer, beach clubs osv. 

  • 28.07.2013 16:32
  • Reise
  • 74 kommentarer
  • 15.07.2013
  • Reise
  • shoppingen i London

   Hei!

   Hadde selvfølgelig ikke internett på hotellet, så ble ingen blogging mens jeg var i London.. Beklager for det! Første dagen var vi på EF Summeranza, skal fortelle mer om det når jeg har fått overført bildene og det. Fredagen, som var siste dagen i London, brukte vi på å handle i Oxford Street, som er en utrolig kjent handlegate. Den strekker seg fra Marble Arch ved Hyde Park (vi bodde litt bortenfor Hyde Park) og helt til St Giles' Sircus. Etter St Giles' begynner New Oxford Street. Vi var innom en god del butikker, men det tok lang tid å gå langs gaten fordi det var så sinnsykt mange folk der. Kjente jeg fikk lyst å slå ned noen fordi det var bestandig noen i veien. Vi var innom Primark, som er en billigbutikk, og der inne holdte jeg på å dø. Det var sikkert 1000 mennesker inne i butikken, og det er jo fordi det er så billig der. Det var veldig mye jalla på den butikken, men man fant noen hvis man orket å lete. Ellers var vi innom New Yorker, Forever 21, River Island og andre slike butikker. Kjøpte mye småting som jeg ikke har bruk for, men også en del klær. Skal vise dere alle innkjøpene siden. Etter vi hadde shoppet i ca 4 timer, så hadde jeg så jævlig vondt i armene fordi posene var så tunge at dro vi innom hotellet og la fra oss ting samt skiftet til litt kaldere klær, så dro vi tilbake igjen haha..

    
   Smykket er fra Makestyle.no, skjorten fra KappAhl og skjørtet fra H&M
   De berømte London-bussene :)


   Slik så alle taxiene ut, haha. Spesielt..


   Midt i shoppingen tok vi oss en sykkeltaxi siden det var så langt til en butikk vi skulle på, jævlig dyrt da!! 
   Her var alt begynt å stenge, og det var deilig for da var det mye mindre mennesker på gaten!


   Bettina fina :**

  • 15.07.2013 01:33
  • Reise
  • 29 kommentarer
  • 08.07.2013
  • Reise
  • weekend i London

   God kveld (for min del morgen, da jeg sto opp for ikke mange timene siden).

   Nå har jeg nettopp fått vite at jeg reiser en snartur til London på torsdag og vi blir frem til lørdag. Jeg skal reise sammen med Bettina. Vi skal i forbindelse med EF være med på Summeranza 2013 som finner sted i Kempton Park den 11. juli. Det er en sommerfestival med rundt 4000 EF-studenter fra 100 forskjellige land samlet på en plass samme dag. Der skal det blant annet være artister som Sky Blu fra LMFAO, Luminities fra Storbritannia Got Talent ++. Det blir mye musikk, dans, internasjonale DJ's og morro. Tror det kommer til å bli veldig bra - jeg var jo med EF på språkreise i fjor i Florida, en av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil. Du kan lese alt om språkreisen min HER

   Vi skal være en ekstra dag der nede slik at vi får shoppet litt til vi reiser videre til syden 25. august. Derfor lurte jeg på om dere har noen anbefalinger på plasser hvor det er bra å shoppe, spise etc? Har aldri vært i London bortsett fra mellomlandinger, så har ikke peiling på noe. Regner med en del av mine lesere har vært der før, så alle tips er til nytte! 

   OG jeg trenger enda flere pakketips. Pakkingen gikk ikke så bra når jeg reiste til syden, tok med meg alt alt alt alt alt alt aaaalt for mye.  


   Om du er interessert i en gratis katalog fra EF med info om språkreiser osv. kan du bestille din her.

  • 08.07.2013 19:30
  • Reise
  • 102 kommentarer
  • 30.06.2013
  • Reise
  • hjemme en liten stund

   Hei!

   Vet det har blitt mye reklame i det siste, men har hatt mye å ta igjen etter jeg kom fra Gran Canaria-turen. Skal fortelle litt mer om den når tiden er inne, blir vel om et par måneder. Hadde det iallefall veldig fint med Ida der nede, til tross for at vi kom litt skeivt ut med Rannveig. Det var kjipt at ting ble som de ble, men det er ikke noe å gjøre med det. Nå er jeg hjemme i knappe en måned før jeg reiser videre til Ios sammen med bestevenninnen min Bettina. Vi reiser den 25. august til Ios med LIABP, og jeg gleder meg utrolig mye. Sophie skulle egentlig være med ja, men hun ombestemte seg for en liten stund siden så da tok jeg heller med meg Bettina. Etter 12 dager i Ios reiser vi videre til Ayia Napa hvor vi blir en uke. Gleder meg veldig mye til å oppleve disse to stedene! Det er den eneste planen jeg har for resten av sommeren, etter det blir jeg nok i min kjære hjemby helt til jeg skal til syden i desember med pappa (Gran Canaria). Så i år ble det altså tre sydenturer på meg - klager ikke altså. I morgen skal jeg vise dere innkjøpene fra turen til meg og Ida :)

   Nå er det forresten siste uken dere kan bestille restplasser til Ios med LIABP, hurry up! De har nettopp vært nede i Ios og filmet swedish midsummer. Sjekk ut filmen nederst i innlegget.

   Hvilke planer har dere for sommeren, hvor skal dere reise?

   ikke nok med at vi skal på ferie sammen, men vi er kjærester også så det blir kjæresteferie ;) 

    
    LIABP sin facebook-side finner du HER.

  • 30.06.2013 20:47
  • Reise
  • 75 kommentarer
  • 21.06.2013
  • Reise
  • siste kvelden

   Hei!

