Hey taxi!

  •   

Haha, akuratt nå ser jeg litt ut som en vandrende taxi. På impuls bestemte jeg meg i går for å bli blond igjen! Akuratt nå vil jeg ikke kalle meg selv direkte blondine, i og med at håret har litt vel gulskjær i seg. Men hva kan jeg forvente når jeg går fra brunette til blondine? Vet iallefall at sølvshampoo og sprayblonde skal benyttes de neste dagene!

Grunnen til at jeg ikke la ut resultatet i går var fordi det så jævlig ut. Toppen var gul og resten var ginger-farget. Jeg fikk ikke panikk da, for jeg regnet med at det ble slik. Derfor ventet jeg til jeg hadde farget det idag og så hvordan det så ut. Egentlig hadde jeg kjøpt 3 pakker til i dag sånn at jeg kunne ta det i to omganger, men jeg måtte faktisk bruke alle tre pakkene på en gang. I går brukte jeg Live Color XXL fra schwarfopzkeojfoaj eller hva det heter, og i dag brukte jeg Blondering fra Depend. Den er den beste jeg har prøvd hittil, i og med at jeg hadde knalloransje hår.

Du skulle sett meg når jeg var på Polaria med småsøskene mine i dag, haha. Var så redd for at noen skulle se håret mitt. Gikk med lue og alt håret pakket inn i jakken, så ut som den verste slasken. Hallo, kunne jo ikke gå med halvt ginger og halvt taxi hår!!

Her er gårsdagens resultat:

Hey gingertaxi <3<3 


men etter litt sånn her…


og litt sånn her…. 


pluss litt grusom venting sånn her…


… kan jeg klart vise tommel opp for at jeg er fornøyd over at jeg har fått det såpass blondt på 24 timer. Skal enda få vekk alt gulskjæret, men tror ikke jeg skal satse på å farge/bleke det flere ganger på en stund. Da må jeg bare ta sølvshampoo og sprayblonde til nytte, som nevnt. Dere skal få bedre bilder senere i kveld hvis jeg orker 🙂 

peace out

Siste innlegg