i.d BareEscentuals fra FaceLook.no

Hei!

For et par dager siden kjøpte jeg litt sminke fra http://facelook.no/. Kjøpte en kost og et foundation pudder fra merket i.d Bare Escentuals. Har hørt mye bra om merket, så jeg bestemte meg for å prøve det ut for første gang.

Pakken kom faktisk etter kun 3 dager! Og det var til og med helg, så det er et godt førsteinntrykk. Pakken var godt innpakket med tydelig adressemerking, så det er jeg også fornøyd med. Når jeg åpnet pakken var det en del ekstra småting inni som jeg ble veldig glad for.


Her ser dere at jeg fikk med noe ekstra godsaker. Litt små krempakninger og noen svamper. Kan alltid være nyttig. Og selvfølgelig "visittkort" til Facelook. Meget fornøyd.


Dette var altså det jeg bestilte. Bare Escentuals foundation i farge "light" og en "Handy Buki" kost. Jeg er utrolig fornøyd med produktene allerede, og anbefaler det sterkt.


På denne krukken med foundationpudder er det et smart lokk som holder pudderet inne og forebygger gris i krukken.


Det første jeg gjør når jeg skal påføre pudderet er å kakke litt i lokket. Ikke så mye, men litt, slik som på bildet.


Denne kosten er utrolig bra, og den tar pudderet veldig godt på. Den gjør at pudderet legger seg jevnt og det blir ikke mye skjolder. Også er den så utrolig myk og deilig.


Det som er spesielt med i.d pudderet er at man varmer det opp i lokket. Når du har kakket litt pudder neddi lokket, tar du kosten og sirkulerer rundt til du ser at det blir litt mer "løst" på en måte.


Så er det bare å føre det på med jevne bevegelser og pass på at du får i hele ansiktet.


Fikk også med disse morsomme sakene. De er like tynn som cd-plater og tar lite plass. Som det står er det bare å ta litt vann på de, så har du en ny svamp. Prøvde jo så klart ut dette, og det var ganske gøy! Haha 🙂


Først fyller du vann i vasken. Jeg tok litt varmt vann, for det er deilig mot huden.


Her ser du at etter en rask tur i vannet er halve svampen blitt tydelig.


Når du har tatt hele neddi blir den en deilig og myk svamp. Jeg prøvde å fjerne sminke med den, og det funket.


Den er utrolig myk mot huden og kjempedeilig å bare stryke rundt i ansiktet!

Jeg er kjempefornøyd med alt. Tusen takk til http://facelook.no for supre produkter 🙂

34 kommentarer

Siste innlegg