   Nå er det siste kvelden til meg og Ida her nede på Gran Canaria. Flyet vårt går i 13-tiden i morgen, så i dag skal vi ikke drikke. Skal ta en rolig kveld og se litt i butikker, spise et godt måltid og bare nyte siste dagen skikkelig. Ferien vår har vært helt nydelig, vi har nytt den til de grader. Lange, late dager i solen, god middag utover ettermiddagen for så å dra videre ut og sjekke trykket på klubbene utover natten. Har møtt mye spennende mennesker her nede og blitt kjent med noen litt bedre enn andre - så alt i alt er jeg veldig fornøyd med turen vår. Nå vender vi nesen hjemover snart, og jeg gleder meg veldig til å komme hjem selv om jeg har hatt det fantastisk her nede. Klarer ikke vente til å møte kjæresten min igjen, og å være hjemme med alle tingene mine. Føler meg så tomhendt hver gang jeg reiser på ferie, ikke så lett å bo i en koffert. 

   Stakk bare innom for å si hei og hade før vi drar og kikker litt i butikkene :) Her er litt bilder fra onsdagen:

   sykt fine :))

  • 21.06.2013 21:17
  • Reise
  • 88 kommentarer
  • 19.06.2013
  • Reise
  • poolside

   Hei!

   Nå har jeg og Ida nettopp vært ute en tur med bassenget og solt oss. Har vært deilig vær her nede hver dag siden vi kom, så det klager jeg ikke på. Vet ikke helt hva vi skal gjøre resten av dagen, men blir iallefall å finne på noe gøy. Har hørt de har skydiving her, høres sykt fett ut men jeg vet ikke om jeg tørr egentlig. Vi får se, vi blogges iallefall lateeeer
   Fine hotellet vårt :)

   Og ja - har sett den der videoen. Syns bare det er morsomt at hun kan ha så mye og si om oppførselen min, når hun så vidt har vært sammen med meg og Ida. Sier mer om hvordan personlighet hun har, som kan sitte å mene så sterkt om meg uten å kjenne meg ordentlig. Greit at man ikke går overens og fungerer sammen med personer, men det går ann å gjøre det beste ut av det og ikke begynne med drittslenging og hat. Det at hun sier hun har sagt ifra til meg vet jeg ikke om jeg er helt enig i. Vi satt med frokostbordet i går, og hun sier til meg og Ida at vi er noen drittunger - det var det eneste. Ingen begrunnelse eller noe. Om det er å si fra på en ordentlig måte syns ikke jeg, det blir helt feil.  Og at vi ikke inkluderer hun stemmer ikke helt, vi prøvde i starten - men hun virket lite interessert i å være sammen med oss og i det hele tatt prate med oss. Da gidder man ikke prøve så jævlig hardt heller. Nok om det, det der er en person jeg ikke bruker mer av min tid på. (og nei, det er ikke en fake krangel haha)

  • 19.06.2013 14:32
  • Reise
  • 112 kommentarer
  • 16.06.2013
  • Reise
  • gran canaria

   Hei!

   Nå ligger jeg og Ida på hotellrommet og slapper helt av. Ble en liten tur ut i går for å sjekke trykket på Playa, var ganske mange ute - men mye lokalbefolkning siden det var lørdag. I dag har vi tilbringt dagen med bassenget og fått jobbet litt med brunfargen. Været er supert, hotellet er kjempefint og vi storkoser oss. Vi har faktisk enda ikke fått i oss mat, så snart tar vi vel turen ut for å spise litt og kanskje ta oss et par drinker om vi er i form til det. Har enda ikke fått tatt så mye bilder, men skal prøve å ta med meg kameraet litt oftere.

   ♥ Hva synes dere om den nye bikinien min? Jeg elsker den!   Jeg hadde pakket driiitbra og systematisk, helt til jeg åpnet kofferten og skulle finne meg klær. kaaaaos

  • 16.06.2013 18:49
  • Reise
  • 113 kommentarer
  • 15.06.2013
  • Reise
  • tight schedule

   Hei!

   Nå sitter vi omsider på flyet, klar til avgang. Det har vært mye usikkerheter denne morgenen om vi kom til å rekke flyet, men vi kom springende alle mann mens de holdt på å stenge gaten. De hadde noe tekniske problemer så bagasjeinnsjekkingen tok evigheter. Det var så sykt mye kø over alt og vi var ikke gjennom sikkerhetskontrollen en gang når boardingen til flyet begynte, men vi rakk det - heldigvis. Fikk også kjøpt snus, hadde en snus igjen og var sykt stressa i tilfelle jeg ikke hadde fått tid til å kjøpe ny.

   Neste gang vi snakkes blogger jeg fra Canaria!

  • 15.06.2013 07:35
  • Reise
  • 27 kommentarer
  • 14.06.2013
  • Reise
  • snartur i oslo

   Hei!

   Herreguuud for en slitsom dag dette har vært. Jeg og Ida Martine kom ca samtidig til Gardermoen rundt halv 9, så sjekket vi inn på hotellet. Ingen av oss har sovet i natt så begge er helt ødelagte! Rundt 12-1 tiden gikk vi ned til flyplassen igjen og ventet på at Tine og Rannveig skulle komme. Vi alle reiser sammen til Gran Canaria i morgen tidlig klokken halv 8, det ble en ganske spontan tur med jenter jeg egentlig ikke henger med - så dette kan bli spennende. Tror vi blir å få en veldig fin tur og at vi alle går greit overens. Kjenner jo Ida Martine fra før av, men de to andre jentene har jeg ikke møtt tidligere. De begge virker utrolig hyggelig og lett å komme overens med, så gleder meg masse til ferien :)

   Tenkte bare å titte innom å si hei, nå venter vi på Dolly pizza også skal vi legge oss. Tidlig opp og null søvn fra forrige natt funker dårlig..

   sexypose ;););)


   Flink å pakke? Nesten full koffert, men jeg har faktisk RULLET klærne som noen av dere foreslo - da tok de faktisk mindre plass!


   søteste idamor

   Har dere noe spennende nytt?

