vent ikke skyt ham

Hvor vil du sette kommaen i overskriften?

I dag hadde vi jo den beryktede matteeksamen. Her har dere min "historie" til dere om hvordan dagen gikk…

Jeg våknet brått med en klump i halsen. Så på klokken, og det var på tide å stå opp. Røsket med meg alt av utstyr som jeg trengte på denne store, "gode" dagen. Klokken begynte å nærme seg at det var på tide å gå til bussen, og jeg la i vei ned trappa. Plutselig har det gått et par minutter til, og bussen skulle gå fra holdeplassen om 2 minutter! Jeg hev på meg det første jeg fant og sprang som jeg aldri har sprunget før. Yes, jeg rakk bussen! HØYDEPUNKT.

Når jeg kom på skolen var alle klare til å ha eksamenen. Jeg er 0121, Therry Bond. Vel, jeg satte meg ned og gledet meg til å bli ferdig – før jeg var begynt til og med! De delte ut sikkert 10 ark til sammen som skulle skribles på i løpet av de 5 klokketimene vi hadde fått til å regne. Jeg tok fram de 6-7-8 pennene jeg hadde med og begynte. Svetten rant, tårene trilte og hjernen knøt seg sammen. Okei, dette skjedde ikke. Var vel heller slik at magen rumlet. Plutselig får jeg de s-y-k-e-s-t-e-!-!-! smertene i magen og holder på å dø inni meg, mens jeg later pent og rent som ingenting. Det kjentes ut som at invollene skulle vrenge seg og bare bli røsket ut gjennom en viss plass. Faen altså, det var ikke noe behagelig. Disse smertene er noe jeg helst skulle vært uten…. selvfølgelig klarer jeg ikke konsentrere meg ordentlig når jeg egentlig dør av smerte, så eksamen gikk ikke så bra.

Jeg regnet bare alt jeg fikk til, og når jeg kom til det aller siste stykket så ga jeg opp. Jeg leverte og stakk hjem, hadde så sykt smerter i hele magen. Tenk deg at noen stikker handa langt oppi ja, også drar de med seg innvollene og magesekken din på "tilbake"turen. Deilig?

På grunn av at dette var et syteinnlegg legger jeg ved noen gøyale bilder heller;


Dette er i dusjen på badet vi holder på å pusse opp. Classy <3

59 kommentarer

Siste innlegg