koser meg!

Åååh, Tuva! Du e den søteste pia, love u<3

Nå sitter jeg på hotellet. Skal snart ned på Puerto Rico senteret og møte Nora, så blir det vel brukt litt money… Storkoser meg her nede, har fått solt meg, shoppet, drukket et par Bacardi Breezer’s og rett og slett hatt det morsomt. Orker ikke blogge så mye nå som jeg er her nede, for har mer vettige ting å gjøre. Legger bare ut et par bilder, tar litt tid å laste opp så mange 🙂


Thekla, hun bor her på Gran Canaria. Åh, hun er så mye brunere enn meg og Nora :(:(


Nora syns hun var så stygg, så måtte sensurere hun.


Baywatch babes! Haha, kom en bølge når bildet ble tatt – vi er redd for haiiiii.


My brother an mee, koser oss med en breezer. LOVEU!!!!!! hehhe, kanskje

Skal stikke nå! Hejdå <3

233 kommentarer
  1. omg, jeg ble så utroli frista! Du aner ikke hvor mye jeg vil dra dit, og du er så heldig 🙁 Håper du storkoser deg som du sikkert gjør <3 Gleder meg til du blogger mere fra ferien

  2. H-H-H-H-A-I sa du? :S
   er det hai der? :O derfor det er sånn tau i vannet ellr hva jeg skal si?..
   wow jeg hadde ikka bada der uansett..

  3. Wihiiiii, du er på akkurat samme plass som æ va
   pass på guttene lure dæ skikkeli med væskekjøpe.. men det e du kanskje vant til :p De her e ekstra lur!
   Et tips e å si at du har bursdag! æ fikk en gratis T-skjorte og en gratis is : -D heheahehah.. men æ hadde bursdag da….

  4. Røyker duu ? Snuser duu ? la merke til en snus pakke å noen røyker på bordet sammen med broren diin … – . –

  5. Hvorfor fortelle at du drikker? Tenk alle de som er yngre en deg og leser bloggen din og ser opp til deg. Dårlig forbilde. Men det er min mening, kanskje du syns det er kult.

  6. Hey hey 🙂 Ville bare informere deg om at du kan stikke av med hele 10 SOLPASS FRA BRUN OG BLID TIL VERDI 1000KR!!!!!! Dette er ikke ment som spam, mere til din egen fordel om du ønsker å melde deg på 🙂 Ha en god jul og godt nyttår!
   konken finner du på bloggen min ^^ Adina

  7. Lol, kan ikke therese bare få lov å ta seg noen par breezers visst hun vil det da? er jo faen ikke deres problem om hun drikker. Hun er 16 år og det er nå pike meg ikke dere som bestemmer om hun drikker eller ikke. Det er det virkelig moren som bestemmer. så skaff dere et liv idioter med IQ på -17! Håper du koser deg der nede :))

  8. herregud, har du anoreksi?
   er så tynn at det er ikke pent en gang… du burde seriøst legge på deg litt.
   og du Sunniva, det er faktisk ikke moren til Therese som bestemmer om hun får drikke eller ikke, er du helt hjernedød? Jeg bryr meg ikke om at Therese drikker selv om hun er for ung, men strengt tatt har hun ikke lov ifølge norsk lov. Uansett hva foreldrene mener har hun faktisk ikke lov.

  9. Herregud… Loven sir Tydelig at barn under 18 ikke har lov åKJØPE alkohol, ikke drikke. Visst hun hadde drukket iste hadde hun likevel skrevet ” koser meg med iste!!” betyr ikke hun skal skryte… Hun har laget bloggen for å skrive om ka faen ho vil:-) så Om hun skriv ” i kveld skal jeg bli driiiiita!!!!!!” så kan hun fint skrive det? Halloooo… Det er mennesker mellom 11-17år ca. Altså. De forstår at det hun gjør ikke e sunt, d e ikke slik at de er retarda i hode Å trur at det hun gjør mååå de å gjøre?? LOL. Voks opp jenter. Og visst de er så ung at de ikke forstår det, forstår de iallefall ikke At bacardi brezeer e en alkoholholdig drikke. Det kan like så gjerne være en utenlandsk drink som e alkoholfritt… Våkn opp her! Kos dæ med så mange brezeera du vil Therese , ditt liv å ikke leseran sitt;p idiota

  10. kos deg masse therese! 🙂
   åee, jeg og vil til syden, fristet veldig. så utrolig fine bilder også, du er superpen & så fin å slank <3

  11. Jesus fucking christ.
   Newsflash: De fleste tenåringer drikker alkohol. Jenta er faen ikke 12, og om dere er så forbanna pripne, så kan dere vel lese noen annen sin blogg?

  12. For det første:
   Eg trur no att det siste Therese vil e att folk skal begynne og mobbe ho på bloggen, slutt ed det der.
   For det andre:
   Eg e på samme plass som dokker Therese og eg så deg på stranda, det er veldig gøy her, eg turte ikke gå og si hei til deg. vi kjenner jo ikke hverandre. Men ikke hør på all dritten de andre skriv, håper att vi treffes en gang og at vi kan prate.
   Eg digger bloggen din og du må IKKE slette den.
   Men vi drar hjem om 4 daga:(:( Grue meg det er så fint her:) Har du msn??

  13. Du er akkurat på det samme hotellet som jeg var på tror jeg..i November da.. Håper du koser deg for det er skikkelig mye fint der! Bortsett fra bussturene.. gru deg.. de kjører som om de har stjålet bussen.. bokstavelig talt..

  14. tror folk reagerer mest på at du sitter å drikker rusbrus med familien din. Og at du ser mindre ut enn 16 år. HE EH, men hvorfor bader du i bh? Ser vertfall ut som det…

  15. Selvfølgelig er det Therese (og moren) som må bestemme om hun skal drikke eller ikke. Men jeg syntes ikke det passer å skrive det på en så profilert blogg som dette. Det er måten hun skriver det på.. Leser mellom linjene at hun tror hun får status av å drikke ?
   Anyhow, Ha en forsatt fin tur, Therese!

  16. Heisann ! Jeg så litt lengre nede på bloggen din og så att du therese, hadde kjøpt deg en ny lilla jakke på wow!!! ….. Men du fjernet det merket på jakken som sto wow på. og jeg har akkuratt kjøpt meg en jakke jeg også så det jeg lurer på er : Hvordan eller hvem? Tok av det merket til deg ?? 😛 Blir veldi glad viss du svarer på dette spørsmålet!!
   -Sara teddy bjørn !

  17. trur æ å har vorre der.. eller.. ehmja! har vorre i gran canaria i puerto rico.. men har du vorre på amadoresstranda, eller ka den heta?:D

  18. Kos deg !! 🙂
   Minner meg sykt om da jeg var der i vår, og det senteret er helt fantastisk ! Heldig du er som er i varmen nå :- D

  19. Ehm, du Therese? :p Koffer bade du i BH’en din og ikke i ei bikinitopp som det faktisk e meninga man skal bade i? ;p Lol, det va sånn egentlig litt teit 😉 Å ikke ta det her som ei negativ kommentar -,- æ bare sir at Æ syns det e litt teit. No Worries. Om dokker ikke syns det, så e nu deeet greit =D
   peace.

  20. Kanskje det er 16 års grense på å drikke der hun er? Og uansett, det er hennes valg, ikke deres, og dere trenger ikke å mase på henne om det. Alle ungdommer drikker, snuser og røyker. Jeg snuser selv (er15 da), men la jenta gjøre hva hun vil, og moren kan ikke gjøre så mye med det hvis hun er avhengig av det, eller så aksepterer hun det, men det er ikke deres sak.

  21. Haha, de aller fleste 16 åringer får lov til å ta seg noen Bacardi breezers i syden.. hjelpe meg! Er aboslutt ikke noe rart i det. Hvor strenge foreldra har dere som kommenterer her egentlig? Virker som dere er oppvokst med familier i jehovas vitner hele gjengen! Stakkars folk!
   Og, dårlig forbilde? Om en eller annen 14 åringe er så patetisk at hun føler at hun MÅ drikke fordi en blogger gjør det, er det et så patetisk menneske at det ikke er noe håp der uansett. Om noen ikke tåler å lese at en 16 åring drikker litt, så burde de holde seg unna alle andre blogger enn voe.

  22. Gud hvor kul du er, drikker bacardi breezer. LER av deg. må kanskje tenke litt på at du er et forbilde for mange

  23. Heldig du er! 🙂
   Er det meningen at Therese skal ha energi til å gidde å bry seg om all den dritten noen slenger?
   Kan ikke jenta få bestemme selv om hva hun skal bade i, feks?
   herregud ..

  24. HELDIGE deg 🙂 skulle gjort MYE for og byttet plass med deg nå! og du var jo like brun som Nora, ser det ut som 🙂 haha, hiiiilsen sjalu leser fra kalde Norge!

  25. Therese begynte vel ikke å blogge fordi hun ville bli et forbilde for mange? Om hun vil, og får lov til og drikke et par rusbrus/øl er vel ikke det noe og lage en stor greie ut av. De aller fleste på hennes alder gjør akkurat det samme, og ingen slenger så mye dritt til de. Som noen andre sa, hvis noen føler at de MÅ gjøre akkurat det samme som Therese, bare fordi hun har en profilert blogg, er det ikke noe særlig håp for de.
   Kos deg videre på ferie! 🙂

  26. haha, la henne bade i hva faen hun vil da? kanskje det har skjedd noe med bikinien hennes, eller kanskje hun bare har lyst. det er ikke unormalt å bade i bh heller da:) og la henne drikke hva hun vil da? hadde dere vært i syden og kunne fått drikke noe godt, hadde dere vel det? om dere liker alkohol da selvfølgelig. åh, kjenner jeg blir irritert over alle dere tapere som sitter og kommenterer anonymt. for alt vi vet, kan det godt være en annen aldersgrense på alkohol der, enn det er i norge:)

  27. smart å skrive at du koser deg med bacardi breeze når hvem som helst(også familie) kan lese det:L håper du koser deg da!:D

  28. HAHA, folk tar av. Folk spør om hun får lov til å drikke og sier at det virker som hun skryter, også kommer folk med sånne laaange foredrag om at det er hennes valg og moren. Folk har jo ikke sagt en dritt omtrent.. lol
   Det er samma for meg om hun drikker eller ikke. Men hvis jeg hadde drikki, hadde jeg ikke lagt det ut på bloggen om jeg viste jeg hadde yngere forbilder! Men som sagt.. samma for meg om hun gjør det eller ikke.
   KOS DEG <3

  29. tenkt på at det kan være ironi det med breezen ? :))
   uantsett dere som skriver dritt, therese får flere kommentarer og kommer seg høyere øg høyerer opp på topplista av at dere skriver piss.. å gi faan i om at hu bader i BH,, kos deg vidre therese :)))

  30. Det så sååååååååå deiglig ut!!!
   Jeg elsker bloggen din tcmn.
   Men der må gå på kjeksboksen.blogg.no

  31. haha, ler av noen av komentarene ass. diskusjon om therese kan bade i BH og om hun kan drikke? lol, skaff dere et liv! therese har hvertfall ett, og det blogger hun om , er det et så strot problem å vite hvordan hun har det i syden så les en annen blogg : )
   – kos deg therese : )

  32. Haha, mye tåpelige kommentarer. Bader du i bh? Drikker du alkohol? Hun er da vel 16 år.. Er da bedre at hun får drikke alkohol med trygge omstendigheter da. Hun var jo på ferie med familien sin, eller? Jaja, uansett. Jeg digger bloggen din og at du er deg selv =D
   Klem fra jente 20 år.

  33. Utrolig mange teite og unødvendige kommentarer her! Drit nå i om hun bader i bh eller bikini da? Og det finnes faktisk mange bikinier som er helt like som bh’er.
   Og det har da ikke noe å si hva hun drikker.. Hun er ikke nødvendigvis ute etter oppmerksomhet fordet.. Hvis hun hadde drukket cola, så hadde hun sikkert lagt ut bilde av det også. Så er nok ikke for oppmerksomheten.
   Kos deg videre! <3 Jeg misunner deg sykt!!!

  34. hei begynnte å lese bloggen din idag : )
   Digger den, den er drit bra og du skriver også bra.
   Forsett med det! Kos deg på ferien.

  35. Heihei (:
   Jeg vet at du ikke kjenner meg, men jeg er stor fan av bloggen !
   Syns du er kjempe flink til å blogge 🙂
   Håper du storkoser deg der du er nå!
   Gi et smellkyss til stranda fra meg da (A)
   jeg savner spania! Spesielt øyene å Gran Canaria !
   ( bodde der i fire år 😉 )
   Men iallefall ! Storkos deg !
   Å FTW: Du har like mye lov til å drikke akkurat det du vil, som at vi andre kan drikke vann. 😉
   Menmen.. !
   Kos deg du !
   Hilsen Serine 🙂

  36. haha, lol :p skjønner ikke hvorfor så sinnsykt mange reagerer på at hun drikker, aldri hørt om en 16 åring som drikker alkohol eller? hvis det hadde vært en annen random blogger som hadde fortalt at den personen drikker alkohol hadde vel ingen reagert. Men for guds skyld, la henne bade i det hun vil! haha, artig å lese reaksjonene :L

  37. fine bilde 🙂
   var der i November 2009. Kjempefint. Bur du på Hotel SunSuite? 🙂 ligna litt..var veldig kaldt i sjøen når vi var der. Veldig fint på Amadores-stranda og. Kos deg vidare 🙂

  38. Ganske teit at folk skrive at du ikkje har lov til å drikke liksom? grensa e jo 18 år, men kem under 18 har ikkje drukke? de e sikkert ikkje so mange.
   Berre drikk so masse du vil du, Therese. og har kanskje ikkje lov til å bade i bh viss ho vil? jaja…
   Kos deg kjempemasse 😀

  39. hei 🙂 kan du spørre nora om hun kan begynne å blogge igjenn? leste bloggen hennes hele tiden før 😀

  40. Haha, tror faktisk det er ironi:p for hun holder jo den til begge, hadde de drukket den hadde begge holdt den SELV, ooog begge er helt fulle..? kanskje det er foreldrene sine?:p

  41. er du paa puerto rico du ogsaa??? me 2! jeg ligger pa et hotell som heter puerto plata ;D haaper jeg ser deg en dag!!! 😀

  42. SHIT! Du er bruun:)) Du er heldig som er i syden , jeg og vil til syyden !!
   Kos deg masse der! Fine bilder forrestn 🙂
   elsker bloggen din! <3

  43. herregud jeg ELSKER hårfargen din!!! hvilken farge og merke har du brukt? har skikkelig lyst til å farge håret mitt brunt, er litt lei av blondt 🙂

  44. Haha, det er så morsomt å lese de latterlige kometarene fra folk som reagerer på at hun bader i bh, skaff dere et liv a !
   Har dere virkelig så lite liv at dere må sitte å kometere om hun bader i bh eller bikini topp ?
   Skal dere ikke kometere hvorfor hun bruker bikini istedenfor badedrakt….? lol
   Hvis Therese vil drikke Bacardi Breezer’s når hun er på ferie og det er greit for foreldrene, burde vel de pesonene som komenterer at hun er for ung til å drikke, er det vansklig for dere å bare akseptere at Therese drikker Bacardi Breezer’s ??
   Ja, jeg vet 18 er alkohol alders grensen i Norge, men hallo…hvor mange 16 åringer har ikke drukket alkohol hjemme eller på ferie ?
   Og uansett Therese drikker seg ikke full og sjangler rund i Puerto Rico….!
   Jeg er 12 og har drukker sex on the beach, strawberry daiquiri (med alkohol# og smirnoff ice…men jeg har da ikke drukket meg full!
   Og ja, jeg vet 12 år er jævlig tilig, så mobb meg istedenfor Therese…!
   Digger bloggen din ! #Men ikke alle leserene) :O

  45. herregud la jenta få gjøre som hu vil
   hvis hu vil bade i bh, så la hu få gjøre det da
   kos deg therese 🙂

  46. haha, loven sier at en ikke kan kjøpe alkohol når man er under 18..men drikke det kan hun.
   Jeg er 15, og er på fest og drikker omtrent anhver helg! 🙂

  47. Jeg synes det er dumt at du som er under 18 år legger ut et bilde av deg selv sammen med alkohol. jeg bryr meg ikke om du drikker alkohol eller ikke, men jeg tror det er mange yngre som leser bloggen din og vil da synes at det er kult og drikke når man er ung. litt dumt!

  48. lol att folk komenterer om en bh og litt alkohol .. hahaha tapere!
   bra att du har det fint therese <3 hvor varmt er det i luften og i vannet ?:) sann ca 🙂

  49. Jeg synes det er helt greit at du drikker. Unødvendig men herregud, nesten alle 16 åringer drikker. Men du Therese, du burde kanskje tenke over at du har mange “små” jenter på 8-12 år som leser bloggen din. Og da synes jeg du burde være litt mer diskré. Og kanskje la være å skrive at du drikker på bloggen din. Siden det er så mange små jenter som leser den, og fordi mange av disse jentene ser veldig opp til deg. Men til syvende og sist så er det din blogg, og det er du som bestemmer over den.

  50. å herreguuuud. ler like mye hver gang jeg leser komentarer her… skjeeer med å være tragiske..?
   hu er da 16 år!! hu kan gjøre mye som hu vil! hu er myndig om 2 år.. dere henger dere opp i randomshit dere ikke skal bry dere om.. blir nesten litt irritert.. hun kan ikke leke at hun er et prakteksempel sånn som voe gjør. hun er den hun er, og det skriver hu på bloggen. når jeg ver liten, så lærte mamma meg at man skal ikke være en person andre vil at du skal være. du skal være deg selv! men ut i fra dere her.. så virker det som om dere bestemmer hva hu skal skrive om.. skjer med deeet da? haha, hennes blogg, hennes liv!
   dere er tragiske. hun eier!

  51. Hei : ) Var litt morsomt å lese at du skal til Puerto Rico senteret osv siden jeg har bodd i Arguineguin i tre år. Hvilken strand er det du er på? Håper du koser deg (:

  52. Heiii 😀 ser på videoene på youtube-haha den ene der du og tuva er budhister eller noe , meg og veninna mi ler hele tiden eid! Du kan godt legge meg til venn på [email protected] er den :)))))))

  53. Alle dere som mener at siden Therese er under 18 år, og i følge Norsk lov så er det ikke lov. Følger dere Norsk lov angående dette, kanskje? Ser ikke mange idag som gjør det, gitt…

  54. haha. 18 før å kjøpe alkohol, ikke drikke.
   så lenge ho ikke drikk sæ maurings så e det vell greit for foreldran at ho drikk lamme dem?;p

  55. HEI! hvis du er på puerto rico senteret nå, eller altså har vært der ikveld, så så jeg deg! Hvis det var deg, noe jeg er ganske sikker på, så er du utrolig pen! 😮

  56. Hun er ikke i norge å drikker, og der hun er er det faktisk lov for henne å drikke og kjøpe alkohol. Så jeg syntes ikke at folk skulle sakt noe negativt om dette. Og uansett er det HELT vanelig å drikke når man er 16 år. Kos deg på ferie !

  57. Hvis noen av de “yngre” leserne til Therese blir påvirket elns fordi hun drikker, er de ikke modne nok til å være på nett i det hele tatt. Er jo så mye rart inne på internett, så at noen skriver navnet på en drink de drikker er da ingenting.

  58. Jeg så deg i puerto rico! på straden : ) Jeg lå på solsenga og du så på håndkler i den hvite kjolen . heha.
   du er mye penere i virkligheten!
   Kos deg vidre! Anbefaler marked på tirsdag :p

  59. Lest gjennom mange av kommentarene her og sier meg i grunn enig med de som gir deg negativ feedback. Selvfølgelig er det mange under alkoholgrenser som drikker, men å legge ut bilde av deg selv med det og skrive på en måte som virker ganske så skrytete, er vel ganske unødvendig?
   Det Bh greiene må jeg bare le av.

  60. Kan ikke dere folk, ro dere som faen ned! Nesten alle drar på fest og drikker når de minst er 16 år. Utrolig mange som begynner når man er 13 og, og virkelig ingen som bryr seg … Jesus! Og hva er feil med å bade i bh? En ting som ligner på bikini bare ikke har samme stoff. Ro ned tusen hakk da. Trenger ikke lese bloggen hennes om dere bare skal si negative ting om henne, seriøst, klikker på slike som dere! Kos deg masse i Gran Canaria Therese ! Og til dere andre igjen, stikk på en annen blogg hvis dere ikke liker Therese da,lol. Ler av dere ! Og hvorfor ikke se det positive i henne istedet for å pirke ut alt det negative som dere egentlig er mest sjalu på?? Stikk til helvette da folkens, Jeg <3 Therese !

  61. du som spørte om therese hadde anoreksia, ka faen feile deg? stakkar jenta, hu har skreve her på bloggen før at hu VIL legga på seg osv. Hu har ikje lyst å ver så tynn, så å spør om hu har anoreksia osv e jævlig frekt.
   og whats whit the breezers? HERREGUD ka e det som feile dåkkår, hu e på sydentur, alle må få ta seg bacardi breezers på ein herlig sydentur. Og ja, hu e nok et forbilde for mange, men hu begynte ikje å blogga for å bli et forbilde. Hu ska blogga om hverdagen sin, og ka hu gjør på osv, e dei som ser så jævlig opp te na sin feil hvis de e 10 år og drikke BARE pga ei på topplistå gjør det. hu e 16 år, sikkert 90 prosent av dei som e 16 har drokke! hvis dåkkår blir så skuffa over at hu drikke, så begynn å grin, og tenk over kor teit det e. hu drikke ikje ein gang sprit, hu drikke RUSBRUS, noe som e veldig lite prosent i, og dåkkår syte?
   og e heilt normalt å bada i bh, hahha. tror ikje hu tar det te seg at noen syns det e teit av na å bada i bh:p *ÅÅÅH NAAI, noen syns det va teit at eg bada i bh:(:( fml, cutcut’ ånsi. at dåkkår gidde å hakka sånn ner på na.
   btw, eg komentere aldri, og lese aldri gjennom komentarane. detta e ein av mine første ganger, og satan ka sjokkert eg blei.. dei som ikje akseptere na for den hu e, koffer lese dokker bloggen då? teitingar

  62. Jeg synes Therese skal få drikke, spise, bade i, og gjøre hva hun selv vil. Så lenge det er greit for henne og familien, og de koser seg på ferie, er det jo bare bra!
   Håper dere har det fint og varmt! Kos deg Therese 🙂

  63. Det er jo en annen aldersgrense der enn her i Norge daa! Jeg ble kjent med en i syden og han drakk, selvom han bare var 14 ;P
   så drit i å kommenter hvis dere skal være så negative …
   KOS DEG VIDRE THERESE 🙂

  64. Bare slapp av, en hai kan ikke angripe på under to meter, for den liker å angripe undenifra. Hehe 🙂 Vet det var tull, men. .
   Kos deg på ferie, Therese:)

  65. seriøst. Ho e i syden, der det e mange varmegrada. Det å drikke en breezer der blir det samme som å drikke vann. Man svette jo bort all alkoholn i den varmen!
   Tenk nu litt folkens…

  66. La henne ta seg en drink om hun vil da, hun er tross-alt på ferie.
   Og folk har ingenting å si, det er 12 åringer i Norge som drikker seg drita og tror dem er kule. Jeg mener ikke at en 12 åring skal drikke men når man har fylt 16 år og er med foreldrene sine på ferie og dem mener at det er greit at ungen sin tar en drink så er det vel greit, uansett det strider mot loven 🙂 Takk for meg , hehe 🙂

  67. Okei, nå begynner jeg å bli mektig lei alle sure, negative haters som driver å kommenterer over her. Har dere virkelig så mye i mot en blogger dere ikke en gang kjenner, så hold dere heller unna hjemmesiden hennes enn å bruke mye av tiden deres på å kommentere dritt.

  68. Hva faen er det som er så farlig med alkohol? La jenta ha det litt kos i syden da! Det er jo ikke sånn at norske lovet er stemplet inn i hjernen hennes!
   heheheh btw: jeg digga bh’en / bikinitoppen din 😉

  69. omg.. synest det er så jævla tragisk! har faktisk lest gjennom alle komentarane nå.. og den ene komentaren som irriterte meg mest, var noen som spurte om hun har anoreksi. den komentaren –> 27.des.2010 kl.23:58
   Det er så utrolig frekt og seriøst? skaff deg et liv! hun har sakt før at hun vil legge på seg og at hun spiser mye! det er jo bare fordi hun har veldig rask forbrenning og holder seg i form! broren min, var akkurat sann før! spiste mye, men klarte ikke og legge på seg for han hadde så rask forbrenning..
   Så tenk dere om før dere skriver sånne jævlig frekke komentarer, tenk om det var dere som fikk dissa komentarene da? og seriøst? lage en stoor case av hva hun bader i? det er jo ikke akkurat så jæævlig stor forskjell på om du bader i bh eller bikini.. og la hun drikke visst hun vil, hennes liv.. dere andre som komenterer stygt, GET A LIFE FOR FAEN!

  70. HAHAHA, får latterkrampe av de her taperan såm kommentere her oppe !! ^^
   kæm bryr sæ vell om at du drikk ? kæm har IKKE drokke nåkka med akohol (nestn sikker på at alle oppfør har værtfall smakt på nåkka m alkohol!)
   å te dåkker såm lage så mye styr åver at ho bade i BH, syns dåkker at det e bedre at ho bade utn nåkka ? O.o
   HAHA, kos dæ de siste dagan da 🙂

  71. altså.. hvorfor så mye styr om hun bader i bh? hun har jo enda bilder av at hun danser på bardisken..! ikke noe vondt ment med det altså, men bare for å sammenligne liksom :p
   loven sier jo også at de under 18 ikke har lov å KJØPE alkohol.
   UANSETT, kos deg videre therese 🙂 skikkelig misunnelig på deg!

  72. Blir virkelig oppgitt av enkelte her.. Jenta er 16 år, kan de av dere som er over 16 helt ærlig si at dere aldri drakk et par rusbrus på ferie i syden? Note to all of you: ganske normalt det når man er 16, med mindre man heter Prippen til etternavn.. Og om Therese vil bade i bh, så la hun.. Herregud

  73. OK! Rolig folkens! Hun trenger vel ikke en haug me folk til å forsvare seg? Når hun mener selv hun er “voksen” nok til å drikke, røyke og snuse, burde hun vel klare å svare for seg selv…? Vet ikke om hun røyker eller snuser da men.

  74. Skulle Therese heller ha bada toppløs enn å bruke vanlig BH? Da ville dere vell blitt fornøyde? Eller hva?
   Therese har vell nåkk penger til å kjøpe hvor mange bikinier hun vil ha!
   DERE SOM DISSER HENNE: REIS EN VIST PLASS!

  75. Jeg tror faktisk det er lov å drikke som 16-åring i syden. Jeg har sett flere under 18 år som drikker i syden…
   Til dere haters; Ikke les bloggen hennes hvis dere hater henne sånn. Ingen tvinger dere til det!

  76. Til dere som reagerer på at hun drikker litt: I mange steder i utlandet er det 16-årsgrense på alkoholholdige drikker. For eksempel på Kypros, der får 16-år gamle lov til å bestille drinker og rusbrus på puber.

  77. ler av kommentarene lengre oppe 🙂 det er ditt valg om at du skal drikke noe som inneholder alkohol, ikke som om det er grense for å drikke det, bare kjøpe det!
   kos deg i spania therese! elsker bloggen din 😀

  78. ang. bildene med alkohol: det er ikke sikkert at Therese drikker. Kanskje hun gjør det, men hva så? Hennes valg. Men det er også hennes valg når hun legger ut disse bildene. Så klart ser det ut som hun både drikker og snuser osv. Derfor burde hun være mer forsiktig med å legge ut bilder av seg selv når hun er på fest med alkohol – det er sjeldent smart i det hele tatt. Folk ned til 10-års alderen leser bloggen hennes, så Therese, be carefull!

  79. skjer med at folk skal bruke evig lang tid på å disse, andre dobbelt så lang tid på å forsvare? kan dere ikke skrive ut en bok eller noe? just sayin

  80. jesus kristus. Blir nesten flau av å lese kommentaran til alle dåkker som kommenterer at det e teit å “breefe” med at ho drikker. Å at det e teit å bade i bikini, ho gjør nu vel ka faen ho vil? E nu hvertfall ikke dåkker som bestemmer. Greit at noen synes det e dumt siden ho har yngre lesere, men e jo ikke verdens undergang. get a life, no lifers.

  81. Alle dere som sier: OMG LA NÅ THERESE FÅ LOOOV Å DRIKKE OG BADE I BH!
   Selvom enkelte skriver; HVORFOR bader du i bh? Ettersom bh faktisk ikke er noe du pleier å ligge på stranden i, så har ingen sagt at hun ikke har lov til det!
   Heller ikke angående de usle bacardi breezerene. Men de leser mellom linjene, og merker hvordan hun tror at hun er skikkelig kuul som drikker det. ” Storkoser meg her nede, har fått solt meg, shoppet, drukket et par Bacardi Breezer’s og rett og slett hatt det morsomt”. Hvem skriver at de har fått drukke ett par breezere? Akuratt som om jeg skulle skreve litt fra syden at jeg har storkost meg, og shoppet og drukke masse appelsin juice. Og hun nevnte det to ganger!

  82. Ida Christine skrev:
   Haha, de aller fleste 16 åringer får lov til å ta seg noen Bacardi breezers i syden.. hjelpe meg! Er aboslutt ikke noe rart i det. Hvor strenge foreldra har dere som kommenterer her egentlig? Virker som dere er oppvokst med familier i jehovas vitner hele gjengen! Stakkars folk!
   TIL IDA CHRISTINE:
   Er du helt skutt? Kan godt være at mange får lov til det, men at det er unromalt strengt å ikke få lov? Tror jeg neppe… Jehovas vitner?? Foreldre som nekter barna sine å drikke før de er 18, trenger ikke tilhøre en slik religion eller et livssyn. Foreldre som nekter barna sine å drikke, eier SUNN FORNUFT!
   Jeg er 16 selv, og jeg drikker ikke. Ikke fordi foreldrene mine nekter meg, ikke fordi jeg er kristen (ja, det er jeg) men fordi jeg velger selv å ikke gjøre det. Fordi jeg vil være meg selv, med hele bevisstheten på plass.
   Jeg sier heller ikke at jeg har noe imot ungdommer som drikker. Mange av vennene mine gjør det, men heldigvis har jeg enda flere som ikke gjør det. Det er helt ok, så lenge de oppfører seg.
   Det jeg ikke liker er at foreldre kjøper drikke til ungene sine. Det er helt på tryne! Hvem vil vel at barna sine skal begynne å drikke? Å kjøpe drikke til dem er jo å be om det. Syden eller Norge, samma det!
   Aldersgrense for å kjøpe alkohol i Norge er 18 år. Mange sier alltid at “jammen, det er jo å KJØPE alkohol som ikke er lov, ikke å DRIKKE det!”. Men det er jo faktisk en grunn for at aldersgrensen er satt til 18 år da. Og når da FORELDRENE kjøper til dem, eller lar dem gjøre det…
   Det er deres barn det faktisk er synd på, ikke de som blir nektet av foreldrene sine. Jeg ville mistet mye av respekten for den voksenpersonen (i alle fall om den er godt voksen!) som hadde kjøpt alkohol til en mindreårig, SPESIELT hvis det er deres egen sønn eller datter! Uforsvarlig, uakseptabelt og rett og slett dumt!

  83. LOL !! Jenta er 16, blir 17 dette året ! No big deal at hun drikker vell ?! Tror nesten du kan telle på neven om hvor mange 16 åringer som IKKE drikker ! Og ja, jeg vet det er ulovlig, men det stopper ikke akkurat folk for det. Hun er i syden , og hun koser seg, så la nå jenta få ta seg ut. Og hele greiene om at hun bader i bh, hvem har vell ikke gjort det før ? Samma om hun bader i bh eller bikini, samma tingen.
   Sååå kos deg resten av oppholde i syden Therese ! 🙂

  84. Unnskyld meg, men hvor patetiske er noen av dere, egentlig?
   Selvfølgelig er det meningen at man skal bade i bikini, men hvorfor lage så jævlig mye oppstyr av at hun bader i bh? kanskje alle bikiniene hennes var til tørk? Det er vel ikke noe å bruke tiden sin på, vel? Jøss.
   Og den personen litt oppi her som spurte om hun hadde anoreksia, hva faen tenker du med, egentlig? Det finnes faktisk grenser på hva man spør om, og hva man kommenterer. Det du driver med en ikke kritikk, det er drittslenging på aller høyeste nivå. Sånt kan du la vær, kjære deg. Tenk litt før du skriver, er du grei.
   Og det med at Therese drikker, hva så? De fleste 16-åringer får lov til å drikke litt når de er i syden. Herregud Det er vel ikke deres problem? Skjerp dere.

  85. Lol, hvem bryr seg om hun drikker osv?
   Men når hun skriver det på bloggen sin, og det virker jævlig som hun skryter, skjønner jeg at folk reagerer. “Kost meg med noen BACARDI BREEZER’S, måå få med navnet på rusbrusen liksom!” virker det som hun sier. Om hun hadde lagt ut bilde av hun med drikke, care, men hun nevner det flere ganger.

  86. Jeg dør litt av mange av kommentarene. Hun kan vel bade i BH’en hvis hun vil og de fleste ungdommene drikker før de er 18 uansett. Hvorfor bry seg ? Hun gjør hva hun vil uansett .
   Kos deg !

  87. J16 , enig med deg! Ikke alle som er over 16 drikker, og trenger ikke være noen pripne jomfruer fordi! Går an å ha det gøy uten alkohol!

  88. Det er ikke sikkert hun drikker en gang, halo! Det kan jo godt være at den drinken er bestilt uten alkohol! Det har jeg gjort tusen ganger med strawberry dequri (eller hvordan det skrives?)
   Og ho er i SYDEN folkens, ho skal jo få lov til å bade i bh? OMG! Skal hun liksom ha på seg en genser og en bukse der ellerno ? Skaff dere ett liv, det er bare patetisk og klage på noe som er logisk at ho gjør, lol!

  89. herregud.. Kan ho ikke bare gjøre det ho vil?! skaff dere ett liv? linni? det er jo dere som sitter og diskutrer dette på en blogg? det kaller jeg fritids…

  90. Okei, alle sammen, herregud er det så krise at hun drikker strawberry dequri * eller hva det heter..
   inorge og sverige har den drikken 18 grense, men i danmark har den faktisk 16år.
   det er fordi den innholder utrolig lite alkohol, mest samken at det du drikker fks vannmelon osv….
   så tenk litt på det, at det er norge som er strenge.
   Å siden drikken har 16 gtense i Danmark kan den jo ikke være så ille ?
   -Digger bloggen<3

  91. herreverden så mange dumme folk det er her.
   Det er da forskjellige lover i forskjellige land !
   De selger f.eks alkohol til 16 åringer i danmark, og 16 åringer i kypros. I Norge er det 18 ja, men det er det landet man besøker sine lover man skal følge. Bare ren folkeskikk det!

  92. faen å jævla pripne noen av dere jentene er , er det mulig! gi vel faen i om hun bader i bh – det er like normalt som om å bade i bikini og hun er 16 år !!! skjerp dere herregud. hun kan vel drekke hvis hu vil , ikke kom her å lag det til dere problem. blir så irritert på noen av dere. skaff dere et liv da, dere er bare missunlig ikke nekt for det en gang- det merker man veldig godt 😉
   kos deg therese, drit i de pripne folka

  93. ahahhaha herregud , hvor mye % er det i sånn breezers greier ? sikkert ikke masse , så hva faen er problemet med at hun drikker det ?

  94. FAEN A, ER JO SIKKRET IKKE 18 PÅ Å DRIKKE NERRI DET LANDET DER DAAA.
   DESSUTEN ER DET IKKE NOE LOV SOM FORBYR 16 ÅRINGER Å DREKKE.
   STÅ PÅ Å DREKK SOM EN HARDING : )

  95. Hvordan er det mulig at det er så mange som ska reagere så negativt på alt?
   Mange ungdommer drikker.. En rusbrus eller flere er vel ikke noe å henge henne for?
   Og om hun bader med bikinioverdel eller BH kan vel ikke ha noe for dere å si?
   Skaff dere et liv, vær så snill.

  96. jeg tror ikke det er samme regler på og drikke her som det er der therese var!
   og,hva er vitsen med og bry seg om hun bruker bikini eller bh? samme uansett da!
   det er jo ikke sikkert hun bada engang,bare vassa!
   noen av dere er så barslige noen ganger … ahh,gud!

  97. Har kommentert litt lengre oppe her, og leste litt nedover på kommentarene nå… det er jo ikke det at hun drikker som er problemet, det er at hun gjør det på familietur. at foreldrene lar henne gjøre det. samma om hun er i syden eller ikke, det er ingen god grunn for å la henne få lov likevel. og at aldersgrensen der er lavere, burde ikke ha noe å bety. foreldre burde ikke oppfordre ungene til å begynne å drikke!

  98. åå jeg elsker puerto rico! var der en uke før du var der, hadde vært kjekt å sett deg 🙂 hehe, søta!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg