Hårsnakk til tusen

God søndagskveld!

Det er mange av dere som lurer på hvordan jeg fikk håret mitt så blondt på så kort tid. Mange lurer også på hvorfor i helvette jeg gjorde det, hahaha. Vel, selv om jeg er i frykt om at det blir litt mye hårsnakk på bloggen, skal jeg skrive litt mer om det.

Jeg vet at jeg passer til blondt hår, jeg har hatt det for 2 år siden. Det er kanskje alt for uvant for dere at jeg plutselig står der som en blond, bimbo blogger osv. Jeg har jo ikke tenkt til å ha håret helt blondt. Når jeg har fått vekk gulskjæret skal jeg stripe litt mørkere striper i, for at det blir et finere og mer naturlig resultat.

Prosessen:
Dag 1 kjøpte jeg inn hårfarge fra Schwarzkopf “Live Color XXL” i den aller lyseste fargen. Denne er ikke direkte bleking, men en farge med litt blekemiddel. Fordelte den i håret mitt og hadde det i ca 45 minutter. Dusjet det ut og oppdaget at jeg var gingertaxi.

Dag 2 kjøpte jeg inn 3 pakker med “Blondering” fra Depend. Dette er ren bleking som skal motvirke gulskjær, siden det er en kald farge og kremen er blå. Påførte den i hele håret og gikk i ca 40 minutter. Dusjet det ut og oppdaget at jeg var bare taxi. 

Neste steg i prosessen blir å få bort gulskjæret og få en rolig blondfarge, så skal jeg stripe inn litt mørkere striper. Det blir bra til slutt, det lover jeg dere. Ikke vær så naiv/pessimistisk/tvilsom!

Forrige gang jeg hadde blondt hår:

Her hadde jeg en naturlig farge, det var jo ikke sååå ille? 


Haha, 2 år siden i 9. klasse!


Nesten 2 år siden. Akruatt fått meg clip on extensions 🙂

Klart jeg ser mye yngre ut på disse bildene, men det er ikke siden jeg har blondt hår. Det er siden jeg var mye yngre, sånn ca 2 siden liksom. Nå skal jeg finne meg noe å spise før jeg sulter i hjel!

Siste innlegg