This is called a heartless Bitch…

Advarsel: Videoen inneholder blod, dyreplageri osv. Ikke for sarte sjeler!

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150404450800198&comments

Helt for jævlig. At et menneske kan være så forstyrret, og i tillegg hadde hun drept to kaniner fra før av. Nei, er det noe jeg virkelig ikke takler er det at mennesker plager dyr. De er forsvarsløse, som denne stakkars kaninen. Og å tråkke på den til den dør? Ærlig talt, denne jenta burde vært innlagt på mentalsykehus.

– Hva mener du?

547 kommentarer
  1. HU DER SKA FAEN BLI HENGT!!!! og pina liga mye sjøl satan i helvette for ei hora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ååååårrrrrr……….. hate sånn så det der jævelskabe:(

  2. greier ikke se hele, flere folk som har lagt den ut på facebook. men du burde kanskje ikke legge den ut her, siden det kanskje er mindre barn her inne som ikke burde se det. digger bloggen 😀

  3. har aldri sett noe så hjerteknusende som dette, jeg ble helt knust! sant som du sier – de er helt forsvarsløse, og jeg fikk bare lyst til å ta tak i den stakkars lille kaninen for å redde den. I grunn veldig lite synd å måtte si at jeg håper hun får en fæl straff, eller at noen som har sett filmen oppsøker henne…. Ikke det at jeg oppfordrer til det da, heheh……. eller jo.

  4. noen fortjener faen me ikke å leve! jeg får så jævlig lyst å kverke den jævla bitcha!!! jeg kan bare ligge her, men jeg skulle ønske jeg kunne torturert henne likens som hun torturerer dyr, så hun fikk se hvor jævla skadet hun er i det stygge litte fitte hode sitt!!!!!

  5. Tør ikke se den…. Men ordet dyreplageri skulle aldri vært i ordboka! Sånne folk trenger seriøst hjelp!

  6. åååååå fy **** stakkar assa 🙁
   alldri ville ha gjordt nokka sånt :(:(:((
   stakars liten kanin.
   hun sku ha blidd banka gul og blå! mene det.

  7. herregud skjønne ikke at det går an å vær så sykt forstyrra eller kafaen æ ska kall det at hu gjør det der. bli så sinnsykt øersklgmdf-ltk.nhbrkltf,hjm å serr

  8. fint at du ikke tok med bilder i innlegget, og en “advarsel om hva linken innebar. som vegetarianer og så sterkt som jeg er imot dyreplageri, valgte jeg å ikke gå inn på linken. men skjønner “budskapet” ditt , helt forferdelig at noen kan være så kalde at de ikke skjønner at dyr kjenner også smerte !

  9. e satt akkurat å sku se på den klart ikke å se lengere en ka når kanin bynt å hyl, særiøst ho må jo vær heilt F*** førskrjudd i skoltn! E blir kvalm brre tanken på at folk faktisk har hjærte te å heiletatt slå et dyr, dæ dærre e jo f* fælt! E har ikke or om korsn e føl dæ om kor idiotisk dæ går ant å bli, kafaen liksom… Den dær videon sku ha vært spærra å ho sku ha vært sendt på mentalsjukehus som sakt!

  10. Håper Politiet eller noen ser det å tar henne! herregud , for en hemma bitch…. hater folk som plager dyr, ho kommer søren med til å bli HATET hardt lenge av alle !!! Blir så sykt irritert når folk plager noen søte små dyr, de har jo ikke gjort noe mot henne. Hun har jo bare onskap inne i seg.
   Lurer på hvordan hun har vokst opp, hemma dame! :@

  11. JEG HYLSKREK! Hun er jo helt sinnsyk i hodet! Hun kan få lov til å blir trykket på men store spyd, så kan de henge henne ette magen å kjøre henne rundt i en karusell sånn at hun spyr opp innvollene sine, og etter det bli steinet og så kan noen nåle henne til døde!!!!!!!!!!!!!!!!!! for det der er helt sykt at noen kan gjøre, hadde jeg fått tak i henne, kunne jeg godt gått i fengsel for å ha drept henne! jeg er så irritert nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg!!!!!!!!!!!!!!!
   stakkars kaniner, de greier ikke løpe fra en så mentalt syk og idiotisk kvinne(eller satanshelvetesbitchidiotmedsinnsykementaleskaderihodet idiot!) det greier ikke rømme eller noe! det eneste de kan gjøre er å bli pinet til døde!!!!!!!!!!!!
   HO DÆR KJÆRRINGA KAN STIKK Å DØ, HVIS IKKE DRÆP Æ HO!!!!!!! FETTKJÆRRING!!! JÆVLA IDIOT! HÆRREGUD KOR IRRITERT Æ E NU!!!!!!!!!!!!! DÆÆÆÆÆÆVENNNNNNNNNNNNNNN!

  12. herregud.. ble skikkelig kvalm av den der videoen!! skulle slettra ho på samme viset som ho gjor med kanin, drittkjerring.

  13. Fy faen! Hater og se på sånne fimer som misshandler dyr, begynner rett og slett og grine! skulle ønske at det var ho som ble tråkka på istede! :@

  14. så akkurat videoen på face’n til venninna mi, jeg ble kvalm! kan ikke skjønne at noen kan gjøre noe så grusomt noe mot dyr! hun hadde nok ikke likt å bli behandlet på samme måte som hun behandlet kaninene på.. gruusomt..:(

  15. Stakkar jeg har hatt kanin selv og det er er ikke et meneske!!
   Det der er ei HORE som bare prøver å tøffe seg
   stakkar kanin:’-((

  16. Jeg kom også over denne videoen på facebook. Jeg skjønner ikke at hun har hjerte til å gjøre sånt. Det er helt jævlig spør du meg. Fy søren! Jeg skjønner det ikke! Det var helt forferdelig å se på. Klarer ikke å beskrive hvor grusomt dyreplageri er!! Fy søren..

  17. FAEN I HELVETE FOR EN HORE !!!
   HADDE HU VÅR HER NO HADDE JEG FAEN MEG REVET UT ALT HÅRET HENNES. KLIPT AV HENNE NIPPELENE Å TRAMPA NED TRYNE HENNES MED PIGGSKO !!!!!
   HAAAAATER Å SE SÅNN. DET ER SÅ GRUSOMT, HAR SELV HATT KANINER SIDEN JEG VAR LITEN Å JEG HAR ALTID VER REDD FOR AT NOE SKULLE SKJE. EN GANG BLE KANINEN MIN DREPT AV EN MINK Å JEG GRÅT I FLERE DAGER. BEGYNTE SERRIØST Å GRÅTE Å ORKA IKKE Å SE LENGER ENN TIL DER HUN LATA SOM KANINA VAR EN FUCKINGS VESKE ! SELV OM DE ER SMÅ SKAL DE IKKE BEHANDLES SOM DRITT Å TRAKKES TIL DØDE. ENESTE SOM BURDE TRAKKEST TIL DØDE HER ER DEN FORBANNA HORONGEN DER !!! ÅÅÅÅÅÅH BLIR SÅ FORBANNAAA !!!!!!!!!!!!

  18. Blir heilt kvalm, ho har store problem. Eg klarte ikkje å sjå heile filmen eingong, det blei for kvalmt å sjå på. Kjente at tårene pressa på, sjuk dame.

  19. er det her serriøst? ;o sjuukt
   fint hu viser trynet sitt på videoen, er ikke vanskelig for politiet det her..
   fyfaen, kjenner jeg får skikkelig vondt

  20. å herreguuud, fikk hakeslep da jeg fikk den video, sånne mennesker burde havne på sykehus for mentalt syke! D:

  21. Ta e d styggaste e nån gang har sett. At nån kan gjørra nåkka slik mot et dyr e ikke t å beskrives! Fyfaen…. har ikke ord.

  22. Klarte ikke engang å se hele videoen, men hoppet litt frem etter at hun begynte å kaste rundt på den.. hørte de små pipene, serriøst, hun burde bli sperret inne. Noen har hatt en litt for dårlig oppvekst ser det ut til!!! 🙁

  23. Omg
   Jeg tror faktisk at hun tok narkotika den dagen eller er hun helt gal. ….
   Den kaninen ligna på en min før som er dø nå. Men hun er en dødelig Bit**

  24. jeg begynte seriøst å grine når jeg så denne videoen. jeg ble helt skjelven, tenk at noen kan være så stygge… det finnes nesten ikke ord for det… de er jo faktisk levende vesen sånn som oss..

  25. det der var helt forferdelig! når hun tråkka på kaninen hørt man bare hvordan det knakk inni den….. stakkars liten! sånne folk burde få opplevd en slik pinefull død selv! skjønner ikke at det er mulig!

  26. Fy faen.. det finnes så mange syke mennesker der ute i verden.
   jeg blir rett og slett lei meg.
   etter jeg så denne videon ble jeg kvalm, hvordan er det mulig og være så 0 hjertet so hun?
   Disse små nydlige dyrene har faktisk et liv de og.
   Hvis jeg hadde vist hvem hun var hadde jeg betalt alt som heter for transport, jeg hadde knust kneeskålene på henne og jeg hadde gjort så hun hadde hatt så vondt som fy. Jeg skulle helt klart tatt straffen min for det altså.
   SYKE MENNESKE!!!

  27. Fyfan, nå har jeg jævla lyst tell å slå henne gul og blå. Rett og slett skulle hun ha skjent hvordan det var! Forbannade bitch.

  28. å fy fader. det der var HELT grusomt.. å fy.. jeg har ikke ord, rett og slett. ble ordentlig kvalm. hvordan kan noen kalle dette gøy og underholdene, for det er tydeligvis det hun syntes. MENTALSYKEHUS! håper hun blir rapportert

  29. Har enda ikke turt å sett den videon, men fikk sett et par bilda på en av de sien. Stakkars lille uskyldige dyr. Skulle likt å tråkka dem ihjel, de som holder på sånn der.

  30. FYFAAN!FOR EN JÆVELIG HORE!HUN TROR VIRKELIG AT HUN ER PEN?AT HUN KLARER OG VÆRE SLIK MOT DYR!TROKKE DEN HELT DØD?HVA FAEN ER DET HUN TENKER PÅ?!? DEN JENTA SKULLE HA PINEST SELV.TROR VIRKELIG JEG MÅ RINGE POLETIET!FYFAAN FOR EN JEVLEIG HORE!

