Dagens outfit

Hei!

Nå er det bare 3 timer igjen for dere å stemme på Jamie i Blenda konkurransen. Husk at om du stemmer, kan du legge igjen en kommentar her og være med i trekningen av FAST shampoo og balsam. Jeg og Tuva krysser virkelig fingrene nå, og er spente på hva resultatet blir. Du kan stemme HER. Mange tror at vi blir betalt for å sanke stemmer for Jamie, men det er virkelig ikke sant. 

Nå er både jeg og Tuva hjemme igjen etter en koselig middag med jobben. Vi måtte jo pynte oss litt, og da hører det jo med og gi dere et outfit – som de flinke bloggjentene vi er! Tuva er utelåst for andre gang i dag, så nå sitter hun og stinker ved siden av meg. Jaja, må jo la stakkars jenta slippe å leke uteligger. I dag orket jeg ikke ta på meg noe særlig, så det ble bare det første som falt meg inn (eller det første som ramlet ut av skapet… ja, bokstavelig talt ramlet!) Var nokså kaldt også, så man kan jo ikke gå i hva som helst her i Tromsø.

Hårbøylen var egentlig ikke en del av antrekket, men siden jeg fikk det sinnsykt travelt og håret mitt så helt jævlig ut måtte jeg bare ta den på. Egentlig syns jeg ikke den passet inn, men bedre enn grusomt hår!

t-skjorte med “diamanter”, jeans og øredobber – bikbok //   hårbøyle – esthetique //   armbånd – gran canaria


Vesken er fra modekungen.se, og det er min absolutte favorittveske!


Bella som er så utrolig vakker på dette bildet ville si hei til dere!

Tycks?

Siste innlegg