hits
Lukk meny
 • 24.05.2012
 • russ 2012
 • russetiden 2012

  Hei!

  Her er et lite innlegg om russetiden 2012. Jeg var blåruss, i og med at jeg går yrkeslinje, salg og service, som er 2 år. Alle russetingene mine bestilte jeg på russ.no.

  Russetiden i Tromsø startet mandag 30 april, da hadde vi åpning nedfor byen på Prostneset. Etter åpningen kjørte vi ut en tur, så dro vi og vorset hos Renate. Første dagen var jo natt til 1. mai, så da skulle vi egentlig døpes i bukta. Når vi omsider kom oss til bukta, var det så jævlig stygt vær og alle var skikkelig sur og forbanna så det ble plutselig ikke noen dåp? Skjønte ikke helt greia, men vi ble iallefall hentet av russebilen en kort tid etter vi kom dit. Når vi ble hentet ble det litt slossing mellom oss jentene, haha. Et slag her og et slag der, men no hard feelings.

  Mange av dere lurer på om man drikker hver dag, men det gjorde ikke jeg. Hadde 2 eller 3 dager hvor jeg tok det rolig, men ellers var det fullt kjør hele tiden. Ringtreff var høydepunktene i russetiden syns jeg, det er at alle russebilene samles en plass og fester sammen. Ellers gikk russetiden ganske fort egentlig, plutselig var den over. Kjenner jeg savner den ganske mye nå, men den ga meg iallefall lungebetennelse og det er et tegn på at det har vært bra - haha! 

  Russebilen vår gikk som smurt gjennom nesten hele russetiden. Bortsett fra at Silje klarte å kjøre oppå en snøhaug, Renate kjørte på en betongblokk, en sjåfør på bilen vår kjørte i et tre, Silje rygga i en skråning og kjørte i veggen i parkeringshuset, motoren ble kvelt 1000 ganger + at clutchen gikk til helvette midt i russetiden så gikk det bra. Vi fikk ordnet ny clutch på jobben til mamma slik at vi fikk bilen på veien igjen. Takk gud for det <3 Flaueste med bilen er nok når vi måtte bli tauet, huff...

  Det gikk også bra meg meg gjennom hele russetiden. Gikk på en smell et par ganger, som for eksempel da jeg klarte å miste mobilen min. Noen lifesavers fant den i dag etter at den har ligget ute i 1 uke, og den virker helt som normalt. Fantastisk!! Russenavnet mitt var drunkie, levde sånn ca litt opp til det. Ellers revna den ene sela på buksen min natt til 1. mai fordi en idiot reiv i den, og jeg fikk hull på kneet på buksa fordi Renate trodde det var smart å hoppe oppå lille MEG. Bitch? Jaja, shit happens. Russebaggen ser ut som noe ?? fordi den er full av mel. Ja, alt i alt er russetiden SKITTEN.

  Jeg tok ikke så mange russeknuter fordi jeg var lite på skolen (bør skamme meg) + at på dagen var jeg bare hjemme før jeg dro ut på kvelden. De jeg tok:

  § 0.1 ? BUTTON/VISITTKORT:
  - Sjekke seg for kjønnssykdommer på et legekontor eller TVIBIT/SMS-senter før 17. April
  § 0.2 ? ISPINNE:
  - Bade i bukta
  § 0.3 ? GULLPINNE:
  - Bade i bukta før 1. april 
  § 0.5 ? LEKEBIL:
  - Ha russebilen helt ferdig til 30. april klokken 14.00. Ferdig registrert og ferdig pimpa.
  § 1.1 - LINJAL:
  - Sitte under pulten en hel skoletime.

  § 1.14 - Q-TIPS:
  - Sitte med fingeren i øret en hel skoletime.
  § 1.16 - DOPAPIR:
  - Be en førsteklassing (videregående) om å være med på do å tisse.
  § 1.19 - RØD BLYANT:
  - Gå "kommando" under russeklærne en hel skoledag
  § 2.3 - ROSA FJÆR:
  - Kline med en russ av samme kjønn.
  § 3.5 - KNUTE:
  - 24 timer (86.400 sekunder) uten å sove.
  § 3.7 ? THOMASTOGET:
  - Gå minst fem russ i tog etter en fremmed person i fem minutter.
  § 3.12- Ha på russebuksen hver dag gjennom hele russetiden. 
  § 3.18 - LEKEBIL:
  - Kjøre fem runder i en rundkjøring (tut hvis nødvendig, IKKE I RUSHET).
  § 3.19 - 17-MAI-SLØYFE:
  - Beholde russeluen gjennom hele russetiden
  § 3.26 - TERNING:
  - Gå gjennom gågata med store skritt, og tell dem høyt mens du går.
  § 3.32 - MENTOSPAPIR:
  - Kryp igjennom en bil som står parkert i et lyskryss og by sjåføren på en Mentos.
  § 3.33 ? KVITTERING FRA BUTIKKEN MED SIGNATUR AV BETJENING:
  - Vær utstillingsdukke i fem minutter i et butikkvindu i gågata.
  § 3.36 ? BIT AV HUNDEKJEKS:
  - Krabb inn i en matbutikk, still deg foran hundematen og bjeff i ett min, krabb så ut igjen.
  § 3.38 ? EN SIRKEL:
  - Spring rundt bilen på rødt lys.
  § 3.40 ? LITE 17. MAI-FLAGG, FOR EKSEMPEL FRA EN KAKE:
  - Møte opp og fullføre hele 17. mai-toget.
  § 4.11 ? NAVNET PÅ SKOLEN PÅ EN LAPP:
  - Campe i skolegården en hel natt (rydde opp etter seg).

  Interne russeknuter på skolen vår som jeg gjorde:
  5. Visitt kort til snorre/skolen: overnatte utenfor skolen natt til en skoledag. 
  8. Autograf til kantine arbeider: Prute ned noe i kantinen minst 5 kroner. 
  12. Bit av øyebind: Krype opp trappa fra kjeller til kantine med bind foran øynene. 
  mel-baggen


 • 24.05.2012 00:08
 • russ 2012
 • 53 kommentarer
 • 17.05.2012
 • russ 2012
 • finito


  REKLAME/TIPS: Siste mulighet! VISA deler ut 2 500 kr i dag. Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

  Da var russetoget fullført og med det er russetiden ferdig. Trist, men søvnen klager ikke. Nå går jeg i dvale, vi hørs!


  Fra russetoget, her med Silje til venstre og Renate til høyre :) Ikke sliten i det hele tatt, høhø

 • 17.05.2012 19:52
 • russ 2012
 • 210 kommentarer
 • 14.05.2012
 • russ 2012
 • 3 days left


  REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

  Hei!

  Nå er det bare tre dager igjen av russetiden, så i dag skal vi sove utenfor skolen i russebilen for å få en av knutene. Tror det blir kaldt men vi overlever nok. Regner med dere gleder dere til russetiden er over fordi da er jeg back in business :D


 • 14.05.2012 20:32
 • russ 2012
 • 92 kommentarer
 • 11.05.2012
 • russ 2012
 • vinner og sånn

  Hei!

  Da har jeg trekt vinneren av Nike konkurransen hvor du skulle designe dine egne sko, premien var som sagt dine egendesignede Nike Free Running iD sko. Det ble tilfeldig trekning, og vinneren ble DENNE jenta som fyller 15 år om et par måneder. Gratulerer så mye, har svart på mailen din så sjekk innboksen. 

  Ellers er det enda russetid, så ting går fort unna. Bare 6 dager igjen, så er det av med russebuksa og tilbake til hverdagen. Lever faktisk på min egen sky nå i russetiden, har ikke tid til å trene, tenke, så vidt tid til å spise. Det jeg gleder meg mest til er å få tid til Tuva igjen, haha. Hver dag spør hun meg om jeg kan være med å trene eller noe, and I'm like "nooope, sry". Men nå blir jeg hentet om en times tid, så tenkte og gjøre meg klar til kveldens fanteri. Skål, ha en nydelig fredag og nyt helgen alle sammen :D

  Kameraet mitt har vært hos Silje hele tiden, så det har ikke blitt noen bilder så langt. Derfor deler jeg bare noen fra facebook:

   
  Chiller i russebilen :D

   
  Her ser man mye, men det er iallefall meg og Renate på ringtreff. Og ja, hun har hvit russebukse - det er for de som går idrettslinje!


  Kler meg etter været i Tromsø, som er så forbanna nydelig...

   
  Om dere lurte - så er det dette man kaller et sosial vorspiel!

   
  Viktig å ha TCMN i panna

  Vi snakkes... en gang :)

    REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag denne uken! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

 • 11.05.2012 19:37
 • russ 2012
 • 94 kommentarer
 • 30.04.2012
 • russ 2012
 • klikkes

  Hei!

  Sitter i timen på skolen nå, og skal love deg det er god stemning. Vi er sinnsykt stoka hele gjengen i klassen som er russ, klarer ikke vente til vi skal begynne dagen med alko og MASSE partypeople. Vi snakkes ikke før i morgen igjen, dette er en stor dag. Kanskje jeg får mobilblogget litt iløpet av kvelden, hvem vet.. Har forresten tatt en russeknute nettopp, krype opp trappene fra kjeller til kantine med bind forran øynene. VARMT, LANGT og SKITTENT.


  sorry for at jeg ble så svart :(

 • 30.04.2012 13:16
 • russ 2012
 • 116 kommentarer
 • Flere innlegg i russ 2012