TRAVEL KVELD

Ja, jeg vet… jeg blogget ikke før jeg dro på hundetrening, men jeg fikk det helt plutselig så travelt.

Jeg satt og så på TV og koset meg med pizza og brus. Hadde ikke stelt i stand noen av tingene jeg skulle ha med på treninga. Hadde ikke skiftet og tatt på meg 1 tights, 2 joggebukser, sokker, uggs, superundertøysgenser, fleecegenser, votter, dunjakke og kledd på Lotta dekken og refleksvest. Hadde også drøyet ut med å kutte opp pølsene i små biter, for så å pakke sammen buret og sette alt ved døren. Altså, jeg hadde ordnet i stand nada, og alt jeg hadde å ordne tar minst 20 minutter.

Helt ut av det blå ser jeg bort på klokken. "18:30" er det viserene forteller meg. Okei, tenkte jeg. Så kom jeg til å tenke… 18.30 er vel ikke halv 6 det? NEI, faen!!! Det er jo halv 7. Helvette, nå får jeg ikke tid til en dritt. Kan ikke reise i klærne mine, blir til å fryse ihjel. Kan ikke reise uten hundegodbiter på hundetrening, da lærer hun ikke. Kan ikke reise uten å være klar til å reise, da føler jeg meg tomhendt og misslykket! Alt slo feil – men frykt ikke! Min kjære mor stilte opp for meg, I<3HER! Hadde ikke klart meg uten henne.

Det er så irriterende at jeg har den tendensen til å tro at når klokka viser f.eks. 13.30, 14.30, 15.30, 1630, 17.30 osv(dere skjønner poenget) så tror jeg liksom at klokken er halv 1, halv 2, halv 3, halv 4, halv 5 osv. Jeg er så dum.
Kanskje jeg burde melde meg på "Ung, dum og bortskjemt" som hadde premiere på TVNorge i dag. Jeg føler at jeg ville glidd rett inn slik jeg oppfører meg. Nei, nå skrøner jeg!*

GOD NATT <3
img1687
(noen som vet hvorfor jeg valgte dette bildet, sånn helt ut av det blå?)

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg