nilens jord – beste produktet på lenge!

Nå er det tid for anmeldelsen som jeg har snakket om en stund. Sminkeproduktene er fra http://makestyleshop.no sin nye sminkeserie – Nilens Jord! Du kan finne alle Nilens Jord produkter her.

Litt fakta om Nilens Jord:
Det som er spesielt med dette merket er at det er så naturlig. Nilens Jord er et 100 % dansk sminkemerke med mineralsminke med farger og nyanser som passer perfekt for skandinavisk hud. Felles for produktene er at alt har en eksklusiv innpakning og har noe som ser ut som en egyptisk tegning i gullfarge.

Ifølge Nilens Jord's egne ord er alle produkter parfymefri, og det velger jeg og tro. Jeg har alltid fått litt nupper og kviser om jeg har brukt sminke og glemt å vaske det av, men med Nilens Jord har huden min holdt seg perfekt selv om jeg en kveld gikk og la meg uten å fjerne det.


Dette solpudderet består av 100% naturlige mineraler! Ingen parfyme eller noe annet. Utrolig bra og legger seg fint på huden. Har brukt dette hver dag når jeg var i syden, og bruker det fremdeles daglig. Du kan finne det her.


Øyenskygge – farge Dark Rose. Dette øyenskyggesettet består av farger i lilla nyanser og metalliske farger. Det går fint ann og lage smokey eyes med de to miderste fargene. Jeg elsker disse øyenskyggene. De legger seg så fint på øyelokket, og drysser ikke mye. Du kan finne øyenskyggesettet her.


Foundation og foundation kost fra Nilens jord. Disse er faktisk utrolig bra! Foundationen var jeg skeptisk til først, siden jeg aldri bruker foundation – men etter å ha prøvd den skiftet jeg totalt mening. Hvis du bruker foundation kosten i tillegg vil du få et resultat der founadtion ligger perfekt på huden, ikke for tykt og fettete. Det er en lett konsistent på selveste foundation kremen, og den legger seg kjempebra på huden. Det er heller ingen oljer i produktet! Du finner foundationen her og kosten her.Dette er absolutt en foundation og anbefale!

31 kommentarer

Siste innlegg