Gleder meg til sommerferien

God dag mine lesere <3

Nå nærmer det seg jo sakte, men sikkert sommerferie og da er det på tide å få slikket litt sol. Her i Tromsø er det ikke mye man ser til solen om sommeren, og da er vi avhengige av å dra til varmere strøk. Jeg bruker hvert år å dra med min mor og mine søsken til syden. Syden er min favorittplass å feriere.

Kan jo vise dere mine to favorittsteder i syden.
Gran Canaria – tropisk øy
Det er utrolig fint og varmt på Gran Canaria. Jeg har vært her utrolig mange ganger når jeg var mindre, men nå de siste årene har vi begynt å prøve nye steder. Det er mye forskjellig å gjøre her, og man blir fort forelsket i stedet. De plassene jeg husker fra Gran Canaria er spesielt Yumbo senteret. Husker jeg elsket å være på dette shoppingsenteret. Husker også Pipos Bar. En person som jeg aldri glemmer er mørkhudede Trygve! Han solgte klokker, og vi brukte å hilse på han hver gang vi var der nede. Et av årene vi var på Gran Canaria var ikke det beste ferieminnet, da var det nemlig uvær. Storm, stor oversvømmelse og store ødeleggelser. Men ellers har det vært strålende å være der og vi har alltid storkoset oss!

Tyrkia
Dette er absolutt min favorittplass! Jeg elsker å være i Tyrkia. Vi var der i fjor, men vi skal dit i år også. Gleder meg utrolig mye. Tyrkia er stedet for deg som vil slikke sol, møte på hyggelige mennesker og kose deg i varmen. Det er også det ultimate stedet for deg som vil shoppe billig! Det er så utrolig mye billig i Tyrkia at jeg får lyst å kjøpe alt jeg finner. Du ser mye jallajalla butikker, men også butikker hvor de håier deg inn og prøver å selge deg alle plagiater du kan drømme om. I Tyrkia går det i lire, og 1 lire er ca 3,9 norske kroner. Omkring 4 kroner altså. Jeg anbefaler alle å prøve å dra til Tyrkia en gang, for det er virkelig herlig der!

Hotellet jeg var på i fjor heter Blue Star Club Dem og ligger i Konakli en plass. Det er det beste jeg har vært på hittil. Aner ikke hvor vi skal i år.

Q – Hva er ditt favorittsted å feriere?

145 kommentarer

Siste innlegg