Deltakere til TOPP 10 – blogglisten min

Da har jeg plukket ut 13 blogger som jeg synes er verdig å være med!

1: TUVA WILL'ASSEN – NOT ANOTHER MOMYBLOG
– Denne bloggen digger jeg! Er innom den opptil flere ganger daglig, og hun skriver kjempebra. Ikke bare er dette min beste venninne, men hun er også på 61. plass på topplista – og det sier vel seg selv at bloggen eier da!

2. Inspiraciòn – Mote & Inspirasjon
– Denne bloggen plukket jeg ut, selv om jeg leste den for første gang i dag! Grunnen til at jeg plukket den ut, var rett og slett fordi jeg syntes det var en kjempegod inspirasjonsblogg. Eneste minuset er at det ikke står dato på innleggene, men i denne bloggen er det ikke så veldig nødvendig!

3. Marita-Lynn ♥ Fashion Abomination
– Marita blogger kjempebra, og har interessante innlegg. Jeg digger måten hun skriver på, og designet er også veldig søtt og jentete. Jeg synes denne så bra ut.

4. julie marie werner. ♥
– En blogg med et veldig enkelt og ryddig design. Jeg liker innleggene hennes, og jeg får liksom lyst å lese resten av bloggen. En veldig god blogger synes jeg.

5. Charlotte Nilsson.
– Kjempesøt jente som blogger innlegg jeg får lyst å lese. Eneste jeg ikke likte med denne bloggen var headeren, bildet var alt for uklart og man ser liksom ikke så mye. Ellers er designet ryddig og fint.

6. My everyday life @ By Mea
– Mea blogger interessant og jeg digger egentlig bloggen hennes. Det eneste med Mea er at hun reklamerer mye på mange blogger, og det kan bli litt irriterende. Men forutenom det så er bloggen bra 🙂

7. ♥ J U L I A T N
– Julia er en kjempebra blogger som ligger på topplisten tror jeg. Hun er kjempesøt og blogger veldig bra, gode bilder. Eneste jeg synes er at designet er litt for likt annais sitt design, men det var fint 🙂

8. Veronica Løken
– Jeg synes Veronica har et utrolig søtt og enkelt design, også synes jeg hun blogger bra. Gode bilder som har sammenheng med innleggene, og det liker jeg. Stå på!

9. <3 Cathrine
– Denne jenta er bare 12 år, men jeg liker bloggen uansett fordi hun skriver veldig bra til å være så ung. Hun klarer å komme med interessange innlegg, og jenta er jo bare kjempesøt!

10. SYKESTE bloggen (kun for de tøffeste)
– Dette er bloggen til 3 gutter i klassen min. Det er helt seriøst den SYKESTE bloggen. Jeg digger den, og de har så humoristiske innlegg og videoer at man kan mildt sagt dette av stolen eller ut av senga når man ser de.

11. Milla ♥
– Dere bare måå lese denne bloggen, det forklarer vel alt! Designet er +++

12. LEANA, om alt og ingenting..
– Jeg digger bloggen, og designet er heeeelt nydelig. Dere MÅ ta en titt innom denne bloggen!

13. Ida  ♥ pictureit
– HELT jævlig bra design, denne jenta kan HTML! Digger bloggen, bare må kikkes innom.

14. Lorraine Hilton
– Dette har lenge vært en av mine favorittblogger, og selv om hun ikke meldte seg på, så tar jeg hun med. Lorraine blogger sykelig bra!

DERE SKAL STEMME HVILKE 3 SOM IKKE BURDE VÆRE PÅ TOPPLISTEN MIN!!

22 kommentarer

Siste innlegg