  31. helt sykt.. hun eier jo ikke føleleser! hater å se at dyr bli plaget+ at hun er jo helt saiko i hodet sitt! helt sykt gjort, stakkar

  32. herreguuuuud!
   jeg slo den av da hun begynte å slenge kaninen att og fram, klarte bare ikke se på mer, stakkars kaniner, ho har jo faen meg ikke e hjert for faeeeen!!!

  33. Det er det verste og mest kvalme jeg har sett, noen gang. Fy faen, går det an å være så utrolig hjerteløs? Jeg håper virkelig hun får den straffen hun fortjener!
   Hun må jo være gal! Hvordan greier hun å gjøre det og selv om smile?
   Jeg håper hun blir drept på lik måte som hun drepte kaninene.
   Jeg er rett og slett i sjokk.

  34. fyfaen! visst jeg noen gang møter henne er det første jeg skal gjøre er å slå til henne… hun er helt syk! håper hun faen meg dævver. burn in hell, fucking bitch!

  35. FYFAEN ! blei driiit lei meg:O hvorfor lissom ? .. STyGGE KJÆÆRRRINGGG !!! Gå å tråkk på deg selv til du dør og blør ihjel

  36. fyyfaen! at et menneske kan være så ondskapsfult! :O
   hun fortjener alt vondt!
   fyfader, fikk utrolig vodt i magen, begynte nesten å gråte! syke kjerring.. dø dø dø….på en pinefull måte!

  37. Herregud ! Har noen dratt ut hjernen på det psykopatiske menneske..? Håper hun får kjenne den smerten hun ga til de stakkars dyerene!!! Fy ****!!! Håper hun havner en viss plass !!!

  38. Herregud!
   Klarte bare og dra meg gjenneom videoen sånn at man bare ser bilder, men den jævla dama burde særiøst blitt slått i hjæl med den samma skoen!!!
   BITCH som gjør det!!!

  39. FUCKINGS HORE! sku vorre innlagt å torturrert sjøl, slekke folk sku faen kje hatt dyr! Håpe nuggun mæ makt ser detta å spore ho upp å bure ho inne. bli så jævli provosert her e sitt. Person som filma ska faen kje sleppe onda hell, like syk h*n som det ho æ!

  40. Uff! Siden du skriver hva den inneholder lar jeg nok være å se på.. Synes det er så forferdelig at jeg vil helst ikke se det.. ;s Tragisk at noen kan oppføre seg slik å skade uskyldige dyr..
   -http://inamakeup.blogg.no/

  41. Det er sykt teit, feiler hun noe eller?! Stakkar kanin. Jeg så klippet og kaninen var livredd. Også knekker hun ryggen til kaninen. Hun feiler noe!!!!!!!!!!!!!!!

  42. herregud. ingenting jeg har mer lyst til akkurat nå enn å tråkke den gale kjærringa i hjel med stilettheler. syke, syke menneske

  43. Klarte ikke se hele, fikk bare tårer i øynene når kanien begynte å skrike :’-((( Hun burde helt klart blitt innlagt på ett mentalsykehus, syke menneske!

  44. får ikke sett videoen. har ikke facebook:( men jeg leste hva du skrev! uff, for noen dritt mennesker det finnes i verden!!! greier ikke høre eller se på noe sant DRITT!

  45. Fikk lyst å henge hun og stikke ut øynene hennes,kutte pulsåren hennes og alle verst tenkelige ting !!!!Syke stygge driit kjerring !!! Hun burde begå selvmord!

  46. det er de som starter med dyreplageri som viser seg å bli mordere…jeg sier ikke mer.. denne kjerringa fortjener VÆRRE en helvette selv! FAEN TA, JÆVLA FITTE! Hun burde passe seg, eller så kommer JEG en dag til å torturere henne! No kiddin’!!!

  47. Å herre gud…….. Trykket på linken før jeg så “advarsel-teksten” du hadde skrevet øverst i innlegget. HELT forjævlig film for de som er glad i dyr rett og slett, det å se hun slenge kaninen rundt, og så filmer kameraet gulvet hvor det er blod og ?et annet dødt dyr?… Den stakkars lille forsvarsløse, lodne, søte kaninen som hun hjerteløst tråkker på.. Ble kvalm og trodde jeg skulle spy! Hun må jo være mentalt forstyrret??? Jeg mener, ingen “vanlige” mennesker ville gjort noe så… hjerteløst…!
   Finner ikke noe annet ord enn hjerteløst og grusomt å forklare handlingen hennes på…… Er ikke noen ord som forklarer det godt nok… Umenneskelig kanskje?

  48. Jeg skjønner ikke hvordan en person kan gjøre noe sånt mot ett/flere uskyldige dyr! Hun må jo ha en eller annen skade inne i hodet. Hun er jo rett å slett hjernedød! Det er forferdelig! Klarte ikke en gang se videoen. så bare litt av det første, så ble jeg kvalm og sykt sint! Å tenk! tenk hvor mange som faktisk gjør sånn der, som ingen vet om?! Hun skulle blitt straffet, og det hardt! Man gjør bare ikke sånn mot dyr! åhåhåhå, jeg er så sinna!

  49. fyyfaen det er ikke mulig å være så forstyrra i hodet som den jævla bitchen!!! tenk å gjøre sånn mot den stakkar kaninen som ikke har gjort henne en jævla dritt! tragisk..

  50. JÆVLA SYKE BITCH!!!!!!!!!!
   jeg begynnte å grine, jævla horetryne! håper hun brenner i H******E og blir torturert der slik som hun torturerte de stakkars dyrene! :(((

  51. jeg har ikke ord. hun burde vært satt inn i en isolasjonscelle uten vinduer og uten ventilasjon og dødd av å bli kvalt. faens gale, hjerteløse, syke, syke, SYKE bitch. hun burde vært død.

  52. Syke mennesker, den drittkjerringa der, burde egentlig blitt mishandla selv, håper for andre dyr sin del at hun får hjelp, og blir innlagt på mentalt sykehus! Gaaale kvinne!! : @ Skjønte med dengang at filmen ikke var for meg som har 3 kaniner selv, som jeg ikke greier tanken på , at noe sånt skal skje med ! :(<3

  53. ok, fyyy faen!! jeg begynte å grine nå :((
   jævla stygge dritthore!!!!!! noen burde tråkke på HENNE!!

  54. Klarer ikke se på videoen en gang , men ut ifra det du skrev høres ikke dette bra ut! Hun jenta kan ikke være helt god!

  55. Fy faen! For en forferdelig fæl skapning! Håpe ho blir dømt til døden for det her! Det e jo ikke til å forstå! Ho fortjener ikke å leve.

  56. FYFAEN! SYKE JÆVEL! umenneskelige kjærring!
   // digger bloggen din therese,stå på, så er 1. plassen snart din! 🙂

  57. kunne tatt live av den stygge psykopaten om eg kunne!!!Ka i helsike feiler den syke horen??? Håper hun blir pint! Håper noen høgger hodet hennes av med øks,eller vrir ut øynene hennes !!!! Kjenner jeg blir så sur at jeg spyr!!!! Hun burde HATE seg selv! Venneløsestyggeekklehoretedrittstyggenazistdyrehater!!!!!!!!!!

  58. det er helt sinnsykt sykt!!!! har ikke klart å sett på den engang. syke kjærring. feilkobling i hode elns

  59. fyfaen, jeg kjente at jeg fikk lyst til å kaste opp! ååh, huff ble skikkelig kvalm, hvem kan gjøre noe sånnt??? Da hun begynte å tråkke på den klarte jeg ikke se mer… Den er så ille, og hun bare går rundt og synger og smiler, hva faen? Håper hun blir fengslet og isolert for omverdenen for resten av livet!

  60. Hærregud, hvordan går det ann å være sånn som henne.. hun kan jo ikke ha hjerne!.. Skulle ønske hun fikk en stor straff, for hun fortjener ikke slippe unna med dette! ..

  61. SYYKE MENNESKE! Jeg takler virkelig ikke dyremishandling, jeg skjønner ikke hvordan folk har samvittighet til å gjøre sånt?!

  62. Herreguud!! Hva i alle dager er det hun tenker på?? Jeg begynner å lure litt på; Hva om hun tenker at hun vil gjøre noe “større” og dreper en liten beibi?? Jeg turte ikke se mer etter hun hadde begynt å kaste kaninen rundt og man så si døde kaninene på bakken, men jeg kjønte jo hva hun kom til å gjøre med de forbaskede skoene sine… Hun er jo NØTT til å legges inn!!!!!!!!!!!!!11

  63. Uffda, har lest om det, men greier ikke å se sånne videoer, så jeg lar være å se den. Kanksje like greit. Bra at du tar opp sånne viktige temaer på bloggen!

  64. fyfaen! dette er bare helt sykt! klarte ikke engang å se hele.
   Tenk å vær så “fette idiot” i hodet!
   er litt på gråten, ho må jo vær gal!!

  65. SÅnn helt dønn ærlig, så bør ikke slike videoer bli lagt ut i det heletatt! Og den jenta må være psykisk-psykopatisk syk, man kan se at i begynnelsen så “later” hun som hun er snill mot kaninen og dermed begynner hun med det brutale, uffavmeg! Stakkars kanin.. Det eneste jeg kan si, er at jeg håper at den jenta dør på samme måte som hun drepte de kaninene! Skam..

  66. orket ikke å gå inn på linken en gang, blir kvalm bare av å lese beskrivelsen din. skjønner ikke hva som foregår i hodene til slike folk… trist.

  67. fyfaen, hva i helvette er galt i det jævla hodet hennes?????? tror jeg blir gal! hun bør få straff og tvangsinlegges på mentalsykehus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! helt forferdelig, kjenner jeg nesten skjelver ennda! STAKKAR ALLE DE KANINENE, hun har garantert gjort det med mange flere dyr. kjenner jeg får lyst til å drepe den jævla drittkjerringa! faen altså!!!!!

  68. Fy faen jeg får lyst til slå til henne at det går ann å gjøre noe så jævelig er det mulig ,Hun er helt gal og hun burde ligge i et sykehus !

  69. Herregud!! hva feiler det henne, hum må jo være helt skutt i hodet, ble seriøst helt skjelven av å se på den! Fy flate hun kan ikke ha vært frisk, fuckings bitch altså!!!

  70. klarte ikke og se hele begynte og grine når jeg hørt den stakkars søte kaninen hyle når hun tråkka på den da blei jeg lei meg ;(

  71. Herregud, jeg klarte ikke se hele en gang, og nå sitter jeg med øyet fult av tærer! At det går an og være så jævlig dum!!!!!????? hva faen liksom?