  • 14.06.2013 18:58
  • Reise
  • 23 kommentarer
  • 09.06.2013
  • Reise
  • ios og napa

   // sponset tur Hei!

   Nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser til Ios og Aiya Napa sammen med Life is a Beachparty. Guttene reiser ned nå i slutten av juni til Ios og Napa for å sjekke at alt ser greit ut til alle som har bestilt tur med LIABP skal komme nedover. De skal også stelle i stand en teaserfilm som kommer i slutten av juni, slik at vi alle har noe å se fram til og får et innblikk i hvordan det ser ut nå i 2013. Hvis dere vil lettere følge med på LIABP sine aktiviteter og kommunisere med de, så kan dere like Facebook pagen HER. Det er enda noen plasser ledig til både Ios og Napa, så hvis dere har lyst på en sykt bra ferie i sommer, vær rask og book turen deres HER. Jeg gleder meg veldig til å møte alle som skal reise sammen med Life is a Beachparty, vi kommer til å få det sykt fett! Ios turen går fra 25. juli til 6. august og Napa turen fra 8. august til 15. august. Det er inkludert fly tur/retur Gardermoen, hotell for alle nettene, to store fester med free drinks, LIABP singlett, t-skjorte og håndkle, gratis inngang på fester og afterparties + frokost er inkludert på Ios turen. Dere får altså en god opplevelse til en grei pris! CHEERS 

   Guttene trenger også en eller to jenter som kan jobbe litt for de mellom 14 juni og 20 juli i helgene. De har fått en deal med det beste utestedet i Tønsberg, som hver fredag i sommer skal ha et "Life is a beachparty" tema på utestedet. Så om det er noen jenter som har fylt 18 som har lyst å jobbe for dem i Tønsberg/Sandefjord/Oslo-området kan de sende en CV og søknad til rene@lifeisabeachparty.com :)

   ♥ Noen som skal reise med LIABP i sommer, eventuelt hvor?


    

  • 09.06.2013 16:36
  • Reise
  • 26 kommentarer
  • 02.04.2013
  • Reise
  • life is a beachparty teaser

   Hei!

   Husker dere jeg fortalte om Life Is A Beachparty (HER)? Jeg sa jeg skulle reise med Tuva, men har blitt litt endringer i planene. Tuva har jo kjæreste og skal reise på egen ferie med han, så nå skal jeg heller reise sammen med Sophie. Først reiser vi til Ios 25 juli til 6 august (dere kan reise på samme reise som oss for kun 7990 kroner, frokost inkludert) også reiser vi til Ayia Napa fra 8. til 15. august (denne reisen kan dere bli med på for 6666 kroner). Gleder meg utrolig mye, ikke bare til å komme vekk fra kalde Norge, men til all festingen, den syke brunfargen jeg skal bygge opp og å reise med Sophie, alle dere som også skal reise på disse turene og guttene i Life Is A Beachparty. Dere kan lese alt om hva Life Is A Beachparty er, hvordan reisen fungerer osv på siden demmes HER og innlegget jeg skrev tidligere HER. Booking skjer på siden demmes!

   Nå har de kommet ut med en liten teaser på Ayia Napa, dette var fra en tur hvor de reiste alene for å utforske og finne de beste stedene, og promotere seg selv. De hadde med seg et filmteam. Det blir laget sånne filmer i år også, men de blir så klart 100 ganger bedre fordi vi er masse folk som skal reise i år. LIK FACEBOOK-PAGEN HER! Her er teaseren for Ayia Napa, men som en av guttene i LIABP selv sa til meg, så kan ikke filmen måles med hvordan det blir å reise dit:


   Her er en samling klipp fra noen aftermovies laget av filmteamet Cameraden som skal følge oss på begge turene:

    
   Et bilde fra hotellet i Ayia Napa:


   Skal prøve å bli så brun som jeg var når jeg var på språkreise i Florida, seee:

   ææh, griner av å tenke på hvor blek jeg er nå i forhold! :(

  • 02.04.2013 21:04
  • Reise
  • 90 kommentarer
  • 24.02.2013
  • Reise
  • life is a beachparty

   Hei!

   Nå er det jo ikke så alt for lenge til sommeren, og derfor har jeg og Tuva begynt å tenke på hvor vi skal reise. Vi er, som dere sikkert vet, veldig glad i varme sydenplasser og sier ikke nei takk til om det er full fest også. Vi har derfor landet på at vi begge to skal reise med noe som heter LIFE IS A BEACHPARTY - det er tre gutter som har startet et konsept. Det startet med at to av guttene møttes tilfedig på ferie, og begge hadde en "passion" for reising og ønsket at dette skulle bli dems livsstil. Derfor har de startet LIABP, det er enda ganske nytt, men det de tilbyr er altså en "tour" som alle kan være med på. Dette er et utrolig godt konsept til dere som er lei av å lete etter partysteder, men kun finner anbefalinger for familiehotell og rolige omgivelser. Reiser du sammen med LIABP-guttene kommer du til å få en opplevelse du sent vil glemme. Fordelene ved å reise sammen med disse guttene er at du får informasjon om de beste partyene, du får eksklusive tilbud og arrangement, LIABP er der hele tiden for å hjelpe deg og de du reiser med for en best mulig ferie og under hele oppholdet har de med seg et team som filmer og lager en aftermovie som kommer til å bli sick (du trenger selvsagt ikke bli filmet). 

   Siden ikke så mange kjenner til LIABP, så er det forståelig at mange er usikker og ikke tørr å reise med noe nytt. Men noen grunner til at du kan reise med sikkerhet er at de allerede har kontrakter med hotell, fly osv. De har booket 75 seter på Norwegian flyet til den første destinasjonen! De har kapasitet til 100 personer på hotellet de har booket, og de siste 2-3 årene har de investert mye i firmaet sitt for å ha de beste samarbeidspartnere. I 2012 for eksempel reiste de med et filmcrew for å filme opplevelsene og få det online, uten fortjeneste. Etterhvert som årene går kommer LIABP til å bli større og større, og jo flere blir å ta del i noe som kommer til å være dems livs opplevelse.

   Jeg og Tuva gleder oss allerede masse masse til å reise, og håper mange av dere som også skal på ferie velger å reise med LIABP så dere kan feste med oss. Det er sinnsykt bra partyliv og det kan ikke sammenlignes med hva du opplever hjemme. Vi har tenkt oss til både Ayia Napa og Ios! Det kommer til å bli utrolig fett, og jeg er faktisk ganske sikker på at Life is a Beachparty kommer til å komme langt i reisebransjen. De har et skuddsikkert konsept og er utrolig seriøse, med konkurransedyktige priser. Hvis du vil se på litt videoer fra LIABP kan du gå inn HER, og for å få med deg de siste oppdateringene og nyhetene om det som kommer til å være den beste sommeren din må du like Facebook-pagen demmes HER. De har de siste årene reist rundt alene for å bli kjent med stedene og finne de beste partyplassene, og derfor har de veldig god erfaring og vet hva de driver med.

   Første reisen de har i boks er til Ayia Napa fra 8. til 15. august, prisen på denne er 6666 norske kroner (6300 om booking skjer før 28 februar). Det som inkluderes i prisen er:
   - Fly tur/retur Oslo til Larnaca
   - Transport fra Larnaca til Ayia Napa
   - 7 netter på et av Napa's største partyhotel: Pambos Magic. 
   - LIABP t-skjorter, singletter og håndkler.
   - Profesjonelt kameracrew som filmer til Aftermovie
   - Eventer: Party Boat (åpen bar) og Pool Party (åpen bar)
   - Gratis inngang til mange av Napa's beste nattklubber og offisielle afterpartys. 

   Du kan lese mer og bestille tur --> HER <--. Bookingen åpner om 3 dager, så snakk med vennene dine og book reisen så snart som mulig.


   Andre reisen de har i boks er til Ios i Hellas fra 25. juli til 6. august, og denne touren kan du lese mer om og bestille på hjemmesiden! Som dere ser får man mye for prisen, og alt er booket så det er 100% trygt. Om du velger å reise med LIABP så har du muligheten til å feste med LIABP-guttene, eller du kan feste på egenhånd. Alt er opp til deg selv, du tar de valgene du vil for - men reiser du med LIABP får du billige deals på de beste uteplassene som du ikke ville fått ellers. De er alltid der for deg på reisen din om du trenger tips eller lignende. 
   En aftermovie fra de var på Ios i fjor alene:
    

  • 24.02.2013 15:32
  • Reise
  • 77 kommentarer
  • 09.12.2012
  • Reise
  • sydenturen

   Heiheiii!

   Nå tenkte jeg å skrive litt om sydenturen jeg var på. Som jeg nevnte var det en spontan tur, Mariell spurte om jeg ville være med så vi bestilte flybilletter og dro avgårde. Vi fikk bo hos Rebecca som bor der nede frem til påske. Hun jobber på en restaurant på Puerto Rico senteret, Big Horn Steak House. Vi bodde i et leilighetskompleks som het Carolina. Dagene brukte vi kun til å sole oss, for det meste på PR stranden men et par dager lå vi bare ved bassenget fordi vi var så sliten. Når det ble mørkt dro vi ned til senteret og spiste middag, og senere på kvelden dro vi ut på barene og nattklubben Joker. Vi var på Harleys, Sinatra og Snoopy frem til det stengte så dro vi på Joker i kjelleren. Ja, det var egentlig alt om sydenturen. Det var det vi gjorde hver dag. Hva som skjedde mens vi var der trenger jeg ikke gå nærmere inn på, ikke så interessant å høre på hvor dritings vi var på en skala fra 1 til 10 (vi var på 11 ;). Vi var bare en uke, men kjente det ble nok. Er enda sliten - men som den krigeren jeg er dro jeg en tur på byen i går sammen med Tuva. Skulle jeg aldri gjort, formen er helt jævlig og jeg syk som en ja, jeg vet ikke. Har bare meg selv å takke, dumme, dumme kjerring.

   Jeg tok ikke et eeeneste bilde med kameraet der nede, så legger bare ut bildene jeg har fra instagram.

   Victoria, meg og Mariell


   Rebz, Mariell og meg


   Ladies night på Harleys, strippers!!!


   En dag var vi på båttur, og da fikk vi se masse delfiner helt oppe ved båten. De var så fiiine!! Og rett etterpå fikk vi se en svær jævla hval. Ikke den typen som ligger på stranden og breier ut fettet sitt - men en ekte hval. Dyret. 


   Mariell og Mari, fiine


   Haha dritpent 


   Meg og Mari


   Victoria, meg og Mariell


   Mariell var dritings og trodde hun var på flyplassen. 
   Måtte kjøpe denne, har den som souvernir på rommet mitt. Fineste røyken, rooosa


   Juks og bedrageri


   Mari, Victoria, meg, Mariell og Rebz


   Her feiret vi bursdagen til Rebz, hun ble 22 år! Mari, Mariell, Victoria, Rebecca og meg


   Dette var siste natten, husker ikke når bildet ble tatt eller hvorfor i faen jeg har en rose. 


   Også var jeg hjemme! 

  • 09.12.2012 20:10
  • Reise
  • 101 kommentarer
  • 29.11.2012
  • Reise
  • reiser på fredag

   Hei!

   Jeg har faktisk ikke fortalt dere dette enda, men på fredag reiser jeg på en spontan tur til Gran Canaria med Mariell (hun jeg hadde russebil med om dere husker?). Hun spurte meg natt til tirsdag om jeg ville være med, vi får bo gratis hos en venninne av Mariell som heter Rebecca. Hun bor der nede og jobber, men hun er fra Norge da. Flybillettene kostet bare 2500,- og det er direktefly fra Tromsø. Det er jo nesten like billig som å reise til Oslo, haha! Gleder meg utrolig mye til å komme litt vekk og nyte en uke i varmen. Skal selvfølgelig ta med bloggen nedover, så dere blir oppdatert på hva som skjer. Hun har internett så det skal nok ikke være noe problem. Håper virkelig det er sol mens vi er der nede sånn at brunfargen min kommer seg litt, har jo bare falmet helt bort etter Florida-turen. Jeg har heller ikke orket og få den ordentlig tilbake heller... Noen andre som skal/er på Gran Canaria rundt den tiden? Tuva skal være hjemme og passe huset, hun har skole stakkars og kan ikke ta seg fri. Kjipt for deg stygga!!!1!!'

   Vi skal bo i Puerto Rico, det ser sånn her ut:

   Her er Amadores stranden

   Ja, de fleste har vel kanskje vært der selv. Nå skal jeg på BurgerKing med Camilla og loverboyen hennes en tur - i morgen skal dere få se huset!! Vi har nemlig ryddet og vasket hele huset i dag (bortsett fra rommet til Tuva som hun ikke orket å ta, kjipt for deg stygga2!!!!!!!). 
  • 29.11.2012 00:17
  • Reise
  • 165 kommentarer
  • 06.03.2012
  • Reise
  • mat?

   Hei hei :)

   I går dro vi ut og spiste, så dro vi på litt partyshiiit. Først på Naboen, så på MTV så på Pacha. Så dro vi hjem. Spennende? :)))) Neida, er bare så lei av å skrive hva jeg har gjort hele tiden. Er liksom ikke noe annet spennende å blogge om for tiden. Reiser hjem fra syden på fredag iallefall, og blir i Oslo til søndagsmorgen. Jeg kjenner det blir godt å komme hjem til venner osv, selv om jeg trives veldig godt her nede. Det er bare litt slitsomt med så mye mat, varme og sånn... haha luksusproblem!


   Seee så rund i trynet, har spist nok iallefall xDD

    
   Nå tar jeg på meg tøflene mine og legger meg i sengen for en heftig powernap! Sov bare 4-5 timer i natt :( 

  • 06.03.2012 17:05
  • Reise
  • 186 kommentarer
  • 05.03.2012
  • Reise
  • la gente esta muy loco

   Haha, hva faeeen. HVEM gidder å bry seg så mye om en brunfarge som dere gjorde på forrige innlegg? Dere tar jo heeelt av. Slapp av, det er ingen som døde og jorden går ikke under. Mer trenger dere ikke bekymre dere for! Hvorfor bryr dere dere så mye om hvor brun jeg velger å være? Og FYI: jeg er brunere på magen og bena pga. mere pigmenter der. End of discussion!!!

   I dag har vi vært på Amadores stranden og solt oss, spist mat... blablabla, who cares. JEG NYTER LIVET :))

   Til dere som ville se skillet. Er flink å flytte på bikinitrusen fordi jeg vil ikke ha et helt whiiite skille!!

   Nå skal vi ut på sprell, snakkes i morgen <3

  • 05.03.2012 20:54
  • Reise
  • 255 kommentarer
  • 04.03.2012
  • Reise
  • plask plask

   Hola!!!!

   Nå har jeg spist verdens beste rundstykker til frokost, mmm... MÅ ha mer - men har ikke tid, skal ned til bassenget og plaske i vannet. I går var kom vi hjem ganske sent - det var jo karneval så gatene var STAPPfull med folk som hadde kledd seg ut, det var parade i gatene og de var avstengt. Dere skulle sett hvor jævlig gatene så ut når alle folkene var borte - glad det ikke er jeg som må rydde opp søppelet :D

   Skal ut i solen nå, TTYN   • 04.03.2012 12:04
  • Reise
  • 362 kommentarer
  • 03.03.2012
  • Reise
  • sol ute, sol inne osv

   Haha jeg har så lite kreativitet når det gjelder overskrifter. Spesielt nå som jeg er i syden og skal gjøre det samme i en uke. Sole meg, bade, ut og spise osv osv. Syns derimot at jeg er flink å oppdatere dere(?) i forhold til sist da jeg var i Bulgaria i sommer. Oppdaterte dere liksom et par ganger, så orket jeg ikke mer. 

   Har vært veldig deilig vær i dag, varmt med litt frisk bris. Har faktisk bare vært i bassenget en gang siden vi kom, og da gikk jeg opp og ned av vannet for å ta bilder xD  
   Nå skal vi stikke, snakkes i kveld kanskje :*
    

  • 03.03.2012 19:55
  • Reise
  • 231 kommentarer
  • 03.03.2012
  • Reise
  • dragqueens

   Hei!

   I går dro jeg og mamma på Yumbo senteret for å spise middag, dere aner ikke for et show det var der. Akkurat nå er det karneval-tider på Gran Canaria, så det er karneval frem til lørdag tror jeg? Det myldrer av dragqueens her iallefall - i går var det en kis med et gigantisk elefanthode oppå sitt eget liksom. S-E-X-Y   Til middag fikk jeg deilig kylling i karrisaus med brød til, og etterpå dro vi på en pub/bar. Det har seg nemlig slik at mamma kjenner en del folk her nede siden hun har vært her typ 30 ganger, så vi dro og hilset på Miguel og Angel på Naboen - de har sikkert ikke sett meg siden jeg var 6-7 år. Morsomt!

   Nå skal vi ut i solen og kose oss, så suser vi en tur til stranden etterpå og spiser kylling hos Juan - verdens beste kylling! Litt bilder fra kvelden i går:

   haha deiliiig
   haha se i bakgrunnen :p   Snakkes senere <3

  • 03.03.2012 12:28
  • Reise
  • 108 kommentarer
  • 02.03.2012
  • Reise
  • i am hungry

   God kveld!

   Nå er jeg og mamma på tur ut døren, vi skal ut og spise middag/kvelds. Hun sovnet av, og jeg har sikkert brukt 2 timer på å vekke hun, er jo helt umulig. Nå skjønner jeg hva hun mener med at jeg er umulig om morgenen liksom. Vi snakkes nok ikke før i morgen, men jeg har jo ferie så håper dere forstår! Klem :)


  • 02.03.2012 21:24
  • Reise
  • 111 kommentarer
  • 02.03.2012
  • Reise
  • avslappende

   Hei!

   Nå har vi vært ute et par timer i solen og startet på sydentænen. Hotellet er kjempefint, avslappende og rolig. I tillegg er det veldig fine rom, så jeg klager ikke. Temperaturen ligger på 20 - 25 grader, ikke supervarmt men det er ikke sånn at du ligger og svetter ihjel heller liksom. Det beste er at jeg har internett på rommet, wihuuu :D:D

   Skal begynne å ordne meg litt snart siden vi skal ut å spise osv. Snakkes i kveld bloggen <3
  • 02.03.2012 19:08
  • Reise
  • 148 kommentarer
  • 27.02.2012
  • Reise
  • hotellet vi skal bo på

   Måtte sjekke ut hotellet vi skal bo på, har ikke sett på det ordentlig før nå. Var faktisk sykt fint. Vet ikke om det er de rommene som er avbildet vi skal bo på, garantert ikke, haha. De avbilder jo selvfølgelig alltid de fineste rommene, så man får sykt mye høyere forventninger. Ikke at jeg bryr meg så veldig mye hvordan rommet ser ut da jeg ikke oppholder meg så mye der. Skal sleike sol til den store gullmedaljen  :) 

   Hotellet er iallefall 4+ stjerner, så regner med det er litt finere enn de vi har brukt å bo på før!


   Noen bilder fra jeg var i syden i sommer:
    
    
    
     

   Haha herreguud jeg husker dere raget så sykt pga dette bildet. Ikke at man ser særlig mye, bikini viser mer liksom 

  • 27.02.2012 19:47
  • Reise
  • 152 kommentarer
  • 15.07.2011
  • Reise
  • Sola tar på

   Halloo

   Nå ligger jeg i senga som et slakt. Er faktisk veldig slitsomt å ligge ute i sola hele dagen, man blir veldig trøtt. Vurderer å ta en liten powernap, men vurderer også å dusje så jeg kan ordne meg osv. Vi får se hva jeg gjør. I kveld skal vi ut og spise som vanlig, etter det skal vi sikkert shoppe som vanlig det også.

   I går kjøpte jeg meg et par solbriller, tre jeans og faktisk en hettegenser som jeg våknet i når jeg stod opp. Trodde jeg hadde fått heteslag eller noe, men aner ikke hvorfor jeg sov med den tjukkeste genseren i verden.    Nei, jeg velger powernap. HEJDÅ <3 og slapp av, bildet er mindre drøyt enn å ligge i bikini altså. 

   Hva skal du i dag? 

  • 15.07.2011 16:11
  • Reise
  • 304 kommentarer
  • 14.07.2011
  • Reise
  • Noen innkjøp

   Hallo!

   Nå har jeg akkurat dusjet vekk sololjen, og venter på at håret skal tørke sånn at jeg kan ordne meg og sminke meg. Til dere som enda lurer, så er Kine og Stian fra Sandnes og de reiste hjem på tirsdag, trist. Og Sigveig Amalie er fra rundt Ålesund en plass, og hun reiste hjem for 4 timer siden. Trist det og! Ble ganske gode venner med de alle sammen, så må nok få sett de igjen etter hvert. Kjempe hyggelige alle sammen.


   Dagen i dag har gått til å være med Sigveig til hun reiste, og resten av dagen har jeg solt meg. Det er mange som lurte på hvor kjolen fra forrige innlegg er fra, men det er ikke en kjole. Det er et skjørt fra Hollywood (Pink Ice het butikken) sammen med et korsett fra BikBok :) Her er noen av tingene jeg har kjøpt til nå her nede:


   10 truser for 80 kroner, billig. Og to bh-er, men det er ikke så nøøøye


   9 piercinger. Skal kjøpe flere da, mehe. Koster litt under 40 kroner for hver piercing


   Shoes


   Kjoleen <3


   Kostet ca 120 kroner, men husker ikke noen av butikkene jeg kjøper ting på. Er så mye random butikker her skjønner dere.


   Denne kostet sånn 90 kroner. 

   C UUU

  • 14.07.2011 17:16
  • Reise
  • 230 kommentarer
  • 14.07.2011
  • Reise
  • Hei hei hallååå

   Skrev det her for sånn 5 timer siden, men mista internettet så dere får det nå!

   God daaag. Har vært uten pc og mobil et par dager, så har ikke fått blogga. Dessverre :( I dag har jeg vært meg Sigveig, søøøte jenta fra Ålesund. Hun reiser i morgen så måtte _dessverre_ tilbringe litt tid med hun. Haha, neide! Hun er kjempesnill, søt, grei, pen, fin, kul, tøff, stilig, sexy, hot, deilig, best og alt. Jaddaaaa! Nei, men over til noe mer seriøst. De siste dagene har jeg solt meg, vært med Kine og Sigveig (og Stian da, han leser bloggen hele tiden!). Ikke noe interessant, og har faktisk ikke rørt kameraet på sånn 4 dager nå så har ikke noen andre bilder å dele med dere enn de jeg tok i dag. Skal vise dere alt jeg har shoppet til nå når jeg står opp i morgen.


   fin hæ?


   Hahah fin bandasje! Har skada foten, har fått 6 sting oppå foten og på leggen. Ny bandasje da :)


   hallooo


   gamle bandasjen, stygg og datt av 13579 ganger!


   Sigveig sinteee, ville ikke bli tatt bilda av. Jaja!

   Nå er det facebook, nettet er så dårlig at jeg kan ikke skrive så mye. Sorry! Må stikke, snakkes i morgennnnn <3

  • 14.07.2011 00:15
  • Reise
  • 125 kommentarer
  • 09.07.2011
  • Reise
  • trøøøtt

   Halloo!

   Sto så og si akkurat opp, rakk ikke spise frokost :( Nå skal jeg smøre meg inn i sololje og gå ut, må jo utnytte sola når jeg først er en plass med masse sol.  Når jeg kommer hjem til Norge igjen blir det vel rett i solarium for å opprettholde brunfargen.. Dere som spurte hvordan jeg kan bli så brun, så har jeg bare en ting å si: betakaroten. Les innlegget mitt her: http://tcmn.blogg.no/1298669944_hvordan_bli_brun.html 

   Og forresten, så må dere tåle at alt på bloggen for tiden handler om sol, å være brun, mat eller bikinibilder. Det er det eneste jeg gjør når jeg er her nede, og jeg har ikke noe annet å blogge ooom. Hvis du ikke er interessert i å lese det, så får du heller lese Tuva sin blogg eller noe. Kan ikke akkurat kle på meg kjeledress når jeg ligger i sola eller våtdrakt når jeg bader, kun for å gjøre enkelte av dere tilfreds ;)

   Vi snakkes senere <3

  • 09.07.2011 10:07
  • Reise
  • 381 kommentarer
  • 08.07.2011
  • Reise
  • Digg

   God morgen.

   Har akkurat ute og solt meg hele dagen, så nå er jeg på vei i dusjen. I kveld er planen og dra på tivoli nede i flowerstreet med Kine, Stian og sikkert noen andre. Sikkert se i et par butikker også, jenter må jo shoppe. Det er akkurat passelig vær her nede, ikke for varmt men heller ikke kaldt. Til dere som fortsatt lurer så bor jeg på Dunav hotell. Nå må jeg løpe i dusjen for å kjøle meg ned, er så varm.


   Dette var i går, altså skille etter 1 dagen.


   "æ e brunere enn dæ Thia!"


   Stian trur han e brun


   Kine og meg sleiker sol


   Flyndra    Snakkes bloggeeeen

  • 08.07.2011 14:25
  • Reise
  • 237 kommentarer
  • 07.07.2011
  • Reise
  • Serious taning

   Good morning..

   Nå skal jeg stikke ned og spise frokost, så skal jeg rett ut i sola og steke litt. I går var det drittvær, regn, torden og lyn. Var så mye regn at det rant inn i resturangen og greier. Har tydeligvis vært dårlig vær den siste uka før vi kom hit, heldigvis slapp vi unna det. I går var jeg bare sammen med Kine, Sigveig, Ina og Stian. Kan bare si med en gang at jeg eier i kortspill, og vant over aalle sammen. Mehehe, frokosttime!

   Her er det eneste jeg har kjøpt så langt:   Gelé negler, tehe


   Uuuh selvdiggeeer, nå kan dere bare rage i vei. I dont care! Og hallooo det e bikini folkens, står no vel faen ikke i undertøy på bloggen. Dum???

  • 07.07.2011 08:26
  • Reise
  • 469 kommentarer
  • 05.07.2011
  • Reise
  • Første kvelden

   Hei!

   Nå har vi vært ute og sett litt i butikker, vært på bar, spist middag osv. Så langt liker jeg meg veldig godt her. Hotellet er helt greit, rommene er ikke de fineste men de funker. Noe jeg ikke liker er å ferdes i de såkalte "gågatene". Taxier, hester med vogn og andre biler kjører hele tiden gjennom og de har en alt for høy hastighet. Har vært flere ganger i dag på nippet til å bli meid ned eller fått en jæævlig vond fot. Så fy! Ellers er det veldig billig i forhold til Tyrkia som jeg er vant med. En mojito koster ca 8 leva, noe som tilsvarer 30 - 35 kr. Mmmm! Hvis du vil bli feit er det et tips å ta all inclusive, for da kan du drikke gratis øl hele dagen.

   Kveldens antrekk:   kjole // forever21        sko + armbånd // aaaner ikke         øredobber // bikbok i think

   Ignorer de utrolig stygge blikkene mine på bildene, haha. Vi snakkes i morgen, skal plage dere med masse bikinibilder denne ferien forresten!

  • 05.07.2011 23:00
  • Reise
  • 208 kommentarer
  • 04.07.2011
  • Reise
  • Goodbyeee

   God morgen!

   Hele helgen har jeg brukt på masse kvalitetstid med vennene mine før jeg reiser, noen av de reiser bort med en gang jeg kommer hjem igjen så da er det kjempelenge til jeg får sett de. I morgen tidlig tar familien turen innom Sunny Beach i 2 uker, selveste partyplassen. Kommer til å føle meg som hjemme der ;)

   Nåå holder jeg egentlig på å pakke, men klarer ikke tenke på hva jeg skal pakke. Har så mye klær men ingen sommerklær. Eller jo, jeg har det, men ikke noe som jeg vil ha med. Eller, det har jeg forsåvidt men ingenting som jeg orker å lete etter nå. Latskap? Jepp!!!! Kommer innlegg senere, nå må jeg faktisk pakke.


   sintpia94. brun da :)


   Ja, har pakket ferdig altsååå ehm..


   Denne toppen skal jeg iallefall ha med, love it! Den er fra BikBok og koster 199 kr


   Hahaha ferdigpakka...

   - Hva er lurt å ha med seg synes du?

  • 04.07.2011 12:48
  • Reise
  • 237 kommentarer
  • 16.02.2011
  • Reise
  • Hollywood?

   Ser det er en del av dere som ikke har fått med seg at jeg skal til Hollywood, så poster et gammelt innlegg.

   Den konkurransen jeg og mamma var med i for lenge siden, Pepsodent Hollywoodsmilet, vant vi! Så nå skal mor og datter til Hollywood i 1 uke. Vi reiser den 3. mars ned til Oslo, overnatter der til 4. mars morgen, så flyr vi videre til London. Her skal vi vente et par timer på flyplassen, også begynner den 10-timers lange flyturen til Los Angeles. Vi lander der i ca 3 - halv 4 tiden på ettermiddagen i Los Angeles sin tid. Vi reiser hjem igjen den 10. eller 11. mars, er ikke helt sikker.

   Vi skal bo 1 uke på Loews Santa Monica Beach Hotel. Det så ut som et kjempefint hotell, og jeg gleder meg masse til å komme ned til varmen der. Hotellet ligger riktig nok like utenfor Hollywood, men det er veldig fint på Santa Monica. Nå er det 2 uker og en dag igjen, men har helt ærlig lyst å begynne å pakke allerede. Haha :)


   Åh, det ser helt nydelig ut å bo her! Gleder med masse :D

   Mange takk til Pepsodent og Lilleborg som har gitt oss denne premien. Mamma regnet ut verdi og hun kom vel fram til at premien var verdt rett i underkant av 40 000 kr! Det er mye penger, og vi får fly til Oslo, overnatting der, fly tur/retur Los Angeles og hotellopphold i 1 uke, samt alt av fly tilbake. Kjempefornøyd!

   Glemte jo selvfølgelig å gi den største takken til dere lesere som stemte oss til 1. plass!!!

   Mange som også lurer på om de kan se fraværsboka mi, haha. Jeg reiser jo i vinterferien - null fravær da. Noen forslag til ting vi burde oppleve/gjøre eller steder vi burde shoppe mens vi er der?

  • 16.02.2011 18:22
  • Reise
  • 163 kommentarer
  • 06.01.2011
  • Reise
  • missing the warmth and life down there

   Akuratt nå skulle jeg gjerne stått her! Ingen bekymringer, ingen diskusjoner, ingen skole - man trenger kun å leve livet sitt og slappe av. Istedetfor står jeg på badet med nydusjet hår, fryser på bena og må tenke på senga siden jeg skal opp tidlig. Hele livet skulle vært en eneste stor ferie!


   // sam tsui - summer pop medley

  • 06.01.2011 01:17
  • Reise
  • 43 kommentarer
  • 04.01.2011
  • Reise
  • hollywood here we come

   Jada, flinke meg fikk vite klokka 21 at jeg hadde jobb i dag.... 17.30!! Litt sent ute, men har jo ikke fått vaktliste eller noe på mail så er ikke bare bare å vite når jeg har jobb. Får dra innom og ta en kopi av vaktlista, høres ut som en god idè. Nå skal jeg sitte og være litt emo for at jeg har klart å ikke dukke opp på jobb :(

   Til poenget. Den konkurransen jeg og mamma var med i for lenge siden, Pepsodent Hollywoodsmilet, vant vi! Så nå skal mor og datter til Hollywood i 1 uke. Vi reiser den 3. mars ned til Oslo, overnatter der til 4. mars morgen, så flyr vi videre til London. Her skal vi vente et par timer på flyplassen, også begynner den 10-timers lange flyturen til Los Angeles. Vi lander der i ca 3 - halv 4 tiden på ettermiddagen i Los Angeles sin tid. Vi reiser hjem igjen den 10. eller 11. mars, er ikke helt sikker.

   Vi skal bo 1 uke på Loews Santa Monica Beach Hotel. Det så ut som et kjempefint hotell, og jeg gleder meg masse til å komme ned til varmen der. Hotellet ligger riktig nok like utenfor Hollywood, men det er veldig fint på Santa Monica. Nå er det kun 2 måneder igjen, men har helt ærlig lyst å begynne å pakke allerede. Haha :)


   Åh, det ser helt nydelig ut å bo her! Gleder med masse :D

   Mange takk til Pepsodent og Lilleborg som har gitt oss denne premien. Mamma regnet ut verdi og hun kom vel fram til at premien var verdt rett i underkant av 40 000 kr! Det er mye penger, og vi får fly til Oslo, overnatting der, fly tur/retur Los Angeles og hotellopphold i 1 uke, samt alt av fly tilbake. Kjempefornøyd!

   Glemte jo selvfølgelig å gi den største takken til dere lesere som stemte oss til 1. plass!!!

   Mange som også lurer på om de kan se fraværsboka mi, haha. Jeg reiser jo i vinterferien - null fravær da. Tror ikke jeg vil vise fraværet mitt til noen, er så mye :/

  • 04.01.2011 03:29
  • Reise
  • 153 kommentarer