Helgebesøk

Nå har jeg akuratt lukket igjen glidelåsen på bagen min, skal nemlig på besøk til pappa i helga. Skal ta med meg pc, kamera og alt sånn at jeg får blogget – så frykt ikke for fravær! I dag har jeg ikke orket å tenke på bloggen, har nemlig slappet av og litt sånne ting. Fikk forresten noe i posten i dag:

Dette er for blondiner, og skal fjerne gulskjær. Noen som har prøvd noen av disse og kan dele litt erfaring? 🙂


Nå har jeg pakket med lue, hansker, briller og boblebukse. Får se om jeg og Charlotte drar og kjører slalom i løypa hvis været blir bedre i morgen eller noe.


Fint modus på kameraet som gjør meg helt blå :ssssss


Klar jente ligger på gulvet


Gleder meg hvertfall til å dusje i kveld, og bruke hårkuren som følger med hårfargingen. Den er så utrolig bra!!

178 kommentarer
  1. unnskyld therese, men jeg syntes du kler å være brunette best! du er så utrolig vakker med mørkt brunt hår!! 😀

  2. Wow, du har utrolig vakkert hår! Men om du farger håret ditt mørkt, bør du kanskje styre unna sjampo og balsam for blondt farget hår.. Pleide å kjøpe den for mørkt hår, og var kjempe fornøyd med den..! 🙂 Mener å huske at den luktet veldig godt også. Men så skal det sies at hvis du er på utkikk etter “mirakelkurer”, så koster det som oftest litt. Disse produktene som skal være så fantastisk som du får kjøpt i vanlige butikker er som oftest bare crap. Håper ikke dem i butikken har sagt du bør kjøpe den sjampoen og balsamen, for det der er dyre produkter! For hvis det er det, og du har mørkt hår, så syntes jeg det er merkelig at dem ga deg “for blondt hår” og ikke mørkt liksom..
   Men sånn uten om det.., fin blogg! Du lå visst øvert på lista over mest leste blogg i Tromsø. Ikke dårlig! Men nå har du en fin blogg, bra design osv.. 🙂

  3. Jeg stripet håret til bestevenninna mi lyst. Hun har en del ettervekst som ikke gikk helt bort etter stripinga.Hun har brukt den svarte shampoen som du har kjøpt og hun har fått lyserosa/gråe striper av den..Hun har sluttet å bruke den fordi hun fikk bare mer og mer ..

  4. Har ikke prøvd noen av de produktene der, men prøvde en hårkur fra lee stafford og den etterlot seg grønnskjær 🙁 så har blitt skeptisk til det merket..

  5. Produktene fra john frieda er ikke spesielt bra. Det er jo produkter som ikke koster all verden, har prøvd både den gule du har det og den lilla. Begge er for å forebygge gulskjær og for å bevare den blonde fargen. Så ingen forskjell og det over lengre tid! Jobber selv i butikk der vi selger disse produktene så var derfor jeg prøvde de! (for å kunne anbefale produkter jeg selv er fornøyd med videre) Ville heller ha spyttet i enda en hundre lapp å kjøpt hos frisøren. Kjøpte en fra wella for rundt 200 kr for å ta bort alt gulskjær (blåshampoo) og den funka fra første vasken!

  6. den fra lee stafford gjør håret grått/orange. anbefaler ikke og bruke den, med mindre du vil ha stykt resultat selfølgelig ! den kverka håret mitt !!!!

  7. hei therese!
   Jeg har meget god erfaring med blondt hår 😉 kjøp Loreal sin SILVER shampo! finnes hos frisørsalong..Den er FULL av Blåe pigmenter, og du ser stor forskjell etter 1 hårvask! håret ser sinnsykt flott ut, ordentlig kald blondfarge ;D

  8. Har prøvd en lignende shampoo,, i samme merke; bare at det var blåshampo.
   Anbefaler blåshampo om du vil ha en kaldere farge! Loreal sin (sølv flaske) får du kjøpt på de fleste frisørsalonger, koster omtrent 250. Ellers så har du Cutrin sin som (jeg synes er like bra), litt mindre flaske og koster rundt 150,-!
   Du var fin på håret!

  9. jeg har prøvd den lilla sjampooen, den funker veldig bra, men du må ikke bruke den to dager på rad for da får du blått hår : ) ( helst to ganger i uken , hvis du bruker den for ofte kan håret fort se veldig tørt ut)

  10. Kos deg i helga 🙂
   Jeg syns du var fin med blondt hår og jeg skjønner at det var godt med en forandring, men du passe mye bedre med brunt hår! Dette er virkelig ikke frekt ment, for du er pen med blondt hår, men du e så mye penERE med brunt 😀
   Elsker bloggen btw <3

  11. ha en fiiin helg<3 Masse fine bilder men jeg synest du ser mye yngre ut med blondt hår...hva synest du om det, er du enig?. Savner deg med brunt hår Therese!

  12. Blond hår passer deg ikke LITT engang for å være helt ærlig, du ser så hvit ut, + at når du har fregner og brunt hår da synes de mer ..

  13. heiia!
   så deg på bussenn idag forbi grønnåsen ungdomskole!
   jeg ble skikkelig glad for at jeg møtte deg i virkeligheten!
   jeg stirra veldig på deg for jeg ble så glad…..
   du så meg kansje?
   blå bobble jakke og svart sekk, rødt/brunt hår og fregner?

  14. kan du gi meg noen tips på hvordan du steller håret ditt å sånt?
   jeg er blond, nesten sånn som deg og jeg har et stort problem! Håret mitt er så utrolig slitt, sånn helt fra hodebunnen og ned! Og jeg kan ikke klippe av meg hele håret heller!
   Så kan du gi meg noen tips på hva du gjør når håret ditt blir slitt etter du har farget det?? Det hadde vert utrolig til hjelp visst du hadde gjort det!
   + Jeg ELSKER bloggen din! Du kommer til å havne på førsteplass, det vet jeg! :*
   XOXO

  15. Den gule shampooen og balsamen fra John Frieda må du IKKE bruke om du ikke vill ha gulskjær i håret ditt. den er for gylne blondiner. du må bruke LILLA SHAMPOO 🙂 finnes en i lilla i samme merke 😉

  16. Hei:) har syntes at hver gang jeg kommer på pc å skal se på bloggen din et det ikke oppdatert 🙁 men nå er du mye mer aktiv. Det er helt forståelig at det ikke blir så mye skreve du er jo et helt normalt menneske som har skole og venner. Stå på!

  17. Hei. Jeg har prøvd de produktene før. de sliter endel på håret. Men en shampoo som er helt syk på å fjerne gulskjær er redken sin silver charge. Den er for menn, men den lukter ikke “manndig” den lukter kjempegodt, ganske vanlig shampoo lukt. en frisør anbefalte detn for meg.. hedde i shampooen i 5-10 min hver gang jeg dusjet. og gulskjæret er borte innen 2 uker. det er viktig å bruke silvershampoo uansett om gulskjæret forsvinner, så det ikke kommer tilbake. 🙂

  18. gratulerer med 3 plassen 🙂 skjønner ikke at du farget håre blondt, jeg synes du kledde brunt bedre. Men du ble søt da 😀

  19. Herregud, så UTROLIG liten du så ut med blondt hår! No offence, du var utrolig pen med brunt hår, og så ut som en på din alder, men med blondt hår.. f.eks det bildet der du lå på gulvet, lignet du jo på en 10-åring. Ikke ta det feil. Brunt hår passer deg perfekt! 🙂

  20. Du så veldig ung ut med blondt hår. Og tror ingen her mener og være frekke når vi sier det 🙂
   Du var utrolig pen, alltså PEN med brundt/svart hår.
   Tror og at legger ut litt videoblogger og kanskje har noen liveshow, vil du fort komme på 1 eller 2 plass på blogg. Du har mange leserer, og selv om at du føler at det du blogger om ikke er så spennende, så synes vi lesere at det er det. Vi setter pris på alle innleggene dine:-)
   Stå på 🙂

  21. har prøvd john freida, og de stinker såå mye at jeg brakk meg i dusjen :sss
   liksom spydde ikke, men brakk meg kindof

