Finally blonde

Nå er håret perfekt! Alt gulskjæret ble borte i dagens omgang, takk til Tuva snuppsi! Mange lurer på hvordan jeg klarte å gå fra brunette til blondine, og det skal jeg forklare en gang for alle her:

Først og fremst må jeg si at alt av farging er gjort hjemme, ingen profesjonelle frisører er benyttet. 

Prosess del 1:
Første dag bleket jeg alt håret med en lyys farge fra Schwarzkopf. Det ble da oransje, og etterveksten ble gul. Du må ikke få panikk hvis ditt hår også blir sånn, fordi du er ikke ferdig enda.

Prosess del 2:
Neste dag bleket jeg alt håret med Depend Blondering, den lyseste. Brukte ca 3 pakker i hele håret, og jeg gjorde dette selv. Det ble da veldig masse gulskjær i, men jeg overlevde. Gikk ca slik i en uke før jeg farget det på nytt.

Prosess del 3:
Siste del av prosessen, og den gjorde jeg i dag. Etter at gulskjæret hadde fått godte seg i en uke, farget jeg håret (ikke bleket!) med en farge fra Lòreàl Paris Rècital Prèfèrence som heter 10.21 Stockholm / ekstra lys askeblond med perlemorskjær, Den va perfekt til mitt hår, fordi den tok bort alt det gule.

Så var det resultatet (lyset gjorde luggen gul):

Det er ikke så gult i luggen, var kameraet som gjorde det. Luggen er ca samme farge som resten av håret.

Nå skal jeg rydde litt på rommet, så skal jeg legge meg!! Tidlig 😀 Skal forresten få spilt inn spm. runde videoen i morgen, så regner med den kommer da.

250 kommentarer

Siste innlegg