  72. JEG ELSKER KANINER !! Jeg har hatt over 21 ellr noe
   og jeg har ALDRI sett en av kaninene jeg har hatt som døde pga av noen i huset. Hun er et DYR !!! Serr???!!?!? JEG MENER AT HUN MÅ PÅ SYKEHUS !! Tenk at hun gidder dette,de små kaninene er jo helt uskyldig,du skal jo ikke gjøre noe mot noen når den er uskyldig. Ok,sier det,hun er en BITCH !

  73. Herregud ! begynte nesten å grine når jeg så den !! at det går ann å være så jævlig stygg mot dyr !? fatter det ikke, STAKKAR KANINER ! Blir bare så kvaml av det..
   Har tårer i øynenen, takler ikke sånn.. akuratt som om jeg skulle begynne å trø på min katt ? men herregud går det ann å være sånn.. hun dama burde blitt drept !

  74. Herregud , fikk vondt av det der, sitter her å nesten gråter . føttene mine skjelver.
   Nå har jeg ikke ord på hvor sjokka jeg er. stakkar kanin sier jeg bare , den supa jo etter lyst stakkaren .. tenk vis noen skulle ha gjort det der på henne. uff .. : (

  75. så bare til hun satte seg på de, da skrudde jeg av……. så utrolig trist.
   utrolig at noen er i stand til å gjøre noe sånnt!!!!
   Fucking b******

  76. skjønner ikke hva hun tenker med!? blir så provosert!!! klarer faen meg ikke og få ut det synet av å se den lille stakkars kaninen prøve og komme seg bort. OG NÅR I TILLEG DE SOM FILMER GIDDER OG VÆRE MED PÅ DET OG NÅR HUN ER SÅ JÆVLA GLAD PÅ SLUTTEN!!!
   herregud JEG SPRENGER HER JEG SITTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  77. Håpe seriøst at nån kjøre ho ned ! Gjerne saaaaakte sånn at ho får føle masse smerte.
   – E det ikkje ho som har gjort det samme med en liten kattunge ?

  78. Herregud!!! Man kan jo ikke gjøre sånt !!!!! ;@ Men det er noe jeg lurer virkelig på:
   1. Er hun sånn på ekte eller er det kødd for og vise hva en ekte hjerteløs bitch er?
   2. Hvem filma, og h*n var jo med på det å da!!! omfg ass…
   3. Hvorfor gjorde hun det??????????????? Jeg klikker fordi jeg ikke får svaret!
   4. Hvor fikk han fyren videoen fra?
   5. Hvorfor i helvete la han den videoen ut??
   Mener det ass…. Jeg drev og spiste … Så ser jeg videoen så kaster jeg nesten opp ! Nå har jeg ikke mat lysten lengere.. selv en halvtime senere!! ;o DET VAR TIL OG MED TACO.. Det skjer aldri når jeg spiser taco ….. -.-”

  79. Jeg vil ikke se filmen engang. Og fatter ikke hvorfor noen av dere andre gjorde det heller. Er det virkelig nødvendig å se den når det blir beskrevet i innlegge hva hun gjør?? Etter min mening er dere like hjerteløse om dere virkelig vil se noe slikt.

  80. sadistiskt å i det hele tatt trykke på videoen, i min mening. alle som sier: “klarte ikke se hele”; det er det naturlige. dere som klarer å se halvparten tilogmed, det er jo ikke normalt? det er jo sadistiskt? hvorfor ser dere? er det underholdende? hva skjer?
   jeg er STERKT imot dyreplageri, men unngår å se filemn. jeg vet hva den går ut på men har ingen som helst grunn til å ville se det. hvorfor skulle jeg se minutt på minutt med kanin som blir trampet ihjel?

  81. heeeerrrrreeeeeggggguuuuuudddddd :O ho må jo være sysik og fysisk syk:O
   håldt jo nesten på å kaste opp :O stakkar kaninna<3<3 R.I.P<3

  82. FY FAEN I HELVETE SATAN ! ka i helvete ho tenke med?! rapporterte den videon 1000 ganga, fy faen, slikt skal ikkje gå an! BITCH !!!!!!!!! håper hun brenner i helvete for alltid. hadde eg møtt hun hadde eg gjort akkurat det samme på ho! sånne folk fortjener ikkje å leve i det heile tatt. jævla hore

  83. “Jeg har ikke facebook,har du en link til youtube ?”
   ka i helvete?! du vil ikkje sjå den videoen , fitte unge

  84. fyyfaaaeeeen .. herrejesus .. åh, vet ikke hva jeg skal si engang … det der er bare drøyt! håper serr noen gjorde noe med det, og fikk den jævlen inn på sykehus ..

  85. Klarte ikke se litt mere enn et minutt, fy faen for en kjerring! Begynner nesten å grine, det er så forferdelig!!! Hun er sikkert psykopat eller noe sånt!!!

  86. Håper det kommer ett par karer på døren hennes…! Ikke nok med at hun gjør det, men hun FILMER det og LEGGER det ut, hun tror nok hun er kul… Noe hun IKKE er. Skjønner ikke hvordan normale folk kan KLARE å gjøre noe sånnt mot en søøøøt kanin (og hvilke som helst andre dyr) men så er hun neppe normal.
   Skjønner ikke hvordan noen i det hele tatt klarer å misshandle hvilke som helst dyr, STYGGE folk.

  87. jeg så noen få sekunder fra forskjellige steder i filmen og det knakk meg fullstendig. Det er ikke det at jeg elsker dyr, men at noen kan gjøre noe sånt mot et levende vesen… jeg vet hvertfall hvem jeg skal tråkke på tærne (og oppover) neste gang jeg går med høye hæler…
   og den kjerringa burde politianmeldes, brennes og dø en jævlig pinsom død, er det på noen måte dødsstraff skal være lovlig så er det nå. Vet jeg ikke høres så mye bedre ut enn hun jenta; men man skal ikke gjøre mot andre som man ikke vil at andre skal gjøre mot deg

  88. FITTE HORE ,
   skaff deg et fuckings liv, og ikke ødeleg andres, uansett om det er dyr eller mennesker, faens japse helvete

  89. omgf! jeg klarte ikke se halve engang! noen andre som har sett hele filmen og sier den er helt forjævelig!
   den er jo lagt ut på nettet, og politiet har sett den, og hu er i fengsel nå, men det holder ikke synes jeg! hu skulle lidd så jævelig helt til hu døde, akkurat som den stakkars kaninen! FAEN ass! jeg spyr nesten, at de går an å være så syk i hodet, skjønner ikke at det går ann! Har ikke ord for det, det er seriøst det verste jeg vet om!

  90. FYFAEN!!! noe så jævelig! begynte nesten å gråte da jeg så den! skulle ønske det kom en stor sko og moske henne i steden!

  91. Herregud… jeg griner, og det er faen ikke tull engang. Når jeg så dette, kjente jeg at magen knytta seg, kunne virkelig ha spydd av dette… Skjønte egentlig med en gang at jeg ikke burde se dette, siden når det kommer til dyreplageri gråter jeg av det minste.. Hun der må komme i fengsel, hadde ikke gjort meg noe om hun hadde fått dødsstraff heller. Tvingte meg selv til å se 3 minutter, men der gikk faen meg grensa. Drittfaenskapsmenneske!

  92. Hun er jo faen me helt sprengt i hodet! Jeg begynte å skrike siden jeg elsker kaniner og jeg vil bare at hun skal få kjenne hvordan det er! Hallo, kaninen ble trykket på å ble kvelt. Jeg kjente bare at tårene begynte å komme når kanin ungen begynte å hyle!

  93. Fy FLATE! Det der må vera noe av det mest forferdelige eg noen gang har sett! Tenker ho i det hele tatt! Hun må jo vera helt skadd altso. Eg kan liksom ikkje beskrive det med ord! Drepe stakkars dyr, kva er vitsen med det! Man hørte jo at den hadde det ondt! AAAAARRRRGG, herre min gud kor sint er blir på slike folk, og spessielt ho dere domme damo der! Tenker jo ikkje i det hele tatt. No skal eg ikkje skrive mer før det går heilt spinn vinkel gale for meg..

  94. Fy faen, jeg greide ikke å se hele en gang jeg! Begynte å gråte med en gang jeg skjønte hva hun skulle. Enig med deg, hun skulle hvert innlagt på mentalsykehus!

  95. FYFAEN ! DRITTKJERRING! klarte ikke se alt engang ! STYGGING ! HATER HUN! seriøst hun burde såtte i fengsel elsn! STYGGE HORE SIER JEG BARE !!

  96. faen for ei kjerring!! kan gå å henge seg!!! hater dyrepplageri! bare stygt! tenk på den lille søte kaninen som dør. :'( helt på gråten jeg! greide ikke å se hele filmen en gang jeg, bitch ass!!
   hun sier ” do you now how much i love you?” til kaninen, så plager hun den.
   psyko kjerring, blir kvalm av sånne drit kjerringer.

  97. fy faen! at det e fette mulig å gjøre nåkka sånn mot et dyr, i det hele tatt et levende vesen? fatte ikke ka ho tenke. ho må jo være syk for faen.

  98. så bare i noen sekunder og begynte likevell og gråte kunne ønske det hadde vert henne, hvordan klarer hun !

  99. fyfaen, jeg skjønte ikke så mye når ho bare gikk der med kaninen i hånda, men da hun begynte å svine på den ront i luften?! Klarte bare å se på helt til hun satt seg på den. Fyfaen, er helt vond i kroppen etter å ha sett det. Hun burde pines til døden. Jævla hore.

  100. Tørr ikke se videoen, men ut ifra det jeg leste; Fuuuuuuuuuck sånne jævla mishandlere! Jeg skal more meg den dagen dyremishandlere brenner i helvete.

  101. Herregud!
   Jeg greier ikke slike ting! Og ingen varslet meg om at det var så ille før jeg startet videoen, og jeg begynte seriøst å gråte! Hun dama er jo syk i hodet hennes, om du har ett hode! Herregud, blir så hissig av å se på sånne ting, måtte spole over masse ting i videoen for at det var så ille! Hun burde fått livstid i fengsel!!!!

  102. Tørr ikke se den ja, bra at du skriver hva som er i den, for jeg blir så dårlig og lei meg av å se sånt! :((
   dette burde ikke skje, hun damen er jo syk!

