nye favoritter i sminkepungen

Har fått meg noen nye favoritter blant all sminken min, og disse anser jeg som must-haves til hverdagslooken min. Før i tiden brydde jeg meg ikke så mye om hvilken sminke jeg brukte, og jeg hadde aldri noen faste produkter. Nå har jeg alltid et par sminkegreier som jeg ikke klarer meg uten. 

Det går mye i Glo Minerals, The Balm og Nilens Jord. Alle disse tre merkene er knallgode, og det er MakeStyle som har “presentert” disse til meg. Fikk en ny pakke fra MakeStyle for 1 måneds tid siden, og jeg har da testet ut disse produktene en stund. Er kjempefornøyd med alt, og det har fått seg en fast plass i min hverdags makeup.


Først ut har vi en oljefri fuktlotion fra Beautè Pacifique

Etter å ha testet den ut på forskjellige måter, blant annet som underlag før foundation, vanlig lotion etter dusj og hvis jeg er tørr i ansiktet, har jeg funnet ut at denne er faktisk sinnsykt bra!

Passer godt til: fet/uren hud
+ Gir kjempegod fuktighet 
+ Den er uten olje
+ Tynn i konsistensen
+ Trekker fort inn i huden

– Flaska blir fort skitten siden den er hvit
– Legger seg litt størknet lotion ytterst i tuten av og til


Neste kandidat er min nye favoritt for øynene, Volume Maskara GOLD


Denne maskaraen har jeg personlig byttet ut med alle de andre som jeg har elsket i flere år. Denne gir deg sinnsyke vipper, lange og fyldige. Enda bedre blir det hvis du bruker en maskara med tynn kost under, også tar denne over. 

Passer til: alle!
+ Lange og fyldige vipper
+ Kost som er lett å holde
+ Gir lite til ingen klumper
+ Eksklusivt design
+ Lite gris på selveste kosten

– Blir aldri tom, haha. Er jo ikke et minus egentlig, men har ingenting negativt.


Den neste favoritten er fra TheBalm, og er et anti-shine transparent pudder.

Med en gang jeg fikk denne, skjønte jeg ikke så mye av hva jeg skulle bruke det til. Etter å ha lest litt på nett og prøvd meg fram, er denne faktisk veldig nyttig for meg. Hvis du er en person som sliter med at huden din skinner mye, eller du har fått for mye glitter fra solpudderet er denne nyttig for deg også.

Passer til: blank/skinnende hud
+ Selv om fargen er blek, blir det ingen farge på huden
+ Demper shimmer og glitter fra solpudder o.l
+ God å ha i veska for deg som sliter med blank hud
+ Etterlater en matt finish
+ Olje-absorberende partikler fjerner skinnende/fet hud
+ Stilig design med pin-up modell 

– Pakningen kan fort bli skitten
– Man må ha en god kost for at resultatet skal bli bra

Jeg har også en rouge fra The Balm som jeg sverger til. Denne fikk jeg for en god stund siden, men den er absolutt et must have. HOT MAMA har en kjempenydelig farge (slik som det minste bildet) som minner om fersken. Du kan også bruke denne som highlighter og øyenskygge. Fin shimmer i, og den legger seg kjempegodt på huden.

// Dette innlegget er i samarbeid med og sponset av MakeStyle. Det er ikke mottatt pengebeløp for omtalen. Alle synspunkter og meninger er 100% mine og 100% ærlige. Bilder er tatt av meg. //

44 kommentarer

Siste innlegg