Drittby x10

Herregud, for en idiooootisk dag. Har sprelt på bakken 100 ganger som en annen idiot. Med andre ord: trynt i glatte, sørpete og våte bakker hele tiden. Har regnet, snødd, regnet, snødd, regnet og snødd i hele dag. Både jakken og uggsene fikk gjennomgå. Jakken var pissvåt, var blitt våt gjennom lommene. Uggsene var som rene svampen. Tenk deg at du legger en svamp i en bøtte med vann, så går du med svampen i bøttevannet. Slik har føttene mine hatt det i hele dag.

Vel, hva har jeg gjort i dag? Har vært og besøkt min nye venninne, Sara. Vi chillet et par timer hjemme hos hun, så bestemte vi oss for å dra på kino. Fikset oss og la på sprang til bussen, men tror du ikke den var like idiot som alltid og kjørte sånn 5 minutter for tidlig?!!?! Nei, kanskje vi som så feil på bussruta heller….. Vel, vi begynte å haike. Til slutt prøvde jeg meg på den kjente “strekk ut benet” metoden, men funket ikke der jeg stod pissvåt med eskimo jakke og svamper på føttene. Blæhhhh!

Så måtte vi GÅ ned til kinoen. Jeg GÅR helst aldri noen plass. Etter jeg hadde rullet meg ned hele veien og var gjennomvåt helt inn til trusa, var vi omsider plutselig på kinoen. Hurra!! Så var den stengt. Hurra! De stengte dørene sånn 10 minutter etter at siste filmen var begynt. Da ble det burgerking på oss, men må innrømme at det var ganske godt.

Når jeg kom hjem, kastet jeg uggsene rett inn i dusjen, og der skal de få stå til de har blitt helt tørr. Om ca 3 dager regner jeg med 🙂 De er forresten mine nye favorittskøyter, er så lett å skøyte seg bortover veien med de. Ufrivillig da, selvfølgelig. Iallefall måtte jeg bytte sokker, og mamma hadde vært så grei og kjøpt meg nye. Sa jeg trengte nye. Snille mammaen min <3 Desverre for min del var dette langsokker, jeg bruker egentlig bare kortsokker. Whatever, mitt tap. Klipte bare av halve, så ble de korte. Tulla! ER SERIØS RESTEN AV KVELDEN.

FUCK TROMSØ BYYYYYYYYY, KINO, VÆR, SØRPE, BUSS OG RESTEN. Nok klaging. Stikker og legger meg, dere får litt bilder i morgen, er for emo. Videobloggen del 3 kom heller ikke fordi jeg trynte på isen og klarte å miste minnekortet som lå i lomma.

Takk til søte Julia som skrev så fint om meg på bloggen sin, det var vel det eneste søte for denne dag.

71 kommentarer

Siste innlegg