hits

Spørsmål

spørsmålsrunde

Hei!

Siden jeg er syk og ikke gjør så mye om dagene, kan jeg like så greit kjøre i gang en spørsmålsrunde. Kanskje jeg svarer på video til og med hvis dere er skikkelig heldig - må jo få prøvd ut filmingen på det nye kameraet ;)) Svarene vil komme i løpet av helgen, så bare kommenter under her med alt dere lurer på, så skal jeg svare så godt jeg klarer. 

Er det forresten noen som har noen sykt gode serier å anbefale? Alt jeg ser på har kommet dit at jeg må vente på nye episoder, og det går jo gjerne en uke mellom hver gang - så da kjeder jeg meg fort. Av det jeg har sett/ser på, kan jeg nevne The Blacklist, The Walking Dead, PLL, Orphan Black, Animal Kingdom, OITNB, Blindspot, S.W.A.T., Designated Survivor, Stranger Things, Riverdale, Wayward Pines, How to get away with murder, Bates Motel ++. Jeg liker veldig godt denne type serier, så kom gjerne med noen gode tips til den lille sofagrisen TCMN. #tb til Mallorca for litt over et år siden

før vs nå - svar

Her er svar på spørsmålene om meg da (17 år-ish) og nå (22(og et halvt!!!) år) ♥ 

Hvordan var tankene dine om sminken da vs nå? Bruker du mer eller mindre nå, noe nytt du liker osv?
Da: Jeg sminket meg mye, men ikke så mange forskjellige produkter. Solpudder i hele ansiktet som regel og jeg hadde egentlig ikke noe struktur i hvordan jeg sminket meg. Jeg tok bare på ting til jeg ble fornøyd. 
: Jeg bruker mer sminke nå som vil si flere forskjellige produkter enn da, men jeg har funnet meg en metode som jeg liker å bruke. Jeg har mer system i hva jeg gjør, jeg har det produktet til det og det produktet til det liksom. Solpudder eier jeg ikke en gang lengre! 

her hadde jeg mest sannsynlig bare klint masse solpudder i trynet og tegna to streker på bryna. 

Hva syntes du om silikon og restylane og alt som følger med, fra da du tok det til nå?
Da: Jeg hadde begynt å tenke på silikon allerede, og brukte litt tid på å lese om det da jeg følte puppene mine aldri kom. De var jo der, men jeg syns de var små. Jeg var sent ute, men hadde ikke troen på at puppene plutselig vokste seg store over natten. Jeg tenkte vel ikke så mye om akkurat det å ha silikon og det å operere seg da det ikke var aktualt akkurat da. Restylane hadde jeg ikke så mange tanker om akkurat på denne tiden, det var når jeg nærmet meg 18 år at det begynte å bli mer og mer populært.
: Jeg angrer ikke på at jeg tok silikon. Jeg gjorde det for meg selv, og så lenge jeg er fornøyd så er det det viktigste. Før jeg tok silikon brukte jeg mye push-up BH og utringning for å vise fram noe jeg ikke hadde - nå bruker jeg faktisk mindre utringning og er veldig komfortabel med kroppen min. Restylane og andre fillers har jeg også et avslappet forhold til, det er et naturlig stoff som brytes ned av seg selv - så om man en dag angrer så er det bare å slutte. Jeg bryr meg ikke så mye om hva andre sier om at man ikke skal endre på hvordan man ser ut, det er du som skal bære kroppen din og leve med den.

Deg og Tuva, da vs nå?
Da: Bestevenner. Planla flytting sammen, ikke langt unna 18-årene og store planer for livet. Vi skulle flytte til Florida, vi skulle flytte til Gran Canaria, gud vet hvor vi skulle flytte. Vi hang sammen dag og natt, gjorde mye faenskap og levde livet som tenåringer skal gjøre.
: Enda bestevenner, bare på forskjellige steder i landet. Treffes av og til, og ting er det samme uansett hvor lenge det går mellom hver gang vi møtes. Savner å ha henne i byen derimot :(


Hvordan har de hverdagslige prioriteringene dine endret seg, da vs nå? (f.eks: døgnrytme, jobb/skole, festing, familie/venner, gutter)
Da
: Prioriteringene mine da var festing, venner og brunfarge. Skole brydde jeg meg ikke alt for mye om, gikk bare fordi jeg måtte. Var oppe sent om nettene og forsov meg mye. Familien var jeg bare irritert på når jeg ikke fikk gjøre som jeg selv ville.
: Prioriteringene mine nå er kjæresten, jobb, familie og venner. Jeg har blitt mye mer voksen, jeg bor i egen leilighet (med en plen som faktisk må stelles med om sommeren, halloo voksenlivet), jeg jobber hver dag, betaler mine egne regninger og jeg bryr meg generelt mer om de viktige tingene. Jeg fester jo og soler meg enda, men det er ikke det jeg tenker mest på. 

Hadde du lettere for å bli kjent med folk da vs nå?
Da: Både ja og nei. Jeg brukte å være sammen med mange flere mennesker enn jeg er den dag i dag, men da var man mer sosial siden man gikk på skole og møtte mange der. Man ville helst ikke sitte hjemme med familien etter skoletid og i helgene, da ville man ut og finne på ting. Men jeg var veldig sjenert så jeg lurer ofte på hvordan jeg turte å være sammen med hun og hun alene liksom, haha. 
: Nei. Jeg har ikke blitt kjent med så mange nye de siste årene, jeg har mine venner og det er de jeg er sammen med når jeg skal være med noen. Jeg er selvfølgelig åpen for å bli kjent med folk, men det er på en måte vanskeligere når man har hvert sitt liv med jobb og alt det der. 


Tålte du mer alkohol da vs nå?
Da: Tålte lite, jeg var lita og tynn og drakk mye større mengder enn kroppen min taklet. Så hver helg endte som oftest opp i stupfylla og vennene mine tok vare på meg. God bless them! Mye tull med politiet ble det også, en 17 åring som er så full som jeg kunne være tilsier selvfølgelig at foreldre blir kontaktet og mamma ble lite blid da. 
: Jeg har lært meg hvor mye jeg tåler og drikker som regel ikke mer enn det. Jeg kan selvfølgelig gå på en smell og bli for full, men jeg kontrollerer inntaket mitt mye bedre nå. Det er ikke morsomt og havne i grøfta på natta, og ikke huske hvordan man kom seg hjem når man våkner. 


Selvtilliten din da vs nå?
Da: Dårlig selvtillit, men prøvde å ikke vise det. Jeg var misfornøyd med å være så liten og tynn, lite former og det å ikke finne klær som passet skikkelig var veldig kjipt. Jeg ville også ha den buksa som satt som et skudd på Tuva og den fine kjolen alle hadde fra BikBok, men minste størrelse ble alt for vid på meg. Jeg ville ikke ha fregnene mine heller og kunne ikke skjønne hvordan jeg fikk så mange og lillesøsteren min fikk ingen.
: Veldig komfortabel med egen kropp, jeg kler meg slik jeg vil og jeg bryr meg ikke like mye om hva andre tenker. Alle er forskjellige og sånn er det bare. Jeg går oftere uten sminke enn med, og fregnene har jeg lært meg å leve med (for et ansikt uten fregner er som en himmel uten stjerner ;)) ). Trives mye bedre meg meg selv i dag! 

Forhold til familie da vs nå?
Da: Et helt greit, men turbulent forhold til mamma. Jeg ville feste og være ute hele natten og gjøre det vennene mine gjorde, men det fikk jeg så klart ikke lov til. Regler var dumme og teite, jeg mente hun bare gjorde det for å være slem. Og i mitt hode var reglene til for å brytes. Det gjorde at vi kranglet mye. Pappa hadde jeg et greit forhold til, men vi hadde ikke så veldig mye kontakt. Jeg var der annen hver helg max, ellers så var det ikke så mye utenom det. 
: Mamma og jeg har et fint forhold i dag. Hun bor jo sørpå, men vi snakker ofte og da kan vi snakke lenge om alt mulig. Vil ikke si at vi noen gang krangler nå, og jeg trives med å være sammen med henne når hun kommer opp hit eller når jeg reiser ned på besøk til henne. Jeg har også et kjempegodt forhold til pappa den dag i dag, vi har mye kontakt og jeg er veldig glad for det. Jeg blir ofte invitert på middag, noe som er koselig, og han har godkjent kjæresten min (det er vel det viktigste, hehe?). Og selvfølgelig har jeg alltid hatt et godt forhold til mine søsken!


Holdningen/forholdet ditt til kroppen og mat da vs nå?
Da: Jeg følte som sagt at jeg var alt for tynn, jeg var nesten litt obsessed med hvordan jeg kunne gå opp i vekt fortest mulig. Jeg prøvde å spise masse nøtter hver dag, jeg prøvde weight gainer shakes men ingenting hjalp. Jeg ville så gjerne bare gå opp i vekt slik at jeg følte meg mer som de rundt meg.
: Guess what? Vekten kom av seg selv uten at jeg gjorde noe magisk. Plutselig veide jeg over 50 kg, og da ble jeg litt stolt. Jeg er ikke undervektig og jeg er veldig fornøyd med å ikke hele tiden måtte tenke på at jeg må spise for å legge på meg. Jeg kan kjøpe klær hvor jeg vil og faktisk finne ting som passer, yaay! Jeg spiser også det jeg vil, ikke særlig sunn mat, men jeg har tenkt tanken på å begynne å trene litt og spise liiiiittegrann sunnere. 

Brynene dine da vs nå?
Da: Enough said with the picture. Jeg brukte ikke å nappe de, brukte kun å skjære de så de så jo jævlige ut. Strekbryn ♥
: Mye mer naturlig og jeg napper fremfor å bruke kniv nå. 

hahahah jæææævlige bryn hva faen

Valg av bilder i innlegg da vs nå?
Da: Bildene kom rett fra kameraet ofte, og jeg tenkte ikke så mye på hvor bra bildet var eller ikke. Så lenge det var et bilde jeg hadde tatt for å bruke på bloggen, så kom det med. Redigering var ikke så veldig vanlig da, men om jeg redigerte bildene, så gjorde jeg det i Picasa. Kvantitet fremfor kvalitet. Mange bilder = bra. 
: Jeg er mer nøye med hvilke bilder jeg velger. Kun de som ser best ut, og jeg tar heller et par gode enn mange helt ok bilder. Jeg redigerer så og si alltid bildene mine i Picmonkey. Jeg justerer lys, legger på effekter, fremhever øyne og slike ting. 

Hvordan du håndterte penger da vs nå?
Da: Ingen kontroll. Heldigvis hadde jeg en mamma som puttet pengene mine inn på BSU og inn til vanlig sparing når det begynte å komme inn en del penger fra bloggen. Det jeg hadde til eget bruk kastet jeg bort på mat, fest, klær, sminke osv. Jeg hadde ikke regninger å betale, så jeg tenkte ikke så mye over det.
: Vil si jeg har veldig god kontroll. Jeg betaler regningene mine når de kommer, og bruker ikke mer enn jeg trenger. Skal jeg på en ferie, så sparer jeg penger til ferien i forkant, slik at jeg også har penger når jeg kommer hjem igjen. Nå har jeg jo en jobb også, så jeg har en sikker inntekt hver måned - også tjener jeg litt på bloggen av og til og det bruker jeg som regel bare å sette til sides. Vil si jeg har et helt normalt forbruk slik som alle andre har. 

merkelig kul på låret?

Hei!

De siste årene har jeg lagt spesielt merke til at jeg har et område øverst på venstre lår som er som en "hoven kul". Det er ikke vondt eller noe, det bare stikker mer ut på et lite område og ser ut som en bulk. Første gangen jeg la merke til det tenkte jeg med en gang "fyfaen, er det en svulst eller?!". Man tenker jo alltid det verste, så jeg så bare for meg helt syke ting og at nå var det over for meg. Men jeg har ikke tenkt så mye over det etter det, annet enn at det kanskje er fordi jeg har skeiv rygg og litt forskjellig lengde på beina. Jeg spurte også legen min om det, og han mente også at det kunne ha noe med ryggen/beinlengden å gjøre. Dette var helt til jeg her om dagen satt og bladde gjennom arkivet mitt, og kom over dette innlegget. Her ser jeg jo at jeg har hatt et jævlig hovent blåmerke og et stygt sår på akkurat samme plass, så jeg er nå ganske sikker på at dette har noe med det å gjøre. Men akkurat hvorfor og hva som har forårsaket det, er det jeg lurer på. Hvorfor er det en "utposning" på låret mitt nå, 6 år senere? Det er sikkert noen av dere lesere som kanskje har noen innspill å komme med? Jeg skal iallefall ta det opp med legen neste gang jeg er der, men hadde vært morsomt å høre hva dere tror det kan være.. Selv har jeg ikke peiling, syns bare det er veldig merkelig. 


Fra innlegget mitt i 2011.
Det øverste på låret er den kulen jeg snakker om. Det på midten er et arr etter brannkopper, dont mind that one. 

svar på spmrunde

Nå i disse russetider, kan du fortelle en liten historie fra din russetid? #tb
- Haha jaa, hvor skal jeg begynne. Jeg var blåruss, som vil si at jeg var russ 2. året på vgs i 2012. Jeg har bursdag sent på året også, så jeg var ikke 18 når jeg var russ. Det ble mye drikking og tull, og så "heldig" som jeg var kom en del av "feiringen" min i avisa. Det sto noe om at politiet hadde fått melding om en russejente som lå i et busskur midt på natten og ikke kunne gjøre rede for seg. Haha, good old days... Mamma var bekymret hele russetiden, men det var vel egentlig forståelig. 

Hva vil du si var verdt å få med seg i russetiden?
- Det jeg syns var mest "verdt" med russetiden var egentlig alle ringtreffene og alle folkene man var sammen med. Det er noe man husker resten av livet (hvis man ikke drikker seg så full at man glemmer det daxD), og man er jo bare russ en gang! 


Hvordan har du det?
- Jeg har det veldig bra. Takk som spør!

Trives du i Tromsø?
- Det er helt greit egentlig. Jeg merker nå på vinterstid at jeg lengter litt til varmere steder, men så fort sommeren kommer så er det som om de tankene aldri eksisterte. Jeg kan vel si at jeg ikke er en særlig vinterperson, så hvorfor jeg bor her hvor vi har 5-6 mnd med vinter er for meg et mysterium..

Har du tenkt til å prøve ut noen nye hårfarger i nærmeste framtid?
- Haha neiii... Jeg sparer til langt hår, og har funnet ut at jeg må la håret være mest mulig i fred for at det skal få bli ordentlig langt. Dessuten vender jeg alltid tilbake til blondt hår når jeg farger det i andre farger, så det er jo det jeg trives best med. 


Hva har du tenkt på å gjøre etter frisør, siden du har ryggproblemer som gjør at det ikke kan bli et evig yrke?
- Vet du hva, jeg har faktisk ingen anelse. Jeg vil jo absolutt ikke ødelegge ryggen min over en jobb, men jeg planlegger jo å jobbe så lenge jeg kan. Iallefall til jeg merker at det begynner å ta på ryggen, først da kommer jeg til å begynne å tenke på andre yrker. Jeg tviler dog på at jeg kommer til å ta noen annen utdanning, det blir isåfall en vanlig jobb hvor jeg ikke må studere eller noe. 

Angrer du på at du delte så mye på bloggen tidligere, når du nå ikke blogger så mye/har et mer seriøst yrke?
- Ikke egentlig. Jeg har alltid tenkt meg om når jeg har delt veldig personlige ting på bloggen, og jeg har ikke angret noen ganger. Det jeg har delt har jeg gjerne tenkt på i flere uker før jeg har skrevet og publisert det når det kommer til de mer personlige innleggene. Det har vært godt å få det ut, og godt å se at andre forsto og kanskje hadde hatt det likt selv. Jeg merker heller ikke at det påvirker meg noe i frisøryrket egentlig. 

Hvilke produkter anbefaler du de som sliter med kviser?
- Jeg har aldri slitt noe særlig med kviser så har aldri brukt noen spesielle produkter mot det. Når jeg får noen så er det bare en og annen som jeg bare lar være. De få jeg får er da gjerne sånne underjordiske jævler som er veldig vonde, men jeg har funnet ut at de forsvinner fortest om jeg ikke rører de. 

Hva er planene for sommeren?
- I sommer har jeg ikke all verdens med planer. Jeg har 3 uker ferie som jeg ikke har brukt enda, og da blir det en ukes sydentur i midten av juni, ellers har jeg ikke planlagt noe mer. Den turen er heller ikke bestilt, så det må jeg kanskje begynne å se litt på nå. Jeg har jo allerede vært 2 uker i Vietnam også var jeg en langhelg i Paris, så hovedferien ble i februar i år. Blir nok en liten tur kanskje mot høsten også, også bruker jeg den siste uka enten her hjemme eller hos mamma sørpå.


Hva er dine guilty pleasures?
- Min guilty pleasure som jeg kommer på må være Tom & Jerry kjeks. Det er så sinnsykt godt, men det er så jævlig pinlig å kjøpe det på butikken. Føler meg som den kiddoen hver gang jeg kommer i kassa med den eska....

Favortittserie/-film?
- Åååh, blant serier er det så mange at jeg klarer ikke velge bare en.. The Blacklist, The Walking Dead, Orphan Black, Pretty Little Liars, Orange Is The New Black, How To Get Away With Murder og Skam. Favorittfilmen må være Law Abiding Citizen. 

Er du fornøyd med deg selv? Hva liker du best og minst med deg selv?
- Jeg er sånn passelig fornøyd - kan man egentlig bli 100% fornøyd med tanke på alle sosiale medier man klikker seg gjennom hver dag? Man sitter jo bare og tenker for seg selv "åh, sånn vil jeg se ut. sånn kropp vil jeg ha. sånn hår vil jeg ha. sånn nese vil jeg ha. hvorfor har hun den rumpa, og ikke jeg?". Det jeg liker best med meg selv er kanskje leppene og øynene, og det jeg liker minst er vel den skeive ryggen min som gjør at alt annet ser skeivt ut. 


Hvorfor valgte du å flytte tilbake til Tromsø da du bodde i Oslo med Tuva?
- Jeg har ikke bodd i Oslo med Tuva? Har ikke bodd i Oslo siden jeg var 12 år..

Jeg følger med på det du legger ut på insta, men lurer likevel på om du kan ærlig fortelle hvilke spraytan/ selvbruning som er den absolutte favoritten din, samt vise/ fortelle hvordan du påfører den?
- Ja, da har du vel fått med deg at jeg har postet om MineTan. Det er min absolutte favoritt, helt 100% ærlig. Den er så enkel og påføre, fargen blir utrolig jevn og fin og den skjolder ikke på meg. I tillegg lukter den ikke selvbruning. Den holder lenge, og fader gradvis vekk når man dusjer. Jeg påfører den med en sånn "vott", så slipper man å bli brun inni hendene. Jeg har ikke opplevd at det blir sorte prikker av den. 

Du skriver i det nyeste innlegget at du har "pappa" tatovert på underarmen. Hadde du ikke en med "mamma" også, eller husker jeg helt feil?
- Joo, jeg har mamma på den andre armen. Nevnte det bare ikke siden innlegget handlet om den armen jeg har sleeve'n på. 

Kunne du tenkt deg å flytte til en annen plass?
- Både ja og nei. Jeg kan sitte for meg selv og dagdrømme om å bo andre steder, men jeg tørr liksom ikke helt å flytte. Det er noe med nytt og ukjent som skremmer meg. Jeg kunne for eksempel tenkt meg å flytte til utlandet, USA for eksempel. Men hva skal man gjøre når man kommer dit? Hvordan får man seg jobb? Hvor skal man bo? Det er tusen spørsmål i hodet mitt hver gang jeg tenker tanken. Derfor bor jeg vel enda her..

Trives du sammen med kollegaene dine på jobb?
- Ja, beeldig! Vi er en kjempefin gjeng som jobber sammen. Vi er veldig jevnaldrende også, noe jeg tror har litt å si. Jeg liker alle kjempegodt, og noen er også mine nærmeste venninner. Å være på jobb er både jobb og tid med venner, noe som gjør arbeidsdagene mye bedre. 

Hvordan ble du og typen sammen?
- Vi begynte bare å være sammen også ble det sånn til slutt. Ble kjent med han flere år før vi ble sammen denne gangen, så jeg liker å tenke at han alltid har vært the one og at det var derfor vi endte opp sammen på nytt igjen. Hehe ♥ Han er best! Finnes ingen snillere gutt, som samtidig setter så utrolig stor pris på meg og vil mitt aller beste.
Processed with VSCO with f2 preset

which dress?

Hei!

I dag skal jeg på fraflyttingsfest for KK, Lisen og Renate. Alle tre flytter i sommer, to av de til Oslo og ei til Trondheim. Det blir en "siste" fest hvor alle jentene er samlet, men de er jo bare en flytur unna. Da har man iallefall enda en unnskyldning til å reise sørover, hehe. Jeg er så usikker på hva jeg skal ha på meg i kveld. Siden det er så varmt ute er det en perfekt anledning til å gå i kjole og bare legger, så det står mellom disse tre kjolene - hvilken synes du jeg skal gå for?

ukens spørsmål - melanotanJeg har aldri slitt med å bli brun, men før ble jeg aldri skikkelig brun. Jeg fikk greit med farge på magen, ryggen og beina - men de stedene hvor jeg har fregner ble jeg aldri noe særlig brun. Så armene, ansiktet og brystet tok evigheter å få farge på. For mange år siden fant jeg ut at jeg skulle prøve melanotan, bedre kjent som barbie-dop. Det er et stoff man sprøyter i magen, som skal gjøre at du får en mye dypere brunfarge enn hva du ville fått normalt. Jeg har brukt melanotan i flere år (ikke nå lengre), men periodevis. Jeg kunne gå på det i 2-3 måneder og sole meg masse til jeg fikk en skikkelig mørk brunfarge, også hadde jeg et lengre opphold før jeg igjen gjorde det samme. Jeg var avhengig av å være svartest mulig og jeg ble aldri brun nok i mine øyne, men bakdelen om man tar mye melanotan er at man får en veldig grå og skitten brunfarge samt mørke ringer under øynene og leppene blir mørke - så det er ikke så vanskelig å se hvem som går på det. 

Jeg går ikke på melanotan for tiden. Når jeg har gått på melanotan, har jeg følt at jeg har blitt oftere syk og hatt dårligere immunforsvar enn ellers. Vi aner jo ikke hva som er i stoffet, så man leker jo på en måte russisk rullett med livet sitt. Hvem vet hva slags bivirkninger stoffet kan gi om 10 år, 20 år, 30 år? Rett etter jeg sprøytet stoffet i magen, ble jeg så og si alltid sinnsykt kvalm og helt jævlig varm - og bare det burde jo få varsellampene til å blinke. På bildene under er fra perioder hvor jeg har brukt melanotan. Som dere kan se blir ikke brunfargen den peneste, og arrene jeg har på knærne på noen av bildene ser helt jævlige ut haha! Vil ikke oppfordre noen til å prøve dette, men her har dere iallefall min erfaring med det. 
Om dere har spørsmål dere lurer på, spør i kommentarfeltet her så skal jeg svare på et nytt neste mandag :)

svar på spørsmål

Wii, i går fikk jeg en telefon fra SAS her i Tromsø om at min og KK sin koffert var ankommet flyplassen, så nå har jeg fått både lader til macbooken, sminke (!!! har gått en uke uten sminke, nå burde huden min takke meg :ppp) og alt annet smått jeg har savnet. Det tok en uke før den kom, og de hadde heller ikke noe informasjon om hvor den hadde vært - det blir et evig spørsmål som jeg sannsynligvis aldri blir å få svar på. Det så heldigvis ikke ut til å mangle noe, så nå er jeg jeg fornøyd! :D

Følte du deg redd da du fløy med tanke på tragedien som hadde skjedd rett før?
Svar: Både ja og nei. Det er klart man får litt mer nerver og tenker mer på hva som faktisk kan skje når det har styrtet et fly dagen før man reiser ned, men jeg tenkte også at i det jeg hadde satt meg på flyet så var alt utenfor min kontroll. Det som skjer, det skjer og det er ikke noe jeg kan kontrollere. Jeg er ikke en person som er noe spesielt flyredd heller, men hadde jeg vært veldig redd for å fly ville jeg kanskje aldri satt meg på det flyet i utgangspunktet.

Hvilket hotell var dere på i Sharm/hvordan var hotellet?
Svar: Vi var på et hotell som het Sharm Reef i Hurghada-området. Dette var et fint hotell med stort bassengområde og bar med bassengområdet. Vi hadde All Inclusive, noe som er ganske vanlig i Egypt/Sharm el Sheikh. Her var det frokost fra kl 07 - 10, pizza kl 11 - 12, lunsj kl 12.30 - 14, mellommåltid kl 16 - 17 og middag klokken 19 - 21. Man sultet med andre ord ikke, og rakk man ikke frokosten så var det pizza like etter. Maten var grei, det er jo buffè og begrenset hvor mye de kan variere på maten fra dag til dag - så om man er to uker tenker jeg man lett kan bli matlei og ville gå ut å spise heller. Vi spiste ute et par ganger, men All Inclusive'n kostet 600 kr per person så da kjøper man så klart det. I tillegg til mat fikk vi gratis vann, brus, juice og lokal alkoholholdig drikke fra klokken 11 - 23 hver dag.
De ansatte på hotellet var hyggelige og behjelpelige om det var noe. En dag hadde vi glemt et potetgullflak på nattbordet, så når vi kom tilbake fra bassenget var det en skokk med små minimaur på det lille flaket og rundt omkring i sengen osv. Vi gikk til resepsjonen og sa i fra, og 5 minutter etterpå står de på døren med insektsspray-maskin, og de vasket og skiftet på sengen. I Norge ville det nok tatt betydelig lengre tid, hehe.
Ble dere sjekket opp mye av de lokale gutta?
Svar: Når man går i Naama Bay langs alle de små "uteplassene" hvor man kan sitte å røyke shisha og ta et par drinker så prøver alle innkasterne å få deg inn, men det er jobben demmes så uansett hva de sier er det bare å ignorere de om man ikke vil sette seg der. De kan komme med slibrige kommentarer og det kan virke som de sjekker deg opp, men bare overse de. Verre er det når man er inne på nattklubbene (Pacha, Hard Rock, Little Buddha) og det kommer bort 35-40 år gamle egyptere med en ølmage som ligner pappa sin, og prøver å dra deg med inn på VIP-området hvor de har plass. Siste kvelden kom det bort to sånne mannfolk, og vi sa til de at vi skulle reise hjem dagen etterpå. Jeg kødder ikke når jeg sier at etter 3 minutter så sa han ene til KK at han ville møte henne på flyplassen og si hade før hun dro - uten at de hadde snakket noe særlig. Vi dro det typiske lesbe-kortet når vi så at det var vanskelig å få de til å gå vekk på en hyggelig måte, og resten av kvelden kom han samme og hvisket til meg at jeg nå var fienden hannes siden han var så forelsket i KK og vi var "lesbisk". Haha!

Bruker du sunblock på tatoveringene dine når du soler deg?
Svar: Ja, jeg smører med sunblock på tatoveringene mine opptil flere ganger i løpet av dagen når jeg er i solen. Man blir så klart ikke så brun når man bruker sunblock, men hvorfor skal man være brun der man har tatovering? Den holder seg mye sterkere i fargen og du beskytter huden i samme slengen. Resten av kroppen smører jeg med en solkrem med lavere faktor.

Er det renslig der eller er det litt skittent?
Svar: Innenfor "byen" eller hva jeg skal kalle det så var det veldig rent utifra hva jeg husker, men så fort man kommer litt utenfor byen typ der ørkenen er så er det mye søppel som ligger rundt omkring. Når vi var i ørkenen på firhjuling- og kameltur så fikk vi se en beduin-leir, og her var det FULLT av søppel utenfor leiren så jeg tenker at de kanskje forsøpler litt? Haha!

Hvorfor valgte dere akkurat Egypt, og ikke et litt mer "vanlig" feriested?
Svar: Planen var egentlig å reise til Gran Canaria eller noe, jeg vet ikke om så mange andre steder hvor det er varmt på vinteren. Men så søkte jeg litt rundt på nettet og fant ut at Egypt var ganske varmt, og i tillegg så var det verken dyrt eller langt å reise dit. Jeg har nemlig bestandig tenkt at Egypt var langt unna, sånn som Thailand, og at det kostet masse å reise dit. Men når jeg kom over reisen vi bestilte så var det ingen tvil om at vi ville dra. Jeg hadde aldri vært her før, og det er jo litt spennende å prøve ut nye steder fremfor å reise til de samme stedene hvert år. Jeg tror heller ikke at Egypt er et veldig "uvanlig" feriested?

