outfit 28 augustiii

 •   

Outfit fra lørdag. Skulle egentlig ha shorts, men orket ikke det så tok heller min kjære høytlivs-bukse fra BikBok 😀


Buksen min fra BikBok. Den er veldig komfortabel på, også mye stretch i den også.


Topp fra Polen. Tror det var Forever 21 eller noe sånn. Det er "åpen skulder" på den, noe som jeg liker 🙂


Ring fra Glitter og armbånd fra Lindex.


Sko fra Nelly. Mye finere i virkeligheten!


Øredobber fra Glitter om jeg husker rett.

  1. sykt fet outfit, elsket toppen + skoene! :):):) og buksen, men du fikk veldig “spiss” rompe i det , men det er vel kanskje bare bildet;) men en ting, bruk litt mindre pushup! 🙂 du er så pen, og ødlegger det litt ved å sette ett så fjortis preg over det :–) litt er ok, men prøv å ukke push det opp til haka, ;D

  2. Hva er vitsen med å trekke på deg en ‘supersupersuper-push-up-bh’, når du uansett setter en hvit sirkel over kløfta bhen gir deg? Det å ta på seg en superpushup bh når man egentlig e nokså flatbrysta e i seg sjøl rimelig teit. Det e hvertfall min mening 🙂
   Likte forresten buksa veldig godt! Har du kjøpt den nylig, eller er det lenge siden den va å få kjøpt på BikBok? 🙂

  3. lol du oppi der.. Herregud.. Therese er jo dritt pen da. Synes ikke hun sminker seg mye. Etter hva jeg ser på bildene er hun blitt brun i sommer, og bruker ikke mye sminke.
   Tror øredobbene er fra Bik Bok, synes jeg har sett de der, men det kan hende jeg har sett noen som ligner. 🙂

  4. For en grusom brunfarge.
   Anniken: Hun har ikke blitt brun i sommer, hun overdoset seg i shadowtan selvbruning for et par dager siden.. Hu blogget om det, Og det ser veldig unaturlig ut. Du var penere før du gjorde det..
   klærne var ikke heelt min stil.

  5. Den er åpen i skuldrene som du liker, den er utrolig utrignende som du også liker. Da var det vel 2 fluer i en smekk da vel! Du er så søt! 🙂

  6. herregud.La ho få bestemme klærne sine selv a? Bestemmer dere over ho kansje.omg,dere er teite ass.Ikke bestemm over therese sitt liv a og ossen ho skal se ut!!!!!!!!Hold kjeft og drit i og komenter.
   digger bloggen din 🙂 <3

  7. hva får deg til å gå i ROSA sko til et sort/grått anntrekk? + oransje øredobber?
   buksen og toppen var forsåvidt grei. men det det er derfor jeg nesten aldri liker outfitene dine, fordi du ødelegger dem alltid med tilbehøret ditt som aldri matcher. mem anyways, toppen og buksen var nice;-)

  8. Herregud alle kan jo gjøre feil med selftan? :S det har vell alle gjort?
   ingen som treng å kjefte på henne fordi da?
   skjerp dere!! fy faen. sikkert fjortisser som er så barnslige og er misunnelige på henne 🙂

  9. DU ER BLITT SÅ JÆVLI STYGG I DET SISTE ! FYFAEN ASS. DU KAN IKKE KLE DEG, KAN IKKE SMINKE DEG LENGRE FORDI DU “PRØVER” Å GJØRE DET BEDRE, OG SELVBRUNINGEN VAR SÅ JÆVLI FAILED ! DU ER EN STYGG HORE NÅ. DET VAR DEN GLADE THERESE PÅ BILDET TIL HØYRE PÅ BLOGGEN JEG LIKTE, HUN SOM VAR SEG SELV NATURLIG FARGE, SØT OG KJEMPEHYGGELIG Å LESE OM. NÅ HATER JEG SEG ! DU AHR RETT OG SLETT IKKE ETT LIV !!!!!!!! GÅ Å SKAFF DEG ETT ! TA AV DEG DEN FORBANNA FORKLEDNINGA, DET ER DA FOLK LIKER DEG !

  10. hei , må bare si drit fint outfit. Og til dere som slenger dritt på bloggen til Therese : JÆVLA KUK HODER , HVA ER PROBLEMET DERES !! ååh , folk har virkelig lite å gjøre… Digger deg <3 :I

  11. FUCK YO: Hoho, Fuck Yo ? haha, sikker på at du ikke mener fuck yoU ?
   Uansett, tror den som skal skaffe seg mest liv, er deg, sitter og kommenterer det styggeste du kan. For lite og gjøre ?

  12. halloo … !!?
   mn dere som har kommentert her oppe ..SKJERP DERE !! hun kan kle seg i hva hun vil og jøre hva hun vil (nesten) eg suns d e dårlig jort av dokke å sei sont .. hu suns d e kult la nagå me d !
   f.eks alle har kache et plagg som dei andre iche lige,,.? santt !? Skjerpa dokke dette e rett å slett barnseligt av dokker !
   Ps elsge bloggen din therese .. har lige øyre dobber(bikbok) 😉

  13. haha, ler av alle de kommentarene sånn som:
   ”okei ? åh fy faen ! GINGER !!!!!!!!!
   herregud 😮 du ser ut som en gullerot :s
   stygg er du , HORE”
   tror ikke akkurat den personen vet hva ”hore” betyr. De som kommenterer stygt har ikke et liv og bruker tiden sin på ingenting. Men det er jo bare min mening, og det virker jo ikke så mye for deg at den betyr noe. I MINE øyne hvertfall

  14. Herregud, dere oppi der, skjerp dere! Dere blir ikke noe bedre selv om dere skriver dritt til Therese! La hun få gå i det hun vil da!
   Jeg digger bloggen din, og du er kjempesøt! Syntest det var kjempefint antrekk 🙂

  15. Du kler å være mer naturlig 🙂 Skjønner at du prøver å bli mer voksen, og ser på jenter på din alder og tenker på at siden du er liten så må du ta det igjen på andre måter. Tro meg, gutter går for naturlig! og du kler det mye bedre.

  16. hah, her oppe står det mye om at du er hore.. fordi du har gjort en liten feil med brunfargen eller har din egen stil.. si men folkens, hva får henne til og bli hore av det ?
   er dere helt klare over hva det egentlig er å være hore, for det virker ikke sånn..
   jeg bladde laangt tilbake i arkivet ditt i sta, da var det bare 1-2 stygge kommentarer på hvert innlegg, men nå er jo nesten halve kommentarene dine bare dritt om at du ser lita ut, eller at du faila med brunfargen osv.. syns så jævlig synd på deg!
   og jeg syns du er sterk som har klart og holde ut all denne dritten.
   stå på therese, og ikke bry deg om hva de andre fjortis ungene sier ! : )
   elsker bloggen din : ))<3

  17. Skjønner ikke hvorfor du alltid må få så j*vlig mye dritt for push-upen din? Åh, kjenner jeg blir irritert på de som kommenterer dritt. Du kan jo ikke noe for fargen du har i ansiktet etter selvbruningsspray. Og alle dere som sier at hun ikke burde pushe det så j*vlig langt opp og det blir uansett teit siden hun ikke har pupper, hvis hun ikke hadde hatt pupper hadde hun ikke fått push-up. Få dere et liv.

  18. skjønner ikke de folkene oppfor som kaller deg HORE. Greit, du har faila jævlig med selvbruningen, men et sånt skjellsord er ikke noe nødvendig. ikke bry deg Therese.

  19. utrolig fine sko; finnes de ennå? 😉 sjekk bloggen min, selger pent brukte sko og klær 😉

  20. Dæææven, den fargen var DRIT STYGG!!!! Hvorfor gjorde du det???? det ser jo ikke bra ut i det hele tatt…. LOL

  21. å herregud, så TYNN du er!! :O
   enig at du fikk rar rompe i den buksa, også enig i det di sier om pushup-bh, greit med litt, men ta de rolig da..
   syns ikke skoene var noe fine, men likte toppen! 🙂

  22. Kjempe fin topp, men likte ikke tilbehøret ;p
   det virker som du prøver og prøver å bevise at du har pupper, pga du alltid bruker push-up

  23. FUCK YO
   30.aug.2010 kl.21:09
   DU ER BLITT SÅ JÆVLI STYGG I DET SISTE ! FYFAEN ASS. DU KAN IKKE KLE DEG, KAN IKKE SMINKE DEG LENGRE FORDI DU “PRØVER” Å GJØRE DET BEDRE, OG SELVBRUNINGEN VAR SÅ JÆVLI FAILED ! DU ER EN STYGG HORE NÅ. DET VAR DEN GLADE THERESE PÅ BILDET TIL HØYRE PÅ BLOGGEN JEG LIKTE, HUN SOM VAR SEG SELV NATURLIG FARGE, SØT OG KJEMPEHYGGELIG Å LESE OM. NÅ HATER JEG SEG ! DU AHR RETT OG SLETT IKKE ETT LIV !!!!!!!! GÅ Å SKAFF DEG ETT ! TA AV DEG DEN FORBANNA FORKLEDNINGA, DET ER DA FOLK LIKER DEG !
   — helt enig. therese var mye pene før. nå prøver hun altfor hardt å være penere, men resultetet blir barre værre. THERESE SKJERP DEG !

  24. SKJERP DÅKE DER OPPE !!!! herreguud blir så forbanna når eg lese sånne stygge komentara! skaff DÅKE et liv for faen! Therese er nydelig, synst vertfall eg. Dåke e berre misunlige! Ho har følelsa ho og altså, ikkje tru dåke e so jævlig tøffe som går å slenge dritt om noken nåke ikkje kjenne UTEN å oppgi navnet nåkas en gang! ke i faen seie eg..
   Therese, du e sjuukt pen! misunna deg virkelig! 🙂

  25. Herreguuud! Noen av dere er bare så utrolig teite! Dere blir ikke bedre av å rakke ned på andre. Og det går ann å komme med en saklig kommentar som f.eks. “Du burde tone ned brunfagen litt” istedefor å slenge en fjortisskommentar som “Jævla stygg brunfarge, jævla hore” .. Haloo? Hvor gammle er dere? LOL.
   .. Og Therese, du e feet!! ;D

  26. Hva skjer med å slenge dritt?
   La hun gå som hun vil, og bra du ikke tar deg nær av kommentarene, Therese! Du viser bare at du er mer voksen enn de som faktisk slenger dritt. Synes stilen din er kul, jeg. Og hva var så forferdelig ille med den selvbruninga? Greit at noen kanskje er misunnelige på at du er brun nå altså, men blir alt for barnslig å slenge dritt for det. Hvis noen har noe i mot hvordan du kler deg, sminker deg eller noe sånt, så får de heller si de f2f til deg, eller holde det for seg selv. Er så teit å slenge dritt altså, spesielt gjennom internett. Stå på med bloggen din, Therese! 🙂

  27. kanskje ikke du bør ha så mye sminke i fjeset, eller selvbruning eller hva det er.
   finere når det ser naturlig ut.
   du er utrolig pen forresten! 🙂

  28. hei, bare lurer, har du tatt selvbruning, eller er du så naturlig “skitten” i hudfargen og ser ut som en rødbrun idiot i annsiktet? jeg skrev det der rett fra levvra, sorry altså, men lurer virkelig! =P

  29. FUCK YO: hold kjeft! Ingen gidder å høre på andre slenge drit. Det er barnslig. Så syykt flaut det må være å være en av mobberne på nettet. Det er tydeligvis noe veeeeeeeeldig galt med deg. stakkars sier jeg bare. STAKKARS.

  30. synes det var kjempefint jeg! og til alle idiotene som kommenterer dritt – dere må ha lite å være fornøyd med i livet siden dere ikke har bedre å gjøre enn å rakke ned på andre. therese er en nydelig jente. skjønner ikke at dere er dumme nok til å poste alt det negative dere kommer med.. alle skjønner jo at dere er sjalu…
   stå på therese! digger deg 😀

  31. Kan ho ikke ha sitt liv ifred??
   Ho liker den stilen!
   Hvis ho vil bruke push-up bh så gjør ho det!!
   Å slenge dritt er bare noe piss!-.-
   Er enig med fridavictoria!<3
   Jeg digger deg Therese<3:)

  32. Har tatt meg tid til å lese alle såkallte drittkommentarene, og syns dere overdriver en del. Therese er ei nydelig jente, men om hun liker å ha litt mye sminke og push up – så er det opp til henne. Hun er ei kjempe nydelig jente i utsenede, mere vil jeg ikke dømme. Grunnen er at jeg ikke kjenner henne, noe det ser ut til at maaange tror dem gjør. Håper du Therese ikke tar deg til dette, mange som er så sjalu på deg ! 😀

  33. skjer med at du har ” fått” pupper i det siste… du er jo flat brysta i hvertfall helt til du fant pushupen..haha lols… også sensurerer du ” brunfarge” ikke kløfta selvfølgelig…haha enda mer lol..

  34. jeg sier det ikke for å være frekk, men er du litt fjortis ?!
   likte outfiten , men ikke skoene og dropp push up bh..

  35. fy faen! du er utrolig pen, kjønner ikke hvorfor noen få skal komentere stygt når de ikke engang kan skrive hvem de er! hvis de ikke tørr å vise hvem de er er det faen i meg de som er støgge! men du er jo sinnsykt pen! <3 🙂

  36. ikke for å være frekk
   31.aug.2010 kl.20:25
   FUCK YO
   30.aug.2010 kl.21:09
   DU ER BLITT SÅ JÆVLI STYGG I DET SISTE ! FYFAEN ASS. DU KAN IKKE KLE DEG, KAN IKKE SMINKE DEG LENGRE FORDI DU “PRØVER” Å GJØRE DET BEDRE, OG SELVBRUNINGEN VAR SÅ JÆVLI FAILED ! DU ER EN STYGG HORE NÅ. DET VAR DEN GLADE THERESE PÅ BILDET TIL HØYRE PÅ BLOGGEN JEG LIKTE, HUN SOM VAR SEG SELV NATURLIG FARGE, SØT OG KJEMPEHYGGELIG Å LESE OM. NÅ HATER JEG SEG ! DU AHR RETT OG SLETT IKKE ETT LIV !!!!!!!! GÅ Å SKAFF DEG ETT ! TA AV DEG DEN FORBANNA FORKLEDNINGA, DET ER DA FOLK LIKER DEG !
   — helt enig. therese var mye pene før. nå prøver hun altfor hardt å være penere, men resultetet blir barre værre. THERESE SKJERP DEG !
   kenneth
   05.sep.2010 kl.11:25
   ginger kid ass! hahahahaha
   dere trur dere er så JÆVLIG tøffe! men dere viser jo faen ikke hvem dere er så dere kan ikke tru dere er jævlig tøffe fordet om dere skrive stygge unødvendige komentarer på bloggen til therese! og uansett så er ikke therese ginger! det er de meg rødt hår og fregner som er gingere! så gi faen å kall ho det!
   dere som skrive stygge kommentarer til terese, dere har faen ikke sett dere selv! så GI FAEN!
   -aurora
   ps: THERESE ER JÆVLIG SØT! (A)<3

  37. Jeg er ikke akkurat ein stor fan av therese og jeg kan være enig med at ho tok litt mye selvbruning, men mann trenger ikke å bli kjempe sure for det da?! Ho må da få lov å kle seg slik ho vil!!! Jeg ble ikke akkurat sur fordi jeg ikke likte fargen heller da! Det e bare barnslige folk som blir sure og slenger dritt på bloggen hennas fordi dei ikke lika fargen hennas eller ka ho går med. Ho bestemmer akkurat selv ka ho vil gå med!!!
   Btw mener ikke noe stygt om Therese på dinna komentaren her!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg