Gjesteinnlegg

Heisann alle leserne til Therese!

Jeg er så syk heldig og få skrive ett gjesteinnlegg på denne bloggen!

Men siden jeg ikke er en "toppblogger" som Therese og alle de andre på topplisten så er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal skrive om? Men jeg skal prøve så godt jeg kan og skrive om noe interessant.

En ting jeg lurer på er One Piece, kosedresser osv. Er det noe dere liker? Hvorfor liker dere det? Helt ærlig vet jeg ikke om jeg liker det så godt selv. Er det verdt og bruke masse penger på noe du strengt tatt bare kan bruke hjemme? Mange bruker det på skolen, men det faller liksom ikke i smak oss meg. Hvorfor jeg ikke liker den så godt til den typen bruk må du vell skyldes den usannsynlige dårlige smaken jeg har.

Liker du disse kosedraktene, one piece eller hva enn de kaller alle disse.

Hadde jeg eid en slik kunne jeg sikkert brukt den på skolen på èn dag der alle som har en slik tar den på seg samtidig. Ellers syntes jeg det bare ser harry ut. For du må uansett ha en t-skjorte og mest sannsynlig en bukse på deg under, og da er det ikke så veldig chill og gå med en slik. Eller er det? For jeg kan vell ikke vite det siden jeg ikke eier en slik, men bare har prøvd den?

Men, en ting er sikkert; og det er at når sommeren kommer så er det definitivt chill og ha en slik. Tenk når du skal til stranden og du vet at det kommer til og være kaldt og gå eller sykle til stranden. Da har du jo denne drakten som du bare hopper i og drar til stranden! Det er i slike tilfeller jeg har sikkelig lyst på en slik!

Og når vi er inne på det kan jeg minne alle dere om konkurransen til Therese der du kan enten vinne Uggs som sikkert er de deilige vinterskoene. Eller en Kosedress! Er ikke det en sykt bra konkurranse? Vil du være med på konkurransen trykker du her, her eller her.

Det var alt jeg hadde og si, snakkes!

Peter. (dont mind Therese signaturen under, den er automatisk)

28 kommentarer

Siste innlegg