Hvor mye kostet reisen til sammen, fly + hotell? Valgte dere det billigste?
Svar: Reisen med fly + hotell og all inclusive kostet 4500 kroner per person for en uke - absolutt en overkommelig pris. Vi valgte ikke det billigste, vi kunne fått det for 3000-3500 kroner, men vi ville ha et litt greit hotell så da valgte vi som vi gjorde. Jeg tror det var noe restplass-opplegg egentlig siden det var såpass billig, bestilte på amisol.no. 

Følte du deg utrygg der nede, opplevde du noen ubehaglige situasjoner?
Svar: Nei, jeg følte meg egentlig ikke utrygg i det hele tatt. Første dagen vi dro inn til Naama for å drikke, så satte vi oss på en plass som het Sky Cafè for å røyke vannpipe og drikke noen drinker før vi dro på nattklubbene. Det endte med at vi dro hit hver kveld før vi dro på nattklubbene, så vi ble godt kjent med de som jobbet der. De fulgte oss til utestedet vi skulle på og fulgte oss til taxien når vi var ferdig litt senere på natten. De sa at om det var noe som helst så måtte vi si ifra til de, så fikk inntrykk av at de ville passe på oss. Den eneste ubehagelige situasjonen jeg kommer på må være når vi kom hjem med taxi klokken 5-6 på natten og skulle finne oss mat litt bortenfor hotellet. Alt var stengt så vi satte oss i taxien igjen, også kom det to gutter som var sikkert 18 år og satte seg i taxien sammen med oss (??). Vi hadde ikke snakket med de eller noe, men vi var jo litt full så vi ga oss litt faen så ba vi han bare kjøre oss en plass hvor vi kunne kjøpe mat også kjørte han oss til hotellet vårt etterpå. Guttene gikk av der vi gikk av, de kunne ikke LITT engelsk en gang og det virket som de trodde de skulle bli med oss inn på hotellet for å drikke. Vi sa vi skulle sove, men det forstod ikke de. Heldigvis står det en vakt med hotellinngangen og passer på at ingen uvedkommende kommer inn, så når vakten så de la de på sprang hahah..

Visste dere hvilke aktiviteter dere ville gjøre selv, eller ble dere anbefalt dette på hotellet?
Svar: Vi hadde undersøkt litt på forhånd hva vi ville gjøre og jeg hadde også fått litt tips på bloggen fra dere lesere. Vi var iallefall sikker på at vi skulle snorkle med korallrevene og ri på kamel. Vi ble anbefalt aktiviteter på velkomstmøtet på hotellet, men de var dyre så vi ordnet heller de aktivitetene vi gjorde på egenhånd. En dag på båt hvor vi snorklet og dykket, her fikk vi mat og drikke under turen også. Det kostet 450 kroner per person. En annen dag dro vi på firhjuling- og kameltur i ørkenen. Det ordnet vi via de vi ble kjent med på Sky Cafè så vi fikk en veldig god pris, 150 per person. Hotellet skulle ha 450 bare for å ri kamel, så det er jo litt forskjell i prisen!


Hvordan skal du holde på brunfargen din?
Svar: Hehe, må bare ta sol en - to ganger i uken så den ikke forsvinner! Det tenker jeg hver gang jeg har vært i syden, men det blir sjelden gjort. Plutselig er all fargen borte før jeg rekker å tenke tanken på å komme meg i solariumet. 

Hvordan er utelivet i Egypt?
Svar: Vi syns det var veldig bra, det var greit å kunne sette seg på de litt mindre plassene først og "vorse" noen timer før man dro på de store nattklubbene. Her var det god stemning, men det var noe stivere priser på drikke i baren enn det var på de mindre stedene. Vi fikk for eksempel to (sterke!) drinker hver + vannpipe så lenge vi ville for 110 kroner til sammen på Sky Cafè (vi betalte egentlig bare for en drink hver, men uansett), mens en drink på Hard Rock/Pacha/Little Buddha kostet 90-100 kroner. Her legger de til skatt og tips på regningen, noe de ikke gjorde på Sky. 

Var det langt til stranda?
Svar: Litt pinlig, men jeg aner faktisk ikke. Dette må være første gang jeg har vært i syden UTEN å har vært på stranda. Bassengområdet var utrolig greit på hotellet, så vi endte opp der hver dag. Hotellet hadde egen strand et lite stykke unna med egne busser som gikk hver halvtime (gratis), men jeg hadde hørt at den stranda bare var steiner og at det var veldig bratt i vannet så det fristet ikke så veldig å dra dit. 

Hvor mange grader var det?
Svar: På dagen var det 35 grader i skyggen ca, mens på kvelden var det rundt 20-25 grader. De siste dagene var det litt kjølig på kveldene siden det blåste sånn, men ellers var temperaturene utrolig greie. Det hadde ikke trengt å være noe varmere når vi lå i sola, man måtte liksom kjøle seg ned i bassenget en del ganger i løpet av dagen.


Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på!

spørsmålsrunde

Hei!

Jeg tenkte å kjøre i gang en liten spørsmålsrunde om Egypt-turen min. Det er sikkert mange som har noe de lurer på angående stedet, hvordan det er å feriere der etc så da kan jeg samle et innlegg med svar på akkurat det. Tenker jeg svarer på søndag, så bare spør i vei fram til da :)

hva skal jeg ha på?

Nå er 17. mai få dager unna, så i dag etter jobb kjøpte jeg meg litt klær så jeg kanskje har noe å ha på meg på den store dagen. Jeg skal iallefall ha det sorte skjørtet og et par høyhelte sko - men jeg aner ikke hvilken overdel. Jeg heller kanskje mest mot den hvite T-skjorten med striper, men et enda større problem er hvilken jakke jeg skal ha til. Syns alle jakkene jeg har så dumme ut til det lange skjørtet, så hvis noen har forslag til hva som kan passe til er det bare å rope ut!

Skjørt fra H&M (99,-), genser fra H&M (99,-), T-skjorte fra H&M (79,50,-), crop top singlett fra BikBok (99,-) og topp fra BikBok (149,-).

♥ Hvilken overdel ville du valgt til?

meg på hove?

Hei hei!

Nå som jeg begynner å jobbe har jeg ikke all verdens av ferie, så jeg kan ikke bare reise rundt når det passer meg. Har ikke store planene for sommeren, kanskje en sydentur med en venninne - men en plan som er i boks er Hovefestivalen! Jeg har faktisk aldri vært på en festival (sett bort ifra Døgnvill her i Tromsø, som man bare er på i et par timer) så jeg aner jo ikke hvordan disse greiene fungerer. Går man i støvler, sover man i telt, driter man i sminke, bader man i gjørme? Regner med en del av dere er mer erfaren enn meg på det området der, og kanskje skal en del av dere også på Hovefestivalen? Den blir jo holdt på Tromøya, og i år er det fra 28 juni til 3 juli. Jeg gleder meg veldig mye til å oppleve festivalstemning og å høre på artistene. De artistene jeg gleder meg aller mest til foreløpig må være Ellie Goulding, Imagine Dragons, M.I.A, Foster The People, Admiral P, Naughty Boy og Schoolboy Q.

Jeg skal på Hove sammen med Bettina, og vi har faktisk tenkt å kjøre fra Tromsø til Arendal. 2000 km, no problem. Haha neida, eller joda, men tenkte det kunne vært koselig med en aldri så liten roadtrip i samme slengen. Vi skal også være i Oslo et par dager på hotell, så håper jeg vi rekker turen innom Tusenfryd. Anyhooow, nå sporet jeg litt av. Det jeg egentlig lurte på er; Hva pakker man med seg til Hove? Jeg er HELT grønn på det området!! S.O.S 

Er det slik man ender opp på Hove? Du kan kjøpe billettene dine her, jeg håper jeg møter på mange av dere der nede ♥

(kilde: dagbladet.no)
 
 

spørsmålsrunde

Hei!

Nå følte jeg det var på tide med en ny spørsmålsrunde, er en stund siden jeg har svart på hva dere lurer på. Jeg kommer til å svare i morgen eller tirsdag, kaaanskje på video til og med hvis det blir veldig mye spørsmål. Nå skal jeg spise og se på film, blogges imorgen kjære ♥


(her ler jeg av marius)

svar på charterfeber

Hvorfor var dere så frekke mot Rannveig i dagens episode?
Svar:
Etter noen forsøk på å filme sammen selv om vi ikke kom overens, syns jeg alt bare ble teit. Derfor sa jeg ifra til en i crewet at jeg ikke ønsket å filmes mer med Rannveig, og håpet at de respekterte det. I dagens episode ble vi egentlig fortalt at de skulle filme oss når vi satt i sengen og blogget, så vi gjorde dette. Plutselig kom Rannveig inn på rommet og sa hun dro hjem på grunn av oss. Jeg sa ikke et ord, for jeg ble ganske sjokkert selv når hun kom. Ble veldig irritert fordi crewet ikke hadde respektert det jeg sa. I tillegg hadde de klippet bort at Rannveig sa til meg "du trur du e så deilig, du må innse kordan verdia i livet som e viktig", og det er derfor Ida sier "Ta å se dæ sjøl i speilet Rannveig, før du snakke om andre". Nok en gang fremstiller de meg og Ida kjempedårlig ved å klippe bort ting. 

Er du god venn med Ida fra før?

Svar: Jeg hadde møtt Ida en gang før Charterfeber, og da møtte jeg hun på nach i hjembyen hennes, Narvik, når jeg var på besøk hos en Bettina. Så det var ikke sånn at vi kjente hverandre noe særlig før deltakelsen. Den eneste jeg viste at skulle delta, var Ida. Rannveig og Tine Alice fikk vi ikke vite om før vi kom til flyplassen i Oslo. 

Hvordan ble du spurt om å være med?
Svar: Rakett TV som produserer Charterfeber, ringte meg og spurte om jeg ville delta i programmet, og jeg fikk litt betenkningstid. En uke senere eller noe tok de kontakt igjen for å spørre hva jeg hadde bestemt meg for. 

Har du kontakt med Rannveig og Ida nå?
Svar: Jeg har ikke kontakt med Rannveig (tror det er like greit, fra begge sin side), mens Ida snakker jeg med i ny og ne.  

Hva synes du om Svein?
Svar: Svein er en morsom type han! Virket hyggelig når vi møtte han på premierefesten :)

Har du kontakt med Ida? Hvilket forhold har dere til hverandre, dere snakker ikke så mye i episodene?
Svar: Ja, jeg har kontakt med hun. Vi er venninner, men ikke noe mer. Vi snakket ikke særlig mye i de episodene dere har sett nei, men når kameraene var av snakket vi som normale jenter gjør.

Hvordan var det å ha kamera rundt seg mye? Hadde dere kamera hele tiden, eller fikk dere fritid også?
Svar: Jeg syns ikke at det var komfortabelt å ha kamera rundt seg, så det er ikke noe jeg blir å gjøre igjen. Vi hadde kameraet rundt oss et par timer om dagen, og ellers hadde vi hatt fritid. Jeg kan love dere at det hadde vært morsommere å se på oss om vi gikk med et slags skjult kamera, enn det var når de filmet oss. Da klarte vi ikke helt å være oss selv, og det syns jeg er litt dumt. Alt ble så kunstig, og jeg er kanskje verdens dårligste skuespiller.

Fikk dere bestemte replikker dere måtte si?
Svar: Noen ganger, ja. Et eksempel er når vi var på partybåten, så sa vi "Vi er egentlig partyjenter, men idag er vi ikke helt i form". De sa at vi måtte si "Vi er partyjenter", fordi de skulle bruke det forran klippet for å dumme oss ut.

Er det sant at rannveig satt tre meter fra dere når dere var på resturanten? 
Svar: Ja, hun kom ned til restauranten når de filmet meg og Ida når vi spiste, og etter filmingen var ferdig satte vi oss på samme bord som crewet og Rannveig. Jeg vet ikke hvorfor de ikke hadde med Rannveig på filmingen når vi dro ut for å spise..

Føler du at TV3 klipper charterfeber slik at du/dere fremstilles dårlig?
Svar: Ja, det gjør jeg absolutt! Jeg syns det er helt bak mål og mening at Rakett klipper det til for å fremstille oss som mobbere, og utelater en hel del ting. Som for eksempel i dagens episode, hvor Rannveig reiser hjem. Jeg føler også at Rakett TV på en måte "oppfordrer" til mobbing, eller iallefall syns det er greit, når de fremstiller oss slik i hver eneste episode. At de ikke respekterte det ene ønsket mitt, om å ikke filmes med Rannveig, sier jo bare litt. De gjør absolutt alt for å lage TV, og gir egentlig blanke i hva vi ønsker. Enda teitere var det at Rannveig ikke en gang reiste hjem på grunn av oss, men av private årsaker, og de skulle selvfølgelig fremstille det til at det var på grunn av oss.

Synes du selv at du kommer fram på riktig måte forran kamera?
Svar: Overhodet ikke. Var ikke bekvem forran kameraet for fem flate øre, og jeg følte ikke at noe vi gjorde ble naturlig, så da ble jeg veldig innesluttet og klarte ikke snakke så mye. Jeg virker derfor veldig sur i episodene. Så og si alt dere ser er ting som er "tilgjort" på en eller annen måte, det var ikke slik at de følgte etter oss med kamera også gjorde vi hva vi ville. Det var alltid avtalt at "nå skal dere late som dere blogger, nå skal vi på partybåt, nå skal dere ut å spise". 

Hvordan var festbåten, dere så utilpass ut?
Svar: Festbåten var en fiasko. Vi var dårlige etter å ha spist en kebab natten før, og sa ifra til crewet at vi ikke ønsket å dra på partybåten fordi vi ikke følte oss i form. Det var ikke helt greit for dem, og de klarte til slutt å overtale oss til å dra dit. Jeg syns det virket som at de ble sure fordi vi ikke ville dra.. Men, når man er dårlig og ikke føler seg i form, så er det ikke så lett å komme i partystemning og derfor ble det slik det ble på partybåten. Bølgene hjalp lite på formen, og jeg ble egentlig bare dårligere for hvert minutt som gikk.

Angrer du eller er du glad du ble med?
Svar: Jeg angrer, faktisk. Jeg føler ikke at det har kommet noe godt ut av å være med, spesielt ikke siden de har valgt å framstille oss slik. Hadde jeg visst på forhånd at ting kom til å bli sånn, så hadde jeg aldri i livet svart ja. Jeg legger ikke skylden på Rakett TV for at det ble en litt teit ferie, men de kunne gjort en hel del bedre med å ikke klippe til slik for å få oss til å virke slemme og Rannveig uskyldig. For alle tre bidro like mye til at stemningen ble slik den ble.

Møtte dere noen av de andre deltakerne under oppholdet?
Svar: Nei, vi møtte ingen. Vi visste heller ikke hvem som skulle være med. Hver gruppe med deltakere reiste ned hver sin tur, så filmingen pågår over flere måneder.

Hvorfor sa dere bare ikke hade til Rannveig da hun reiste hjem fra Charterfeber?
Svar: Grunnen til at jeg ikke ønsket å si hade, var for det første fordi crewet tok inn Rannveig enda jeg hadde ytret ønske om å IKKE bli filmet mer med hun. Jeg ble ganske paff når hun plutselig kom inn på rommet midt i filmingen, og visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere. I tillegg slang Rannveig noen kommentarer på tur ut av rommet, og da kjente jeg bare at jeg ikke orket mer drama.  

Synes du ikke i ettertid at det var litt lavmål å kommentere utseende til personer på stranden?
Svar
: Jo, når jeg så episoden i ettertid, kjente jeg at jeg ble flau over meg selv. Det er jo helt teit oppførsel, og er vel en av de tingene jeg angrer på at jeg gikk med på når jeg var der nede :)
 
Føler jeg fikk svart på litt nå, så om det er noe mer blir det en del 2 med svar. Jeg vil også si til dere som klager på at vi er frekke mot Rannveig og mobber, og i tillegg slenger en kommentar om utseende til Ida eller meg - at dere er ikke no bedre selv når dere skriver stygt om oss :) Ellers elsker jeg at Rannveig tar så stygge bilder av oss som mulig, når hun skriver om Charterfeber ♥


 
Lik gjerne innlegget hvis du er fornøyd med svarene :) 

spørsmål om charterfeber

Hei verdens beste lesere!

Siden det har blitt et ganske stort oppstyr rundt Charterfeber, tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde om dette. Jeg gidder ikke å forklare alt flere ganger, så nå har dere muligheten til å få svar på ting en gang for alle. Jeg vet ikke helt når svarene kommer, men i neste episode som kommer vet jeg at det kommer til å bli en god del spørsmål grunnet hvordan ting blir framstilt når Rannveig reiser hjem, så kanskje jeg legger ut svarene etter den episoden. Håper det er ok for dere :-) Jeg blir ikke å svare på spørsmål om Rannveig som person utenfor hva jeg har opplevd under oppholdet, bare så det er klart.

Nå skal jeg dra ut og gjøre et par ærend, og senere i dag kommer Lotta på besøk til meg! Savner fine vofsen min..

lekkerbisken
 

answers 2

Hva skjedde med den treningen du skulle starte med etter at du tok silikon?
- Haha, nei den planen forsvant. Jeg har bare ikke hatt ork til å begynne, så har bare utsatt det lengre og lengre. Men når jeg blir helt frisk nå skal jeg begynne igjen sånn smått, satser på at jeg får litt mer energi og ikke er så sinnsykt trøtt hele tiden.


Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen?
- Vi har vært kjærester siden 22. mai, så 4 og en halv måned ca.

Bor dere sammen?
- Nei, han bor ikke hos meg, men han er hos meg hele tiden. Planen er at vi skal flytte sammen om ikke så lenge, det gleder jeg meg til :)

Hvor er ditt neste feriemål?
- Neste ferie jeg skal på er til Gran Canaria i julen med pappa og broren min, men jeg skal begynne å se litt etter en ordentlig ferie som jeg og Marius kan dra på sammen. Har så lyst å reise til en skikkelig fin plass, så om noen har noen forslag til meg utenom Gran Canaria, Tyrkia og sånne rølpeplasser kan dere gjerne dele de. Dyre og billige steder, uansett hvor :)

Har du vurdert å bli en blond igjen?
- Jeg har vurdert det flere ganger, savner ofte håret skikkelig når jeg ser på bilder fra den tiden. Men så kommer jeg på at det er mye finere med mørkere hår i virkeligheten på meg. Jeg ser litt eldre ut, og det er mye bedre for håret å holde det mørkere med tanke på at det ikke blir så slitt av all fargingen. Etterveksten blir jo helt sinnsyk med lyst hår!


Er ikke du og Tuva bestevenner lengre?
- Jo, vi er det. Vi har jo flyttet fra leiligheten vår, grunnet at vi var lei av plassen og ikke ønsket å bo der mer. Vi trivdes godt med å bo sammen, så det var ikke sånn at vi ikke fungerte sammen som samboere. Nå bor hun hjemme igjen til hun finner seg noe nytt, og jeg har jo leilighet som jeg snart skal dele med kjæresten min. Siden vi begge hadde kjærester passet det seg egentlig ganske fint å flytte i noe nytt :)

Hva har skjedd med alle fregnene dine? Du hadde så masse før, men nå kan man ikke se noen lengre!
- Det har ikke skjedd noe med de. Jeg har alle fregnene jeg hadde før, men før brukte jeg ikke så ofte foundation og brukte egentlig bare solpudder, så da ble de mye mer fremtredende. Nå bruker jeg en foundation som dekker ganske godt, fordi jeg liker ikke fregnene mine og syns det ser mye bedre ut i mine øyne.


Snuser du fortsatt?
- Jaa, og det må jeg slutte med. Det er så dyrt i lengden, og jeg snuser bare mer og mer føler jeg.. men jeg er ikke helt klar til å slutte enda, så det får bli om litt :)

Kan du si noen gode, men billige klessider på nett?
- Hmm.. Madlady.se har ikke så veldig stort utvalg, men de har noen fine ting. Jeg selv liker aller best Nelly, der har de absolutt alt i alle prisklasser. Festkjoler, partysko, jakker osv. (reklamelenker)

Har du egentligt gått på vidergående skole? Isåfall, hva gikk du?
- Ja, jeg gikk på Tromsø Maritime Skole. Der gikk jeg linjen "Salg, service og sikkerhet" første året, og 2 året gikk jeg videre på "Salg og service" med fordypning i markedsføring. TROR jeg. Husker ikke helt hva linjene het. Jeg skulle iallefall egentlig gå ut i lærlingarbeid etter de 2 årene på skolen, men jeg hadde ikke særlig lysten på å være lærling så jeg har egentlig bare tatt meg fri fra arbeidslivet. Jeg skal vel studere eller noe etterhvert, må bare klare å finne ut hva jeg vil bli!


Hvilket program bruker du til å speilvende bildene dine? Finnes det for mac?
- Jeg går bare inn på et bilde i Finder og dobbelttrykker på det for å få det i stort format. Når det popper opp, trykket jeg på "Verktøy" på linjen øverst og velger "Vend horisontalt" så blir det speilvendt. 

Hvordan har du det Therese? Trives du der du har flyttet?
- Jeg har det veldig bra for tiden på de fleste fronter egentlig. Både med kjæresten, familien, venner og alt annet. Stortrives i den nye leiligheten, det er så deilig å ha flyttet i noe litt mindre og hjemmekoselig! 

answers

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, det var det jeg rakk for i dag! 

Har du bra forhold til familien din?
- Jeg vil si jeg har et veldig godt forhold til mamma, pappa og søsknene mine - men bortsett fra det har jeg ikke noe særlig kontakt med de andre i familien. Alle har sitt å holde på med, og det er ikke alle som er like close med tanter og onkler, gudforeldre osv. 


Tror du at du kommer til å flytte til Oslo eller et annet land noen gang?
- Kanskje senere i livet, men akkurat nå trives jeg i min hjemby og har ingen planer om å flytte med det første. Jeg er, som sagt før, ikke så veldig fan av selveste Oslo og syns det er alt for mye mennesker. Jeg trives nok bedre i en litt mindre by, hvor man kjenner de fleste! Vi får se hva som skjer når jeg blir eldre, kanskje tankene mine om eventuell flytting blir annerledes da :)

Har mammen din hest på rideskolen?
- Ja, mamma har en hest der som heter Dream. Jeg rir ikke selv, da jeg er allergisk mot pelsdyr utenom hund. Mamma sin lille stalljente ble derfor lillesøsteren min, som er den eneste av oss 4 barna som ikke er allergisk mot hest!

 
Hva er dine planer for framtiden?
- Ah, mine planer for framtiden... Jeg har IKKE peiling. Jeg vet bare at jeg ikke vil leve et A4 liv, selv om det er der de fleste ender opp. Jeg vil utforske verden, reise rundt og bli kjent med nye steder. Barn og stifting av familie kommer vel om en del år, men det er ikke noe jeg tenker på nå. Jeg har det ikke travelt med noe som helst, satser på at det enda er lenge til jeg dør. 


Hvordan var du i oppveksten din?
- I oppvekste min? Vel, som baby var jeg ganske stille av meg og var ikke noe særlig til bry for foreldrene mine. Fra 4-års alderen likte jeg best å leke for meg selv, og kunne sitte i flere timer uten at mamma hørte noe fra meg. Når jeg ble eldre, så begynte egentlig alt tullet jeg har gjort. Når jeg flyttet til Tromsø, begynte jeg å stjele (fyskammeseg) helt til jeg ble fersket av security på senteret, og fikk husarrest i en uke. Det var vel egentlig der de fleste problemene startet, og jeg har absolutt ikke vært en hver foreldres drøm. Har hatt mine krangler med mamma, utallige ganger har jeg funnet ut at nok er nok for så å storme ned trappen og erklære at "Æ FLYTTE TIL HAN PAPPA!!". Det skjedde aldri, men jo nærmere jeg kom 18-års alderen jo mer trøbbel ble det med mamma. Jeg har nå, heldigvis, blitt mer voksen. At jeg flyttet ut fra min mor har egentlig bare vært positivt, vi har fått et mye bedre forhold og vi kan prate normalt sammen uten at det blir krangling. 

Hvorfor farget du håret rødt?
- Haha, jeg var egentlig bare sinnsykt lei av brunt. Og rødt har jeg alltid hatt lyst til å prøve, så hvorfor ikke? Jeg ble iallefall utrolig fornøyd!


En gutt og en jente du kan fortelle alt til?
- En gutt jeg kan fortelle alt til er Marius, kjærester blir jo som en bestevenn. En jente som jeg har følt at jeg kan fortelle alt til er Meline, selv om jeg kan fortelle alt til de andre bestevenninnene mine også, men Meline er den jenta jeg stoler 110% på! 

Hvor mange seriøse forhold har du vært i?
- Kun et, og det er det jeg er i nå :)

Hva er den beste filmen du noengang har sett?
- Den beste filmen jeg kommer på er Law Abiding Citizen, den er sinnsykt rå!!

Hvorfor holdte dere Rannveig ute? Var det fordi hun er gravid?
- Vi holdte ikke Rannveig utenfor. MEN det er klart at hun ble litt utenfor siden hun var gravid, og ikke kunne feste, noe jeg og Ida hadde lyst til. En av grunnene til at ting ble som de ble, er fordi jeg følte ikke noe særlig connection med Rannveig fra begynnelsen av - hun viste lite interesse for å bli kjent med oss og å være sammen med oss, så da orket jeg ikke streve sånn med å få vært sammen med hun heller. Enkelte personer passer bare ikke like godt sammen :)

Du fremstår veldig sur i virkeligheten og på tv, er du en sur person?
- Nei, jeg er ikke en sur person. Med kameracrewet rundt meg hele tiden, så følte jeg et konstant press på meg og jeg klarte ikke å være naturlig. Gjennom innspillingen var det for det meste sånn at de ba oss om å gjøre ting, for eksempel "nå skal vi filme at dere blogger", så måtte vi sette oss ned og late som vi blogget eller noe. Og deretter blir selvfølgelig samtalene og væremåten litt unaturlig, når det er de som har sagt hva vi skal gjøre i utgangspunktet. 

Hvilken årstid er din favoritt?
- Helt klart sommer - både for min og bloggen sin del. Vinteren varer jo i et halvt år her i Nord-Norge, og når det er vinter i Tromsø er det mørkt hele dagen bortsett fra kanskje 1 time. Derfor blir det ekstremt dårlige bilder på vinteren, fordi det ikke er noe naturlig lys som slippes inn. Stakkar bloggen :( Ellers så er det et helvettes dårlig føre for å kjøre bil + at jeg hater å fryse.


Hvordan gikk det under den siste fot operasjonen din?
- Fot operasjon? Never heard of, sorry

Vokste du mer etter du hadde fått mensen?
- Ja, jeg vokste et par cm til. Jeg har bare hatt et mål i livet, og det var å nå 160cm før jeg sluttet og vokse, heldigvis har jeg klart det

Hva syns du om å bo alene, eller bor du med faren din?
- Jeg syns det er helt greit. Jeg bor ikke med pappaen min, men bor vel egentlig så og si med kjæresten siden han hele tiden er hos meg. Forhåpentligvis er det ikke lenge til vi "offisielt" bor sammen, akkurat nå er det jo min leilighet og det er jeg som betaler strøm osv. 

Tips til hvordan man får seg en kjæreste?
- Haha, nei det vet jeg ikke. Dette er jo min første ordentlige kjæreste, så har ikke så lang erfaring. Kanskje bare å være seg selv, så får man heller finne ut hvilke gutter som liker en for hvem man er :)


Hvor ofte er du hjemme hos familien din?
- Jeg prøver å dra innom en tur så ofte som mulig, så jeg er vel hos mamma ca en gang i uken og samme hos pappa. 

Hvordan forhold har du til kjæresten din? Kunne noe ha vært bedre?
- Vi har et veldig bra forhold. Jeg føler at jeg kan være meg selv 100% uten at det har noen betydning, kan være kjempestygg uten sminke og håret til alle kanter og han syns fremdeles jeg er verdens fineste jente. Vi snakker også veldig greit sammen, og er generelt ganske like i personlighet. Det er ikke noe jeg føler kunne vært bedre akkurat nå.

