Trøtt hele tiiiiiden

Heiii!!

Åh, i går mistet jeg plutselig internett hjemme og den nektet å komme tilbake. Satt meg like så godt ned med en søt film, “Another Cinderella Story”. Selena Gomez er så søt i den filmen. Akuratt nå er jeg sinnsykt trøtt, satt på skolen og halvsov meg gjennom hele dagen. Har vel fått litt for lite søvn i natt, så skal legge meg tidlig i dag! Tenker meg en tur på pizzahuset med Martemor i kveld, så legger jeg meg vel etter det.

Har fått en kjempefin brunfarge i det siste, så er veldig fornøyd. All solingen lønner seg til slutt 😉 Nå må jeg nok roe litt ned på solarium så jeg ikke ender opp som en innskrumpet rosin. Desverre er jeg ikke sååå brun som på bildene, siden jeg ser alltid brunest ut i senga mi i en hvit shorts. Men det er ikke langt ifra 😉


Hahaha, fine valker… sjekk forskjellen på ansiktet og lårene. Skulle ønske jeg hadde en stoooor fregne i hele ansiktet, så hadde jeg sett brun ut istedenfor. Hater at jeg aldri blir brun i ansiktet, får bare 100 millioner freckles. Mange spør om jeg soler ansiktet, men det gjør jeg ikke. Har en genser over ansiktet i solariumet, for da får jeg ikke fregner. Hehe, alt for å unngå fregner her i gården!

Kommer en videoblogg senere 🙂

123 kommentarer

Siste innlegg