  22. Har den Sheer Blonde. Den er kjempe god, og funker drit bra! Lurt å vaske 2 ganger gjennom med shampo for hver vask, for et bedre hår og et raskere, og mer synlig resultat! 🙂

  23. Hei Therese!
   For lenge siden hadde du et innlegg der du viste oss hvordan vi fikk bloggen lengre.
   (Om vi ville ha 50 eller 60 innlegg på bloggen) Sånne “html” koder.
   Jeg lurte på ossen man gjorde det igjen. Så kan du hjelpe meg? Hva som er koden og hvor jeg skal ha den henn.
   For jeg vil ha bloggen litt kortere 🙂

  24. Har prøvd begge to, og bruker fortsatt den lilla sjampoen 😛 Den gule Go blonder funker ikke særlig godt! 😉

  25. Tenkte bare jeg skulle vise deg en liten ting. Jeg kom over en blogg, og vel..de hadde laget et lite bilde av deg. Det er veldig latterlig gjort av dem, så jeg tok meg tiden til å kommentere:
   Folk dømmer uten å kjenne jenta! Sikter ikke til dere bak denne bloggen nå men: På topplista ligger der veldig mange forskjellige personer med forskjellige personligheter, blant dem er TCMN. Hun er en kjempesøt jente fra Tromsø og er en ganske bra blogger i tillegg. Men så kommer slike folk ovenfor og kommenterer at hun er så tragisk og det er så overdrevent av henne. Men herregud, jenta kan gjøre hva hun vil og hun kan legge ut hva hun vil. I stedet for å slenge dritt, så la jenta få være stolt av hva hun har. Pupper er trossalt en ting som en hver jente bør være stolt av å ha. Folk er bare sjalu, så gidd å kommentere dritt. Skaff dere ett liv og drit i å plag jenta. Hun overdriver ikke. La henne være fornøyd med det hun har.
   Btw: er latterlig at dere legger ut et slikt bilde, stakkars jente.
   Og her er linken til innlegget, så du kan se selv.
   http://notir.blogg.no/1295641688_tcmn_gtt_litt_langt.html

  26. http://notir.blogg.no/1295641688_tcmn_gtt_litt_langt.html
   De synes du har gått for langt med alle puppebildene dine, synes det er tragisk av dem og lage en blogg BARE på grunn av at du har kløft på bilder, teeeeeeit! Du bestemmer jo sefførgelig selv om hvordan du går og om du har BH med pushup osv. Det er normalt 🙂
   Vit at æ syns dem e teit dæm som har laga den bloggen å skreve det om dæ ..

  27. har prøvd den fra John Frieda.
   den fjerner gulskjæret og gjør håret blondere, men jeg har en tendens til å få skikkelig frøsete og stygt hår med den.
   så den er ikke noe for meg. uansett er jeg veldig fornøyd med det den kan gjøre med håret 🙂

  28. Den gule shampoen ødela håret mitt, fikk enorme mengder håravfall!!!! ANDBEFALES IKKE :/ men derimot andbefaler jeg Loreal sin silver, samt loreal sin blondserie. både shampo og balsam er lilla, men ikke like sterk som den som heter SILVER.

  29. Kjære deg, Therese:)
   Jeg anbefaler ikke de sjampoene og balsamene du har kjøpt.
   Jeg har brukt alle sammen før og jeg fikk: tørt og fettete hår,floker og slitasje osv…
   Den fungerte ikke bra på meg, men det betyr ikke at de er dårlige for håret ditt.
   Jeg elsker bloggen og kom ut med flere sminke videoer a’!!
   Fra din største fan<33
   - Maiken <33

  30. jeg brukte sheer blonde i litt over en måned, men følte ikke den hjalp i det hele tatt! ble ikke noe blondere, de jeg snakket med og spurte (etter jeg hadde kjøpt den) sa jeg hadde gjort et dumt valg, fordi den gir mer gulskjer enn hva man allerede har. Silvershampoo har jeg derimot bare hørt bra ting om, men det er viktig å ikke ha det i for lenge, siden det da kan bli blå/lilla skjer i håret.
   foresten enig i at du kledde brunt best, men absolutt ikke stygt med blondt heller, blir nok også bedre når du får bort det “gule”. 🙂

  31. tøftt, har ikke prøvd noen av de, eheh, men jeg har ikke noe spesielt fint hår nå, det er littttttt,gult, menmen, skal fikse det hos frisøren…en gang før jeg dør.

  32. Den “kuren” føles kun bra fordi den er full av silikon. Noe som legger seg utenpå hår og hodebunn å får håret til å føles som silke. Det silikon egentli gjøre for håret er å legge seg utenpå å forhindre at proteiner kommer seg inn i håret å hindre at skitt og forurensning som hodebunnen skiller ut når du sover kommer seg ut. Slik at du etterhvert vil få ett lag med dritt i både hår og hodebunn. Dette fører til raskere og større slitasje på håret ditt , og etter lagvarig bruk kan du få store hodebunns problemer, Sensitiv/tørr hodebunn, sebore, autopisk eksem osv.. så jeg anbefaler deg og dra på en frisør å få en dyprengjøring av hår og hodebunn, å kjøpe deg en ORNTLI kur uten silikon. 🙂

  33. Har nok ikke prøvd noen av de før. Og har testet ut en god del når det kommer til lilla/sølv sjampoer/balsamer på salongen jeg jobbet på.
   Det produktet jeg helt klart er mest fornøyd med når det kommer til å fjerne gul/oransje skjær ifra håret, er de nye Blonde Glam Color Enhancers fra Blond Glam-hårpleieserien (REDKEN) . Hadde selv litt gulskjær i håret, og tenkte jeg skulle teste den ut. Gikk fra litt gulskjær til neste lilla/sølv hår på 5 minutter. Så dette er noe jeg virkelig anbefaler. Du må bare passe på at du ikke lar det sitte alt for lenge, håret kan fort bli grått/lilla da ;o

  34. Anbefaler JOCIO violet shampoo! er dobbelt så dyr, men trippel så god!
   har selv bleket håret, og liker ikke når jeg får gulskjær i det. Selv bruker jeg shampooen 2-3 ganger i uken og lar den være i håret i ca 8 min før jeg skyller ut. (hadde den i 12 minutter en gang, og da fikk håret lillaskjær på toppen.. heldigvis gikk det bort bare etter noen dager)

  35. Kos deg kjempe mye hos pappan din, Therese! Synes du er sinnsykt fin med det blonde håret. Skulle gjerne vært så tøff som du er, jeg prøvde – og fikk oransje striper. Så jeg gir opp, vil ikke skade det mere.
   Jeg har desverre ikke prøvd produktene du viser, men jeg har prøvd lillashampooen fra Joico, og om jeg husker rett så var den jævlig god! Har også lest på nettet at folk annbefaler den!
   Men lykke til med de du fikk i posten idag, kan jo hende de funker 😀
   Ha en herlig helg!

  36. håret ditt ble sykt fint, Jeg hadde blondt hår så stripet jeg svarte striper så senere farget jeg det helt blondt å då ble det helt oransje men det hjalp litt med go blonder i lilla. Men det er ikke lurt å farge håret blondt selv, gå til frisøren … jeg måtte det etter jeg farget det en gang selv :S