Sponset Charterfeber dere så dere fikk det litt billigere, eller måtte dere betale alt selv?
- Charterfeber, eller Rakett som produserer Charterfeber, dekte reisen og hotellet. Vi betalte selv for all kost som mat, drikke og aktiviteter vi ville gjøre. 

Hvorfor har du ikke blogget så mye i det siste?
- Rett og slett fordi jeg ikke har en dritt å blogge om. Alle dagene mine er helt like, så jeg sliter sinnsykt mye med å skrive om noe som ikke er dønn kjedelig å lese om. I tillegg har jeg reist en del og jeg har flyttet inn i ny leilighet, så har hatt mye å gjøre i perioder. MEN jeg prøver å forandre på det, jeg prøver så godt jeg kan (nesten) å få blogget hver dag. Så jeg håper dere legger merke til det :

Hvor lenge har du spart håret ditt (ikke klippet det kort)?
- Jeg klipte meg kort i 9. klasse om jeg husker riktig, og da klipte jeg det til rett over skuldrene. Etter det har jeg mer eller mindre bare stusset det, så har vel egentlig spart siden 9. klasse. Nå skal jeg spare til kjeeempelangt hår, syns aldri det blir langt nok! Det er det fineste jeg vet :D

 

spørsmålsrunde

Det er en stund siden jeg har svart dere på ting dere lurer på, så nå kjører jeg i gang en spørsmålsrunde. Svarene kommer iløpet av kvelden!


 

we cant stop

Hei!

Nå har dere jo alle sikkert sett den, men er veldig spent på å høre deres mening om den nye musikkvideoen til Miley Cyrus? Sangen "We Can't Stop" er jo i seg selv ganske bra, veldig fengende syns iallefall jeg. Jeg så videoen for en liten stund siden, og jeg klarte ikke helt bestemme meg for om jeg likte den eller ikke. Miley har jo skiftet stil på videoene sine iløpet av de siste årene, men alle blir jo eldre og forandrer seg. Hun er vel lei av å være forbilde for en såpass ung fanskare. Det virker som at hun nå satser på å tiltrekke seg litt eldre fans, og det er forståelig.

Så ja - hva synes du om den nye videoen?

 

svar på spørsmål

Var det vondt å ta tatovering nede ved trusekanten?
- Det var kanskje den vondeste plassen på hele tatoveringen min. Ribbena var ikke så ille som jeg trodde det skulle være, men nede med trusekanten var dritekkelt og litt ellers rundt der pistolen er. Spesielt når han var i nærheten av nyrene, det var paaaain! Men når du skal ta tatovering bør du ikke tenke på hvilke plasser som er vondest, du burde bare ta den AKKURAT der du vil ha den - for det er så verdt det i ettertid. Jeg er kjempefornøyd og angrer ikke et sekund!


Hvordan er livet uten skole?
- Haha, dere har kanskje merket at jeg ikke har så mye og ta meg til. Spesielt på bloggingen, det blir ikke like mye å blogge om. Når jeg gikk på skole var det mye lettere, for da lå jeg ikke på sofaen og tenkte "hva faen skal jeg gjøre?" hele dagen. Livet uten skole kan bli kjedelig i lengden, men det er kjempedeilig med friår. Jeg skal gå påbygning etterhvert, tror ikke det blir nå i år.. kanskje året etter der igjen?

Hvor gammel var du da du først tenkte på silikon?
- Det hadde jeg egentlig tenkt på i tidlig alder, var litt sent utviklet så tok sin tid før puppene kom. Alle venninnene mine hadde liksom fått pupper, men ikke jeg. De kom sakte, men sikkert. Var vel i slutten av 16-årene jeg begynte å tenke mer på å ta silikon, spesielt hvis jeg ikke merket at de vokste noe særlig frem til jeg ble 18. Når jeg ble 18 ventet jeg enda litt sånn i tilfelle de plutselig skulle begynne å vokse - det skjedde dessverre ikke, så jeg bestemte meg bare for å gjøre det. Det er kanskje det beste jeg har gjort!

Hva syns du om at lesere kommer å spørr om bilde/autograf?
- Jeg synes det er kjempekoselig. Når jeg var i Oslo i forbindelse med Bieberkonserten så sa jeg ja til alle som ville ta bilder, og har egentlig aldri sagt nei. Autograf er litt kleinere syns jeg, for jeg ser ikke på meg selv som en "kjendis" akkurat. Noen tørr kanskje ikke komme bort fordi de syns jeg ser "bitch" ut, men det føles ikke så naturlig å gå rundt med et påklistret smil hele tiden man er ute i offentligheten. 


Jada, elsker å ha med et bilde av bare meg selv i kollasjen :))

Hva synes du om folk som mobber?
- Det er vel ingen som syns noe om slike folk håper jeg? Det er lavmål, og helt fullstendig unødvendig. Man oppnår ingenting annet enn å såre andre mennesker, man kan til og med ødelegge liv. Jeg personlig syns at mobbing er 1000 ganger verre enn og for eksempel rane en bank (lættis sammenligning, men dere skjønner greia). Mobbing er personlig ment og er rettet mot en person, det gjøres i god viten om at det sårer den som blir mobbet og det foregår ofte over lengre tid. Jeg har aldri direkte mobbet noen før, men har jo baksnakket folk og noen ganger vært spydig for å ha det morsomt på andres bekostning - men det er overhodet ikke greit. Jeg vet det veldig godt, og får direkte vondt i meg av de som er nødt å oppleve mobbing.

Hvordan får du vekk fregnene dine? Eller er de borte?
- Jeg sminker de vekk. Det eneste jeg virkelig hater på meg selv er fregnene, så derfor skjuler jeg de ganske godt med sminke. Bruker en litt tykk foundation med god dekkevne, og da synes bare de mørkeste gjennom. 

Kan du fortelle om hvordan du møtte typen? Hvor gammel er han?
- Hmm... Vi har hatt felles venner tidligere, så kjente han en stund før vi liksom gjorde noe. Etter hvert har vi bare blitt bedre og bedre kjent, så ja. Ikke noe spesiell "lovestory" akkurat, haha. Han er 20, blir 21 i år.

Hvordan føles det og ta på restylane?
- Det kan være ganske hardt, fordi restylanet kan klumpe seg i leppene. Det er ikke så deilig akkurat, men om man får klumper er det bare å klemme litt hardt så løser de seg opp og blir "myk" igjen. Jeg bruker ikke klemme klumpene så ofte, kun når jeg føler at de plager meg. Nå er jeg så vant til hvordan restylaneleppene kjennes ut at jeg nesten har glemt hvordan "normale" lepper er.


Når mistet du jomfrudommen din om du har gjort det? Var det vondt første gang?
- Det er egentlig ikke så viktig for dere å vite når jeg gjorde det, men jeg har gjort det ja. Om første gang var vond? Tja, kan vel si det sånn. Det var ikke akkurat behagelig, og tok et par ganger til før det gikk seg til og ikke var ubekvemt lengre. Hahah... nok om det :))

Har du fullført vidergående? I så fall hvilken linje?
- Jeg har fullført yrkeslinjen "Service & Samferdsel", det var 2 år skole. Jeg har ikke tatt lærlingtiden min da, men det er fordi jeg ikke vet helt hva jeg vil bli enda. Skal ta påbygning som er et 3. år på videregående, så får vi se etter det om jeg går videre ut og studerer. Tror nok jeg gjør det, men er så siiiinnsykt vanskelig å _vite_ hva man har lyst å bli. Har aldri hatt en klar tanke på akkurat det der punktet..

Er språkreisen til USA den beste ferien du har hatt?
- Det er nok en av de beste ja. Opplevde mye jeg ikke ville opplevd ellers, og det er alltid spennende å være i USA. Menneskene, vennligheten, stedene og alt var egentlig veldig fint. Det er vel en av plassene jeg kunne tenkt meg å flytte, men enn så lenge er det bare ønsketenking. Det er jo ikke bare å flytte dit sånn uten videre heller. 


Se nå så brune vi var! Savner alle sammen :(

Hvordan takler du det syke kroppspresset som er i år?
- Det er faktisk et helt sykt kroppspress i år. Jeg, som alle andre, tenker jo mye på det og ofte tenker jeg "hvorfor i faen begynte jeg ikke å jobbe for sommerkroppen 2013 i januar?!". Syns det er kjipt at det er så sykt press, og blir dødssjalu på alle som faktisk klarer å jobbe seg til en fit kropp. Jeg ser bare for meg at jeg kanskje klarer sommerkroppen 2027, hvis jeg er heldig. Haha! Neida. Men jeg føler ikke at jeg har noe fin kropp egentlig, spesielt ikke i forhold til de jeg kjenner som trener osv, og skulle ønske jeg hadde viljestyrke nok til å gjøre noe med det. Misunner de veldig!

Var du gal som tenåring? var du ofte full og sånt?
- Jeg var ikke gal akkurat. Var kanskje som de fleste andre tenåringer, verre på noen punkter. Mamma har vel opplevd mine verste sider, og hadde sikkert lyst å kvele meg mange ganger iløpet av ungdomsårene mine. Ser jo tilbake på mange ting og tenker at jeg ikke hadde noe respekt og bare dreit i alt, men har heldigvis blitt mer voksen. Var full ja, alt for full alt for ofte.  

Er du lei av alt hat du får på instagram, eller er det bare morsomt og se på at folk diskuterer?
- Nei, jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det er så mange latterlige diskusjoner der, det er ikke alltid jeg gidder å lese over en gang. Syns bare det er morsomt at folk gidder å bruke tiden sin på å diskutere på noen andre sitt bilde om helt meningsløse ting. 

Første du går til om det har skjedd noe?
- Den aller første jeg går til er nok Meline, men det er siden hun er så flink å gi meg råd osv. Tuva går jeg også til om det er noe, men det kommer liksom veldig ann på hva det er hvem jeg går til først. Jeg ser liksom ann hva slags "råd" og tilbakemelding jeg ønsker, så tar jeg det derfra. 

En spesiell person som alltid får deg til å smile?
- Kjæresten, heheeee 

Kan du begynne å ha ukens spørsmål hver uke?
- Det kan jeg sikkert :)

Har du alltid bodd i Tromsø? Eller har du bodd andre plasser?
- Jeg ble født i Tromsø og bodde her helt til jeg var 5 år, da flyttet jeg, mamma, broren min og pappa ned til Oslo. Vi bodde på Heksebergåsen i Sørum kommune på Frogner, like utenfor Lillestrøm. Der bodde vi til 2006, da flyttet vi hjem til Tromsø på 12-års dagen min eller dagen etter. En av grunnen til at vi flyttet hjem igjen var familie, hele familien bor jo her så. 

Gjør det vondt å ta tatovering på håndleddet eller i det hele tatt armen?
- Det gjør ikke direkte vondt, men veldig veldig ubehagelig. Tatoveringene jeg har på håndleddene gikk så fort å lage at det var egentlig over før jeg rakk å kjenne smerten ordentlig.


Hvorfor ville du flytte sammen med Tuva?
- Fordi hun er min aller beste venninne, og vi hadde tenkt på det lenge. Det å flytte med en venninne er egentlig veldig greit, da slipper du å bli mutters alene med en gang du flytter hjemmefra, dere er to om ansvaret og du har alltid noen som kan dra deg i nakkeskinnet om du havner på latskapens side. Det er jo selvfølgelig også en utfordring med tanke på at man må respektere den andre personen i henhold til besøk, rot, festing osv - men det har gått veldig fint med meg og Tuva. Vi har ikke hatt noen ordentlig krangel etter vi flyttet sammen, mer sånn uenigheter og kjefting innimellom. Det eneste negative med å bo med Tuva er at hun er så jævlig treg å gjøre ting, hvis jeg gir hun en regning så tar det kanskje 3 uker før hun knør seg til å betale den. Og da har jeg sikkert mast på hun annenhver dag om at hun må betale den. Hun skal alltid gjøre ting når det passer hun, skjerpings Tuva!! 

Klarer du å gå uten sminke på offentlige steder?
- Ja! Før var jeg veldig sånn "faen, må sminke mæ bare æ skal ut døra". Nå går jeg oftere ut døren usminket enn sminket. Eller rettere sagt med gårsdagens sminke smurt utover trynet!


Tilbringer du ofte tid sammen med kjæresten?
- Jepp. Vi sover sammen hver eneste natt, husker ikke sist jeg sov alene. Ellers er vi vel sammen et par timer på dagtid også, men for meg er det viktig at jeg ikke glemmer vennene mine selv om jeg har kjæreste. Vet hvor kjedelig det er når man spør noen om å henge, og det bestandig er nei fordi de skal være sammen med typen. 

♥ HVA SYNES DU OM SVARENE? 

spørsmålsrunde

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har svart på ting dere lurer på, så jeg kjører i gang en spørsmålsrunde. Svarer på den sent i kveld eller i morgen - spør i vei :)

svar #1

Skal du begynne på videre utdanning senere, eller begynne å jobbe? - Jeg skal nok ta videre utdanning etterhvert, men først må jeg finne ut hva jeg vil utdanne meg til. Ser ingen vits i å begynne på et studie bare for å gjøre det. Så før jeg begynner å studere videre, så blir jeg nok å finne meg en jobb ja.

Hvorfor ville du ta silikon? - Det har jeg skrevet et ganske utfyllende innlegg om som du kan lese HER


Syns du det var vondt å ta tatoveringer? - De jeg har på håndleddet gjorde ikke direkte vondt, de var mer ekstremt ubehagelig. Den jeg har på hofta gjorde vondt, men på forskjellig nivå. Først tatoverte han jo linjene, og det gikk ganske greit. Når han var ferdig med det begynte han på skyggelegging og highlighting, de to delen gjorde ganske vondt siden huden var så sår allerede etter å ha blitt tatovert en stund. Så ja, den var vond. Gruer meg til å dra tilbake for å ta vingen, men må bare bite sammen tennene. Var sååå deilig når jeg var ferdig tatovert.

Er du fornøyd med håret ditt? - Ja, jeg er veldig fornøyd. Det er ganske tykt og ikke så utrolig slitt med tanke på at jeg har farget det en del. Jeg er også fornøyd med fargen min, og savner ikke det blonde håret noe særlig! Eneste er at jeg vil ha enda lengre hår, men det er jo bare å spare. Bruker ikke clips eller noen annen form for extensions for tiden til dere som lurte på det. 


Hva syns du om folk som klikker på instagram for bilder du legger ut som de ikke skjønner ironien på, eller sier at det er drøyt? - Haha, på Instagram liker jeg egentlig å provosere litt fordi utallige mange skjønner ikke når jeg er ironisk. Syns det er morsomt at de til og med klarer å lage en diskusjon på et bilde av en brødskive med brunost. Selvfølgelig er det litt irriterende til tider at noen ikke skjønner at jeg tuller, men sånn er det bare. Og de bildene jeg legger ut som er "drøye" er jeg fullt klar over før jeg legger ut bildet at jeg kommer til å få høre det :)

Hvilken nettbutikk liker du best? - Jeg liker veldig godt Nelly, siden de har såpass stort utvalg. Liker også Sheinside, de har mye fint. Ellers handler jeg egentlig ikke så utrolig mye på nett, så litt vanskelig å svare på det.

Hvordan uttaler du etternavnet ditt? Sier du bare Nilsen, eller sier du NiElsen? - Det uttales NiElsen, men de fleste plasser jeg må oppgi etternavnet mitt på uttaler det Nilsen. Jeg gidder ikke rette på det hele tiden, haha. Blir litt slitsomt i lengden hvis samtalen skal gå slik: "Etternavn?" "Nielsen" "Okei, Therese Nilsen" "Nei, Nielsen!"..

Hva synes du om det Andrea Badendyck, Bennysriddle osv. skrev på Twitter om tatoveringen din? Blir du lei deg, synes du det er barnslig osv? - Jeg syns bare det var teit skrevet, hvis man ikke har noe fint så kan man like så godt la være å si noe. Nei, jeg blir ikke lei meg, har lært meg og ikke ta meg nær av sånne ting. Som sikkert noen vet så var jo en del av oss bloggere sammen i Drammen og følte jo at jeg fikk grei kontakt med Andrea da, og jeg har overnattet hos hun tidligere, så ble kanskje heller litt sjokkert over at hun skrev det. Det handler mer om å respektere andre sine valg, og hva jeg velger å gjøre med kroppen min og hva jeg ønsker å tatovere på den burde vel egentlig være min sak uten at alle andre skal bry seg så alt for mye. 

Hvordan takler du så mye kritikk? - Kritikk ja, det er noe jeg får hver bidige dag. Både konstruktiv kritikk og direkte drittslenging. Enkelt og greit så har jeg blitt mye sterkere av å være en så offentlig person, jeg har på en måte blitt vant til det. Samtidig er det jo litt trist at en person er nødt til å bli vant til drittslenging fordi han/hun får så mye hele tiden, syns ikke dere? Uansett så får jeg ufattelig mye positivt hele tiden, så det veier 100% opp for det negative. Hadde jeg bare fått dritt i kommentarfeltet hadde jeg kanskje ikke klart det like bra, men hvorfor bry seg om at noen anonyme personer ønsker å forsure livet mitt? De kjenner meg ikke, de vet ikke noe særlig om meg og har derfor svært lite grunnlag for å dømme meg. Har egentlig bare en ting å si til dere som skriver negative ting til meg, og det er at jeg ikke kunne brydd meg mindre. Dere sløser med tiden deres, for dere oppnår ingenting. Og det å henge ut andre personer på nett og offentlig er bak mål og mening, hvorfor skal man gjøre det liksom? Du blir ikke en bedre person av det og du får ikke akkurat flere venner av det heller. #norespect


Har du gått på sport før? Isåfall, hvilke? Og hvor lenge? - Ja, jeg har gått på Freestyle Disco/Jazz når jeg bodde sørpå. Da gikk jeg på det i 4-5 år tror jeg, husker ikke helt. Danset til slutt i Mester/Champ klassen. Når jeg flyttet opp til Tromsø igjen begynte jeg på HipHop fordi de ikke hadde Freestyle her, så gikk jeg på det i et års tid. Ellers har jeg ikke gått på noen sport.

hahahah

Trives du med blogging? - Ja, jeg trives faktisk veldig godt. Bloggen har åpnet for så mange muligheter og gitt meg mye på grunn av dere. Har jo selvfølgelig perioder hvor jeg er lei, men blogglysten finner alltid vei tilbake og jeg kunne ikke sett for meg å slutte med det første. Tror nok jeg skal holde ut et par år til, rett og slett fordi jeg trives. Jeg liker å ordlegge meg, få tilbakemeldinger og alt som følger med bloggen. Det at jeg i tillegg har muligheten til å tjene på det og spare opp penger til senere i livet er et ufattelig stort pluss. 

Kommer du til å bruke like mye push up nå som du gjorde før? - Nei, faktisk ikke. Har prøvd et par BH'er med push up etter jeg opererte, og syns det er mye finere med en vanlig BH. Det er nok fordi det ser enda mer fake ut når de blir presset opp under halsen. Hvis jeg tar på meg en bombshell nå, så løfter den opp hele puppen og da kommer det opp under kragebeinet. Syns ikke det er så fint!

Hvordan ville du reagert hvis venninna di fortalte en hemmelighet om deg som hun/han hadde lovet å ikke si til noen? - Jeg ville nok blitt litt irritert der og da, men jeg selv vet veldig godt at hvis man har en bestevenn som man er superclose til, så deler man gjerne stortsett alt. Jeg har for eksempel sagt ting til Tuva som en venninne jeg ikke er like god venn med har fortalt meg, men det er ikke alt jeg sier. Det kommer liksom veldig ann på hva det handler om. En annen grunn til at jeg føler jeg kan si det videre til Tuva er fordi jeg vet hun ikke sier det til noen andre. Om dere skjønner hva jeg mener?

Noen gang kollidert med noe? - Faktisk ja, for en del år siden. Jeg, pappa, onkel og storebroren min skulle kjøre fra Oslo og opp til Tromsø. Vi skulle i begravelse til oldefaren min, og når vi var i Sverige midt på natten så var det noen som hadde kjørt utfor veien et lite stykke fram. Det var vinter, mørkt og ganske glatt på veiene, så mistet vi kontrollen på bilen og kjørte av veien. Videre rullet bilen rundt flere ganger og landet på taket midt mellom to kjempestore steiner som lå i skogkanten. Vi alle kom oss ut av det uskadd, fikk en kink i nakken men that's it. Hadde vi sklidd av veien et par sekunder før så hadde vi nok blitt most i en av steinene, og da hadde ikke utfallet blitt like pent. Husker faktisk kollisjonen veldig godt, fordi jeg og storebroren min satt i baksetet og spilte kort. Plutselig flyr bilen opp ned og alle kortene fløy rundt i hele bilen, haha.

Besto du begge prøvene på første forsøk når du sko ta lappen?
- Ja, både teoriprøven og førerprøven besto jeg med en gang. Veldig glad for det, hadde blitt litt dyrt å feile flere ganger på prøvene!

Er du enda like glad i dyr? - Ja, jeg er veldig glad i dyr! Har jo Lotta som Malin har akkurat nå :)

faen, brun. må bli sånn igjen! og nei, blir aldri brun i ansiktet..

Hvorfor valgte du å ta en så stygg tatovering, og ødlegge utseende ditt? Du kommer jo til å angre når du blir eldre? - Jeg valgte å ta den "stygge" tatoveringen fordi jeg selv syns den er fin, og syns ikke den ødelegger utseendet mitt. Hvis du selv har tatovering, så vet du vel hvorfor du tok den? Ikke for at andre skal synes den er fin, men for at du selv er fornøyd med den. Det er min kropp og min tattoo så da er det vel helt opp til meg hvordan den skal se ut! Hvis du tatoverer deg for at andre skal like den, så er du rett og slett dum. Enough said! 

Er du utadvendt? At du lett kan bli venner med nye folk osv? - Jeg vil si både ja og nei. I starten når jeg er sammen med nye folk kan jeg være litt sjenert, men så fort det har gått en liten stund så blir jeg veldig komfortabel. Kanskje litt for komfortabel? Da kommer liksom den siden av meg som bestevennene mine kjenner til, fram. Jeg kødder ekstremt mye, kan ha litt for pervers humor. 

Kan du vise bilde uten og med sminke?


Tror du at du kommer til å flytte til Oslo noen gang? - Nope! Jeg trives i Oslo for en helg, men ikke noe lenger. Føler ikke at byen er hjemmekoselig, den er alt for stor og alt for mye folk. Jeg trives i miljø der alle kjenner alle, og trives forsåvidt i Tromsø. Blir lei byen noen ganger, men er bestandig godt å komme hjem etter å ha vært lenge borte.

spørsmålsrunde

Hei!

Tenkte å kjøre en kjapp spørsmålsrunde som jeg svarer på i kveld! Svarer skriftlig, siden jeg har en tendens til å virke så sur og careface på video når jeg svarer på spørsmål. Haha! Tror jeg burde holde meg til annen videoblogging, dessuten liker jeg selv best å få svar skriftlig slik at man slipper å se gjennom en hel video og kanskje få med seg halvparten av det som blir sagt. Har vært litt dårlig blogging i det siste, men har hatt litt ting å gjøre så måtte sette den vekk litt. Blir bedre denne uken, og som sagt skal jeg lage et par videoblogger til dere. Dere er verdens beste lesere, bare sånn for å minne dere på det! Uten dere hadde verken jeg eller bloggen vært der vi er i dag, og skulle ønske jeg kunne personlig takke hver og en av dere. Skjønner enda ikke hvorfor noen interesserer seg sånn for å lese om akkurat mitt liv..


drivin' my baby

spørsmålsrunde

Heiheiii!!

Nå skal jeg hente Camilla, så skal vi spille inn videoblogg. Derfor kjører jeg en spørsmålsrunde, så skal vi svare på video.  Camilla leser opp spørsmålene og jeg svarer. Hvis dere er flinke å sende inn spørsmål, kanskje vi lager må-gjøre video også senere og spør dere om forslag i et annet innlegg. Kun hvis dere er flinke å sende inn spørsmål. Haha loool! Men ja, jeg er seriøs. AVSLUTTER SPØRSMÅLSRUNDEN KL 18.30 !!!!  

SVAR FRA MELINE del 2

Hei alle bloggfansMeline her! vet det tok litt tid før jeg fikk svart på resten av spørsmålene, men som alle andre hadde jeg andre ting å gjøre. Men nå tenkte jeg å svare på resten av spørsmålene om Therese. Håper dere blir fornøyd :)  

Krangler hun mye med venner osv. i fylla?
nei, ikke spesielt. hun kan komme i enkelte situasjoner der hun blir sint, men ikke store krangler som hun ikke fikser opp i senere

Hva drikker hun på fest?
hvitvin, cava, sprit osv.

Hva synes hun om fuskepels?
therese er ikke en person som akkurat støtter pelsindustrien, men hun har canada goose selv og synes nok ikke det er så galt å gå i det f.eks. I tillegg er det veldig kaldt i Tromsø på vinteren så da må man nesten ha en varm jakke.

Hva synes hun om cannabis og har hun prøvd det før?
jeg vet ikke hva hun mener om det, men jeg vet at hun ikke har prøvd det

Hvordan fikk hun blåøye?
dette spørsmålet har kommet såå mange ganger nå og for siste gang som både jeg har svart og hun har svart så vet ingen av oss hvordan hun fikk det, desverre

Har du noen bilder fra når hun var barn?
nei, det har jeg ikke. men kan be henne legge ut et bilde fra når hun var liten!

Snakker Therese mye om bloggen, og visst hun gjør det, er det positivt eller negativt?
hun snakker ikke om bloggen til oss vennene i det hele tatt, og om hun gjør det så er det fordi vi spørr henne om den. hun snakker utrolig positivt om alle leserne sine og setter veldig stor pris på mulighetene hun har fått pga. bloggen, men hun trenger noe som får henne til å få blogglysten tilbake. eks. nytt design

Synes du at Therese har blitt mer "voksen/moden" etter hun flyttet hjemmefra?
det synes jeg så absolutt! hun tar ansvar for alt en voksen skal ta ansvar for, og er rimelig voksen for alderen.

Hvor mange kjærester har hun hatt?
ingen

Hvilken BH-størrelse bruker hun (siden hun vil ta silikon må de jo være små), slik at hun får dem til å se så fine ut?
hun bruker den størrelsen som passer hennes og bruker pushup som mange andre gjør. ingen spesielle hemmeligheter

Hadde/har Therese en god norskkarakter? Er det andre fag hun er veldig flink i? 
therese er vel ikke det jeg vil kalle en "skolejente", hun er ikke så glad i skole, men er flink i de fleste fagene når hun må :)

Er det noen få venner av henne (blant annet deg) som vet passordet og brukernavnet så dere kan blogge når hun ikke får blogget?
snakket med Therese om dette sist i dag, og det kan hende jeg blir å blogge litt om henne og ting dere lurer på de dagene hun ikke får blogget i det hele tatt

Har hun julekalender nå? 
nei

Hva ønsker hun seg til jul? 
ikke noe spesielt tror jeg. hun har det meste hun trenger og vil ha

Skulle ikke hun være russ dette skoleåret (2013)?
jo, men som dere sikkert har skjønt har hun droppet ut av skolen og skal dermed ikke være russ

Har hun søkt på jobb?
nei, det har hun ikke. foreløbig er ikke det noe hun har tid til, men etter nyttår har hun sagt hun skal søke litt rundt

Tror du Therese kommer til å bli mamma en gang?
det tror jeg så absolutt, tror faktisk hun kommer til å bli en veldig god mor. hun har gjort ting i livet sitt og gått gjennom ting som har fått henne til å få et mye større synspunkt enn det mange ungdommer har, derfor tror jeg hun blir en god mamma

Den rosa lua Therese har på seg på mange av bildene, vet du hvor hun har kjøpt den?
det er faktisk min lue, og den kjøpte jeg på carlings for 2 år siden :) de har enda de samme modellene

Har Therese fått kjæreste?
hun holder litt på med en, I think

Har Therese vært på sykehus for noe alvorlig?
ja, når hun var baby ble hun hentet med ambulanse og innlagt en del ganger pga astma, utover det så nei

Har therese vært i fengsel eller noe lignende?
nei

Hva skjedde med moppabilen?
hun solgte den!

Hvordan er det å gå ut i gata for henne? Er det folk som spørr om autograf eller vil ta bilde med henne etc?
det er ikke normalt at hun opplever noen vil ha autograf, men det er mange som vil ta bilde med henne! og da stiller hun alltid opp og sier ja!

