GOD TUR, ALOHA

Ja, da var det 9 timer til flyet mitt går til Oslo. Ja, nemlig. Jeg skal til Oslo på en weekend trip og møte blant annet Amanda (@amendaa nettby) som er en gammel bestevenninne. Jeg skal også shoppe og kose meg. Har skrapet sammen lønning og penger folk har skyldt meg og har kledd på meg rustningen. Snart tikker klokken og jeg legger meg for å vente i spenning på morgendagen. Morgendagen som skal bringe lykke og nye klær. Ja, og lykken er at jeg slipper en samfunnsfagprøve på 2 kapittel!

I dag mottok jeg noe helt spesielt i posten… noe varmt og deilig for føttene mine. Nemlig et par Chocolate fargede Classic Uggs for barn. Herlige. Det er den nest laveste versjonen. De er så varme og deilige! De var litt små i størrelsen, men jeg har lest at de utvider seg ganske mye så da går det nok bra! De kostet bare 600 norske kroner til sammen, og de er 100% ekte og 100% ubrukte, kommer rett fra Australia 🙂 For et kupp! Slapp unna tollen og slapp å betale 25% MVA 🙂

Jeg er lykkelig om dagen! <3

Vil kondolere til Mette Renate Albrigtsen som mistet sin mor. Tragisk, trist og urettferdig. Verden er av og til så urettferdig og brutal mot enkelte at det er uforståelig. Vil vise all min støtte og medfølelse. Varme hjerter og klemmer meddeles også til alle dere rørte. Beklager at verden er så brutal, men slik er det og naturen går sin gang. Ekstra trist er det når en kjenning blir rammet på en eller annen måte, slik som dette tilfellet!

Ingen ord, ingen klemmer, ingen hilsner heller ingen person kan erstatte ditt tap av din mor Mette, men vi prøver så godt vi kan å gjøre dagen best mulig for deg! Kondolerer masse Mettemor! Stor klem fra meg.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg