hvordan laste opp bilder fortere

Hei!

Nå er det på tide med enda en "How to" tutorial. Det er en god stund siden sist, så derfor kjører jeg en nå. Har lenge hatt tenkt til å ha en tutorial på akuratt dette punktet, men fikk desverre ikke ræva i gir før nå.

Bruker du den vanlige bilde-opplastnings metoden, så burde du følge med her. Det er ikke sikkert det er mange som gjør det enda, men jeg gjorde det helt til i februar eller noe – da oppdaget jeg en mye raskere måte.

STEG 1: Logg inn på blogg.no, og gå inn på "Post innlegg" eller hva det heter.


STEG 2: Skriv den teksten du vil ha stående over bildet, så trykker du på bildeknappen.


STEG 3: Trykk på en av de to markerte stedene ovenfor, når bildeboksen popper opp.


STEG 4: Da kommer du inn på rett sted. Der trykker du på "Velg bilder…"


STEG 5: Så finner du mappen der bildene du skal laste opp er. Du kan markere alle bildene du vil ha med, så slipper du å velge et og et bilde. Deretter trykker du på "Åpne".


STEG 6: Hvis det kom med et bilde som ikke skulle komme med, kan du holde over det og trykke på det røde krysset før du starter å laste opp alle bildene du har valgt.


STEG 7: Nå må du velge hvilken størrelse du vil laste bildene opp i. Det går i "maks bredde" på bildene, og hvis bloggen din har plass til 600px brede bilder, så syns jeg det er best å laste opp i det og ikke noe mindre.


STEG 8: Nå trykker du på "Last Opp", den rosa knappen i hjørnet. Da ser du at bildeopplasteren har startet. På mine 4 valgte bilder, brukte den bare 11 sekunder til sammen. Hvis jeg skulle lastet de opp enkelt, hver for seg i den gamle metoden ville det nok tatt 2, om ikke 3, minutter.


STEG 9: Nyt det nye bildet ditt, og post innlegget 😉

Takk for meg! Fant du tipset nyttig, eller har du brukt metoden lenge?

Siste innlegg