Dette har jeg kjøpt meg..

Har shoppet et par ting i det siste. Jeg har blant annet kjøpt meg mobil og støvletter. Mamma betalte støvlettene for meg, så det gjorde ingenting – men mobilen har jeg spart til selv. Har faktisk spart mye mere penger da jeg og Marte tjener oss litt ekstra inntekter på andre ting (vi er ikke prostituerte!!) Men over til poenget. Her skal jeg vise dere hva jeg har kjøpt:

LG KM 900 Arena Touch
Dette er en touchtelefon jeg har vært interessert i en stund. Den betalte jeg 2500 kroner for på finn.no, brukt i 1 mnd og det følger med et ekstra minnekort. Syns ikke det var så ille pris, til at den koster 3700 ny! Iallefall, jeg vet ikke når jeg får den men senest fredag tror jeg(?) da den ble videresendt fra Oslo postterminal i dag. Gleder meg som en liten unge. Jeg får den som er avbildet i farge svart. Skal lage en "reportasje" når jeg får den, eller kanskje en video? Dere bestemmer.

Lårhøye støvletter fra Bianco
Disse støvlettene er suuperherlige! Noen så fine, elegante og enkle støvletter skal du lete lenge etter. Disse er jo i ekte skinn også er de foret inni så de ikke blir så slafsete. De koster 1100 kroner ny, men mamma kjøpte de til meg på finn.no til 600. Ei jente som solgte de, men de var for små egentlig så hun hadde ikke brukt dem noe særlig. Håper bare de passer perfekt til meg! De er i størrelse 35, så vi får satse på det. Skinn utvider seg jo litt, men forhåpentligvis ikke for mye. Mamma er best som kjøper ting til meg. I <3 my mom. Disse kommer nok også i posten senest på fredag, så skal ta bilde av de når jeg får de.

Slik som dette ser de ut, bare mye mindre størrelse. Bildet er fra Google.

Jeg er ca så her glad for tiden (med et litt mindre voldelig uttrykk)

Uansett, så blogges vi i morgen 🙂

8 kommentarer
  1. Sinnsykt stilige overknee-støvletter:-) Må kjøpe meg et par nye til snart jeg også, i går:-D
   Nice blogg du har her btw! Stå på! og ha en fin kveld videre..
   siljegusfre.blogg.no

  2. lalala: Nei, det gjorde jeg nok ikke 🙂 I butikk koster disse 1100, bare å se på bianco.no sine hjemmesider. Booten har modellnummer 33-42673-10 og heter Overknee Casual Boot og finnes i 4 farger. Ekte skinn.

  3. hmm.. det var rart. det stod 1000 DKK, men jeg fikk iallefall kjøpt nøyaktig de samme for 600kr på bianco i sandvika. Ekte skinn der også:) Kanskje de er dyrere over nett? Jaja.. care.. fine sko uansett.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg