SEN FROKOST OG GODTESYK

Jeg har nettopp spist frokost for 1 og en halv time siden. Vi spiste skinkestek, poteter og hjemmelaget brunsaus. Jeg var så utrolig sulten, og jeg har ikke peiling på hvorfor jeg ikke spiste frokost tidligere. Har det kanskje noe med facebookspill avhengighet? Ja, jeg tror nok det..

Nå har jeg bedt mamma om å stoppe innom bensinstasjonen å kjøpe en stor, herlig melkesjokolade. Ble plutselig et sjokolademonster, og i tillegg fikk jeg lyst på julebrus! Julen har kommet, godteri og brus i store mengder!

Elsker tradisjonell, stor og smakfull melkesjokolade. Himmelsk! Også husker jeg denne gamle innpakningen på de gamle melkesjokoladene, den er myye finere og mye mer sjokolade enn den teite riv opp pakningen som er i dag!

NOMNOM!

Også vil jeg la dere lesere komme med forslag til meg. Jeg har lyst å starte et prosjekt på bloggen, liksom sånn som JuliaNyl.blogg.no hadde – Julia blogger som svenskene. Men ikke det samme, men sånn type prosjekt. Jeg har ingen ide om hvordan det skal være eller hva det skal handle om, og det er der dere kommer inn. Gi meg 1-2 forslag og dere får en blogganbefaling om jeg bruker deres forslag.

4 kommentarer
  1. hei du har en kjempefin blogg og jeg leser den hele tida jeg har alltid likt bloggen din nå har du farget håret ditt blondt og er kjempefin jeg synes du er en grei person men jeg er ikke så glad i venninen din sin blogg hun heter tuvaw hun har fått ganske mange kommentarer om at hun er negertryne de har sikkert rett idet det er ikke for å være slem hilsen anonym

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg