som en ny person

  •   

Beklager at bloggplanene mine ikke ble som de skulle, men dere skjønner at de siste nettene har jeg vært på dataen til rundt 4 – 5 på natten og det resulteter i at jeg har sovet leeenge.. Siden trafikalt grunnkurs begynner halv 5, så står jeg nærmest opp, kler på meg og tar bussen dit.

I morgen LOVER jeg at blogganmeldelse skal komme om noen supre produkter fra http://makestyleshop.no! I mens dere venter kan dere kose dere med dette innlegget.

Jeg prøvde ut falske øyenvipper for første gang. Har prøvd ut punktvipper før, og var veldig fornøyd med det. Denne gangen prøvde jeg ut en hel remse på hvert øye, som man limer på hele om gangen. De jeg prøvde er fra H&M og ser slik ut når du har tatt de på:

Ignorer maskararestene under. Jeg måtte redigere bildet fordi bildet var så sykt lyst, og når jeg redigerte det måtte jeg ta det sånn her for ellers kom ikke øyenvippene fram.
Siden jeg allerede var så godt i gang, tok jeg også fransk manikyr løsnegler. Føler meg som en helt ny person nå! Haha, neida. Neglene mine var så stygge at de hadde bare godt av å bli overlappet av noe betydelig penere. Disse er også fra H&M. Istedenfor å bruke limet som følger med, burde dere kjøpe et annet lim som dere finner på H&M. Det er i egen pakke og heter "Nägellim med pensel" eller noe, mye mer effektivt og null gris!

Vurderte og bare se en Bring it On film før jeg legger meg for kvelden.

Siste innlegg