Konkurranse – AVSLUTTET

Heeey sweeties <3

Da tenkte jeg å fyre en konkurranse. Her kan du vinne en av to sykt bra premier, nemlig enten uggs som heter Whooga Boots (har hatt en tidligere konkurranse, men fikk sponset et til par!) eller en kosedress!

Hvis du vinner kan du velge mellom:
Premie 1: Whooga Boots – dette er det samme som UGGs bare at de heter Whooga Boots. Har de selv og er kjempefornøyd. Dette er nok de varmeste skoene jeg har hatt! Du får velge både farge, modell og størrelse selv! Gratis frakt, ingen toll. Se http://whoogaboots.co.uk for å se hvordan de ser ut!
eller
Premie 2: Kosedress i kjempegod kvalitet fra
http://university.no. Det er 12 forskjellige farger og størrelsene går fra XXS – XL tror jeg det var. Valgfri størrelse og farge!

FOR Å DELTA:
Du skriver et innlegg om konkurransen på bloggen din, legg med link til det innlegget i kommentarfeltet. Det skal være link direkte til innlegget, ikke forsiden av bloggen din. Kun en kommentar per deltaker. IP-adresser vil bli sjekket, og om du deltar flere gang vil din deltakelse falle bort.
Har du ikke en blogg, skriver du om det på nettby/facebook etc og sender meg link til hvor du har skrevet det. Samme regler som ovenfor gjelder dere også.KONKURRANSEN ER OVER – OVER – OVER – SLUTT!!

768 kommentarer