Anbefaling av tre blogger

Hei!

Jeg begynner å komme på bedringens vei, og toppbloggere som meg må jo være frisk! Ikke sant? Haha, neida. Men uansett, nå skal jeg anbefale tre blogger. Jeg syns disse fortjener å bli vurdert, så da tenkte jeg å gjøre det.

JULITATN – Julia Ngo (http://juliatn.blogg.no)

Hvorfor jeg valgte Julia; Jeg valgte Julia siden jeg har vært fast leser av bloggen hennes en god stund. Hun har kjempegode bilder, og hun blogger bra. Jeg vet at hun har blogget aktivt en god stund, og hun fortjener å komme litt i rampelyset etter min mening.

Innhold; Julia skriver om hverdagen sin, hva hun gjør, legger ut bilder og har konkurranser av og til. Det som gjør at jeg fenges av bloggen til Julia er at hun skriver utrolig bra, og hun har humoristisk sans. Hun har også variert språk, noe som gjør at jeg gir henne en 6'er for innhold!

Bilder; Bildene til Julia er kjempegode. De er klare, tydelige og store. Ikke noe mobilkvalitet her nei. Siden Julia er så søt så er det et ekstra pluss 😉 Her får hun en klar 6'er her også!

Design; Jeg liker designet til Julia. Det er enkelt, stilrent og det gjør at en får lyst til å lese bloggen videre. Hun har en oversiktlig blogg og man roter seg ikke bort i den. 5+ her!

Alt i alt gir jeg Julia en 6'er – nettopp fordi jeg digger bloggen hennes! Den er så absolutt verdt et besøk, eller ti!
Forresten, om dere hadde stemt BLOGG vs BLOGG hos Julia akuratt her ville jeg blitt glad.


WHOOT – Håvard Kongstein (http://whoot.blogg.no)

Hvorfor jeg valgte Håvard; Jeg valgte Håvard siden han har lenge blogget aktivt. Han blogger ofte og han har mange innlegg der leserene kan engasjere seg. Han har også lenge jobbet hardt og strevd for å komme på topplisten, og han fortjener så absolutt det.

Innhold; Jeg leser ikke Håvard's blogg fast, men han har en god blogg. Eneste jeg har å trekke på innholdet er at han har litt for mye innlegg om man vil bli vurdert, kommenter så mye du kan osv. 5'er her.

Bilder; Han har ikke de beste bildene egentlig, men ikke de dårligste heller. Litt mye webcamera bilder kanskje, men det kan jo hende det skyldes at man er for lat til å ta kamera – ta bilder – legge inn på pcen? Jeg er av og til det. 5'er her.

Design; Håvard har et veldig enkelt og fint design. Headeren er ren og ryddig, noe som er viktig. Man får lyst å lese videre på denne søte gutten sin blogg når man ser designet. 6'er her.

Alt i alt gir jeg Håvard en god 5+. Han skriver bra, oppdaterer ofte og er absolutt verdig en topplsiteplass.


JGE – Johanne Grov (http://jge.blogg.no)

Hvorfor jeg valgte Johanne; Jeg valgte Johanne fordi hun har en sykt god blogg. Jeg kom over bloggen hennes for første gang i dag, og jeg ble sittende og lese gjennom hele.

Innhold; Det Johanne skriver om er fengende. Hun har gode innlegg, og for en fantastisk god humoristisk sans denne jenta har! Jeg blir oppslukt av teksten, hun har gode skriveferdigheter og man bare må lese innleggene! 6'er her.

Bilder; Hun har gode og klare bilder som man kan se på og de topper innleggene. Et innlegg uten bilder er som en himmel uten stjerner. Haha, uansett. Jeg må gi en 5'er her!

Design; Johanne har et helt enkelt og greit design. Det er oversiktlig og ryddig, noe som er viktig. Headeren er kanskje litt lang, noe som gjør at man må bla nedover for å se innleggene. 5'er her.

Alt i alt vil jeg gi Johanne Grov en 5+ hun også. Dette er en blogg jeg anbefaler!


LESER DU NOEN AV DISSE? Hvis ikke, hvilken ville du klikket deg inn på?

Forresten, fant en copycat!!
Okei – du som har gjort det her. Greit at du har veldig dårlig fantasi og ikke klarer å komme opp med egne ting å blogge om, men å kopiere fra meg er helt uakseptabelt! I tillegg tar du bildene jeg har satt sammen på det ene innlegget.Takk til "bobo" som tipset meg. Innleggene som er kopiert kan dere se her og her.

38 kommentarer

Siste innlegg