i arresten for sex i kirkeparken

Jeg elsker seriøst sommer! Det har vært knallfint vær både i går og i dag her i Tromsø. Nå har jeg nettopp vært ute og solt meg litt. Sykt det der at man kan ligge i bikini på verandaen i TROMSØ, i MAI faktisk. Vi bruker ikke å kunne gjøre det i juni en gang nesten. Haha.

I dag var det to gamlinger (mann og kjærring) som hadde sex på dette hjørnet i kirkeparken:

.. så ikke ta dere en piknik der!!

De ble tatt vekk i håndhjern av polisen. Mannen først, hvor buksa fortsatte å skli av. Kjærringa sa "Vi har ikkje hatt sex, han kyssa mæ bare på kinnet!!" – og hvis det var tilfellet, hvorfor skulle han ha buksene nede og fjellskoene knytt opp, samt at hun hadde buksesmekken åpen?

Når kjærringa skulle inn i politiblen, påsto hun at hun hadde nok problemer fra før av og nektet å gå inn. Det endte med at de måtte bære hun inn i politibilen!


…copyright på bildene @Therese CM Nielsen.


Sånn har jeg ligget i 1 time ca. Herlig! og slapp av, det er et bikinibilde folkens.


Man kan jo også være veldig akrobatisk av seg selv, får jo en del energi i solen!


Thia søta <3

-Hva har du gjort i dag?

154 kommentarer
  1. Du var kjempe fin!
   Stakkar deg som så dette, men det er ialfall et minne for livet.
   Og jeg syns det er slemt av alle å kritisere kroppen din!
   Hun kan vell gjøre som hun vill, det kan vi alle uten at noen kritiserer en!

  2. herregud, bare la jenta legge ut de bildene hun vil. Hun er bare en liten oppmerksomhetavhengig fjortis som liker å vise fram kroppen sin til 40 år gamle griser bak dataen som runker.

  3. Herregud, Therese skrev at det var et bikini bilde, hun sa aldri at hun brukte bikini?
   det er så sykt tragisk å bruke tiden sin på å skrive dritt til andre, slenger man dritt alt for mye, kan det bli mobbing vettu, så værsåsnill, bare drit i! Gå å legg dere :- *
   Og til Emilie, om hun vil legge ut bilde av seg selv når hun soler seg, kan hun da vel for faen få lov til det?! Herregud, det er jo ikke akkurat porno. Er verre med de på redtube osv. så bare dra til helvette. sorry språket, blir bare så irritert!
   fortsett å gjør som du vil du, therese 🙂

  4. oi, kom en kommentar til, som jeg ble litt irritert på.
   mari: om 40 år gamle griser som sitter bak en pc og runker til hun, får de vel bare gjøre det da? men de må vel kanskje ha jævlig god greie på pc, for å finne frem akkurat til DENNE bloggen, da det finnes liksom 2 millioner norske blogger? hvorfor akkurat therese sin blogg?
   og herregud, hun må ikke være oppmerksomhetsavhengig fjortis for at hun har solt seg i dag, og tok bilde av det?

  5. snart blir vel du også satt i arresten for å ta bilde av slikt + legge det ut på nett!
   Og til alle som lurer på hvorfor Therese legger ut bikinibilder av seg; hun er bare sykt oppmerksomhetssyk og må bruke push-up for å prøve å “overbevise” oss om at hun ikke har små pupper.

  6. Anonym: Skjønner ikke hvorfor folk skal gidde å bry seg om hun bruker vanlig bh eller push up? Det er hennes valg! Jeg synes det er helt greit å bruke push up uansett. Dessuten kan man se at therese har pupper! !

  7. Utrolig mange stygge kommentarer jeg ser på blogg fortiden, jeg er målløs. Se bare på Voe, hun får sikkert 1000 stygge kommentarer hver dag og det blir værre for hver dag som går.
   Sett på godkjenning så er du kvitt alle stygge kommentarer for ever.

  8. http://www.youtube.com/watch?v=rOOWWV3FJ2o
   Sjå på denna vidioen dere!! Dokker e såååå teite!! BH er det samme som bikini!!!!!!!!!
   Dokker ser dama i bikinitoppa kvar sommer….. Sjølv om det e nokka anna på stranda. så kan dokker bare sammenligne en bikinitopp å en BH..! Dei som skriv stygge kommentara he sikkert ikke nåkka anna bedre å gjer, så dei må hakke ned på nokken andre.. TEIT!! Dei som skriv stykt he sikkert bare de enda verre hjemme, sitter sikkert å rotnar på romme å et se fæt.. Finn på nokka anna å gjer da.. Pliss! De e faktisk irriterendes å lese dessa stygge kommentaran.. Vet ikke koffer, men i blir bare så irritert…
   PS: Fant youtube filmen på din blogg Therese 😉

  9. kristine: ehh, ja? men at folk akkurat skal gå inn på hennes blogg, når det er over 100 blogger og velge mellom, da er du faen meg god! jeg er ikke dum heller da, herregud.

