hits

Silikon - min opplevelse

et forferdelig syn

Hei!

I natt har jeg sovet litt dårlig. Jeg tok et par smertestillende tabeletter før jeg la meg, men føler ikke at de gir noe nevneverdig effekt. Det er ikke uutholdelige smerter, men det er jo greit å kunne sove godt gjennom natten uansett. Akkurat nå er det mest vondt i operasjonssårene, men det kan ikke sammenlignes med smertene jeg hadde når jeg la inn silikon første gang. Det var 100 ganger verre og jeg er glad jeg slipper det nå.

I går tok jeg en titt på puppene etter jeg kom hjem. Jeg hadde prøvd å forestille meg det aller verste slik at jeg ikke kunne bli skuffet, men det jeg fikk se i speilet var helt forferdelig grusomt og mye verre en jeg hadde sett for meg. Det var to punkterte ballonger som hang. Det så ut som et par supergamle bestemorpupper. Løs, skrukkete hud og ja, det eneste som ikke var der var volum. Jeg begynte å gråte av synet og tenkte egentlig bare at det her kommer jo ikke til å bli bra, det er ingen håp for disse to vrengte baklommene. Jeg brukte store deler av dagen i går til å lese om andre sine erfaringer etter å ha fjernet implantat - og har nå slått meg til ro med at så og si alle hadde vrengte baklommer like etterpå. Det tar noen uker før ting begynner og skje og huden trekker seg sammen igjen, og det kan ta opp til 1 år før man ser det endelige resultatet. Jeg skal nå ta daglige bilder den første perioden, så skal jeg ta et bilde hver uke etter det - da er det kanskje lettere for meg å se at det skjer ting. Akkurat nå har jeg bare mest lyst å ikke se på de på en god stund, haha..

Jeg får bare krysse fingrene om smøre meg med en gooood dose tålmodighet. Beklager mye puppesnakk for tiden på bloggen, men det er jo det som skjer akkurat nå i livet mitt og det er det jeg tenker på hele dagen. Go boobs! 

Tenk at disse har vært inni kroppen min i 3 år (  .  )(  .  )

it's done

Hei!

Akkurat ligger jeg på sofaen og slapper av og venter på at smertene skal komme. Operasjonen tok ca en halvtime, også ble jeg igjen på klinikken en halvtime etter. Foreløpig har jeg ikke store smerter, kjenner det litt der de har skjært - men så har jeg fått en del smertestillende rett før, under og etter operasjonen. Derfor er jeg forberedt på at det kan bli større smerter. Er i tillegg litt sånn groggy, så tenker at jeg skal ta dagen til å slappe av i dag også kan jeg heller fortelle litt mer i morgen når jeg er landet litt mer på jorda igjen. Jeg kan iallefall si det sånn at jeg begynte å gråte :(((

900 gram mindre pupp

Hei!

Nå er det under 24 timer til jeg sitter med 900 gram mindre pupp enn jeg har nå. Jeg gruer meg litt mer for hver time som går, og det føles egentlig ganske uvirkelig at jeg skal ta de ut. Jeg klarer ikke forestille meg hvordan det blir uten siden jeg har hatt silikon siden jeg var 18 år. Jeg er veldig redd for at det skal bli skikkelig ille, men samtidig gleder jeg meg til å bare bli ferdig med det. Jeg gleder meg til å kunne handle bh-er på vanlige butikker og til å kunne ha på klær uten å tenke på at puppene er for store.

Jeg har så klart glemt av at jeg må hente medisiner osv på apoteket, og noe av medisinen skal taes i kveld allerede. Heldigvis har vi et apotek som er åpent 2 timer på søndager, så jeg skal dra dit og få hentet ut alt nå snart. I tillegg må jeg faste i 6 timer før operasjonen i morgen, og det kjenner jeg at kommer til og bli litt tungt i og med at jeg ikke skal opereres før klokken 14.00. Jeg står normalt opp rundt klokken 09-10, så da blir det altså ingen frokost på denne snuppa.. Jeg må også kjøpe kompresjonsbh og jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal få kjøpt en som passer siden jeg må ha den med til operasjonen. Den må tydeligvis være ganske stram og det blir vanskelig å finne rett størrelse før silikonet er ute, men jeg får bare gå etter hva jeg ca hadde før og bare gå ned en cup fra det igjen eller noe. Om den ikke blir stram nok får jeg bare kjøpe en ny etter operasjonen. 

Her har dere altså de siste bildene av meg, ever, med disse puppene. Neste gang dere ser meg så er jeg enten sykt misfornøyd og angrer bittert, eller så er jeg lettet og positiv til hvordan det blir ;pp

legger meg under kniven igjen

Hei!

I forrige innlegg så nevnte jeg at det skulle skje noe sykt snart. Nå er det bare 8 dager til, og det som skjer er at jeg legger meg under kniven igjen og skal operere for tredje gang. Jeg kjenner at jeg gruer meg veldig, men jeg føler også at det er den riktige avgjørelsen. Det har vært en tanke i hodet mitt det siste halve året, og nå har jeg tenkt så mye på det bare de siste ukene at jeg måtte bare bestille meg en time og få det gjort. Sist gang jeg opererte var i 2015, og da opererte jeg inn større implantater enn jeg gjorde i 2013.

Denne gangen skal jeg ikke gå større - jeg skal gå mindre, faktisk skal jeg ta ut silikonen fra puppene mine. Say what?? Jepp, dere leste riktig. Hvorfor? Først og fremst syns jeg de er for store. Alt for store. De passer ikke til kroppen min siden jeg er såpass liten, og jeg går som regel med sports-BH for at de skal se mindre ut. Jeg sliter med å finne BH-er, bikinioverdeler og klær generelt. For det andre har jeg blitt mer voksen, og har på en måte vokst fra det å ha så store pupper. Jeg angrer ikke på at jeg tok silikon, fordi jeg var veldig fornøyd med de og det var jo det jeg ville da, men det siste året har jeg ikke trivdes med puppene mine. For det tredje tenker jeg på framtiden. Med 450 gram ekstra i hver pupp gjør tyngekraften jobben sin med årene, og jeg vil helst ta de ut før det skjer. Om jeg skulle bli gravid en dag med så store implantater, hvorpå de blir enda større med melk og alt, så kommer de ikke til å se ut etterpå.

Det jeg gruer meg til er resultatet. Jeg ser for meg at det blir som å stikke hull på en ballong og at det bare blir løst skinn hengende igjen. Kirurgen sa at det var positivt at jeg ikke hadde fått noen strekkmerker når jeg la inn silikon, og at jeg enda var ung så det var sannsynlig at huden kom til å trekke seg bra tilbake. Det tar jo så klart tid, men jeg får bare ta tiden til hjelp. I tillegg håper jeg at mine egne, naturlige pupper har blitt litt større etter jeg la inn silikon når jeg var 18 år. De var jo ikke knøttsmå i utgangspunktet, så om de har blitt litt større mtp. at jeg har gått opp i vekt siden den gang - kanskje jeg trives med mine egne da? I utgangspunktet var planen min å gjøre en stor operasjon hvor jeg tok ut de jeg har nå, la inn en god del mindre implantat og tok brystløft i samme slengen - helt til jeg fant ut at jeg fikk operere ut de implantatene jeg har nå gratis siden det er 5 års garanti om man ikke skulle være fornøyd. Normalt koster det 20 000 bare å operere de ut, så penger spart!

Vi får se hva som skjer etterpå. Kanskje opererer jeg inn nye implantat senere om jeg ikke blir fornøyd med de naturlige, men da blir det isåfall mye mindre enn jeg tok første gang til og med, bare litt fyll rett og slett. Først og fremst så skal jeg nå bare få de ut og la huden prøve å trekke seg tilbake så det ser litt vettig ut iallefall. Jeg klarer faktisk ikke å forestille meg hvordan det kommer til å bli, men er ganske sikker på at første gang jeg ser på de så blir det helt helt helt jævlig, haha...

Er det noen av dere som har fjernet silikon selv som kan si noe om hvordan det ble etterpå? 

Altså, en pupp er jo så og si på størrelse med hodet mitt :-))))


Før- og etterbilde fra min første operasjon i 2013.
 

svar om silikon

Hei!

Jeg står helt fast på den her bloggingen for tiden. Jeg vil så gjerne produsere mer enn bare "hva har jeg gjort i dag"-innlegg, men etter å ha blogget i 5 år føler jeg at jeg har blogget om alt som er. Derfor lurte jeg på om dere kanskje hadde noen tips til hva dere vil se mer av? Sminkevideo kommer det soon, men andre videoer, vanlige innlegg, temaer? Bare kom med masse forslag så jeg har masse jeg kan publisere! I mellomtiden får dere litt svar på spørsmålsrunden jeg hadde om silikon for en stund siden, følte kanskje det var på tide nå hehe!

Har du noen gang følt at alt du har på deg får deg til å se mye større ut?
- Ja. Nå har jeg ganske mye større pupper enn hva jeg hadde før jeg opererte, så om jeg har på t-skjorter og lignende som er litt "loose" fit så føler jeg overkroppen ser mye større ut siden puppene stikker så langt ut fra kroppen. Det hender jeg må bruke sports-bh under for å komprimere puppene litt slik at klær som ikke er tettsittende skal se bedre ut. 

Har du noen gang smerter? Feks hvis du trener bryst/(bærer tunge ting)?
- Nei, men jeg fikk av og til smerter med de første implantatene jeg opererte inn. Da hadde jeg også rippling, som var noe av grunnen til at jeg reopererte. Kunne få stikkinger og smerter i ny og ne. Nå har jeg ingenting av det :)

Har du mistet følelse noen plasser?
- Ja, føles ut som huden er nummen i området under nipplene og slik har det vært siden jeg opererte første gang. Mange kan få tilbake følelsen (eller deler av følelsen), men hos noen blir den borte for alltid. Mye nerver som kuttes når man opererer.

Hvorfor valgte du å ta silikon, første gangen du gjorde det? 
- Rett og slett fordi jeg ikke var komfortabel med mine naturlige pupper. Jeg syns de var for små, og når jeg hadde muligheten så jeg ikke hvorfor jeg ikke skulle gjøre det. Valget ble tatt for min egen del, og jeg har ikke angret på at jeg opererte meg. 

Tenker du på hvordan de vil bli etter evt barn? Huden vil jo bli strekt/ puppene vil henge litt (spesielt når de e tunge for før), vil du da ta enda mer?
- Jeg er 100% klar over at jeg må ta brystløft i fremtiden, barn eller ei, fordi de veier tross alt et halvt kg hver og vil sige ned med årene. Når tiden for brystløft kommer vil jeg samtidig skifte ut protesene mine og legge i litt mindre, kanskje enda mindre enn hva jeg hadde første gang jeg opererte. Siden tyngekraften drar puppene ned, vil det være en fordel å ikke ha så tunge implantat når jeg først skal ta et brystløft. 

Hvor kjøper du BHer? Jeg sliter kjempemye med å finne noen som selger BHer med store cup-størrelser kombinert med smal midje.
- Feel you! Med mindre jeg går på Change finner jeg ingen som passer, og da mener jeg ingen. Har endt opp med å måtte kjøpe i 85D for å få stor nok cup på vanlige butikker, normalt skal jeg ha 65 rundt. Så bak kommer BH-en nesten opp i nakken på meg haha. Må sy de inn da så de blir smalere rundt :)

Du er jo ganske liten, er du ikke? Lurer bare på om du ikke kjenner det på ryggen når puppene dine er såpass store, eller merker du ikke noe i det hele tatt liksom?
- Jeg er ikke så liten nå lengre, føler jeg da haha. Er rundt 162cm høy. Jeg har skoliose, som vil si at ryggraden min er skeiv og vridd. Jeg har ikke noen smerter som jeg ikke hadde før jeg opererte, men puppene er nok ikke bra for ryggen med tanke på at den er skeiv fra før av hehe... 

Har du fått strekkmerker på puppene etter forstørrelsene?
- Nei, det har jeg ikke. 

Er puppene tung om du ikke bruker BH? Er det ukomfortabelt å gå uten BH?
- Til tider, ja. Spesielt rundt menstid og slikt når puppene blir litt større, så kan det føles tungt å gå uten BH. Som regel går det greit, men jeg foretrekker å gå med BH. 

vellykket operasjon

Hei og god kveld!

Som dere vet opererte jeg puppene mine for 2. gang forrige uke (les her). Operasjonen min var på torsdag, så jeg sov over hos en venninne slik at hun kunne bringe og hente meg. Jeg hadde oppmøte klokken 11.30, så jeg stod opp en time før og fikk dusjet - måtte jo skrubbe meg ned med hibiscrub, men jeg lot faktisk være å bruke den i håret selv om det stod i papirene. Håret mitt er så tørt og porøst at jeg tror rett og slett ikke det ville tålt det, haha.. Alt gikk nå bra selv om jeg skippet den delen!

Jeg møtte opp en 5 minutter før 11.30. Kirurgen var klar med en gang jeg kom, så da hadde vi bare en kort briefing på kontoret før vi gikk inn til operasjonssalen. Første operasjon tegnet han og styrte på meg før vi gikk fra kontoret, men denne gangen trengtes tydeligvis ikke det siden han bare skulle inn gjennom de gamle arrene. Jeg lå vel på operasjonsbordet allerede klokken 11.30 med veneflonen i hånden hvor jeg fikk smertestillende og etterhvert satte de igang narkosen. Det siste jeg husker før jeg sovnet vekk var at jeg måtte bestemme meg for om jeg ville ha den eller den størrelsen. Det neste jeg husker er en fjern stemme som sier "Therese, nå må du våkne", også mumler jeg et eller annet om "hø, er jeg ferdig? hvor lang tid tok operasjonen :ss". Så er det litt svart også husker jeg bare at jeg satt i senga og ventet ivrig på at noen skulle komme å si at jeg kunne dra hjem. Så ja, hvor lang tid tok denne operasjonen? 20 minutter. Det er sykt. Jeg som jobber i frisørsalong bruker 30 minutter på å klippe herrer, mens her hadde jeg bare fått meg et par nye pupper på 20 minutter. På den lille halvtimen tar jeg inn 479 kroner på en klipp, mens de på et par pupper kan dra inn 32 000 kroner på 20 minutter - haha! Nå betalte riktig nok ikke jeg så mye, jeg betalte kun for selveste implantatene siden det var så kort tid siden forrige operasjon. Mine forrige implantater var 325 gram og var i moderat profil over muskel. Denne gangen la han inn 450 gram høyprofil +, og ja - det høres kanskje veldig mye ut. Det er jo 125 gram mer enn hva jeg hadde i hver pupp, men siden vi byttet fra moderat profil til høy profil så måtte vi også opp en del i størrelse for å fylle ut hulrommet hvor implantatet ligger. Det nye implantatet er smalere i bredden enda det er større enn det forrige, men det går mer ut sett i profil. Det blotte øyet vil ikke se så stor forskjell sett forfra, jeg ser det selvfølgelig men det er ikke noe alle ville lagt merke til. 

Smerter etter operasjonen har så og si ikke vært et tema. Dag 1 og halve dag 2 kjentes det ut som jeg var litt "mørbanka" i brystet og det var ganske stramt rundt ribbeina, men det kan ikke sammenlignes med første gangen jeg opererte. Jeg følte ikke at jeg trengte smertestillende de to første dagene, men jeg tok de bare for å gjøre det egentlig haha. Jeg kjørte bil, vasket klær, sminket meg og gjorde helt normale ting de første dagene mens forrige gang var jeg sengeliggende og klarte ikke en gang komme meg opp av senga uten hjelp. Da levde jeg også på smertestillende og sov sikkert 20 timer i døgnet.. Nå har jeg ingenting smerter annet enn at støttebh-en gnager på arrene, slik har det egentlig vært siden dag 2. Alt i alt så er jeg veldig fornøyd. Operasjonen gikk kjempebra, resultatet ser så langt bra ut og det at jeg hadde så lite smerter gjorde alt 100 ganger bedre. Noe før-etter-bilder vil jeg kanskje komme med litt senere når jeg er sikker på at det ikke er noe hevelse osv, det tar tross alt en del måneder før puppene er "ferdige" og ser ut slik som de blir seenede ut. For dere som er interessert så kan dere lese om min første operasjon her

før og etter-bilder

Uhuuu, nå kommer de etterlengtede før og etterbildene! Jeg hadde egentlig noen mye bedre før-bilder, men finner dem ikke noen sted på dataen. Litt kjipt at jeg må bruke webkamera bilder, men det får gå. (edit) Jeg syns ikke jeg hadde verken store eller fine pupper før. Nå er jeg derimot utrooolig fornøyd med hvordan de ser ut, og angrer ikke et sekund på at jeg tok det. Vet at dere blir å syns det er drøye bilder å legge ut, men jeg gjør dette i hovedsak for alle andre som vurderer samme operasjon. Jeg selv syns før-etter bilder fra andre gjorde valget myyye lettere! Jeg kommer ikke til å poste noen usensurerte bilder heller. Dette blir et av de siste innleggene jeg skriver om silikon, rett og slett fordi det ikke er så mye mer å si om det. Skriver også med litt fakta sånn at dere slipper å bla tilbake i de gamle innleggene for å få svar. 

Litt om operasjonen: Jeg dro på konsultasjonstime i januar. Jeg hadde lenge vurdert å ta silikon, men grunnen til at jeg ventet så mange måneder etter jeg ble 18 var fordi jeg var redd for smertene. På konsultasjonen fikk jeg vite at jeg fikk operasjon i uke 6 eller 8, som begge var mars. Skulle få vite nøyaktig dato etter et par dager. Jeg fikk da operasjonsdato rundt den 20. februar, noe som jeg syns var lenge til. Ville ikke gå å grue meg så lenge, så sendte de en mail og sa at hvis noe ble ledig før det skulle de ta kontakt. Jeg ble da oppringt og fikk vite jeg fikk operasjon 4. februar, som bare var en uke unna. Ble supergira, men samtidig gikk det opp for meg at "shit, det er jo snart!!!!". Nervene før operasjon var store, men det var gode nerver. Jeg gledet meg mer og mer jo færre dager det var igjen, og dagen før operasjonen kom Sofie til meg for å være "nanny". Dagen til operasjonen gikk egentlig ganske fort, sto opp og gjorde de tingene som skulle gjøres, så dro vi til klinikken hvor jeg ble tegnet på for så å bli ført inn i operasjonssalen. Der fikk jeg veneflon i hånden (det hadde jeg gruet meg mest til) hvor jeg fikk narkose gjennom, også ble jeg sakte men sikkert borte. Etter en times tid våknet jeg med splitter nye pupper, men veldig rusa på narkosen.

Implantat: Jeg har runde silikonimplantat. Merket er Eurosilicon, de er 325cc og er lagt i moderat profil. Jeg er veldig fornøyd, og syns resultatet begynner å se naturlig ut allerede. De er blitt veldig myke å ta på, men de kan gjerne bli enda mykere. Rett etter operasjonen var puppene veldig høyt oppe under kragebeinene, men nå har de "droppet" ned og henger på en måte mer. Så er mer fornøyd nå enn jeg var i starten. Jeg var også på Change her om dagen og målte meg på nytt, første gangen ble jeg målt til 65F. Dro tilbake og prøvde samme BH'en, men den var faktisk blitt for liten. Nå målte hun meg til en 65H! Stort, men hvis jeg skulle valgt BH der selv ville jeg valgt en i F. De finner deg gjerne BH'er som dekker ganske mye, og det er jo opp til en selv hvilken størrelse man syns passer. Når jeg skal handle på vanlige butikker som Cubus, H&M osv så må jeg ha 75D, selv om det egentlig er 10cm for stort i omkrets. Når man går opp i omkrets så blir også cupen større, som vil si at jo større omkrets på BH'en jeg kjøper, jo mindre cupstørrelse trenger jeg. Jeg finner nemlig ingen i 65E/F/G, ikke i D en gang, på de butikkene. Umulig.

Smerter: Du kan lese om smerter HER. Nå har derimot jeg ingen smerter, og glemmer ofte av at jeg har silikon. Jeg kan ligge på magen, hoppe og sprette uten at de er til plage. De har blitt en del av meg nå, jeg har blitt veldig vant til at de er der. Snart har jeg helt glemt hvordan puppene mine var før, så er godt å ha noen bilder som minner meg på hvorfor jeg gjorde dette.

Er du fornøyd? - Ja, jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg føler meg mye bedre, jeg ser på kroppen min på en helt annen måte og alt av klær sitter bedre på. Å prøve bikinier er en drøm, så jeg gleder meg til bikinishopping før sommeren. Angrer overhodet ikke på operasjonen, det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde det tidligere. Syns de ser fantastisk ut, og er veldig fornøyd med størrelsen også. De er ikke for store og ikke for små, akkurat passelig. Du kan lese alle innleggene mine om silikon her.


<- før .. etter ->

Her kan dere se hvordan de har forandret seg med tanke på hovenheten som har forsvunnet og at de har lagt seg mer nedover!


Slik ser arret ut akkurat nå, og det er snart 4 uker gammelt. Gleder meg til å se om et par måneder :)


Som dere ser så kan man ikke se arret når brystet ligger vanlig, herlig!


Her er to av BH'ene jeg har kjøpt. Nummer 1 fra Change og nummer 2 fra Cubus. Den første har ingenting innlegg i seg, det er bare sånn tynt stoff som jeg aldri kunne ha kjøpt før. Bare blondestoffet liksom, men syns den bhen satt veldig fint på. Nummer to er helt vanlig, tynn BH uten push-up. 


De BH'ene jeg har kjøpt til nå. Fra Cubus, Change og H&M.

den siste uken - silikon

Hei!

Nå er jeg jo på dag 9 etter operasjonen. Den siste uken har smertene bare blitt bedre og bedre. Dag 2 når jeg våknet var det helt for jævlig, trodde alt skulle revne og jeg hadde mest lyst og ta overdose av alle tabletter jeg fant. Sov heller ikke noe særlig godt fra dag en til to, så alt ble bare verre. MEN jeg holdt meg i ro fra jeg stod opp og ganske langt utover kvelden, så det ble faktisk mye bedre iløpet av dagen. Jeg hadde trodd det skulle bli verre fram til dag tre, men etter jeg våknet morgenen dag to så har det forbedret seg sakte men sikkert. Dag 3, 4 og 5 var det mest vondt i ribbeinene og i sårene, samt på siden under armen. I tillegg har jeg vært forkjølt etter operasjonen, så har hostet en del - noe som har forverret smertene. Har gjort utrolig vondt å hoste, føles ut som du har knekt ribbena. Nøys også en gang, og det er jeg glad for at jeg ikke gjorde flere ganger. Sover fremdeles ganske oppreist, men det er mest fordi jeg ikke har lyst å være hoven på puppene. Når man sover/sitter mye oppreist så går hovenheten bort mye fortere, og jeg føler at hovenheten allerede er så og si vekk. Er veldig overrasket over hvor fort smertene forbedret seg til tross for at man har gjennomgått en så stor operasjon. Det var fremdeles vanskelig å komme seg opp fra liggende og sittende stilling frem til dag 6 ca, da klarte jeg det uten at jeg fikk store smerter. "Morning boob" begynner å gå bort (når man våkner så bruker man ha veldig vondt i puppene siden man har ligget i ro så lenge), og det er kun ubehagelig de første skrittene jeg tar når jeg går ut av sengen. Jeg tror dag 6 var den dagen da jeg begynte å føle meg mye bedre, nesten helt fin i formen, lite ubehag osv. Dag 7 tok jeg faktisk min første heldusj, har bare dusjet halve kroppen tidligere, men dag 7 følte jeg meg så skitten og ekkel så måtte bare. Klarte fint å vaske håret, litt ubehagelig å løfte armene opp i hodet, men det gikk veldig fint. Føler jeg fungerer mye mer normalt nå, jeg kjører bil, løfter lettere ting, klarer å bevege meg mer normalt og går ikke som en krokrygget kjærring og holder fast på puppene hele tiden (de 5 første dagene gikk jeg rundt og holdte under dem fordi jeg følte de skulle dette ut av såret). Jeg merker enda hvis jeg løfter litt tyngre ting at det er litt press på brystmuskulaturen, på en måte litt ømt - som om du har hatt en heftig treningsøkt, men jeg har blitt vant til det. Arrene klør en del, så prøver å ikke tenke på det eller være borti dem, for da merker jeg ikke stort til det. Tok av den hvite bandasjen på dag 5, Tuva tok de av. Gikk smertefritt og til nå ser alt fint ut, puppene er heller ikke så sinnsykt langt oppe under kragebeinene. Skal bytte teipen som er over arrene om en ukes tid, så tenkte jeg kunne ta bilder av hvordan det ser ut da til dere som er interessert i å se. 

Ellers er jeg utrolig lei av støttebhen, men jeg får bare holde ut, er rett under 5 uker igjen med den så kan jeg kjøpe maaasse fint undertøy. Skal dra på Change og måle om et par uker så jeg får den korrekte størrelsen min, tipper egentlig at jeg havner på 65DD (kaaaanskje E) i forhold til når jeg målte meg tre dager post-op og havnet på 65E. Dere får enda ikke se før-etter bilder, så dere får bare være tålmodige. Kommer vel om en stund :)

Sjekk alle sprøytestikkene på siden. Har sånne rundt hele brystene, i tillegg mellom brystene. Dere kan jo skjønne hvor bedøvd jeg var... Ekkelt!


Sånn ser det ut nå, gleder meg til å bytte til ren teip!


Favorittbhen <3 <3 <3< <3 <3 <3 <3 xD :PP :S

silikon - svar del 1

Det blir mye silikonsnakk på bloggen nå for tiden, men det er liksom enten det eller ingen blogging. Begynner å blogge vanlig når jeg får hverdagen min tilbake, men inntil videre får dere bare holde ut. 

Hva mener de rundt deg om at du tok silikon, altså venner og familie? 
- Vennene mine har støttet meg alle sammen, noen av de mente at jeg ikke trengte det men de forstod at jeg selv følte det. Familien har også støttet meg, men det er bare nærmeste familie (mamma, pappa osv) som visste at jeg skulle ta det. Mamma syns derimot at jeg burde vente et par år, men hun sa det var mitt valg uansett. Jeg valgte som dere skjønner å ikke høre på min mor (noe jeg som vanlig velger å ikke gjøre), og grunnen er fordi jeg følte at jeg var klar for dette. Har tenkt på det så lenge, veid fordeler og ulemper mot hverandre og bare bestemt meg for at jeg ikke orket å vente mer. 

Har du arr? - Det er ikke arr enda, akkurat nå er det et sår som holder på å gro. Men om en liten stund kommer sårene til å bli til arr. Det er under puppen hvor de har skjært opp for å putte silikonet inn, skal vise bilder av det når jeg skal bytte teip om litt under 2 uker!

Hvor mye silikon har du tatt? - Jeg fikk fylt 325 ml silikon i hver pupp, det var max. Det var ikke plass til noe mer enn det siden jeg er så smal rundt. Det kan være at noen andre som har like mye silikon som meg har enten mindre eller større pupper, men det e fordi alt kommer ann på hvor mye brystvev du har fra før av, formen på puppene dine, høyde, vekt og fasong osv. Det er mange faktorer som spiller inn når det gjelder resultatet av din brystoperasjon, så det lureste er jo å dra på en konsultasjonstime og snakke med kirurgen. De vet som oftest hva som vil kle din kropp best, og gi deg det resultatet du er ute etter.

Hvor vondt gjorde det? - Operasjonen og like etterpå var ikke vond, for da lå jeg i narkose og hadde en del lokalbedøvelse. Men kvelden etterpå og dag nummer 2 var helt jævlig, så vondt at jeg begynte å gråte et par ganger. Men når det var på det vondeste, så tenkte jeg bare på hvor bra resultatet kom til å bli og hvorfor jeg faktisk gjorde dette. Det lettet litt på trykket! Siden det var så vondt holdt jeg meg mest i ro, satt i sofaen eller lå litt oppreist i sengen. Nå på dag 3 er det kun vondt rundt der de har skjært, litt i de nederste ribbeinene og på siden av puppene under armene. Jeg går litt krokrygget fordi det føles mest behagelig. 

Gjør veneflonen vondt? - Det var mange som lurte på dette. Veneflonen er den nålen man får på hånden hvor man får narkosen og det gjennom - og nei, det gjør ikke akkurat vondt. Jeg husker at det var det jeg gruet meg skikkelig mye til med operasjonen, men det var et lite hyl når den ble satt i også tenkte jeg ikke mer på det. Smertene etterpå er verre, så egentlig er det ikke noe å grue seg til!

Er det mye forskjell? - Ja, jeg selv og vennene mine som har sett de syns forskjellen er stor og veldig fin! De har blitt mye rundere, går mer utover når man ser fra siden, nærmere hverandre og de er generelt bare større. Jeg vil si de er en god håndfull +. Dere må bare vente å se når jeg legger ut før-etter bilder.

Hvilken cup-størrelse har du? - Var og målte meg på Change i dag faktisk, var en 65A/liten B før, og ble målt til 65F i dag den 6. februar. Blir mest sannsynlig 65E når hovenheten har gått vekk, noe som er stort nok i massevis for meg.

Hvor tok du silikonet og ble du sponset? - På Teres Medic Tromsø (før Tromsø Private Sykehus). Nei, jeg ble ikke sponset! Betalte alt selv.

Hva kostet det? - Jeg betalte 30 500,- for operasjonen (det inkluderer proteser, narkose og alt utstyr de bruker), 500 for konsultasjonstime så måtte jeg betale for smertestillende, hibiscrub og antibiotika som kom på totalt 350 + støttebhen som kostet 413 kroner. Så i alt kostet det meg rett under 32 000 kroner. Absolutt verdt pengene spør du meg. 

Kommer prisen ann på hvor mye silikon du tar? - Nei. Det koster det samme uansett om du tar 600 ml eller 250 ml, de prøver til og med med flere forskjellig proteser på deg mens de opererer, og de som ikke skal brukes må de jo kaste siden de har vært inni deg.

Må man ikke være 20 år for å ta silikon? - Nei, det er ikke alle klinikker som har det lengre. Det har tidligere vært 20 års-grense på den klinikken hvor jeg tok silikon, men de endret dette i 2011 tror jeg. Selv om de har satt ned til 18 år, så er det selvfølgelig ikke slik at alle og enhver får ta silikon bare fordi de har lyst på det. De avslår faktisk 3 til 4 av 10 som kommer innom med ønske om silikon, noen fordi de ikke er moden nok, noen fordi de ikke trenger det osv. 

Hvorfor tok du silikon? - Det kan du lese om HER. Kort fortalt så var det fordi jeg ikke var fornøyd med puppene mine, og jeg ønsket å gjøre noe med det istedenfor å irritere meg over saken. Var lei av å gå rundt med de når jeg mislikte de, og lei av å bruke push-up hele tiden. Nå føler jeg meg mye bedre, gleder meg som en unge til å gå i bikini og alt det der. Det er så deilig å vite at jeg er fornøyd med dem, dere aner ikke. Har nesten lyst til å gå naken hele tiden - haha :)

Har du over eller under muskelen? - Jeg har over muskelen. Kirurgen spurte meg "Ønsker du under mu..." og før han rakk å stille meg spørsmålet ferdig, sa jeg bare tydelig "nei! over!" fordi jeg ikke en gang har vurdert å ha det under. For det første er det et mer omfattende inngrep. Det skal visstnok være myyye verre smerter etter operasjonen, og du mister faktisk også styrke i brystmuskulaturen som du ikke vil få tilbake. Grunnen til at noen velger å legge under brystmuskelen kan være fordi de har lite underhudsfett, noe som gjør at overgangen fra protesekanten til huden kan bli ganske skarp. Det kan også gi et mer naturlig resultat å legge under muskelen. Min kirurg mente at det ikke var nødvendig for meg å ha det under. 

Hvor mye har Tuva, har du større enn hun? - Tuva har 300 ml i hver pupp, og jeg har 325 ml så har litt mer. Hun ble målt til 65DD etter operasjonen og jeg til 65F (E når hovenheten er borte) så tror jeg har litt større, men kan godt hende jeg er mer hoven enn det hun var og at vi havner på samme størrelse når mine pupper er "healed". Dere kan jo tenke dere hvor lite 25 ml er sånn egentlig.

Før operasjonen, her presser jeg de litt sammen med hendene. Dette var rett etter kirurgen hadde tegnet på meg :)

spørsmålsrunde om silikon

Hei!

Tenkte egentlig bare å kjøre i gang en spørsmålsrunde om silikon, siden jeg får mye spørsmål overalt om det. Blir å svare når jeg føler jeg kan svare på alt dere spør om, så kan hende det kommer en del med ting jeg vet svaret på nå og en del senere når jeg vet svaret på resten. Spørsmål om før-etter bilder trenger dere ikke komme med, for de kommer når puppene ikke er hoven eller slikt lengre! Legger iallefall med et sensurert bilde av hvordan de så ut på kvelden samme dag som operasjonen, de sitter enda ganske høyt så de blir å droppe litt ned etterhvert.

SPØR I VEI! :)
 

operasjonsdagen

(skrevet i går) Hei!

I går var operasjonsdagen min. Var ikke helt i form til å blogge om det da, så det fikk komme i dag heller. Dagen begynte med at jeg våknet opp klokken 10. Da gikk jeg i dusjen og skrubbet meg med HibiScrub (bakteriedrepende såpe) samt vasket håret med det. Håret ble skikkelig tørt og ekkelt av det.. Etter det kledde jeg på meg rene klær, tok den siste antibiotika tabeletten og dro sammen med Sofie bortover til klinikken. Først fikk jeg snakke med kirurgen som tegnet på meg og vi snakket litt om ulempene som kan komme osv, så måtte jeg vente litt før jeg fikk komme inn på operasjonssalen. Her fikk jeg en "nål" i hånden og fikk narkosen gjennom dette. Husker bare at jeg var redd for å sovne fordi jeg var redd for hva de skulle gjøre med meg mens jeg sov, haha. Og plutselig var jeg borte. Operasjonen tok ca 45 minutter, og de vekket meg etterpå. Husker ikke helt at de vekte meg, men våknet noe senere på rommet hvor man ligger etter operasjonen. Når jeg våknet hadde jeg enda litt narkose i kroppen, så var litt sløv og slet med å gå ordentlig. Måtte med en gang gå på do og tisse (egentlig sa jeg det fordi jeg ville se på puppene i speilet, haha). Etter en liten stund kom kirurgen min og snakket med meg, jeg har fått lagt inn 325 ml i begge brystene. Kirurgen hadde prøvd med 350 ml, men da hadde implantatene kommet borti hverandre i midten hvor man har kløften - slik at det på en måte ble "monopupp". Jeg er derimot glad det ble 325, for tror 350 hadde sett for stort ut på meg. Jeg fikk dra hjem klokken 1, da kom Sofie og hentet meg.

