Anbefaling av to (snart tre) blogger

Nå sitter jeg på skolen og sulter i hjel. For et par dager siden sa jeg at jeg skulle anmelde tre av bloggene som meldte seg på i innlegget, og det har jeg tenkt å gjøre nå. Jeg er ærlig og sier det jeg mener, så det betyr ikke nødvendigvis at dere andre mener det. Jeg trakk ut tre tilfeldige blogger!


>> BAHAR / http://bther.blogg.no <<

Header: Bahar har en utrolig søt header som er laget bra. Litt sommerlig kanskje? Den var iallefall veldig søt, men jeg synes at headeren skal være like bred som bloggen og at headeren skal henge sammen med resten av bloggen slik at det ikke er mellomrom mellom innleggene og headeren. Det er det jeg har å utsette på headeren.

Design: Hun har et veldig enkelt og rent design. Blir kanskje litt for kjedelig i lengden? Annonsene på høyre side burde vært under profilen hennes, det ser ryddigere ut vil jeg tro. Overskrift-typen er Comic Sans, og jeg synes egentlig at det er en grusom skrifttype.

Tekst: Hun skriver lite feil, og bruker ordene godt. Jeg så raskt gjennom innleggene på bloggen, men så ikke så veldig mye interessante innlegg. Var mest hva hun gjør om dagene, men det er jo noen som liker å lese om det også.

Total karakter: Bahar får 4 av 6 hos meg 🙂


>> HANNE OG TONJE / http://nerder.blogg.no <<

Header: De har en veldig fin header faktisk. Enkel tekst og enkelt bilde. Ikke for mange bilder av seg seg selv og ikke for mye farger. Stort pluss for det!

Design: Dette var egentlig ikke så mye å skryte av. Jeg likte ikke selveste designet. Det at bakgrunnen bak innleggene går i ett med bakgrunnen på bloggen likte jeg ikke helt, i tillegg var profilen dems alt for nærme og oppi innleggene. Bloggen burde vært litt bredere med innleggene slik at det passet til headeren. De har en ryddig og fin meny og profil, så det skal de ha et pluss for.

Tekst: De har ikke så mye skrivefeil, og skriver godt. De burde kanskje skrive litt oftere og mer interessante innlegg. Videoblogger? Bilder av seg selv? Bare et lite tips.

Total karakter: 4- av 6. Minus pga. designet


DEN SISTE KOMMER SENERE! JEG MÅ GÅ PÅ BUTIKKEN Å KJØPE MEG MAT, VI HAR MATPAUSE NÅ!

14 kommentarer

Siste innlegg