et lite hei fra varmen

Nå sitter jeg med rumpa godt plantet i sofaen. Er snart på tide å dra ut på nye eventyrer her i Puerto Rico. Har blitt en del kvelder på Bora Bora blant annet, og jeg koser meg vilt i varmen. Sinnsykt kjipt å tenke på at jeg reiser hjem 06.50 lørdags morgen, men slik må det vel bli i og med at vi reiser med charter… Skulle gjerne vært her 2, om ikke 3 og 4 uker. Har møtt masse søte mennesker, og ikke minst herlige Nora! Vi har grillet oss på stranden, herjet på Bora Bora og vi har koset oss masse. Hater hun litt da siden hun skal være 1 uke lengre enn meg. Fuck you Nora!

Ser Tuva er en knupp og blogger for meg, love you masse! Og til dere som lurer – selvfølgelig får hun lov, og for all del ja, hun har min fulle tillatelse til å legge med en ussel link til sin egen blogg!

Også var det mange som tydeligvis ikke ikke likte at jeg la ut bilde i bikini.. Hva trodde dere at dere skulle få se? Meg på stranden i uggs, Canada Goose og boblebukse? Hahaha!!

Skal ut å spise nå, så litt vandring på Puerto Rico senteret. Har vent meg til å si “No comprende. Hable no espanol.” til alle spanjolene som plystrer på meg, så nå kan jeg vel si at jeg er halvt spansk 😉

hei joda


En som jobber på Harleys 


Familyyy på Bora Bora


Broren min kom springende og tok snikbilde, haha. Teit!


På sanddyne langs Mas Palomas – Playa Del Ingles


Hahahah, ser ut som jeg tar push-ups, men var bare sinnsykt sliten. Tungt å springe opp!


Hilo, her er mei


Chiller på Pinnochio

Har forresten møtt på to supersøte jenter, Janne og Stine Stahl fra Stavanger. De fikk meg på en eller annen måte med på Harleys, og vi danset på bardisken. Haha 🙂 Bildene er tatt fra Janne.


Stina, meg og Janne 😀


Haha, han til venstre var jo ganske kjekk da! Meg med ryggen til og Janne til høyre 🙂


Samme her som over.

Nå skal jeg ut å spise. Dere hører garantert ikke fra meg i morgen, så ha et GODT NYTTÅR mine kjære lesere! Vi sees i 2011 <3 Har vært et flott år med dere, og håper dere vil følge meg inn i det nye året. Lots of love :*

167 kommentarer

Siste innlegg