  10. Til dere som lager oppstyr av at Therese legger ut bikinibilder, dere er utrolig barnslige. Hun kan vel legge ut det om hun har lyst til det? Det er jo bare uskyldige bilder, ikke pòser hun eller noen ting. Så slutt å klag, gå heller ut i fra bloggen om dere ikke liker det dere ser. Og ikke tro at hun er ute etter oppmerksomhet. Hun er bare ei vanlig jente som la ut to bilder av seg i bikini? Ikke lag noe oppstyr 🙂

  11. Sykt ekkelt egnetlig (sexdritet). men .. hvorfor soler du deg når det er så kaldt :S hjemme hos oss . er det sol 😉 men ikkje et vær for å sole seg i . hvor mange grader var det ?

  12. Syns du er en god blogger, jeg : – )
   Men vet du hvorfor Marte ikke blogger? Hun sa at hun skulle begynne for fult igjen, men så ble det ikke noe mer av det… Kan du for eksempel svare meg på kommentaren på din blogg, eller skrive en kommentar på min blogg om hvorfor hun ikke blogger? 🙂

  13. Dette er ikke noe frekt ment mot deg , men på det nest siste bildet , ser det litt vell ut som at du er naken.Ikke frekt ment , men bare virker som du vil vise frem kroppen din.Men jeg sier du ikke får lov til det , du virker veldig snil og morsom , men å legge ut bilder av deg selv der det ser ut som at du er naken , tror jeg ikke vil gi deg så godt inntrykk av andre. men digger bloggen din 🙂

  14. SERRIØST, GET A LIFE DA, DRITTKOMMENTARSLENGERE!
   therese gjør akkurat som hun vil, legger ut bilde av akkurat det hun vil. bikinibilder er helt normalt, og det er også normalt å bruke en vanelig bh som bikinitopp. og dere kritiserer at det er push-up, når hun sier at det ikke er det? lol, også det er jo ingenting galt med det, da push-up er helt normalt å bruke. herregud altså, kommentarfeltet er ikke laget for at dere skal rakke ned på ting therese gjør. selv om dere ikke liker å legge ut slike bilder selv, så må da therese få gjøre det, selv om ikke dere vil. therese har jo en bra kropp, så hva er det å klage på? u go girl, therese ! 😀

  15. Huff av meg, tenk noe så flaut!
   I dag har jeg vært en tur hos den lokale tatovøren, tatt en tur ut med et par gode venner og spist herlig mat med familien. 🙂

  16. du har en kjempe bra blogg, men bare så du vet at sånne bilder kan påvirke karrieren din… det har skjedd før.

  17. Anonym: SÆRRIØST DIN TEITE JÆVEL! D E NO THERESE SETT EGA VALG OM HO VIL LÆGGE UT ET SÅNN BILDE! Ka e d værste som kan skje?! LOL!
   MEN, d va en vældi FIN bh, Therese;-)
   Hærregud førr nån raringa som hadde sex i kirkeparken! xD HAHA! Men du så dæm væll ikke!? Kor gammel va dæm? 30-åran?

  18. Okei folks. Det er vel THERESE sin blogg, ikke sant? Så hvorfor skal DERE bestemme over HENNES blogg? Hun kan vel legge ut hva hun vil på bloggen? Det burde vel være hennes problem hvis hun kommer i trøbbel? Skaff dere et liv. Og hvis dere syns det er så jævelig ekkelt å se sånne bilder, så hvorfor er dere innom bloggen i det hele tatt da? Seriøst – tragisk.
   Therese – jeg syns du har en sykt fin blogg og leser den hver dag! Du er så sykt pen! Skulle gjort mye for å få kroppen din! Seriøst – digger deg! 🙂

  19. hei!
   Alle ser jo at det er push up! Alle kan jo gå inn på bloggen din og finne ut hva de vill om deg! har du ikke nettvett eller? ;o)
   Men for at du ksal bevise det, kan du jo ta et bildet a den bhèn som du hadde på deg, og bevise at det ikke er push up, forid da vet de at du skriver det sanne. men nå tror jeg ikke på deg, det er så teit å ha sånne bilder av seg selv på nettet!:@ men SELFØLGELIG er det jo din blogg og du bestemmer hvordan du vil ha den…
   Hilsen en Leser. Men bloggen din er jo bra fordet om!

  20. Vet du hva,du har verdens beste blogg 😀
   æsj det med mannen og dama :S
   Har vært kjempe varmt her idag også,har solet meg litt men ikke mye xD

  21. Wæ, fatter ikke hvorfer dere som kommentere så stygt på netten! -.-
   Therese gjør det hun vil, dokker trenger ikke blande dere inni hennes liv”!
   Det er bare så synkt teit, at dokker gidder å kommentere slikt…!!
   Jeg syntes Therese er en kjempe pen jente, misunner håret ditt skikkelig ;S
   Du er kjempe flink til å blogge. Ha en super dag videre!!

  22. Er det mulig?
   VÆR JÆVLA DAG ser jeg dritt på denne og andres blogger, men mest denne! Haffer skal dere kritisere akkurat Therese? ;o
   Kanskje hun er litt liten for alderen og ikke har værdens største pupper? Men hva så? Det er bedre å være søt og liten enn stor og stygg med skostørelse 42 -.-
   Det er så barnslig og så fjortiz-akti som det går ann å bli å skrive sånnt dritt! ;s Skjerp dere oig skaff et liv.
   Tenk litt da, er dere dumme eller?
   Tenk om hun vil bruke push-up da? Jeg har mange Bh-er i push-up, so what? Det er vel ikke noe galt? Hadde det vært unormalt, hadde de ikke solgt det på en vanelig klesbutikk!
   Å legge ut bilde av seg selv stekende i solen erd et samme som å ligge på en offentligs trand i syden. Ligger du med ullskjærf og polardress på stranda dere eller?

  23. Herregud, det blir vel å kalle det skryt og horete om man går med bikini ute om sommeren og nå? 😉 Enkelte av dere burde virkelig skjerpe dere. Dere kritiserer, kritiserer og kritiserer HELE tiden, men hvis dere er så utrolig perfekte selv så kan dere kanskje legge igjen en link til bloggen deres da, så resten av verden får se hvor mye finere lår, armer, mage, pupper, osv dere har enn therese? 🙂 hahah. Dere er sikkert feite drittunger som ikke kan annet enn å si stygge ting bak en pc-skjerm. Lavmål kalles det, jenter.

  24. uff, synes helt sinnsykt synd på deg Therese. Det er snart sommer, og det er helt NORMALT å ligge ute å SOLE seg i bikini/bh. Skjønner ikke hvorfor folk skal kommentere det og slenge så mye dritt. Det var min mening 🙂

  25. De som skriver dritt til deg therese er bare sjalue fordi du har perfekte pupper og at du er så tynn ! ikke bry deg om dem, de har sikkert ikke perfekte de heller, og bloggen din er den beste jeg vet om !!!!! : )) Enten er ingen perfekt eller så er alle det ! å til alle dere som skriver dritt; har dere virkelig ikke noe annet og gjøre enn å være sjaluu, hele jævla tiden ??!?!??! Er det ingen som er enige eller !??!?!?

  26. du har en fin blogg, therese ! men vil si en ting. De som slenger dritt er ikke nødvendigvis sjalu. De kan være det, men ikke alle selvgølgelig ! Det er dårlig gjort å stemple alle som “sjalu” når det kanskje ikke stemmer.

  27. Til dere som kommenterer dritt til therese :
   Kan dere ikke bare slutte med det!? Det er fælt å se at dere skriver sånn til en fantastisk jente! Tenk om du hadde fått en slik kommentar da? Tenk før du skriver stygge kommentarer til henne 🙂
   Fin blogg tcmn! Ble dette litt teit skrevet? ; – ))

  28. Det “akrobatiske” bilde er faktisk litt porno.. BTW, så er det push-up BH, jeg har den samme 😉 slutt å lyv Therese

  29. Nei Sara, det er jo mulig de ikke er sjalu. Men da har de iallefall et stort behov for å være “bedre” enn andre, siden de har nødt til å skrive stygge ting hele tiden. Btw, Therese, du kunne jo ha tatt ip-adressene til de som skriver slikt, og konfrontere de eller noe? Tror faktisk du kan anmelde de.

  30. Therese gji FAEN i de som skriver drit komentarer til deg :] du er ei søtt og grei jenta som ville vise fram den fine kroppen sin. som om ikke jeg ville ha gjort det om jeg hadde en son kropp! og ja det ser litt sært ut å vise fram bh,en sin på bloggen en sin får noen! men de driter vi bare i, ikke sant : D
   gleder meg til neste innlegg :3

  31. therese.. d er helt greit å gå med push-up BH, nesten alle går med d i ny og ned.. er ikke vits i å si at d ikkje er en pursh-up BH.. d er ikkje vits i å prøve å overbevise folk om at d ikke er det.. da beviser du jo egentlig bare at du er redd for å bli ‘tatt’ i å bruke d.. man ser jo på den BH’en at den er polstret som faen, noe som vil si at d er en push-up bh, du har jo også lagt ut bilde av den da du hadde bestilt den,.. så pleassss, ikkje prøv å bortforklare deg..

  32. fyfaan, nå må dere skjerpe dere! Det er helt vanlig å gå med push-up BH. Det er jo en hverdagsting akkurat som truse!! Kanskje ikke helt det samme, men akkurat som man selv bestemmer hvilken type truse du vil bruke, kan man bestemme hvilken BH man også liker best å bruke. Det er ikke noe som helst rart med det! Jeg forstår veldig godt at du benytter sjansen til å ligge å sole deg i dette finværet. Det er sjeldent slikt vær her i Tromsø, i mai! : )
   Therese søta, det er ingenting å kritisere deg for, som jeg har oppdaget! :* Lykke til videre!!

  33. Nå kommer du lenger og lenger opp på lista! Kjempebra!! Du er kjempefin Therese! Og bildene var fine : )
   Haha, jeg så noen som giftet seg i den kirka da jeg var der i byen i dag!

  34. Stå på Therese, dritt i dem ”anonyme” kommentarene, det er bare folk som er så jævlig sjalue. Forresten skal du blogge når du er i syden? 🙂 Hvor i syden skal du?

  35. HAllo hvis dere har problemer med at henne legger ut bikini bilde kan dere jo bare driite i å kommentere!! jeg er 100% sikker på at om dere hadde fått så stygge kommentarer så hadde dere også blitt såra så dere burde tenke dere næye igjennom hva dere kommenterer !!
   Foresten Kjempe fin blogg =D

  36. La Therese bare gjøre hva hun vil gjøre. Det er dere som bruker opp deres tid på å kommentere negative kommentarer.
   Kjempe bra blogg Therese, leser den hver dag:)

  37. Hmm… av og til skjønner jeg meg ikke på dere som slenger dritt! Hvorfor i huleste går dere inn på Thereres blogg bare for å kommentere dritt! Hva er visten med å lese bloggen hennes da? Og aner dere hvor utrolig ekkelt det må være å få tusenvis av kommentarer hver eneste dag der man vist nok har små pupper, for tynn, for tykk! Til slutt kan man ikke legge ut bilder. Jeg synes ærlig talt de fleste ikke tenker på mer enn utseendet! Og Therese er perfekt, og alle som leser bloggen hennes er kjempetakknemlige for det hun gjør!
   Og hadde jeg ville gått ut på gaten i BH og string hadde det vært min sak. Ingen andres. SKJERP DERE, SLUTT Å SLENG DRITT BARE FOR Å HEVDE DERE SELV! Dere blir ikke noe kulere om dere tror det. Og dere som slenger dritt med linker til bloggen. Hvor mange vil vel lese bloggen deres da? Nei finn på noe annet å gjøre!

  38. hvorfor bryr dere dere ?
   bruker hun push-up eller bruker hun ikke push-up er vel samma det for dere!
   det er ingenting å kommentere om hu bruker det eller ikke.. det er hennes blogg, det er dere som velger å lese den, og da får dere faen meg ta det dere får!

  39. Hva er egentlig poenget i å slenge så jævlig mye dritt til Therese? Det er faktisk talt hennes blogg, hun bestemmer hva hun vil skirve og legge ut på den! Hun er en helt vanlig pen jente. Dere “anonyme” tørr jo ikke å skirve inn blogglinken deres en gang, så hvorfor slenger dere dritt da? Herregud sier jeg bare. Skjerp dere. Hun har iallefall fått til å komme på topplisten 🙂
   Digger bloggen din Therese. Bare drit i de dritt komentarene! De er helt sikkert bare sjalu.

  40. hva er vitsen å slenge drit til henne?,
   hun legger ut de bildene hun har lyst til 😉
   digger deg therese <3

  41. Nå ler jeg litt. Folk kommenterer at Therese legger ut bilder av kroppen sin, der hun har på seg bikiniunderdel og BH. So?
   Dere trenger ikke å fortelle henne at 40 år gamle griser kan se bildene. Det vet hun nok. Bloggen handler om hennes hverdag, så hvorfor skulle hun ikke kunne skrive hva hun har gjort i dag, og legge med bilder? Det er hennes valg. Dessuten er det egentlig ikke noe farlig med dette bildet, for 40 år gamle griser runker nok til noe helt annet en en uskyldig 15-åring som soler seg.
   Hadde Therese lagt ut bilder av andre folk i bikini uten å spørre dem, ahdde jeg forstått at dere ble skeptiske. Men dette er faktisk Therese sin blogg, og hun bestemmer selv hva hun vil legge ut om seg selv. Så liker du ikke det hun blogger om, la vær og les det.

  42. Jeg er veldig enig med Justme. Det er faktisk hennes valg og hennes blogg. Hva faen er vits i å lese bloggen visst dere ikke liker det hun skriver om? Haha! Therese? Unnskyld for stygt ord, men jeg blir veldig irritert når jeg ser folk kommenterer så stygt! Jeg synest ofte synd på deg, og jeg er fastleser<3 Fortsett og blogge og stå på!:D

  43. ikke for å være frekk eller noe, jeg liker bloggen din, men du trenger ikke å vise deg så utrolig mye frem. å skrive ribbebein var egentlig bare for å vise at du er tynn! i allefsll ville jeg ha opptattet det som det. Ver så snill å ikke ta dette som en negativ komentar for jeg liker bloggen din å deg som person på bloggen. jeg bsre gir deg tips

  44. hvorfor er det så gærent å bruke push up bh? haha, snart kommer dere til å slenge dritt om at therese bruker truse også :OOO gad, burn på dere!
   therese<3

  45. Æ bruke push up, men ingen som sir nåkka te det? Men når ei jente på topplista som blogge bruke push up, så skal ho få det slængt i tryne? Bare så trist at det e dåkkers sjøl dåkker burne, ingen andre.

  46. okei, nå har jeg nesten lest gjennom alle kommentarene på dette innlegget. og det er ikke direkte drittslenging, det er bare råd om å ikke legge ut bilder så lettkledd, og at therese ikke skal benekte at det er en pushupbh. ja, det er kanskje teit å diskutere det med pushupbhen, og det er kanskje teit at folk bryr seg om at hun i det hele tatt bruker det, det er jeg veldig enig i. det er ikke så lett å høre hver eneste dag at man er stygg, keen på oppmerksomhet, har stygge lår, forferdelig klessmak, er tynn eller har dårlig humor. det er veldig dumt at folk sitter bak skjermen og kaller seg anonyme navn mens de enkelt å greit deltar å hakke ned selvtilliten til en vanlig jente fra tromsø med noen få tastetrykk og lite fornuft innenfor nettvett. men det er ikke bare drittslengerne som ikke vet så mye om nettvett. therese legger uklig ut bilder av seg selv som viser en del – noe som vil gå rundt på nettet for alltid. og i tenårene virker det kanskje greit. men om 20 år finnes bildet fortsatt. HELE VERDEN KAN SE DET. og ja, det er ditt valg therese. du gjør et valg, folk er forskjelligee – du bestemmer selv. men bare husk at hvem som helst kan se det!

  47. Æ e eni me ho elisabeth der oppe ;-D Haha, men seriøst, æ vedde på at over halvpartn bare har vært kritikk og mas om PUSH-UP.

  48. Petrine: Hva med Paradise-bloggeren da? De har bilde av seg selv i bikini i selve headeren. Å Tine har til og med nakenbilder -.- Hvorfor kan ikke Therese ha et helt vanelig bikini-bilde? ;s

  49. Det er nett som visse folk tar for seg å finne mest dritt på denne bloggen! se på paradise-thea , naken på bloggen , og det er ca.like mangen som har komentert dritt på dette innlegget som har komentert bra om hennes nakne kropp. ffs, synest det blir for lesbisk av dåkken og legga dåkn oppi jento sine pupper, æsj er det det dåkken ser på ?
   ps.Therese , du er ei utruli pen jente og disse rare folka som legger seg oppi puppene dine bør gå og få seg noko. ÆSJ alså!

  50. ehm så du stod altså å så på når de holdt på ja .. siden du visste hvor de gjorde det og at “buksa var glidd ned ” og at du i tillegg så at smekken hennes var åpen og du rakk jo å ta bilde så .. 😛 tragisk , og iallefall tragisk å legge ut bilder av deg i bare bh , tenker du ikke på konsekvensene , selvom du sletter de bildene fra bloggen din så finnes de der ute ett sted på internett-..

  51. Er det virkelig så seriøst mange “mobbere” som blogger???? Jeg blir helt sjokkert av å lese hvor mange barnslige og latterlige kommentarer som legges inn her. Therese blogger for underholdning, og for å dele med leserene. De som ikke synes om Therese eller bloggen kan vel bare holde seg unna??? Eller har dere et så patetisk dårlig selvbilde at dere må rakke ned på andre for å føle dere bedre???? For i mobbing ligger dårlig selvbilde og missunnelse – ingenting annet. Så dere anonyme og feige lesere som bare slenger dritt – gjør noe med dere selv så kanskje dere ikke behøver rakke ned på andre for å få utløp for deres egene miserable person!
   Og til dere som kommenterer fordi dere liker bloggen, så vil jeg på vegne av Therese takke. Det er dere som er drivkraften hennes og gjør at hun fortsetter å blogge.

  52. jeg skønner ikke at folk vil bruke så mye tid og energi på å komentere en liten ting om at hun ligger i bh’en .bh er nesten det samme som bikini.blogg har tatt helt av nå,folk komenterer jo stygt hele tida …det er jo ikke noe vits å blogge når man ikke får koselig komentarer .
   har ikke folk respekt for andre?…skjønner ikke at folk ikke bare kan la være å komentere stygt …
   utrolig kul blogg therese ,digger den !!!

  53. BIG DEAL, spar meg for den drittslengingen. Therese har kansje lust å visa deg fram, har dkke nåke i mot det, stikk å lek i trafikken!

  54. Fin blogg du har!<3 Men du får allltid så sinnsykt mange negative komentarer, skjønner ikke hvorfor folk gidder å skrive så mye dritt om andre xD gir ingen mening!!
   Lillesøstera di var kjempesøt 😀 Hvor gammel er hun?

  55. du har en bra blogg therese!:) men det er ikkje vitsi i å nekte på at d ikkje er en push up bh.. for det er jo faktisk d det er.. det er jo ikkje noe galt i å gå med d! så hvorfor benekte d, når du bruker d? mener du det er flaut å gå med push up??

  56. Mamma’n: skjønner hva du mener, men det om mobbingen; hva vet du om det? Mobbere trenger ikke nødvendig vis å ha et dårlig selvbilde eller være missunnelig. De kan like godt ha vært den populereste i klassen som mobber for så å få med resten av gjengen på det. De kan ha rene drømmelivet, men likevel mobbe. Nå tenker du vel bare at det er en unge med null erfaring som sitter og kommenterer, men etter sju år på barneskolen med mobbing kan jeg litt om det..
   Og til Therese: keep going!

  57. Ysj assa! Men ahm,, no offence, men det er litt å brife å ta bilder av seg selv i bikin eller truse og BH eller? + det er sikkert en del pervs som har sett dem osv.

  58. Thia!ho e så søt, æ lar ho ri på ponnien min(Vegard)noen ganga når ho e på stalln med Trine

  59. planthea; så da vil du også kalle det å gå med bikini om sommeren for å brife? Nei? Tenkte meg det.

  60. På BH-n din har du stramma den noe sykt, man ser at den “stramme-dingsen” er foran og ikke bak. Det gjør du for å pushe ekstra….

  61. Du er kjempe pen Therese!!
   Så alle dere som slenger dritt bare drit i. dere er bare sjalu på therese. la hun gjøre som hun vil hun er en sykt bra blogger.
   digger bloggen din
   -Thea<33

  62. Drit i alle kommentarene som kommer – altså de negative.. Hun må vell få bruke push up om hun vil?

  63. ja, hun må jo få lov til å bruke push up.. men hun trenger ikkje NEKTE på d.. er jo det som gjør d hele så lattelig.. er jo bare å innrøme d

  64. ååh, jeg blir så irritert på alle de som slenger dritt på bloggen din! de er bare missunnelige! stå på videre therese! <3

  65. hei 🙂
   lurer på hvordan du får sånn push up? ^^
   har drit lyst på sånn, men aner ikke hvordan..
   hvordan bh bruker du?
   bruker du 1 strl mindre elns?

  66. rart at en så fantastisk blogg som deg skal få sånne drittkommentarer. så igjennom kommentarene og over halvparten er anonyme

  67. HAHHAHA, for nesten latterkrampe av alle de teite komentarene!
   Ser ut som folk prøver å finne på feil med therese!
   HAllo liksom!
   til therese:
   Du er en kjempe bra blogger! Man ser du har på vanelig bh, som du sa litt lenger opp. Og uansett om du bruker push-up så hva i alle dager er så dumt med det! Sikkert mange av de som komenterer stygt bruker det selv!
   Men drit i de.
   ANONYME ER BARE SJALU PÅ DEG!!

  68. Alle av av de negative leserne til therese er ufattelig dumme, skjønner de virkelig ikke at om de går innom bloggen hvær dag og slenger dritt og ser på bildene og tenker “Bitch” så er det de som faktisk gjør at therese tjener en slant på bloggen. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA!
   fin blogg forresten 😉

  69. HAHAHA 😀 Nå har jeg lest folks kommentarer, og OMG:
   THERESE ER 16 ÅR OG VET KONSEKVENSENE AV HVA HUN LEGGER UT PÅ BLOGG! SLAPP AV FOLK, DERE ER IKKE MORRA HENNES HELLER xD
   Og ja: moren hennes ser jo dette, så hun kan jo være med å godkjenne dette… 🙂
   .
   .
   .
   Haha, folk er rare ass, stå på Therese, klarer ikke en dag uten bloggen din ;D <3

  70. Hei Therese, jeg vil bare minne deg på at du må holde slike ” politisaker” som du er vitne til holdes litt mer diskre for det kan være pårørende som oppdager dette, og mener det er sårt for dem 😉 har opplevd at noen har lagt ut arrestasjons bilder av en nær slektning av meg på en blogg som jeg er fast leser til, noe som var litt ubehagelig å se på nettet 😉
   Uansett STÅ på 🙂

  71. Herregud! Det er mange som soler seg i bh da! Hadde det vært en annen som hadde sittet i hagen sin i bare bh, hadde det vært greit. Men siden det er Therese så er det full krise.
   Er det mulig!

  72. til dere som sender stygge kommentarer….
   1. jeg er ganske sikker på at dere er sjalu på therese som har en så fin kropp .
   2. hvorfor leser dere bloggen hennes når dere ikke syns den er bra?
   3. vet dere egentlig hvor kjedelig det er og få sånne kommentarer?
   4. samma det om hun bruker bh ,bikini eller push-up.
   5.hun kan velge selv hva hunvill gå med.
   6. hvis dere ikke syns no særlig om innlegget hvorfor kan dere ikke la vær og skrive.
   NB!! therese du har verdens fineste blogg.

  73. IKKE BRY DEG OM ANONYM HUN HAR GÅTT INN PÅ ALLE SOM ER PÅ TOPP LISTA OG SKREVET STYGGE KOMMENTARER….

  74. syykt teit og kommentere stygt! Har dere ikke noe bedre og finne på? so what om hun har på seg BH, det er jo bare et klesplagg :p nesten alle jenter bruker det jo, dessuten er dette jo Therese sin blogg, ikke deres. Så hvis hun ikke har “nettvett” så er det jo ikke akkurat deres problem? søt blogg, Therese! stå på.

  75. Omg, hva er gale i at hu soler seg og tar bilde av seg selv i bh oh bikini truse ? se på annais sin blogg,helt likt.Ingen hakker på henne. Dere er bare såå jævla sjalu for at ho Therese har finnere kropp en dere. Og at derfor må dere hakke på henne. Annais er faktisk mindre enn ho therese så hvorfor skulle dere akkurat gå til hu som er eldst ? synes det er normalt med bikini bilder. Hu står jo liksom ikke topp løs heller!!

  76. det der “akrobatiske” bildet ble litt drøyt.
   det er ikke noe galt i bikini-bilder, men i den stillingen blir det serriøst helt feil.

  77. ta nu bilde av dæ naken enda til.. syns du ikke d blir drøyt.. skjønne at du like kroppen din, men seriøst?

  78. Du har en kjempesøt blogg, og jeg går inn her hver gang jeg er på pc-en <3 det skader ikke å ligge ute på terrassen i bh og bikinitruse, for det er jo normalt. alle vil jo ha litt farge før sommeren.. Det eneste jeg la merke til er at du hadde med deg pc ut.. :O Får du til å se på skjermen? jeg har alltid det problemet at jeg ikke ser noe i det hele tatt, og det er ikke gøy 🙁
   det er teit at du får så mange dumme kommentarer, og jeg skjønner at det ikke er noe gøy..

  79. HERREGUD! LESER MOREN OG FAREN BLOGGEN DIN ELLER? DET ER HELT SYKT. DU HAR JO STORE PROBLEMER MED HJERNEN. KAN DU SKYTE DEG SELV?! VI ER FAEN IKKE DUMME, ODA. DET ER JO THERESE SOM IKKE SKJØNNER AT MAN IKKE KAN LEGGE UT SÅNT!

  80. herregud, at ikke moren din gjør noe med undertøysbildene på bloggen din. Og selvfølgelig måtte du ha pushup-bikini hahha.
   sist gang sa du at det er stygt og bruke kjempemasse pushup for da ble puppene skikkelig runde, vel da har jeg store nyheter til deg, det er mulig du ikke ser det selv men DINE pupper er faktisk slik. det vises kjempegodt at du har strammet bh’en, og lagt i pushup. Jeg sier ikke at det er noe galt i push-up bh’er, men siden du ”kritiserte” andre, så følte jeg at du kanskje trengte å høre at du gjør akkurat det samme selv! ..

  81. ikke frekt ment du har en bra blokk (Y)
   men vist du kansje hadde sluttet og vere så sinsykt frekk mot di leserne som kommenterer negatift og heller svarer til di som sier fine ting , blir det fort en mye mer porestiv blogg , og vist du kansje ikke legger ut lettkledde bilder , det er faktisk pordo og alle som vill kan se det med bare å søke på navnet ditt på google. å det når du la ut bilde av MOREN din i bh , haaaloo . tenkt litt , ja greit du har en fin kropp , du er tynn å du har pupper du å , men du trenger ikke legge ut sånne bilder eller skrive sån ting som ribbein på bilde , det blir bare så overdrift og som om du vill ha oppmerksomhet med det ,
   men for al del du er en kjempe go blogger !: )

  82. ja, men til deg oppom “:)” : Det er faen ikke rart at hun reagerer sånn, det er så mye bullshit fra folk å hun skal ikke nøye seg med det ! Blir irritert selv når andre åsså er så teite i hue, har de aldri ligget å solet seg i solen de da ? Hah, lol…

  83. faen så mye styr folk lage, om ho vil legge ut bilde av sæ i bikini,bh,push-up osv, so what? ho kan jo for faen ta egne valg. og uansett, det bilde e jo ingenting i forhold til de meeget mange fjortisjenten på nettby som presse puppan opp så mye som bare mulig og dreg topeen ned så langt at man bare såvidt ikke ser bhen. . og dokker som sir at “du vil bare vise at du er så tynn og skryte av det”; har dokker ikke fått med dokker at ho therese faktisk ikke LIKE å være så tynn og at ho gjerne ville hadd mer fett på kroppen ? så da trur æ ikke akkurat ho prøve å “brife” med det, ho vil jo bare legge ut et bilde der ho sole sæ … herrejesus…

  84. 1. Therese har en nydelig kropp!
   2. Push-up er det ikke noe i veien me, bruker det selv.
   3. Mange, mange mange andre bloggere legger ut bilder av seg selv i bikini, f.eks. Annais, som også er toppblogger la ut bilde av seg selv i bekini så sent som 31.05
   4. Man kan jo se at det er fint vært der Therese er, så det er ikke kaldt.
   5. Therese bloggen din er kjempe bra! 🙂
   6. Fortsett å vær deg selv Therese, ekte bloggere er best, uansett hva andre sier 😉
   7. Til alle dere som missliker bloggen hennese, hun lyver i allefall ikke, hun skriver sannheten!

  85. Tror du at du har lov til å legge ut de bildene fra det politi greiene ?? du får liksom ikke lov å legge ut bilder av folk du kjenner hvis de ikke godkjenner det, så å legge ut bilde av noen som blir satt i en politi bil er greit?
   Tror du at du kommer til å få en fin jobb som eldre? tviler sånn som du legger ut bilder av deg selv nesten naken, selvom du sletter bloggen så finner de det.. kos deg som vaskedame

  86. jeg har ingenting imot deg, og mener ikke å framstå som en av de som skriver utrolig stygge kommentarer og slenger dritt rundt forbi. Men det blir litt overdrevent å legge ut bilde av seg sjøl i bh og bikinitruse på en blogg der hvem som helst kan droppe innom hver eneste dag. Det blir bare litt for teit… Å legge ut bilde av seg sjøl nesten naken med pushup bh er ikke særlig kult. Så bare tenk litt før du legger ut bilder av kroppen din på et sted der alle pedofile kan stikke innom. Og du har faktisk en veldig fin kropp, men syns dette var å gjøre ting litt i overkant…. Og husk; RIS OG ROS ER VIKTIG Å GI TIL BLOGGERE, sånn er det i bloggverden!

  87. å herregud!
   kan ikke Therese få blogge og se ut akkurat som hun vil!
   å herregud når dere komenterer ” så du liksom at de gjorde det?” for det sto faktiskt i avisen dagen etter!!
   og jeg er ganske sikker på at dere som skriver “du får liksom ikke lov å legge ut bilder av folk du kjenner hvis de ikke godkjenner det, så å legge ut bilde av noen som blir satt i en politi bil er greit?
   ” for jeg er ganske så sikker på at det kan komme folk inn i bildet uten at man ser ansiktet, for man så verken ansiktet på dama eller mannen!
   og “naken bildet”
   er hun naken? NEI!
   ++ at jeg tror neppe at noen som skal i deg jobb kommer til å lese gjennom HELE bloggen for å sjekke det!!
   ++ en blogg skal jo handle om hva man har gjort og sett derfor syntest ikke jeg dette er noe spesielt galt!!
   dere vil vell at hun også skal være som VOE?
   heeelt perfekt uten en eneste spøk?-.-
   nei!
   skjerp dere dette blir for dumt!

  88. Nå har jeg lest alle kommentarene, og jeg blir GAL!
   Vist hun vil bruke push-up bh får hun vel lov til det!
   Jeg bruker det? Hva er galt? :S
   Hub må vell få bruke hvilken bh hun vil?
   Det er like mange griser som går rundt i syden og ser på oss når vi ligger der i bikini, er det ikke?
   Dette er faktiskt helt jævlig! Skjerp dere!

  89. THERESE MÅ FÅ LEGGE UT BILDER AV SEG SELV I BIKINI VIS HUN VIL. dere er bare tragiske når dere slenge dritt til henne 🙂 Men, det viser jo bare hvordan dere er ! Vell, om hun vil vise frem kroppen sin, la hun få låv! Det er hennes valg, hennes liv og hennes blogg! hun bestemmer selv hva hun vil legge ut og ikke legge ut. Det er normalt med bikini bilder når det er sommer ;-))
   Og vis Therese vil bruke push-up bh LA HUN FÅ LÅFT TIL DET ! Det er hun som bestemmer selv hva hun skal bruke. Det er jo akuratt som og ligge i Syden med bikini, er jo 40+++ år griser som går rundt der også? Det er helt normalt og ligge i bikini 🙂
   Skjerp dere med dritt slening! Dere er bare sjalu på henne for hun er mega pen :-)) !

  90. Syns egentlig det er ganske respektløst av deg å legge ut bilder av dama når hun bli tatt med av politiet..

  91. hva er det med dere? den siste tiden jei har skjekket bloggene (de jej leser fast) at det er bar dritt komenterer hva om dere hadde en blogg og fikk slengt dritt????
   jeg syntes Therese er tøff som tørr og legge ut bilder av seg selv og det med Politiet og alt det der. å Therese vet bedre om det er push up eller vanlig bh!!!!!!! hvorfor skulle hun lyve dere er så patetiske dere som klager på Therese!!!!! hun virket kjempe snill og grei men dere rakker ned på henne folk kan jo bli såret mange tar livet av seg på grunn av de som mobber og slenger dritt!!! hva om det er dere dere vill vell leve dere å??? så hvorfor ikke bare bli snill d et er i allefall bedre en å få andre folk til å kille seg selv.
   Therese jeg elsker bloggen din ikke bry deg om de idiotene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  92. Oj da. ;S ..
   Em.. ? Therese må få legge ut de bildene hun vil ! . Det er ikke
   vits å lage noe oppstyr. ! . Dere er bare missunelige på Therse siden hun er pen , tynn og har fin kropp . Det er lite vits å begynne å skrive dritt komentarer som du er anonym på , Det viser bare at du ikke tørr å gå å si det rett i trynet hennes .
   Det tørr dere nok ikke nei , så det er det faen ikke noe vits å slenge komentarer på nettet om det .
   Tenk på om dere også ville fått sånne komentarer på deres blogg . Hadde dere ikke blitt lei dere ? .
   Ps ; Digger bloggen din Therese <3
   -Selma=Big fan-

  93. gå på ei nudist strand å kommenter att folk ikke hår på sæ en trå på kroppen engang isteda førr å komentere ho therese som har på sæ bikini!!! de undertøys moddellan på tv blir jo vist til over 5 milliona folk å så mange læsera e d ikke her så bare holl kjæft!!
   til ho therese: så søt du å ho thia va <3 <3 =)

  94. jeg trodde du skrev ribbein for å bevise at det ikke var fett jeg eller for at du skulle være tynn… er det sant?

  95. særiøst folkens? om hun vil legge ut et bilde der hun soler seg er ikke det så big deal. Hadde vært værre om hun hadde lagt ut et bilde i speilet av hun med push-up, g-streng og fondation på leppene og tupert hår til tusen. Og om dere skal slenge dritt så skriv i hvertfall navnet deres! dere er bare feige om dere ikke kan stå for deres egene meninger , men bare måååå slenge dritt for og rakke ned på andre , siden dere ikke har så altfor bra selvtillit selv. Og det er ille at hun brukte sikkert litt tid på det innlegget her for og få leserene fornøyde , og alt hun får tilbake er klaging på at hun tok bilde av at hun solte seg og at hun ditt og datt? kan dere ikke prøve og se litt på det hun faktisk har brukt tid på også. Jeg tror ikke hun mente det bilde som ” ahh se på meg jeg har så fin kropp ” tror hun mer mente det som at hun har ligget og solt seg idag. Og hvor normalt er ikke det?! tenk litt før dere kommenterer da. Stå på Therese , du blogger kjempe bra! ikke la noe dritt dra deg ned for den fantastiske bloggeren du er.

  96. drit i om hun bruker push-up! De ølager jo ikke push-up bh-er også skal det være teit eller fake. Da er man liksom fake. -.-

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg