Anbefaling av min sminke

Hei!

Beklager lite blogging i går, men jeg hadde ikke store tiden til overs. Ser dere har vært flinke å kommentere, tusen takk for det <3 Nå skal jeg anbefale noe av sminken jeg bruker, jeg har tross alt fått en del forespørsler om det.

Vi kan starte med hva jeg bruker på øynene:

Først bruker jeg denne under-eye concealeren fra Max Factor. Den er utrolig god til å dekke for mørke ringer og synlige blå blodårer i øyekroken. Den kan kjøpes på de fleste butikker som selger Max Factor, f.eks. H&M, Vita og Cubus.

Så bruker jeg denne maskaraen fra Lancome. Den heter Oscillation og er en utrolig god maskara. Den har vibreringsfunksjon og gjør at det blir lettere å påføre den på vippene. Maskaraen blir ikke fort tom heller, så det er et pluss. Denne kan kjøpes på litt dyrere sminkeforretninger som Estetique. Fåes også kjøpt på Taxfree.

Bruker også en hvit eyeliner i øyekroken og øyenskygge, men har ikke funnet bilder av de så det er ikke så viktig.

HUDEN:

Dette mineralpudderet bruker jeg i ansiktet. Det er utrolig bra, og jeg har fargen som heter Rose Dune. Den legger seg fint og smelter i ansiktet. Gir et jevnt og fint resultat, og det er veldig lett å påføre. Du kan kjøpe en pakke hvor det følger med en Kabuki brush, men jeg foretrekker å bruke en annen kost. Anbefaler dette pudderet på det sterkeste.

Dette solpudderet fra H&M er fint å ha. Det er kjempebillig, men det er også ganske bra synes jeg. Hvis du trenger litt ekstra farge noen plasser kan du kjøpe deg dette for 70 kroner tror jeg det var. Finnes bare i en farge, men dette er et solpudder som man skal bruke for å få litt fargespill i ansiktet. Bildet er lånt fra lorraine.blogg.no

Denne blushen fra Maybelline er utrolig god! Jeg bruker den, men i en litt mer brunlig fargetone. Den legger seg godt på kinnbena og hvor enn du måtte velge å putte den. Varer lenge og det er ikke noe glitter i den. Jeg selv er ikke fan av glitter i blush og rouge.

LEPPENE:

Denne leppestiften i farge 715 (Choco Cream) fra Maybelline. Den er utrolig god på leppene og gir en fin farge med litt bruntoner i. Kan kjøpes på de fleste butikker som selger sminke tror jeg. Den er heller ikke så utrolig dyr. Sitter godt på leppene og faller ikke av etter 1 time.

31 kommentarer

Siste innlegg