Jeg anbefaler: Toni&Guy Dark Brunette

Hei!

Nå har jeg vært på jobb. Det var ikke noe særlig å gjøre, og jeg var jo på jobb med fantastiske Caroline (hun leser sikkert dette, så tenkte bare å skrive noe positivt, haha!) så det var jo kjempekoselig egentlig. Ville nesten ikke hjem!

Nei, over til poenget. Jeg vil anbefale dere to produkter som jeg har fått (skrev feil), de er utrolig bra!

Det jeg vil anbefale dere er en shampoo og en balsam for brunetter. De er fra merket Toni&Guy og skal gi deg mer skinnende hår og framheve fargen mer. Hvis fargen din ser litt død ut, anbefaler jeg å kjøpe denne til å bruke i dusjen. Den er pleiende, gjør håret friskt og samtidig framhever den fargen din! Jeg har ikke peiling på hvilke produkter dere blondiner burde bruke, for jeg er ikke blond lengre 🙂

I går prøvde jeg ut shampooen og balsamen for første gang, og tro meg – det var altså så herlig å våkne til det nye, friske håret mitt i dag! Eneste negative med denne shampooen og balsamen er at trykkemekanismen for å få væsken ut av flasken er litt treg så man må trykke mange ganger – men det er jo litt positivt for da overdriver man ikke så lett!

Her har du produktene:


På dette bildet ser dere shampooen (den mørkeste) og balsamen (den lyseste).

Produktene vet jeg ikke helt hvor man kan kjøpe, siden jeg fikk mine sponset, men tror de skal ha det på Vita iallefall! Det er en sminkebutikk for dere som ikke vet det 🙂 Anbefaler alle brunetter med en litt trist farge å friske opp håret med disse pleiende produktene, de er ikke så dyre heller tror jeg – aner egentlig ikke prisen!

Q – HAR DU PRODUKTER FRA TONI&GUY?
– Therese

30 kommentarer

Siste innlegg