Når det gjelder smertene: Når jeg våknet hadde jeg ikke noe særlig til smerter, på grunn av at jeg enda hadde en del lokalbedøvelse i kroppen. Jeg hadde heller ikke så mye smerter når jeg kom hjem, så jeg og Sofie la oss til å sove et par timer. Når jeg våknet halv 5 (4 - 5 timer etter operasjonen) hadde jeg så sinnsykt vondt. Jeg klarte ikke å reise meg opp, så måtte vekke Sofie som måtte hjelpe meg sånn at jeg fikk gått på do og tisset. Begynte å gråte fordi det var så sykt vondt, og jeg sto inntil veggen mens tårene trillet. Men sånn er det, man må lide for skjønnheten. Tok et par smertestillende så det ble litt bedre. Jeg kan jo prøve å beskrive hvordan smertene er... Det føles ut som at en elefant sitter oppå brystkassa di, samtidig som det føles ut som at du er gravid i puppene med en baby som vokser i rekordfart, men aldri kommer seg ut. Det er med andre ord ikke så sykt behagelig. Jeg finner ingen behagelig sittestilling eller liggestilling, og alt føles stramt og jævlig. Du kan ikke bruke armene 100%, jeg klarer kun å bruke underarmene og ikke overarmene. Ser ut som en tyrannosaurus rex (google bilder av den, se på armene). Smerter i armhulen, smerter på arret, smerter på hele brystet. Det gjør ufattelig vondt å hoste, litt vondt å puste og alt generelt gjør vondt. Dag 2 skal visstnok være mye verre, så gjett om jeg gruer meg. MEN smertene er ikke så ille at jeg angrer, jeg er storfornøyd med resultatet og er kjempeglad for at jeg har gjort det. Gleder meg til om en ukes tid når det ikke er så vondt lengre, og jeg gleder meg til å kjøpe bikiner osv!

Før og etter bilder kommer når puppene har fått roe seg litt, og resultatet er nogenlunde mer slik som det blir til slutt. Nå er jeg hoven så vil ikke ta bilder nå og bruke de som etter-bilder. Syns så synd i meg selv samtidig som jeg ikke syns det, selvgjort er velgjort.

Her ser dere at jeg har blåmerke i nærheten av arret, auch
beste Sofie som er her og passer på meg siden jeg er 99% handicappet!


Ingen gidder å rydde, vi begge er så sliten og trøtt hele tiden :(

snart 3 dager

Hei!

Nå er det snart fredag, som vil si bare 3 dager igjen til operasjonen min. Jeg tenker egentlig ikke så veldig mye over at det er så kort tid til, men merker at jo færre dager det er jo flere nerver får jeg. De tankene som går rundt i hodet mitt oftest er "blir jeg fornøyd?" "kommer jeg til å overleve?" og sånne ting. Jeg vet jo at svaret er 99% sikkert ja på alle spørsmålene jeg stiller meg selv, men når man faktisk skal gjøre noe så stort med kroppen sin så er det vanskelig å la være å bekymre seg. I går fikk jeg innkallelsen og alt i posten, samt resepter på medisinene og det jeg skal ta. Jeg hentet det på apoteket i dag. Det første er "HibiScrub" som egentlig er et legemiddel som brukes til å desinfisere hendene før kirurgiske inngrep osv. Denne skal jeg vaske hele kroppen i kvelden før operasjonen, samt morgenen før jeg drar for å opereres. Det andre er tre tabeletter som skal inntas før operasjonen, som heter Azitromax. Jeg skal ta to kvelden før operasjonen sammen med et måltid, og en på morgenen før operasjonen sammen med et halvt glass vann. Disse tablettene er en type antibiotika, tror man også bruker mot klamydia, men det er iallefall noe som skal tas mot infeksjoner mtp. operasjonen. Til slutt har jeg fått smertestillende, Codaxol, som jeg skal bruke 1-2 tabletter 3-4 ganger daglig så lenge jeg føler behovet for det. Dette er litt sterkere smertestillende enn Paracet, disse inneholder kodein som er i slekt med "morfin". Man kan derfor bli veldig slapp av de, og skal helst ikke kjøre bil etter å ha inntatt dette.


Var også å kjøpte støtte-bh'en jeg skal bruke etter operasjonen. Kjøpte i størrelse D, så får håpe den passer. Om jeg trenger mindre har Tuva en i C, så tror nok det skal gå fint uansett. Den var ganske dyr, ville aldri kjøpt en sånn ellers. Så stygg, og koster nesten 450. Denne skal jeg bruke i minst 6 uker etter operasjonen, så ja - blir mye utringning framover xD


Her har jeg ikke BH under.


Etterpå skal jeg ta før-bilder av puppene, gruer meg til å legge det ut etterhvert. Det var mange som kommenterte "du har jo så store pupper, du trenger ikke silikon" - men hvor mange av dere har sett meg uten BH? Ingen. Alle mine bh'er har push-up i seg, og er type bombshell BH. Det er utrolig hvor mye man kan jukse seg til! Vil egentlig ikke poste før bilder, men jeg tenker bare på hvor mange som faktisk søker etter info rundt dette når de selv vurderer silikon, og jeg selv liker å se før-etter bilder i tillegg til å lese om selveste opplevelsen. Siden det er såpass mange som tenker på en slik operasjon, så vil jeg komme med så konkret og nøyaktig informasjon ettersom hvordan jeg selv opplevde det. Håper dere som ikke har tenkt til å ta silikon også har lyst å lese om det! 

tidligere enn forventet

Hei!

Forrige uke fikk jeg en telefon fra Teres Medic om at min operasjonsdato for brystforstørrelse var satt til 20. februar fordi de ikke hadde noe ledig tidligere. Jeg sa ifra at om det skulle dukke opp en time hvor noen avbestilte eller lignende, så ville jeg at de skulle ta kontakt med meg. Nå har jeg egentlig forberedt meg på at det er mange uker til jeg skulle ta silikon, helt til de ringte igjen i dag og opplyste meg om at jeg kunne få opereres mandag  4. februar - altså om en uke. Sa så klart ja, vil jo bare ha det unnagjort med en gang. Etter jeg hadde snakket med de gikk det opp for meg "Shit, det er ikke lenge til!" så nå har jeg fått litt nerver i forhold til hva jeg hadde med tanke på den forrige datoen jeg fikk. Jeg er litt redd, men så klart gleder jeg meg mest. Vi skal avtale spesifikt hvordan størrelse jeg skal ha når jeg kommer dit, men har tenkt litt fram og tilbake og funnet ut at jeg kanskje blir å angre på om jeg tar for lite. Så har egentlig bestemt meg å ta 350 om det lar seg gjøre, tror at jeg kommer til å angre med årene om jeg går for en mye mindre størrelse. Nå venter jeg bare på å få alle dokumenter, innkallelsen og resepter til medisin og lignende i posten. Skal skrive litt om forberedelsene før operasjonen når jeg har fått dette, og dere må minne meg på at jeg må ta før-bildene før det er for sent!

I dag har jeg bare vært på Jekta sammen med Meline. Vi kjedet oss litt, så vi gikk bare innom en Gullsmed og tok hull i ørene. Så nå har vi begge to hull i ørene hver. Det var ikke så vondt, var bare litt mer at man skvatt når de skøyt øredobben gjennom øret. I tillegg fikk jeg litt vondt i hodet etterpå, men jeg overlever. Skal tross alt gjøre noe mye større snart, så må bare bite sammen tennene og ikke være ei lita pingle. Tenk så mye man utsetter seg selv for, kun for å se bedre ut. Operasjoner, restylane, piercinger, tattoveringer and so on.. Blir forresten ny tattovering på meg om en liten stund!!

Det ser ut som hullene er ganske langt ned, men de er ikke så nærme det vanlige hullet som på bildet.

Nå ser håret mitt rødt ut innimellom, må dra og få farget det igjen. 

operasjon

Hei!

Dette innlegget kommer til å handle om puppene mine, så om du finner det absolutt uinteressant trenger du ikke å lese videre. Jeg har lenge vært utrolig misfornøyd med puppene mine, så det å ta silikon har alltid vært en tanke i bakhodet på meg. Jeg har alltid syns de har vært alt for små, og jeg trives absolutt ikke med de. Det er en av hovedgrunnen til at alle BH'ene jeg eier er ganske mye push-up i. Jeg har ikke vært så veldig sikker i min sak på om jeg faktisk skulle legge meg under kniven for en såpass heftig operasjon, men de siste ukene har det bare blitt mer og mer klart for meg at dette ville jeg gjøre. Jeg ringte derfor Tromsø Private Sykehus (som nå heter Teres Medic) og bestilte meg en konsultasjonstime for å snakke med legen. Jeg har nettopp vært på konsultasjonstimen, hvor jeg og legen ble enige om at jeg skulle få opereres. Det er jo ikke alle de ønsker å operere, ofte prøver legen å prate deg bort ifra dette. Det første han spurte om når jeg kom var "Er dette noe du har tenkt og grublet på at du skal gjøre, eller vet du at du skal gjøre det?". Da svarte jeg at jeg faktisk har bestemt meg 100%, og han sa at han ikke da orket å prøve å overtale meg til å la være. Så nå er det bestemt, jeg får vite operasjonsdatoen på tirsdag når de ringer meg. Det blir mest sannsynlig i uke 6, som da er rett over 2 uker til. Om ikke må jeg vente til uke 8, men vil så klart ha det gjort fortest mulig sånn at jeg blir ferdig med det.

Det finnes selvfølgelig mange skrekkhistorier om mennesker som har tatt dette hvor det overhodet ikke har gått bra, men det finnes jo faktisk skrekkhistorier om alt mulig i verden. Jeg er sikker på at det finnes historier hvor mennesker har hatt en dårlig opplevelse med å trene også, men hvis man skulle tenke slik om alt - hva slags liv hadde det vært da? Vi må ikke fokusere på det negative vi vet om ting, heller alt det positive og huske på at det faktisk går bra i de aller aller fleste tilfeller. "Silikon blir stygt når du blir gammel", og? Du kan ta det ut, eventuelt bytte de når du vil. Det er ikke permanent, og skulle det oppstå noen komplikasjoner så kontakter man legen (som selvsagt vet hva han gjør) og han finner en løsning. Kapsling er jo noe som kommer til å komme uansett, men det kommer ann på hvilken grad før du trenger å gjøre noe med det. En godt voksen dame som jeg kjenner har silikon, som hun fikk når hun var i 20-årene. Hun er nå over 40, som vil si at hun har hatt silikonet i over 15 år, og hun har fått kapsling - men den er bare på grad 1-2 og legen sa man ikke trengte å tenke på å bytte før det var på iallefall grad 4. Puppene hennes ser fantastiske ut, og man kunne ikke gjettet at det var silikon en gang!

Jeg gruer meg ikke så veldig mye til selve operasjonen, det er vel heller uken etterpå jeg gruer meg til når man ligger hjemme og har smerter. Har hørt det varierer veldig mye fra person til person hvor vondt man faktisk har, Tuva for eksempel hadde ikke noe særlig til smerter - men kanskje jeg får dritvondt? Må nok ha smertestillende tilgjengelig hele tiden. Angående hvor mye jeg skal ta, så har vi ikke fastslått nøyaktig. Det gjør vi ikke før operasjonsdagen, men vi snakket om mellom 300 og 350 gram som jeg syns er nok i massevis. Jeg er jo ikke så stor av meg, så trenger ikke Pamela-boobs.

Så er det viktig å nevne at jeg gjør jo dette for min egen del, ikke for at jeg tror guttene blir å løpe etter meg eller noe sånn. Når jeg har noe som jeg føler trekker ned selvtillitten min, så velger jeg heller å gjøre noe med det. Skal tross alt leve med puppene resten av livet og hvorfor ikke endre på de sånn at jeg blir fornøyd? Jeg kjenner flere som har silikon og alle er fornøyde, ingen av de jeg har snakket med angrer i det hele tatt. Jeg skal også ta før/etter bilder og skrive alt om operasjonen og min opplevelse på bloggen, jeg vet at det er utrolig mange jenter der ute som kunne tenkt seg å gjøre det og veldig gjerne vil høre andres erfaring. Nå gleder jeg meg utrolig mye og klarer nesten ikke vente til de ringer meg på tirsdag så jeg får vite operasjonsdatoen! 

- Hva mener egentlig du om silikon, ville du vurdert det om du ikke var fornøyd med puppene dine?
Som dere ser på bildene, så betyr ikke silikon at man får like store pupper som Tine fra Paradise og alt det der. Man kan til og med ta så lite silikon at det så vidt blir forskjell. Alt etter hva man selv ønsker. Jeg ønsker jo en stor forandring, så det kan hende det blir litt større enn naturlig - men legen vet best hva som blir fint på meg og jeg blir selvfølgelig å ta hans råd til etterretning.