Hva har/hadde Therese i snitt på skolen? 
det er jeg usikker på

Skal Therese på Justin Bieber konserten? 
ja, det skal hun! forhåpentligvis drar hun sammen med meg og en annen venninne

Kan hun lage sminkevideo?
med mindre det er noe spesielt dere vil hun skal vise dere så tror jeg ikke det. visst dere går inn på youtube kanalen hennes så ligger det masse forskjellige sminkevideoer der!

Har Therese dyr?
nei, hun har gitt bort hundene sine på grunn av flytting

"haha, syns det er så tragisk når folk spørr om hun er jomfru.. seriøst, hun er 18, hva tror dere?"
therese er ikke jomfru, men det er faktisk mange 18 åringer som er jomfru :)

Var hun vanskelig å bli kjent med, og syns du hun va litt bitchy i begynnelsen, før dere ble godt kjent? Haha, du er søt!
for min del var therese utrolig lett å bli kjent med, hun er en av de personene som jeg klikket med helt fra starten av! og hun er ikke bitchy mot folk hun ikke kjenner, takk!!

Er Therese veldig åpen når det gjelder sex, kroppen sin osv?
hun er veldig åpen om alt med meg, men ikke mot andre :)

Ofte når Therese legger ut bilde av seg selv, har hun bånden på siden, sånn typisk "pose". Jeg syns hun ser veldig anspent ut, at hun har skuldrene så høyt oppe. Pleier hun alltid å være sånn? Anspent, altså.
nei, hun er så og si aldri anspent. men hun tar tross alt bilder til blogger, og poser for dere, så man klarer vel ikke å se helt naturlig ut da heller

Hvor mye veier Therese?
mellom 45-49 kg tror jeg (46, hilsen tcmn)

Har Therese tatto?
ja det har hun! "<3 mamma" på venstrehånden og "pappa <3" på høyrehånden

Når fikk hun sitt ordentlig kyss?
det aner jeg ikke

Har hun planer om å skaffe seg kjæledyr?
det tviler jeg på siden det ikke er lov å ha dyr i leiligheten de bor i

Hvorfor droppet hun ut fra skolen?
fordi hun ikke hadde motivasjon til skole og ikke trivdes der

Har hun tatt abort før?
nei, hun har aldri vært gravid så

Har hun kommet i slåsskamp før?
nei, ikke noe man kan kalle en "slosskamp"

Når har hun lyst å gifte seg?
når hun blir voksen, har en person hun stoler og føler seg vel med regner jeg med

Hva er favoritt parfymen hennes?
hun har ingen favorittparfyme

Hvilket sminke merke bruker hun?
hun bruker ikke noen spesielle merker, det er helt forskjellig fra gang til gang. men hun er veldig glad i mine sminkeprodukter som bl.a. er chanel, clinique, guerlain, shiseido osv,

Hvis hun hadde blitt gravid nå, hadde hun tatt abort?
det vet jeg ikke sikkert, ting kan forrandre seg, men jeg er rimelig sikker på det ja

Har hun uggs?
ja

Hva er favoritt merke hennes, angående klær? 
hun har ingen favorittmerker innenfor klær, men hun er glad i BikBok, Forever21 og sånne klær

Hvor mye tjener hun på bloggen?
visst hun mente det var relevant for dere å vite, ville hun nok ha skrevet det til dere for lenge siden

Røyker hun?
nei

Kjøper hun kjempedyre ting?
nei, utrolig nok ikke. hun sparer mesteparten av pengene sine

Har hun gått på dans eller noe lignende?
ja, hun har gått på freestyle discojazz en del år når hun bodde i Oslo, også har hun gått på hiphop for noen år siden i tromsø

Hva slags shampoo bruker hun?
det aner jeg ikke, ikke en fast

Hvor ofte dusjer hun?
desverre står jeg ikke i baderomsvinduet deres døgnet rundt for å telle eller sjekke hvor ofte hun dusjer

Liker hun twilight?
hun ELSKET den nye filmen som vi var å så!

Favoritt film?
law abiding citizen

Har hun planer om å ta piercing?
nei, ikke med det første

Hva er det verste/slemmeste Therese har gjort mot noen?
det er vel en veldig privat sak, men om hun har gjort noe veldig "slemt" mot noen, så er det lenge siden

Føler hun seg fake eller uekte?
nei, hvorfor i all verden skulle hun det?!

Hvor mye restylane har hun fylt på overleppa og hvor mye har hun fylt på underleppa?
det har jeg ikke kontroll på, det har nok ikke hun selv heller. det vet behandleren hennes

Hvor masse vetaler Tuva og Therese i leie på leiligheten tilsammen hver måned?
selve leiligheten koster 13k i måneden, også kommer internett, kabeltv og strøm i tillegg.

Når dere snakker, hva pleier det hovedsaklig å handl om? Bare sånn jentesnakk eller?
vi snakker som ting som alle bestevenner snakke om. alt mellom himmel og jord

Er du god venn med Tuva?
tuva er therese sin bestevenninne og barndomsvenninne så ja vi er rimelig gode venner. og kommer godt overens

Virker på bloggen som at Therese ikke er så god venn med Tuva, men at hun er bedre venn med deg og Camilla, er det sånn?
nei, så aboslutt ikke. hun blogger bare ikke like mye om tuva som oss. tuva har sin egen blogg og der kan dere lese om hennes liv. derfor regner hun med at det ikke er veldig interessant å skrive om tuva og hva de gjør på fritiden. de bor sammen og er ilag så og si hver dag, så de er fremdeles bestevenner!

Hvordag fikk hun råd til en bil?
hun betalte en del med litt av sparepengene sine og resten tok hun lån på :)

Røyker hun eller har hun røyket?
hun har ikke vært "fast" røyker noen gang

Hvordankom hun seg på topplisten?
hun var en flink blogger, blogget om ting andre ville lese om og fikk flere og flere lesere

Tror du at hun en gang ville ha kommentert på min blogg? 
det vet jeg ikke :)

Hvor er egentlig Tuva? Hun skriver aldri noe på bloggen sin.
tuva går på skole, trener og har et strengt kosthold. på toppen av det har hun familie og venner hun skal være sammen med, det er ikke alltid at man får tid til blogging da. og hun prioriterer det som er viktig i et liv.

Det var alle spørsmålene som ble stilt om Therese (og litt om tuva), så da håper jeg dere ble fornøyd med svarene! Godnatt, godmorgen, goddag til alle blogglesere. 

SVAR PÅ PÅ SPØRSMÅL DEL 1

 

Er tcmn jomfru? 
nei

Da Tuva skrev noe om nykjæresten på sin blogg. Var det till? Eller er det sant. Vist ja, hvem sin kjæreste var det?
hmm, det får bli en hemmlighet inntil videre

Hvor gammel var hun da hun begynte å drikke?
hun startet vel rundt da tuva startet å drikke. så det blir vel rundt da hun gikk i 8-9 klasse? er ikke helt sikker. 

Kan man stole på henne? Var hun grei og imøtekommende når du først møtte henne? 
Therese er min bestevenn og jeg kan si alt til henne. hun har aldri sakt noe videre og er virkelig til å stole på. møtte hun for første gang på fest i fjorsommer, og da var hun kjempehyggelig og imøtekommende. etter det så vi bare mer og mer til hverandre. og det utviklet seg til det vennskapet vi har i dag.  

Er hun forelsket? 
:o

Har hun mykt hår?
etter all fargingen synes jeg hun har vært utrolig flink til å pleie håret sitt, det er mykt, sunt og tykt!

Har hun mye klær?
ja, det vil jeg si! hun har nok å velge mellom i minstefall! 

Hva var det første hun sa til deg?
jeg husker ikke akkurat va det første hun noen gang sa til meg var, men jeg husker at fra første gang vi møttes klikket vi med en gang og hadde utrolig mye tilfelles.  

Hva er det sprøeste hun har gjort?
det vet nok bare Gud..  

Hva er favorittmaten hennes?
noe av det er taco, fiskeboller i hvitsaus, grandiosa osv.  

Trives Therese i leiligheten sammen med Tuva?
ja, jeg vet at hun stortrives som samboer med Tuva!

Hvor lang tid tar det fra hun er på sitt blekeste til bruneste? Og hvilke hjelpemiddler bruker hun? 
Therese blir veldig fort brun, om hun tar sol eller om hun er på ferie. Og det tar en god stund før hun blir "blek" igjen. Det eneste hjelpemiddlet hun bruker er betakaroten og den type. 

Har hun noen i "sikte"?
kanskjekanskje, hvem vet?  

Hvordan er hun på fest? 
i starten på vorset kan hun være litt stille, med mindre det bare er hennes aller nærmeste venner tilstede. men etterhvert blir hun utrolig artig og ja, det er ingenting som slår det å drikke med therese! savner dagene hun ikke var gammel nok til å dra på byen :(  

Hvor høy er hun? 
mellom ca. 160cm-162cm 

Er hun sjenert eller utadvent? 
Therese er en utrolig sjenert person. hun kan være vanskelig å komme ordentlig innpå, men når man først blir kjent med henne er hun veldig utadvent!

Blir hun fort kjent med nye folk?
har aldri opplevd at hun av "avslått" om noen har prøvd å ta kontakt med henne i virkeligheten. eneste er at hun ikke godtar ukjente på facebook, noe som er veldig forståelig!

Blir hun fort forelsket og kjent med gutter?
hun blir absolutt ikke fort forelsket. om hun blir eller er forelsket må det være noe veldig spesielt med gutten. hun blir kjent med gutter på samme måte som venninnene. 

Framtidsplanene hennes?
for øyeblikket lever hun veldig i nuet. hun nyter livet som ungdom, og tar en dag om gangen 

Hva tenker hun om sin fortid?
therese er ikke en person som legger seg tilbake i fortiden, hun lærer og tar erfaringer fra fortiden med seg videre og lar fortiden ligge der den skal være. 

Er Therese veldig voksen av seg eller litt barnslig?
begge deler. hun oppfører seg veldig proffesjonelt og voksent om det er situasjonen, men kan slå seg løs med f.eks. meg om vi tuller og har det gøy  

Er hun en person som snakker veldig mye eller litt mer stille?
kommer ann på om vi har noe å snakke om 

Hva synes hun om høyden og vekten sin? (spesielt høyden)
hun er vel helt normalt fornøyd med høyden sin, men vet at hun kunne tenkt seg 3-7 cm mer på høyden! hun prøver å gå opp i vekt å bygge musker :)  

Er hun fornøyd med kroppen sin?
midt på treet. hun vil selvfølgelig trene seg opp å bli "fit"

Er hun spontan?
hun er veldig spontan av seg, egentlig. hun er veldig flink til å bare gjøre ting hun har lyst til å hoppe i det. slik som denne sydenturen hun er på nå, hun bestemte seg bare noen dager før de reiste. 

Hva er det du irriterer deg mest over ved henne?
at hun er så utrolig sta! hun er verdens beste venn, men det er helt umulig å diskutere med henne, hun er så utrolig sta og står på sitt

Har hun tatt silikon?
nei

Kan hun synge?
jeg synes therese er flink å synge, men hun synes ikke det selv.

Er hun rotete av seg?
utrolig!! men er flink til å rydde innimellom

Hva skjedde egentlig da hun fikk den syke blåveisen, var det fylla? 
det er så mange av oss (inkludert henne selv) som skulle ønske vi visste det...

Hvordan er therese som person?
hun er veldig støttende, artig, imøtekommende og livlig! 

Går hun ikke på skolen?
nei

Hvor lenge har du kjent therese?
jeg har kjent therese siden sommeren 2011

Beste minne?
det er såå mange! tror ikke vi at et beste minne, for jeg blir alltid i så godt humør og føler meg så trygg sammen med henne. så alle minnene er egentlig gode midder og erfaringer

Dårligst karakteren hun har fått og i hvilket fag?
1, aner ikke hvilke/hvilket fag

Hvor mange kjærester har hun hatt etter at hun var 15 år?
ingen 

Hvordan er leiligheten hennes?
hennes og tuvas leilighet er utrolig fin, ikke bare er den moderne, men også så ufattelig hjemmekoselig! man føler seg hjemme med en gang man kommer inn døren! 

Leier de, eller har de kjøpt leiligheten?
de leier leiligheten :) 

Hva pleier dere å gjøre når dere er sammen?
alt mulig rart! vi slapper av, ser på film, er ute å kjører, er på kjøpesentrene her i tromsø, er lamme andre folk, drikker osv. det alle bestevenner gjør! 

En vanlig dag for therese.
hun står opp i 13.00 tiden, spiser frokost, slapper litt av, drar å trener, drar hjem igjen, spiser og etter det henger hun med venner og slapper av for det meste + bloggingen selvfølgelig 

Jobber hun, og i såfall hvor?
hennes jobb er bloggen

Er hun EKTE blodfan av justin bieber?
hun er utrolig stor fan av justin bieber, men ikke så ille at hun har plakater hengende rundt over hele huset! 

Beskriv henne med tre ord!
livlig, betryggende og best 

Hvordan er hun i fylla?
A-R-T-I-G! det går ikke ann å kjede seg når hun er i nærheten! 

Har hun familie i utlandet?
det aner jeg ikke! 

Hvilken pc har hun?
hun har skolepc'en og macbook 

Hva er hennes største drøm?
tror hennes største drøm må være å flytte til USA og leve det gode livet der! 

Hva er hennes beste side?
at hun er en fantastisk bestevenninne mot meg! 

Verste uvane?
hun biter negler 

Er hun kristen?
nei 

Hva liker du mest med henne ?
hennes beste sider!  

Har hun prøvd dop?
nei, så absolutt ikke! 

Hvor lang tid bruker hun på badet om morgenen?
therese er utrolig nok veldig flink til å sminke seg fort! det kommer vel etterhvert når man blir vant med det regner jeg med :) 

Hvor mange kjærster har hun hatt?
ingen, med mindre man teller med barnehagekjærester 

Blir ho fort drita?
kommer ann på hva hun drikker. visst hun drikker "galevin" kan hun fort bli full, men om hun tar det rolig med en cava er hun flink til å holde kontrollen 

Har ho lyst til å bli mamma en gang?
det regner jeg med, hun er så utrolig flink med småsøsknene hennes!   

Hvordan ser fremtiden hennes ut?
jeg synes den ser lys ut! hun er en smart jente som har store muligheter i fremtiden1 

Er hun en skravlebøtte?
nei, ikke egentlig! 

Hva er den største forskjellen fra å lese bloggen hennes til og virkelig være venn med henne?
hun legger jo såklart ikke ut hele livet sitt på bloggen, og kan virke veldig "overfladisk" på nett osv. men i virkeligheten er hun en utrolig smart, grei og "dyp" jente.  

Hva er yndligsdrikken?
det må vel være pepsi max.. 

Har hun droppet ut av skolen?
ja  

Hvordan ble Therese og Renate venner?
det vet jeg ikke helt sikkert, men tror kanskje det også var gjennom fest  

Hva er det egentlig hun har stappet i leppene sine?
restylane 

Hvordan går det med den nye matplanen hennes og treningen?
det går egentlig veldig fint! de siste 2 ukene har hun vært litt utfor linjene, men det er fordi hun har vært syk. ellers går det veldig bra! hun er veldig flink og jeg er så stolt over henne!! 

Hva liker hun mest og minst ved utseende sitt?
mest er vel kanskje øynene? og minst blir vel nesen kanskje, litt usikker

Har hun god selvtillit?
midt på treet. hun går ikke rundt å tror hun er så pen og at ingen er penere enn henne, men hun går ikke rundt å syter om at hun er stygg. for det vet hun at hun ikke er 

Er hun ei travel jente med mye å gjøre?
ja, det vil jeg påstå! 

Genialt med spørsmålsrunde!
så bra du liker det! 

Hva er sko str til Therese?
36-37 tror jeg

Har hun en blåveis på det nederst bilde på dette innlegget? Eller er det svart øyeskygge all over the eye?
det er fra da hun fikk en kraftig blåveis! 

Kan jo stille deg et spørsmål, hvorfor bruker du blåe linser når du er jappse?
jeg liker å ha blåe øyne og trives utrolig godt med det. i tillegg ser det veldig unaturlig ut at jeg skal ha helt mørkebrune øyne når jeg har såpass lyst hår som jeg har nå

Tror hun at hun er kjendis i Tromsø?
nei, slettes ikke! hun føler seg som en hver annen person 

Hvorfor provoserer hun hele tiden? 
hun, vi og leserne synes det er artig å provosere litt! det ligger jo masse ironi og sarkasme bak det! 

Har hun mange uvenner i tromsø blant jenter?
therese har veldig få uvenner, kommer ikke på noen hun er "uvenn" med engang. 

Har hun hatt sex "bloggkongen"?
som alle har fått med seg var hele "bloggkongen og bloggdronning" -stuntet bare tull! så det har hun ikke

Er du hennes aller aller beste Venn?
det er vel tuva vil jeg tro, men hun er en av mine to alleraller bestevenner!  

Er Therese den hun utgir seg for å være på bloggen ?
hun er ikke så utrolig forskjellig fra bloggen til virkeligheten, det eneste er at hun ikke deles det mest personlige med bloggleserne 

Hva gjorde hun på halloween i år? 
var ute, om jeg ikke tar feil

Hva heter dem hun fikk best kontakt med på språkreisen hun var på ?
Andrea og Lema 

Har dere noen gang hatt en skikkelig stor krangel der dere har vært uvenner i mange dager?
nei, og det tror jeg aldri vi kommer til å ha heller. vi er så like hverandre og har veldig mange like synspunkter på ting :) 

Er hun smart? Vet at hun droppet ut av skolen + gikk service og samferdsel osv, men kan jo godt være hun er generelt veldig allvitende og oppegående. Jeg tenker om hun blir plasser rundt middagsbordet med et par politikere og høyt respekterte mennesker, om du da tror hun vil/kan oppføre seg som en som ikke er 17 år gammel med restylane og fan av rosa. Ikke ment som et kritisk spm, har ingenting i mot bloggen hennes eller den personen hun ser ut til å være.
therese er en utrolig smart person, hun viser det bare ikke alltid på bloggen. hun er ikke den type blogger som blogger om hennes meninger om alt og ingenting, for det er ikke så stor interesse hos leserne til therese når det gjelder det. og ja, hun er oppegående og kunne vært med i en politisk samtale uten problemer  

Har hun vert slem mot deg, ditcha deg, baksnakket elns?
hun har aldri vært slem mot meg, hun tar alltid hensyn til mine følelser og hvordan person jeg er. hun har heller aldri "ditchet" meg eller baksnakket meg. hun er ikke en person som gjør sånne ting. har aldri hørt henne "baksnakke" vennene sine. 

Har Therese ett godt forhold til familien sin? 
hun har faktisk et ganske godt forhold til familien sin, snakker med moren daglig, passer på søsknene og er der for dem og faren har hun også et veldig godt forhold med! 

Skryter hun mye av seg selv?
hun skryter aldri av seg selv, hun er for dårlig til det. men vi rundt henne må gjøre det, slik at hun faktisk skjønner at hun er en person hun kan være 100% stolt over å være! 

Er hun full hver helg? Drar hun ut hver kveld?
therese er langt i fra full hver helg, mange helger er hun bare brisen, og nei hun drar ikke ut hver helg. hun hadde for ikke lenge siden 2 edruhelger etter hverandre. (tror jeg) hun har værtfall vært edru nå i det siste, med mindre det har vært noe spesielt som har skjedd

Deler dere alt med hverandre?
vi deler absolutt alt med hverandre

Har Tuva kjæreste?
:o 

Har hun mye guttebesøk?
hvem vet?

Hvordan syns du hun kler seg og sminker seg?
hun kler seg i det hun synes er behagelig, men uten at det ser "slaskete" ut. hun går ofte i en dongeribukse (ect.) og en hettegenser. hun er veeldig flink til å sminke seg og ser kjempepen ut både med og uten sminke!

Er hun kresen på gutter?
veldig!  

Synes du Therese leker deilig av og til?
nei, hun provoserer bare på bloggen litt av og til. bare for å være artig, men leker aldri "deilig"   

Er hun en lytter eller mer snakker?
hun er ikke en person som sitter å lytter på unødvendig syting fra folk, men når f.eks. jeg trenger noen å snakke med og bare "whine" litt til stiller hun alltid opp å hører på alt jeg har å si! 

Snakker hun ofte om bloggen?
hun snakker aldri om bloggen til vennene sine

Blir vennene av therese irriterte pga bloggen?
ingen av vennene til therese er irriterte pga bloggen hennes. bloggen hennes er jobben hennes, og hun forlanger aldri noe fra oss når det kommer til bloggen! hun snakker ikke om den engang, så ingen av oss tenker på bloggen når vi er sammen med henne! 

Skal hun ta silikon og synes du hun burde?
tror hun har planer om å ta silikon, ikke mye da. jeg synes hun burde gjøre akkurat det hun føler for å gjøre! om hun har lyst til å ta silikon og trives med det så ser jeg ingenting galt i å gjøre det. er stor forskjell på å ta 600 gram eller å ta for å få et naturlig resultat. 

 Det var alle spørsmålene som kom før kl 00.00! Resten av spørsmålene svarer jeg på imorgen, godnatt alle blogglesere. Skal forresten hilse fra Therese å si at dere er verdens beste blogglesere! 

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei alle bloggfans, Meline her!

Siden Therese har dårlig internett i syden tenkte jeg å utnytte sjansen til å fyre en spørsmålsrunde om henne, som jeg skal svare på. Siden jeg (Meline) og Therese er bestevenner hadde det vært spennende å se på svarene dere får fra meg. Lenge siden hun har hatt en ordentlig spørsmålsrunde, slik at skal dere få svar på nesten alt dere lurer på! De spørsmålene som blir stilt frem til klokken 00.00 blir svart på rett etter det. Resten av spørsmålene blir svart på i løpet av morgendagen, så bare spørr i vei om hva dere lurer på angående therese!! 

svar del 2 - true or false

Har hørt du kjefter på vennene dine i fylla, og at du omtrent alltid kommer i krangel med noen når du er full?
- Ja, jeg kan være litt rappkjeftig og irritabel i fylla blant vennene mine, en veldig dårlig egenskap jeg har. Men jeg vil ikke si at jeg kommer i krangel med noen hele tiden, det hender nå og da, men ikke så alt for ofte. Det spørs hva jeg drikker, hvor mye jeg har drukket og hvordan humør jeg er i den kvelden.


Har hørt at du går på sprøyter for å bli brunere i huden, er det sant? 
- Det er ikke sant. Jeg har merket at mange tror det, men nei. Jeg er kanskje en av de du finner som er mest redd sprøyter, ser jeg en sprøyte så freaker jeg ut. Hadde jeg derimot gått på barbiedop så hadde jeg ikke mistet brunfargen min så fort som jeg gjorde nå etter jeg kom hjem fra Florida. Det eneste jeg bruker for å bli brunere er betakaroten/supertan. 

Er det sant at du blogger kun for pengene?
 - Jeg blogger for pengene ja, men ikke kun det. Jeg blogger også fordi jeg syns det er morsomt, og jeg blogger for deres del. Det er mange faktorer som spiller inn og gjør at jeg fortsetter med denne bloggen. Pengene er bare en stor bonus som jeg er veldig glad for at jeg har! Hadde jeg ikke fått penger, så tror jeg at jeg fremdeles hadde drevet med bloggen. 

Er det sant at du er sykt overlegen? 
- Hmm... jeg vet ikke? Selv synes jeg ikke at jeg er det, men noen av venninnene mine sier at jeg virker veldig bitchy og overlegen. De trodde jeg var det før de snakket med meg og ble kjent med meg, men det er vel bare førsteinntrykket. Ikke at jeg har lyst at folk skal ha et slikt førsteinntrykk av meg, men det er litt vanskelig å gå rundt med et smil klistret på kjeften hele dagen!


Har du hatt tannregulering?
- Ja, jeg fikk tannregulering når jeg gikk i 10. klasse, og tok den av julen 2010. Angrer litt på at jeg tok den av tre måneder for tidlig, fordi noen av tennene har blitt litt skjeve. Har heller ikke vært flink å bruke platen man får i ettertid, så ja... litt waste of money :(

Bruker du linser? 
- Nei, jeg bruker ikke linser. Jeg hadde brune og blå linser for en stund siden, men jeg har rotet de bort og aner ikke hvor de er.

Sant at du har hatt sex med Eivind Skjellberg, eller skjellz/bloggkongen? 
- Det er ikke sant. Vi hadde et oppdiktet forhold for en stund siden pga bloggen hannes, men ikke noe annet enn det.
 

Sant at moren din kaster deg snart ut av huset? 
- Hun kaster meg ikke direkte ut. Jeg har lenge sagt at jeg skal flytte ut når jeg blir 18, og det har hun tatt til betraktning når hun bestemte seg for å bygge leilighet i øveretasjen. Derfor må jeg flytte så fort jeg finner meg en plass å bo, da det er noen andre som skal bo i leiligheten hun holder på med her.

Er det sant at du syntes over halvparten av disse spørsmålene var litt for drøye/ private?  
- Haha, ja... alt for mye sexfikserte spørsmål.

Er det sant at det å være toppblogger ikke alltid er en dans på roser? 
- Det er sant. Bloggingen kan være slitsom til tider, men jeg klager ikke. Dette er kanskje en av de beste jobbene man kan ha, ekstremt fleksibel arbeidstid, du kan jobbe hvor og når du vil, ingen bestemmer hva du skal gjøre, du er din egen sjef, lett-tjente penger osv. Alt i alt er det mye mer positivt enn negativt med bloggen!

ææh, savner brunfargen :(

har hørt at du og en annen jente brukte dildobelte på hverandre, i russetiden engang.. er det sant?
- Da har du hørt noe jeg ikke har hørt, for det er absolutt ikke sant. Hahahaha?

Sant at du ikke liker å ri? Hvorfor ikke? Når mamman din har hest osv. 
- Nei, jeg liker ikke hester eller ridning. Først og fremst fordi jeg er allergisk, for det andre fordi jeg syns det virker kjedelig. Smak og behag spør du meg, 

Er det sant at du har vert i kontakt med barnevernet?? 
Ja, jeg har skrevet et ganske utdypende innlegg om det. Du kan lese det HER

At du har gått inn på kondomeriet for å møte noen gutter der og ha sex? At du pulte en 16 gammel gutt?
- Ja det er sant, helt sant. Jeg lover dere, alle bruker jo å gå inn på kondomeriet for å ha sex med noen xD

Du og en venninne hadde runket inne på et offentlig toalett? 
- Jeg vet ikke helt hvilken planet du er fra, men her er det ikke normalt at jenter kan runke seg selv i og med at de ikke har kuk.

forhåndsdømming

Hei!

I det siste har det blitt spredt rundt linker til facebookprofilene til det som angivelig skal være Sigrid's drapmenn. Disse profilene har blitt funnet fram til ved hjelp av informasjon fra politiet, bilder som har vært sladdet og lignende som samsvarer med disse profilene. Jeg ser nå at profilen til han ene er stengt, noe som er forståelig. Jeg ble tilsendt linken i natt en gang, og gikk inn for å se. Allerede var alle hatkommentarene begynt å strømme inn. Kommentarer som at han burde dø, skam for norge, brenn i helvette osv var å finne på alle bildene hans. Siden det var en åpen profil hadde alle mulighet til å se det. Og ja, er det slik at han faktisk har drept Sigrid så forstår jeg at folk tar seg den friheten og skriver så mye stygt til han fordi de blir sure (drapstrusler er ikke noe jeg syns man skal gi til noen). MEN er han ikke uskyldig til det motsatte er bevist? Burde man da komme med drapstrusler til en man ikke vet om er skyldig i denne kriminelle handlingen? Jeg syns man kan avvente og se hva som skjer, hva politiet finner ut osv før man trekker konklusjoner om folk. Det gjelder ikke bare denne saken, men det er alt for mye forhåndsdømming rundt om i verden når det gjelder sånne ting. 22. juli var alle rask med å konkludere i at det var en utlending som sto bak - men nei, her var det en nordmann. Det jeg prøver å si er at man skal være forsiktig med hva man sier/kommenterer, get your facts straight først.

Hva mener du, er det rett at en person blir bombandert med drapstrusler og hatmeldinger når vi ikke en gang vet om han er skyldig?

random bilde, men ja..

svar - true or false

 Er det sant at du var mye på fylla i russetiden?
- Haha, joda. Det er vel det, men så må dere huske at russetiden er en ting man gjør en gang i livet (to for min del, rødruss denne gangen) og da gjelder det å nyte det så mye man bare orker. Det var som regel ringtreff hver kveld og drikking, men det betyr jo ikke at alle var dritings hver eneste kveld - det går jo ann å drikke uten å bli kanakkas!
 

 Er det sant at du har vært gravid og tatt abort? Har hørt noen si det...
- Nei, jeg har verken vært gravid eller tatt abort så det er ikke sant. Om jeg en gang skulle bli det og ta abort så vet jeg ikke om det er noe jeg ville delt på bloggen, men per dags dato så har det ikke skjedd.

  Er det sant at du er opptatt av sex og veldig "løs" på fester..?
- Nei, jeg er ikke opptatt av sex og er heller ikke løs på fester. Skjønner ikke hvor du har dette fra, men uansett om jeg hadde vært det så er det jo opp til hver enkelt hvordan man velger å leve livet sitt og hva man vil gjøre uten at alle andre skal ha noe å si. 

 Har lurt på dette en god stund nå, men har ikke villet spurt deg.. men er det sant at du prøvde dop på en fest en gang?
- Jeg har aldri prøvd dop eller ruset meg selv, og jeg kommer heller aldri til å gjøre det. En plass går grensen, og her går den for meg. Ønsker ikke å ende opp som en junkie av noe slag, og jeg føler heller ikke et behov for å prøve det ut kun for å ha gjort det liksom. 

 Tjener du 70 000 på bloggen hver måned, og har du fått bilen sponset?
- Nei, det varierer faktisk veldig mye hva jeg tjener. Noen måneder kan jeg tjene 25 000 kroner, andre måneder mer. Det kommer helt ann på hvor mye arbeid jeg legger i reklamering på bloggen osv. Jeg er litt på latsiden når det gjelder dette, men prøver så godt jeg kan og stabilisere reklame/normal blogging slik at det ikke blir for mye av kjøpt og betalt innleggene. Noe eksakt sum på hva jeg tjener i måneden har jeg dessverre ikke, men som regel litt mer enn mamma. Jeg har ikke fått bilen sponset av noe slag!

 Er det sant at du ble henta av politiet på en fest fordi du var for full?
- Ja, det var en fest i fjor høst tror jeg det var, hvor jeg ble hentet av politiet fordi jeg ikke var i stand til å ta vare på meg selv. Jeg husker ikke selv at jeg ble hentet, ei heller at jeg var på politistasjonen, men jeg hadde tydeligvis løyet om alderen min og vært litt rappkjeftig på politistasjonen. Utrolig flau og barnslig oppførsel mot politiet, men man lærer av sine feil. Etter den hendelsen skjerpet jeg meg kraftig med tanke på drikkingen, og etter det har jeg egentlig ikke vært i noen ille situasjoner. 
 

 Er det sant at du har silikon?
- Dette spørsmålet har jeg faktisk fått så utrolig ofte i halvannet år. Ikke aner jeg hvorfor dere tror det, men nei det har jeg absolutt ikke. Jeg er ikke 18, og mamma ville aldri tillatt det. Jeg har ikke spesielt "store" pupper som gjør at folk burde mistenke meg for å ha silikon, men jaja.. haha? Om jeg har planer om det senere i livet er en annen sak, det har jeg faktisk. Det og nesen er det jeg absolutt vil fikse på, nesen har jeg veldig komplekser for.. Hater hvordan den ser ut i profil og forfra, tenker på det hele tiden liksom. Utrolig slitsomt!

 Er det sant at når du var i Florida hadde du sånn runkemassasje?
- Eh, haha... hva er det? Nei, det er nok ikke sant.
 
 Har du vært utro mot 3 gutter?
- Jeg har aldri vært i et fast forhold så da kan jeg ikke ha vært utro :)

 Sant at du er bifil?
- Du tenker vel på det at jeg har lagt ut bilde på bloggen før der jeg kysser en annen jente? Nei, jeg er ikke bifil. De bildene som har blitt lagt ut er kun vennskapelig, jeg føler meg ikke akkurat tiltrukket av jenter. Gutter er mer min ting, og bare det! Ikke det at jeg har noe imot de som er bifile.
 

 Er det sant at du har en kristen tro, og at du går/har gått i kirken?
- Jeg er kanskje ikke den rette personen til å ha en kristen tro. Har aldri hatt en trosretning egentlig som jeg er tilhenger av, og ikke tror jeg på Gud heller. Jeg har gått i kirken før, men det var kun for konfirmasjonen sin del da vi måtte på så så mange gudstjenester osv. Har også vært i begravelser, dåp, bryllup osv - men det telles kanskje ikke som å "gå i kirken".

 Har du og sophieelise kranglet før? Om hva?
- Vi hadde en falsk "bloggkrangel" for litt siden, men det var noe vi begge var med på og viste om før vi utførte det. Bortsett fra det har vi ikke kranglet noe som jeg vet om, det eneste jeg kommer på er en episode fra Tromsø hvor jeg og noen venninner var på fest der Sophie og hennes venninner var da vi begynte å krangle over ingenting, sa stygge ting osv, men det var ikke noe seriøst og det har vi ordnet opp i.

 Jeg har hørt at du er den peneste og mest populære jenta i hele Norge, er det sant?
- Heeell yes!! Haha, herregud..

  Har hørt at du og faren din har utrolig dårlig forhold, og at det er en hendelsen som har påvirket dette. Hvorfor?
- Det er ikke sant, jeg har et helt greit forhold til min pappa. Det eneste er at vi ikke møtes så ofte, men det er fordi vi har hvert vårt liv med hver vår familie på en måte. Han har sitt å styre med, jeg har mitt. Det er ikke verre enn at jeg en dag spør om å komme på besøk, han bor tross alt bare 10 minutter unna med bil. 

 Jeg har hørt at du egentlig er rødtopp/ginger, true or false?
- Jeg er ikke rødhåret naturlig, så false. Min naturlige hårfarge er en blanding av blond og kommunegrå stygg farge, veldig kjedelig. Den har ikke sett dagens lys siden jeg var 6 år, da startet moren min og stripe håret mitt blondere fordi både hun og jeg syns hårfargen var ufattelig kjedelig. Her er et bilde fra jeg var ca 3-4 år, noe ala det er min naturlige hårfarge.

tannverk

Hei!

Jeg har et lite problem. Jeg har, som jeg har nevnt før, utrolig tannlegeskrekk (les her). Bare tanken av å ringe å bestille time gjør meg redd. Derfor har jeg faktisk latt være å møte opp på de tre siste timene jeg har fått, fordi jeg er for redd. Redd for å få bekreftet at jeg har hull og må borre, få den stygge bedøvelsen og alt det der. Normalt bruker jeg å tvinge tannlegen til å gi meg Dormicum, sånn saft man drikker som gjør at man blir helt slått ut og ikke husker noe fra tannlegetimen. Og etter tannlegetimen oppfører du deg akkurat som du er driiiitings.

Vel, nå de siste 4-5 dagene har jeg hatt tannverk. Den har ikke vært uutholdelig, så derfor ringte jeg ikke tannlegen med en gang. Jeg vet iallefall at jeg har hull i den ene tannen det verker, men er usikker på om jeg har flere hull. Tviler ikke for å si det slik. Iallefall så overkom jeg litt av skrekken og ringte å bestilte tannlegetime i dag. Fikk ikke før 30. JULI???? Skal jeg gå sånn her i nesten 1 og en halv måned? Da blir jo hullet bare større og større, så må jeg sikkert rotfylle til slutt fordi det har blitt så stort. Hva skal jeg gjøre? De hadde absolutt ingenting før 30 juli. Reiser jo til USA 4 juli, og vil jo helst slippe å gå med tannverk hele ferien der nede - det blir jo bare en pain in the ass... 

Forresten, så syns jeg mange tannleger er skikkelig frekke egentlig. De er hardhendte, og når man sier man har tannlegeskrekk og er dritredd for bedøvelsen og sånn så sier de alltid sånn "må du skjerpe deg, du er 17 år. sitt i ro, så farlig er det ikke". Halloo, hadde jeg kunne skjerpet meg hadde jeg gjort det liksom? De setter seg ikke inn i situasjonen din, og drar fram den svære sprøyta og tar helt av. 

Noen som har noen forslag til hvordan jeg kan få vekk tannverket? Og unngå at hullet blir mye større i tiden framover til tannlegetimen?  

 tcmn

bandana - hot or not?

Hva synes dere om bandana som man knyter opp i håret? Det er jo veldig populært for tiden, jeg synes iallefall det er hot. Bandana og pilotbriller sammen er enda fetere. Skal kjøpe meg bandana i alle farger, har iallefall lyst på en gul og en ferskenfarget - det er fint til brun hud! Man kan jo også knyte den på mange forskjellige måter, jeg syns det er enklest å knyte den slik jeg har gjort. Du kan for eksempel ha håret nedover vanlig og ta ta den mellom håret om dere skjønner.

HOT or NOT?

svar del 1

Drikker du ofte?
- Nei, egentlig ikke så ofte (syns jeg). Blir vel hver lørdag, siden det er da folk drar ut. Er ikke så mye annet å finne på i den her byen i helgene for oss som er singel og syns det er kjedelig med "filmkveld" med venninner. Ikke at det er kjedelig å være sammen med venninner, men det kan man bruke alle andre dagene i uka på, lørdagene må man utnytte.


Hva har du tenkt å gjøre vidre nå som du er ferdig på VGS?
- Godt spørsmål. Jeg har jo fått lærlingplass, enten på Skjervøy Møbler AS eller Europris i Harstad - men som dere skjønner frister ikke det noe særlig. Begge plassene er langt utfor Tromsø, og Skjervøy er jo gudsforlatt. Der får man vel en kunde i uka om man er heldig. Derfor blir jeg å takke nei til begge tilbudene, og vurderer å gå påbygning eller et friår og finne meg en jobb. Hater faktisk å tenke på hva jeg skal gjøre, senga hele dagen frister mest.

Hvor lenge har du snust?
- En god stund. I 8. klasse begynte jeg å snuse Röda Lacket løs, haha. Så gikk jeg over til Mocca av en eller annen grunn, og nå snuser jeg Catch Eucalyptus. Så har snust siden 8., men hadde en pause i 9. klasse. Vet ikke hvor mange år det blir, kanskje 3 eller 4. 

Drømmejobben?
- En jobb der man starter sent, slutter tidlig, lite varer og lite kunder. Haha, det hadde seriøst vært en drøm for meg. En chillejobb - sengetester eller noe?

Hvem er dine bestevenner?
- Alle. Neida, men Tuva, Camilla, Renate, Meline, Sofie, Natalie osvosv er de jeg har mest kontakt med. 

Vil du anbefale folk og være russ?
- Absolutt! Russetiden var helt sykt bra, savner det hver dag. Føler at jeg ikke har noe mål i livet lengre. Derfor er det et pluss hvis jeg går påbygning, for da kan jeg være russ en gang til. Men ja, kjør på. Vær russ! Enda bedre hvis dere har russebil/buss.


Hva syntes du er irriterende med folk? Altså andre personer f. eks. venner.. Nevn tre ting.
- Første er vel når de er sånn smått dum og ikke klarer noe selv, haha. Andre er når de ikke klarer å ta telefonen, jaaa RENATE!!! Tredje er når de ikke har penger, det koster å leve.

Hva gleder du deg aller mest til i sommer?
- Floridaturen med Tuva. Nå er det bare 37 dager til vi reiser. Har helt sykt mye å gjøre før avreise - må pakke ned hele rommet mitt i flytteesker... Flytter nemlig etter sommeren for meg selv. Derfor gleder jeg meg også til sommeren er over, og det er bare 115 dager til jeg blir 18. Doomday is near, weeee!!

Hvor mye penger bruker du i måneden?
- 6000-7000 kr kanskje. Prøver å ikke bruke så mye, sparer nesten alt jeg tjener :)

Kan du legge ut et bilde med lillesøsteren din og deg? 

Så bruuun :( Miss it!

Hva blir det beste med å flytte for seg selv?
- Frihet, ingen mas og man kan ha fest hele tiden - det er iallefall det jeg gleder meg til når jeg flytter ut ;)

Hvilken shampoo og balsam bruker du?
 

Hvem fikk du siste meldingen din fra og hva sto det?
- Fra Sophie, det sto "30% ca tror æ, e det æ gjøør:D kordan gjorde du det på geuvaads eller ka det nu hetee"

Hvor mange ganger i måneden shopper du?
- Jeg shopper faktisk sjeldent. Er aldri i byen egentlig, men hadde jeg vært det hadde jeg nok shoppet en del. 

Ser du på deg selv som en bra person?
- Ja, det gjør jeg. Syns jeg er snill og omtenksom, bryr meg om de rundt meg osv. Hvilket inntrykk har dere av meg via bloggen?

Drømmebilen?
 
FIIIN

spørsmålsrunde

Hei!

Tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde, svarer på den på mandag/tirsdag. Dere kan som vanlig spørre om alt dere vil - men jeg svarer ikke på teite spørsmål og spørsmål dere ikke har behov for å vite svarene på. Så da kan dere jo tenke dere selv til hva slags spørsmål jeg ikke kommer til å ta med i svarinnlegget :) Tror det er en god stund siden sist jeg haee spørsmålsrunde på bloggen om jeg ikke husker feil, så er vel på tide. Også vil jeg bare takke alle dere fantastiske lesere for at dere leser bloggen min, og kommenterer! Det gjør meg så glad, og vit at jeg leser hver eneste kommentar selv om jeg ikke er så flink til å svare på de ♥
iPhone-kamera er faktisk ikke så ille på kvaliteten, funker jo greit til blogging eller hva mener du?

hvilket?

Hei!

Har fått tilsendt mange headere og design på mail, og så langt er disse 2 mine favoritter. Jeg vil la dere si deres mening, så derfor lurer jeg på hvilket design dere likte best? Skriv gjerne hvorfor også. Hvilket jeg likte best blir jeg ikke til å si, for da kan det påvirke noen av deres mening. Senere i dag trekkes forresten vinneren av NIKE-konkurransen. Poster det på bloggen i kveld/morgen tidlig.


Nummer 1 / noenlurte.blogg.no


Nummer 2 / eiringratis.blogg.no
 

rosablogger?

Hver dag hører jeg og leser jeg negativ omtale om rosabloggere - men hva er egentlig en rosablogger? Er man en slik en fordi man blogger om hverdagen sin, bruker sminke og er jente, eller er en rosablogger en med blondt hår, tusen outfitbilder og sminkevideoer? Ofte omtales bloggere som rosablogger selv om det ikke er noe rosa inne i bildet - men jeg har egentlig aldri sett en reell definisjon på hva som går under denne kategorien. Jeg vet ikke om noen blogger jeg ville omtalt som rosablogger, en blogg er jo en "offentlig" dagbok der man deler livet sitt med andre og legger ut bilder. Det er veldig mange som gjør dette, til og med den eldre garde. Selv om innholdet i bloggen ikke har noe rød tråd, så kan man likesåvel sammenligne en tenårings hverdagsblogg med en voksens hverdagsblogg fordi de begge blogger om hverdagen sin til tross for at det er veldig forskjellig hva som kommer ut. 

Hva mener DU er en rosablogger? Må kanskje ha noe med rosa i bildet!

svar del 3

Kan du si noe om 22 juli? Kjenner du noen som ble direkte berørt av tragedien? Tenker du mye på det, og på hva som skjedde? Skal du følge med på rettsaken?
- 22 juli var en helt grusom dag, men man ser jo hvor godt nasjonen vår står sammen i slike tunge tider. Jeg vet hvem flere av de som var på Utøya er, men kjenner barer en av de - han er en familievenn. Det gikk heldigvis bra med han, men vil nok si at han enda er berørt av tragedien.

Hva heter mammaen din og pappaen din?
- Trine og Eirik.

Hvor er den lilla og den rosa luen din fra?
- Begge er fra junkyard.no!
 

Hvor mye kostet mopedbilen og hvor mye kostet det å få fikset den osv?
- Betalte 15 000 for mopedbilen, og all reparasjon osv kostet ca 10 000 - men da lakket jeg den jo profesjonelt i tillegg og det utgjorde en god del av summen. Nå må jeg dessverre ha den inn på reparasjon once again fordi eksosrøret har knekt helt av. WIHUUU, bussbitch et par dager fremover. Hvordan skal jeg overleve?

Har du lyst på tungepiercing?
- Hmm, nei, egentlig ikke. Hadde aldri turt å ta det heller, syns navlepiercingen gjorde vondt nok. Har ganske lav smerteterskel..

Hvorfor er du russ i år hvis du blir 18 i september ? da er du jo 94er
- Fordi jeg går yrkeslinje, og der er det bare 2 år skole før du går ut i lærling. Derfor skal jeg være russ i år, siden det er mitt siste skoleår. Om jeg ikke får lærlingplass skal jeg gå påbygning til neste år, og da kan jeg være russ igjen. Haha! Det er veldig mange i Tromsø som er russ i år selv om de er 94ere..


Prøver du og bli ett forbilde til noen? Og være en person som alle liker?
- Nei, jeg prøver ikke akkurat på det. Jeg fremstiller meg selv akkurat som hvordan jeg er, og da er det opp til hver enkelt å bedømme om de liker meg eller ikke. Skjermer dere ikke for noe for å virke som et bedre menneske, da blir jeg på en måte et falskt forbilde. Selv om mange kanskje ser på meg som en "rollefigur" så har jeg som alle andre ting som er negative :)

Er du gift/forlova sidan du har ring på fingern?
- Ja, mamma giftet meg bort når vi var på Gran Canaria i vinterferien.


Hva jobbet du som da du var 13?
- Når jeg var 13 år fikk jeg min første jobb på BurgerMan, et gatekjøkken her hvor jeg bor. Jobbet der i nesten 4 år faktisk :)

Hvordan reagerte foreldrene dine da du ble tatt med av politiet?
- Det var mamma som måtte hente meg på politistasjonen, og helt ærlig husker jeg ikke hvordan hun reagerte, husker faktisk ikke at jeg var på politistasjonen, og det forklarer jo litt hvor full jeg faktisk var. Det var en periode hvor jeg slukte hele vinflaska så fort som jeg klarte, og det endte aldri bra. Heldigvis har søte, snille meg lært å drikke ordentlig nå :)
 

noe du lurer på?

Hei!

Nå kjører RENATE spørsmålsrunde om meg på bloggen hennes, så nå har du virkelig sjangsen til og få vite noe du lurer på som ikke jeg vil svare på. Hun svarer på video, og det kommer i løpet av påskeferien tror jeg. Du finner spørsmålsrunden HER .

svar del 2

Hvem er din aller beste venn for tiden?
- Har jo mange gode venner, men Tuva er jo den som alltid har vært the shit. Er liksom hun jeg har lyst å gjøre alt faenskap med, fordi vi er såpass like. Har hatt en liten periode i det siste der vi ikke har hatt så mye kontakt, men denne uken har jeg vært sammen med hun hver dag så vi har funnet tilbake til hverandre :') Hun har forresten blogget, check it out 


Hva forhold har du til gutter? Er du ute etter forhold/friends eller kanskje friends with benefits? 
- Jeg liker gutter, er jo ingen hemmelighet. Er ikke ute etter et forhold før jeg har funnet en jeg vil i et forhold med, og jeg er såpass kresen at det kan jo ta sin tid. Liker kanskje best å være singel, da kan man liksom gjøre hva man vil - if u know what I mean? :)

Tar du de negative kommentarene til deg? Jeg vet du sier du ikke gjør det men tar du det ikke bittelitt til deg engang? 
- Ikke i det hele tatt, all drittslenging osv i kommentarfeltet mitt ser jeg bare forbi. Hvorfor skal jeg la det påvirke meg liksom, er bare en gjeng med tapere som bruker tiden sin på å rakke ned på andre. Det eneste jeg av og til tar til meg er konstruktiv kritikk, og det syns jeg er helt greit - da tar jeg det til meg og eventuelt gjør noe med det.

Din favoritt kroppsdel hos deg selv og hos gutter?  
- Hos meg selv blir det øynene, haha. Hater å si hva jeg liker med meg selv. På gutter er det smilet, øynene og magen kanskje. Smelter <3 <3 <3 neida
Dette er digg, men er jo kanskje ikke så mange som ser slik ut. Man tar det man får :)

Kan du lage hårvideo om hvordan du fisker håret til daglig? 
- Ja, kan prøve å få til en video i dag kanskje. Lover ingenting.

hvor høy er du?
- Jeg er 159,9 sikkert. Snart 160, wuhuuuu

Hvordan går det ann å være så tynn? Det er dritfint, men jeg vil også være tynn, hva gjør du?  
- Spiser sjokolade, sitter forran TV'en, sover, gidder aldri gå noen plasser osv. Jeg er verdens lateste person og jeg spiser bare dritmat, men er jo selvfølgelig ikke alle som kan det. Jeg har utrolig høy forbrenning, så derfor trenger jeg ikke trene osv for å holde meg tynn. 

Siden mopedbilen din er registret som en moped, er det påbudt med hjelm inni den da? 
- Haha ja xD Nei, det er det ikke. Hadde jo faktisk sett helt hjernedød ut...

Hva gjorde du når du fikk vite at du var på 1. plass på blogg.no? 
- Laget fest og feiret med alle i hele Tromsø! Neida, husker faktisk ikke. Smilte vel bare og blogget videre?

Hvordan var du når du var 12 år? 
- Et barn.

Bekymrer du deg noen ganger for at du kan få hudkreft av all den solingen?
- Nei? Jeg tar ikke så mye sol, har ikke tatt sol siden jeg kom hjem fra syden. Skammer meg faktisk, føler fargen forsvinner så jævlig fort. Må skynde meg å ta sol i morgen tror jeg. Skjønner ikke hvorfor dere tror jeg tar sol hver jævla dag, because I dont.


Når begynte du å drikke? Har du noen gang røyket? Den forige du kysset?
- 8 klasse. Ja, når jeg gikk i 8/9 klasse. Hemmelig nemmelig :):):)


Er det sant at du ble tatt fra døgnvill passet ditt? og hvorfor? :)

- Fordi jeg ble alt for full på torsdagen, drakk for mye, og nektet å forlate når politiet ba meg om det. Var liksom bare vanskelig og oppstanasig. De sa liksom at hvis jeg gikk så skulle de ikke ta fra meg båndet, men tror dere jeg hørte etter? Nope, skulle absolutt diskutere med de. Dummeste man gjør, gikk glipp av både fredagen og lørdagen, og hadde en helvettes skoledag på fredagen. 

På døgnvill med blåveisen, hahah


Har du noen gang gjort noe ulovelig? Hvis, hva da?
 

- Haha, joda.. Stjal når jeg gikk på barneskolen, kjørte firhjuling uten lappen på ungdomsskolen, kjørte med to på firhjulingen, vært på byen med fakeleg, kjøpt alko og snus med fakeleg ++. 
 
Sånn, mer kommer i del 3. Hope your happy.

svar del 1

Føler du at det er mye om deg selv som du ikke deler på bloggen din?
- Både ja og nei. Jeg deler faktisk utrolig mye om meg selv på bloggen, eneste jeg ikke deler er jo for eksempel om jeg krangler med folk (hva som blir sagt osv), hver gang jeg kommer for sent på skolen, alt jeg spiser iløpet av en dag, når jeg går tur med hunden osv. Altså - det er mye enkle og hverdagslige ting jeg ikke orker å dele, men det er ikke så mye ellers som jeg ikke deler.

Hva har skjedd med deg og Tuva? Er dere ikke venner lengere?
- Det som har skjedd er vel at vi har forskjellige venner, går i forskjellig klasse osv. Vi er selvfølgelig venner enda, men kanskje ikke like gode som før. Er jo sammen med hun også når det passer for oss begge :)

 

Hvor mye tjener du på bloggen din?
- Skjønner jo at det er interessant, jeg synes alltid det er interessant å vite hvor mye andre bloggere tjener for eksempel. Jeg tjener 12.500 for å ligge på 1. plass i mnd + inntekter fra sponsorer osv. Litt mer enn mamma for å si det slik.

Går du på melanotan?
- Skjønner ikke hvorfor en del har spurt om dette, men nei - det gjør jeg ikke. Tror ikke du finner noen med mer sprøyteskrekk enn meg! Hadde det vært i tabelettform hadde jeg sikkert gjort det, men ikke når jeg må stabbe meg selv med noe piss. Går på litt overdose av betakaroten derimot :D

Hvor mange kjærester har du hatt?
- Haha, hmm... Ingen seriøse, kun barnehage- og barneskolekjærester. Så søtt xD Neida, men er ikke sånn kjærestejente. Iallefall ikke enda, kanskje jeg blir det når jeg finner en jeg liker veldig godt?

Når fikk du mensen?
- Interessant........ Fikk den ganske sent, slektes på min mamma. Fikk den faktisk 14. februar i 2010, en heller fin valentinsdate med blodet.

Hvor er de wallsticker/ klistermerkene du har på veggen fra?
- Den dere har sett er fra Pandoras Eske, har flere jeg skal vise dere i morgen!
 

Hvordan har du det?
- Haha så koselig spørsmål :D Jeg har det faktisk veldig fint for tiden. Trives på skolen, med vennene mine og generelt i hverdagen. Har det veldig bra hjemme også, krangler ikke så mye med mamma som jeg brukte å gjøre og alt går generelt veldig bra!

Er du fornøyd med deg selv siden du legger ut maaange lettkledde bilder?
- Både ja og nei. Jeg har jo ting jeg er fornøyd med, men har også mine skavanker som alle andre. Legger det ut fordi jeg er fornøyd med selveste bildet, og kanskje fordi jeg vil få litt bekreftelser fra dere om at jeg er fin :PpPppPpPpp

3 ting du gjør når du kjeder deg? 
- Jeg haaater å kjede meg. Det første jeg gjør er å ta meg en snus, så tar jeg frem PC'en og spiller litt Bubble Witch. Ellers kan jeg finne på og bare se på meg selv i speilet, nappe øyenbrynene, gå tur med Lotta osv. Ikke noe skikkelig spennende akkurat.

Noe du angrer på at du har gjort ? sånn med utsendee eller kroppen..
- Ja, jeg angrer på at jeg fikk den forbanna blåveisen. Samtidig som blåveisen kom fikk jeg et sår rett under øyenbrynet, og nå har jeg et arr der. Under arret ligger dødt vev eller noe som lager en liten kul under øyenbrynet, slik at det har blitt skjevt der. Hater meg selv av og til...

Når skal du få nytt design? Liker ditt, men er litt lei... Og du vet jo, forandringer fryder!
- Venter faktisk på bilder til ny header nå, så blir vel nytt design så snart jeg får sendt bildene til hun som fikser på bloggen min!

Kjenner du Kjartan som jobber på naboen? :D
- Nei, jeg kjenner han ikke. Men han var på jobb der når det var karneval og mye å gjøre, så så han da :)

ka synest du om at folk slenger dritt anonymt? :-)
- L-A-T-T-E-R-L-I-G. Godt nok beskrevet? Det er så lavmål og tragisk som du kan få noe til å bli. Hvem gidder å bruke tiden sin på å trykke ned andre mennesker liksom, til og med personer man ikke kjenner. Den oppførselen tilhører barnehagen, ikke der en gang. Den tilhører ingen plasser. Jeg har aldri slengt dritt anonymt til noen, og har ikke akkurat behov for å gjøre det heller.

Leser du alle kommentarene dine?
- Ja, jeg bruker å lese kommentarer på forrige innlegg når jeg poster et nytt. Da leser jeg gjennom alle. Vet jeg ikke er så flink å svare dere, men dere skal vite at jeg leser det dere skriver. Takker for alle positive ord jeg får, det varmer veldig :D

Hvorfor ble du fraktet bort av politiet fra en fest?
- Fordi jeg var slem, full og teit.


Kjøper moren din mye ting til deg?
- Nei, hun kjøper meg så og si ingenting. Strøm, mat og tak over hodet. Resten må jeg punge ut for selv, men det er forståelig da jeg tjener egne penger og enkelte måneder mer enn hva hun gjør. Har vært flink å betale selv fra jeg fikk min første jobb som 13-åring. Er også ekstremt flink til å spare, sparer sikkert 60-70% av det jeg tjener hver måned.

Når begynte du å drikke/feste?
- Jeg holdt fest hjemme hos meg i 8. klasse, trodde jeg var sååå kul når det kom folk fra 9. og 10. klasse dit. WOOOOO!!! Begynte å drikke sånn smååått da, også ble det litt mer i 9. klasse osv.

Når synes du man er blitt "gammel" nok til å drikke?
- Når du føler at du klarer å ta ansvar for det du gjør, og at du har kontroll, ikke gir etter for gruppepress og selvfølgelig at du ikke er 12 år. Det trenger jo selvfølgelig ikke være greit for foreldrene dine, det er jo det som er morsomt med tenårene. Gjøre ting man vet man ikke har lov til og prøve å ikke bli oppdaget!


Kliner du med noen på ver eneste fest du er på?
- Selvfølgelig, e itj nå fæst uten :)))))

Har hørt at du er skikkelig bitchy og selvgod, er det sant?
- Jeg kan sikkert virke litt "bitch"? når man ikke kjenner meg, fordi jeg er veldig sjenert i starten. Etter hvert som du blir kjent med meg så tror jeg de aller fleste vennene mine kan bekrefte at jeg er snill. Selvgod vet jeg helt ærlig ikke, tror ikke jeg er det?

spørsmålsrunde

Nå kjører jeg en spørsmålsrunde, er en stund siden jeg har svart på spørsmål så tenker at det er på tide nå. Dere kan spørre om hva dere vil, men det er ikke vits å spørre om jeg kan linke bloggen din, kommentere den eller si hva jeg syns om designet - det har jeg ikke tid til. Alt annet er lov, ting du lurer på hvor er fra, ting du har hørt som du vil ha bekreftet/avkreftet osv. Skal sette i gang og svare på noen av spørsmålene i morgen, men dere vet jo hva jeg skal gjøre i morgen så det blir kanskje litt lite tid   

SPØR I VEI!

Første dagen i syden - saaavn!

Svar på spørsmålsrunden

Har fått inn en del spørsmål, men må desverre avslutte siden Therese er ferdig i løypa.

Hvordan er hun å være med?
Hun er en veldig variert person, dette kommer helt an på hvordan dag hun har. Den ene dagen kan hun være ganske chill, å ikke gidde å røre på seg. Mens andre dager, kan hun ikke sitte i ro.

Hva er det beste hun vet?
Sove, party og junk food.

Værste uvane?
Hun blir fort fri for strøm på telefonen (gidder aldri å lade den), og hun klarer aldri å holde seg unna facebook I fylla, noe som resulterer ?fine? statuser.

Hva var første inntrykket deres av henne?
Sofie: Mitt første inntrykk var at hun var veldig sjenert og lita..
Camilla: I edru tilstand så virket hun som hun var overlegen og ganske sjenert. I alkoholpåvirket påstand kom hun med et gullkorn til meg «du e så kul, en dag ska vi bli bestevenna»!

Hva er den beste egenskapen hennes?
Hun er flink å skrive og argumentere. Hun kan klare alt, hvis hun vil

Har hun kjæreste?
Nei.

Er hun sur ofte?
Nei, hun liker å kødde med at hun er sur.

Er hun et sovedyr?
JAAAAAAAA!!!!

Er det noe dere syns er plagsomt som hun gjør?
? når hun ikke klarer å begrense alkoholinntaket sitt.

Er hun til å stole på?
Ja Er hun snill? Hvorfor?
Ja. Hun stiller alltid opp for vennene som trenger det, også er hun en veldig god lytter.

Er det mange gutter som vil ha henne?
Ja

Har hun mistet jomfrudommen? Hvem mistet hun den til?
Ja, til Justin Bieber xDxD

Fester hun mye?
For og si det sånn, edruhelg for Therese er og være edru enten fredag eller lørdag. Altså, EN av dagene.

Dårligste karakter? Beste karakter?
1 og 6

Er hun en person som ofte er i godhumør, eller er hun en pessimist?
Som oftest i godt humør. Alle har jo sine dårlige dager:)

Syns dere Therese er irriterende?
Når man har henne på overnatting, og man selv er veldigveldig trøtt. Har hun en tendens til å ligge og flire av seg selv, og prate tull.

Kan hun være veldig sjefete?
Hvis hun ikke får det som hun vil, blir hun «sur». Så ja

Syns dere hun er veldig fisefin?
Ja, hun synes alt er ekkelt

Er hun populær?
Alle i Tromsø vet jo hvem selveste TCMN er.

Hvorfor blogger hun så lite?
Fordi hun har et annet liv enn bare bloggen

Er Therese den samme person på bloggen, som i virkeligheten?
Ja, det vil vi si. Hun er ikke som mange andre bloggere, og skal ha "det perfekte liv".

Hvordan linje studerer hun?
Salg, service og sikkerhet.

Vet dere hva hun vil bli?
Hollywoodfrue

Hvor lenge har dere kjent henne?
Rundt 2 år.

Hvordan ville dere beskrevet henne med tre ord?
Omsorgsfull, gal og lat.

Forsover hun seg hver dag?
Hun har forstått at det er viktig med søvn, å legger seg dermed tidlig om kveldene. Noe som resulterer i at hun kommer tidsnok til skolen (til tider)

Hvordan reagerer hun om fans/blogglesere kommer bort til hun?
Hun blir ganske flau og kan kanskje virke litt overlegen, men det er ikke meningen. Hun syntes det er kjempe koselig.

Snakker hun noe om leserne sine?
Ja

Bruker hun selvbruning?
Nei, betakaroten. Hun blir alltid flekkete av selvbruning x)))

Hvorfor ble hun hentet av politiet i fylla?
Som dere vet, var hun bare 17 år.

Hvis dere vet alt om henne? Hvorfor har dere aldri vært på bloggen før da?
Hahaha, har ikke vi det? Tror du er en ny leser :p:p

Sjekk ut denne søte jenta sin blogg, hun va faktisk den eneste som spurte etter linking:
Trykk HERfor å komme på bloggen hennes. Dere spurte om noen bilder, hadde ingen flere på pcn. Bedre enn ingenting :)


 

kjøpe eller ikke

Skal jeg kjøpe disse skoene fra BikBok, eller ikke? Jeg var og prøvde de på fredagen, og de hadde de beige i min størrelse. Visste ikke helt om jeg falt helt for den lyse fargen, og vurderer å spørre om de får inn de svarte i 36-37.. Hva tror dere? Jeg er så usikkeeeer!!

Har jo bestilt de mørkbrune fra Nelly, så kanskje jeg burde gå for de beige.. men samtidig trenger jeg jo svarte? HERREGUD så vanskelig. Blæh.. De er forresten mye finere i virkeligheten! 


 

en bjørnetjeneste

Hei hei!

Kunne dere som er russ i 2013 og 2014 være så snill og meldt dere inn på russ.no? Hvis dere gjør det, må dere velge at dere bor i Tromsø og går på Tromsø Maritime Skole (dette endrer dere senere til deres egen skole, om et par uker). Det ville hjulpet oss på vår skole stort, håper at så mange som mulig av dere kan gjøre det! De som er tidlige å melde seg inn på russ.no kan nemlig få gode rabatter og tilbud som dere ikke får om dere melder dere inn senere. Dere må gjøre det før midnatt, tusen takk!!

Hilsen hemmelig russ ved Tromsø Maritime skole.

ukens spørsmål

- Mener du virkelig at overvektige folk har skyld i at dem selv er det?
Nei, det var ikke det jeg sa. Jeg sa at de som er overvektig og ikke gidder å gjøre noe med det, og heller ikke prøver, men sitter forran pcen med junkfood, brus og annen dritt ikke trenger å klage. Når de syns de er så overvektig kan de iallefall prøve å gjøre noe med det. Jeg har jo klaget over at jeg er for tynn, og jeg har faktisk prøvd å gjøre noe med det. Prøvde nøtter siden de har så mye kalorier, men hadde nøtteallergi og havnet på legevakten etter en halv hvalnøtt. Prøvde å spise ofte og regelmessig, men har innsett at forbrenningen min er for høy og at det kommer seg sikkert med årene.

- Hvorfor slettet du videoen?
Vet ikke, angrer litt nå, men var bare så jævlig irritert egentlig. What ever, gjort er gjort.

- Kan du ikke heller betale for sol selv istedet for å få det gratis? :)

Ville du betalt for noe du kan få gratis? Nope... 


- Hvor er fjærkjolen din fra?
Den er fra Asos, men de har den ikke nå lengre. Og alle som sender meg mail og spør om å få kjøpe den, dessverre. Elsker den! Må bare finne rette anledningen til å bruke den.... hører jeg nyttårsaften???


- Er det en spesiell grunn til at du har blogget så dafft i det siste?

Har vært så sykt sliten i det siste. Psykisk og sykisk. Vet ikke hvorfor, men det har nok med mørketiden å gjøre. Er heldigvis på vei "opp" igjen, skal få litt orden og sånn så blir det nok bedre. Hater å lese gjennom bloggen min for tiden, den suger så jævlig. 

- Hvorfor er du aldri sammen med Tuva lengre?
Vi er ikke venner? 


- Hva heter sangene i sminkevideoen?
Nummer 1: Medina - For Altid   //   nummer 2: Rihanna - We Found Love   //   nummer 3: Cher Lloyd - With Your Love

- Hvordan tar du negative kommentarer?
Egentlig så tar jeg de ikke til meg, men irriterer meg selvfølgelig over noen mer enn andre. De som begynner å snakke dritt om meg som person overser jeg bare totalt, for dere kjenner jo ikke meg sånn som jeg er, og har derfor et veldig lite grunnlag til å slenge dritt. Enkelte innlegg merker jeg folk reagerer mye mer, men det jeg skriver er jo det jeg mener så hva andre mener om det jeg mener får bare være. Sevlfølgelig kan jeg si ting på en litt feil måte av og til, og da reagerer folk på det og jeg retter opp i det.Hade

ukens spørsmål

Hvor høy er du?
- Jeg er 1.59 ca, men vokser jo stadig så ikke lenge før jeg er 1.60.

- Kan du fortelle litt om linjen du går på, hva du kan bli etterpå og evnt, om du "anbefaler" noen å gå linjen. Og snittet som var når du kom inn om du husker det.
Jeg går salg, service og sikkerhet VG2 med markedsføring som hovedfag. Det er veldig lett stoff å lære seg, da det går på mye ting som faller naturlig for deg. Du kan bli alt innenfor reise, salg osv. Er ikke helt sikker selv egentlig, men ja :p

- Hvilken Canada Goose har du kjøpt?
Fjorårets svart Expedition damemodell i størrelse XXS. Kjøpt på finn.no brukt til 4900 kroner :) Skal vise dere bilder når jeg får den, gleder meg til å kaste den lilla drittjakken min. Vurdert og brenne den også, haha!

- Hva har skjedd med fingeren til Tuva?
Hun var på SATS og trente, og mistet en vektstang på fingeren eller noe. Usunt med Trening, hahaha!

- Har du skadet deg selv før?
Ja, haha. I Bulgaria sparket jeg gjennom en glassdør slik at den knuste, og måtte på legevakta og sy masse sting på leggen og foten. I tillegg fikk jeg en stygg blåveis for et par måneder siden... thug life!pen :)

- Det morsomste du har gjort med bloggen din?
Haha, det var når jeg køddeblogget en dag og overdrev som faen og en milliard av dere klikket helt!
Haha, morsomt! Nå skal jeg spise middag, puss puss ;*******

ukens spørsmål

- Har du hatt regulering?
Jepp, hadde regulering i sånn cirka 9 måneder. Tok den av 3 måneder for tidlig, og har ikke brukt platen (den knakk) slik at jeg har ikke rette tenner nå lengre. Ung og dum, det er mej.

sykt peeen

- Bruker du extensions?
Nope, it's all mine. Eneste gangen jeg har brukt extensions i det siste var når jeg krøllet håret for tre uker siden tror jeg det var. Kan ikke bruke clips fordi mitt hår er så rett avklipt, så derfor kan jeg bare bruke det når jeg krøller håret!

- Hvilke tre blogger er favoritten din?
Først og fremst liker jeg veldig godt annais sin, hun har så fin brunfarge, fint hår, peeen osv! ellers leser jeg tuvaw og rhenriksen hver dag, men liker også veldig godt noram sin. Ja, for NORA har begynt å blogge igjen, wiiii!!

- Kan du vise hvordan du lager hårduttene du bruker å ha av og til?
Ja, skal lage en video på det så fort jeg får min egen pc tilbake. Den skal være ferdig reparert den 16 november, wuhu. Egentlig er det ikke noe stor hemmelighet, for en clean dutt bruker jeg donut og for en mer messy dutt bruker jeg hårstrikk med fakehår fra glitter (av og til donut + fakehår-strikket)

Her brukte jeg hårstrikket med fakehår uten donut under

- Hvorfor skriver du aldri om pappaen din?
Fordi jeg nesten aldri er hos han. Tiden strekker på en måte ikke til! 

- Vurderer du virkelig å skaffe deg jakke med ekte pels på hetten?
Ja, det gjør jeg faktisk. Har jo en sånn wannabe goose jakke nå, og jeg fryser i hjel i den allerede - snøen er enda ikke kommet. Det blir bare så sykt kaldt her i Tromsø på vinteren, og jeg er en person som fryser veeeeldig lett. Derfor har jeg sett at det er noe for meg. Skal skrive et innlegg om disse pelsgreiene snart....

Nå måå jeg spise, er sulten!!!

ukens spørsmål

- Hvorfor er du aldri sammen med Tuva lengre?
Hun har sitt liv, jeg har mitt. Vi er ikke venner lengre. Neida, vi er jo selvfølgelig bestevenner. Vi bare bruker å ha et par perioder der vi ikke er så mye sammen. Blir heller ikke så mye nå som vi ikke går i samme klasse, og er ferdig til forskjellige tider på skolen. Har merket at jeg savner hun ganske mye, så får vel gidde å dra den feite (IRONIII) kroppen min et par hus bort i gata og ha en liten reunion, haha. 

- Hvor er den blå jakken din fra?
Urban. 1299 om jeg ikke husker feil, eller 1199. Kanskje 1399.


- Hvor er den grønne jakken din fra?
Zara. 999,- garantert.


- 3 positive og 3 negative ting med mopedbil?
Positive: vaarmt og godt så du slipper å bli våt + musikk, greit fremkomstmiddel siden du kan ha med deg masse bagasje og en venninne/kompis, det blir lettere å kjøre opp til bil siden du er vant til å kjøre i noe som ligner litt.
Negative: den går bare i 45 hvis du ikke trimmer den, det kan være vanskelig å finne deler til den hvis noe blir ødelagt (jeg finner på molandgaard.no) og det ser litt/veldig harry ut.

- Hvilke løsvipper bruker du?
Aaah, det er så mange forskjellig. For det meste bruker jeg fra Ardell - det syns jeg er de beste. Elsker nummer 116! 

- Hvorfor virket du så sur på sminkevideoen?
Hmm.. fordi det faller meg ikke naturlig og sitte å glise som en annen idiot forran kamera til meg selv. Og fordi jeg var sykt sliten, og bare ville få unna sminkevideoen. Pluss at nordlendiger kan virke litt "surere" generelt på grunn av tonefallet. 

- På en skala fra 1-10, hvor mye betyr bloggen for deg? Hvordan ville du reagert om bloggen ble slettet?
Vil si 8,5 egentlig. Den betyr veldig mye, og det som betyr enda mer for meg er alle dere fantastiske lesere som gjør hverdagen min tusen ganger bedre. Får så masse koselige tilbakemeldinger, smiler fra øre til øre når dere er så koselige. Om den ble slettet hadde det bare vært one thing to do - suicide.


- Hva skal du i kveld?
..... gjeeeett? SOVE!!!

- Hvilken krølltang brukte du for å lage krøllene på bildene med den fargerike kjolen?
Jeg brukte Gorgeous Curl Wand - krølltang, fåes kjøpt HER. veeerdens beste <3 


natta.

flere ukens spørsmål

- Hvordan redigerer du bildene dine?
Jeg bruker bare Picasa og redigerer kontraster, farger, beskjærer bildene osv. Du kan laste det ned HER, utrolig enkelt program. 


- Hvorfor faket du forholdet mellom deg og Eivind?
Haha, har ikke peiling egentlig. Gikk jo aldri offisielt ut med det på bloggen, så sånn sett faket jeg det ikke for dere. Var bare på facebooken min, pluss at Tuva valgte å poste bilde på bloggen hennes.

- Hvor mye veier du og hvor høy er du?
Jeg er 158 eller 159 cm høy, og veier ca 43 kg. Er ganske lite, men prøver så klart og komme opp i vekt.


- Får du betalt for å blogge om sminke?
Nei, jeg har et jevnt samarbeid med makestyle. Får aldri betalt for å skrive om produkter derfra, og jeg velger alltid selv hva jeg vil skrive om ut av det jeg får tilsendt. Skriver liksom aldri om produkter jeg selv ikke ville brukt.  

- Hvor mange land/steder har du vært iløpet av de to siste årene?
Jeg har vært i Norge, Sverige, Finnland, Polen, Tyrkia, USA og Bulgaria. Ikke noen flere land som jeg kommer på nå.


- Føler du at du er kjendis på Kvaløya?
Ehm, ja?

- Hva synes du om leserne dine?
Huff!!!!!! Neida, jeg digger de. Er utrolig glad for at de leser bloggen min og hjelper meg til å oppnå og oppleve det jeg har gjort til nå. Setter utrolig pris på alle kommentarer og mailer jeg får fra dere, all god tilbakemelding og all konstruktiv kritikk.  


- Kan du lage videoblogg oftere?
Nei, vet ikke hvordan man gjør det :) Joda, skal prøve å få gjort det. Må bare få tid til det! Blir ikke flere ganger i uken bare så dere vet det. Tar litt tid hvis man skal lage en litt ordentlig video, jeg klarer ikke bare filme i et dårlig lys og slenge den ut på youtube uten noe redigering eller lignende. Syns det er så utrolig kjedelig å se på "snakkefilmer" om ingen verdens ting som ser ut som de er tatt rett ut fra et digital kamera fra 2001.

- Har du noen gang røyket?
Jeg røyket litt en periode i 9. klasse, men ikke siden da. Røyk er ikke godt egentlig, holder meg til snus.  

- Hva er det kuleste med festing, og hva er det teiteste?
Det kuleste er jo absolutt å drikke seg driiiiitakanoooon og ikke klare å gå. Det teiste er å ikke være driiiiiiiiitakanoooon!!! Neida, men det "kuleste" er jo stemningen og folkene man er sammen med. Det teiteste er hvis det er skikkelig dårlig og kjedelig, og hvis det blir avsluttet.


- Hvor kan man kjøpe fleece genserene du har med det norske flagget på?
Du kan kjøpe de på Marvins Outlet butikker, pluss på nett HER 

ukens spørsmål

- Hvordan går det på skolen? (fravær, karakterer osv)
Joda, ventet på dette spørsmålet. Fraværet er ikke så bra som jeg hadde håpet på det skulle bli i år. Ble litt mye utskeielser i starten med forsentkomminger osv. Spesielt første uken. Har skjerpet meg en del i det siste, men ikke nok til at jeg er fornøyd. Skal få til å komme tidsnok hver eneste dag! Karakterene er jeg sånn greit fornøyd med. Vi har hatt 4 prøver, og jeg har tatt 3 av de. Skal ha den siste snart. Har gjort det bra på alle egentlig, men dritbra på den siste.

- Hva slags gutter liker du?
Det er veldig variert, men jeg er egentlig utrolig kresen på gutter. Skal være ærlig og si at jeg tenker mye på utseende - de må liksom se bra ut. Når det gjelder utseende ser jeg mest på stilen, håret, ansiktet osv. Ellers må de ha humor, være lett å snakke med, ha en bra personlighet and so on. Det de fleste ser etter tror jeg. Jeg liker også litt bad boys, hehehe. Kødda. Ikke.

- Har du lyst på kjæreste?
Egentlig nei, er ikke ute etter noe. Finner jeg en, hvem vet, men det er ikke sånn at jeg føler jeg må ha det. Liker å kunne gjøre hva jeg vil uten å ha noen forpliktelser og grenser. Ser ikke på meg selv som en kjærestejente. Er nemlig en player jeg. Neida, kødda faktisk nå.

- Har du tenkt å ta tattovering?  
Ja, har vurdert det. Aner ikke hvor jeg har lyst på, men kan poste et innlegg med bilder av tattoveringer jeg syns er fine. Liker spesielt plasseringene i nakken, ved trusekanten (standar...), håndleddet og bak øret. 

- Hvem ser du på som dine nærmeste venner? 
De jeg ser på som aller nærmest er vel Tuva - hun er den jeg alltid har vært superclose til. Ellers har jeg mange jeg kan snakke med om alt - Renate, Cecilie, Meline, Sofie, Camilla, Marte. Jeg har også mange venner som jeg er "god venn" med, men jeg nesten bare drar ut med i helgene og sånn.

- Hvor mye tjener du på bloggen?
Hehe, tror dere jeg kommer til å si hvor mye? Nei, det blir jeg ikke til å si. Er iallefall en sum jeg kan leve på, det er vel det eneste jeg kan si. Noe jeg vil tilføye er at jeg da sparer kanskje 80-85% av det jeg tjener, så at jeg er bortskjemt eller noe vil jeg ikke si. Levner kanskje 5000 på konto som jeg kan bruke på hva jeg vil i måneden, og går alltid som en fattiglus iallefall den siste uka før jeg får lønn.


suss til leserne mine, nå stikker jeg på butikken. Hejdå!
 

ukens spørsmål

Svarer litt på noen ofte stilte spørsmål, siden det er en stund siden sist!

- Bruker du sensitive eller strong i tannblekingspennen din?
Jeg bruker strong tror jeg, mener og huske at det var det som sto på pakken når jeg fikk den.

- Var du og Eivind sammen, og var du virkelig utro mot han?
Ja, var utro som faen. Fra første dag vi ble sammen! Nei, vi var ikke sammen - det var bare kødd. Det vil si at nei, jeg var ikke utro heller. Så alle som spør om det, now you know.


- Hvor mange nære venner har du?
Jeg har vel 7-8 venner som jeg føler jeg kan si de meste til. Er ikke alle jeg sier alt til, et par stykk vet alt om meg og et par vet noe. Man må være forsiktig med hva man sier til hvem, for det er ikke alle man kan stole 100 % på.


- Hvorfor har du blogget så lite i det siste?
Hater bloggen vel, er det et spørsmål egentlig... blogger jo bare for pengene, så når jeg ikke har noe reklame å blogge om gidder jeg ikke blogge! Neida, hehe. Er vel fordi jeg har hatt lite interessant å skrive om i det siste, hatt litt liten blogglyst (alle har vel opplved skrivesperre), men det kommer sakte men sikkert tilbake :D

- Er blåttøyet helt borte?
Ja, hvis dere ser det på noen bilder er det fordi jeg bruker gamle bilder. Eneste som ikke har gått bort er en liten kul ved slutten av øyenbrynet. Vet ikke hva det er, men jeg kan liksom røre på det og alt så må jo være noe som ikke skal være der. Er ikke skjellett iallefall, så vurderer å dra til legen for å sjekke hva det er for noe.


Noe mer du lurer på, spør her så svarer jeg neste mandag!

russeproblemeeeer

Hei!

Jeg er jo som sagt russ dette skoleåret, og det gleder jeg meg veldig til. Skal få bestilt russeklær og sånt tidligst mulig slik at jeg får det billig. De har alt for stort utvalg av ting fordi jeg har problemer med hva jeg skal velge. Hvilken bukse, hva slags gensere, t-skjorter osv. Dere kan jo si hva dere syns? Har et par ting det står mellom liksom..

Husk at russebuksen og russelua skal være i BLÅ farge. (nei, man blir ikke svartruss av salg og service. Det er økonomi på den yrkeslinjen, og økonomi blir blåruss eller noe sånn)

RUSSEBUKSER:

En av disse russebuksene. Vurderer nummer 3, men vet ikke. Skal jo selvfølgelig stryke på ting så de blir ikke så tom.

TOPPER:

Kanskje 3 av disse toppene, hvilke 3 var finest?

HETTEGENSERE:

2-3 hettegensere. Hvilke 3 likte du best?

FLEECEGENSERE:

En av fleecejakkene. Hvilken?

JOGGEBUKSER:

Hvilken joggebukse? Haha.

SKO:

Et par av disse skoene?

RUSSELUER:

Hvilken russelue?

Så ja, help me out kjære snille, søte lesere!

svar på spørsmål

Hvilke blogger leser du? 
- Jeg leser fast tuvaw, livingdoll, rhenriksen, kissie, kenzas, fokis, sophieelise, isabelles, nettenestea, stineemarik ++


Hva synes du om bloggere som redigerer bildene sine? 
- Altså, jeg bryr meg egentlig ikke. Hvis de vil redigere bildene sine så får de gjøre det. Selv om jeg kanskje syns det er teit å redigere seg selv tynnere og sånn. Det å redigere bort kviser og andre urenheter syns jeg ikke gjør noe, det er jo for bilde sin skyld. Og de kvisene man redigerer bort er jo ikke noe man har fast hele livet, men derimot å redigere seg tynnere er noe helt annet. 

Hvor mye tjener du på bloggen i måneden?
- Det er en privatsak, og noe jeg ikke blir til å fortelle. Det eneste dere muligens vet om er jo det topp 20 får utbetalt per måned, og der får jeg 12 500 for å ligge på 1. plass. Men er ikke vits å tenke så mye på hva jeg tjener osv. Bloggen er jobben min per dags dato i og med at jeg ikke lengre jobber på gatekjøkkenet.

Hva gjør du de dagene du ikke har noe å blogge om?
- Hvis jeg ikke har noe å blogge om en dag, kan jeg gjerne gå litt langt bak i arkivet for og se om det er noen innlegg jeg kan reposte. Hvis jeg ikke finner noe, lar jeg enten være å blogge ellers skriver jeg et dritkjedelig innlegg der jeg nevner at jeg ikke har noe å blogge om.

Hvilke bilder fra den siste photoshooten med Michelle liker du best?
- Jeg klarer ikke helt bestemme meg, men det står mellom disse 4 bildene.
Er du fjortis?
- Haha... Vet ikke hva folk definerer som fjortis, men hvis det er en person med blondt hår, mye sminke og lever livet sånn som jeg gjør så kan man vel si det. Jeg selv vil ikke se på meg som super-fjortis men har mine stunder. Får høre fra venner noen ganger at jeg ikke må oppføre meg så fjortis osv, men alle har vel noen sånne dager. Det jeg definerer som fjortis er det noe alá her:

Man kan jo også selvfølgelig se fjortis ut uten å ha en fjortis oppførsel.

Fester du mye?
- Har hatt mine perioder der jeg fester litt for mye i blant, men orker ikke å gå noe nærmere inn på det på bloggen.

Røyker du/snuser du (isåfall hva)?
- Jeg snuser skruf fresh white. Jeg røyker ikke, men gjorde det en liten periode på ungdomsskolen. Det er ikke å anbefale med tanke på at jeg har astma. Bestefar døde av KOLS som han utviklet gjennom mange år med røyking og astma. Så hold dere unna det sier jeg bare, er ikke sunt. Det er heller ikke snus, men jeg har ikke klart å slutte selv om jeg med hånden på hjertet ikke har prøvd så hardt heller.

Hvorfor har du bare Lotta? Og hvor har hun vært siden hun nettopp har kommet hjem?
- Broren min er hjemme i sommerferien og bor, siden han går på skole i bardufoss og bodde på internat. Han er veldig allergisk, så vi satte Lotta bort på pass hos en venninne av mamma. Bella har vi gitt til noen mamma kjenner siden det ble for mye å ha to hunder.
Hvordan så håret ditt ut etter du farget det blondt? Var det ikke gulskjær?
- Jo, det var ganske mye gulskjær skal jeg si deg. Det er enda litt, men det har jeg planer om å bleke for å få bort så fort som mulig. De første dagene etter jeg hadde farget det var det knallgult + litt oransje, men det så for det meste slik ut:
Kan du vise bilder av deg selv når du var 13-14 år?
- Jeg tar det i et eget innlegg :) 

Din første header på bloggen?
- Hahahahah... her:


Hvordan så det gamle rommet ditt ut?


Nå skal jeg hive meg i gang med et par innlegg til :)

frøken norge

Nå sitter jeg sammen med Marte og chiller på pcen. Vi begge er stappmette, kunne personlig rullet over bruen til byen. Noen av dere har kanskje fått med dere at Marte er med i semifinalen i Frøken Norge? Den 7. august kommer 8 videre til finalen, og jeg vil gjerne at Marte skal være en av de. Derfor trenger vi deres hjelp.

I forbindelse med konkurransen lagde vi i mai en video som jeg og Katrine hjalp Marte veldig mye med, den kan dere se under her. For å stemme på Marte i Frøken Norge kan dere sende FN15 til 2105 (koster 3 kr), eller gå inn på facebook og stemme HER (det er gratis). 

Lei meeg

Nå har kameraet mitt streiket. Det vil absolutt ikke ta bilder! Regner med det er objektivet, men det har blitt akuratt sånn som Tuva sitt var for en stund siden. Uansett hvilket modus, hvilket rom, hvor nærme, hvor langt i fra osv så vil det ikke fokusere. Det er akuratt som om objektivet sitter fast eller noe. Har prøvd å ta objektivet av og på, ta ut batteriet, stille inn kameraet i alle slags moduser og innstillinger. Uansett hva - no pictures... dette ser jo lovende ut for bloggen.

Her er Tuva sitt kamera, sånn er mitt også nå:
 

Spørsmål og svar 3

Kan du lage sånn innlegg som TUVA gjorde om alle månedene i arkivet ditt?
- Ja, kan vel gjøre det selv om jeg egentlig ikke liker å herme. Regner med det går bra for Tuva så lenge jeg linker hun for idèen, hihi! Forresten så har hun bursdag i morgen, eller om nøyaktig 1 timer og 23 minutter.


Veier du seriøst bare 40 kg? Er det normalt på din alder?
-  Det er seriøst ja. Har veldig høy forbrenning, er ganske lav, lett benbygning og i tillegg trener jeg aldri så har ikke så mange kilo med muskler... mehe. Nei, det er ikke akuratt normalt. Det er heller litt for lite. Og plis ikke spør meg hva som er normalt og ikke, for jeg aaaaaaner ikke!

Er russen på skolen deres gal, og har du blitt svartelistet?
- Aner ikke, tror egentlig ikke det. Nei, enten har vi ikke svarteliste eller så har de ikke hengt den opp. Jeg tror iallefall ikke at jeg blir det, men hadde jeg blitt svartelista hadde jeg gått rund med vanngevær hele tiden og beskyttet meg selv.

Hvordan er forholdet til deg og moren din?
- Ikke så veldig bra, mest på grunn av meg. Har gjort mye som gjør at hun ikke stoler på meg, blant annet så lyver jeg alt for mye om småting som bare er teit å lyve om. Vi har jo ellers et greit forhold der vi kan snakke om ting, finne på ting sammen osv.


Når skal du få nytt design? Begynner å bli litt lei nå...
- Nytt design er på vei snart! LUCA holder på å lage det, så regner med jeg har nytt iløpet av helgen om han ikke har det for travelt. Kjenner at jeg selv er møkklei, og nå som jeg ikke har så mye å blogge om så hjelper det alltid med et nytt design - får nemlig bloggkick hver gang!

Hva gjør du akuratt nå når du skriver dette innlegget?
- Jeg sitter og spiser knuste isbiter med skje fra et glass, har TV'en på Torsdag kveld fra Nydalen og Bella ligger i fotenden min. Koselig :) Samtidig sitter mamma og ødelegger alt med å snakke om hest i telefonen... sjooooooookk.

 Kan du lage et innlegg med gamle outfits? 
- Ja.... her er en smakebit:
img1632
HAHAHAHAHAHHA. mitt første outfit på bloggæææn. 12 oktober 2009

Kan du vise et gammelt bilde av deg fra bloggen din? 
img0103
naaaaaaaaaaaw!

Nå har jeg ikke tid til å svare på mere, må løpe med laderen til Tuva. Vi snakkes <3

Spørsmål og svar 2

Hva skal du i påsken?
- Siden mamma har dratt til Barcelona uten meg (fuck you), skal jeg tilbringe litt kvalitetstid med pappaen min. Skal til Malangen (dritgøy....) fra tirsdag på campingvogn. Gleder meg kjempemasse!!1!!1 ELSKER campingvogn, og iallefall når det er midt i ødemarka. not :) jaja, whatever. må ta med meg sminke og masse tull så jeg ikke bare blogger om at jeg sitter og spiser brødskive med nugatti.

Når kommer sminkevideoen og må-gjøre video del 2? 
- Sminkevideoen gidder jeg ikke legge ut. Skal filme en ny når jeg får det nye speilreflekskameraet (canon eos 1100d), fordi det er mye bedre filming på det. Får kameraet etter påske. Må-gjørevideoen kommer når jeg og Tiril spiller inn litt flere klipp, aner ikke når det blir!

Hvor høy er du og hva veier du? 
- *lav. Jeg er 158,8 (hehe) og veier 40.

Hvilken hårfarge har du naturlig og hvilke farger har du hatt? 
- Kommunegrå. Har ingen bilder, siden mamma begynte å stripe håret mitt når jeg var 6 år. Jeg har hatt kommunegrått med blonde striper, jeg har hatt rødt hår under og blondt over, jeg har hatt gulerotfarget, jeg har hatt brunt, jeg har hatt svart, jeg har hatt og har blondt. 

Hva liker du best med å blogge? 
- Dere, altså alle mine lesere. Tilbakemeldingene og responsen jeg får. Også synes jeg det er morsomt å blogge de dagene jeg virkelig føler at jeg har tid og får ordentlig til. 

Hva synes du om at topp 20 bloggene får betalt hver måned? 
- Det er jo et smart trekk fra blogg.no sin side, for å hindre at bloggere bytter plattform. Og selvfølgelig synes ikke jeg det er dumt, for jeg får jo en ekstra inntekt. Skjønner jo at mange syns det er surt og kjipt, men det er slik det er å drive buisness - man må ha det beste tilbudet for å holde de der.

Takker du ja til alt du kan få sponset? 
- Nei, absolutt ikke. Jeg takker ja til det jeg finner av interesse. Hvis noen vil sende meg en caps (dårlig eksempel) så takker jeg nei, for hvorfor skal jeg gidde å skrive om noe jeg overhodet ikke ville brukt selv? Og hvis noen gir meg 1000 kroner for å skrive om en rappesang de nettopp har lansert, sier jeg også nei. Interesserer meg overhodet ikke. Meningene mine kan ikke kjøpes.

Hvordan ser huset ditt ut innvendig, kan du vise bilder?
- Ikke spør en gang. 

Hvilke er dine 2 favorittbilder av de du har tatt med MICHELLE?Nå må jeg pakke og rydde ferdig. Vi snakkes!

Spørsmål og svar

Hva er ditt fulle navn?
- Therese Charlotte Margrethe Nielsen. Før het jeg Therese Charlotte Johnsen, men så endret mamma etternavn og la til Margrethe når farmora mi døde. Jeg er faktisk kun oppkalt etter besteforeldre og sånn. Mor heter **** ****** Therese Nielsen, farmor het et eller annet med Margrethe som mellomnavn og oldemor het et eller annet med Charlotte som mellomnavn. Oppfinnsom mamma og pappa, hæ? Jada! Skulle egentlig hete Mia da :)

Hvorfor godtar du ikke facebook venneforespørsler?
- Jeg vil helst ikke ha en haug av bloggfans som venner. Prøver å holde meg til mitt eget liv når jeg er på facebook, og ikke drive med bloggsnakking der også. Godtok en del for leenge siden, så er noen som er venner med meg, men nå for tiden godtar jeg ingen. Så hvis du er en engel kan du godt slette meg som venn hvis du vet jeg er venn med deg! Du kan heller like fanpagen min her :) 

Hvordan er det å ligge på 1. plass? 
- Egentlig tenker jeg ikke så mye over det. Jeg sjekker aldri statistikken min lengre, ei heller topplisten. Blogger når jeg har tid og ikke kun for opprettholde 1. plassen. Får jo helt klart mye flere tilbakemeldinger fra dere, noe som er utrolig koselig. Selv om jeg blogger lite så er jeg veldig takknemlig for at dere leser bloggen min!

Kan du lage meg design? 
- Nei, sorry. Jeg var ganske flink med design osv før, men har ikke laget selv på evigheter så er ganske blank på det området nå. Han som har laget mitt design heter Gussan, og er utrolig flink. Han har vel laget de 3-4 siste designene jeg har hatt. Jeg får det gratis mot at han får reklame, men tror han lager mot en liten sum penger. Husk at design er noe som tar litt tid hvis du skal gjøre det skikkelig. 

Hvilke blogger leser du og kan du si litt om de? 
- Jeg leser ikke så mange blogger hver dag, men kan jo nevne de jeg må innom daglig for å sjekke:
TUVAW: Min bestevenninne gjennom godt og vondt, og en utrolig flink blogger. Spør du meg syns jeg heller Tuva skulle vært på 1. plass! Hun blogger om det meste som jeg også blogger om, og er veldig flink å skrive!
HANNAVAAGE: Denne bloggen anbefalte jeg i går til dere. Som sagt er hun veldig flink å blogge, skriver gode innlegg og virker som en kjempesøt jente. Hun blogger om livet sitt i San Francisco.
LENEORVIK: Lene er ei jente som jeg først møtte når vi var på et "bloggoppdrag" i Oslo. Utrolig koselig og veldig jordnær. Har fulgt bloggen en stund nå, og hun skriver kjempebra. I hovedsak en moteblogg, og hun kan virkelig kle seg! 
LIVINGDOLL: Jenta er utrolig nydelig, og bildene inspirerer kjempemye!

Hvor mange søsken har du og hvor gammel er de?
- Jeg har 1 bror, en halvbror, en halvsøster og to stebrødre. De er 18, 12, 10, 6 og 4.

Hva liker du med Justin Bieber, og hva er favorittsangen?
- Åh, ALT! Han er så fantastisk kjekk, herlig smil, nydelige øyer, fint hår, perfekt sangstemme og helt fantastisk utstråling. Han gir virkelig alt av seg selv! Favorittsangen er egentlig de aller fleste, men for tiden hører jeg mye på Runaway Love. Fengende, men fin sang!
 
Har du en spotify spilleliste å dele med oss? 
- Jepp! Min Justin Bieber spilleliste, haha. Her -> JB FOREVER

Hva gjør du når du ikke blogger?
- Egentlig ikke en dritt. Chiller på pcen, jobber, er på skolen eller er med venner. Ikke noe spennende liv for å si det sånn! 

Hvem er dine bestevenner og kan du vise bilde av de? 

Tuva

Mathias


Marte

.. og Charlotte som jeg ikke har noe bilde sammen med!

Hva syns du om responsen du fikk på at du skulle gi bort hundene?
- Noen av dere var faktisk dritfrekke og angrep meg nesten for at jeg skulle gi de bort. Kalte meg egoistisk, hore osv. Dere vet jo ikke hva som ligger bak, og NEI - bloggen tar ikke tiden min fra hundene. Er det noe jeg bruker minst tid på i hverdagen, så er det bloggen (og å rydde rommet.. heh). Det var jo nøye gjennomtenkt før jeg bestemte meg for å gi de bort, men som jeg har nevnt så har de kommet tilbake nå.

Fikk du svar på noe du lurte på?

"Dumme" spørsmål og svar

(Svarene er ikke nødvendigvis riktige, but Google is my bestfriend!)

Hvorfor har mange afrikanere store neser(nesebor)?

- Det kan ha noe med klima å gjøre. Med større nesebor kan de puste inn mer luft, noe som trengs hvis det er mindre oksygen i luften (sånn som enkelte steder i Afrika).  I store deler av Afrika har de ikke behov for å varme opp luften de puster inn, noe vi nordmenn må gjøre. Flertallet av nordmenn har små, smale neser og små nesebor som varmer opp luften vi puser inn før den kommer til lungene.

Hvorfor blir vi eldre og dør?
- Genetisk er cellene våre "programmert" til å slutte å dele seg etter ca 120 år. Denne prosessen blir "speedet" opp alt etter hvordan vår livsstil(kosthold, stress og andre giftstoffer) er og vårt samfunn. Vi eldres og dør av denne grunn.

Hvorfor er snøen hvit, og is blank?
- Hvis du tenker over det, virker det merkelig at snøen er hvit egentlig - siden det bare er masse vann som har blitt frosent. Så hvor får snøen den karakteristiske fargen? Snøen er nemlig sammensatt av masse små krystaller som har falt sammen, så det er millioner av fasetter som lyset kan reflektere i, i millioner av retninger. Derfor er effekten du ser "hvit. Is er også krystaller, men for det meste uten luft. Derfor får ikke lyset samme refleksjonsmuligheter fra isen som det får fra snøen, og du ser isen som blank.

Hvorfor er planeter runde?
- På grunn av tyngdekraften. Siden det er like jevnt på begge sider av objektet, i dette tilfellet planetkjernen, er det en lik mengde gravitasjon som trekker inn massen på alle sider.

Hvorfor smaker sjøvannet salt?
- Når det regner og vannet renner langs fjell, bakker og landskap, løser vannet ut salt fra steiner. Deretter skylles saltet sammen med vannet inn i bekker og elver, for til slutt å ende opp i havet. Saltet holder seg i sjøen fordi det ikke er noen plass for vannet å renne ut av sjøen.

Hvorfor gråter vi når vi er trist?
- Det er noe usikkert, men menes å være en kjemisk reaksjon i kroppen som et resultat av en følelse som involverer smerte eller tristhet. Nyfødte barn feller ikke tårer, for de har enda ikke evnen til denne kjemiske reaksjonen som er nødvendig for tårer.

Hvorfor faller vi?
- Sånn at vi kan lære å ta oss selv opp igjen

  
Har du noen morsomme spørsmål med svar?

Blondine eller brunette?

Nå har det gått et par måneder siden jeg farger håret mitt blondt. I starten fikk jeg høre veldig mye at jeg ikke burde ha farget det, og at jeg var mye finere som brunette. Nå begynner en del folk å helle over på motsatt side, og mener at jeg kler blondt bedre. Selv er jeg litt usikker, men til hverdags trives jeg best som blondine. Når jeg hadde brunt hår følte jeg det var veldig slitt, tørt og kjedelig. Ja, rett og slett kjedelig. Som blondine føler jeg meg mer "tilpass", og det er jo ikke å legge skjul på at man får liiiitt mer oppmerksomhet som blond (vet ikke om det er pga at man virker dummere, eller om man rett og slett blir søtere).

Hvis du lurer på hvordan jeg fikk det fra brunt til blondt, kan du lese her


Skal nevnes at etter jeg ble blond har jeg fått mye finere øyenbryn... hehe! Hva syns du, blondine eller brunette?

Spotify lister

Tenkte å dele et par av spotify listene mine med dere. Kan jo være noen som ønsker å finne ny musikk eller bare se hvilken musikk jeg hører på. Link ligger i navnene under, så er bare å trykke på de så får du listen opp. Spotify kan du laste ned gratis på www.spotify.com om du har lyst på det :)

Sovelista

Moodlista

Chillelista

Trance osv.

Har nettopp hatt storopprydning på spotify listene mine. Hadde masse drit der, ingenting lå i rett liste og det var bare utrolig vanskelig å finne fram. Har enda en del opprydning igjen, men det orker jeg ikke ta nå.

Stem på Jamie

Som Tuva også har reklamert for, vil vi begge gjerne at dere stemmer på Jamie i Blenda konkurransen. Han fortjener virkelig og vinne, foreldrene også. Det er sikkert mange andre verdige vinnere, men min stemme har gått til Jamie. Premien er at Jamie får gratis barnehageplass i 1 år om han kommer på 1. plass, noe jeg syns foreldrene fortjener. Det virker slitsomt og måtte styre sånn med matkjøp på nett og å måle opp mat hver dag, noe de må. Sier ikke at han skal vinne pga sykdommen, men bildet er bra og foreldrene har virkelig stått på for å sanke stemmer. 

STEM PÅ JAMIE HER

Hvis du ønsker å stemme på han, kan du legge igjen en kommentar hos Tuva på dette innlegget, så er du med i trekningen av FAST shampoo og balsam.


Se så skjønn! :) Beklager for et "oppfordre til å stemme" innlegg, men jeg håper virkelig at gutten har en sjangse til å vinne!

Litt flere bilder av Jamie, med tillatelse fra foreldre til å legges ut:

Haha, så søtt :D

Kler jeg briller?

Når vi var på Gran Canaria, prøvde jeg mamma sine briller. Mange sa jeg kledde briller, men kanskje ikke akuratt disse. De ser litt for "voksen" ut for meg. Uff, klarer ikke se på bilder av meg mer. Kjenner faktisk at jeg savner det brune håret litt, men det er siden mitt er så disgusting gult akuratt nå. Blir sikkert mer fornøyd når jeg får en fin blondfarge med litt mørkeblonde striper. Ok ja - NOK OM HÅR.

Kler jeg briller?

Stygg uvane det der med å løfte et øyenbryn.... uff!

stem på meg :)

Hei!

Mamma har deltatt i en konkurranse hvor vi kan vinne en tur til Hollywood. Vil du være så snill å stemme på oss i Pepsodent konkurransen på facebook? Deler ut to solkort til to tilfedige som har stemt. Gå inn > HER < for å stemme. Har alltid drømt om å reise til Hollywood, men med mitt og mammas budsjett skjer det nok ikke før hun er pensjonert om 20 år. Haha!

Skriv navn, e-post og hvor mange stjerner du ga i kommentarfeltet. (du kan også trykke på bildet for å stemme) Dere må ikke bare si at dere har stemt 5 stjerner og ikke gjort det. Merker hvis noen gjør det :)

Tusen takk hvis du gjør det, da er du en knupp <3Forresten, besøk AnonimDagbok! En kjempegod blogg :)

snart jul, hva skal jeg ønske meg?

Fikk et spørsmål fra http://camillaahoiland.blogg.no om hva jeg ønsker meg til jul. Har ikke tenkt så mye på dette, men kan jo skrive ned et par ting som jeg vet jeg kunne hatt bruk for og ikke orker å kjøpe selv.♥ Fjernkontrollsutløser og kamerastativ
Når jeg ikke har noen til å ta bilder av meg, så må jeg stable kameraet oppå bøker, lys og alt annet jeg finner for å få perfekt høyde. Det er ganske slitsomt, så et kamerastativ hadde passet helt perfekt! Siden jeg ofte bruker selvutløser, må jeg stå med kameraet og ta en hånd forran objektivet for at den skal fokusere rett, så springe bort og stille meg i posisjon. Hadde før en fjernutløser, men har mistet den, så vil gjerne ha en ny. Det er mye lettere, for da slipper man å få masse dårlige bilder!


♥ Gavekort på BikBok
Sier vel seg selv hvorfor jeg vil ha det. Blant alle basic klærne er det mange skatter som jeg elsker. De har begynt å få mye flere moteriktige klesplagg der, og derfor hadde det ikke skadet med litt "gratis" shopping der!


♥ Jakker og kåper
Åh, jeg elsker kåper. Jeg kunne gjerne hatt 50 kåper! Det er så mange forskjellige å velge mellom. Fasonger, farger, former - ja, you name it! Derfor ønsker jeg meg mange fine kåper. Kanskje ikke akuratt de på bildene, men litt mer "ungdommelige" holdt jeg på å si.


♥ Money, money, money
Is so funny, in a rich girl's world! Noe av det beste jeg vet er å ha mye penger, for da kan jeg kjøpe alt jeg vil ha omtrent. Okei, ikke alt, men mye. Så hvis noen i familien ikke vet hva de skal kjøpe til meg, gi meg penger. Selv om det er en ganske upersonlig julegave, så blir jeg glad uansett! Tanken som teller, you know.


♥ Sjokolade!!!!
Ja, sjokk... Haha, neida. Jeg elsker sjokolade og det er helt knall å ha masse godis som man kan feite seg opp på i jula. Da vet dere lesere hva dere kan sende til meg før jul, loveyouall! Haha, neida igjen.

♥ Shoes for my small feet
Nå trenger jeg meg virkelig noen mer elegante høyhelte sko. Har bare sånne uelegante, sånn partysko type. Vil ha noen normale, men jeg sikler alltid over de mest horete partyskoene så derfor ender jeg alltid opp med å kjøpe det. Til familie og venner: bruker størrelse 36.

♥ Hva ønsker du deg til jul, hvis du har tenkt på det?

retard knær

Nå har jeg samlet energi etter gårsdagens Døgnvill! Var sykt bra, og det var mye liv. Jeg har litt vondt i halsen i dag, for å si det sånn.... The Prodigy som avsluttet festivalen var helt syk. Jeg sang som bare det på Smack My Bitch Up, haha.Har i flere år lurt på hvorfor jeg har retarded'e knær. Det går ann å bøye de så langt bakover liksom, så når jeg står og "slapper av" så stiller jeg meg automatisk sånn med det ene kneet og det blir bare mer og mer tøyd.

Ser jo heller ikke så fint ut, men jeg klarer ikke finne ut hvorfor jeg har sånn. Vet du?

Venstre - vanlig / Høyre - bøyd bakover


Venstre - vanlig / Høyre - bøyd bakover

sjokoladesugen

Sitter her og holder på å dø av sjokoladesug! Også har vi ikke sjokolade i skapene, og jeg har heller ikke lyst å dra på butikken. Skal nemlig rydde litt. Haha, jeg skriver jo hele tiden at jeg rydder - er bare det at jeg er utrolig treeeeg!!

Hvis du vil sende meg melkesjokolade i posten, bare send en mail til tcmn@hotmail.no så skal jeg gi deg adressen.. Hvilke sjokolader jeg liker? Jo, disse er favorittene:
- Eventyrsjokolade


- Melkerull


- Vanlige melkesjokolade plater

Nå må jeg slutte, frister meg selv helt sykt. Skal gå å gjøre noe som ikke har med sjokolade å gjøre!

CIAO

hvilken farge?

Jeg sitter og ser på et par sko fra http://gojane.com. Som sikkert mange av dere vet, er jeg stor fan av høye sko med platå på. Det ser så bra ut, og det er absolutt favoritt typen blant pensko. Hvilken farge likte du best?


Love them :)

hva har du rett foran deg?

Jeg har et bord med diverse ting på. Hva har du rett forran deg? (se bort ifra pcen!!)

Nå skal jeg gå en ordentlig tur med bikkja, så skal jeg suse avgårde til Tuva :) Blogges når jeg er der!

endelig er tuva hos meg <3


Endelig har Tuva ♥ kommet hjem, og det var veldig koselig å se hun igjen. I kveld skal Tuva sove her, og da skal vi nok finne på noe å blogge om. Som noen av dere sikkert har lest på Tuva sin blogg allerede, har vi tenkt å lage en video (evt. liveshow). Derfor lurer vi på hva vi skal videoblogge om! Det blir ikke må-gjøre video i kveld, det kommer senere i løpet av ferien (mest sannsynlig....).

- HVA SKAL VI LAGE VIDEO OM?

svar del 1 - BLOGG

Her kommer del 1 av svarene innenfor kategorien blogg. Du kan enda stille spørsmål, trykk her. Bare husk å lese innlegget for reglene hvis du skal stille spørsmål til meg :)

1. Hvor får du inspirasjonen din fra?
- Det er faktisk veldig forskjellig. Jeg kan få inspirasjon fra http://tuvaw.blogg.no, utrolig nok, men det er en sjelden gang. Ellers henter jeg vel inspirasjonen min på andre blogger, ting som kommer i hodet mitt og idèer jeg utvikler fra andre idèer :)

2. Hvilke blogger leser du?
- Noen dager er jeg innom alle blogger jeg finner, men de jeg tar meg selv i å snike innom opptil flere ganger daglig er:

// http://kenzas.se


// http://annais.blogg.no


// http://noram.blogg.no (bekjent)


// http://livingdoll.blogg.no


// http://kissies.se (ps, på tide med ny header??)


// http://ulrikkelunds.blogg.no


// http://tuvaw.blogg.no selvfølgelig <3


3. Hva fikk deg til å begynne å blogge?
- Kort sagt var det dette som først fikk meg til å opprette bloggen min...

Det faktum at blogging var utrolig populært, og jeg hev meg med på bølgen. I starten brukte jeg kjempelang tid på å skrive gode innlegg og rettet på skrivingen veldig mye, men etter hvert som jeg har blogget en del er det blitt litt likegyldig for meg.

Etter hvert fikk jeg andre intensjoner og hensikter med bloggingen min....

Nemlig da topplista begynte å spille en rolle for meg! Husker jeg var i stor ekstase da jeg plutselig var på 65. plass, så var jeg på en soleklar 37. plass, og deretter bar det bare videre oppover. I det siste har jeg vært stabilt på 9. plass, og jeg er kjempefornøyd! Jeg har kommet meg på topp 10, takket være alle dere trofaste lesere. Dere spiller en stor rolle i hverdagen min, og bloggen min hadde selvfølgelig ikke vært det samme uten dere.


4. Hvor mye betyr det for det å ligge på topplisten?
- Vel, det betyr egentlig ganske mye for meg. Jeg elsker blogging, og jeg elsker bloggen min og leserene mine. Det er kjempekoselig å få telefonsamtaler, utallige mail og pakker i posten pga en liten brøkdel av hverdagen min - nemlig bloggen min. I det siste har jeg fått mange flere positive tilbakemeldinger angående bloggen min, og jeg blir så utrolig glad for det. Når jeg lå stabilt på 18. plass ca, tenkte jeg ikke over hvor stort det var og jeg var mer likegyldig ovenfor leserene mine. Brydde meg ikke så mye da jeg fikk høre at "åh, jeg elsker bloggen din", men nå har jeg åpnet øynene mine mer og ser at jeg har fått oppfylt noe som kanskje en god del jenter drømmer om - nemlig å få være på topplisten og ha en vel lest blogg. Så ja, bloggen betyr mye og den betyr enda mere når jeg ligger på topplisten <3


5. Hva skal det til for at du blir fast leser av en blogg?
- Her er jeg ganske åpen egentlig. En blogg må ikke være fullkommen og ha alle faktorer jeg ser etter i en blogg. De kan han noen av faktorene, og jeg kan fremdeles elske bloggen. Men her er noen ting:
* et design som vekker oppmerksomhet, men samtidig setter bloggteksten og bildene i fokus
* et bredt ordforråd og at teksten ser ut som den er brukt litt tid på
* at personen er litt jordnær, og ikke blogger om bare f. eks. sminke
* gode bilder, ikke for flittig bruk av google bilder


6. Blir du sponset?
- Ja, det blir jeg. Og vet dere hva? Nå skal jeg ikke lyve og si at jeg elsker alt jeg får, for noe bryr jeg meg ikke så mye om og da gir jeg det videre til venninner. Det var ikke det jeg skulle si, men dette: Etter hvert som jeg har hyppig begynt å motta produkter i posten, tar jeg det litt for gitt. I starten var jeg overlykkelig og superglad for å få en maskara i posten for eksempel, men nå betyr det ikke like mye. Jeg vil ikke høres for bortskjemt ut, men jeg tenker ikke så mye over hvor heldig jeg er lengre. En ting skal dere vite: Jeg er utrolig takknemlig for alt jeg får!
Noe jeg har fått opp gjennom tiden:

Sko fra http://brandos.dk


"Wang" bag fra http://modekungen.se


Smashbox O-GLOW fra http://coverbrands.no


Solbriller fra http://solbrillekongen.no


Uggs fra http://whoogaboots.co.uk


De beste hårproduktene EVER fra http://makestyleshop.no


7. Kan vi få se den første headeren du hadde?
- Sorry, den er ikke i arkivet og headeren er mest sannsynlig lagret på pcen min som ligger død i Elkjøp's søppelbøtte :( Men jeg skal si ifra om jeg finner den, selv om jeg tviler sterkt....


8. Hva synes vennene dine om at du er så høyt på topplisten?
- Egentlig ikke så mye. De er nok blitt vant til det tror jeg. Vi tenker ikke noe særlig over det, eneste er at jeg og Tuva innimellom blir glad på våres egne og hverandres vegne over at vi er kommet lenger opp på topplisten. Også hører jeg ofte fra folk jeg ikke kjenner så godt, men bekjente, at jeg er på topplista! Haha, som om jeg ikke vet det ;-)

... sånn er det ikke iallefall :)


9. Hvor mange kommentarer har du til sammen?10. Er du fornøyd med bloggen din?
- Ja, er i grunnen det. Det jeg selv vet at jeg kunne gjort bedre, er å bruke litt mer tid på innleggene og oppdatere litt hyppigere - samt inkludere dere lesere mer ved å stille spørsmål på slutten som jeg faktisk gjorde for en liten stund siden. Ellers er jeg ganske fornøyd med bloggen min, designet og oversikten :)


11. Hva liker du best med bloggen din?
- Oh.... vanskelig spørsmål! Vel, det må jeg vel si er dere leserene! Det er jo egentlig en selvfølge. Bloggen hadde ikke vært så bra og fullstendig som jeg syns den er uten dere. Uten alle de flotte kommentarene og de søte tilbakemeldingene dere gir meg ville jeg ikke hatt all inspirasjonen og "utholdenheten".

Nå er det natta! Kommer flere svar etter hvert i løpet av de neste dagene. I morgen kommer det noen godbiter av innlegg... Et med et helt naturlig sminkemerke fra http://makestyleshop.no, et der jeg viser t-skjortene jeg har kjøpt fra Tyrkia også sikkert noe annet tull som jeg finner på :)

kjører en liten spørsmålsrunde - LES INNHOLDET!!

Nå har jeg tenkt å kjøre en spørsmålsrunde siden det begynner og bli en god stund siden sist. For å få mere oversikt kommer denne spørsmålsrunden til og bli litt annerledes. Som Tuva (http://tuvaw.blogg.no) har gjort, blir jeg til å dele den i flere deler. Dere må også dele spørsmålene deres i flere deler.

Kopier det her og fyll ut spørsmålet i rett kategori bak bindestreken:
1. SPØRSMÅL OM BLOGG (ALT INNEN BLOGG)
-
2. SPØRSMÅL OM FRITID (VENNER, AKTIVITETER AND SO ON)
-
3. SPØRSMÅL OM MEG (ALT OM MEG)
-
4. SPØRSMÅL OM PLEIE OG VELVÆRE (SMINKE, HÅR OG ALT SÅNT!)
-

Som jeg skrev, kopierer du skjemaet over og limer inn i kommentarfeltet, deretter fyller du ut spørsmålene i rett kategori bak bindestreken. Har også en streng regel dere må følge:

Kun ET spørsmål per kategori!

Setter pris på dere lesere, en stund siden jeg har sagt det!

har noen denne jakken?

Hvis du har denne jakken i XS (uansett farge), kontakt meg. Den er fra BikBok, og jeg trenger en slik. Gidder ikke bruke 500 kroner på den, som er ny pris, så derfor er det bare å sende en mail til tcmn@hotmail.no om du har en slik i XS og vil selge den til meg! Uansett farge, som jeg sa :)

Love <3

hvilket bilde var finest?

I sammenheng med et skoleprosjekt har jeg fotografert tørka tang. Hvilket bilde var finest? Klarer absolutt ikke bestemme meg! Dere må også tenke på hva som er naturlig å ha i bakgrunnen. På bilde en har vi tørr bakgrunn, hvor vi ser "fjæra", mens på bilde to har vi våt bakgrunn - vann. På det siste bildet er sola i bakgrunnen, og sola tørker jo den tørka tanga?1, 2 eller 3? :) Nå er jeg på Yonas, hadebra <3

hvilken klokke vil dere ha?

I samarbeid med Fossil og Magnus Jason skal jeg SNART fyre en konkurranse. Jeg får velge en av klokkene nedenfor som konkurransepremie, og lurer derfor på hvilken klokke du syns jeg skal velge? Husk at du burde skrive den klokken du syns er finest, fordi kanskje er det akuratt du som vinner?

svar på gjentatte spørsmål

Hvor er kjolen du har på headeren din fra?
- Den er kjøpt på KappAhl. De har den nok der enda, så bare dra og se :)


Hvor har du kjøpt wezc hettegenseren din, og hva kostet den?
- Den er kjøpt i Tyrkia, og er da fake. Kostet vel ca 150 kroner :) Den er utrolig digg å ha på!


Det highwaist skjørtet med rysjer, er det lenge siden du kjøpte det og hvor er det fra?
- Det er en stund siden ja. Kjøpe det på newlook.co.uk, men de er sluttet å sende til Norge :/


Hva bruker du av hårkurer og slikt i håret?
- Jeg bruker ikke hårkur så ofte, for jeg føler at de jeg ikke har funker. Men jeg har bestilt meg en god hårkur fra makestyleshop, så da venter jeg bare på den. Men har brukt disse tre hovedtingene da:
1) NIVEA Diamond Gloss - dette er en spray som fører og gir håret ditt glans og fuktighet. 
2) Lorèal elvital RE-NUTRITION Night elixir leave in kur. Den lukter godt og føles bra.
3) Toni&Guy Iron-Heat defence spray. Denne er en god beskyttelsespray, anbefales!


Hvilken rase er hunden din og hvor gammel er hun?
- Lotta er blanding av papillon og tibetansk spaniel. Hun ble født 19 desember 2008, så hun er snart 1 og 1/2 år.


Går du på betakaroten og funker det?
- Ja, jeg går på det. Eller, har vel ikke riktig begynt enda. Skal begynne ordentlig nå, så kan enda ikke si om det funker. Kan skrive litt om det om 1-2 uker når det har kommet ordentlig i gang ;-)


Bruker du selvbruning, hvis ja, hvilken?

- Ja, bruker selvbruning i ansiktet bare. Dette er fordi når jeg tar solarium vil jeg ikke ha fregner, så jeg har en genser/et handkle rundt ansiktet. Pga det blir jeg heller ikke brun i ansiktet, kun på kroppen. Så derfor bruker jeg selvbruning i ansiktet. Den er fra Garnier som dere ser. Kjøpte min i polen, men de selges i Norge også. Liker den veldig godt, så vil anbefale den til dere :-)Hvilket kamera bruker du?
- Jeg bruker Canon EOS 450D. Det er utrolig bra, og gir gode bilder. Stortsett alle bildene mine er tatt med det. Har kit-linsen som er EFS 18-55mm. Liker kameraet utrolig godt, kunne ikke vært mer fornøyd!


Hvor har du kjøpt tightsen med slike "striper" på?
- Den er fra KappAhl, og de har den enda. Iallefall i Tromsø.


Fikk du svar på noe av det du lurte på? Likte du innlegget, trykk på knappen under <3

Med åpen og lukket munn - reggistroll

Jeg hater tanken på at jeg er et reggistroll. Uff, det er virkelig stygt - iallefall på meg. En leser spurte hvorfor jeg aldri har munnen åpen eller noe sånt på bilder, så tenkte jeg å vise dere. Jeg er ikke så kry av de togskinnene som er kastet inn i kjeften min, og derfor smiler jeg ikke med det på bilder. Okei, jeg hater det virkelig. Jeg syns det er så stygt, og iallefall hvis det er en matbit på!!! IKKE SPIS EPLE MED REGGIS - hvis du skal det må du skjære det i biter. Når jeg gjorde det uten å skjære det i biter, så fikk jeg eple under reguleringen i hele munnen. EEeeeEEW!


Smiler med lukket munn, me like


Vil du også kjøre på mine skinner? Nei, fysj, jeg hater reguleringen min!


Er forresten veldig sprek mens jeg er syk. Bøy og tøy, så får du det gøy.

HAR DU (HATT) REGULERING?
HVIS JA, SMILTE DU MED ÅPEN ELLER LUKKET MUNN?

Hvor er sidebaren/menyen på din nettleser?

OPPDATER EN GANG TIL NÅ OG SI FRA!!!!!!!

Mange sier at menyen/profilen/sidebaren er nederst under bloggen. Jeg har prøvd å fjerne noen greier i malen, men siden min alltid har vært på plass så vet jeg ikke om den er det på dere. Prøv og trykke på oppdater knappen og se hvor den står, så gir du tilbakemelding på dette innlegget. Og helst nevn hvilken nettleser du bruker :)

Og mørkere skrift på innleggene skal jeg få fikset med i morgen! Nå skal jeg sove - forresten, om du har noen tips til å fikse så sidebaren kommer på plass om den ikke er det, spytt ut. Love you all ;*

NÅ DAAA? Oppdater en gang til og si!!

Vil du lage meg design?

Jeg er ganske lei av det designet jeg har nå, så derfor lurer jeg på om du er interessert i å lage header og stilsett? Det er ikke noe frit fram her, så hvis du bruker vanlig Paint eller Picasa, så er jeg desverre ikke interessert. Sorry altså, men jeg vil ha et litt mer profft design - og det burde helst ikke være av lavere standard enn det jeg har nå.

Du burde være flink med design, og kanskje ha portofolio (der man ser hva du har laget før) eller en egen blogg der du har laget ditt design selv slik at jeg kan se.

Btw - hvorfor har dere vært så dårlige å kommentere i det siste? :|

Svar på leserkommentar

Tuva fikk en kommentar på bloggen sin. Jeg synes ikke den kommentaren var noe grei, tar den derfor opp.
30.mar.2010 kl.23:01

ja når therese hadde spm.runde skjønte jeg nok at du også hadde det. sjokk at dere blogger om det samme, bynner å bli kjedelig nå!

Svar: Vet du hva? Den spørmålsrunden var faktisk helt tilfeldig! Tuva var på jobb når hun postet det innlegget, og hvis du ser på tidspunktet så er min postet 19:56 og hennes 19:57. Vi hadde ingen peiling om at en av oss skulle ha en spørsmålsrunde, så da var det faktisk utrolig rart at begge hadde postet en omtrent samtidig!

Og siden du sier at vi nesten alltid blogger om det samme.... Vel, hva kan jeg si? Smarte hoder tenker likt! Neida, men når man er to bestevenninner som tilbringer stortsett all tid sammen, så blir det mye av det samme man holder på med. Videobloggene vi lager sammen kommer jo selvfølgelig på begge bloggene, så der kan du bare shut your mouth. Og hvis vi har gjort noe crazy sammen kommer det også på bloggene til begge. Vi er utrolig mye sammen med hverandre, og siden vi blogger om hverdagen vår så blir det kanskje en del av det samme?

Dessuten har det vært lite innlegg i det siste hvor vi har skrevet om det samme. Kanskje har vi bilder fra en situasjon som begge har bilder fra, men vi skriver som oftest forskjellige tekster.

So go hang yourself, we're bestfriends FFS! (ironi, siden ingen noen gang klarer å ta det!)

Også må jeg takke ALLE dere som kommenterer de utrolig søte kommentarene som får meg til å smile hver dag. Dere er altså det som holder bloggen min oppe! ♥ Skal legge ut et fanmail innlegg i morgen eller torsdag, så send inn alle fanbilder eller videoer om du har laget noe på tcmnfan@hotmail.com - så kommer ditt bidrag med i innlegget. Husk å legge med linken til bloggen din om du har en! Og takk igjen for at du er så søt og leser bloggen min. Love you all, may God bless you! ♥

Spørsmålsrunde til i morgen!

Siden dere tydeligvis har så mye dere lurer på, kan dere stille spørsmål her! Men ofte så blir det for mange spørsmål i en kommentar, og da klarer jeg ikke følge helt med og det blir liksom "litt for meget". Derfor setter jeg en grense til hvor mange spørsmål dere kan stille i hver kommentar, slik at det blir lettere å se de.

3 spørsmål per kommentar!

Stem på min bikini!

Hei!

Har laget en bikini på Nelly sin konkurranseside. Man kan vinne en reisesjekk på 20 000 kroner. Målet mitt er å kanskje komme blant topp 10 på bikiniene som er laget. Hvis du stemmer på bikinien min kan du vinne linking hos meg!

Hvordan kan du tjene på å hjelpe meg?
1) Trykk på bildet eller linken og gi 5 stjerner til min bikini
2) Skriv i kommentarfeltet at du har stemt og hvor mange stjerner du ga
3) Jeg trekker 5 tilfeldige vinnere av linking i et innlegg :)

Så ja, stem 5 stjerner på bildet mitt. Trykk under eller på linken. 
Min designade bikini på NELLY.COM
Stem på min bikini her, så er du med i trekningen av linking!

TCMN eller VOE?

Ja, bare stem i vei. Vet jo selvfølgelig at alle stemmer går til meg da, men tenkte å ha det skriftlig også! Hallo, hvem i all verden tror Voe at hun er? Norges største kjendis? JA! Akuratt. Eneste hun gjør er å fremstå som den perfekte jenta, mens jeg egentlig er mye mer perfekt!! Dere skjønner hva jeg mener eller? Go TCMN.

Forresten, du med ip. 84.234.166.186 og du med ip. 79.161.159.226 - deres kommentarer kommer ikke gjennom lengre. Dette grunnet konstant spamming i mange forskjellige navn. Tenk dere om neste gang :)

ADVARSEL: DET OVER VAR FULL IRONI!

Har ingenting imot Voe, hun er en søt jente!

Vil du bli linket?

Jeg linker 3 personer som kommenterer i dette innlegget. Det blir tilfeldig trekning, men det er et pluss å kommentere mange ganger da du har større mulighet for å bli en av de tre tilfeldige. Så ja, kommenter i vei! Varer til 00.00 i kveld :)

Hvilket design?

Hei!

Nå er jeg ikke så sentimental lengre, så følte for å blogge. Iallefall, poenget er at utrolig snille og søte >> Nina << har gått med på å lage et nytt design til meg. Hun har laget et eksempeldesign som jeg egentlig likte da det var litt annerledes. Det ser slik ut, men MERK at der teksten står bare er noe eksempel, hun skal fikse bedre, men det dere skal se på er headeren og selveste designet. Ikke oppsettet for innleggene:`Hva synes vi om det? Headeren (bildet til venstre) følger etter når du scroller nedover. Tenkte kanskje større meny...

Ellers har hun laget denne headeren, men syns den ble litt emo. Okei, nå har jeg brukt alt for mye emo!!


Hvilket likte du best - med tanke på at begge skal ha en del finjusteringer og kun er underveiseksempler?

Thereses garderobe?

Fikk litt inspirasjon fra kenzas blogg til å kanskje starte med noen nytt. Dette skal bli kalt "Min garderobe" og jeg skal prøve å poste et bilde av et plagg fra mitt klesskap daglig. Vet ikke hvor lenge jeg holder på med dette, men siden det er så mange som lurer på om jeg kan vise fram noen av klærne mine følte jeg at dette var en god måte.

Jeg blir til å vise fram både fine, lekre, sære og stygge plagg for å høre deres mening. Hvis det blir en del kommentarer på dette innlegget skal jeg starte med det. Så bare kommenter i vei :-)

Tror du dette blir bra? Vil du kommentere hva du syns om plaggene hvis jeg begynner med det?
evalongoriaslouisvuittoncloset.jpg image by fashionphile

Hvor gammel er du?

Jeg har jo en del lesere, men man ser jo at det er 1% av leserene som kommenterer. Det gjør at jeg ikke vet hvor gamle dere som leser bloggen min er. Jeg vil gjerne vite hvor gamle dere som faktisk leser fast er, og da tenkte jeg at dere bare kan skrive det i kommentarfeltet.

Så ja, hvor gammel er du?

Hvem er din favoritt på Paradise?

Jeg ser så klart på Paradise Hotel.... egentlig er det veldig latterlig, men det er det som gjør det gøy! Er så morsomt å se de springe rundt der som idioter, haha. Jeg har skaffet meg 2 favoritter allerede, og det er da Tine og Niklas. De er et utrolig godt par og jeg håper de når langt!

.
Tine Helene Valle

Okei, hun ble ikke min favoritt med en gang hun kom inn på hotellet. Da virket hun litt sjenert og liksom "herregud". Men etter hvert nå som det har vært et par episoder så syns jeg jenta er utrolig søt! Hun er liten, men akk så søt. Ja, nok et bevis på at det å være liten ikke er noe problem. Iallefall, jeg digger hun og håper absolutt hun kommer langt.

 .
Niklas 

Digger han! Han er så ærlig, jordnær og positiv. Også er han så søt sammen med Tine, til tross for den store høydeforskjellen. Han er klart favorittgutten på hotellet til nå. Også har han kule tattoooooos da!.
Cathrine

Hun er ganske søt og virker veldig jordnær og ærlig, men samtidig føler jeg at hun holder noe tilbake. Samt at hun er veldig obsessed med å være Emils "beste partner".... hmm....
Pernille

Liker ikke denne jenta! Hun er så utrolig selvgod, slu og falsk. Og opptreden hun gjorde når hun kom inn på hotellet var jo helt insane idiotisk. Jenter skal ikke oppføre seg sånn. Samtidig tror hun at hun er så jævla deilig!.
Stian

Han sier jo ikke så mye til nå, men han virker som en fet kar. Har egentlig ikke så mye å si om han rett og slett annet enn at han er en chill deltaker.
.
Victoria

Hun er litt sær, men samtidig liker jeg hun. Victoria virker ganske sikker på seg selv, noe som jeg liker. Også er hun ikke sånn "ouh, sex, klinings" and so on. Men hun kan godt slippe seg litt mer løs, hun er litt tilbakeholden..
Emil

Sex, sex, sex, pulings, klinings, sex, er du åpen for sex?, pulings i kveld, hvordan er ditt forhold til sex på hotellet?, klinings, kyssing!!!! Trenger jeg si mere? Haha, eneste han tenker på er å ha sex på hotellet. Omg sier jeg bare. Tenk på noe annet, det er ikke det eneste du er der for. Men for all del, ellers digger jeg han.

.
Stine-Marie

Søt jente med sterke meninger. Kanskje litt kjedelig? Hun virker også som den badgirlen etter det som kom fram i drikkeleken. Jaja, hun er bifil. Noen gutter er jo into det også da..
Daniel

Han er en kul kar, det syns jeg absolutt. Men han er litt den som tenker på spill, og samtidig vil ha ut Cathrine bare fordi Pernille er penere? Det syns jeg er litt teit, men jaja. Er det et spill, så er det et spill..
Karoline

Jeg har egentlig ikke annet å si enn at denne jenta er veldig søt.

.
Torbjørn

Denne karen er jo fra Tromsø, det er litt gøy. Syns han er en god deltaker, men han er litt kjedelig syns jeg.... Utover det har jeg ikke noe annet å si :)
Q - Hvem er din(e) favoritt(er)?

Hvilket bilde var finest?

Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilket av disse bildene som var finest, så da tenkte jeg å spørre deg. Si din mening i kommentarfeltet om hva slags bilde som var finest og helst begrunn svaret ditt. Kisseeeeees

1)


2)


3)


Takk for at du svarer =)

svar på spm part 1

Har fjernet ironien på spørsmålene. Jesus, skal aldri mer være ironisk mer!! Omg............ -.-

er du liten fordi mamma'n og pappa'n din er små ?

- Nei. De er ikke små, hvor har du det fra?? Jeg er ikke liten jeg ;-))

har du søsken ?
- Jepp I have.

hvem er din bestevenninne(rrrr)?:D hihihihi
- Marte  &  Tuva  ;*

hvordan kom du på topplisten? jeg er kjempe sjalu!
- På grunn av høye lesertall, loveyou guys!

Hva er ditt favortitt fag på skolen ?
- Det må være de fagene der man slipper å skrive.... strikking?

Hvor mange har du vært sammen med ?
- Har ikke telling på dette, beklager.

Hvilken skole går du på ?
- Ungdomsskole

hva er din favoritt klesbutikk?
- Der jeg finner klær som passer =)

hvilke blogger leser du?
- Jeg leser annais, thejune, kissies, tuvaw, marteid... kommer ikke på flere

hvilke antrekk liker du best ?(av dine egne da)


Hvorfor har du shoppingsforbud ?
- Rett og slett fordi pengene flyger mystisk ut fra lommen min. Mamma vil holde de innelåst.

Du la ut et bilde på bloggen din av familien din. Er det moren din som er lav med blondt hår ? Hvis ikke hvem er det ?
- Det er min mor i blå kjole. Jeg er lav med blondt hår ;)


Hva sa moren din da hun fant ut at du hadde blogg ?
- Hun sa ikke så mye. Tror hun sa noe som "Oi, kult. Det må vi se på når jeg kommer hjem".

liker du noen? :)
- Of course I do. Har en crush for tiden, og han er ha-a-a-andsome!
Actor Gerard Butler arrives at the premiere of Columbia Pictures' "The Ugly Truth" held at Pacific?s Cinerama Dome on July 16, 2009 in Hollywood, California.

hva synes du om å være på topplisten?
- Det er utrolig gøy egentlig, men samtidig slitsomt. Setter pris på alle leserene mine og de positive tilbakemeldingene. Er det her jeg skal si "dagen er ikke helt den samme uten"?

får du ukelønn, hvis hvor mye?
- Nei, det får jeg ikke. Jeg jobber selv og tjener egne penger.

liker ikke moren din at du blogger?
- Jo, jeg tror nå det... Vet du noe jeg ikke vet?

Hvorfor blogger du <3?
- Fordi jeg syns det er ganske gøy egentlig... haha, rart det der. Jeg føler at jeg får skrevet fra meg litt ord og delt det med både nære og fjerne, samt at det er gøy å få så koselige kommentarer <3

Hvis jeg hadde møtt deg en gang,kan jeg få en klem da ?:)
- Det kunne vi sikkert fikset, haha :-)

Hvorfor er du pen?
- Hvorfor er du så snill?

Hvor mye tjener du på jobben din ?
- Nok til å overleve i burgerkjøttet.

Hvor mye får du i uke lønn ?
- Ingenting

Kan du ha sminkevideo ?
- Får se... har ikke noen spesiell sminkemåte egentlig.

Hva er favorittmaten din ?
- Taco, spagetthi med loff og smør, pizza

Har du noen dyr?
- Who let the dogs out, woof, woof, woof woof.

Favoritt film?
- Avatar og......?

Beste minne ditt?
- Må være alt jeg og Tuva har gjort sammen!

Har du blogget lenge?
- Egentlig ikke. Begynte for fullt i desember en gang.

Er du forelsket?
- Ha-a-a-andsome!

Skal du gifte deg?
- Fri til meg først, så får du vite svaret. Neida, aner egentlig ikke :/

Hvordan ser du deg selv om 5 år? Familie, utdanning osv
- Hmm, du spør vanskelig! Jeg har egentlig ikke peiling. Håper jeg har fått flere hunder, en kjekk kar og et koselig liv for det meste. Håper jeg har de samme venninnene, og kanskje noen nye? Hvordan ser du deg selv om 5 år da?

Hvis du kunne forandret på noe på deg selv, hva hadde du gjort?
- Strekt meg litt lengre, lagt på et par kilo og fjernet noen fregner.

Om du hadde vunnet 5 millioner, hva hadde du brukt de på?
- HE-HE-HE. Jeg ville sluttet å jobbe, tatt med meg familien og Tuva og Marte til syden og levd lykkelig.

Tv eller data?
- ..hva tror du? Jeg klarer ikke å la være å blogge, så dataen blir nok number 1.

Hva mener du om abort?
- Jeg er ikke mot abort, jeg er heller for det i VISSE situasjoner. Om barnet ikke er utviklet noe særlig og personen som er gravid ikke er i stand/har mulighet til å få unge eller er for ung så syns jeg det er helt greit.

Fester du mye?
- Nei. Hva tar du meg for?

Hva syns du om røyking/snus?
- Egentlig bryr jeg meg ikke så mye. Det er en persons eget valg.

Liker du deg best hjemme eller borte?
- Borte bra, hjemme best?

hvilken kles-størelse bruker du ?
- Kommer ann på hva slags klær, hvilken butikk og hvor stor de er i størrelsen.

hvor gammel er lotta?
- Hun er litt over 1 år.

hvilken rase er hun ?
- Blanding av papillon og tibetansk spaniel.


Hvor bodde du før du flyttet til Tromsø?
- Bodde i Oslo, Akershus - Sørum kommune.

Er du glad fordi du er på topplista?
- Selvfølgelig!!! Eller, nei... er trist pga det. Tror jeg må gå og sette meg i et hjørne.

hvor gammel er du egentlig?
- Jeg er sju år

Hvordan får du en sånn veldig lang blogg, der mange innlegg vises nedover på siden? :-)
- Gå inn på design -> rediger -> maler -> forsiden. Trykk CTRL + F og søk på entry. Der står det enten 10 eller noe sånt, jeg har 50 og da vises 50 innlegg. Puh, håper dere skjønner.

Hvilken sminke bruker du til vanlig?
- Mineralpudder, mascara, concealer, rouge, lipgloss, øyenskygge

Hva er din største flause ?

- Denne har jeg ventet på. Okei - det var når jeg var på jobb. Mamma var innom med ungene og spiste, også skulle de dra og da sa jeg til Julian "Ciaaao!" også dro de. Senere ringte en mann for å bestille mat på telefonen, og når jeg skulle si hadet så sa jeg "Ciaaao!". Haha, det var flaut. Hvem sier liksom Ciao til kunder?

Hvordan ble du sponset ?
- Har skrevet et innlegg om det her.

Hvor mange år var du da du begynte med sminke?
- Ikke sikker. Har drevet med sminke en stund da jeg danset Freestyle Discojazz før når jeg var sånn 7 - 11 år.

Vis du kunne møtt en kjent person og vært med den personen hele dagen hvem ville det vært ? :D
- Vanskelig, vanskelig... er så mange! Hmm... Taylor Lautner eller Jessica Alba? Bare for å undersøke utseende.

hvor er favorittferie stedet ditt?
- Tyrkia, heeeeerlig!

hvilken sted har du lyst til å dra?
- Der jeg kan flykte til varme strøk og svette i hjel.

hva vil du bli ?
- Brun og frisk.

har du lyst til å ta silikon når du blir eldre? :)
- You bet I do!

veier du 35 kg?
- Ja.

hvor høy er du?
- Rundt 150cm, +/- 1 cm

liker du hester?
- Nei. De får meg til å nyse og hoste. Er allergisk.....

har du egen data?
- Japp, elsker den!

Kan du legge ut et bilde av deg og moren din?


Hvor mye tjener du ca i måneden på plassen hvor du jobber?
- 4000 - 6000

Er du flink til å synge?
- Nå kan du lure...... "IiIiIiiiiiI belieeevvvvve i can flyyyyyyyyyyyyyYYYYyy"

Har du søkt skole til neste år? og eventuelt hva?
- Ja. Søkte 1) Service og samferdsel 2) Media og kommunikasjon 3) Design og håndverk

tjener du penger på bloggen din? isåfall, hvor mye?
- Nei, tjener ingen penger faktisk.

betalte du for designet ditt? - hvor mye?
- Betalte 0 øre. glis laget det mot reklame, takk takk!

syntes du egentlig at det er flaut eller tragisk å blogge?
- Ingen av delene =) Syns det er koselig jeg.

hva er det dommeste spørrsmålet/ den kommentaren du har fått mens du har blogget?
- Fikk et spørsmål om hvordan man filmer en video. HEhehehehehe, kødd med meg?

Vil du høre radioklippet med meg?

Hvis du vil høre klippet fra radio der jeg er, si ifra i kommentarfeltet! Mamma har det på opptak, og om dere vil høre så skal jeg legge det ut. Bare rop ut! Forresten, jeg svarer på spm runden i morgen... er enda syk i halsen.

Hvilken videoblogg?

Jeg sitter og funderer på hva jeg skal lage videoblogg om, men jeg kommer ærlig talt ikke på noe. Derfor tenkte jeg at siden det er dere som skal få se videoen, så burde dere få velge hva jeg skal lage videoblogg om! Dere kan si hva som helst, bare det er seriøst. Pass også på å sjekke ut "Videoer" kategorien så dere ser om jeg har laget en video om det dere vil ha fra før av.

Bare send innforslag. Dere har til klokken 17:00 ca, da begynner jeg å lage videoen!

Google bilde ofcourse!

Spørsmålsrunde

Hei!

Jeg hadde en spørsmålsrunde som jeg startet for lenge siden. Vet jeg hadde lovd å svare på den, men nå som jeg har over dobbelt så mange lesere som jeg hadde velger jeg å starte en ny spørsmålsrunde. Her kan du spørre om alt du vil så lenge det ikke er for privat. Hvis du ser at noen har spurt om det samme som du har tenkt å spørre om - vennligst ikke spør om det du også!

Jeg skal få svart på spørsmålsrunden på torsdag tror jeg. I morgen har jeg ikke tid siden jeg skal jobbe etter skolen til ettermiddag også må jeg gjøre lekser. Uansett - spør i vei!


Thekla, Stine, Marita, Iselin og meg <3 Søøøte jenter! (Noen tror Stine viser brystvorta, haha, men det er mobilen. Hun har jo ikke brystvorte uti armhulen nesten....)

<3 Therese