nyttårsforsett

Først og fremst må jeg takke for utrolig mange gode tilbakemeldinger på forrige innlegg! Kjempekoselig å se at dere likte et litt mer personlig og ærlig innlegg, framfor hva jeg har kjøpt, sminken min og hvor jeg skal reise. Noen mente det var å gå for langt å legge ut sånne ting, og at jeg heller kunne ta det personlig – det forstår jeg at dere syns. Er ganske sikker på at jeg ville tenkt noe alà det hvis jeg leste noe slikt på Voe sin blogg f. eks. Mamma syns iallefall det var kjempekoselig skrevet, tror nok hun ble riktig glad. Vet ikke hvorfor, men jeg følte bare for å poste det her. Dere følger meg jo gjennom godt og vondt, så hvorfor ikke? 🙂

Noen kommenterte på forrige innlegg at “ja, nå har du en hel del nyttårsforsett ;)”. Der er jeg ganske enig, haha. Tror kanskje ikke jeg er helt nyttårsforsett-jenta, siden jeg stortsett aldri klarer å holde de. I år skal jeg virkelig prøve, derfor måtte jeg lage meg noen litt enkle forsett – men som vil utgjøre en forskjell i hverdagen min.

God kvalitet ja… Haha, vet ikke hva som skjedde!


Klarer jeg holde de? Kanskje, kanskje ikke…


Liiiittegranne skeptisk bare 😉


For dere som lurte på hvordan håret ble etter floke utbørstingen. Noen trodde vi klipte av hele floken, men det håret som lå på gulvet var hår som var falt av når vi børsta siden det ble mye riving og sliting. Nå ser håret normalt ut, bortsett fra at det er blitt et lite gram tynnere 🙂 Det som er dobbelt så kort som det andre på bildet er bare jeg som holder opp halve håret.

Siste innlegg