  37. jeg var på språkreise og kjøpte den sheer blonde shampoen, dette var en av dagene hvor pengene begynte å ta slutt (jeg gikk to dager uten penger nede i malta, gøy) så var jeg smart nok til å ringe hjem å be moren min sette inn mer penger på kontoen min. men hvertfall. jeg la shampoen i et vindu og når vi kom hjem fra en slitsom dag med skole, bussturer og strand, skulle jeg ta meg en dusj for å vaske av meg saltvannet. men hvor var shampoen blitt av? jeg lette overalt, det var jo den dyreste tingen jeg eide på det øyeblikket pluss det vakre gulskjæret i håret mitt fra gårsdagens hjemmefrisørforsøk. så jeg snudde hele leigliheten på hodet men uten noe hell. når kvelden kom åpnet jeg og de 7 andre jentene jeg delte rom med (disse jentene made my trip) vinduet for å snakke ned i en slags “heissjakt” med vinduer, til rommene hvor andre studenter fra forskjellige land bodde. plutselig hører jeg en stemme si, hva er det der nede? jeg hang over kanten på vinduet og mellom tomme brusflasker, godteriposer og unødvendige småting jeg og mine romkamerater hadde kastet i et forsøk på å treffe noen overfladiske franskmenn og småfrekke svensker lå den dyrebare shampoen min. helt ubrukt. vaskedamen hadde nemlig vært der tidligere på dagen og kommet nær flasken så den falt ned i sjakten. helt ubevisst. men jeg er sikker på at hun egentlig visste det var min og ville ta hevn for mine sene og ikke minst ulovlige kveldsbesøk til andre hotellrom, når hun akkurat hadde vasket over gangen og jeg kom med mitt gode humør, nykjøpte colaflaske og syke shakeskills og klarte å søle cola over hele gulvet. to ganger. i forskjellige etasjer. og sist men ikke minst på hotellrommet, hvor vi senere fikk besøk av kakelakker. jeg sverger, jeg lå i sengen hele den dagen, hvis jeg i det hele tatt turte å være i nærheten av rommet. kakelakker er med hånden på hjertet det verste jeg vet om. egentlig en ganske vanlig fobi. bare at min fobi er ti ganger så stor som alle andre jeg har møtt sin til sammen. og hvem måtte vaske opp etter meg? jo, vaskedamen. og en hel flokk med skadedyrbekjempere. det skulle ikke være noen kakelakker på vårt rom, nei. hvertfall så tror jeg hun var ute etter hevn og ville se meg gå rundt med misfarget hår resten av ferien. men det er vel prisen man må betale, hvis man vil ha et rent rom og væske for å holde deg i live i den glohete sommervarmen. men nå føler jeg at jeg har skrevet et helt innlegg i kommentarfeltet ditt, og jeg har ikke en gang blogg. så dette er ikke på noen måte min måte å reklamere på. bare resultatet av et b menneske som plutselig har fått sansen for å stå opp klokken ni i helgen og venter på at sine tre utslitte venninner skal pelle seg opp av senga og være sosiale med meg. jeg fikk jo aldri prøvd shampoen, så jeg er jo ikke i posisjon til å gi deg noen tilbakemelding på den. min løsning var å farge det lysere når etterveksten kom. og da ble det faktisk ingen store problemer med rød eller gulskjær. man kunne kun skimte et lite fargeshow når jeg sto oppe under en sterk lyskilde, men dette forsvant også etter en liten periode. men nå begynner murmeldyrene å bevege seg under dynene. så jeg får vel gjøre min jobb, å vekke dem med uvaktsomme lyder på cityville. lykke til med bloggen! hilsen blondie og syvsoverne. noe jeg velger å kalle dem med tanke på hvor sent vi var oppe i natt, at klokken bare er 10, og at det er lørdag.

  38. Hvorfor farget du håret? Du var sykt fin med brunt hår.
   Headeren må du bare beholde for du er så pen du er mye penere enn Voe og alle de andre toppboggere.

  39. Anbefaler deg å prøve de der ” Casting creme gloss”-greine fra L’oreal. Hadde samme fargen på håret som deg, så prøvde jeg den som heter “light pearl blonde” og den FJERNET ALT GULT fra håret.
   Det er bare glansvask, og skader nesten ikke håret:)

  40. Sheer Blonde, den gule, er veldig dårlig. den bleker håndklene du bruker når du tørker håret, og putetrekk hvis du legger deg med vått hår. noen får også utslett i nakken, som blir kløende.
   så anbefaler ikke å bruke den.

  41. Jeg prøvde sheer blonde for litt siden da jeg stipet håret mitt og det ble GULT, jeg syntes egentlig ikke den var så veldig bra, den luktet litt ¨ekkelt¨, den ble fort tom og jeg fikk super fort fett hår. Jeg så litt forskjell på fargen, men var ikke det super store…

  42. Bare lure men koffer farga du håret ditt blondt igjen ?
   Men værtfall du ble sykt pen , nei vent du er pen hele tiden <3

  43. jeg brukte den sheer blonde når jeg nettopp hadde stripet håret mitt lyst,fikk myyye gulskjær…
   Anbefaler heller å dra til en frisør og få hjelp der:)

  44. V I K T I G I N F O O M D E T D U F I K K ! ! !
   Visst du skal bruke de 2 første (den lilla å rosa) gjør dette :
   Ta først i den lilla, masser godt inn.
   Shave føttene eller gjør noe annet som tar litt tid i mellomtiden. ( det viktige er att du har det i ei stund )
   Dererrer ta i den rosa og ha den også i ei stund.. etter noen minutter greier du håret så venter du noen minutter til.. vask ut ! (gjør dette i dysjen)
   – Da skal jeg låve deg att du får helt lyyyst hår , jeg fikk nesten litt gråsjer i det.
   LYKKE TIL 🙂 <3

  45. du ser mye yngre ut med blondt hår !:) men har du klipt det også? syns jeg husker du hadde kjempelangt hår, også før du tok i extentionet?

  46. Hei her prøv di produktene di er litt brae men ikke så veldig di fjerner litt men ikke mye .

  47. VELDIG VIKTIG: KAST DEN FRA JOHN FRIEDA! Har selv prøvd den, og flere venner har det. Den bleker ikke bare håret, den bleker alt annet! Ta den på et hvitt håndkle og du vil se det blir ødelagt. Jeg våknet en morgen etter dusjen og putevaret var farget. Ei venninne fikk sår hodebunn som brann og flasset. Seriøst, kast den!

  48. Hei og hopp 🙂
   Jeg bruker alle Lee produktene, jeg er kjempe fornøyd.
   Både mitt blonde hår og mine blonde clips blir bare blondere og blondere for hvergang.
   De produktene er garantert de beste jeg har brukt på hår og clips.
   Hilsen Malin-Amalie

  49. Wtf for noen idioter som har laget blogg om deg og “puppebildene dine” hva faen har det å si da, du er sikkert stolt av deg selv og det har du grunn til. De er sikkert jævli sjalu på deg og det er slettes ikke noe å bry seg om, må virkelig si at de som bare slenger dritt har lite å gjøre å bør skaffe seg et liv. Hvis man ikke liker det man ser kan man vell heller drite i å kommentere og heller la være å se på bloggen din. Synes du er kjempe søt Therese og du har en kjempe kul blogg. Stå på : )
   Klem

  50. JF er supergod! Den er ikke for å bare fjerne gulskjær (noe den lilla er), men denne gule inneholder et snev av blekepartikler, så den gjør håret lysere 🙂 Funker supert så lenge du bruker den fast, og jeg merket GODT når jeg byttet eller prøvde andre shampooer 🙂

  51. Jeg har vært dårlig å kommentere i det siste, jaja.
   Nesten så jeg har lyst å lære meg slalom bare for å bruke fancy utstyr ! Det ser så tøfft ut! 🙂
   Du ser skikkelig søt ut med blondt hår ^^
   Skal foresten til syden snart, vet ikke hvor enda, kunne du skrevet et innlegg med tips til hva man burde ha med seg være obs på når man reiser til “de varmere strøk”. hehe :)?
   -Stine fra kjærestebloggen

  52. Har ikke prøvd de typene blonde greiene, men har prøvd bedhead lilla shampoo og balsam, som er veldig bra! det fjærner all gulskjær, det gjorde det ialle fall til meg. Den koster ca 200 pr flaske, men er 400 ml, og varer veldig lenge, så lukter den ekstremt godt :))

  53. den lilla bortest funker dritbra, får bort alt gulskjær!:) burde ha den i litt mens du er i dusjen, men bruker du den for lenge og for ofte kan det bli litt/veldig hvitt.

  54. Sheer fungerer skikkelig godt! Lee stafford også, men ikke like godt som Sheer 🙂 Det gjør ike håret ditt gult. Ikke som jeg har opplevd ihvertfall ;p

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg