navn til valpene

Nå har jeg funnet navn til valpene. Siden Lotta er en fisefin hund, og jeg elsker mote and so on, så måtte det bli noe med mote. Da tenkte jeg på merkenavn. Først tenkte jeg på bare merkenavn på A, men det ble litt vanskelig siden jeg bare fant to. Så kom jeg på at jeg vil bruke forbokstavene to av hundene vi har hatt: Chivas og Akita. Derfor blir det to på A og to på C. Er dere spente?

Armani, Acne, Chanel og Calvin!

HVORFOR ARMANI?
– Han fikk hete Armani, fordi han ser ut som han har en sort Armani dress på seg med hvit skjorte under. Derfor passet navnet best til han. Dette er også gutten som går på antibiotika.

NAVNEFINNER: http://ceciliets.blogg.no – tusen takk!HVORFOR ACNE?
– Fordi han har en spesiell farge. Han er grå, og minner meg om mye grått fra Acne. Siden han var den eneste gråe gutten, måtte han bli den eneste Acne.

NAVNEFINNER: http://ibn.blogg.no – tusen takk!HVORFOR CHANEL?
– Siden jeg fant de to navnene på A først, måtte hun ha et navn på C. Jeg skulle jo ha merkenavn, og da var det første som slo meg "coco" og "chanel". Jeg valgte Chanel da det hørtes best ut til lille jenta.

NAVNEFINNER: http://frolandsjenta.blogg.no – tusen takk!HVORFOR CALVIN?
– Han var den som manglet navn. Jeg lette på nett etter merkenavn på C, og da kom jeg over Calvin Klein. Hele merkenavnet ble for langt, så han ble da min lille Calvin.

NAVNEFINNER: meg selv!


Armani, Acne, Chanel og Calvin. Love my puppies <3

Siste innlegg