  103. Jeg klarer ikke skjønne hvordan dere engang klarer Å TRYKKE PÅ DEN JÆVLA LINKEN? Jeg hadde aldri hatt hjerte til å i det hele tatt se noe så jævli umenneskelig!! Dyreplageri er DET ALLER ALLER ALLER VERSTE JEG VET, I HELVE VERDEN. Og når noen lager en film…. Nei, faen.. Jeg har ikke ord. Ingen kan beskrive hvor mye jeg hater den jenta, og denne filmen… For ikke å glemme dyreplageri. det er sykt å bare trykke på linken, og faktisk VILLE se noe så jævlig!! Jeg skammer meg for å publisere dette, for dette forklarer ikke hvor mye jeg hater alt dette… Det kan rett å slett ikke beskrives.
   Jeg håper og ber… og bønnfaller om at den jævla horefitta får som ho fortjener! vær så snill.

  104. Fikk VONDT i sjelen .. kunne ikke se hele videoen .. Da den begynte å skrike , ååå herregud!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:( jeg spolte litt, men ble så kvalm at jeg måtte trykke meg ut av hele greien ,, Håper de finner ut hvem hun er , og gi henne en slags straff .. !!!!!!!!!!!!!!!

  105. Jeg klarte ikke se den, jeg hadde øynene fulle av tårer!
   Dette var bare for jævelig.
   Finner jeg den jenta så …..
   Bare vent!

  106. Fyfaaen! Jeg hater slike dritt kjerringer! Årrh, jeg blir så provosert! Klarte bare å se til da når hun later so kaninen er en veske! Fyfaaen!!!!!!! hun skulle vært hengt ! stakkars kanin :-((

  107. Det der var overdrevet! Hun var bare ekkelt! Hun må være syk i hode, det må også være den som filma, stoppet ikke hun. Stakkars de kaninene. Hun likte faktisk og drepe dem. Det var ekkelt å se på filmen, høre at skjelettet knuste.. Det GÅR BARE IKKE ANN Å VÆRE SÅNN! Er så enig i hva du sa!

  108. vess du klarte å se hele har du ett problem.. d e helt grusomt d dær… æ va åsså å læste litt rundt, på nætt å såånnn. å d e sånn fetich sak i japan/kina, jente såmm dræp kanina å torturere dæm så får dæm pæng før d. dæm skjær dæm åsså opp me kniv mens dæm e i live, å sætt sæ på dæm så dæm moses å sånne ting.. d e helt sykt at fålk har hjærte te d.. å høre på at dæm hyle å sånnt. får virkeli ondt inni mæ!

  109. la den på bloggen min også. Så ikke hele, men da jeg hørte at hode knakk så gikk alt over streken! NÅR hun begynte tilogmed så ble jeg så sur at jeg ville bare åååh… Jeg vil ikke skade noen, men nå etter av å sett dette vil jeg bare at hun skal føle hvordan det var! kaninen kan jo ikke gjøre noe, og jeg kan ikke engang forestille smerten av å bli most!
   DEN DAMA E SYK, OG HÅPER HUN BLIR PINT AV Å SITTE I FENGSEL!!!!

  110. har sett den før, så den er egentlig gammel. men jeg blir så lei meg hver gang jeg ser på videoen, at folk klarer å gjøre slik mot dyrene sine! skulle ønske det var hun kjerringa på videoen som ble misshandla slik (eller verre) enn dyret!

  111. JEG SKAL DREPE HENNE! SERIØST!
   HELDIGVIS LIGGER DEN JÆVLA KJERRINGA SOM DREPTE KATTEN MED SKOENE I FENGSEL, MEN SÅ KOMMER DENNE FUCKINGS KJERRINGA. JEG SKAL DREPE HENNE, SÅNN MENNESKER HAR INGENTING Å GJØRE I DENNE VERDEN! Jeg blir bare veldig provosert av å se dette, sry hvis jeg virker veldig sur. Men når det gjelder dyrevold, da klikker det for meg!

  112. herrigud!! hun kalles en morder! det er like galt som å drepe et menneske.. hun knuser hode til kaninen, jeg kunne gjerne ha gjord det med hode hennes, men det er allerede knust! hater sånne kjerringer. begynner bare å gråte når jeg ser på sånne filmer.

  113. Jeg så denne videoen tidelig i morgen, og jeg kan si deg en ting ! Jeg fullførte ikke den, jeg kom til biten der hun tok kaninen ned mot skoene sine og begynte å trakke på den. Der sa det stopp for meg, jeg begynte å grine. Jeg er en dyre elsker, jeg har en hund og utrolig mange fisker, og når jeg ser på dem.. bare tanken på at det kunne vært dem, knuser meg. Jeg mener, dyrene som blir mishandlet er for det første så er dyrene som blir mishandlet, helt forsvarsløse og ikke klok nok til å forstå hvorfor eller hva som kommer til å skje med dem ! The thought of it breaks my heart, jeg har også sett en video der de dreper vaskebjørner for pelsens skyld – og jeg synes at det er grusomt og de som gjør det burde fått samme straff hvis de blir tatt i det. Det er jo en grunn f. eks at dyr ble født med pelsen sin og ikke vi? Det finnes 500099989899889 folk som dreper mennesker og får straff for det, men antallet er likt med de som dreper dyr, og de får jo ikke straff? Kanskje du har sett den kjerringen som kaster valper i elva? Vel, hun fikk ikke straff, men foreldrene. De som gjør sånn, MÅ få straff slik at de skjønner at det de gjør er galt ! Jeg er helt sjokkert over at pelsoppdrett og dyreplaging er tatt så lite seriøst her i verden ! fuck dem !

  114. Åh herregud! :O Jævla syke hore! :@ jeg ble så mye mer glad i kaninen min enn det jeg er fra før av etter jeg så denne videoen! Guuud! ossen kan hu gjøre noe sånt?!
   Jævla hore! -.-‘ ho burde bli fingra med gafler as! :@
   – Btw. Digger bloggen diiin <3

  115. Å fyfaen, sykeste noen sinne. Jeg sitter faktisk med tårer i øynene, en så liten, søt og uskyldig kanin. Fyfaen å irritert, sinna, og skuffet man blir over slikt. Hun må jo faen meg være syk i hodet. Burde legges inn på psykiatrisk!

  116. å jeg har så lyst å kverke den damen… noe så forferdelig… jeg skulle aldri sett den videoen, var noe av det grusomste jeg har sett i hele mitt liv… men er enig med hun ene som skrev en kommentar her oppe… hvordan klarer vi å trykke på den linken? jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det, men det var absolutt ikke fordi jeg ville se på den. og jeg kunne ønske jeg aldri gjorde det, det var bare såå forferdelig

  117. Hun er jo ei hore, Kort skjørt, billige høyhelte sko, OMG, jeg så masse blod, hun hadde drept mange kaninen,
   DEtte er ILLE!

  118. fyfaen!!!!!!!! jævla stygge fittekjerring !!
   morder ass! hvor mange kaniner låg det der?
   hater henne, gå å heng de kjerring

  119. uff… jeg føler meg forferdelig, som i det hele tatt gikk inn på den videoen… skulle aldri ha gjort det… dyr er jo bare helt fantastiske og vi må ta vare på dem <3

  120. fyyyyyyy fan, helt sykt! ;o
   klarte ikke å se videoen da ho trødde på kanin, fyy fan jævla hurpa! -.-‘ stakkar kanin :’c
   det sku fan mæ vært ho som ble misshandla sånn!!

  121. Ja fyfaen det er helt vilt!! Har så lyst til å stikke en gaffel inn i begge øynene på jenta og kaste hun i en elv :))

  122. jeg så ikke filmen fordi jeg takler ikke sånt, jeg blir rett og slett så irritert og såra av det. å tråkke på et dyr eller noenting som er levende er IKKE greit.

  123. jeg håper hun blir partert levende og kastet til pirayaer, haier osv, og at en eller annen tråkker på henne med kniver under beina så hun skriker høyt og man kan kaste en kniv med etsende gift på ned i halsen hennes. Håper også på å knekke alle kroppsdelene hennes og la henne ligge å lide helt til hun omsider dør. Jeg kunne serr gjort dette hvis jeg hadde hun i nærheten og visste hvor hun bodde. Velkommen til min blogg liksom.

  124. Det er virkelig helt for jævelig (unskyld språket) men jeg mener det siden veninna mi har en kanin som er veldig søt 🙂 å jeg elsker kaniner men har ingen selv men det er jo for de jeg har katt,hamster og fisker men dyre plageri er jeg helt IMOT besøk bloggen min å gjerne komentter http:\hoqe.blogg.bo

  125. Det er helt sykt! Har rett og slett ikke ord! Jeg klarte ikke engang å se ferdig filmen, det er helt for jævlig!

  126. jeg greier ikke se på en gang! jeg håper bare at det er noen som anmelder dette til politiet for da skjer det noe! ønska det var henne som ble tråkket på sånn! Hva kan den fosvarsløse kaninen gjøre borsett fra å kjempe imot smerte og døden! Også setter hun seg på den også?! også er det to kaniner som er dø fra før?! det betyr at hun driver med misshandlig og sikkert bare sier at dyrene dør ell no.! Jeg skjønner ikke hvordan hun kan greie å se på seg selv i speilet etter å ha drept tre dyr! hun har sikkert drept fler! Hun tråkker på den helt til den dør?! Er det ikke smerte?! tror hun ikke at kainen har en sjel også…. Dette er for drøyt og jeg håper hun innser hva hun gjør og jeg håper hun får skyldfølelse! jeg gråter av å se på dette og håper noen anmelder henne før jeg gjør det! Det er hjerteskjerende å se på hvordan hun greier å drepe et dyr! DET DYRET HAR FAKTISK ET LIV, du ser jo at den kjemper
   ! så utrolig mye smerte den fikk helt til den døde! åherregud…

  127. det er helt sykt!!!
   jeg så en gang en film av en dame som heiv noe med 8 små fult levende valper ut i en elv og politiet leiter fortsat etter henne

  128. Ja,det er utrolig fært! Jeg så litt av den på en venninnes facebook. Tørte ikke å se mer etter alt blodet på gulvet !! Men venninna mi fortalte at hu tråkka på den ogsånt. Og hu pina den. Stakkars kaniner ;(

  129. Turte ikke se halve en gang, men jeg fikk med meg at hun klemte den flat med høyhelene .Jeg gråt som bare det, dette er verre enn testingen folk gjør på de stakkars dyrene. Jeg blir så lei meg. Skulle ønske hun ble pina så mye ! : (

  130. hun er en jæææævla dyreplagger og en fuuuckings bitch ,,,
   ååååh , ble såå trist og kvalm av den vidioen

  131. Så den for flere timer siden hos en venninne og ble helt kvalm. Nå kom jeg hjem til min søte pus å klarer ikke stoppe å tenke på det :S HELT SYKT!! Skjønner ikke hvordan noen kan bli så forstyrret at de klarer å gjøre noe sånt -.-

  132. Hun skulle faen meg ha blitt misshandlet på den måten! trakket på med høyhelte sko!! hun har gjort det samme med katter også. Faens dritt kjerring. Rett før jeg setter meg på et fly på vei til japan for å binne henne fast også stikke henne til døde med strikkepinner! Håper virkelig at folk klarer å stoppe sånne syke kjerringer og mannfolk som gjør sånt!

  133. Var det hun som drepte katten med skoene? Fordi hun som drepte katten var fra kina/japan
   gad, jeg håper hun dør tragisk

  134. Er glad for at jeg ikke såg videoen.. Klarer ikke å se slike ting.. Hadde jeg sett henne hadde jeg kommet til å trakket på henne, fy sørn så hjernedød man kan bli… Er syk i hode når man driver på slik… Får bare vondt inni meg av å se eller høre om slikt.. Blir provosert at man bare får lyst å trakke ned hele kjærringa for å se om hun synes dette hadde vært noe godt, da vet hun hvordan dyra gjennomgår når man driver med dyreplageri… Burn in hell…!!

  135. Syns det er helt sjukt. Jeg orker ikke se på videoen, for da vet jeg bare at jeg kommer til og grine og irritere meg over denne såkalte “damen”. Men sånne mennesker fortjener virkelig og dø!

  136. HORE ALTSÅ! jeg har aldri hørt meg si så mye ting til denne damen! jeg er sinnsykt glad i dyr (ikke sinnsykt, men bryr meg ganske mye om dem) å jeg har aldri sett noe slikt. Det er ikke kun henne , filmeren, å det er ogsa andre utenlandske kinesere som ikke aner hva de gjør, gjør dette. det er det verste jeg har sett i livet mitt, å at hun kan få disse dyrene uten bekreftelse er sykt. da jeg så blodet på gulvet , å etter de stakkars andre kaninene, tenkte jeg 1000000 ganger; hor*
   Jeg har ALDRI sett noe lignende, å jeg ville heller ikke se det. Men med nyskjerrigheten min, kan det ikke stoppe meg! Jeg håper hun sitter i fengsel, men ett par tusen tonn med alt mulig over seg, å bare FØLE hvordan det er, å bli pines på den måten, slengt opp i lufta, sittet på og tråkket på. hun skulle føt det, bli knekt i ryggen på seg, hun skulle ha blirr skutt i huet. Men det er hun jo sikkert allerede.
   FORRETSEN!!
   det er ikke så lurt å legge dette ut. Jeg delte det på Facebook, men det ble slettet. 🙂

  137. TRODEILIGE LILLE HORE. SISTE MAN GJØR ER Å GÅ RUNDT Å DEILJE SEG FORRAN KAMERA MED Å DREPE KANINER. SKULLE ØNSKE DEN STAKKAR KANINA GNAGDE AV HENNE FOTEN Å KLORTE UT ØYNENE HENNES! HUN HAR IKKE RETT TIL Å LEVE, HUN FORTJENER DET IKKE. HADDE JEG MØTT HENNE HADDE JEG FAEN MEG HOPPA PÅ HENNE Å SLÅTT HENNE TIL HUN DØDDE, UANSETT HVA. OM SÅ JEG VAR MED BESTEFORELDRENE MINE Å SPILLE BINGO! JEG KOMMER ALDRI TIL Å FÅ DETTE BILDET UT AV HODET. JEG HAR SETT MANGE FILMER MED DYREPLAGERI OG DET ER HELT GRUSOMT. JEG GRÅTER HVER GANG MEN JEG TROR FAKTISK DETTE ER DE JÆVLIGESTE. DET ER EN JENTE, SOM TRÅKKER PÅ NYDELIGE KANINUNGER SÅ DE DØR, Å GÅR RUNDT Å TROR HUN ER SÅ JÆÆVELIG DEILIG MENS HUN GJØR DET. FATTER IKKE AT FOLK KLARER Å GJØRE SÅNT. HER SITTER MANGE MENNESKER OVER HELE VERDEN Å GRÅTER OVER DEN VIDEOEN, GRÅTER AV Å SE DEN. MEN HUN FØLER INGENTING ??? VEDDER PÅ HUN SPISTE DE ETTERPÅ MED. SÅNNE PERSONER BURDE HENGES! NEI, DE BURDE BLI KNYTT FAST TIL ET GJERDE UTER KLÆR DER HVEM SOM HELST KAN GJØRE HVA DE VIL MED DE. DE KAN BLI PULT AV 80 ÅR GAMLE GRISER MEN DET HADDE HUN VEL BARE LIKT. Å DET KAN KOMME FOLK Å STIKKE BARBERBLAD LANGT INNI HUDEN PÅ HENNE. STIKKE GAFFELER I ØYNENE, RIVE AV HENNE HUDEN. SJÆRE HENNE OPP Å MATE HENNE MED SEG SELV. SÅ DER HUN HVOR DEILIG DET ER. JEG BLIR SÅ FORBANNA AV DETTE HER. HVA GODT HAR DE AV DET?? I N G E N T I N G!!!!

  138. omg!! hun er ei j**** bitch!!!! stakkars kaniner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   den kjærringa burde ha blitt torturert!!!!!!!for ei bitch!!!

  139. Noen på skolen så den. Hadde ikke hjerte til å se den selv, ville fått psykiske problemer etter på da!
   Gløttet bare på skjermet til noen, og litt av pipinga til den stakkars kaninen 🙁
   Hadde jeg vært hun dama hadde jeg bedd til alle guder om at et eller annet politi fant meg før noen gale dyreelskere gjorde det For da får hun nok smake på høyehæler…
   -Hilsen Stine fra kjærestebloggen

  140. Det jeg hater mest i HELE verden, er dyr som blir plaget, og det du skrev at hun, at på den til den dør, gjør bare ikke det noe bedre, men greit nok at du skrevd et, for du vil at folk skal se hvor fæl verden er.

  141. hvordan får man sett videoen? funker ikke.
   men herregud, høres helt sykt ut, vet egentlig ikke om jeg tør se videoen..

  142. noen må anmelde fort som mulig,hun kan ikke fortsette som hun gjør!,få politi til og søke opp denne jenta,og ja! dette er forferdelig,jeg greide ikke og fullføre hele,men vil ikke det akkurat heller,jeg har 3 kaniner hjemme, jeg har 1kanin som er min,og jeg HATER dyremisshaldning

  143. åå, hun er bare så tragisk! så den videoen tidligere idag, da noen delte den på fb, og jeg klarte ikke se den. Det er jo så forferdelig. Og i tillegg har den bitchen drept to kaniner fra før. herregud…

  144. Ja jeg så på den tidligere idag…. klarte sarriøst ikke se hele filmen over hvor ufattelig dyremishandlinga var! ;S
   Enig der Therese hun burde blitt innlagt på mentalsykehus..

  145. Ka e det du tenke, du kan ikke poste sånn på bloggen, det e ONGA som les bloggen din, greit nok at du vil hise kor dårli dyreplageri e ,men æ trur folk fatte realitetn utn å se videoen. Og btw han kompisn din med kvit hue som du posa med nån inlegg tidligere, fyfan for en jævla kødd, har sagt mitt

  146. Så den ikke siden hehe ja .. er ikke så glad i sånn men for litt siden så fortalte storebroren min om noe med ei dame som gjorde maaaasse dumt med en kanin han hadde sett en video så ja .. tror det er den samme .. stakkar i så fall .. 🙁

  147. så den idag…og vel, ble mye skriking og tårer fra min side. det ble nok for meg når hun begynte å dingle den i halen…. det er helt sykt. og den som filma…er det mulig?!?
   åh, blir så lei meg.. og kvalm.

  148. at hun har et hjerte til å gjøre noe slik. jeg fikk tårer.. elsker dyr. utrolig sjønn kanin, men uansett om den ikke hadde vært fin så hadde det vært like jævlig gjort! Herregud… skulle ikke vært låv 🙁

  149. Det kommer ikke opp noen videoer!
   Kommer bare opp alle videoene som facebookvennene mine har lagt ut.
   Hva skal jeg gjøre?

  150. ahhh, klarer ikke åpne linken, kan noen pliiis si en måte jeg kan se videoen på? søke på noe på youtube om den finnes der, og vist den finnest, hva skal jeg søke på?
   hva skal jeg søke på for å finne den selv på facebook? :))
   pliis svar, jeg elsker dyr selv, men får ikke åpnet linken..

  151. ble helt kvalm da æ så den, å bynte seriøst å brekke meg! man hørte bare det knase da ho knuste hode, stakkars dyr!

  152. Serriøst, når jeg så den satt jeg og brekte meg. Var bare så vidt at jeg klarte å se den. Men hadde skrudd av lyden, noe jeg er utrolig glad for !!

  153. så den tidligere i dag. klarte ikke se hele.. hadde jeg personlig møtt henne hadde hun kjent på hvordan det er å bli most selv.. håper hun en dag får smake sin egen medesin.!!

  154. HELT ENIG! HUN ER FAEN MEG IKKE RIKTIG, OG EIER IKKfE NOE FØLELSER!
   jeg begynte serr å grine, og greide ikke se på meg:(

  155. Jeg så videoen på skolen idag, jeg og 2 andre venninner. det er helt sykt hva folk gjør mot dyr! vi har jo sett tusenvis av sånne videoer på youtube, facebook, blogger osv. hvorfor gidder noen i det hele tatt å gjøre dette?
   vi tenkte kanskje at de får penger får å gjøre det, men det er jo bare sykt, men det er sikkert noen som for det! tenk det da, seriøst?

  156. den videoen der har vært overalt på facebook i dag. HELDIGVIS bare negative reaksjona! hvis ikke hadde æ faaen slådd inn haue på dem som støtta ho fettkjærringa der. Helt sinnsykt ka folk kan få sæ til å gjøre! æ så ikke mer enn dem første 10 sekundan av videoen før æ fant ut at æ ikke ville se den, kjenne æ nesten får tåra i øyan bare av å tenke på det æ VET skjer i den videoen der. Dama må faen være helt følelsestom, æ klikke

  157. jeg er enig i deg,jeg så den idag på facebook. skjønte med en gang jeg leste det du hadde skrivd att det var den videoen.klarte ikke å se hele en gang.
   jeg skjønner ikke att det er mulig å være så slem mot dyr,kjæringa er en morder.
   å det att det ligger flere kaniner rundt gjør det bare værre.

  158. Tør ikke se videoen en gang, får da får jeg ikke matlyst i flere dager pga av at jeg tenker på hvor stygge folk kan være i hodet.
   Hadde ville gjort alt for at dyreplageri ikke skulle funtes. Skriver det i arbeidsbøkene mine at alt jeg tenker på er at ingenting som dyreplageri/dyremishandling skal finnes!
   Blir så irritert av at folk kan gjøre noe sånt mot små forsvarsløse dyr. Så en gang en video av en katt som ble tråkket ihjel, etter det har jeg ikke trykket på noe der det står dyreplageri for det er helt forferdelig å se på! :,( Blir lei meg hver gang jeg hører snakk om dyreplageri.

  159. Jeg er helt enig i det du sier!
   At noen klarer å gjøre noe sånt viser bare hvor syke folk det finnes her i verden. Det er hjerteløst og kaldt! Jeg klarte ikke å se hele, med en gang jeg skjønte at dyreplageri med i bildet lukket jeg skjermen. Fikk rett og slett vondt i hele kroppen! Et så hjelpeløst dyr som ikke kan forsvare seg, etterlatt i skjebnen til en forstyrret jente….
   æhh, får frysninger.

  160. Det er jo ikke et spørsmål om at hun er syk. Eller veldig veldig VELDIG mentalt syl og ustabil. Leste en kommentar lenger opp om at hun hadde gjort det samme mot en en liten kattunge, og der tråkket hælen i øyet på den lille forsvarsløse katten. (SPYR)
   Det starter nå med dyr, hva om det tilslutt ikke gir henne nok? og med tiden går over til mennesker !? Hun må jo bli tatt av noen eller noe, seriøst. Noen som kan gjøre noe med det, må jo være en av de som får se filmen. Aah, ber om at hu låses inne til hun bokstavelig talt råtner. Vil ikke si hun fortjener å dø engang, da “slipper hun bare unna”..

  161. jeg så bare deler av filmen (på fb), klarer ikke å se slike filmer.
   Jeg kjente bare hvor utrolig kald/varm jeg ble i fjeset, jeg blir helt målløs og så utrolig sint! Lei meg blir jeg jo også. HVORFOR tråkke på kanin unger? Stakkars, stakkars dyr her i verden!
   ALLE MENNESKER SKAL HA VÆRT DYRENES SKYTSENGLER!

  162. jeg får ikke sett den videoen fordi det bare kommer opp noe tull! hva skal jeg gjør? jeg vil gjerne se hva som skjer?

  163. Den kjærringa kan dø i helvette.
   Jeg så på vidoen før idag når du la den ut på facebook. Jeg har seiøst ikke sluttet å tenke på den helt siden da.. det er jo helt forferdeilg at noen er så jævla hjerteløse! Herrefred!
   GÅ Å DØ!!!

  164. åherregud!!!!!!!!!!!! hørte det knaset når hun satte seg på den, blir så sur!!!!!!!!! jævla hore, hun burde straffes HARDT

  165. det gikk ikke ann å spille filmen, men for lenge siden såg jeg en sånn film om en kinester dame som tråkte på en liten kattunge med høye hæler å misshandlet katten,, etter jeg såg det skal jeg aldri se en sånn film, så jeg er ganske glad det ikke gidd ann å spille av filmen.
   At folk kan være så hjerteløs! Eier de ikke samvittighet liksom ? hvorfor ikke bare drepe de på en måte så dyret ikke kjenner noe! hvorfor drepe det i det hele tatt!?
   Bra at du bryr deg therese! <3

  166. orker ikke å se videoen, sett for mye sånne videoer.. men etter det du skrev om at hun tråkker på den til den dør, FORKASTELIG! har ikke ord

  167. så den tidligere på facebook! jeg ble så kvalm og begynte nesten å gråte. Uff, at det går an og være så slem!

  168. KOKER AV SINNE NÅ! Har på ingen måte lyst til å senke meg på hennes nivå ved å si at jeg skulle ha torturert henne, men HVIS hun skulle bli utsatt for en lang og smertefull død, ja da hadde jeg frydet meg 🙂
   Kina har jo ikke dyrevernslov heller…

  169. Dette er jo nesten en makeover av den kinesiske damen med katten. Jeg vet ikke om jeg klarer se videoen, for jeg klarte så vidt å se bildene med katten liksom. Det er helt forferdelig at folk kan gjøre slik som dette

  170. Vi lever i en grusom verden, men face it, it’s the reality! Ja, flere dyr dør daglig i forskingslaboratorium, flere sulter ihjel, flere blir utsatt for “pining”. Men ikke glem at nesten like mange barn dør daglig av sykdommer vi i Norge blir vaksinert mot, like mange sulter ihjel, og enda flere blir utsatt for vold. Her snakker vi prioriteringer, og for min del kan de teste make-up på så mange minker de vil, så lenge det finnes uskyldige barn som sulter her i verden. Jeg sier ikke det er greit med dyremishandling! Som sagt; prioriteringer.

  171. Videon e slætta fra facebook, te dåkker som skriv at dåkker ikke fikk skjedd den :p ska egentli vær jæævli glad for at dåkker ikke rakk å se den, for den va fæl 🙁 så ikke halle engang, å æ vart kvalm

  172. Så videoen før i dag..
   1. Jeg ble kvalm
   2. Jeg så videoen rett før vi skulle spise middag. MISTET MATLYSTEN!
   3. Ble deprimert over filmen, og gikk å tengte på den stakkars kaninen hele dag med en stor klump i halsen..
   Jeg sier bare FYFAEN??????? Også gjør hun slik med HUNDER også?? Jaja, hun har nokk mot til og vise annsiktet sitt iallefall. Forbanna hore!
   Skjønner ikke hvordan jeg klarte og se den videoen første gang.. Jeg hadde tårer i øyene. fyfaen!

  173. jeg gråter ikke for så mye , men det der , det gråt jeg av …. herregud!!!!!!!!!!! at noen kan gjøre noe sånt

  174. har..ikke..ord..!
   hun kan beskrives med et ord: gal.
   Jeg klarer aldri å se sånne filmer, jeg får bare vondt i magen blir utrolig provosert og ikke minst lei meg! Håper hun blir tatt for det hun har gjort.

  175. så denna videoen i går kveld, greide ikke se hele. e helt grusomt kor ufattelig hjernedød nån persona kan være. å stå å trø en kanin ihjæl med høyhæla… og ho synes vel det va tilfredstillanes å se den stakkars kanin bli torurert på den måten.
   men det æ blir så utrulig frustrert av, e bare at det her faktisk e lovlig i kina. ho får ingen straff for å holde på på denna måten, ho får PENGA. så altså, eineste ”straffa” ho fikk for å ha gjort det her e masse sinte og frustrerte trusla retta mot ho og EN HALV MILLION dollar.
   det e jo faktisk ikke annat enn sykt. at folk kan være så insane å gjøre no sånt her.. æ klare faktisk ikke å tenke tanken engang. at regjeringen i kina kan tillate det her, at de ikke sett grenser, at dem ikke lage en regel eller lov MOT dyremishandling. sykt, sykt, sykt. det e alt æ klare å si.
   AAHHH, FRUSTRERT!

  176. Har slengt ut en innlegg på bloggen min om deg :)) Siden jeg leser din blogg og du inspirerer meg! 🙂
   Btw den kaninvideoen var grusomt, så i noen sekunder, til jeg frikk vondt i magen og måtte slå av. Mennesker uten hjerter med andre ord..?

  177. Jeg klarer ikke å se på sånne videoer, men bare av å høre om det blir jeg blir helt knust, gråter som bare det nå. Jeg har fått psykiske problemer av å ha sett sånne videoer før. Dyreplageri er det verste jeg vet om. Fy faen for en jævela hore!! Jeg skulle med glede møtt henne og gjort de mest forferdelige tingene jeg vet om mot henne! Sånne mennesker fortjener rett og slett ikke å leve. Jeg skjønner ikke hvordan de har hjerte til å gjøre slik, pine stakkars små forsvarsløse dyr. Jeg har virkelig ikke ord på hvor sint og lei meg jeg blir. Jeg håper med hele mitt hjerte at den bitchen dør, og alle de andre forpulte jævelene som driver med dyreplageri!!! helvettes drittkjærrlig… åååååh, noen må gjøre noe!!

  178. den jævelige filmen. !
   jeg begynte å grine som bare faen. hun er bare en hore som ikke vet hva hun gjør. jeg så den filmen igår for det var en venn av meg som hadde lagt den ut, fyfaen helt på slutten tråkker hun på hodet og du hører alle de knekkene det er helt for jævelig. det er faktisk visse folk som skal bades i SYRE ! det er noe som feiler hun. det går ikke an å beskrives engang. trakker på de med høye heler. BITCH ! drep hun eller kunne bare tråkke på hun, eller dreper henne på en gammeldags måte. steinkasting, så for hun lide til hun dør. men herregud, dert derre er helt unudvendig. stakkars kaniner. man trenger liksom ikke tortuere dyr.

  179. jeg vil ikke se videoen! jeg har sett noe lingnende før bare at det var med hundevalper! 🙁 det finnes så mange syke folk !!

  180. Når kaniner eller dyr i seg selv blir plaget eller torturert på den måten er det som om noe klikker inni meg, sikkert i mangen andre som også elsker dyr. Du trenger ikke engang å like dyr for å forstå at den dama er syr i hode. Når jeg så litt av den videaoen begynte jeg nesten å gråte. Hu dama burde prøvd selv å bli hengt etter beina og trampa på med høye heler til hu dør ( hun fortjener det!!!!). Jeg mener at hu burde blitt lagt inn og at hu burde bli straffa noe så …….. mye!!!!! Jeg hater at folk behandler forsvarsløse dyr på den måten. !!!! uansett, jeg kan ikke utrykke meg selv når jeg ser noe som det der. Det er umuligt å forstå hvordan noen kan gjøre noe sånt!!!!!

  181. Jeg klarte ikke å se på det jeg bare ville ikke tryke på fillen,men jeg begynte nesten å gråte da jeg så hva du skrev som skjedde med den….
   Jeg er bare 10 men jeg kan tenke klart!!!!

  182. fyfaen for et svin! jeg sitter her med tårer i øynene. den jævla dama der hadde jeg lett drept, og ikke minst pint! det hadde hun hatt så jævla godt av! blir så irritert.. stakkars katt 🙁 jeg har katt selv å når katten lå der og ble pint laget den lyder så merket min katt det og ble lei seg…

  183. Du bør virkelig ikke poste slike videoer på bloggen din. Du har mange unge lesere , og dette kan være alt for sterkt for mange av dem.
   Selv synes jeg det var dama som skulle vært mishandla slik, og ikke kaninene. Fy fader.

  184. Jeg hadde seriøst ikke gjort det der FOR EN HALV MILLION KRONER engang!Jeg hadde aldri gjort det damen gjorde.
   Det jeg hater mest er dyremishandling! Hadde gjort alt for å stoppe det. Skriver i skolebøkene mine om at jeg ville ha hatt stopp på dyremishandlingen. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor noen vil se på videoen. Jeg tørr ikke se den for da vet jeg det kommer tårer + at jeg tenker på det i dagesvis og mister matlysten i flere dager.
   Håperdyremishandlingen skal stoppe snart!
   Elsker bloggen din Therese, beste bloggen i verden!<3

  185. Jeg prøvde først å se den igår , fikk ikke til å se mer da han la den på gulvet..;s også prøvde jeg på nytt i går kveld å se den, å da begynte jeg å gråta. At det går ant å være så hjerneskadet.. klare ikke skrive det på bokmål en gang, ho e jo fette skada dæven æ sku satt mæ på ho, slengt ho rundt å trødd ho te døde vess æ så ho, HATE HO SÅ JÆVLA MYE, ho sku vært sperra inne å trødd på kver dag me stiletthæla!!!

  186. Etter jeg så noen sekunder av denne videoen, så ble mitt nye livsoppdrag å finne denne kjerringa å steine henne til døde. Tror det er timelig mange som vil være med på det også.. Fyfaen!

  187. begynte serriøst og gråte jeg. Jeg tåler ikke slike folk som torturerer dyr. en venninde av meg viste meg videoen, jeg klarte ikke se på, jeg bare hørte til lydene, og da jeg hørte at kaninen begynte og hyle knakk jeg sammen, også hørte jeg at alle benene i kroppen til den stakkars lille kaninen ble knust i tusen knas, så så jeg at kaninen bare lå der helt flat, og da klarte jeg ikke mere.
   at folk har hjerte til og gjøre noe så fryktelig mot en forsvarsløs liten kanin, synes jeg er helt sykt. jeg håper noen oppsøker denne jenta, og straffer henne slik hun burde bli straffet, hun fortjener ikke noe godt i livet sitt.. huff og huff..

  188. så denna videoen m kjærestn igår , åfyfaen !! , æ satt å grein ornkli lenge ! , har ikke ord før kor bitch ho e ..

  189. jævla stygge bitch, skal fan meg ta og skyte henne en dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  190. greie ikke se den engang!! begynne å gråte bare æ ser på one tree hill…. HATE ALLE DYREMISSHANDLERA! synd at det fins så mange i norge..

  191. Off! Får skikkelig vondt inni meg bare av å lese det du skrev! Så jeg skal i allefal ikke se videoen!!
   Skjønner ikke at folk er så utrolig hjerteløse altså!

  192. så noe av videoen jeg også orket ikke å se hele. Noen er bare helt syke! Håper hun blir lagt inn på mentalsykehus og blir der!.!

  193. Jeg har hatt kaniner selv, og fyfaen for ei hjerteløs bitch, jeg har kommet til og stukket øynene hennes ut med fingrene mine om jeg har sett henne. HUN KAN DØ de er jo så hjelpeslause, de kan jo ikke gjøre noe. nei fyfaen håper hun brenner i helvette.

  194. åååååååååååååå blir så sur når æ ser non som miss handle dyr sånn som ho der bitcha der ser æ ho så herregud kommer til å slå løs på ho Æ E SUR!!!!!!!!!!!!!
   ps så den på face book før æ så den på bloggen foresten ELSKE BLOGGEN DIN tc e på den ver dag! ;D

  195. okei………
   ikke alle som e like smart her i verden æ har en ting å si tin ho der dama BITCH!!!!!!!!!!

  196. Hei Therese! Jeg har laget et innlegg om deg. Den handler om sånn “Stjel stilen”. Mange har sånne som “Stjel stilen fra (eks) Rihanna”. Men jeg tenker: Hvorfor gidde å bruke tiden på å “stjele stilen” fra en kjendis, og ikke en blogger?
   Så det slo meg, og du er en første som jeg har laget en “Stjel stilen”. For bare sjekk her: http://minanonym.blogg.no/1298472540_stjel_stilen__tcmnblo.html Håper du likte det, og håper jeg ikke har bombet veldig! 🙂
   – Takk for meg!

  197. jeg finner den heller ikke… men herregud, jeg så litt av den i går, fyyfaen for ei bitch! det går bare ikke an.. så grusomt!

  198. Det er helt grusomt! Dyr er ikke akkurat som mennesker, men de har et liv, de har et hjerte, de er kanskje ikke like smarte som oss, derfor er det for dem enda vanskeligere å forsvare seg. Men alikevel, dyr er også vært noe, og de fortjener ikke dette. Og i tilegg å pine kaninen. Jeg klarer ikke se på den videoen, men bare av å høre på det du skriver, renner tårene som en foss. Ingen dyr fortjener å lide, bare fordi vi er sterkere, smartere, og de er bare forsvarsløse dyr.
   -Amanda

  199. åhh, jeg kjenner jeg blir så syyykt irritert. skulle ønske det var noen som hadde gjort sånn med henne. Så kanskje hun kunne kjent hvordan de stakkars dyrene hadde det! Jeg blir så provosert av sånne mennesker som ikke tenker. Jeg hater sånne fålk!

  200. HATER HENNE HENG DEG JÆVLA KJERRING…. STYGG I HÅVET JEG SKAL KNIVSTIKKE HENNE KLYPE HENNE KLORE HENNE !!!!!!!!!! SÅ SKAL JEG FÅ HUNDEN MIN TIL Å BITE HENNE I ANSIKTET OGSÅ SKAL JEG DRUNKE HENNE,KVELE HENNE SPYTTE PÅ HENNE SPARKE HUN SLÅ HUN. TRAMPE PÅ HUN,HMM HVA MER HALS HOGGE HENNE,SÅ SKAL JEG BRENNE HENNE 🙂 Bare hyggelige lille stygge jente. Er så i mot dyremisshandlig.

  201. Serriøst!!!
   jeg blir så forbanna når jeg ser slike fucka mennesker, jeg hater det!!
   Stakkars dyr, hva er det folk tenker med for tiden?? shit ass, ho skulle blitt tråkka på selv!!! OMG!

  202. At et menneske kan gjøre en så jævlig ting mot en forsvarsløs liten kanin gjør mer enn bare å sjokkere meg. Etter at hun har fått sine 15 minutter med oppmerksomhet håper jeg dyrevernet griper inn.

  203. KLIPP DEG BOB, din pingle, lol, faenskap , du ser aldri komentarene mine; (( fakebiaatch , neivell,greit det , KLIPP DEG BOB !!!!!!!!!!

  204. DETTE E STERKE BILDER, OG ADVARER DERE DERFOR NÅ FØR DERE GÅR INN PÅ LINKEN. Jeg fant ikke videoen selv, men fant bilder av det. Og for dere som ønsket å se, kan dere klikke innpå den, men tro meg, dere kommer ikke til å være inne der så altfor lenge. Det var helt jævli!! At det går an å være så ondskapsfull mot dyr! Er helt ufattelig at noen kan drive på sånn som dette :´(
   http://www.chinasmack.com/2010/stories/rabbit-crush-fetish-video-chinese-netizens-investigate.html

  205. Jeg hater sånne folk! De må ha SERIØSE sinnsproblemer, eller kanskje er hjertet deres trødd på, som på samme måte som den stakkars kaninen? Det må ihvertfall være noe galt med sånne folk som henne, som liker å se på at dyr pines til døden. Jeg klarer ikke å pine en sommerfugel… :c

  206. fu faen så eg klikka då eg såg d!! bynte faen mg å grina !! eg e hailt eni me dg, eg fatte iche at mennesker kan skade sånne små fine dyr !!! hu ska faen te helvette !!

  207. Stakkars.. :((
   Den Kaninen kunne jo ikke gjøre noe tilbake mot hun. kaninen var jo bare liten og søt å uskyldig.
   At noen har et så grått hjertet til og sette seg på en liten kanin 🙁 Folk i kina har ikke regler mot dyre misshandling tror jeg. De har jo liksom lov til og pine dyrene der uten og få straff. Fordi de tror at dyr ikke kan føle noen ting! Hun dama burde flytte til et land med dødsstraff og få en pinefull død der azz. Den katten jeg snakket om litt lengere oppe i kommentar feltet ble most med høyhælede sko! hun tråkket kattUNGEN på kroppet og i munden og øyet! og katten stønna. Og katten lå liksom på astfalt og hun hadde sikkert 20 cm tynne hæler. Og katten ble most. Jeg kastet rett og slett opp. Og katten min var nesten druknet i tårer. Jeg ble så jævelig forbanna på den hora. Og jeg så også en gang på en 16 år gammel jente som kastet 2 måender gammle valper uten for en bru. og de druknet. 🙁 Og hun lo.. 🙁 Sorry hvis folk tar ting personlig her assa! :S

  208. æ spyr særiøst av den videoen der, klarte ikke se halve videoen. Kaninan e så hvit å søt, åsså ser man bare at dem prøve å slippe unna åsså trør ho på dem helt te dem blir dø. ho e ikke fette mulig.
   SKADA HORE BITCH SEI Æ BARE!

  209. Jeg så den filmen i går.. holdte sånn seriøst på å spy! værste jeg har sett ever 🙁 har en egen kanin selv, faen ta hu dama!!!!!!!!

  210. herregud! klarte ikke engang å se hele videoen. jeg skjønner ikke at noen kan være så hjerteløs å torturere stakkars hjelpeløse dyr på den måten! Jeg er helt imot dyremishandling (eller noen som helst mishandling da) og enig med deg i at hun burde vært lagt inn på mentalsykehus for lenge siden! Hater slike mennesker. helt ærlig så synes jeg denne damen fortjener å dø!

  211. Den kjerringa skulle fått opplevd det samme sjæl! Jeg hater seriøst sånne folk.. hu fortjener ikke noe annet enn å dø på samme måte, knuse alle beinene i kroppen hennes!

  212. Fy faen! Hater sånne mennesker!! At dem klarer og gjøre det, være så hjerteløs og stygg mot dyrene!
   Nei, noen skulle lært dem en sterk lekse, så de ikke turte tenkte tanken engang!

  213. D e en helt grusom video! Klarte ikke å se den ferdig. Hørte at ho også bare fikk bot for d.
   Ho burde aldri få lov til å komme i kontakt me dyr på nokka såm helst måte.E helt eni at ho skulle ha blitt sendt inn på mentalsykehus!

  214. herregud, så utrolig dårlig gjort! jeg hater dyreplageri, det er helt forferdelig! burn in hell :’ (
   (har ikke vært på bloggen din før, men seriøst DU er en flink blogger, VIRKELIG! du har fått en ny fast leser 😀 ) hihi

  215. Jeg takler ikke sånne mennesker. Jeg takler ikke sånne videoer heller. Jeg blir kvalm, og med mitt temperament som allerede er høyt fra før, blir jeg rasende av å se sånne mennesker. Syns det er helt grusomt, så er veldig enig i deg der. Har ikke ord..

  216. Yeah, har dere lagt merke til at 99% av de som kommenterer her ønsker personen dø og vil mishandle/torturere henne? Er litt ekkelt at dere selv klikker fordi en person misbruker et dyr og sier at hun fortjener selv alt vondt i verden. Noen mennesker har rett og slett IKKE medfølelse for andre mennesker eller dyr. De har det rett og slett ikke. Så er umulig for dere å skjønne hva som foregår oppi hodet deres.

  217. HERREGUD. det finnes ikke ord for hva jeg mener om dyreplageri – jeg virkelig hater, hater HATER det. Hun burde ikke bare blitt innlagt på mentalsykehus, men også mye verre straff i tillegg!
   skjønner bare ikke at folk er så gale.. eller, det er jo ikke noe å skjønne eller forstå – de er jo bare sånn. ALLIKEVEL, ingen har rett til å gjøre slikt mot dyr!

  218. Hvorfor får ikke jeg sett videoen ? jeg trykker på linken men det kommer bare en haug med videoer av vennene mine….
   NOEN SOM KAN HJELPE MEG ? VÆR SÅ SNILL ??
   Takk!!

  219. Fy faen så provosert jeg blir av de som legger igjen komentarer!!!!!!!! Ikke spesiellt gjennomtenkt hva??? Halvparten skriver at de ikke klarte å se mer enn halve filmen…og noen så bare litt…hvorfor i f… måtte dere se nesten halve filmen da når du visste hva den inneholdt?? Kanskje litt spennende å se dyr bli torturert…kan skje den ble torturert bare `litt`?? Noen av dere sier at den er så grusom og lignende videoer, så legger dere ut linker til både denne filmen og bilder, og sier at den er så fæl at man ikke burde se den???????? Wath? blir helt kvalm av at noen i det hele tatt gidder å spørre hvor man kan få se denne filmen…hvorfor vill dere se det…for dere liker å se sånnt? da får dere faen meg google det, ikke spørr etter det på en blogg, vi andre trenger ikke vite om deres syke ønsker. F… ble så provosert av dette, hva med å tenke seg litt om?? Skamme seg

  220. Jeg får ikke åpne den! kan noen sende link? JEG HATER DYREPLAGERI
   HVA FAEN???? hvem skriver at de hater dyreplageri…men send meg linken??????????????

  221. Jeg får ikke sett på videoen!! 🙁 Men tror det er like greit for dere skriver jo at den var forferdelig osv!

  222. Jeg mener at du ikke burde dele den linken. Tror du ikke filmen ble laget for at flest mulig skulle se den? Når de ser hvor mange som har sett den, vil de bare lage fler, dermed også torturere flere dyr.

  223. kjenner bare jeg blir så sykt sint av så fantastisk skada folk som liksom skal late som de bryr seg. så kommer sånne komentarer som at de hater dyreplageri…men er helt fortvila for at de ikke får sett den. ????? skamme seg

  224. kjenner bare jeg blir så sykt sint av så fantastisk skada folk som liksom skal late som de bryr seg. så kommer sånne komentarer som at de hater dyreplageri…men er helt fortvila for at de ikke får sett den. ????? skamme seg

  225. Da bør du kansje tenkte deg litt om hva du kler deg i, sminker deg med, har i håret. Canda goose feks. Pels kragene er ekte, de setter ut bjørnefeller ute, dyret må dermed ligge i dagesvis uten mat med store smerter før de tar livet av det for å lage jakker.

  226. herregud, begynner serriøst å lure på hva det feiler folk! ho er jo helt tett i hode, dreper en uskyldig kanin og filmer det, helt enig med deg! serr, hun er helt tett, håper hun får en STOOOOOOOOOOR straff!

  227. Lisa: vi som virkelig elsker dyr og brenner for deres rettigheter kler oss absolutt ikke verken i canada goose eller bruke sminke som er testet på dyr, jeg er vegetarianer så jeg spiser ikke dyr heller. Ikke ville jeg drept ett dyr, ikke ville jeg spist ett, og hverftall ikke gått rundt i ett.

  228. Jeg turte ikke å se videoen, jeg, siden jeg så hva du skrev om den. Men er helt enig i at å plage dyr er helt forferdelig!! Jeg har flere ganger begynt å grine av å se på dyreplageri!
   PS:Bloggen din er den beste!!!!

  229. HÅPER NOEN DREPER HENNE PÅ SAMME MÅTE SOM HUN TORTURERTE DENNE STAKKARS KATTUNGEN! Seriøst, jeg tåler ikke slik oppførsel på mennesker. At folk kan være så forstyrret/syke i hodet at de utfører slike handlinger, kommer jeg ALDRI til å forstå. Det burde vært dødsstraff for sånt!

  230. jeg gikk inn på linken og kommer bare inn på videone tli vennene mine, jeg kjønner ingenting jeg…

  231. fekk berre opp videoane til vennane mine, når eg trykte på linken !!
   men uansett, dyreplager, eg har ikkje ord til å beskrive kor dårlig det er!!!!

  232. lisaaa: hvist du syns dyreplageri er så dårlig, så hvorfor skal du absolutt se filmen??? Når du leser hvor fæl alle sier den er?

  233. fikk ikke sett videoen jeg heller ;s
   du sa på en spørsmålstundevideo at du skulle legge ut en sminkevideo,hårvideo eller hva det var, har ikke sett noe til den ?:(

  234. Jeg begynte å gråte når jeg så den jeg ! vetduhva ! haha , jeg blir bare så utrolig provosert ! hva er det som er galt med henne !? agree, hun burde helt klart være på mentasykehus!

  235. fy!!!
   ekle bitch, fy fader ass!!
   hva er det som feiler den feite bitcha? !
   jeg blir fader så forbanna, hva i ?
   satli…. jeg har så sykt lyst til å spytte den drittkjerringa i tryne!! fyyyyy søren, ho kan bare draaa seg sååååå langt til pokker ?? !! -.-

  236. Jeg så videoen for 2 dager siden…
   Fra da hun trykket på hodet til det dyret (da jeg hørte knekkelyder), så ble jeg veldig opphisset. Og på slutten da dyret lå i masse kroppsdeler med masse blod rundt på gulvet og hun bare flirte, da ble jeg forbanna og gikk ut av videoen.
   Men så klart fikk jeg det ikke ut av hodet i ettertid, så jeg gikk ut i mørket på kvelden samme dag og ropte kjempehøyt at hun må bli drept og reise til H. Foreldrene mine trodde jeg var blitt gal (de visste ikke om videoen, og jeg viste dem ikke den heller)…
   Hater sånne dyreplagere som dreper søte dyr. Har så lyst til å drepe den drittkjerringa og kanskje kamerafjotten i samme slengen.

  237. jeg griner :'( herregud. Noen som vet hva hun heter ? ??
   har så lyst å troturere henneee e!!!! si i fra om noen hvet hva hun heter

  238. begynte å gråte når jeg så denne videoen, noe så forferdelig. at det er mulig, og at den kjerringa der hadde samvittighet til å gjøre noe slikt mot en uskyldig kanin. jeg har selv kaniner, og vet hvordan de låter når de skal død, eller når de har det vondt. og det er det værste jeg har opplevd.!

  239. fyfaen!!!
   Jeg klarte ikke å se på når hun begynte å plage det stakkars dyret !:(
   Hater så sinnsykt mye at folk som er så sprengt i hode som de er at de plager forsvarsløse dyr når de kjeder seg! Utrolig pinglete av dem å plage noe som aldri har gjort dem noe og det verste ikke har sjangs til å forsvare seg en gang!! 🙁 Stakkars kaniner..

  240. Herre gud fy faens dritt kjerring, jeg så starten på vidoen men sluttet så snart hun var ferdig med og ha den i lomma! Jævla drit!

  241. Hjerteskjerende at noen kan finne på å gjøre noe så grusomt mot noen så søte, små og uskyldige dyr.. Håper både HUN og DEN personen som filmet dette blir sperret inne på mentalsykehus ! Håper de havner på et mentalsykehus hvor de bruker dem som forsøkskaniner og roter rundt i hjernen deres til det ikke er mer igjen av dem…

  242. prøvde å se den for noen dager siden, men da hun begynte å sette seg på den orket jeg ikke mer.. helt umenneskelig

  243. herregud, så litt av den for noen dager siden! klarte bare ikke mer, begynte å grine å ble helt kvalm..

  244. jeg så ikke akkurat denne videoen med kaninene, men jeg så at hun drepte en katt med hælene… En uskyldig, forsvarsløs kattunge! herregud den var fin.. så kommer den hora og trykker de stygge hælene rett igjennom kattungen! :(( så ikke hele, tåler ikke å se sånne bitcher dreper dyr ! : (( stakkar katt , sier no bare jeg! Hun har jo ikke rett i å gjøre det.. æsj! for ei bitch!

  245. Jeg er så glad for at jeg kun så ti sekunder, når jeg ser alle kommentarene over.
   Noen andre som har tenkt over at det faktisk finnes enda en syk person? Det var jo faktisk en som filmet..

  246. forbanna *****! kan hun gjøre noe sånt?! Kan noen legge henne inn på sykehuset? Lag en avdeling som heter ”hodesyke folk”.

  247. Jeg har en kanin som netopp har fått barn…NÅ KOMMER JEG TIL Å FÅ MARERITT! Og jeg har ikke fått sett filmen engang :(( FOR EI UFYSELIG HORE >:(

  248. Koss klara hu de hu nynne som hu e lykkelig og vænnan hennes ler , KA faen e problemet demers håppe dæm fær te hælvette og bli sotte på og trokka i hjæl av en sko !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  249. FY FAEN!! jævla hore asså!!! at folk kan ver så fucka i håve! hu burde vore innlagde for lenge si!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg